The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at De Ware Jacob | TravelGround
+59

De Ware Jacob

147 reviews
Self Catering

Review Summary

4.8 out of 5from 147 reviews for De Ware Jacob
Cleanliness
4.9/5
Service
4.9/5
Location
4.6/5
Safety
4.8/5
Value for money
4.8/5
Alicia T - Sep 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Alicia T
With spouse/partner

We had such a awesome time.

Very good place, relaxing and very good.

Tyron W - Aug 2020
Overall score
Cleanliness
1/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Tyron W
With spouse/partner

This place is one in a million. The location is excellent and I am definitely going back soon.

Waking up to the sounds of the birds chirping was beautiful. The peace and quiet was something that does the mind and heart well.

Francois D - Mar 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Francois D
With spouse/partner

Beautiful, tranquil accommodation?

Beautiful place with everything that you need. Braai area was great.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Pragtige, rustige verblyf.

Pragtige plek met alles wat benodig word. Braai-area is 'n wenner.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Tumi G - Mar 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Tumi G
With friends

It was so amazing the tranquility we had and the host check on us was just at another level.

I could recommend this place to my friends who wish to the road very nice.

Peter W - Mar 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Peter W
With spouse/partner

Cottage with designer architecture. This is really "De Ware Jacob".

Fantastic cottage. We felt very comfortable. 3 days are almost a bit short.

Sarah P - Mar 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Sarah P
Family with young children

Gorgeous, home away from home.

The style is modern and unique, absolutely loved the whole feel. Quiet and homey, really great getaway. Beautiful drive to nearby places. Definitely will go back again. Owners are helpful and available for questions.

Suellen S - Mar 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Suellen S
Family with young children

Awesome.

De Ware Jacob is beslis 'n plek vir ontspanning,dit was die beste naweek gewees, ek sal beslis weer gaan vir 'n naweek dalk vir langer.

Anli G - Mar 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Anli G
With spouse/partner

Relaxing, comfortable and memorable.

Good service, excellent stay! Good value for money.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Ontspannend, gemaklik en onvergeetlik.

Goeie diens, uitstekende verblyf! Goeie waarde vir geld.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Reubin R - Mar 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Reubin R
With spouse/partner

Restoration and peaceful.

Paradise on the West Coast, mixture of simplicity and luxury.

Carlize B - Feb 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Carlize B
With spouse/partner

Peaceful comfort to the soul.

I'll go back to De Ware Jacob anytime soon. It's a stunning place with perfect location.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Rustige troos vir die siel.

Ek sal enige tyd weer terug gaan na De Ware Jacob. Dis 'n stunning plek met perfekte ligging.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Anadea F - Feb 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Anadea F
With spouse/partner

Heerlike wegbreek. Goed vir die siel.

Definitief 'n great plekkie.

Paolo M - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Paolo M
With spouse/partner

It was great, we loved the getaway.

If I have one small issue about our stay, we would have liked one more dish towel. I was sure the room was serviced, but clearly this was not the case.

Patricia J - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Patricia J
With spouse/partner

Beautiful and tranquil.

Neat, clean, wonderful place to relax and unwind. Diane and Ian are very friendly and helpful hosts.

Janine F - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Janine F
With spouse/partner

Tranquil.

If you want peace and quiet, this is the perfect place.

Mercia E - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Mercia E
With spouse/partner

Rustig.

Het ons kuier baie geniet. Sal beslis weer gaan.

Anton O - Dec 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Anton O
With spouse/partner

It was great.

It was excellent, everything was clean and everything that is needed, was there.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Dit was heerlik.

Dit was puik, alles was mooi skoon, en alles wat benodig word, word verskaf.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Lizette W - Dec 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Lizette W
With friends

Fantasties.

Ek sal weer wil gaan en die volgende keer langer te bly. Diaan en haar man is baie vriendelik en gasvry en ook die honde. De Ware Jacob is baie rustig en die cottages is netjies en 'n mens voel tuis asof jy daar hoort. Julle verdien 10 uit 10.

Rudine M - Dec 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Rudine M
With spouse/partner

So nice and quiet and isolating.

We completely enjoyed our stay, the peace and tranquillity was fantastic. I love the rooms and the decor was exquisite. Very clean and a very nice getaway to just breath fresh air. Everything was easy accessible and the owner is a complete sweetheart. Beautiful place, will definitely go again.

Yumna A - Dec 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Yumna A
With spouse/partner

Absolutely breathtaking and tranquil.

I will give this establishment 10 stars!

Marco V - Dec 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Marco V
With spouse/partner

Absolute gem.

Had the pleasure of staying here for a weekend, I am absolutely amazed by how peaceful and beautiful the place is. The cabins are cosy with fireplace and braai areas, the swimming pool crystal clear with the Jacuzzi. I will definitely be visiting again. Our host was always available and very helpful.

Emcy L - Nov 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Emcy L
With friends

Relaxing!

Peaceful environment, fantastic accommodation, exceptional facilities, equipped for relaxation!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Ontspannend!

