The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at Elephant Walk Retreat | TravelGround
+81

Elephant Walk Retreat

56 reviews
Self Catering

Review Summary

4.4 out of 5from 56 reviews for Elephant Walk Retreat
Cleanliness
4.2/5
Service
4.2/5
Location
4.8/5
Safety
4.6/5
Value for money
3.9/5
Carel J - Aug 2020
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Carel J
With spouse/partner

Dit was aangenaam, maar sekere fasiliteite kort herstel en opgradering. Ek sal voorwaardelik aanbeveel.

Die twee basiese eenhede (no 6 en 7) kort dringend aandag. Termiete het die hout binne beskadig, lighulse is stukkend, 'n muurprop werk glad nie. Die toiletsitplek was regtig om die goedkoopste denkbaar te kry, en word aan sy onderkant nie behoorlik skoongemaak nie. Met die termiete weet ek nie wat is die toekoms van die log cabins gaan wees nie. En eenhede 1 en 2 is die beste, met TV en al, as jy bereid is om R3100 pd te betaal. Ligging bykans teenaan Krokodilbrughek is baie goed. Maar as ek kies, kies ek die buurman se plek. Teen omtrent dieselfde prys, baie beter in stand gehou, met aandete, bed en ontbyt (en kampvuur).

Daniela J - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Daniela J
With spouse/partner

Pragtige en rustige omgewing as jy wil vlug van die stad se gewoel en net wil rus. Goed vir die siel.

Sal net graag sien dat die klein eenhede opgegradeer word soos die groter eenhede.

Elephant Walk Retreat's response

Geagte Daniela, baie dankie vir jou goeie resensie vir Elephant Walk Retreat. Ons hoop om u gou weer te verwelkom.

Elephant Walk Retreat
Hilda P - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Hilda P
With spouse/partner

Baie netjies, het alles wat nodig is.

Rustig en ideaal om oor te slaap, vir besoek aan die Krugerwildtuin.

Kate S - Aug 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Kate S
Family with teenagers

The convenience of the location right outside the Kruger Crocodile Bridge Gate, combined with a super helpful and friendly staff, made this a great choice.

The communication from staff in the months leading up to our trip was a precursor to the excellent service we received upon arrival. No question was too big or small to receive serious consideration. The cleaners help went out of their way to freshen and clean up. More than I expected from a self-catering rental.

Elephant Walk Retreat's response

Dear Kate,

Thank you for taking the time to write a review for Elephant Walk Retreat. We are delighted you enjoyed your stay with us and we hope to welcome you again soon.

Elephant Walk Retreat
Caren D - Jul 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Caren D
With friends

Great location in a beautiful area.

Lovely and clean accommodation with the perfect view. Staff and owner very friendly and helpful. We will definitely be back.

Elephant Walk Retreat's response

Dear Caren, thank you for your wonderful review for Elephant Walk Retreat. We are delighted that you enjoyed your stay with us and we hope to welcome you again soon.
Kind regards

Elephant Walk Retreat
Margaret M - Jun 2019
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
2/5
Value for money
1/5
Margaret M
With spouse/partner

Needs attention. Bed and pillows very hard. Lighting was bad.

Great self-drive experience.

Tania L - Feb 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Tania L
With spouse/partner

Breathtaking scenery.

Just around the corner from Crocodile Bridge - a definite plus point. Beautiful scenery and you can view game from your patio.

Ina B - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Ina B
With friends

As always lovely and a wonderful place to stay overnight.

We spend the night there on the way to the Kruger National Park. Always great with great views of the river. Relaxing and quiet. Accommodation neat and beautiful. Definitely not the last time.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Soos altyd heerlik en 'n wonderlike plek om te oornag.

Ons oornag elke jaar daar op pad Krugerwildtuin toe. Altyd lekker met wonderlike uitsigte oor die rivier. Rustig en stil. Akkommodasie netjies en mooi. Beslis nie laaste keer nie.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Lauren R - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
3/5
Value for money
4/5
Lauren R
Family with teenagers

Relaxing.

