The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at DeKotzenhof | TravelGround
+60

DeKotzenhof

22 reviews
Guest House

Review Summary

4.5 out of 5from 22 reviews for DeKotzenhof
Cleanliness
4.5/5
Service
4.6/5
Location
4.5/5
Safety
4.4/5
Value for money
4.4/5
Charmaine K - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
3/5
Value for money
4/5
Charmaine K
With friends

Very pleasant stay - would be great to have a pool as it was very hot.

Hosts were super. A swimming pool would have been nice. A very hot area.

DeKotzenhof's response

Hi Charmaine,
Thank you for your great review. We are glad your group enjoyed your short stay with us!
Regards
Mark & Karen

DeKotzenhof
Jolanda L - Jun 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Jolanda L
On business

Gerieflik.

Skoon en netjies. Goed geleë.

DeKotzenhof's response

Hi Jolanda,
Thank you for your great review.
We thrilled you enjoyed our convenient location and hope to see you again soon when on business in the area.
Regards,
Mark and Karen
DeKotzenhof

DeKotzenhof
Elna M - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Elna M
With friends

Fabulous owners with beautiful guesthouse, going the extra mile!

Lovely rustic atmosphere, in which we had a safe and very comfortable stay. I can recommend, without hesitation, DeKotzenhof to anybody who is searching for a home away from home!

DeKotzenhof's response

Dear Elna,

Thank you for your lovely review. We really enjoyed your short visit. We do our best to make all our guests feel special and comfortable in our beautiful guest house.

We look forward to your next visit!

Kind Regards,
Mark and Karen
DeKotzenhof

DeKotzenhof
Bartel S - Jun 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Bartel S
With spouse/partner

Baie lekker. Lekker geleë. Rustig. Baie aangenaam.

Kan vir enige iemand aanbeveel vir vakansie of besigheid. Baie rustig, netjies en gasvryheid is tops. Baie dankie.

DeKotzenhof's response

Many thanks for your lovely words about our Guesthouse as we try to make everyone's stay enjoyable and the willingness to return.

DeKotzenhof
Wilmarie S - May 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Wilmarie S
With spouse/partner

Home away from home.

Ek sal enige tyd die akkommodasie aanbeveel. Die ontvangs was hartlik en geen moeite is ontsien nie. Die etes was uit die boonste rakke. Ek sal vir seker weer teruggaan.

DeKotzenhof's response

Many thanks for your kind words and the great comment about our meals, we are looking forward to your next visit,

DeKotzenhof
John O - May 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
John O
With spouse/partner

Ontspanne, rustige nag se rus met heerlike ontbyt; elke oggend 'n ander gebak uit die oond.

Dit was baie spesiaal om my tasse te kon uitpak vir 'n langnaweek by DeKotzenhof in Wakkerstroom. Ek het so lekker gerus. Die kamer was pragtig, netjies, skoon, gerieflik en goed ingerig. Elke oggend kon ek nie wag om by die ontbyttafel te gaan aansit nie. Mark het ons elke oggend verras met 'n ander varsgebak uit die oond, en ons kon nie uitgeproe raak aan al die tuisgemaakte konfyte nie. Mark en Karen het uit hul pad uit gegaan om ons tuis en gemaklik te maak. Die gastehuis is eg aan Wakkerstroom, ek kan hul hoogs aanbeveel.

DeKotzenhof's response

Goeiedag John en Jomien,

Ons waardeer dit dat jy die tyd neem om ons te gradeer, en vir jou fantastiese kommentaar! Ons het jou besoek baie geniet en uitsien na jou volgende besoek.

Mark en Karen

DeKotzenhof
Ciel D - Apr 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ciel D
With spouse/partner

Very pleasant with truly pleasant hosts.

Our first visit tot Wakkerstroom, but definitely not the last. We received a friendly reception which also informed us ons everything that is important. Compliments to the hosts.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie aangenaam met werklik aangename gasheer en gasvrou.

Ons eerste besoek aan Wakkerstroom, maar vir seker nie die laaste nie. Ons is goed en gulhartig ontvang en ingelig oor alles wat van belang is. Komplimente aan die gasheer en gasvrou.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

DeKotzenhof's response

Goeiedag Giel,

Baie dankie vir die positiewe kommentaar. Dit was wonderlik om jou te ontmoet.

