The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at Del Su Me 6 | TravelGround
+25

Del Su Me 6

15 reviews
Self Catering

Review Summary

4.7 out of 5from 15 reviews for Del Su Me 6
Cleanliness
4.6/5
Service
4.9/5
Location
4.6/5
Safety
4.7/5
Value for money
4.9/5
Lee-anne M - Dec 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lee-anne M
Family with young children

Dit was baie lekker, rustig en skoon.

Skoon, netjies. Rustige area.

Del Su Me 6's response

Ons is so bly dat u die verblyf by Del Su Me geniet het en ons sien uit om u weer te verwelkom by ons.
Beste,
Mike

Del Su Me 6
Lee-anne M - Sep 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lee-anne M
With friends

Very nice, relaxing and clean.

We will definitely recommend Del Su Me 6 to friends and family. Peaceful environment. Neat and clean. We enjoyed our stay. Thank you very much.

Del Su Me 6's response

We are so pleased that you enjoyed your stay with us and look forward to welcoming you back to Del Su Me soon.

Del Su Me 6
Hannetjie N - Feb 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Hannetjie N

Beautiful place.

Unfortunately, our visit was cut short by my daughter's illness. Mike was full of understanding and support. As well as Adele acting on Mike and Dawn's behalf.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Pragtige plek.

Ons kuier is ongelukkig kortgeknip deur my dogter se siekte. Mike was vol begrip en ondersteuning. So ook Adele wat namens Mike en Dawn optree.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Ada B - Dec 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ada B
Family with teenagers

100% sal ek die verblyf aanbeveel.

Weereens baie dankie vir die vriendelike diens en netheid. Als wat ek benodig het was daar en ek sal dit aanbeveel. Al wat kort is 'n sambreel vir die stoep en wasmasjien, maar kon sonder dit klaar kom. Baie dankie, als was 100%.

Ananda T - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ananda T
With spouse/partner

Well located.

Neat and comfortable, just like your own home.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Goed geleë.

Netjies en gemaklik, nes jou eie huis.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Del Su Me 6's response

Beste Ananda
Ons is bly om te hoor dat julle die woonstel en vakansie geniet het en dat alles netjies en gemakilik was. Ons voel dit is soos ons tweede huis.
Ons sien uit daarna om julle binnekort weer te sien by Del Su Me.
Groete, Mike.

Del Su Me 6
Natasha N - Aug 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Natasha N
Family with young children

The apartment was comfortable and clean.

Good location. Kids enjoyed riding their bikes along the lagoon. Within walking distance to the beach.

Del Su Me 6's response

Hi Natasha, so glad you enjoyed your stay at Del Su Me and we look forward to welcoming you again soon.

Del Su Me 6
Kotie V - Sep 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Kotie V
Family with young children

Dit was absoluut fantasties, wonderlike plek.

Die woonstel was besonders mooi. Het onmiddelik tuis gevoel toe ons daar instap. Skoon. Netjies. Wonderlike atmosfeer. Kalm. Ontspanne. Alles is daar wat jy nodig sou kry. Woorde verlaat mens om die verblyf te beskryf. Del Su Me 6 is 'n wonderlike plekkie en sal beslis weer daarheen gaan en enigiemand aanbeveel om te bespreek.

Del Su Me 6's response

Beste Kotie, Ons is bly om te hoor dat julle die woonstel en vakansie geniet het en dat dat alles in orde was. Ons voel dit is soos ons tweede huis. Ons sien uit daarna om julle binnekort weer te sien by Del Su Me. Groete, Mike.

Del Su Me 6
Nokuthula D - Aug 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Nokuthula D
Family with young children

Perfect place which is near shops and the beach.

It is beautiful, safe and value for money. My kids enjoyed that place. Big bedrooms and sitting area. I can recommend this place and cant wait to book it again.

Del Su Me 6's response

We are so happy that you enjoyed your stay at Del Su Me, and look forward to welcoming you in the future.

Del Su Me 6
Ansophie N - Aug 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ansophie N
Family with young children

Nice place, will definitely be back.

We really enjoyed our time here. The apartment is spacious, clean and close to the ocean. The owner manager is very friendly and helpful. The apartment is close to stores and restaurants. We enjoyed the swimming pool and the braai facilities.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Oulike plek, sal definitief weer kom.

