Linden Accommodation at Eaglesnest on 110 3rd Street | TravelGround
+15

Eaglesnest on 110 3rd Street

Review Summary

5 out of 5from 19 reviews for Eaglesnest on 110 3rd Street
Cleanliness
5.0/5
Service
5.0/5
Location
4.8/5
Safety
4.9/5
Value for money
5.0/5
Anel T - Mar 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Anel T
With spouse/partner

Ons het dit net gebruik om oor te slaap vir 2 nagte.

Ons het lekker gebly, dit het voldoen aan al ons verwagtinge.

Elzabe C - Feb 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Elzabe C
With spouse/partner

Baie skoon en netjies!

Sien sterre.

Linda V - Jul 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Linda V
Individual traveler

Very pleasant.

Friendly owners, efficient service, attention to detail, good value for money.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie aangenaam.

Vriendelike eienaars, effektiewe diens, aandag aan detail, goeie waarde vir geld.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Eaglesnest on 110 3rd Street's response

Baie dankie vir jou siening van Eaglesnestlinden ervaring. Ons waardeer dit baie. Met 5-ster gaste is dit `n maklike taak en aangename taak om diens te lewer.
Kom gerus gou weer.
Groete
Miemie

Eaglesnest on 110 3rd Street
Bettie D - Jun 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Bettie D
With spouse/partner

Wonderlik.

Baie aangename mense. Baie huislik en warm en bekostigbaar. Baie netjies en hoed ingerig. Kan Eaglesnest vir seker aanbeveel.

Eaglesnest on 110 3rd Street's response

Baie dankie Anton en Bettie, julle verblyf was wedersyds aangenaam. Sien uit om julle gou weer te sien.
Groete
Cobus en Miemie.

Eaglesnest on 110 3rd Street
Antoinette S - Jun 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Antoinette S
With spouse/partner

Accommodation with everything you need. Very friendly and hospitable host! Will definitely book there again.

See stars.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Verblyf met alles wat jy nodig het. Baie vriendelike en gasvrye gasvrou! Sal definitief weer daar bespreek.

Sien sterre.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Eaglesnest on 110 3rd Street's response

Baie dankie Antoinette, ons het julle verblyf terdee geniet. Kom asb gou weer.
Groete
Cobus & Miemie.

Eaglesnest on 110 3rd Street
Nikki B - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Nikki B
Individual traveler

It was a very pleasant and quiet space. Highly recommended.

I would recommend this B&B as a safe and peaceful accommodation. Very accommodating and friendly owners!

Eaglesnest on 110 3rd Street's response

Dear Nikki. thank you for your positive review. We equally enjoyed your stay with us. We look forward to your next visit soon.
Regards
Cobus & Miemie

Eaglesnest on 110 3rd Street
Nonhlanhla N - Mar 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Nonhlanhla N
Individual traveler

Everything was perfect, I loved it.

Very clean..peaceful. Felt safe, home away from home. Will be my home whenever I am in JHB. I loved everything about it. Hosts were friendly.

Eaglesnest on 110 3rd Street's response

Dear Nonhlanla, thank you, we enjoyed your stay, it is a privilege for us to meet so many wonderful people. Looking forward to your next stay.
Regards
Cobus & Miemie

Eaglesnest on 110 3rd Street
Pierre J - Feb 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Pierre J
With spouse/partner

Puik oornag verblyf en kliëntediens.

Rustig, stil, en puik geriewe. Veilige blyplek en parkering. Perfek vir 'n naweek of meer. Ons het baie lekker gebly. Kobus en Miemie is fantastiese gashere. Sal weer hier bly.

Eaglesnest on 110 3rd Street's response

Dear Pierre, thank you, we enjoyed having you here, it was such a joy to have you around. Looking forward to your next stay.
Regards
Cobus & Miemie

Eaglesnest on 110 3rd Street
Hein C - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Hein C
On business

Stil en rustig.

Die gasheer en vrou was baie behulpsaam, ek het veilig gevoel en hulle het altyd uit hulle pad gegaan om te help.

Eaglesnest on 110 3rd Street's response

Dear Hein, thank you, you are such a joy to have around, looking forward to your next stay.
Regards
Cobus & Miemie

Eaglesnest on 110 3rd Street
Philip R - May 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Philip R
With spouse/partner

Beslis meer waarde as wat ons betaal het.

Vriendelike, persoonlike ontvangs. Netheid onberispelik. Ontbyt aangenaam. Beslis meer waarde as wat ons verwag het.

Eaglesnest on 110 3rd Street's response

Baie dankie, waardeer die positiewe terugvoer. Dit is egter maklik om `n positiewe mens tevrede te stel. Kom asb weer.

Eaglesnest on 110 3rd Street
Nikki N - Apr 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Nikki N
With spouse/partner

Baie lekker en aangenaam.

Ons het baie gerieflik gebly, kamer was baie netjies en gerieflik. Ons was baie vriendelik gegroet deur die eienaars en het dadelik tuis en welkom gevoel.

Eaglesnest on 110 3rd Street's response

Thank you for your positive feedback. We enjoyed having you guys around, please come again soon.

Eaglesnest on 110 3rd Street
Stephanie S - Apr 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Stephanie S
With friends

Lovely home.

Host was very hospitable and welcoming.