Groete
Mark en Karen

DeKotzenhof
Jan V - Apr 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Jan V
With friends

Vriendelike gashere, netjiese verblyf met 'n goeie ligging.

Lekker gekuier in 'n mooi opgknapte huis en heerlike ontbyt bedien deur die vriendelike eienaars.

DeKotzenhof's response

Goeiedag Jan,

Ons is bly jy het ons lieflike gastehuis en u ontbyt geniet het. Ons het ook geniet om meer uit te vind oor die geskiedenis van die dorp.

Groete
Mark en Karen

DeKotzenhof
Suzanne O - Dec 2017
Overall score
Cleanliness
1/5
Service
1/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
1/5
Suzanne O
With spouse/partner

Better places to stay in the area at less cost.

The place is not at all value for money. It's not very clean. I would not recommend this place at all.

DeKotzenhof's response

Hi Terry,
This is the first time someone has commented negatively on the cleanliness of our establishment. Unfortunately you did not bring anything to our attention at the time, so we could have attended to whatever was the exception, then and there.
Regards,
Mark and Karen

DeKotzenhof
Minnie D - Jul 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Minnie D
With spouse/partner

Baie tuis gevoel - vriendelike gashere - baie 'cosy'.

Alles was baie lekker - ek dink net die etes is overpriced.

DeKotzenhof's response

Goeiedag,

Ons is bly julle het die verblyf geniet!

Groete
Mark en Karen

DeKotzenhof
Anne R - Apr 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Anne R
With spouse/partner

Mark and Karen are excellent hosts. Room very spacious. Breakfasts were delicious. We also enjoyed a great dinner. The establishment is very centrally located, you are able to walk everywhere.

Wakkerstroom is a quaint little town. People are very friendly. A visit to the alpaca farm is worthwhile. The Owl and Hare establishment serves great craft beer and delicious meals. Watch the rugby at the Mucky Duck, they have a big screen! Serves good food too. The Garret is an excellent restaurant - food amazing. All in all had an awesome experience in Wakkerstroom, forgot to mention GREAT for birders.

DeKotzenhof's response

Good day Anne,

Thank you for the lovely comments about our rooms, restaurant and our village. We look forward to seeing you again in Wakkerstroom!

Regards
Mark and Karen

DeKotzenhof
Fanie S - Apr 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Fanie S
With spouse/partner

Lovely.

Mark and Karen are excellent hosts. Enjoyed the stay and the meals. Mark is a excellent chef.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Heerlik.

Mark en Karen uitstekende gashere. Heerlik gebly en lekker geëet. Mark is 'n uitstekende kok.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

DeKotzenhof's response

Goeiedag Fanie,

Dankie vir die goeie resensie. Bly jy het ons gasvryheid, u verblyf en Mark se kookkuns geniet!

Groete
Mark en Karen

DeKotzenhof
Anni O - Mar 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Anni O
Individual traveler

Treat.

Had dinner and it was delicious - room was very spacious - people went out of their way to make everything good. Good value for money.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Bederf.

Het aandete geëet en dit was heerlik - kamer was baie ruim - mense het uit hul pad gegaan om alles lekker te maak. Goeie waarde vir geld.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

DeKotzenhof's response

Goeiedag Leon,

Ons geniet dit om ons gaste te bederf. Gelukkig om te hoor dat jy jou aandete soveel geniet het en dat jy ons onderneming so goeie waarde vir geld gevind het. Ons waardeer dit dat jy ons vra om voorsiening te maak vir jou Ouma se verjaarsdag by die aftree-sentrum.

Vriendelike groete
Mark en Karen

DeKotzenhof
Yolandi V - Sep 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Yolandi V
With spouse/partner

Vriendelike gashere, tog word privaatheid gerespekteer.

Pragtige verblyfkamer vir 4. Heerlike groot ontbyt. Ek beveel die gastehuis ten sterkste aan. Baie goed geleë in die hartjie van Wakkerstroom.

DeKotzenhof's response

Hi Yolandi,
Many thanks for the great review on DeKotzenhof and we look forward to welcoming you back on your next visit to Wakkerstroom,
Mark & Karen

DeKotzenhof
Louwtjie E - Aug 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
3/5
Value for money
5/5
Louwtjie E
With spouse/partner

Absolutely wonderful.