We stayed in the Budget Accommodation Bungalow. The room was clean and spacious. The air-conditioner worked well in the heatwave conditions! Monkeys are a big problem, but we were warned when we checked in that they would be. Staff were all friendly. The kitchen facilities could do with an upgrade but are adequate. Fridge and kettle with coffee and tea are in the room. Pool is stunning set away from the accommodation where families can relax and make noise. We had inconsiderate neighbours who played their music too loud but they were quieted down by the staff. All in all a relaxing and mostly peaceful two nights. Went into Komatipoort for dinner and got back onto the property with no problems. Would definitely go there again.

Liz B - Nov 2018
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
1/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
2/5
Liz B
With friends

Rustig, naby natuur maar lodge kort aandag.

Lugversorger in hoofkamer het nie gewerk nie en dit was baie warm. Ons het gerapporteer dat daar nie 'n kontrole was vir lugversorger nie. Ons het ook aan personeel gerapporteer dat lugversorger nie werk nie. niemand het een keer die naweek kom ondersoek instel of kom seker maak dat als in orde was nie. Kombuis was glad nie skoon nie. Kamers was skoon, maar die reuk van riool was opmerklik. Die dame aan diens het ons Sondagaand na 'n ander eenheid toe geskuif met 'n lugversorger. Dankie daarvoor. Pragtige uitsig en lekker rustig. Die oord self word nie onderhou wat tuin en netheid betref nie.

Louwrens O - Nov 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Louwrens O
Family with young children

Everything you need to do your own thing.

The place has everything you need in a self-catering unit. Everything is neat and spacious. The location is perfect for those who can't stay in the Kruger Park, but still want to go for an early day trip. All the rooms have air-cons, which is a huge plus! We were extremely satisfied with the place.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Alles wat jy nodig het om jou eie ding te doen.

Die plek het alles wat jy nodig het in n' selfsorg-eenheid. Alles is netjies en ruim. Die ligging is perfek vir die wat nie in die wildtuin kan bly nie maar nog steeds vroeg by die hekke wil ingaan. Al die kamers het air-cons wat natuurlik 'n groot pluspunt is! Ons was baie tevrede met die plek.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Janet Corne V - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Janet Corne V
Family with young children

We had a lovely stay and the location is perfect.

Our whole family stayed in number 5. Beautiful, clean with lovely view. The location right by the Krokodil Bridge is perfect for us Kruger Park junkies.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Ons het heerlik gebly en die ligging is perfek!

Ons hele gesin het in nr5 gebly. Pragtig, skoon met lieflike uitsig. Die ligging reg by Krokodilbrug is perfek vir ons Wildtuin-junkies!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Elephant Walk Retreat's response

Geagte Janet, baie dankie vir jou wonderlike resensie vir Elephant Walk Retreat. Ons is baie bly jul het jul verblyf geniet, ons hoop om jul gou weer te verwelkom.

Elephant Walk Retreat
Tercia L - Jul 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Tercia L
With friends

Lovely and tranquil.

Beautiful and tranquil place. Enjoyed every minute.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Heerlik ontspanne.

Pragtige rustige plek. Het elke oomblik geniet.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Elephant Walk Retreat's response

Geagte Tersia,
Dankie vir u wonderlike resensie vir Elephant Walk Retreat. Ons is verheug om te hoor jy het jou verblyf by ons geniet. Ons hoop om u binnekort weer te verwelkom.

Elephant Walk Retreat
Frik B - Jun 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Frik B
With spouse/partner

Spent only one night, some maintenance needed.

Their rates increased by 20% over the last year! Maintenance not up to standard - the door lock broken, wooden screen for bathroom eaten by termites, outside light not working. Only one chair in the chalet.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Net een nag oorgeslaap, maar onderhoud kort aandag.

Hulle pryse het die laaste jaar met 20% toegeneem! Onderhoud nie op standaard nie, deurslot stukkend, hout afskorting om badkamerdeel deur termiete gevreet, buitelig werk nie. Net een stoel in chalet.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Elephant Walk Retreat's response

Beste Frik,

Dankie dat u die tyd geneem het om 'n resensie te skryf vir Elephant Walk Retreat. Ons is jammer om te hoor dat u verblyf by ons nie bevredigend was nie.

