Athlone Park Accommodation at Dolphin Point B&B | TravelGround
+36

Dolphin Point B&B

B&B

Review Summary

4.5 out of 5from 17 reviews for Dolphin Point B&B
Cleanliness
4.5/5
Service
4.6/5
Location
4.4/5
Safety
4.5/5
Value for money
4.5/5
Ronell W - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ronell W
Individual traveler

Heerlik gekuier, rustig, presies wat ek nodig gehad het.

Daar is koffie/teemaakgeriewe, maar geen teelepel nie. Glad nie voldoende toegerus vir as mens take-aways sou wou kry en tuis wou eet nie. Slegs 2 glase en 2 koffiebekers in kas. Slaapkwaliteit uitstekend.

Dolphin Point B&B's response

Dankie vir jou terugvoer Ronell.
Dit is altyd lekker om te verneem dat gaste 'n lekker tyd by ons het.
Ons het eetgerei beskikbaar by die eetsaal vir mense wat wegneem etes wil eet of as hulle wil braai.

Dolphin Point B&B
Jessica M - Dec 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jessica M
With spouse/partner

Ongelooflike blyplek.

Dit is 'n baie lekker plek.

Vanessa  - Dec 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Vanessa
With spouse/partner

Baie vriendelike ontvangs. Heerlike, gemaklik en skoon.

Die ontvangs was vriendelik en so gasvry. Kamer skoon en baie gemaklik. Lekkerste ontbyt ook! Sal beslis weer hier kom inboek!

Daphney I - Dec 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Daphney I
Family with young children

Everything was perfect.

The owner is super amazing, hospitality and treatment was the best.

Dolphin Point B&B's response

Thank you Daphney, it was also wonderful to have you and your family here!
May you have a blessed Christmas season!

Dolphin Point B&B
Rudi H - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Rudi H
With spouse/partner

Awesome.

Great view, away from all of the noise.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Awesome.

Great uitsig, weg van al die geraas.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Dolphin Point B&B's response

Dankie Rudi,
Dit was lekker om julle te ontmoed en hier te hê! Baie dankie vir jou resensie.

Dolphin Point B&B
Nadia R - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Nadia R
With friends

Waarde vir geld.

Vriendelike mense en baie netjiese kamers en badkamers sal definitief weer daar oornag en mense aanbeveel on te gaan oor nag by Dolphin Point B&B.

Dolphin Point B&B's response

Dankie Nadia. Dit was 'n absolute plesier om julle hier te hê!

Dolphin Point B&B
Andre H - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Andre H
With spouse/partner

Great place to stay, very neat and clean.

We enjoyed our stay at Dolphin Point. Andrè and his team are very friendly and helpful. I will suggest that they clean the path down to the beach where the small gate is so that visitors have access to the beach. The view is perfect and the dolphins a bonus.

Morne B - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Morne B
With spouse/partner

Dit was 'n fantastiese plek met baie vriendelike mense.

Dis 'n uitstekende plek waar 'n mens kan lekker rus.

Dolphin Point B&B's response

Hi Morné
Dankie vir jou terugvoer.
Dit was lekker om julle te ontmoed en n spesiale vakansie moontlik te maak.
Ek hoop ons paaie kruis weer erens in die toekoms, miskien julle huweliks herdeenking.

Groete
Andre

Dolphin Point B&B
Roland L - Sep 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Roland L
With spouse/partner

Awesome.

Ons het ingeklok die Vrydag. Ek het onverwagte probleme opgetel met 'n enkel, en kon nie regtig loop nie. Andre die eienaar het ons tegemoetgekom en vir ons 'n ander eenheid gegee baie nader aan die voertuig en waar geen trappe was nie. Daar was geen ekstra kostes aan verbonde nie. Dit is voorwaar baie goeie kliëntediens. Ons sal enige tyd weer inboek daar.

Dolphin Point B&B's response

Baie dankie vir die terugvoer. Dit was n plesier om julle hier te hê.
Ek hoop die enkel is al beter.

Dolphin Point B&B
Naude S - Aug 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Naude S
With friends

Friendly, beautifully located place.