Martin and Karen is a winning team. The breakfast was very good and the dinner was superb!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Absoluut fantasties.

Martin en Karen is 'n wen span, die ontbyt is baie goed en die aandete werklik voortreflik!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

DeKotzenhof's response

Thank you Louwtjie,
We look forward to hosting you again soon.

DeKotzenhof
Ria U - Apr 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Ria U
With spouse/partner

Baie aangenaam.

Ons is hartlik ontvang deur Mark en Karen. Pragtige verblyf en ons kan sekerlik die ontbyt aanbeveel.

DeKotzenhof's response

Thank you Ria, for recommending the breakfast. We do try to add many of those extra little touches in the rooms that are not the usual.

DeKotzenhof
Talita D - Mar 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Talita D
With spouse/partner

Ons kom vir seker weer!

Mark en Karen is die perfekte gasheer en gasvrou en het ons meer as welkom laat voel. Die mooi kamer en badkamer het in ons behoeftes voorsien. Aandete was keurig met fillet steak perfek voorberei. Dit is binne loopafstand van alles en hoewel dit aan die hoofstraat geleë is, pla die verkeer glad nie.

DeKotzenhof's response

Hi Talita,
We really appreciate your glowing praise and we are glad that you enjoyed your room as well as the meals.
We look forward to seeing you again soon.

DeKotzenhof
Jan W - Jan 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jan W
With spouse/partner

Uitstekend!

Ons was regtig beïndruk met die pragtige verblyf! Alhoewel dit in Wakkerstroom se hoofstraat is, was daar hoegenaamd geen hindernis van verkeer nie. Ontbyte was uit die boonste rakke: keurig en met gasvryheid bedien. Heerlike kospakkies gekry vir ons dae van voëlkyk in hierdie pragtige omgewing. Volgende keer kom ons ook saans eet, want ons het gehoor dis fantasties! En bly ons beslis langer daar by julle. Baie dankie.

DeKotzenhof's response

Hi Jan & Jokie,
Many thanks for the great review and looking forward to hosting you again soon,

Mark & Karen DeKotzenhof

DeKotzenhof
Rupert R - Apr 2015
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Rupert R
With friends

Aangenaam!

Vriendelike diens. Aangename plek.

DeKotzenhof's response

En aangename gaste.

DeKotzenhof
Elma B - Jan 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Elma B
With spouse/partner

Gasvryheid was puik. Kamer was baie mooi skoon en netjies.

Die verblyf was lekker, maar dis nogal lawaaierig omdat dit in die hoofstraat is. Die ontbyt was baie lekker en die gasvryheid puik. Ek voel DStv ontbreek. Daar is nie veel om saans te doen nie.

Leoni M - Jan 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Leoni M
With spouse/partner

'n Heerlike ondervinding.

Het dit baie geniet om hier oor te bly. Mark en Karen is fantastiese gasheer en gasvrou. Die kamer is pragtig, die kos heerlik en die diens perfek. Definitief aanbeveel!

Elrica V - Jan 2015
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Elrica V
With spouse/partner

Ons was hartlik en vriendelik ontvang.

Mark en Karen het uit hulle pad gegaan om ons welkom te laat voel. Kamers was baie netjies en die kos heerlik!

was R1 100
From R733
per night (for 2 people)
was R1 100
From R733
per night (for 2 people)
was R1 100
From R733
per night (for 2 people)
Make a Booking
  • Capacity: 10 people
  • Check-in: 14:00 to 18:00
    Check-out: 10:00
  • Address: 158 van Riebeeck, Wakkerstroom, 2480, Mpumalanga
  • No children under 4
https://travelground.imgix.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAA03815a9cd176a5dd90fc03ae97cca3e706fd18f7d77de6552952d9e0f876306222cd1c58a7aafaf45fde13148b1671f1660e?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format was R1 100, now From R733  per night (for 2 people) 22 5 1 5 158 van Riebeeck Wakkerstroom 2480 Mpumalanga 0860 022 102 14:00-18:00 10:00 -27.356626817364 30.141353309155
SUBSCRIBE TO GET AWESOME ACCOMMODATION SPECIALS!
SUBSCRIBE FOR AWESOME SPECIALS!