Ons het ons tydjie hier vreeslik geniet. Die woonstel is ruim, skoon en baie naby aan die see. Eienaar en opsigter is vreeslik vriendelik en baie behulpsaam. Die woonstel is naby aan winkels en restaurante. Ons het die swembad en braaigeriewe ook baie geniet.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Del Su Me 6's response

Beste Ansophie,

Ons is bly om te hoor dat julle die woonstel en vakansie geniet het en dat dat alles in orde was. Ons sien uit daarna om julle binnekort weer te sien by Del Su Me.

Groete,
Mike

Del Su Me 6
Johan M - Jul 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Johan M
Family with teenagers

Clean and neat.

Well located. neat and clean. Security sufficient.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Skoon en netjies.

Goed geleë. Netjies en skoon. Sekuriteit voldoende.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Del Su Me 6's response

Ons is bly om te hoor dat julle die woonstel en vakansie geniet het en dat dat alles in order was. Ons sien uit om julle binnekort weer te sien by Del Su Me.
Beste, Mike

Del Su Me 6
Rina R - Apr 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Rina R
Family with teenagers

Dit is 'n lekker ruim woonstel met die nodige geriewe om jou vakansie te geniet.

Sien sterre.

Del Su Me 6's response

Ons is bly om te hoor dat julle die woonstel en vakansie geniet het en dat julle lekker gebly het, en sien uit om julle binnekort weer te sien by Del Su Me.

Beste,
Mike

Del Su Me 6
Riana R - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
5/5
Riana R
Family with teenagers

Het lekker gebly.

Hierdie woonstel het wel nie 'n see-uitsig nie maar is baie naby aan die strand. Vir die prys wat jy betaal per dag is hy ideaal. Dankie. Ons het lekker gebly.

Del Su Me 6's response

Ons is bly om te hoor dat julle die woonstel geniet het en dat julle lekker gebly het, en sien uit om julle binnekort weer te sien by Del Su Me. Beste, Mike

Del Su Me 6
Jacques V - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jacques V
With friends

Dit was lieflik.

Del Su Me is definitief een van die gerieflikste plekke waar ons al gebly het met vakansie. Dit is veilig en loopafstand van die strand af. Die swembad is 'n bonus.

Del Su Me 6's response

Ek is bly om te hoor julle die vakansie geniet het, en ek hoop om julle weer by Del Su Me te sien. Beste, Mike.

Del Su Me 6
Nico C - Apr 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Nico C
With spouse/partner

Very convenient, beautifully furnished and equipped.

This unit is convenient, well equipped and furnished. It was really great staying at De Su Me. Would recommend this unit. The owner, Mike, contacted me regularly up until the date of our arrival. Mike even organised that we could clock in a bit sooner. My key deposit was repaid into my account 2 days after departure.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie gerieflik, goed gemeubileer en toegerus.

Dis eenheid was baie gerieflik, goed toegerus en gemeubileerd. Was regtig baie lekker om by Del Su Me te bly. Sal die eenheid beslis aanbeveel. Die eienaar, Mike het gereeld met my gekontak tot en met my arriveer datum. Mike het selfs gereël dat ons vroeër kon inboek. My sleuteldeposito was 2 dae na my vertrekdatum aan my terugbetaal.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Del Su Me 6's response

Ek is bly om te hoor julle die vakansie geniet het, en ek hoop om julle weer by Del Su Me te sien. Beste, Mike.

Del Su Me 6
Alika V - Dec 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Alika V
Family with young children

Great plek.

Wow, so lekker vakansie. Baie oulike plek met alles wat ons nodig gekry het. Sal enige tyd weer teruggaan.

From R650
per night (sleeps 6)
From R650
per night (sleeps 6)
From R650
per night (sleeps 6)
Make a Booking
  • Capacity: 6 people
  • Check-in: 14:00 to 19:00
    Check-out: 10:00
  • Address: 13 Lagoon Drive, Del Su Me 6, Margate, 4275, KwaZulu-Natal
  • All ages welcome
https://travelground.imgix.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAJDg2OTdkZjhiLWQzZjMtNGNlZS05MGNkLThjN2RiNDIwNmI4MQ?w=1440&h=960&fit=crop&auto=enhance,format,compress&q=80 From R650  per night (sleeps 6) 15 5 1 5 13 Lagoon Drive Del Su Me 6 4275 KwaZulu-Natal 0860 022 102 14:00-19:00 10:00 -30.858296 30.372616
SUBSCRIBE TO GET AWESOME ACCOMMODATION SPECIALS!
SUBSCRIBE FOR AWESOME SPECIALS!