The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at De Lange Lodge | TravelGround
+70

De Lange Lodge

Lodge

Review Summary

4.5 out of 5from 11 reviews for De Lange Lodge
Cleanliness
4.5/5
Service
4.6/5
Location
4.5/5
Safety
4.5/5
Value for money
4.5/5
Janet T - Jan 2021
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Janet T
Family with teenagers

Waarde vir geld.

Dit was skoon en netjies.

Irma L - Jan 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Irma L
Family with teenagers

Oorslaap vir een nag op die pad.

Die ontvangs was so vriendelik en behulpsaam. Ons akkomodasie was silwerskoon met tot ’n klein kombuis gedeelte met ’n mikrogolf en groot yskas. Die beddegoed was spierwit en so lekker skoon en vars. Ons was veilig en het baie lekker gebly vir die aand en sal beslis weer gaan draai.

Jacques L - Dec 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jacques L
With spouse/partner

Lekker nag se rus.

Na 'n lang dag op die pad kan mens mos nie anders as om jou skoene uit te trek en te ontspan in die ruim kamer nie.

Mynhardt D - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Mynhardt D
Family with teenagers

Heerlik verras. Baie lekker verblyf, met 2 kamers vir my gesin langs mekaar.

Netjiese, skoon kamers met lugversorging vir die warm de Aar son. Ook lekker ontbyt geëet, vriendelike personeel. Sal vir seker weer De Lange Lodge oorweeg vir oornagverblyf tussen PTA en CPT.

Piet L - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Piet L
With spouse/partner

Het baie lekker gebly. Die ontvangsdame is 'n juweel. Het slaapkamer, kombuis en klein sitkamer en badkamer gehad. Baie veilig, baie groen en baie ruim.

Die huis was ruim met baie geriewe. Tot 'n swembad. Die ontvangsdame was uitstekend en baie hulpvaardig. Het die oorslaap regtig baie geniet. Kan dit sonder twyfel aanbeveel.

Bernice S - Dec 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Bernice S
Family with teenagers

Convenient, clean, beautiful room 6. We had a lovely nights sleep.

Friendly, professional staff. Value for money with lovely rooms. Thank you.

De Lange Lodge's response

Thank you...Wishing you a magical and blissful holiday!

De Lange Lodge
Jolien V - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
3/5
Value for money
2/5
Jolien V
Family with young children

Overpriced.

Ons was teleurgesteld in wat ons gekry het vir die prys. Alhoewel die beddegoed skoon en netjies was, was die area om die swembad vuil. Die asblik in die kombuis het gelyk of hy in 'n ongeluk was en die badkamerdeur pas nie naastenby in die deurkosyn nie wat beteken mens het geen privaatheid nie.

Selloane O - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Selloane O
With spouse/partner

Wasn't happy about having to pay extra money.

The lodge seemed to have no relationship with the agency... There was a mix up as far as the amount I paid for the deposit... I had to pay more and the lady said she will investigate with the lodge. I haven't heard anything from her to date. When I booked online, I wasn't asked if I'm booking with or without breakfast, however to my surprise, I was told that I have to pay cash for breakfast.

Paige A - Aug 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Paige A
With friends

Lovely bedrooms and bathroom.

The bedroom and bathroom area was very nice. The self-catering kitchenette was extremely limited (1 knife in a room supposedly for up to 4 people).

Sharon D - Apr 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Sharon D
Family with teenagers

Oasis in die woestyn.

Baie dankie vir 'n lekker verblyf. Met twee tieners was die WiFi en die groot ontbyt die volgende oggend 'n hoogtepunt. Die kamers is stylvol en ons het 'n heerlike nagrus gehad. Baie dankie.

Lucille V - Apr 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lucille V
Family with young children

Convenient accommodation.

Friendly reception. Neat, convenient and clean accommodation. Enough parking for a caravan. Would stay here again.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Gerieflike verblyf.

Vriendelike ontvangs. Netjies, gerieflike en skoon verblyf. Genoeg parkering vir karavaan gehad. Sal beslis weer hier oornag.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

From R850
per night (sleeps 2)
From R850
per night (sleeps 2)
From R850
per night (sleeps 2)
Make a Booking
  • Capacity: 46 people
  • Check-in: 14:00 to 22:00
    Check-out: 10:00
  • Address: 57 Church Street, De Aar, 7000, Northern Cape
  • All ages welcome
https://travelground.imgix.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAteuuXvBioUgY46hNvv41xeIhDyzJGPVNl2YUCAuQRLE8poZzjW?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format From R850  per night (sleeps 2) 11 5 1 5 57 Church Street De Aar 7000 Northern Cape 0860 022 102 14:00-22:00 10:00 -30.648183 24.009521
SUBSCRIBE TO GET AWESOME ACCOMMODATION SPECIALS!
SUBSCRIBE FOR AWESOME SPECIALS!