Rustige omgewing, fantastiese verblyf, besonderse geriewe, toegerus vir ontspanning!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Elbie V - Nov 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Elbie V
With spouse/partner

Very nice.

Very nice, well equipped, peaceful accommodation with excellent service.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Vrek lekker.

Baie mooi, goed toegeruste, rustige verblyf met puik diens.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Chantelle E - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Chantelle E
With spouse/partner

Perfect weekend away, just what we needed.

Was such a lovely weekend away! Everything was perfect - the cottages are beautifully decorated and very clean. We really enjoyed the cozy braai area and the Jacuzzi, it was the perfect combination of tranquility and beauty. The host was also very friendly and welcoming.

Charne J - Aug 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Charne J
With spouse/partner

Rustige/romantiese wegbreek vir 'n paartjie.

Eenhede is baie privaat, toegerus met alle nodige toerusting. Baie netjies.

Sindy B - Aug 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Sindy B
With spouse/partner

It was amazing and lovely friendly people that welcomed us.

Myself and my partner will go back again anytime. This amazing place was like we were in a holiday resort. Quiet and so relaxing. Even the animals that visited us often, the dogs, cat and rooster was amazing. The Jacuzzi was so relaxing, neat and private. The cottage we stayed in so modern and vintage, felt like a fairytale.

Cobus R - Aug 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Cobus R
With friends

Pretty safe and very stylish stay.

Absolutely beautiful place with the loveliest accommodation and surroundings. Everything is clean and stylish and the owners are loving, friendly and hospitable.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Pragtig veilig en baie stylvolle verblyf.

Absoluut pragtige plek met die lieflikste verblyf en omgewing. Alles is skoon en stylvol en die eienaars is lieflik, vriendelik en gasvry.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Jame-lee R - Aug 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jame-lee R
With friends

It was very beautiful and peaceful.

De Ware Jacob is a lovely place to break away. Owner is very friendly and helpful.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Dit was baie mooi en rustig.

De Ware Jacob is 'n lieflike plek om weg te breek. Eienaar is baie vriendelik en behulpsaam.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Hannelene O - Jul 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Hannelene O
With spouse/partner

De Ware Jacob is a paradise on its own. The owners welcomed us warmly and we felt at home instantly. We will definitely visit again. The accommodation was top notch and stylish.

10 stars to them. Loved our weekend away.

Cecil D - Jul 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Cecil D
With spouse/partner

Dit was wonderlik aangenaam.

Die gasvryheid is ongelooflik goed en dis die tweede keer binne 'n jaar dat ons daar kuier, elke keer baie vriendelik ontmoet en dadelik tuis laat voel. As iets benodig word is dit nooit te veel gevra nie. Die voëllewe is ook pragtig.

Lynne W - Jun 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lynne W
With spouse/partner

We had a fantastic stay, loved the Jacuzzi.

Location is perfect, hosts were great.

Lucille D - Jun 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
2/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Lucille D
With spouse/partner

Was nice.

Wonderful, beautiful and very peaceful.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Was lekker.

Wonderlik, mooi en baie rustig.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Adelle S - May 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Adelle S
With friends

De ware Jacob het my verlief gemaak op Jacobsbaai.

Die plekkie is 'n juweel met mooi moderne kamers, vol lig en mooi goed. My eenheid is goed uiteengesit met als wat nodig is, self 'n lekker kuierstoep met 'n braai. Pragtige plek met baie privaatheid.

Dominique B - May 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Dominique B
With friends

Ek is reeds besig om my volgende kuier te beplan!

Van "the word go" was Ian en Diane super gasvry en behulpsaam en ons het sommer dadelik tuis en gemaklik gevoel. Die kothuise is almal baie netjies en goed toegerus! Behalwe vir die feit dat die perseel verskriklik mooi en goed na gekyk is, het die veiligheid van die perseel my die meeste stom geslaan. Ons was 8 dames en was nooit bekommerd oor enige iets wat gaan wegraak of bang gevoel om rond te beweeg nie. Ons gaan vir Lulu die meeste mis en hoop om hulle sommer gou gou weer te sien!

Marelise V - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Marelise V
With spouse/partner

Beste wegbreek wat ons voor kon vra!

Die plekkie is pragtig. Elke stukkie is vol detail en baie besorgdheid beplan. Mens is bewus van die eenvoud en die natuur, tog voel dit of jy in Griekeland sit. Baie dankie vir 'n ongelooflike naweek.

Beyers B - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Beyers B
With spouse/partner

Amazing.

Die ligging is goed en die afwerkings baie mooi. Die tuinwerker, Simba, was baie vriendelik en behulpsaam gewees.

Diandra V - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Diandra V
With spouse/partner

Dit was baie rustig en lekker.

Ons was hier vir ons honeymoon. Ons sou anfanklik net 3 dae gebly het, maar het besluit om 'n hele week te bly. Dit is werklik die Ware Jakob. Na ons besoek het ons soos nuwe mense gevoel, ontspanne. Die plek is pragtig en baie rustig. Die eienaars is so vriendelik en behulpsaam. Ons sal beslis weer De Ware Jacob besoek.

Shaun S - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Shaun S
With spouse/partner

Excellent! Very cosy and private.

