Prince Albert Accommodation at Casa Milorca | TravelGround
+28

Casa Milorca

47 reviews
Guest House

Review Summary

4.8 out of 5from 47 reviews for Casa Milorca
Cleanliness
4.9/5
Service
4.7/5
Location
4.9/5
Safety
4.9/5
Value for money
4.7/5
Dick S - Mar 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Dick S
Individual traveler

Pragtige skoon kamer met al die geriewe. Ontvangs was baie vriendelik en behulpsaam.

Casa Milorca is 'n heerlike gastehuis en baie goed geleë in Prins Albert. Dit is in maklike stapafstand van die winkels en restaurante. Die kamer was pragtig skoon met alles wat mens nodig het. Die ontvangs was baie vriendelik en behulpsaam.

Doreen M - Feb 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Doreen M
With spouse/partner

Heerlik rustig. Geen TV in kamer en dit was absoluut perfek. Heerlik afgeskakel.

Goeie, vriendelike diens en blyplek was baie prakties met alles wat ons nodig gehad het.

Graeme R - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Graeme R
With spouse/partner

Very comfortable stay in large bedroom and en-suite within very close proximity to all the town has to offer.

Lovely period house with all the necessary comforts and facilities for a self-catering stay. Within easy walking distance to restaurants and other town attractions. No effort to big or small from Estelle whom welcomed us on check in.

Jeanni D - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Jeanni D
With spouse/partner

Netjies en vriendelik.

Ons is baie vriendelik ontvang en die kamers as mooi, gerieflik en netjies.

Paul L - Dec 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Paul L
With spouse/partner

Uitstekend.

Pragtige plek met baie privaatheid en baie goeie fasiliteite.

Casa Milorca's response

Baie dankie vir die mooi woorde. Julle moet weer kom.

Casa Milorca
Estelle C - Dec 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Estelle C
With spouse/partner

There is a braai and kitchen so you can make your own food.

Value for money self-catering.

Casa Milorca's response

Thank you for your feedback, we appreciate it.

Casa Milorca
Chloe V - Dec 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Chloe V
With spouse/partner

Walk into town.

Even with the load shedding, Louise went out of her way to ensure we got the keys. Once we'd relaxed and knew we'd have access, we enjoyed walking around the town.

Casa Milorca's response

Thank you for your kind feedback. We’d love to host you again in future.

Casa Milorca
Ina O - Dec 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ina O
With spouse/partner

Baie tevrede.

Vriendelike diens, waarde vir geld, kan met vrymoedigheid aanbeveel.

Casa Milorca's response

Baie dankie, Ina. Julle moet weer kom. Die Karoo wag vir julle.

Casa Milorca
Thersia C - Dec 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Thersia C
With spouse/partner

Gerieflike, rustige verblyf met vriendelike ontvangs.

Casa Milorca is 'n pragtige ou huis, besonders netjies opgeknap en gerieflik ingerig. Dit het alle geriewe vir selfsorg. Dis sentraal geleë. Beide die eienaar en die bestuurder is beskikbaar, vriendelik en hulpvaardig. Volgende keer bly ons langer!

Casa Milorca's response

Baie dankie vir die mooi woorde, Thersia. Julle moet beslis weer kom.

Casa Milorca
Fouche B - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Fouche B

We were there for a wedding, and the stay was perfect for that.

The location of the accommodation was 100% for us. We only drove once the 2 days we were there. The rest of the time you could walk comfortably anywhere we wanted to be. The stay was also very neat.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Ons was vir 'n troue, en die verblyf was perfek vir dit.

Die ligging van die verblyf was vir ons 100%. Ons het net een keer gery die 2 dae wat ons daar was. Die res van die tyd kon mens gemaklik enige plek waar ons wou wees stap. Die verbly was ook baie netjies.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Casa Milorca's response

Baie dankie, Fouche. Ons waardeer jul terugvoering.

Casa Milorca
Natasha B - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Natasha B
With spouse/partner

We had a very nice stay.

Very nice stay! We will go again.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Ons het vreeslik lekker gebly.

