The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at El Shadai Guesthouse | TravelGround
+50

El Shadai Guesthouse

Guest House

Review Summary

4.7 out of 5from 52 reviews for El Shadai Guesthouse
Cleanliness
4.7/5
Service
4.8/5
Location
4.8/5
Safety
4.8/5
Value for money
4.6/5
Willie S - Feb 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Willie S
With spouse/partner

Absoluut lekker

El Shadai Guesthouse was absoluut 'n plesier. Die eienaars is baie aangenaam, die diens is uitstekend en die uitsig oor die dam is asemrowend. Die fasiliteite is goed, en die ontbyt is baie lekker. Jy het alles wat jy nodig het by die plek. Veiligheid is ook goed.

El Shadai Guesthouse's response

Hello Willie, dankie vir die terug voer oor julle verblyf, Ons is bly julle het dit geniet en dankie vir julle ondersteuning, Ons hoop om julle weer gou te sien in die toekoms Mooi daggie verder

El Shadai Guesthouse
Ilze S - Feb 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Ilze S
On business

Baie goeie ligging en ons het dit baie geniet.

Die enigste negatiewe kommentaar is dat die waterdruk baie swak was en die stort het baie lank gevat om warm te word.

El Shadai Guesthouse's response

Dankie vir jou terugvoer. Ons het gevind dat daar 'n skroef los was in die handvatsel van die stort kraan. Dit het veroorsaak dat die klep nie behoorlik oop getrek word nie en dus sal die water stadig uitloop. Ons was heeltyd beskikbaar, maar ongelukkig het julle eers die probleem genoem met jul vertrek.

El Shadai Guesthouse
Karen V - Dec 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Karen V
With friends

Pragtige plek. Was wonderlik.

Topklasnaweek. Kamers is pragtig. Uitsig asemrowend.

El Shadai Guesthouse's response

Hallo Karen, dankie vir die terugvoer. Ons is bly dat julle die tyd hier by ons geniet het. Dankie vir julle ondersteuning, ons hoop om julle terug te verwelkom in die naby toekoms. Alles wat goed is vir 2021.
Groete
Susan

El Shadai Guesthouse
Casandra H - Dec 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Casandra H
With friends

I will recommend the place, if they upgrade some areas of weakness.

The place has a beautiful view from the Penthouse we stayed in, but there was no Wi-Fi service in our room, as per the website. We are business people who make and receive communication and had to use our own data for that. We received some spa treatments and the room where the treatments were did not have toilet paper, soap or a towel and we had to send someone to get these items from housekeeping. The parking at the establishment was also a problem. There are 4 suites, and the fourth vehicle had to park behind the rest of the vehicles or outside the gate in a street that does not have street parking. Kathy who prepared the meals were very kind and helpful.

El Shadai Guesthouse's response

Hello Haddad, thank you for taking the time to put a review. We take all reviews seriously and try to always improve.
Unfortunately, we were in Cape Town at the time that you were there, We have problems with the wifi in suite 4 as it is on the 4th level but we are going to put rooters and new fibre installed. If we were then we would have suggested that any time you are welcome to go to the dining room and use the wifi there
Regarding the spa room, I will take it up with Yvonne as she is responsible for the spa room.
We have a parking for each suite and you asked if your friends can come for a braai there the Saturday, and as I mentioned to you before you booked in we don't allow visitors but I will make an exception to the rule and allow your friends to come braai there, but I did mention to you that they will have to park outside and you were fine with it. That is why we don't want to allow this again to have visitors because now you are unhappy about the parking, but we did mention it.
Thank you for your comments we will definitely take note of everything you said and apologies for any inconvenience caused.
Have a lovely Christmas and God Bless you .

El Shadai Guesthouse
J B - Dec 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
J B
With spouse/partner

Incredibly beautiful place with beautiful views!

Excellent! Wonderful breakfast! Friendly and helpful staff! Definitely a place to visit!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Ongelooflike mooi plek met prentjiemooi uitsig!

Uitstekend! Wonderlike ontbyt! Vriendelike en baie behulpsame personeel! Beslis 'n plek om te besoek!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Enerth B - Nov 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
3/5
Value for money
5/5
Enerth B
With friends

The house is beautiful, the view is stunning.

The hosts were very nice, they were friendly. Saturday was my birthday and I enjoyed my stay!

Izelle M - Jul 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Izelle M
With spouse/partner

Fantasties!

El Shadai was een ongelooflike plek. Die uitsig, mense, diens. Was iets uit 'n boek uit. Beveel dit beslis aan.

Leoni S - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Leoni S
Family with young children

Very pretty, very nice.