We would stay there again anytime.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Uitstekend! Baie cosy en privaat.

Ons sal enige tyd weer daar kom bly.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Jolande H - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Jolande H
With spouse/partner

Sielsrus en lekker Jacuzzi!

Baie dankie aan Ian wat 'n wonderlike gasheer was - hy het ons gasvry ontvang en ons dadelik tuis laat voel, daar was totale privaatheid en ons het dit vreeslik geniet. As ons 'n voorstel kan maak sal dit wees om 'n hekmotor te installeer by die ingang van die eiendom, 'n automatise hek sal die in-en-uitbeweging baie makliker maak vir gaste.

Celeste B - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Celeste B
With spouse/partner

Excellent service. Very relaxing.

Loved my stay.

Adel F - Mar 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Adel F
Family with young children

'n Plekkie naby die hartklop van moeder aarde.

Of dit die attentheid tot klein detail, die warm harte van sy mense of net die magic van die hele pakkie is, De Ware Jakob doen sy naam gestand. Pragtige huisie, wonderlike mense en die lewenslus wat borrel van bokkies, blomme en vetpensvarkies. En wat 'n besonderse mens is Simba - altyd 'n glimlag en 'n vriendelike woord.

Kurt S - Mar 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Kurt S
With spouse/partner

Very nice. Host very friendly and helpful. Also very professional.

Great relaxing venue. Friendly, helpful and professional staff. Thank you.

Helena B - Mar 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Helena B
Family with young children

Baie netjiese plek vir 'n langnaweek wegbreek.

Huis is baie pragtig, maar nie regtig ideaal vir babas. Dianne en Ian, hoop nie die kids het te veel skade aangerig. Jacuzzi is lekker om die kids te bederf en die diere is sommer 'n extra touch!

Angelique A - Mar 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Angelique A
With spouse/partner

Wonderful getaway!

We thoroughly enjoyed our stay at De Ware Jacob. We will be back.

Joy K - Mar 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Joy K
With spouse/partner

One stunning place! A little paradise.

We absolutely loved this place! So far my best holiday destination. So clean! So relaxing, peaceful and beautiful, I wanted to cry when it was time to leave. 2 days was not enough. The hostess is such a beautiful soul. Thank you very much, see you very soon.

Jonathan M V - Feb 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jonathan M V
With spouse/partner

Peace and quiet in beautiful surroundings.

We just loved the romantic fisherman cottage C and the privacy is paramount. Beautiful, clean and well established, pool area made our 7 days most memorable. Diane is a wonderfully stylish and elegant hostess who made us feel extremely welcome. Left De Ware Jacob with the feeling of parting good friends. Thank you Diane, Troudow and Barbara and of course the lovely Simba. We will be back. Loved it.

Jean-pierre M - Feb 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Jean-pierre M
With friends

Very beautiful.

Stunning place, will go back.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie mooi.

Pragtige plek, sal weer gaan.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Dominique G - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Dominique G
Family with young children

Ian and his wife were very hospitable and friendly.

Always asking if everything is okay and in order. The atmosphere and the tranquillity was top notch and just what we needed. The design and set up is unique and truly original, complimenting the surroundings.

Rachelle L - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Rachelle L
With spouse/partner

Vreedsaam.

We had a very peaceful weekend. Jacobsbaai is a great area to just cut yourself off from the daily routine. Really enjoyed my weekend.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Peaceful.

Ons het 'n baie rustige naweek gehad. Jacobsbaai is 'n goeie gebied om net jou af te sny van jou daaglikse roetine. Ek het my naweek terdeë geniet.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Nicole C - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Nicole C
With spouse/partner

An absolute slice of paradise.

This was an incredibly beautiful location and accommodation. I cannot rate it high enough.

Chanél M - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Chanél M
With spouse/partner

Baie heerlik gebly in 'n pragtige plek. Sal definitief aanbeveel.

Baie heerlik gebly in 'n pragtige plek. Sal definitief aanbeveel.

Wilma V - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Wilma V
Family with teenagers

Rus en vrede by De Ware Jacob

Ons 10 dae by De Ware Jacob was heerlik! Die eenheid was uitstekend toegerus en baie gerieflik. Die beddegoed en linne was van uitstekende gehalte. Ian & Diane se gasvryheid en vriendelik het ons baie waardeer. Alhoewel al die eenhede vol was, het ons bittermin enige iemand anders gehoor of gesien.

Leonorah G - Dec 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Leonorah G
With spouse/partner

Die stilte was absoluut fantasties.

Die Jacuzzi was die hoogtepunt en die kothuis waarin ons gewoon het was baie gerieflik en naby an als. Ian en sy vrou is baie gasvry. Twee nagte was te kort, volgende keer bly ons definitief langer.

Heinrich N - Dec 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Heinrich N

Uitstekende skoon akkommodasie.

Netjiese, skoon en ruim akkommodasie met kwaliteit geriewe.

Terrance M - Dec 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Terrance M
With spouse/partner

Good.

Very well managed, peaceful and friendly.