\Baie lekker verblyf! Ons sal weer gaan.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Casa Milorca's response

Baie dankie, Natasha. Ons waardeer julle ondersteuning. Die Karoo wag vir julle!

Casa Milorca
Colleen S - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Colleen S
With spouse/partner

Heerlike warm ontvangs!

Baie oulike, netjiese plek. Baie hartlike ontvangs wat ons baie welkom laat voel het!

Casa Milorca's response

Baie Dankie dat julle vir Casa Milorca én Prins Albert gekies het! Ons waardeer julle ondersteuning en hoop julle kom kuier weer.

Casa Milorca
Tutu  - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Tutu
With spouse/partner

The perfect spot in Prince Albert.

Casa Milorca was the perfect spot to explore Prince Albert. The cottage was perfect for our needs, with a pretty garden. It is within walking distance of the little village and restaurants.

Casa Milorca's response

Dear Tutu,
Thank you so much for the excellent feedback. We are grateful and hope you will return to Casa Milorca, and Prince Albert, to visit us again in future!

Casa Milorca
Alet M - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Alet M
With spouse/partner

We were welcomed by Estelle and immediately felt at home. Everything we needed was there.

Casa Milorca is very central and we could walk to most amenities. The bed was very comfortable and bedding was of high quality. There is lock up parking available. We can definitely recommend Casa Milorca and will stay there again.

Casa Milorca's response

Thanks so much, Alet. We really appreciate the feedback and look forward to hosting you at Casa Milorca again in future!

Casa Milorca
David M - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
David M
With spouse/partner

A lovely home in Prince Albert.

We had a very comfortable short stay.

Casa Milorca's response

Thanks so much for choosing Casa Milorca. We would love to welcome you again in future.

Casa Milorca
Franscois C - Jul 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Franscois C
With spouse/partner

Excellent accommodation.

We were warmly welcomed and had a nice stay. I would suggest putting a mirror in the sleeping area / living room to make it easier to do hair. Furthermore, a TV would be an asset and it should be indicated in the description that there is no TV.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Uitstekende verblyf.

Ons was baie gasvry ontvang en het baie lekker gebly. Ek sou tog voorstel dat daar 'n spieël in die slaap/woonvertrek aangebring word ten einde dit te vergemaklik om hare te kan blaas. Verder sou 'n TV 'n aanwins wees en behoort dit so aangedui te word in die omskrywing dat daar geen TV is nie.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Casa Milorca's response

Hi Franscois, Dankie vir die voorstelle en dat julle vir Casa Milorca gekies net.
Ons waardeer!

Casa Milorca
Patricia B - Jul 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Patricia B
With spouse/partner

Gerieflik, skoon en netjies.

Vreeslik mooi en netjies, parkering is net 'n probleem.

Casa Milorca's response

Baie dankie dat julle kom bly het. Ons waardeer die terugvoering!

Casa Milorca
Cathleen H - Jun 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Cathleen H
With spouse/partner

Baie aangenaam.

Pragtige plek. Baie goed geleë! Skoon en netjies. Ons is baie goed ontvang, vriendelik en alles is mooi aan ons verduidelik. Ons sal weer daar bly as die geleentheid hom voordoen! Baie geluk met julle plek!

Casa Milorca's response

Baie dankie vir die mooi woorde!
Ons is so bly julle het dit geniet en ons hoop julle kom kuier weer.

Casa Milorca
David Pierre D - May 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
David Pierre D
With spouse/partner

Pleasant experience.

We were kindly received. Well informed and the accommodation was spacious and comfortable.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Aangename ervaring.

Ons is vriendelik ontvang. Goed ingelig en die akkommodasie was ruim en gerieflik.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Casa Milorca's response

Baie dankie dat julle vir Casa Milorca gekies her.
Kom asseblief weer!

Casa Milorca
Erik E - May 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Erik E
With spouse/partner

Very reasonable and good location, parking behind gates.

Can really recommend the place. They will definitely see me again!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie billik en goeie ligging, parkering agter hekke.