Very nice, clean, friendly, helpful, really worth staying there!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie mooi, baie lekker.

Baie mooi, skoon, vriendelik, behulpsaam, regtig moeite werd om daar te bly!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Christinah S - Mar 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
3/5
Value for money
5/5
Christinah S
With spouse/partner

It was my first time. I enjoyed the view.

I loved it. I will visit again.

Lynette S - Dec 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Lynette S
With spouse/partner

Fabulous view and very comfortable accommodation.

Both the room and view were fabulous. The breakfasts also varied and tasty. The only pity was that we couldn't take full advantage of the stoep and view, as there are no awnings and the sun shines directly onto the bedroom and balcony till sunset.

Amanda M - Dec 2018
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Amanda M
Family with young children

Peaceful and accommodating.

Friendly service, definitely come back.

Jacobus O - Dec 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Jacobus O
With spouse/partner

Heerlik, vriendelike gastehuis met baie mooi uitsig.

Heerlike, veilige gastehuis met 'n baie mooi uitsig oor die dam in 'n doodloopstraat met min deurgangverkeer. Naby die hoofstaat met eetplekke en besienswaardaghede op die voorstoep.

Victor F - Nov 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Victor F
With spouse/partner

Anniversary weekend.

The place was top class. The views stunning. Service tops.

Millicent M - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Millicent M
With friends

El Shadai Guesthouse is an amazing place.

What a spectacular place. The owners and the staff were very amazing, friendly and treated us with respect. What you see is what you get. I can not fault this place: from the rooms, breakfast to the bathrooms, etc. it was out of this world. I will make this place my second home every time I go to Hartbeespoort and will book there and at no other place.

Siphiwe M - Sep 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Siphiwe M
With friends

Our stay was amazing!

We enjoyed our stay to the fullest, we would not mind to come back.

Xan E - Sep 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Xan E
With friends

We had an awesome time at EI Shadai. The service we received was superb. They know how to treat guests. I felt at home.

I had an epic weekend there, will definitely return.

Xolile B - Aug 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Xolile B
With friends

Very warm.

The breakfast was lovely, the rooms were lovely and clean and the people were lovely, friendly, warm and accommodating! Loved the experience!

Danelle V - May 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Danelle V
With spouse/partner

Dit was regtig wonderlik en die view was asemrowend!

Ons sal beslis weer teruggaan! Die verblyf en view is prentjiemooi en dis baie rustig. Die mense is vriendelik en as jy iets kort, is hulle nie bang om dadelik te help en sorg dat als reg is nie. Ons het dit vreeslik baie geniet! Ek beveel dit aan vir enige iemand wat wil wegbreek! Het my verwagtinge oorskry!

Maria B - Apr 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Maria B
With spouse/partner

Dit was aangenaam en die omgewing is beeldskoon en rustig, en die diens is uit die boeke.

Ons is vriendelik verwelkom met 'n welkom mantjie; die uitsig is beeldskoon en die omgewing is so rustig dat al is jy in die dorp dit voel of jy weg van alles en almal is; die staf is vriendelik en die ontbyt was hemels. Ons sal beslis weer gaan, ons wou nie terug kom nie.

El Shadai Guesthouse's response

Hello Maria, Baie dankie vir jou terug voer, Ons is baie bly dat alles goed verloop het en dat julle gelukkig was, Mens bekommer jou maar altyd as ons nie self by die gaste huis is nie. Ons sou graag julle wou ontmoet het, maar kon ongelukkig nie die naweek daar wees nie, Baie dankie vir jou mooi woorde en revue, dit beteken baie vir ons Hopelik sien ons julle weer in die toekoms, en is ons by die gaste huis. Mooi lang naweek, geniet die rus
Susan Elshadai

El Shadai Guesthouse
Daniëlla V - Mar 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Daniëlla V
With spouse/partner

Perfekte blyplek tydens “Om Die Dam maraton”.

Ons het heerlik hier tuisgegaan tydens die naweek wat ons die “Om die Dam” wedloop gedoen het. Was ‘n goeie basis (naby aan alles) - en perfekte ontspanplek voor en na ons wedloop, presies wat ons wou gehad het. Die uitsig is pragtig en die ontbyt was heerlik.

Katinka B - Mar 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Katinka B
Family with young children

Uitstekend.

Dit was baie lekker en ons was baie lekker bederf.

Nicolene B - Feb 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Nicolene B
With spouse/partner

Wonderlike mense, skoon en netjies.

Ons eerste indruk was regtig fantasties. Hartlike ontvangs en goed georganiseerd. Die verblyf was werklik baie lekker en die ontbyt was uit die boeke. Baie baie dankie.

