Joubertina Accommodation at Cornelia's Field Guest Cottage | TravelGround
+30

Cornelia's Field Guest Cottage

8 reviews
Self Catering

Review Summary

5 out of 5from 8 reviews for Cornelia's Field Guest Cottage
Cleanliness
5.0/5
Service
5.0/5
Location
5.0/5
Safety
4.9/5
Value for money
4.9/5
Gerry J - Feb 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Gerry J
With spouse/partner

Just awesome. Great time spent.

This is an amazing getaway from the city life. The cottage is so tastefully decorated and the space is fantastic. The garden is also very beautifully designed and we are already making plans to stay longer. One night is not enough.

Ilze S - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ilze S
Family with teenagers

Die perfekte wergbreek van die stad af.

Cornelia's Field is prentjie mooi. Wanneer jy daar aankom, word jy vriendelik deur Jacques ontvang, wat jou dadelik so op jou gemak en welkom laat voel dat jy amper voel of jy op jou familieplaas aangekom het. Dit is die perfekte plekkie waar jy rus vir jou siel vind, kalmte in jou hart en stilte vir jou gees. Ruphert, hoof van sekuriteit (dis nou Jacques se viervoetige kind), dankie dat jy ons veilig opgepas het. Alles wat jy nodig het is daar. Die plekkie is met goeie smaak en klein detail versorg. Jacques, baie dankie vir 'n wonderlike naweek, ons sien uit na ons volgende kuier.

Cornelia's Field Guest Cottage's response

Beste Amanda

Dit was net 'n plesier vir beide my asook Rupert, om julle as gaste te kon hê.
Rupert was besonders in sy skik met julle twee.

Dit is altyd lekker om 'n gesin oor te hê, en ek is so bly dat julle dit terdeë geniet het.
Baie dankie vir die mooi komplimente, dit word opreg waardeer.
Rupert sal verseker baie in sy skik wees met sy nuwe titel: Hoof van sekuriteit.

Ek en Rupert sien vreeslik uit daarna om julle weer te verwelkom.

Vriendelike groete
Jacques

Cornelia's Field Guest Cottage
Amanda F - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Amanda F
With spouse/partner

Peaceful and beautiful mountain views where your soul finds rest.

We wanted to get away from the noise that city life consumes you with. The biggest problem was that our four-legged child, Peanut (a Yorkie) had to come along. Jacques went out of his way to make our stay very comfortable and enjoyable. Peanut had never been the same again, because he was safe and could not escape anywhere. He explored from early morning to late afternoon and he was safe. The cottage with its fireplace kept us warm and created the most beautiful atmosphere. For us it was a getaway and just what we needed.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Rustig en pragtige uitsig op die berg waar jou siel weer rus vind.

Ons wou wegkom van die geraas wat die stadslewe jou mee verorber. Die grootste probleem was dat ons viervoet kind, Peanut ('n Yorkie) saam moes kom. Jacques het uit sy pad gegaan en ons kuier baie gemaklik en plesierig te maak. Peanut was nog nooit weer dieselfde nie, want hy was veilig en kon nêrens heen ontsnap nie. Hy het verken van vroeg soggens to laat middag en hy was veilig. Die cottage met sy kaggel het ons lekker warm gehou en die mooiste atmosfeer geskep. Vir ons was dit 'n wegbreek en net wat ons nodig gehad het.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Cornelia's Field Guest Cottage's response

Baie dankie julle,

Dit was heerlik om as jul, asook Peanut se gasheer te kon optree.

Dit was voorwaar so lekker om klein Peanut se reaksie op die plaas te kon sien.

Groete,
Jacques

Cornelia's Field Guest Cottage
Gwen R - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Gwen R
With spouse/partner

Perfect breakaway.

The cottage is set against a beautiful backdrop of mountains and orchards, which immediately gave us a sense of calm and tranquillity. It has everything one needs for a comfortable stay and the fireplace inside was also a major plus for us when the evening grew cold. We would highly recommend this little gem of a place to 'clear your head', take in the stunning sunsets and just enjoy nature. Jacques, you were the perfect host. Thank you for a wonderful weekend, we loved it.