Kan die plek werklik aanbeveel. Hulle sien my beslis weer!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Casa Milorca's response

Baie dankie, Erik, vir die mooi woorde en dat julle vir Casa Milorca gekies het. Niks kan ons blyer maak as dat julle julle tydjie op Prins Albert geniet het nie!

Casa Milorca
Thea L - May 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Thea L

Absoluut wonderlik!

Die plek is beeldskoon, alles is so mooi en smaakvol en ons het niks kortgekom nie. Daar was selfs heerlike beskuit saam met ons koffie/tee vir ontbyt. Ons sou graag langer wou bly. Boonop is die dame wat die plek vir ons oopgesluit het vriendelik verby en kon nie genoeg vir ons doen nie.

Casa Milorca's response

Baie dankie, Thea. Ons is so bly julle het dit geniet en ons hoop julle kom kuier weer op ons mooi dorpie!

Casa Milorca
Lorraine B - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lorraine B
With spouse/partner

Picture Perfect! Binne en buite.

Dit is voorwaar 'n droomplekkie. Baie romanties, sal dit definitief weer gebruik. Sal net volgende keer baie vroeër vertrek sodat ons eetplekke kan oop kry. By die hotel moes ons ongelukkig vooraf bespreek maar het dit nie geweet nie, en ook nie geweet die paaie gaan so besig wees nie.

Casa Milorca's response

Baie dankie vir die terugvoer, ons is bly julle het dit geniet! Prins Albert is inderdaad sekere tye van die jaar baie bedrywig.

Alles wat mooi is - die Karoo wag vir julle!

Casa Milorca
Hendi W - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Hendi W
With spouse/partner

Lieflike Karoo gasvryheid op sy beste!

Ons het regtig baie welkom gevoel by Casa Milorca! Louise het 'n vriendelike boodskappie voor die tyd gestuur en Estelle het ons met ope arms verwelkom! Die kamer was baie netjies en skoon. Ons sal definitief weer 'n draai kom gooi in die toekoms!

Casa Milorca's response

Liewe Hendi, ons is so dankbaar vir die mooi woorde. Baie dankie dat julle vir Casa Milorca gekies het! Ons hoop julle kom kuier eendag weer op ons mooi dorpie.

Casa Milorca
Alison M - Mar 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Alison M
With friends

It was simply amazing. It had everything we needed and more.

I would highly recommend Casa Milorca. It was great value for money and spotlessly clean and comfortable. Also very central to walk around the town. I will definitely be back.

Casa Milorca's response

Dear Alison,
Thank you so much for the kind words, which mean the world to us! We would love to host you at Casa Milorca again in future.

Casa Milorca
Ben J - Mar 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Ben J
With spouse/partner

Rustige en stil battery-laaiende verblyf!

Casa Milorca is stil en rustig vir oornag!

Casa Milorca's response

Baie dankie, Ben. Ons wardeer die terugvoering. Ons hoop ons sien julle weer op pragtige Prins Albert!

Casa Milorca
Jacques T - Feb 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jacques T
With spouse/partner

Excellent.

We really enjoyed our stay. The room was spacious and very neat. We enjoyed the pool and braai facilities very much. Rather, it felt like we were staying in a small Spanish villa than in a Karoo village. We were pleasantly surprised.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Uitstekend.

Ons het ons verblyf baie geniet. Die kamer was ruim en baie netjies. Ons het die swembad en braai geriewe baie geniet. Dit het eerder gevoel of ons in 'n klein Spaanse villa tuisgegaan het as in 'n Karoo-dorpie. Ons was aangenaam verras.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Casa Milorca's response

Ons is só bly julle het dit geniet en verwelkom julle enige tyd terug. Julle was droom gaste wat regtig uit julle pad gegaan het om ons dorpie te verken en te ondersteun. Baie dankie.

Casa Milorca
Leandra R - Feb 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Leandra R
With spouse/partner

Pleasant, affordable and clean, beautiful and old world.

Nice and cosy place. Will stay there again even though a TV would've been nice.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Aangenaam, bekostigbaar en skoon, pragtig en ou wêrelds.

Lekker cosy plekkie. Sal enige tyd weer daar gaan bly, alhoewel 'n TV lekker sou wees.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Casa Milorca's response

Baie dankie Leandra. Ons sien uit daarna om julle eendag weer te verwelkom.