Dankie dat u die items wat onderhoud benodig onder ons aandag gebring het, ons sal dadelik aandag daaraan gee. Ons is jammer vir enige ongerief en hoop om u gou weer te verwelkom.

Vriendelike groete,
Elephant Walk Retreat

Elephant Walk Retreat
Joe S - May 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Joe S
Family with young children

Very cute, wish we could have been there for sunset.

Nice place, very beautiful location. Got there after dark and were received very well. Wish we could have been there during the day and early evening. Well worth it.

Elephant Walk Retreat's response

Dear Joe,
Thank you so much for your wonderful review about Elephant Walk Retreat. We are delighted that you enjoyed your stay with us, and we look forward to welcoming you back in the very near future for that missing sunset.
Warmest Regards,
The Eli Walk Team

Elephant Walk Retreat
Tersia P - May 2018
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
3/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Tersia P

Heerlike atmosfeer.

Goed geleë. Mooi en rustig.

Elephant Walk Retreat's response

Liewe Tersia, dankie dat jy die tyd geneem het om 'n resensie te skryf. Ons is bly jy het jou verblyf by Elephant Walk Retreat geniet. Ons hoop om u binnekort weer te sien.

Elephant Walk Retreat
Valentine B - Dec 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Valentine B
With friends

Really nice stay.

We had a really nice stay in Elephant Walk Retreat, the location is really perfect for people who want to go to Kruger Park.

Elephant Walk Retreat's response

Dear Valentine,

Thank you for taking the time to write a review and for your kind words. We are happy to hear you enjoyed your stay with us.

Kind regards
Elephant Walk Retreat

Elephant Walk Retreat
Toy D - Nov 2017
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
1/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
1/5
Toy D
With spouse/partner

Nie waarde vir geld nie.

Die plek baie netjies en skoon met uitstekende ligging, maar beslis nie die die geld werd in vergelyking met ander verblyf in dieselfde prysklas nie.

Nico S - Jul 2017
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Nico S
With spouse/partner

Baie gerieflig geleë vir besoek aan die Nasionale Krugerwildltuin.

As jy 'n bestemming soek so na as moontlk aan die Krugerwildtuin sal jy moeilik een vind wat beter geleë is as Elephant Walk Retreat by die Krokodilbrug-ingang na die wildtuin. Ons eenheid was redelik netjies en gerieflik en mens kan op die stoep sit en uitkyk oor die Krugerwildtuin net oorkant die rivier. Dit is 'n selfsorgeenheid, maar nie toegerus met 'n eie kombuis nie. Daar is 'n buitekombuis wat ons moes deel met die aanliggende eenheid. Die kombuis was basies toegerus, maar was heel voldoende. My enigste kritiek was die braaigeriewe by ons chalet. Die braaier by ons eenheid was swak ontwerp en in 'n haglike toestand. Ek moes my gereedskapstel uit my voertuig gaan haal om met tang en skroewedraaier die rooster oor die halwe drom oop te forseer, en kon slegs in een hoekie vuurmaak omrede die bodem deurgeroes was. Die hoogte kan nie verstel nie en in die diep drom het dit 'n ewigheid geneem om my stukkie wors te braai. Nee wat, ons Suid-Afrikaners is mense wat braai. Die feitlik onbruikbare braaier is werklik onverskoonbaar.

Mariette S - Jul 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Location
5/5
Safety
3/5
Value for money
3/5
Mariette S
Family with young children

Heerlik.

Ons het vreeslik lekker gekuier. Was net buite die hek van die Wildtuin wat vir ons ideaal was. Ek sal net voorstel dat die braaie so bietjie aandag geniet aangesien die bodems al bietjie deurgebrand is. Verder was dit eenvoudig stunning!

Marcelle R - Jul 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Marcelle R

Very good location.

We were unable to get accommodation in Kruger so booked at Elephant Walk. It was our first stay here and it was really enjoyable. The log cabin was extremely comfortable with beautiful views over the river. It was great to watch the sunrises and sunsets over Kruger from the verandah. The access into Kruger daily was so easy. Elephant Walk is literally a 1 minute drive from Crocodile Bridge Gate.