El Shadai Guesthouse's response

Hello Nicolene. Baie dankie vir jou revue, ons waardeer dit baie, Baie dankie vir julle ondersteuning,ons het dit baie geniet om julle hier by ons te verwelkom, en julle kuiertjie saam met ons geniet. Jy moet n wonderlike week hou, en God Seen julle ryklik.

Eankie
Groete,
Susan

El Shadai Guesthouse
Rina N - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Rina N
With spouse/partner

Rustig, kalm en baie vreedsaam.

Lieflike wegbreek en baie gerus. Atmosfeer maak dat jy besef hoe uitgeput mens na liggaam en gees is. Susan, haar man en personeel het ons baie goed behandel en lekker Afrikaanse boere-gasvryheid aangebied. Hou so aan.

El Shadai Guesthouse's response

Hallo Rina,
Baie dankie vir jou revue, dit beteken baie vir ons. Ek is bly julle het die verblyf geniet, en lekker ontspan. Dit is die idee, dat ons gaste moet rus en die natuur moet geniet. Dankie ook vir julle ondersteuning, ons waardeer dit baie. Ons hoop om julle weer in die naby toekoms te sien. God seën julle in 2018.
Groete
Susan en Pieter

El Shadai Guesthouse
Moshiane L - Nov 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Moshiane L
Family with young children

The place I very nice and clean. The staff is of very good standard, they are approachable and nice, everything happened last week, was the best and excellent. Thank you.

I was with my spouse and child. Everyone of us was happy, I can't wait to go back soon and I'm busy advertising them to my friends and family. Keep the good work up, you are the best.

El Shadai Guesthouse's response

Dear Prudence,

Thank you very much for taking the time to post review, we truly appreciate it. I would also like to thank you for your kind words, we are glad you enjoyed your stay with us and for referring other guests to us. We enjoyed your company, and especially that of your cute little girl.

God Bless you and your family this festive season.

Regards,
Susan

El Shadai Guesthouse
Kirk N - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Kirk N
With spouse/partner

Fantastic, will definitely go there again. Highly recommended.

The accommodation is really fantastic, awesome view. Place very neat and clean. Will definitely recommend it for a romantic getaway.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Fantasties, sal definitief weer daar tuis gaan. Hoogs aan te bevele.

Die verblyf is regtig fantasties, awesome view. Plek baie netjies en skoon. sal dit definitief aanbeveel vir 'n romantiese wegbreek.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

El Shadai Guesthouse's response

Baie dankie vir jou resensiee, dit beteken baie vir ons, Dankie vir julle ondersteuning, ons waardeer dit, ons is bly julle was gelukkig en het die verblyf geniet, Net jammer oor die weer, Jy het n pragtige dogter, en was bly julle 2 het by ons kom kuier.

Mooi week voorentoe, en mag God julle seën.

Dankie
Susan

El Shadai Guesthouse
Ben E - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Ben E
With spouse/partner

Very relaxing and quiet.

Good location, nice stay and would recommend it again, good service, good food and they made it very pleasant for us.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Lekker ontspannend en stil.

Goeie ligging, lekker gebly en sal dit weer aanbeveel, goeie diens, lekker kos en hulle het dit vir ons aangenaam gemaak.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Dilene M - Jun 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Dilene M
With spouse/partner

Lovely and hospitable.

What a lovely weekend breakaway. Beautiful place with wonderful atmosphere. The food is just wonderful. Thank you for the hospitality, we really appreciated!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Heerlik en gasvry.

Was 'n heerlike naweekwegbreek. Dit is 'n pragtige plek en 'n wonderlike atmosfeer. Die kos is ook uit die boonste rakke. Baie dankie vir die gasvryheid, ons het dit opreg waardeer!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

El Shadai Guesthouse's response

Hello Dilene
dankie vir jou terug voer ons waardeer dit opreg, Ek is bly julle het die kuier by ons geniet, en hoop julle kom weer terug in die naby toekoms, Dankie vir julle ondersteuning, God seen julle, en julle moet die naweek vreeslik geniet. Mooi daggie verder Susan

El Shadai Guesthouse
Samuel S - May 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
2/5
Samuel S
With spouse/partner

Enjoyed the stay, but photos of the accommodation look better than it really is.

People very friendly, everything very clean, and food was good. But not what I expected from 5-star-accommodation.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Het lekker gebly, maar die foto's laat die plek baie beter lyk as wat dit is.