Cornelia's Field Guest Cottage's response

Hi Gwen,

It was great to have you guys as guests. I'm so glad that you enjoyed the experience.
You were fantastic guests, I must say, you left the place so neat, it looked as if an interior decorator did it.

Regards,
Jacques

Cornelia's Field Guest Cottage
Ruhann H - Aug 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ruhann H
With spouse/partner

Onverbeterlik!

Ek en my vrou het die tydjie by Cornelia's Field Guest Cottage vreeslik geniet! Ons is hartlik ontvang met twee glasies sherry. Jacques is 'n puik gasheer wat ons dadelik gemaklik laat voel het en seker gemaak het ons geniet die kuiertjie. Die kothuis is lekker knus en ideaal toegerus! Die kaggel is fantasties en is altyd 'n trekpleister vir my. Die stilte is oorverdowend en is perfek vir 'n wegbreek uit die stad! As ons iets gesoek het, was dit daar. Ons gaan vir seker weer kom draai, want die natuurskoon, gasvryheid en rustigheid is wonderlik!

Cornelia's Field Guest Cottage's response

Beste Ruhann,

Baie dankie dat julle Cornelia's Field gekies het. Dit was 'n absolute plesier om as jul gasheer te kon optree!

Vriendelike groete
Jacques

Cornelia's Field Guest Cottage
Monique V - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Monique V

Perfekte wegbreek van die wêreld!

Op aankoms was ons vriendelik verwelkom en gewys hoe alles werk. Die huisie is tussen pragtige berge en laat jou voel of jy heeltemal weg van die wêreld is. Die feit dar dit dierevriendelik is maak dit soveel lekkerder! Ons het dit baie geniet.

Cornelia's Field Guest Cottage's response

Fantastiese gaste, dit was heerlik om hul gasheer te kon wees. Baie dankie, julle!

Cornelia's Field Guest Cottage
Alwyn B - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Alwyn B
Family with teenagers

Ons gasheer was besonders gasvry en behulpsaam, en die Cottage prentjie mooi.

Die huisie is prentjie mooi en met liefde en oorleg uitgelê. Gaste word baie vriendelik ontvang en mooi verduidelik waar alles is en hoe alles werk. Welgedaan! Ons sal vir seker weer van Cornelia's Field Guest Cottage gebruik maak.

Cornelia's Field Guest Cottage's response

Baie dankie vir die mooi resensie.

Dit was n absolute plesier om as julle gasheer te kon optree.
Dit sal heerlik wees om julle weer as gaste te kan verwelkom.

Vriendelke groete,

Jacques


Cornelia's Field Guest Cottage
Anthea P - Mar 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Anthea P

Pet friendly, remote, simple but comfortable.

A pet friendly, rejuvenating, simple but comfortable off-the-grid experience, beautifully remote, with our competent and friendly host right next door so we felt safe while enjoying the remote location.

Cornelia's Field Guest Cottage's response

Dear Anthea,

Thank you for you lovely review.
I must say it was an absolute pleasure to have you over and the fact that it was 3 generations of ladies; grandmother, mother and daughter, was very endearing to me.
Not to mention your stunning four legged children.
All the best.

Warm regards,
Jacques

Cornelia's Field Guest Cottage
From R1 100
per night (for 4 people)
From R1 100
per night (for 4 people)
From R1 100
per night (for 4 people)
Make a Booking
  • Capacity: 4 people
  • Check-in: 14:00 to 20:00
    Check-out: 10:00
  • Address: Farm Twee Rivieren, Off the R62, Twee Riviere, 6411, Eastern Cape
  • All ages welcome
https://d288tngog90ix0.cloudfront.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAA5pMadYX2O9BtmZdYTWLORor6Ix0GhpdD5I2zoG4HVaKJQtf2Ui?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format From R1 100  per night (for 4 people) 8 5 1 5 Farm Twee Rivieren Off the R62 6411 Eastern Cape 0860 022 102 14:00-20:00 10:00 -33.848233140999 23.884457398952
Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

0860 022 102 | bookings@travelground.com