Candice H - Dec 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Candice H
With spouse/partner

It was wonderful!

Everything was wonderful! I enjoyed it a lot. My husband and I enjoyed the tranquillity. The environment, everything was very nice.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Dit was wonderlik!

Alles was wonderlik gewees! Ek het dit baie geniet. Ek en my eggenote het die rustigheid baie geniet. Die omgewing, alles was baie lekker.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Cecil D - Dec 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Cecil D
With spouse/partner

Dit was absoluut 'n baie aangename ervaring.

Ons was te alle tye op die hande gedra en was deurentyd ondersteun deur die eienaar. Niks was te veel van ons kant gevra. Ons kan dit beslis aanbeveel.

Nolan P - Nov 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Nolan P
With spouse/partner

Excellent spot for a couples breakaway.

We had an amazing weekend in the cottage, the private set up works very well so you hardly see or hear the other guest on the property. Everything was very conveniently set up inside and around the cottage and Diane was friendly and helpful. The place is really smart and well maintained, very relaxing atmosphere and certainly a destination to consider visiting again!

Jesica L - Nov 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jesica L
With spouse/partner

It was excellent. Will come back anytime.

It really is an intimate place to get away and everything was perfect.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Dit was uitstekend. Sal enige tyd terugkom.

Dit is regtig 'n intieme plekkie om weg te breek en alles was perfek.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

John H - Nov 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
John H
With spouse/partner

Great place, very quiet and restful, excellent hosts, Dianne and Ian were always available and helpful, but not necessary to contact them as everything was in place.

Premises are well appointed, and very comfortable. Amenities excellent, braai facility, spa, pool, comfortable bed and furniture and a lot of trouble has been taken with the decor to make the accommodation homely and welcoming. The ideal place for a restful breakaway. Not a lot to do in Jacobs Baai, other than walks and swimming if you are of a mind to do so. We just chilled, with forays into Paternoster and Veldrift, which are a short drive away, to see the sights there.

Gerhard D - Nov 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Gerhard D
With spouse/partner

Lovely!

It was a lovely weekend! Was nice to chill in the Jacuzzi and to be sheltered by the wind. Beautifully and well-equipped. Friendly owners.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Lieflik!

Dit was 'n heerlike naweek! Was lekker om in die borrelbad te chill en skuil van die wind. Baie mooi en goed ingerig. Vriendelike eienaars.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Wilna B - Nov 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Wilna B
With spouse/partner

Blessed, quiet and stylish.

De Ware Jacob was a good choice for our visit to the West Coast. The cottage is very comfortable and stylish with a lovely outdoor dining and braai area. The garden and pool are beautiful - everything is even more beautiful than on the pictures! We enjoyed the Jacuzzi and could explore all the walks along the sea on foot. 10 out of 10 for Ian and Diane's hospitality!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Salig, stil en stylvol.

De Ware Jacob was 'n uitsekende keuse vir ons kuier aan die Weskus. Die kothuis is baie gerieflik en stylvol met 'n heerlike buite kuier- en braaiplek. Die tuin en swembad is pragtig - alles is selfs nog mooier as op die foto's! Ons het die Jacuzzi geniet en kon te voet al die wandelpaadjies langs die see verken. 10 uit 10 vir Ian en Diane se gasvryheid!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Elzaan V - Nov 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Elzaan V
With spouse/partner

Amazing! Peaceful!

Lovely breakaway weekend! Would recommend! Chris and Diane were so hospitable.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Amazing! Rustige atmosfeer!

Heerlike wegbreek naweek gewees! Sal beslis aanbeveel! Chris en Diane was baie gasvry.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Liesel K - Nov 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Liesel K
With spouse/partner

De Ware Jacob is die wonderlikste plek waar ons nog ooit oorgebly het.

Ons twee dae by De Ware Jacob was 'n uitsonderlike ervaring en hoogtepunt. Die kothuis is baie spesiaal en privaat, die uitleg is interessant en opwindend en die afwerkings besonders. Die tuin is pragtig uitgelê. Alles is netjes en goed versorg. Diane is die volmaakte gasvrou. Ons sal beslis terugkeer na die plekkie in die paradys.

Samantha M - Nov 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Samantha M
With spouse/partner

Net fantasties! Uit die boonste rakke, ek en my love love love die plekkie. Sal enige iemand aanraai om soontoe te gaan!

Die mees besonderse plek waar ek en my man al was, daar is eintlik nie woorde wat kan beskryf hoe awesome die plek is nie. Beslis 'n moet. Enigste ding wat ek kan se wat ons sou wou verander is om langer te bly. Alles was net perfek. Dankie vir die beste tydjie De Ware Jacob.

Clifford J - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Clifford J
With spouse/partner

Peaceful, lovely natuurskoon.

My friends and I had a nice time, enjoyed complete privacy. Even though the evening temperatures were on the cold side, provision was made for warmth with the fireplace or the electric blankets.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Rustig, lieflike natuurskoonheid.

Dit was lekker vir my en my gade, het totale privaatheid te geniet. Al was die nagtemperature aan die koel kant, was daar darem voorsiening gemaak vir hitte, hetsy die kaggel of elektriese komberse.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Joseph N - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Joseph N
With spouse/partner

Fantasties.