Elephant Walk Retreat's response

Dear Marcelle, thank you for taking the time to write a review, we are delighted to hear your enjoyed your stay with us. Thank you for the compliments, we hope to see you again in the near future.

Elephant Walk Retreat
Guy H - Jul 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Guy H
Family with teenagers

Convenient and wonderful location overlooking the Crocodile River, 3 minutes from the Kruger gate.

Everything we needed for an overnight stay and quick and easy access into the Kruger.

Chantel T - Jun 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Chantel T
Family with teenagers

Unforgettable experience.

We felt at home from the moment we arrived. Mike was so friendly and helpful. The accommodation was unforgettable and we would highly recommend them. Our only advice is that they clearly indicate the unit doesn't have a full bathroom. Would definitely like to stay here again. Thanks, Coenraad from LekkeSlaap, for your friendly, quick service.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Onvergeetlike ervaring.

Ons het tuis gevoel van die oomblik wat ons arriveer het. Mike was so vriendelik en hulpvaardig. Verblyf was onvergeetlik en ons sal hulle ten sterkste aanbeveel. Enigste voorstel wat ek sal maak is dat hulle moet aandui dat die eenheid nie 'n volledige badkamer het nie. Sal beslis weer gaan kuier. Baie dankie aan Coenraad van LekkeSlaap vir sy vriendelike, flink diens.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Lindi D - May 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Lindi D
With friends

Fantastic as always.

It was just as nice as last year. It's just a bit expensive now. But as long as I can afford it, I will go. Fantastic place.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Fantasties soos altyd!

Dit was soos elke jaar weer baie lekker. Dit raak net bietjie duur nou. Maar solank ek dit kan bekostig sal ek gaan. Dis 'n fantastiese plekkie.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Elephant Walk Retreat's response

Geagte Lindi

Baie dankie vir jou goeie resensie, ons is bly jy het jou tyd hier by Elephant Walk Retreat geniet. Ons sien uit daarna om julle gou weer te verwelkom.

Vriendelike groete

Elephant Walk Retreat

Elephant Walk Retreat
Ina B - Apr 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Ina B
With friends

Gerieflike verblyf, ideaal geleë! Stunning.

Die plekkie was baie netjies en is ideaal geleë as jy die volgende dag wil ingaan by die Wildtuin, dit is by die hek. Lieflike uitsig oor die rivier. Sal beslis weer daar bly.

Melanie L - Mar 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Melanie L
Family with young children

Very peaceful and the most beautiful view.

We really enjoyed it and were able to relax before our day in the Kruger. Such a peaceful atmosphere and the kids enjoyed the swimming pool. Beds were comfortable and sheets clean. Really nice bathrooms and the separate toilet was a bonus.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie rustig en stil met die mooiste uitsig.

Ons het dit baie geniet en kon lekker in lê voor ons dag in die Wildtuin. Die atmosfeer was baie rustig en die kinders het die swembad geniet. Die beddens was baie gemaklik en lakens skoon. Badkamers mooi ingerig en 'n aparte toilet was 'n bonus.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Lesley R - Mar 2017
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
3/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
3/5
Lesley R
With spouse/partner

Simple accommodation, clean.

See star rating.

Sonja F - Dec 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Sonja F
Family with teenagers

Safe, relaxing, bush atmosphere.

Great location, friendly staff, neat room and great getaway. Will recommend it and stay for longer next time.

Elephant Walk Retreat's response

Dear Sonja,

Thank you for taking the time to give us a review and for your kind words. We hope to see you again at Elephant Walk Retreat.

Kind regards
Elephant Walk Retreat

Elephant Walk Retreat
Lindi D - Oct 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Lindi D
With spouse/partner

Fantastic place. Will book again anytime.

Thanks for a wonderful experience. As long as it stays reasonable I will return every year. Absolutely worth it. Ideal location.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Fantastiese plek. Ek sal enige tyd teruggaan.

