The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at Casa de Ross | TravelGround
+20

Casa de Ross

Review Summary

4.8 out of 5from 32 reviews for Casa de Ross
Cleanliness
4.9/5
Service
4.9/5
Location
4.5/5
Safety
4.9/5
Value for money
4.8/5
Leorene B - Jan 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Leorene B
With spouse/partner

It was perfect.

Our stay at Casa de Ross was ideal for a peaceful weekend getaway to relax and have peace of mind. The service was excellent and the cleanliness as well.

Casa de Ross's response

Thank you so much Leorene, for the best review. We are humbled you chose us as your host and we hope to be of service to you again in the future. Stay safe and blessings always.

Casa de Ross
Herman V - Aug 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Herman V
Individual traveler

Friendly, great service.

Tranquil atmosphere.

Casa de Ross's response

Thank you so much for a wonderful review. We are honoured you chose us as your host. Stay safe and blessings always.

Casa de Ross
Lukas S - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lukas S
With spouse/partner

Fantasties.

Baie professionele en vriendelik personeel en pragtige omgewing, rustigheid was salig.

Zelda D - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Zelda D
With spouse/partner

It was peaceful, clean and the staff were very friendly. Value for money.

I will recommend this place to anyone. Everything was in working order.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Dit was rustig, skoon, en die vriendelikste mense. Waarde vir jou geld.

Ek kan die plek regtig aanbeveel. Alles was in werkende toestand gewees.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Casa de Ross's response

Ons is verheug as julle dit hier geniet het. Dit is vir ons baie belangrik dat ons gaste welkom voel. Ons hoop regtig om julle weer in die toekoms hier te kan verwelkom.

Casa de Ross Gastehuis

Casa de Ross
Natalie J - Aug 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Natalie J
Family with teenagers

Baie gemaklik in rustige area.

Kamers was baie netjies, goed toegerus. Personeel baie vriendelik. Filterkoffie sou lekker gewees het. Sal hulle enige tyd aanbeveel.

Lydette V - Jul 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Lydette V
With spouse/partner

Neat and lovely breakfast.

Friendly staff.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Netjies en lekker ontbyt.

Vriendelike personeellede.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Natasha B - May 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Natasha B
With spouse/partner

Guesthouse that doesn't compromise on luxury.

Hospitable, neat and fully equipped - lovely breakfast! Wish we could stay there permanently! Thanks to the hosts. We really recommend Casa de Ross.

This review has been translated,click hereto view the original version.

'n Gastehuis waar geen gerief vir gaste ontsien is nie.

Gasvry, netjies en volledig toegerus - heerlike ontbyt! Wens ons kon permanent daar intrek! Baie dankie aan ons gashere en gasvroue - ons beveel Casa de Ross graag aan.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Wilna K - Mar 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Wilna K
With spouse/partner

Dit was sekerlik die grootste verrassing gewees met die heerlikste ontbyt en ongelooflike gasvryheid.

Dit was 'n briesie nuwe hoop, ons was aangenaam verras met die gasvryheid.

Lisa N - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Lisa N
With spouse/partner

Skoon, gerieflike, ruim kamer met vriendelike ontvangs en diens.

Ons is baie vriendelik ontvang, die kamer is ruim en baie netjies, in die yskas was bottels koue water vir ons. Die ontbyt was heerlik en die personeel vriendelik en behulpsaam. Ons sal Casa de Ross aanbeveel.

Van Zyl A - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Van Zyl A
With spouse/partner

Very hospitable and relaxing.

Very nice stay.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie gasvry en rustig.

Baie lekker gebly.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Carin D - Sep 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Carin D
With spouse/partner

Uitstekende diens en vriendelik en baie hulpvaardige diens ontvang van almal.

Ons sal Casa de Ross vir enige iemand aanbeveel. Steven en sy vrou het regtig uit hul pad gegaan om ons welkom te laat voel. Ons sal hulle beslis weer besoek.

Karina B - Sep 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Karina B
Family with young children

Baie netjies en die ontbyt was heerlik.

Ons het baie lekker geslaap en die ontbyt was heerlik.

Dries V - Sep 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Dries V
With spouse/partner

Vriendelike diens in 'n rustige omgewing.

Sien sterre.

Hentie P - Jul 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Hentie P
On business

Baie netjies en uitstekende diens vir besigheid.

Baie netjies en uitstekende diens vir besigheid, TV net baie skuins en ongemaklik.

Sumari H - Oct 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Sumari H
With spouse/partner

Breathtaking garden and accommodation!

It was an unforgettable weekend where we met the wonderful owners (Elize and her partner and her partner's husband). They were very warm and hospitable and we enjoyed the delicious breakfast! Thank you very much!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Asemrowende tuin en akkommodasie!

Dit was 'n onvergeetlike naweek waartydens ons die wonderlike eienaars (Elize en haar vennoot en haar vennoot se man) ontmoet het. Hulle was baie hartlik en gasvry en ons het die heerlike ontbyt ook baie geniet! Baie baie dankie!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Doris G - Sep 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Doris G
With spouse/partner

Good.

Friendly staff. Comfortable although the bathroom is a bit small for adults. We enjoyed our stay.