Casa Milorca
Gerhard S - Feb 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Gerhard S
With spouse/partner

We were overwhelmed with the friendly and considerate help and we enjoyed our stay.

Louise contacted us earlier to make sure our accommodation goes smoothly and made recommendation to make our stay even more comfortable. Estelle waited for us at the gate and helped us further with interesting places to visit. The room was very spacious and convenient.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Ons is oorval met vriendelike en bedagsame hulp en het heerlik oorgebly.

Louise het ons vooraf gekontak om seker te maak ons verblyf loop glad en het aanbevelings gemaak om ons verblyf meer aangenaam te maak. Estelle het ons by die hek ingewag en kon ons verder help met interessante plekke om te besoek. Beter gasvryheid kan mens nie voor vra nie. Die kamer was baie ruim en gerieflik.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Casa Milorca's response

Liewe Gerhard, ons is so dankbaar vir die mooi terugvoering. Ons hoop ons sien julle eendag weer op Prins Albert, julle is enige tyd welkom!

Baie groete,
Louise en Salvelio

Casa Milorca
Dawid D - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Dawid D
With spouse/partner

Nice stay.

Hospitable reception and explained everything.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Lekker gebly.

Gasvrye ontvangs en verduidelik alles.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Casa Milorca's response

Baie dankie Dawid, ons waardeer die terugvoering!

Casa Milorca
Caroline S - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
3/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Caroline S
With spouse/partner

Lovely private cottage.

Lovely little private cottage, issue with collecting the keys due to no cell phone connection in Prince Albert for the afternoon resulted in a 1,5 hour wait to get booked in.

Casa Milorca's response

Thanks so much for the review and for having chosen Casa Milorca. The cellphone tower being down was unfortunately out of our hands, but we now have a contingency plan in place should it happen again. We’re so pleased you enjoyed your time in Prince Albert and would love to host you again. All the best for an exciting and happy 2019!

Casa Milorca
Diana H - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Diana H
With spouse/partner

The loveliest surprise ever!

Lovely owners and contact person, pretty interiors, homely and well kept. Well and thoughtfully equipped. We felt spoiled from the booking, our welcoming at the house, everything that is given, and the lovely luxurious homely feel. Thank you very much, I will recommend it to anyone and will definitely visit again.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Die heerlikste verrassing ooit!

Liewe eienaars en kontakpersoon, pragtige interieurs, huislik en goed versorg. Goed en bedagsaam toegerus. Ons het bederf gevoel van die bespreking af, ons ontvangs by die huis, die onbevange oorvloed wat gebied word en die heerlike, luukse huislikheid. Baie dankie, ek sal dit vir almal aanbeveel en vir seker weer daar wil uitkom.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Casa Milorca's response

Liewe Diana, baie dankie vir die pragtige terugvoering oor Casa Milorca. Ons is só bly julle het julle tydjie op die dorp geniet en gehou van ons plekkie in Markstraat. Ons sal julle so graag weer in die toekoms wil huisves. Alles wat mooi is vir die nuwejaar!

Casa Milorca
Ella D - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ella D
With spouse/partner

Vriendelike, gerieflike verblyf.

Vriendelike en hulpvaardige ontvangs. Die verblyf was ruim en skoon. Loopafstand van al die besienswaardighede. Lekker kuierstoep. Sal weer gaan kuier!

George D - Dec 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
3/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
George D
With spouse/partner

It was a nice experience to stay at Casa Milorca. You feel "at home" when you enter the beautiful house and especially the linen invited us to have a rest.

There are no risks attached to book accommodation at Casa Milorca. Friendly staff also did some booking at the hotel for supper on my behalf.

Casa Milorca's response

We appreciate the kind feedback, George, and hope you will revisit Prince Albert and Casa Milorca one day.

Casa Milorca
Shirley O - Dec 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Shirley O

Warm welcome!

Lovely large room and separate bathroom, clean and comfortable. Maybe recommend air conditioner in the room in the summer months. One negative - "strong floral perfume odour in the room". Estelle was very welcoming.