Baie dankie vir n fantastiese ervaring. Solank dit bekostigbaar bly sal ek elke jaar teruggaan. Absoluut die moeite werd. Ligging is ideaal.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Sanette V - Oct 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Sanette V
Family with young children

Great.

Highly recommended to nature lovers. Very quiet and relaxing, especially in the evening. Great to sit outside and listen to nature. Will definitely go back.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Dit was heerlik!

Ek sal dit aanbeveel vir natuurliefhebbers, baie stil en rustig, veral in die aande. Heerlik om buite te sit en na die natuur te luister. Sal beslis weer van hulle gebruik maak.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Marinda R - Oct 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Marinda R
Family with teenagers

Asemrowende uitsig.

Baie goeie ligging, netjiese chalets, baie privaat.

Vicki S - Jul 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Vicki S
Family with young children

Pragtig en rustig.

Sien die sterre.

Faith V - Oct 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Faith V
Family with teenagers

Puik!

Sal beslis weer hier kom bly. Ligging is ideaal, die lugversorging in die huis was heerlik koel in die somerhitte en die swembad is 'n absolute pluspunt en skitterend blou en netjies. Die uitsig van die voorstoep af is ook fantasties. Ons het feitlik daagliks olifante sommer hier op jou voorstoep gehad. Sal die plek beslis aanbeveel. Omdat dit so naby die Krokodil Hek geleë is, kan mens vinnig deur die dag na die wildtuin ry, weer kom afkoel en dan 'n uur of wat later weer in die wildtuin gaan vir 'n "sunset trip".

Cecily E - Sep 2015
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Cecily E

Everything was great!

For the price you pay, you could put in a TV (just for the rugby), but otherwise, perfect.

Francois B - Aug 2015
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
3/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Francois B
With spouse/partner

Die ontvangs is heel goed.

Ek sal weer gebruik maak van die verblyf.

Daleen V - Jul 2015
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Daleen V
Family with teenagers

Het slegs twee nagte oornag met die doel om die KNP te besoek.

Goed toegeruste, netjiese verblyf met alles wat jy nodig het om gemaklik te oornag.

Zelda P - Jan 2015
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Zelda P
Family with young children

Uitstekende ligging met wonderlike uitsig oor die Wildtuin.

Netjiese verblyf wat daagliks skoongemaak word. Pragtige uitsig oor die Wildtuin, reg langs die Krokodilbrug-ingang.

Yolande E - Jan 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Yolande E
With spouse/partner

Incredible

Nice and friendly personnel. Perfect location.

Sanmarie M - Dec 2014
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Sanmarie M
Family with teenagers

Ons het heerlik gebly en die uitsig oor die krokodilrivier maak elke oomblik spesiaal!

Heerlike, ontspannende vakansie!

Victor C - Dec 2014
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Victor C
With friends

The place is must go for any tourist

We were a group of eleven and we only slept for one night. We woke up early in the morning and went for game drive. We enjoyed every moment of our stay and the units are so nice and clean; and let's not forget about the incredible swimming pool.

Hein W - Oct 2014
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Hein W
Family with young children

Baie lekker verblyf naby Kruger Wildtuin.

Baie lekker verblyf op die voorstoep van die wildtuin!

Vivian T - Aug 2014
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Vivian T
With spouse/partner

Place conveniently situated to where I wanted to be

Quiet, with a good view of part of the park and the river.

Nutin D - May 2014
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
3/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Nutin D

Lovely view

Elephant walk retreat is situated in a beautiful and tranquil location 5m outside the Crocodile Bridge Gate. I would recommend this stay if majority of your time is spent in the park. The kitchen is situated outdoors which makes it impossible to prepare dinner at night without insects flying in your food. However it is the wild. The rooms are small and there is no privacy in terms of bathroom facilities. I saw plenty of animals from the leisurely position of the cabin. Good stay.

Annatjie B - May 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Annatjie B
Family with young children

Netjiese, skoon akkommodasie, met die beste ligging!

Elephant Walk Retreat het seker die beste ligging wat grens aan die KNP. Die olifante het elke dag teen die heining gewei en ander diere was ook sigbaar oorkant die Krokodilrivier, bv. kameelperde. Die eenhede is baie skoon en netjies. Dit is hoogs aanbeveelbaar!

