Durbanville Accommodation at Durbanville Stay | TravelGround
+23

Durbanville Stay

Review Summary

4.8 out of 5from 21 reviews for Durbanville Stay
Cleanliness
4.7/5
Service
4.9/5
Location
4.9/5
Safety
4.7/5
Value for money
4.8/5
Rina V - Mar 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Rina V
Family with young children

Great stay.

Quiet area in Durbanville, great stay. Ideal for a family with kids.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Heerlik gekuier.

Stil area in Durbanville, heerlik gekuier. Ideaal vir 'n gesin met kiddies.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Durbanville Stay's response

Dankie vir jou gradering. Ons is so bly julle het die stilte geniet al is ons naby aan toegang paaie. Ons ontvang graag gesinne.

Durbanville Stay
Heindrich C - Feb 2020
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Heindrich C
With friends

Ongelooflike gasvryheid.

Ons is baie vriendelik ontvang en die gasvryheid was in 'n ander klas.

Leanne L - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Leanne L
Family with young children

Lovely and delightful.

We had a lovely stay at Durbanville Stay! Kenneth & Jeanette's hospitality was above par and the breakfasts absolutely fantastic. The facilities were comfortable and clean, the atmosphere warm and relaxing. We will definitely be back if we visit Cape Town again!

Durbanville Stay's response

Good day Leanne,

What a pleasure to host your friends from the USA with their delightful toddlers. Thank you for the positive review and kind words.

Durbanville Stay
Cornelia S - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Cornelia S
Family with teenagers

The value of Durbanville Stay is in their fantastic breakfast which is included!

See stars.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Die waarde van Durvanville Stay is in hulle fantastiese ontbyt wat ingesluit is!

Sien sterre.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Durbanville Stay's response

Ons is so bly dat ons julle vakansie lekker kon gemaak het. Dankie vir die sterre!

Durbanville Stay
George M - Dec 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
George M
With spouse/partner

Best place away from home!

See rating.

Durbanville Stay's response

Dankie, George. Was lekker om julle wee te kon verwelkom.

Durbanville Stay
Sanet J - Dec 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Sanet J
Family with teenagers

Neat and delicious breakfast!

Dit is netjies. Sentraal. Heerlike ontbyt.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Netjies en 'n heerlike ontbyt!

Dit is netjies. Sentraal. Heerlike ontbyt.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Durbanville Stay's response

Bly dat julle ook waardeer hoe sentraal ons is en dat ons die plek skoon en netjies hou.

Durbanville Stay
Beverley J - Nov 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Beverley J
With spouse/partner

Excellent and neat place to stay at with value for money.

It was excellent service and very clean. The breakfast was wonderful and very filling.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Puik en netjiese plek om te kom bly en waarde vir jou geld.

Dit was uitstekende diens en baie mooi skoon. Die ontbyt is wonderlik en baie vullend.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Durbanville Stay's response

Thanks, Beverley. I was a pleasure meeting you. We hope to see you again soon.

Durbanville Stay
Bernd F - Nov 2018
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Bernd F
With spouse/partner

Yes, but okay.

Location is very convenient, service was excellent with a delicious breakfast, but the place is very old and requires a little TLC. Vehicle had to sleep outside which was a bit restless. Owners were very friendly.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Ja, ook maar net, net.

Plek is baie gerieflik geleë, diens was puik met 'n heerlike ontbyt, maar die plek is baie oud en nodig bietjie "TLC". Voertuig moet buite oornag wat bietjie onrustig was. Eienaars was baie vriendelik.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Durbanville Stay's response

Berndt, dankie vir die positiewe opmerkings en die 3/5 afdelings waar julle ons 4 sterre gegee het. Die gaste eenheid is in 2004 gebou en die kamer waar julle gebly het is in 2013 gerestoreer. Moontlik het julle die gaste eenheid verwar met die gebou langsaan.

Durbanville Stay
Herman V - Nov 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Herman V

Close to Durbanville Hoërskool.

My son attended the Durbie Dash and we wanted accommodation nearby. We were well received and the accommodation met our expectations. The breakfast was top notch. Would gladly recommend Durbanville Stay.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Naby Durbanville Hoërskool.

My seun het aan die Durbie Dash deelgeneem en ons het verblyf naby Durbanville Hoërskool gesoek. Ons is baie vriendelik ontvang en die akkommodasie het aan ons verwagtinge voldoen. Die ontbyt was uit die boeke gewees. Sal Durbanville Stay met graagte aanbeveel.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Durbanville Stay's response

Dankie Herman. Ons hoop om julle weer te sien volgende jaar by die Durbie Dash en dat julle seun erens naby julle 'n heuwel sal vind om bietjie bulte te oefen! Dit was lekker om julle te ontmoet.