Mense baie vriendelik, als baie skoon, en kos lekker. Maar nie wat ek verwag het van 'n 5-ster-plek nie.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

El Shadai Guesthouse's response

Beste Mariet,

Baie dankie vir jou terugvoer, ons vat alle kommentaar, of dit positief of negatief is, ernstig op. Ek sien jy het 'value for money' n lae punt gegee. Moet nie as persoonlik op geneem word nie, maar wil graag van die geleentheid gebruik maak om te noem dat ons pryse die laagste van al die 5-ster gastehuise in die area, selfs van die 4-ster plekke. Julle het die goedkoopste kamer bespreek. Hoe duurder die kamer, hoe meer spasie word gebied en hoe mooier is die uitsigte.

Ek sien jy was ook nie tevrede met die 'customer service' nie. Ek weet ons was nie 24 uur beskikbaar nie, en het verduidelik ons moes elke oggend baie vroeg ry vir my seuntjie se aktiwiteite. Ons het ons bes gedoen om julle te akkomodeer so ver as wat ons kon. Dit is gelukkig baie min wat dit so gebeur dat my seuntjie elke dag kompetisies van verskillende soort op een naweek het. Ons was bereid om vir julle ontbyt te maak, maar julle het verkies om die R200 te neem en om nie ontbyt die eerste oggend te eet nie. Hiervoor het ons groot om verskoning gevra.

Ons is besig om by die swembad reg te maak waar 'n pyp gebars het. Ongelukkig gebeur goed partykeer waaroor ons nie beheer het nie, maar ons het onmiddelik mense gekry om daaraan te werk.

Ek is jammer julle was nie baie tevrede nie, en sal daaraan werk om selfs nog beter diens vir ons gaste te gee. Weereens dankie vir julle ondersteuning, ons waardeer dit. Ek hoop dat julle darem die naweek verder geniet het in ons pragtige dorpie.

God seën julle en alle voorspoed vorentoe.

Groete,
Susan

El Shadai Guesthouse
Carl J - Apr 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Carl J
With spouse/partner

Baie goeie diens.

Ons het die tyd daar baie geniet.

El Shadai Guesthouse's response

Hello Megan, thank you so much for your review, it means a lot to us. We always strive to give our best and when you get such positive feedback it really makes us happy. Thank you for your support. Have a wonderful weekend.
Regards,
Susan.

El Shadai Guesthouse
Tsholofelo M - Jan 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Tsholofelo M
Family with young children

I had wonderful time.

All went well, had nice time. The owners are very warm and welcoming.

El Shadai Guesthouse's response

Hello Tsholofelo,
Thank you for taking the time to write a review for us. It means a lot to us and thank you for your positive feedback. We really enjoyed your company, and we hope to see you again in the near future.
God bless you.
Regards,
Susan.

El Shadai Guesthouse
Marietta P - Dec 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Marietta P
With spouse/partner

Definitely a guesthouse I'll visit again - especially the Penthouse which has its own swimming pool.

I should mention that they should mention that there are a lot of stairs to climb. Service excellent. Definitely worth the money!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Beslis 'n gastehuis wat ek weer sal besoek - veral die Penthouse wat sy eie swembad het.

Moet dalk net noem dat daar genoem moet word dat daar heelwat trappe is om te klim. Diens uitstekend. Dit was beslis die geld werd!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

El Shadai Guesthouse's response

Hello Marietta

Baie dankie vir jou terugvoering. Dit maak ons baie opgewonde as ons sulke positiewe resensies kry. Ons is bly julle het die tydjie saam met ons geniet. Ons hoop om julle weer te sien in die naby toekoms. Julle moet 'n fantastiese dag hê. Al God se liefde met julle.
Dankie
Susan

El Shadai Guesthouse
Natasha B - Nov 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Natasha B
With spouse/partner

It was amazing. The view is stunning and the host and hostess is wonderful!

I was blown away with the amazing view from the top. The host and hostess was so nice and kind. I will recommend this place any day!

El Shadai Guesthouse's response

Hello Natasha,
Thank you so much for your review, it means alot to us, we appreciate you taking the time to put a review.
Thank you for your support, we hope to see you again in the near future. God bless and have an awesome Christmas and new year.
Regards,
Susan

El Shadai Guesthouse
Prudence S - Oct 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Prudence S

Perfect.

I can't wait to go back again, everything was outstanding.

Pierre T - Jul 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Pierre T
With spouse/partner

Professional and amazing.

Neat and clean with professional service and in a very beautiful area. Relaxing and friendly atmosphere.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Professioneel en asemrowend.

Netjies en skoon met professionele diens en 'n baie mooi omgewing. Ontspanne en vriendelike atmosfeer.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Johny S - Mar 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Johny S
With spouse/partner

Proper place.

What a refreshing place with a warm welcome and good customer service.

