The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at Die Rooi Granaat | TravelGround
+18

Die Rooi Granaat

18 reviews
Self Catering

Review Summary

4.8 out of 5from 18 reviews for Die Rooi Granaat
Cleanliness
5.0/5
Service
5.0/5
Location
4.5/5
Safety
4.9/5
Value for money
4.8/5
Zoe C - Oct 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Zoe C
With spouse/partner

Pitstop stay in VRD.

Great hosts at die Rooi Granaat!

Die Rooi Granaat's response

Julle is altyd welkom

Die Rooi Granaat
Barend H - Sep 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Barend H
With spouse/partner

Baie netjies, aangenaam en skoon

N mooi, netjiese en baie aangenaame oornag akkomodasie

Armanda B - Sep 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Armanda B
With spouse/partner

Hartlik ontvang en lekker gekuier met eienaar.

Baie stil omgewing met goeie ligging. Gasheer het ons onmiddellik baie tuis laat voel en het selfs lekke gekuier.

Chris P - Sep 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Chris P
With spouse/partner

Opregte plattelandse gasvryheid, alles skoon en baie netjies. Kan die Rooi Granaat vir seker aanbeveel.

Ons het dadelik tuis gevoel. Die eenheid was skoon en baie netjies, met alles in wat 'n mens sou nodig kry. As ons weer gaan blomme kyk, sal ons vir seker weer die Rooi Granaat kies.

Eugene E - Sep 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Eugene E
With spouse/partner

Heerlik oornag.

Netjiese eenheid met gasvrye gasvrou.

Heleen L - Sep 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Heleen L
With spouse/partner

Uitstekend.

Pragtige skoon blyplek. Voorsien in al jou behoeftes met klein ekstratjies wat jou tuis laat voel. Ongelooflike gasvrye, vriendelike en behulpsame gashere.

Jean S - Sep 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jean S
With spouse/partner

Can highly recommend Rooi Granaat.

This accommodation is clean, neat, and beautifully decorated. We had everything we needed for our overnight stay during the flower season. The hosts are the nicest couple and I think we've made 2 new friends. Thank you Marlinda and Hennie.

Angela T - Aug 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Angela T
With spouse/partner

We had a lovely stay at Die Rooi Granaat. Very close to the wild flowers in Nieuwoudtville, which was the object of our stay.

Our Hosts were very friendly and helpful. Take note that besides a braai and microwave there is no other means to cook your food, which was fine for us as we wanted to braai. Good comfortable bed and linen, very clean and neat and we wanted for nothing. A small outside table and chair would have been nice, but I am sure if we had asked our hosts would have provided. Marlinda and Hennie are lovely people and very friendly. Marlinda is a very talented artist, look at her paintings in the guest room.

Jasper V - Dec 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jasper V
With spouse/partner

Heerlik gekuier.

Ek en Mardi het heerlik gekuier by Oom Hennie en Tannie Malinda. Die kamer is pragtig en goed toegerus - die lugverkoeling was 'n welkome verrassing! Word sterk aanbeveel.

Johan C - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Johan C
With spouse/partner

Baie vriendelike mense met 'n mooi plekkie.

Was vriendelik ontvang by 'n mooi plekkie.

Hugo R - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Hugo R
With spouse/partner

Uitstekend.

Ongelooflik skoon en netjies. Een van die beste waar ek al gebly het. Die aangenaamste gasheer en gasvrou. Sal vir seker weer hier bly.

Die Rooi Granaat's response

Baie dankie vir mooi terugvoer. Kom gerus weer.

Die Rooi Granaat
Marie V - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Marie V
With spouse/partner

Ons het heerlik gebly by Die Rooi Granaat!

Die Rooi Granaat kan ek werklik vir almal aanbeveel! Die tannie en oom is so vriendelike en gasvry, hulle laat mens tuis voel, alles is netjies skoon. Die woonstel is goed ingerig en mens voel baie gerus omdat mens se voertuig agter veiligheidshekke onder 'n afdak is.

Myburgh D - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Myburgh D
With spouse/partner

Most enjoyable.

Lovely stay! Thank you very much!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Mees aangenaam.

Heerlik oorgebly! Baie dankie!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Dolf En Marie R - Aug 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Dolf En Marie R
With spouse/partner

Convenient and safe.

Kindly received. Everything clean and tidy, the braai facilities are excellent. Will only prefer sports channels next time with DStv package.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Gerieflik en veilig.

Vriendelik ontvang. Alles skoon en netjies, die braaigeriewe is uitstekend. Sal net volgende keer sport-kanale verkies met DStv-pakket.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Hennie G - Aug 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Hennie G
With spouse/partner

Very neat and practically equipped with hospitality.

The reception was lovely and we recommend Rooi Granaat.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie netjies en prakties ingerig gepaard met baie gasvryheid.

Die ontvangs was hartlik en ons beveel die Rooi Granaat aan.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Ciska S - Aug 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ciska S
With spouse/partner

Een van die hoogtepunte op ons reis!

Alles in die blyplekkie is so keurig uitgekies en van baie goeie gehalte. Mooi skoon en so persoonlik en so snoesig geslaap! Ons is met soveel gasvryheid en liefde deur die gasvrou ontvang. Dit was voorwaar net 'n plesier om hier te bly. Die allerbeste ontbyt met 'n by-die-huis-wees gevoel. My enigste voorstel is dat die blyplek hulle naam meer sigbaar moet maak van die straat af. 'n ware Juweel!

Anita H - Aug 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Anita H
With spouse/partner

Heerlike verblyf, gasvrye eienaars!

Gerieflike eenheid, pragtig skoon en met sorg versier - goed toegerus. Beveel met vrymoedigheid aan.

Corne D - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Corne D
With spouse/partner

I felt at home at Die Rooi Granaat.

Thank you for your hospitality and friendliness. We felt welcome at Die Rooi Granaat. The elements they used to make the atmosphere homey is excellent in the guest room.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Ek het werklik tuis gevoel by Die Rooi Granaat.

Baie dankie vir julle gasvryheid en vriendelikheid. Ons het onmiddellik welkom gevoel by Die Rooi Granaat. Die elemente wat gebruik is om die “tuis” atmosfeer in julle gastekamer te skep, is uitstekend aanmekaar gesit.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

From R750
per night (sleeps 2)
From R750
per night (sleeps 2)
From R750
per night (sleeps 2)
Make a Booking
  • Capacity: 2 people
  • Check-in: 14:00 to 19:00
    Check-out: 10:00
  • Address: 8 Hongerblom Street, Vanrhynsdorp, 8170, Western Cape
  • All ages welcome
https://travelground.imgix.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAsgW90G7skMxCcLJLjOHTgQ5bAYOEjAfwb9ei559a0HCi4Q79Nw?w=1440&h=960&fit=crop&auto=enhance,format,compress&q=80 From R750  per night (sleeps 2) 18 5 1 5 8 Hongerblom Street Vanrhynsdorp 8170 Western Cape 0860 022 102 14:00-19:00 10:00 -31.603963794903 18.736873550939
SUBSCRIBE TO GET AWESOME ACCOMMODATION SPECIALS!
SUBSCRIBE FOR AWESOME SPECIALS!