Durbanville Stay
Patricia J - Aug 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Patricia J
Family with teenagers

Asemrowend.

Baie vriendelike ontvangs en die eienaars is baie vriendelike mense. Sal beslis weer daar gan bly. Ontbyt was uit die hemel. Wonderlike plek. Dalk net 'n naambordjie by die oprit sit.

Jeanne V - Jul 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jeanne V
Family with teenagers

Very friendly.

The hosts were welcoming and friendly. Breakfast was splendid!

Burger V - Apr 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Burger V
With spouse/partner

Lekker rustig, met alles wat jy nodig en nog meer .

Lekker gemaklik, met geen issues nie, skoon en netjies. Beveel met gemak aan.

Lourens H - Apr 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Lourens H
With spouse/partner

Met our expectations.

Service and after-service excellent. Very hospitable. Visitor-friendly. Highly recommended.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Aan verwagtiginge voldoen.

Dien en na-diens puik. Baie gasvry. Besoekers-vriendelilk. Word sterk aanbeveel.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Anzelle S - Apr 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Anzelle S

Very friendly reception and pleasurable stay.

The hosts were welcoming and friendly. Breakfast was splendid! Definitely recommend the facility and will definitely book here again.

Gideon N - Mar 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Gideon N
Family with teenagers

Uitsonderlik.

Kenneth en Jeanette het ons persoonlik verwelkom en weer afgesien. Formidabele ontbyt. Yskas was vol lekker goedjies om te eet en drink. Baie netjiese kamers, smaakvol gemeubileer en gedekoreer. Beide Kenneth en Jeanette was altyd beskibaar. Sentraal geleë. Ons moes verskeie skole aandoen en was altyd binne 10 min by ons bestemming. Ek kan enige persoon aanbeveel om hier te kom bly.

Carolina V - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Carolina V
Family with young children

Exceeded all our expectations!

We enjoyed our stay at Durbanville Stay very much. To our utter delight and surprise the host family went out of their way to accommodate and assist us (even helped with taking photos for us and provided healthy school lunch packs for our daughter!). The apartment is very spacious and conveniently situated near schools, shopping malls and access routes. We can really recommend Durbanville Stay, you arrive as guests and leave as friends. Thank you so much!

George M - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
George M
Family with teenagers

Ons tuiste weg van ons huis af!

Alles was 110%! Gasvryheid uit die boonste rakke. Het voldoen aan al ons vereistes. Bly om kennis te maak met Jeanette en Kie. Sal weer graag daar bly wanneer ons die Kaap Des/Jan besoek! Ons verlang al klaar, ja ook na Marmite!

Sunet M - Nov 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Sunet M
With spouse/partner

Baie mooi skoon, netjies en gemaklike verblyf.

'n Heerlike ontbyt word bedien, maar daar is ook voldoende geriewe vir selfsorg.

Mari V - Aug 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Mari V
With spouse/partner

Ontspanne, gerieflik.

Baie aangename en vriendelike ontvangs.

Liza V - Aug 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Liza V
On business

Ongelooflike blyplek, ek sal al my kollegas hier inboek.

Ek sal weer en weer terugkom. Goeie diens, skoon en aangenaam.

Sharon H - Apr 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Sharon H
Family with young children

Home away from home.

We thoroughly enjoyed our stay at Durbanville Stay. Jeanette went out her way to make us comfortable which including providing us lovely continental breakfasts everyday and packing us flasks of coffee/tea for our day out. We definitely would recommend staying here and will be our go to place if we ever go back to the Cape.

From R2 100
per night (for 6 people)
From R2 100
per night (for 6 people)
From R2 100
per night (for 6 people)
Make a Booking
  • Capacity: 6 people
  • Check-in: 14:00 to 21:00
    Check-out: 10:00
  • Address: 6A De Villiers Drive, Valmary Park, Durbanville, Cape Town, 7550, Western Cape
  • All ages welcome
https://travelground.imgix.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAiUmwBLnQ6fyTXCEtCqc0HJ6gU0ugNRvl9P883jp5jYEarQSU5W?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format From R2 100  per night (for 6 people) 21 5 1 5 6A De Villiers Drive, Valmary Park Durbanville 7550 Western Cape 0860 022 102 14:00-21:00 10:00 -33.843152246794 18.648185580969
Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

0860 022 102 | bookings@travelground.com