Casa Milorca's response

Thank you for the feedback, Shirley. We appreciate it and always strive to improve. We look forward to seeing you in Prince Albert again.

Casa Milorca
Esther T - Dec 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Esther T
Family with teenagers

Modern, gasvry.

Die personeel was baie gasvry en behulpsaam. Moderne, skoon en netjiese plek. Naby aan oulike restaurante en hoofstraat met oulike winkels en kunsgallery. Baie beïndruk en sal graag weer daar bly.

Casa Milorca's response

Hi Esther, ons is so bly julle het lekker by Casa Milorca gekuier. Ons waardeer die mooi terugvoering en hoop julle het ‘n opwindende en gelukkige jaar vorentoe!

Casa Milorca
Claus M - Dec 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Claus M
With spouse/partner

Baie lekker gebly hier.

Skoon en netjies. Lugverkoeling en swembadjie was 'n redding.

Casa Milorca's response

Baie dankie, Claus, ons waardeer wonderlike gaste soos julle en hoop ons sien julle weer in die toekoms!
Louise and Salvelio

Casa Milorca
Yvonne S - Dec 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Yvonne S
With spouse/partner

Loved the air con and the splash pool.

A lovely setting, room beautifully kitted out. Loved that it was in close proximity to amenities.

Casa Milorca's response

Thanks so much for your recent feedback, Yvonne, and thank you, also, for having been such wonderful guests!

Casa Milorca
Anthony H - Nov 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Anthony H
Individual traveler

Superb accommodation in the beautiful Karoo town of Prince Albert.

Excellent value for money. The cottage is highly recommended. Excellent host and hostess. Walking distance to a variety of restaurants, The Prince Albert Gallery and many shops offering handmade artefacts.

Casa Milorca's response

Dear Anthony, we are SO pleased you enjoyed your recent stay at Casa Milorca. We would love to host you and again some time.
Hasta pronto!
Louise y Salvelio

Casa Milorca
Isabelle T - Nov 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Isabelle T
With spouse/partner

Lovely stay in Prince Albert - 1 night was too short.

We so enjoyed our time at Casa Milorca and will definitely return for longer next time. The host was very organised with pre-arrival messages to ensure that we knew exactly what to expect even though they could not be there to greet us themselves. Every aspect of our stay was wonderful - from the comfortable bedroom with en suite bathroom to the quaintly decorated living spaces and outdoor garden with small pool. We stopped off in Prince Albert on our way to Graaff-Reinet and therefore had only a fleeting visit but got the chance to explore some of the main streets with shops and restaurants which were only a short walk away from Casa Milorca. Would recommend, and will be back!

Casa Milorca's response

Dear Isabelle,
Thank you for the wonderful feedback. We are so pleased you had a good stay, and hope to see you back at Casa Milorca and Prince Albert soon. We are waiting for you!
Best regards,
Louise & Salvelio

Casa Milorca
Liz F - Nov 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Liz F
With spouse/partner

Pragtige eenheid. Waarde vir geld.

Ek was baie beïndruk met die eienaar wat 'n WhatsApp-boodskap gestuur het met 'n adres en alle nodige inligting. Die dag voor die tyd het sy weer boodskap gestuur met weervoorspelling. Baie mooi eenheid. Rustige atmosfeer. Kon ook lekker afkoel in die klein swembad. Beveel met vrymoedigheid aan.

Casa Milorca's response

Liewe Liz,
Baie dankie vir die goeie terugvoering wat julle onlangs gelewer het oor Casa Milorca. Julle was wonderlike gaste. Ons hoop julle kom kuier weer binnekort!
Louise & Salvelio

Casa Milorca
Francois K - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Francois K
With spouse/partner

It's the perfect home and place to spend a relaxing weekend away. We loved the house, fully equipped, one could not wish for more. Estelle was very helpful.

Lovely home, Estelle is awesome. Love Prince Albert.

Casa Milorca's response

Dear Francois,
Thank you so much for the lovely feedback you gave us about Casa Milorca, our little getaway in Prince Albert. We are so pleased you had an enjoyable stay and would love to welcome you two back again in the future. We have also conveyed your kind words to Estelle.
Kind regards,
Louise & Salvelio

Casa Milorca
Anel R - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Anel R
With friends

Very comfortable and central.