Eaglesnest on 110 3rd Street's response

Middag Stephanie,
Baie dankie vir jou positiewe verslag oor Eaglesnest Linden. Ons waardeer dit opreg. Julle was 5 ster gaste en dit maak dit baie aangenaam om julle as gaste te kon he. Ons verbeter al die tyd en het sopas die ander 2 kamers nou ook DStv gesit. Ons sal nog verbeterings aanbring elke maand vorentoe.
Groete
Cobus & Miemie

Eaglesnest on 110 3rd Street
Carla S - Mar 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Carla S
With friends

Netjies en baie gasvry.

Die mense het ons baie gasvry verwelkom.

Eaglesnest on 110 3rd Street's response

Thank you Carla, it was such a joy and pleasure to host wonderful people like you and your daughter. Please call again soon.

Eaglesnest on 110 3rd Street
Richard P - Feb 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Richard P
Individual traveler

An absolute pleasure to stay with Miemie and Cobus.

I thoroughly enjoyed my stay at Eagles Nest, and will now use them as a "home from home" whenever I visit Johannesburg again.

Eaglesnest on 110 3rd Street's response

Thank you, Richard, we were honoured to have a 5-star guest in all aspects of our B&B. Please come again, you fitted in perfectly.

Eaglesnest on 110 3rd Street
Anjalee B - Feb 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Anjalee B
With spouse/partner

Beautifully kept little heaven.

Thank you for the lovely quiet space away from the hustle and bustle. It was lovely.

Eaglesnest on 110 3rd Street's response

Good day Anjalee,
Thank you for your positive review. It was a great pleasure to have a pleasant and mature couple around like your parents. We look forward to see them again soon.
KInd regards
Cobus & Miemie

Eaglesnest on 110 3rd Street
Lydia N - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lydia N
Individual traveler

Dit was van instap tot vertrek feestelik, kalm en groot bederf!

Puik geleë naby eetplekke. Baie rustige atmosfeer. Keurige opset en baie gerieflik! Puik gasheer en gasvrou!

Eaglesnest on 110 3rd Street's response

Beste Lydia,

Baie dankie vir jou pragtige terugvoer, ons waardeer dit opreg. Ons het dit baie geniet om jou gasheer en gasvrou te wees want jy is 'n besondere mens en glad nie moeilik gewees om te huisves nie. Kom kuier asb. gou weer.

Groete,
Cobus en Miemie

Eaglesnest on 110 3rd Street
Yasmine M - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Yasmine M
With spouse/partner

Peaceful and quiet.

I had the most amazing time at Eaglesnest. Miemie and Cobus are very kind and welcoming, the atmosphere is peaceful and the rooms are extremely neat and comfortable. The breakfast served is also delicious.

Eaglesnest on 110 3rd Street's response

Hi Yasmine,
Thank you for your wonderful review. It was such an honour to host you two in our B&B, because of your own warmth and positive attitude. You made it so easy to host you, and we look forward to see you very soon.
Kind regards,
Cobus and Miemie

Eaglesnest on 110 3rd Street
Preenashen N - Nov 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Preenashen N
With friends

It was a breathtaking, unforgetable experience.

I just want to honestly say thanks for such unbelievable service, and true home experience. My partner and I will always be thankful for this wonderful experience. We're looking forward to our next visit. So thankful for all the effort put into our romantic evening. I will definitely recommend you to everyone I know because of your outstanding service.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Die was 'n asemrowende, onvergeetlike ondervinding.

Ek wil net opreg baie dankie sê vir sulke ongelooflike diens, en opregte tuis-ervaring. Ek en my metgesel sal vir altyd dankbaar wees vir die asemrowende ervaring. Ons sien uit daarna om julle weer te besoek. Ontsaglik dankbaar vir al die moeite wat ingesit was vir ons romantiese aand. Ek sal julle definitief aanbeveel aan almal wat ek ken met julle uitstekende diens.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Eaglesnest on 110 3rd Street's response

Goeiedag Preenashen,

Sjoe, nou is dit ons beurt om verstom te staan vir jul resensie Ons is so dankbaar dat julle ons die geleentheid gegee het om ons liefde te kon uitstort op julle 2 pragtige mense. Julle het dit maklik gemaak vir ons om julle te bederf. Kom asb. weer terug, ons verlang alreeds.

Groete en baie seën vir julle,
Cobus en Miemie

Eaglesnest on 110 3rd Street
Rhona H - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Rhona H
Individual traveler

Gasvry en netjies.

Ek het 'n kort maar gesellige kuier hier geniet. Die kamer was mooi en die omgewing rustig. Baie dankie vir julle gasvryheid!

Eaglesnest on 110 3rd Street's response

Baie dankie Rhona, dit was heerlik om jou hier te kon bedien, jy is kosbaar.

Groete,
Miemie

Eaglesnest on 110 3rd Street
From R570
per night (for 2 people)
From R570
per night (for 2 people)
From R570
per night (for 2 people)
Make a Booking
  • Capacity: 4 people
  • Check-in: 14:00 to 20:00
    Check-out: 10:00
  • Address: 110 3rd Street, Linden, Johannesburg, 2104, Gauteng
  • No children under 16
https://travelground.imgix.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAJDAzNjA3NjEyLTZkYzUtNDM4Ni05Mjk4LTY0YjIxNWUxNGIzZg?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format From R570  per night (for 2 people) 19 5 1 5 110 3rd Street Linden 2104 Gauteng 0860 022 102 14:00-20:00 10:00 -26.127918781125 27.995247300714
Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

0860 022 102 | bookings@travelground.com