Nico B - Sep 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Nico B
With spouse/partner

Very quaint guesthouse

We had a very nice stay. Very friendly host, awesome breakfast every morning!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie oulike gastehuis

Ons het baie lekker gebly. Gasvrou baie vriendelik en gasvry en ons het die heerlikste ontbyt elke oggend gekry.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Oliver Ombeva M - May 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Oliver Ombeva M
Individual traveler

Absolutely amazing place. Staff very welcoming and supportive, thanks Elize, Jan and Steve. Ombeva Oliver

I really enjoyed my stay at Cassa de Ross. The experience was amazing. The booking through TravelGround was easy and smooth, they were helpful all through. I highly recommend Cassa de Ross.

Jomari D - Mar 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jomari D
With spouse/partner

Baie mooi gastehuis en vriendelike ontvangs.

Het baie lekker gebly! Baie goed geleë en perfek naby die trou-venue.

Ester V - Feb 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ester V
Family with young children

Gerieflik en voel soos huis.

Van die ontvangs tot en met ons vertrek was dit baie professioneel en puik diens. Soveel gasvryheid en verwelkoming! Baie dankie.

Andre W - Jan 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Andre W
With spouse/partner

Fantasties.

Elize is 'n wonderlike mens, wat uit haar pad gaan om jou verblyf fantasties te maak. Die kamers is groot netjies en gerieflik. Dekor is duursaam en baie mooi. Ontbyt is soos 'n driegangmaaltyd, baie lekker, en baie om te eet. Sal beslis die plek aanbeveel. Dankie Elize!

Heidi C - Jan 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Heidi C
Individual traveler

Very friendly and welcoming.

Lovely room, great breakfast, safe and quiet. Really enjoyed my one night's stay at Casa De Ross, I stayed for work so didn't have the opportunity to use all facilities or spend time in the area, but it was perfect for my needs, close to Rosslyn where I needed to work and the room was lovely. The owners were friendly and I would definitely stay there again.

Annie J - Dec 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Annie J
Individual traveler

Awesome!

Hierdie is engele uit die hemel! Soveel meer as net 'n gastehuis.

Chantal D - Dec 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Chantal D
Family with young children

Wonderlik!

Hartlike, vriendelike diens!

Michelle H - Dec 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Michelle H
With spouse/partner

Rustig, pragtige kamers en heerlike ontbyt.

Dit was heerlik. Die gastehuis en kamers is pragtig, netjies en skoon. Die ontbyt is heerlik en word bedien hoe laat dit jou pas.

Cobus B - Oct 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Cobus B
Family with young children

Puik!

Een van die min plekke wat 'n gesinskamer het. Die kinders was mal oor die swembad. Pragtige plek met vriendelike bestuur. Ek sal beslis weer daar 'n draai maak.

Lorenzo M - Aug 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lorenzo M
With spouse/partner

It was a very nice place, welcoming and lovely.

It's a place where l could go to, because l love the area, where it's situated, the environment, the welcoming and also the kindness of the owners. The owners there were very nice and welcoming and l think in a marketing sense l will give them a 100% for their service. The food was delicious, well prepared and on point. It was such a beautiful weekend for me and my partner.

Andrew V - May 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Andrew V
With spouse/partner

Probably the best guest house I have been to!

Wonderful, friendly reception, warm comfortable and luxurious room. And the best breakfast I have ever had!

Monica D - Mar 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Monica D
Family with young children

Dit was eenvoudig die beste.

Die gesellige ontvangs en verblyf was 'n absolute seën. 'n Mens voel tuis vandat jy arriveer totdat jy vertrek. Die verblyf is uit die heel boonste rakke en die ontbyt is 6-ster. Ons sal verseker weer aan Casa de Ross en gasheer en gasvrou se huislike en professionele deur klop!

Leon P - Feb 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Leon P
On business

Oortref verwagtinge!

Die vriendelike diens, fasiliteite en ondersteuning deurgans maak hierdie akkommodasie die moeite werd. Die verblyfgeriewe is professioneel, netjies en privaat. Dit het beslis voldoen aan my verwagtinge aan akkommodasie tydens 'n besigheidsbesoek in die Pretoria Noord omgewing.

Yolanda L - Jan 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Yolanda L
Family with teenagers

I think the host & hostess were fantastic and that the guest house is very well run.

An awesome place to stay at; I love the garden and the interior of the house. Elize and Dries are doing a great job.

Anthony E - Oct 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Anthony E
Family with young children

Lekker privaat en baie skoon.

Goeie geriewe en baie vriendelike, hulpvaardige eienaars. Het dit baie geniet. Die ontbyte was heerlik.

From R880
per night (for 2 people)
From R880
per night (for 2 people)
From R880
per night (for 2 people)
Make a Booking
  • Capacity: 8 people
  • Check-in: 14:00 to 20:00
    Check-out: 10:00
  • Address: 349 Kremetart Avenue, Amandasig, Akasia, Pretoria, 0118, Gauteng
  • All ages welcome
https://travelground.imgix.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAcd4e7b8cc8f5a5300451e5ba452f462f66fc271c72c5e05eb54c3ea008682a13a6eb9c1df1d3778593bc796cec46e9b531f3?w=1440&h=960&fit=crop&auto=enhance,format,compress&q=80 From R880  per night (for 2 people) 32 5 1 5 349 Kremetart Avenue Amandasig, Akasia 0118 Gauteng 0860 022 102 14:00-20:00 10:00 -25.674398 28.094285
SUBSCRIBE TO GET AWESOME ACCOMMODATION SPECIALS!
SUBSCRIBE FOR AWESOME SPECIALS!