Dit was nou die perfekte plek vir afpak en net rus. Die gasvryheid van die eienaar was ook toppunt. Presies wat mens nodig het om weg te kom van die Kaap se geraas. Die plekkie is nou my gunsteling.

Robinne M - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Robinne M
With spouse/partner

Your next go-to place for a weekend away escape.

The owners are very friendly, the units itself are very uniquely styled and beautiful. The place is definitely value for money and situated in a quiet, clean fresh air location. Away from the city noise. I would definitely book again.

Lynette R - Sep 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lynette R

Pragtige kothuis in 'n lieflike tuin.

Het 'n aangename tydjie by De Ware Jacob gehad. Pragtige kothuis met 'n lieflike tuin. Die weer was ons nie so goed gesind nie, maar kla nie daaroor nie. Hulle het die reën nodig. Het dus lekker voor die kaggel gekuier!

Erika A - Aug 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Erika A
With spouse/partner

Awesome.

Was the most beautiful place I've ever been.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Asemrowend.

Was die mooiste plek ooit gewees.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Amanda V - Aug 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Amanda V
With spouse/partner

Juweel. Voorwaardelik 'n besondere plek.

De Ware Jacob is absoluut meer as wat jy sien en verwag. Ons gashere Ian en Dianne is die beste. Ons het so welkom en spesiaal gevoel. Ian het ons vergesel na die eenheid. Ons gewys hoe alles binne werk asook die Jacuzzi. Hy het ons die tuin gewys wat Dianne beplan het asook al die pragtige kunswerke wat sy skep. Al die eenhede is ook beplan deur haar met die gaste se privaatheid en gemak as kern. 100%+ vir gasvryheid. Hierdie plekkie was die hoogtepunt van ons vakansie. Smaakvol en luuks gemeubileer so uit 'n boek. Skoon, netjies en veilig. Alles wat jy benodig in die eenheid. Privaat en stil. Bekoorlik en romanties. Van die kersies wat buite hang, bed wat aan toue hang asook die lekker warm kaggel vuurtjie wat jy kan aansteek so ook was die Jacuzzi 'n wenner in die winter. Dianne se boeke wat sy in die eenheid tot jou beskikking stel het ek so geniet. Hierdie instansie het my hart gewen en sal ek weer en weer terug gaan en aanbeveel aan almal wat in bekostigbaar in styl en privaatheid will bly.

Ryan W - Jul 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Ryan W
With friends

Was awesome.

Awesome to have a getaway at a nice place.

Fanie W - Jul 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Fanie W
With spouse/partner

Ons het dit baie geniet, baie ontspan en gerus. Baie netjies en die diens was uitstekend.

De Ware Jacob is netjies, rustig en geriewe is baie effektief. Braaiplek op stoep/onderdak en kaggel binnenshuis baie gerieflik. Diens uitstekend!

Delphine K - Jul 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Delphine K
With spouse/partner

Spectacular.

The hosts where fantastic.

Chantal D - Jul 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Chantal D
With spouse/partner

Great place, I had a excellent weekend.

Relaxing and cosy. Great for some quality time with loved ones.

Elmarie H - Jul 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Elmarie H
With friends

Dit was 'n wonderlike wegbreek.

Alles is gerieflik en onderdak. Die Jacuzzi langs die lapa is 'n pluspunt. Sal enige een aanbeveel. Gasvrou en gasheer wonderlike mense.

Linda H - Jul 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Linda H
With spouse/partner

Rustigheid, romanties, sielskos, Weskus-vriendelikheid.

Al die bogenoemde. Nie 'n plek as jy besige ervaring soek nie, maar daar is omliggende dorpies vir dit. Definitiewe wegbreek van besige stadslewe.

Nicole G - Jun 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Nicole G
Family with young children

Lovely.

Really enjoyed staying there. Will definitely come back again. This time in the summer when we can use the lovely pool!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Heerlik.

Het dit ongelooflik baie geniet om daar te bly. Sal vir seker weer terugkom. Die keer in die somer sodat ons die heerlike swembad kan benut!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Charlotte S - Jun 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Charlotte S
With friends

Fantastic West Coast Getaway.

Dianne and Ian were for sure the "hosts with the mosts" and ever so accommodating! This venue offers stylish accommodation, tastefully decorated yet cosy and comfortable. The cottages and braai room area was well equipped with everything one would need. The property caretaker, Simba, was most friendly and courteous, always standing by to assist. I would highly recommend this venue and cant wait to return! Thank you once again for an unforgettable weekend!

Carleigh C - May 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Carleigh C
With spouse/partner

Peace and tranquility at its best!

I booked this weekend at De Ware Jacob as a gift to my parents as they needed a break from the busy city lifestyle. They loved their weekend stay as it was very peaceful and the chalet was beautiful and fully equipped. A huge thanks to Ian for his friendly hospitality! De Ware Jacob is the ideal place if looking for a weekend of peace and tranquillity surrounded by nature and luxury!