Madelein D - Feb 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Madelein D
With spouse/partner

Uitstekend.

Baie vriendelike personeel. Ongelooflike plek om te oornag. Baie netjies.

Khadija D - Dec 2015
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Khadija D
With spouse/partner

Pleasant stay.

Beautiful views of the dam and mountains.

Barry G - Nov 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Barry G
With spouse/partner

Luukse, skoon, private verblyf met ongelooflike uitsig, sonsondergang en soveel ekstras.

Ons verblyf in suite 4 was alles wat ons gehoop het en soveel meer. Dankie vir al die ekstras, vriendelikheid, privaatheid en heerlike ontbyt.

El Shadai Guesthouse's response

Hello Barry, Baie dankie vir jou revue, ons waardeer dit baie, Dit beteken altyd baie vir ons as gaste vir ons komentaar lewer, en so dan kan ons ook verbeter, Weereens, baie dankie vir julle onersteuning, ons het julle kuertjie baie geniet

Julle moet n wonderlike Kersfees, en geseende nuwe jaar hou

Groete
Susan
El Shadai

El Shadai Guesthouse
Lynette H - Sep 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Lynette H
With spouse/partner

Baie rustig en uitsig onwerklik mooi.

Die eienaars is baie vriendelik en hulle laat jou op jou gemak voel. Die uitsig is pragtig!

Johan K - Jun 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Johan K
With spouse/partner

Goeie bestemming vir 'n naweekwegbreek!

Ons het baie lekker gekuier en heerlik ontspan. Die ontbyt was uitstekend. Dankie.

Lodewicus A - May 2015
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lodewicus A
With spouse/partner

Baie goed!

Skitterende uitsig oor die dam, fantastiese ontbyt, al was beurtkrag 'n uitdaging vir hulle gewees.

Dirk V - Mar 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Dirk V
With spouse/partner

Uitstekende diens en verblyf. Sal beslis weer terug gaan.

Die gastehuis was pragtig skoon. Hulle doen besonders baie moeite. Die verblyf is vyfster.

Boitumelo M - Oct 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Boitumelo M
With spouse/partner

Awesomeness

Their service is out of this world and the breakfast was the best. Susan is such a darling.

Martin N - Oct 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Martin N
With spouse/partner

Good views and clean room.

Very nice location with good views and a very clean room. Friendly staff.

Riaan B - Aug 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Riaan B
With spouse/partner

Het ons verblyf daar baie geniet.

Die kamer het 'n baie goeie uitsig oor die dam. Die ontbyt was uit die boonste rakke. Die diens wat ons ontvang het was ook baie goed.

Johan J - Aug 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Johan J
With spouse/partner

Lekke!

Sien die sterre hieronder.

Kabelo S - May 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Kabelo S
With spouse/partner

Perfect

A perfect place to just relax and have peace of mind. It's so quiet, I loved it! Awesome view of the dam, and the reception was overwhelmingly warm, thanks to the very friendly and helpful staff. Definitely going back soon.

Sonette O - Apr 2014
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Sonette O

Heerlik en ontspanne!

Gasvryheid! Absoluut 'n onvergeetlike ervaring. Verseker aan te beveel.

Francois V - Mar 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Francois V
With spouse/partner

Bly volgende keer langer!

Sien die sterre hieronder.

Nanine B - Mar 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Nanine B
With spouse/partner

Asemrowend.

Die diens was uitstekend en die uitsig is asemrowend.

Willie T - Mar 2014
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Willie T
With spouse/partner

Great stay, lovely views!

Good hosts that made us feel at home!

Elana J - Mar 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Elana J
With spouse/partner

El Shadai Gastehuis - definitief 'n moet!

Sien die sterre hieronder.

From R1 700
per night (for 2 people)
From R1 700
per night (for 2 people)
From R1 700
per night (for 2 people)
Make a Booking
  • Capacity: 11 people
  • Check-in: 14:00 to 21:00
    Check-out: 10:00
  • Address: 14 Karel Street, Schoemansville, Hartbeespoort, 0216, North West
  • All ages welcome
https://travelground.imgix.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAa5d3ba3e7812bd93d7b9731129d2974c873cb8d913d0d3e7b2a092749a8b4e2bab47f1997f58e66b898868379c2f69908c7d?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format From R1 700  per night (for 2 people) 52 5 1 5 14 Karel Street Schoemansville 0216 North West 0860 022 102 14:00-21:00 10:00 -25.727347510379 27.859755801258
SUBSCRIBE TO GET AWESOME ACCOMMODATION SPECIALS!
SUBSCRIBE FOR AWESOME SPECIALS!