Good reception and the owner was very friendly. Went out of their way to welcome us.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Was 'n vriendelike, pragtige geleë plek.

Ek was goed verwelkom en eienaar was baie vriendelik, het uit hulle pad gegaan om ons te verwelkom.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Dolphin Point B&B's response

Baie dankie, Naude. Jou terugvoer word terdee waardeer.

Dolphin Point B&B
Suzette S - Aug 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Suzette S
With spouse/partner

The view and breakfast really made the stay.

From our arrival until our last breakfast André was always friendly and helpful. If you're in need of some travelling, this is where you should go.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Die uitsig en ontbyt in die oggend was vir my alles.

Met ons aankoms daar en tot en met ons laaste ontbyt was André altyd vriendelik en behulpsaam. As jy 'n reis nodig het is dit waarheen jy kan gaan.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Dolphin Point B&B's response

Baie dankie Suzette. Dit was lekker om julle te leer ken en ek hoop ons sien julle gou weer!

Dolphin Point B&B
Barend L - Apr 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Barend L
With spouse/partner

Netjiese plek met uitstekende diens.

Die eienaar verwelkom jou met ope arms and die personeel altyd beskikbaar. Die diens is baie goed en kamers altyd skoon gehou.

Dolphin Point B&B's response

Dankie Barend.
Dit was n absolute plesier om julle hier te hê. Dankie vir die terugvoering, dit word werklik waardeer.

Dolphin Point B&B
Bev B - Apr 2018
Overall score
Cleanliness
1/5
Service
2/5
Location
2/5
Safety
2/5
Value for money
1/5
Bev B
With friends

Not quite what I expected.

The place was very run down and dirty and stinky and mouldy. Had an awful smell to it. Was very disappointed in the accommodation and is definitely not 3 star quality.

Dolphin Point B&B's response

Good afternoon Bev,

Thank you for your honest reply. I see you were not happy with anything, from our location to the value for money. I wish you mentioned any of your concerns to me when you were here. I could at least have tried to make your stay more comfortable.

Dolphin Point B&B
Abayomi N - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Abayomi N
With friends

Pleasant stay but needs some TLC though.

Family room (we stayed in): Room on the right-hand side when you walk in the unit is stuffy. Doors do not close or open easily (with some handles need fixing). Furniture supposed to be rustic but I think it's worn out now. Wardrobes doors do not close properly and are missing handles. Bathroom needs revamp. Kitchenette tap needs fixing. With all those fixed, I would recommend Dolphin Point B&B to my friends and family because we experience good service and stunning veiw.

Vusi S - Jul 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
3/5
Value for money
4/5
Vusi S

The accommodation, staff and the place is superb.

When I made a booking I forgot to book for the drivers that will drive my friends and parents. When we checked in there was no space for two people and the venue was fully booked. Andre made a plan and we ended up sleeping warmly and nicely.

Mariana S - Apr 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Mariana S
Family with young children

Heerlike ontspanne.

Waarde vir geld. Die 6 slaapplek-villa was nie op die strand nie maar so geadverteer. Gou reggestel deur vriendelike staf. Heerlik gerus.

Buyile N - Apr 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Buyile N
Family with young children

Best place to stay!

See the stars.

From R900
per night (for 2 people)
From R900
per night (for 2 people)
From R900
per night (for 2 people)
Make a Booking
  • Capacity: 28 people
  • Check-in: 14:00 to 19:00
    Check-out: 10:00
  • Address: 31 Wavecrest Rd, Athlone Park , Amanzimtoti , 4126, KwaZulu-Natal
  • All ages welcome
https://travelground.imgix.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAJGE5MzlkMzhjLWVkOTUtNGI4OS05YWJhLWIzODc2ODA0ODBjZg?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format From R900  per night (for 2 people) 17 5 1 5 31 Wavecrest Rd Athlone Park 4126 KwaZulu-Natal 0860 022 102 14:00-19:00 10:00 -30.014179 30.928582
Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

0860 022 102 | bookings@travelground.com