Philip U - May 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Philip U
With spouse/partner

Pragtige stukkie hemel.

Dis 'n ongelooflike mooi plekkie om te kom ontspan en net rustigheid te kom soek. Afgeleë van die besige dorpies, net wat ons soek vir skoene uitskop. Saans is die sterre helder en voel of jy jou hand kan uitsteek, een vat en in jou sak steek. Die verblyf is perfek!

Myron L - May 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
4/5
Myron L
With spouse/partner

De Ware Jacob is tranquil and relaxing.

For those looking to escape the busy city life, this is a perfectly suitable place to visit. Very friendly host, Dianne.

Kayla W - May 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Kayla W
With spouse/partner

Excellence.

I booked 3 nights for my parents as it was my mom's 50th birthday. They said it was the best decision to have gone to De Ware Jacob than throwing a party. Their guest house had every requirement available for you, it was in an immaculate condition. They had the most amazing and relaxing time ever. Diane and Ian really went all out to give them an exceptional experience. De Ware Jacob is a place you have to experience!

Christoff F - May 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Christoff F
With friends

Perfekte wegbreek.

De Ware Jacob het die perfekte ontspannings atmosfeer geskik vir winter en naweek wegbreek geleenthede, nie te ver uit die Kaap nie. Die geriewe is alles in puik kondisies en goed bestuur vir alle gaste se gemak. De Ware Jacob sien my weer.

Marlize S - Apr 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Marlize S
With spouse/partner

Truly unique lodges!

We really had an amazing stay. The pool and the Jacuzzi was a great experience during the warm days. The owner, Ian was very friendly and welcoming making us feel at home. The decor inside each cottage is absolutely beautiful, each one has their own theme and characteristics which makes you want to come back next time to try the rest. It is very peaceful, perfect for those who want a city break away and the beach is a 5 minute walk away. Thank you Ian we enjoyed our stay and will definitely be back with the rest of the family.

Bridget ` - Apr 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Bridget `
With friends

Karaktervolle Weskuskuier.

Pragtige en goed ingerigte fasiliteite. Vriendelike eienaars en 'n heerlike kuier-jacuzzi!

Claudia H - Mar 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Claudia H
With spouse/partner

The place was beautiful, relaxing and has a very homey feel to it.

I enjoyed my stay at De Ware Jacob. Very relaxing and the owners are extremely friendly and welcoming.

Abdul Gakeem M - Feb 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Abdul Gakeem M
Family with teenagers

Fantastic place all round, tranquil, and very comfortable, a true gem.

An absolute gem, had a fantastic stay, Ian is hands on and everything was exactly as advertised, would definitely recommend this place.

Charl P - Feb 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Charl P
With spouse/partner

Pragtig.

Sal definitief weer daar woon vir 'n vakansie, privaat, swembad en Jacuzzi. Puik diens.

Madelein M - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Madelein M
With friends

Perfek vir 'n luilekker wegbreek.

De Ware Jacob is 'n pragtige plekkie, perfek vir 'n rustige wegbreek.

Louise V - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Louise V
Family with young children

Relaxing.

DeWare Jacob is a absolute gem of a find. From the friendly and knowledgeable check-in from the owner to the most beautiful self-catering unit, which is beautifully styled and decorated. We had a amazing and very relaxing stay and will definitely be going again. Highly recommend!

Shireen P - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Shireen P
With spouse/partner

De Ware Jacob is just the right place to stay if you need a break.

We only stay for 2 days but we really enjoyed our stay at the De Ware Jacob. Place is beautiful, very well decorated and you can feel that calmness in the main cottage. A special thank you to Ian (host) for his friendliness. My son really loved your dog named Lulu. Will definitely visit this place again.

Salinda G - Dec 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Salinda G
With spouse/partner

Baie rustig en die perfekte wegbreek vir ons wittebrood.

De Ware Jacob is toegerus met alles wat mens nodig het. Ons het ons tyd by De Ware Jacob en die res van die Weskus baie geniet.

Kayle G - Dec 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Kayle G
With spouse/partner

Pragtig, stil en rustig.

De Ware Jacob bied 'n pragtige omgewing met stylvolle en moderne meubelering. Ons het die rustigheid baie geniet. Die kamers lyk net soos op die foto's en ons was beïndruk met ons plekkie wat mooi skoon en netjies was. Dankie vir die lekker verblyf. Julle sal ons beslis weer sien.

Ruhan S - Dec 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ruhan S
With spouse/partner

Beautiful and tranquil.

Beautiful cottage and calm atmosphere (cute farm animals a bonus). Perfect for couples. Thoughtful host. Thank you for the wonderful accommodation!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Pragtig en rustig.

Pragtige kothuisie en rustige atmosfeer (Oulike plaasdiere 'n bonus). Perfek vir paartjies. Bedagsame gasheer. Baie dankie vir die heerlike verblyf!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Susan V - Nov 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Susan V
With spouse/partner

Truly a refreshing weekend with unbelievable hospitality and welcoming!

The most tranquil place to just recharge after a busy week/year/month. Would love to return there. Very friendly reception and comfortable accommodation with all you need.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Waarlik 'n verfrissende naweek met ongelooflike gasvryheid en verwelkoming!