Albert Z - Mar 2014
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Albert Z
With friends

Baie oulik!

Ek sal definitief weer by Elephant Walk Retreat gaan bly. Dit is baie rustig en veilig.

Michelle W - Mar 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Michelle W
With spouse/partner

Fantastic

The rooms were lovely, the view amazing and park accessibility and swimming pool were fabulous.

Lynette K - Oct 2013
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lynette K
With spouse/partner

Absoluut fantastiese verblyf.

Dit is absoluut wonderlik om hier te oornag. Die olifante loop reg voor jou huisie verby en die nagstilte is wonderlik. Kan dit regtig aanbeveel.

Sophia K - Jun 2013
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Sophia K
With spouse/partner

Ongelooflik!

Pragtige goed versorgde eenhede, vriendelike personeel, baie rustige omgewing. Onbeskryflike natuur tonele gesien en olifante wat 100m van jou af loop as jy in die aande braai. Was awesome. Baie dankie. Beveel ten sterkste vir enige een aan.

Arthur N - Apr 2013
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Arthur N

Well Located

Nice place located at a right spot. I enjoyed the sound of birds and hippos during the night.

Debbie D - Jan 2013
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Debbie D
Family with young children

Enjoyed the stay - awesome hosts

I stayed in the more basic of the units which shared a bush kitchen with another unit. Although there were utensils provided I did buy my own as the kitchen was not in the best of states. The accommodation was more than adequate and being able to see game right on your front doorstep was definitely a treat. I did make my booking at the last minute and was advised by the hosts that the accommodation and kitchen were basic. Mike and Stephanie were also very accommodating hosts who were more than willing to go the extra mile. My kids had an amazing time! We got the opportunity to speak to some guests staying in the luxury units and they raved about the facilities in those cabins. I will definitely make a plan to go back in the near future.

Pearl G - Jan 2013
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Pearl G

Great

Very clean,secluded, and relaxing. Exellent view.

Chantel A - Jan 2013
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Chantel A
Family with young children

Easy access to the Crocodile Bridge @ Kruger Park.

Fantastic atmosphere and accommodation. Friendly host. Excellent location.

Marlene B - Dec 2012
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
3/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Marlene B
With spouse/partner

We enjoyed our stay. We will visit again.

The room was nice and clean and the bed was very comfortable. Around the outside (the kitchen and the carpark) it was a bit muddy and we trampled it inside but had no broom to clean it ourselves. We would have also like more relaxing chairs. Otherwise, lovely. Thank you for everything.

Helen J - Jul 2012
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Helen J
With spouse/partner

Fine

Very conveniently located, some interesting birds visit the gardens. Friendly owners, peaceful and quiet. Was a bit disappointed with the unit allocated, but otherwise everything was fine.

Rob D - Jul 2012
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Rob D
Family with teenagers

Excellent Location, well maintained. Had a great time. Exceptional value for money.

Would highly recommend this venue. Wonderful location.

Julia B - Jan 2012
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Julia B

Awesome

Everything at Elephant Walk was perfect!

From R1 450
per night (sleeps 3)
From R1 450
per night (sleeps 3)
From R1 450
per night (sleeps 3)
Make a Booking
  • Capacity: 38 people
  • Check-in: 14:00 to 20:00
    Check-out: 10:00
  • Address: Crocodile Bridge, Kruger National Park Boarder, Krokodilbridge, 1340, Mpumalanga
  • All ages welcome
https://d288tngog90ix0.cloudfront.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAnCRaFWrBzPSVqU2qwue4G0nDOEB8TSUw8UI3k8Df061RPGOaXe?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format From R1 450  per night (sleeps 3) 56 5 1 5 Crocodile Bridge Kruger National Park Boarder 1340 Mpumalanga 0860 022 102 14:00-20:00 10:00 -25.364017997558 31.896443367004
SUBSCRIBE TO GET AWESOME ACCOMMODATION SPECIALS!
SUBSCRIBE FOR AWESOME SPECIALS!