Wonderful stay, comfortable, especially if you're travelling with friends. Reception was friendly and we felt at home.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie gemaklik en lekker sentraal.

Dit was heerlike verblyf wat baie gemaklik is, veral as jy saam met vriende reis. Die ontvangs was baie vriendelik en ons het welkom gevoel.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Casa Milorca's response

Liewe Anel,
Ons wil julle bedank vir die pragtige terugvoering wat julle onlangs gelewer het oor Casa Milorca. Ons hoop ons sien julle weer binnekort op Prins Albert!
Louise & Salvelio

Casa Milorca
Engela W - Sep 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Engela W
With friends

Soveel meer as wat verwag was. Absoluut stunning verblyf.

Was aangenaam verras met die huis. Dit was soveel ruimer as wat die fotos vertoon en die lushof aan die agterkant van die huis het die kersie op die koek geplaas. Prins Albert kan trots wees op 'n gastehuis soos Casa Milorca.

Casa Milorca's response

Liewe Engela,
Ons is so in ons skik met die goeie terugvoering wat julle onlangs gelewer het oor Casa Milorca! Ons waardeer dit en hoop ons kan julle weer in die toekoms verwelkom.
Louise & Salvelio

Casa Milorca
Charl T - Sep 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Charl T
With spouse/partner

Uitstekende diens en volledige fasiliteite.

'n Baie aangename verrassing vir die prys. Ontvangs was baie goed en vriendelik. Beslis ster akkommodasie.

Casa Milorca's response

Baie dankie vir die mooi terugvoering oor Casa Milorca. Ons waardeer dit opreg en hoop ons sien julle weer in die nuwejaar!
Louise & Salvelio

Casa Milorca
Eric D - Aug 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Eric D
With spouse/partner

The best.

Will recommend it anytime.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Die beste.

Sal dit enige tyd aanbeveel.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Casa Milorca's response

Baie dankie vir julle positiewe terugvoering oor Casa Milorca, Eric. Ons waardeer dit baie en hoop ons sien julle weer in die toekoms. Prins Albert wag vir julle!
Louise & Salvelio

Casa Milorca
Gail H - Aug 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Gail H
With friends

Very welcoming and pretty guest house.

Spent a really wonderful evening in Prince Albert. We would highly recommend Casa Milorca to anyone who is looking for accommodation.

Casa Milorca's response

Dear Gail,
Thank you for your kind words posted about Casa Milorca, Prince Albert, recently. We are so pleased you enjoyed your stay and would love to welcome you back in future.
Kind regards,
Louise & Salvelio

Casa Milorca
Henriette R - Jul 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Henriette R
With spouse/partner

Tuis gevoel met gerieflike huis en mooi om ons.

Sal die skoon, gerieflik en sentraal geleë verblyf, ten sterkste aanbeveel. Motor veilig agter hek toegesluit. Beddegoed lieflik op ruim bed, genoeg pakplek vir bagasie.

Casa Milorca's response

Baie dankie vir die mooi terugvoering oor Casa Milorca, Henriette. Ons waardeer dit só en hoop ons sien julle weer in die nuwejaar!
Louise & Salvelio

Casa Milorca
From R700
per night (sleeps 2)
From R700
per night (sleeps 2)
From R700
per night (sleeps 2)
Make a Booking
  • Capacity: 6 people
  • Check-in: 14:00 to 20:00
    Check-out: 10:00
  • Address: 67 Market Street, Prince Albert, 6930, Western Cape
  • No children under 14
https://d288tngog90ix0.cloudfront.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAX4uvSdW4HNPrXAwt7zlfoZQyyxjYfYoiZrX7ftsZNBLsgESjFy?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format From R700  per night (sleeps 2) 47 5 1 5 67 Market Street Prince Albert 6930 Western Cape 0860 022 102 14:00-20:00 10:00 -33.226851224264 22.029330042544
Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

0860 022 102 | bookings@travelground.com