Die rustigste plek om net weer jou batterye na 'n bedrywige week/ jaar/ maand gelaai te kry. Sal enige tyd weer en weer besoek aflê. Baie vriendelike ontvangs en lekker gemaklike verblyf met alles wat mens nodig het.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Jopie B - Nov 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jopie B
With spouse/partner

Fantastiese ligging en fasiliteite!

Nadat ons al by 'n hele paar plekke oornag het, kom ons toe hier aan. Wat 'n wonderlike ontvangs, pragtige blyplek en gawe gasheer en -vrou! Hierdie verblyf was 'n groot hoogtepunt en ons het reeds gereël vir volgende jaar! Dankie vir uitstekende verblyf Ian en Diane!

Kaylin L - Nov 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Kaylin L
With spouse/partner

Little luxurious west coast gem!

Hospitality at its best from arrival to departure. Upon arrival Ian was present to welcome us, gave us a tour of the grounds and explained the significance of the area as well as what was on offer in the town and its surroundings. We stayed in the Luxury Cottage-B. The cottage is fully equipped with all you need for a self-catering weekend away. The creative use of space and lighting, coupled with the attention to detail in the décor creates a sense of comfort and luxury while still being close to nature. Each cottage offers a lovely private outside area and braai space. Lulu was a welcomed guest and enjoyed snoozing on the patio! De Ware Jacob could be enjoyed by partners, and families with kids alike. The Jacuzzi was a good way to end off evenings and the pool looked very refreshing. Thank you to the hosts who really went the extra mile to accommodate us. We would definitely recommend De Ware Jacob and will be returning to this west coast gem soon!

Anel S - Nov 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
2/5
Location
1/5
Safety
1/5
Value for money
3/5
Anel S

Dit was lekker, maar eienaar het nie altyd mens se privaatheid gerespekteer nie.

Die plekke was netjies, maar eienaar het mens nie altyd jou privaatheid gegun nie en wil heeltyd vir jou sê hoe en wat om te doen. Kon skaars gebruik maak van die swembad, dan was hy daar om dit toe te maak. Hy het ons grootmense heeltyd soos 'n klomp stoute kinders laat voel wat alles verkeerd doen.

De Ware Jacob's response

It is very unfortunate that the luxury and hospitality we always offer our guests was perceived so negatively by you. Wishing you all the best. Ian

De Ware Jacob
Wilna V - Nov 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Wilna V
With spouse/partner

It was wonderful. You have to go!

Perfect for any occasion. Great owners. The shops are only 10 minutes away. I recommend it to everybody.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Dit was wonderlik. Dis 'n moet.

Perfek vir alle geleenthede. Eienaars is great. Winkels is 10 minute weg. Beveel dit vir almal aan.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Andries S - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Andries S

Net wonderlik.

Prentjiemooi, modern, skoon, groot Jacuzzi, braai-area. Niks van ons naweek hier was sleg gewees nie. Ian en Diane was super vriendelik en behulpsaam. Sal definitief weer wil kom, die keer vir langer as 'n naweek!

Colleen D - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Colleen D
With spouse/partner

Wonderful! Friendly! Relaxing!

Neat, clean, wonderful place to relax and unwind! Will definitely be back.

Shane B - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Shane B
With spouse/partner

A great drive up the West Coast to a little slice of heaven.

To start with we had a scenic drive up the West Coast all the way to this secluded little farm. A really well thought out set up with the friendliest owners. The cabins are spacious, clean and well equipped. The beach is very close for some adventure and all the bays are within walking distance. If you need to relax to escape the business of everyday life you really cannot go wrong here. I highly recommend this to young couples looking for affordable accommodation at one of the most beautiful locations in the Western Cape.

Erik J - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Erik J
Family with young children

It was very nice and relaxing.

We really enjoyed it and will go back.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Dit was baie lekker en rustig.

Ons het dit verskriklik baie geniet, en sal weer soontoe gaan.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Jacques L - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jacques L
Family with young children

Excellent.

Not just worth your money, it's a must-visit for everyone.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Uitstekend.

Nie net waarde vir geld, maar 'n moet vir enige mens.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Fred D - Sep 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Fred D
With spouse/partner

Dit was baie aangenaam en rustig.

Eienaars was baie vriendelik en uit pad gegaan om verblyf gerieflik te maak. Sal weer daar gaan bly.

Anton V - Sep 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Anton V
With spouse/partner

Baie rustig en gemaklik.

Baie vriendelike diens, verblyf is netjies skoon, gerieflik en mooi.

Johan V - Sep 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Johan V
With spouse/partner

Very pretty and neat and modern. Everything works. Well-equipped.

Would stay there again. Very peaceful but also close to various attractions and activities. Nice braai area and the house and appliances are very clean. Safe parking area.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie mooi en netjies en modern. Alles werk en goed toegerus.

Sal weer daar oorbly. Baie rustig maar ook naby verskeie besienswaardighede en doendinge. Lekker braaiplek en huisie baie skoon, so ook alle toebehore. Veilige parkeerplek.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Nastassja V - Sep 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Nastassja V
With spouse/partner

Wonderful and relaxing.

Rested well and enjoyed tours to other towns.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Wonderlik en rustig.

Het lekker ontspan en getoer na ander dorpies.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Quintin V - Aug 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Quintin V
With spouse/partner

Luxurious, peaceful, retreat weekend.

Relaxing, breathtaking view. Very modern and neat. Safe parking, animals for children, outstanding service and value for money. Will definitely be back.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Luukse, rustige, "retreat" naweek.

Ontspanne, beeldskoon en rustig. Baie modern en netjies. Veilige parkering, diere vir kinders en uitstekende diens en waarde vir geld. Gaan verseker weer gaan.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Matthys B - Aug 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Matthys B
With spouse/partner

Amazing experience, peace and quiet, just what we needed!

Very nice weekend, value for money, great breakaway weekend!

Jonathan C - Aug 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jonathan C
With spouse/partner

Relaxing.

We thoroughly enjoyed how well set up and peaceful the stay was. The accommodation was perfect and well above what we expected.

Danelle G - Aug 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Danelle G
Family with young children

Pragtige, netjiese plekkie en baie rustig.

Perfekte plekkie om weg te breek van die woelige alledaagse lewe as jy net wil rus. Die diere is 'n baie oulike idee vir klein kinders en was ons 2 jarige se hoogtepunt.

Cathleen H - Aug 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Cathleen H
With spouse/partner

Fantastic.

Lady of the house treated us to a warm welcome and informed us about everything. Everything was perfect. I can recommend this place withouth thinking twice.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Fantasties.

Die gasvrou het ons baie vriendelik verwelkom en ons oor alles baie mooi ingelig. Alles was perfek. Ek sal hierdie gastehuis met toe oë aanbeveel.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Elaine C - Aug 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Elaine C
With spouse/partner

Peaceful setting, comfortable, tasteful clean accommodation, friendly, helpful owners and staff make it a place for a return visit! All you could want for a winter or summer stay.

A big thanks to Ian and Diane and their helpful friendly staff for making it such a wonderful stay. The setting is peaceful and lovely with clean beautifully appointed accommodation. The indoor fireplace, electric blanket, undercover braai area and communal Jacuzzi made it cosy and warm for our winter stay and the swimming pool and great entertainment area is inviting for a summer stay. It takes just a few minutes to walk down to the sea and the walk along the paths there enjoyable. A short drive away is some spectacular scenery. Thank you Ian for making sure we enjoyed all aspects of your lovely town.

Nuraan R - Aug 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Nuraan R
Family with young children

It was a mind blowing experience.

This is a place I would love to visit again. It's as if you are stepping into a magazine that is how beautiful the place is the people are very friendly. I want to say a special thanks to Ian and he's wife for the very friendly welcome. It's a very long drive but when you arrive you completely forget the drive and would want to stay forever. De Ware Jacob no words can do this place justice wow, amazing, in creditable, mind blowing you should get more the 5 stars.

Hile  - Aug 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Hile
With spouse/partner

Baie goed uitgerus en netjies.

Sal definitief aanbeveel en terugkeer.

Carmen N - Jul 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Carmen N
With spouse/partner

Perfekte naweek vir ontspan in 'n luukse Weskus-omgewing waar jy alles kan doen en het op een perseel, absoluut perfek!

Ons was vriendelik verwelkom en mooi rondgewys oor die hele perseel met die aankomslag. Die cottages was so mooi opgemaak met 'n goeie balans van gemaklikheid en luuksheid. Dit is die perfekte plek gewees om net te gaan ontspan en terselfdetyd die bederf gehad van die Jacuizzi en kaggel in die sitkamer. Ons kan nie wag om weer terug te gaan na De Ware Jacob nie (somer of winter). Dankie Ian vir al jou vriendelikheid en uitmuntende sorg aan ons!

Philip V - Jul 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Philip V
With spouse/partner

Very nicely done cottages.

See stars.

Fatima-zahra K - Jul 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Fatima-zahra K
With spouse/partner

In love with this place!

Really enjoyed myself with my spouse. The cottage was cosy and warm with the fireplace, just what we needed for the winter weather. The owners are really friendly and made us feel at home the minute we arrived. I will definitely go back, but this time with my entire family.

Megan S - Jul 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Megan S
With spouse/partner

Fantastic getaway!

It was a nice weekend. A very relaxing place just to unwind at and to forget about everything. Will definitely go back.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Fantastiese wegbreek!

Dit was 'n lekker naweek. 'n Baie rustige plek net om te ontspan en te vergeet van alles. Sal definitief weer gaan.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Marlon L - May 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Marlon L
Family with young children

It was awesome.

The neatness and decor of the unit we occupied was very impressive. The entertainment area is awesome and well set out providing enough privacy for multiple guests. The animal farm was welcomed and enjoyed by my eldest daughter who made numerous visits to the animals. The host was very friendly, pleasant and helpful and we look forward to our next visit in the near future.

Jacques C - May 2017
Overall score
Cleanliness