The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at En Route Cape Town | TravelGround
+17

En Route Cape Town

Self Catering

Review Summary

4.9 out of 5from 18 reviews for En Route Cape Town
Cleanliness
4.9/5
Service
4.9/5
Location
4.9/5
Safety
4.9/5
Value for money
4.8/5
Daleen E - May 2022
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Daleen E
On business

Rustige area, vriendelike diens.

Goed toegerus. Sal aanbeveel.

Yvette F - Apr 2022
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Yvette F
With spouse/partner

'n Baie lekker naweek.

Ons het gegaan om te rus en dis wat ons kon doen.

Deborah O - Mar 2022
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Deborah O
With spouse/partner

I had a marvellous time and I thank Amanda for the great hospitality.

The weekend away with my spouse was just fabulous and I would definitely go back again because Amanda was ready for us on arrival and made us feel at home.

Rojeanne S - Jan 2022
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Rojeanne S
With spouse/partner

Na 'n heel jaar se werk was hierdie vakansie baie heerlik.

Veral met 'n verloofde soos myne, ons kon tyd op ons eie spandeer, geen geraas, swembad om jou te geniet as jy nie see toe wil gaan nie. WiFi wat beskikbaar is. Die diens was ook tops, Amanda het alles verduidelik en was baie vriendelik, ons sal definitief weer gebruik maak van haar diens.

Jannezene T - Oct 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jannezene T
With spouse/partner

Dit was so rustig en alles was tot ons beskikking.

'n Goeie wegbreek, goeie nagrus en het baie tuis gevoel. Beste van als was dat die dame wat ons ontvang het soveel plekke kon aanbeveel dat ons nie eers kon kies waarnatoe ons wou gaan nie. Sy is die beste. Baie dankie.

Kelly D - Oct 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Kelly D
With spouse/partner

Was stil en rustig. En die mense baie vriendelik.

Amanda baie dankie vir jou gasvryheid, ons het defnitief nou 'n plekkie verseker as ons Kaap toe kom.

Robin R - Oct 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Robin R
With spouse/partner

Was amazing.

Had a lovely time at En route. Pick 'n Pay is a 5 minute walk from the place. The Unit is amazing and has everything you would need while staying there. And the host was kind and friendly. Would definitely recommend anyone to go to En route.

Curtley A - Oct 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Curtley A
With spouse/partner

Very comfortable and quiet.

It was nice and spot on and the host was friendly and talkative.

Grant I - Oct 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Grant I
On business

I was warmly welcomed by Amanda.

She explained the rules of the place and I was actually surprised that there is an evacuation plan in place (some of the places I stayed at does not have an evacuation plan). The place is very neet and comfortable and it makes provision for self catering. I was surprised for the service I received and for the cost of the place. Amanda would come around and ask if everything is fine, if I needed anything and if I am safe, this made me rely feel at home. She recommended places I could visit while I'm in Cape Town. I would definitely stay at En Route Cape Town anytime. I will definitely recommend En Route Cape Town to everyone. Thank you Amanda for the lovely stay.

Harriot M - Sep 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Harriot M
With spouse/partner

Ons het dit baie geniet by En Route Cape Town en sal beslis weer gaan.

Baie dankie Amanda vir jou vriendelikheid. Jy het ons baie tuis laat voel, ons kom baie gou weer, mooi bly, groete Harriot.

Brandon Stephen L - Jul 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Brandon Stephen L
With spouse/partner

Baie lekker en rustig

Baie dankie Amanda, ek en Bianca het 'n lieflike tydjie by julle gehad, jy het 'n baie gerieflike plekie. Dis perfek vir lekker rustig wees en ontspan, is net jammer dit het so gereën anders sou ons bietjie lyf natgemaak het. Ek sal En Route Cape Town aanbeveel aan enige persoon maak nie saak wat die geleentheid is nie.

Daniëlle K - Mar 2021
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Daniëlle K
With spouse/partner

Die wegbreek was goed en nodig al was dit net vir een aand.

En Route Cape Town is in 'n baie rustige area en voel sommer rustig en kalm as jy daar ink om, ideaal vir 'n vinnige of langer wegbreek. Al was dit vir 1 aand gewees, ons het lekker gebly. Baie Dankie Amanda.

Tischina A - Jan 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Tischina A
With spouse/partner

Sien sterre.

Ek het ’n wonderlike tydjie by En Route gehad. Dit is rustig en mens het totale privaatheid. Ek sien uit na my volgende besoek. 10/10 vir gasvryheid.

En Route Cape Town 's response

So bly julle het dit geniet. Dit is vir my baie belangrik dat my gaste hul wegbreek geniet al is dit nie 5 ster verblyf nie. Sien daarna uit om julle weer te sien.
Veilig bly.
Mooi daggie

En Route Cape Town
Joninique S - Mar 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Joninique S
With spouse/partner

'n Plek waar jy kan rus. Dit is 'n wegbreek van jou elke dagse lewe.

En Route is die beste plek, nie net vir diens nie, maar selfs vir veiligheid. Baie dankie vir die goeie diens.

Lizanne V - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lizanne V
With spouse/partner

Gemaklik.

Het gevoel soos my eie plek.

Willem K - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Willem K
With spouse/partner

It was absolutely wonderful.

I would recommend En Route to anyone who wants to experience Cape Town and its surroundings. We explored the whole of Cape Town in 8 days. It is very central and we enjoyed the stay. The essential shops are within walking distance. And it is very safe. Thank you.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Dit was totaal en al heerlik gewees.

Ek sal En Route aanbeveel vir enige persoon wat Kaapstad en omgewing wil ervaar. Ons het in ons 8 dae die hele Kaapstad verken. Hy is baie sentraal en ons het lekker gebly. Die noodsaaklike winkels is stapafstand. En dit is baie veilig. Dankie.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Heidi J - Dec 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Heidi J
Family with young children

Heerlik.

Ons was baie hartlik verwelkom, het lekker gebly, my dogtertjie het die swembad vreeslik geniet. Wou sommer soggens al vroeg in die swembad spring. Sy het vir al haar maatjies en niggies vertel ons het ons eie "holiday house"

En Route Cape Town 's response

Baie dankie Heidi.
Julle is besonderse mense! Dankie vir die lekker gesels en lag. En julle meisiekind is pragtig, julle is altyd welkom.

En Route Cape Town
Elizabeth R - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Elizabeth R
With spouse/partner

Quiet, relaxing area. Very comfortable. Close to shops, etc.

I would like a kitchen where there is water instead of walking to the bathroom to go and get water.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie stil, rustige area. Baie gerieflik.. Naby winkels, ens.

Ek sal graag daarvan hou as daar 'n kombuis kan wees waar mens water kan gebruik i.p.v in die badkamer te gaan tap.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

En Route Cape Town 's response

Baie dankie Elizabeth, kom kuier gerus weer. Volgende keer hou ek vir jou die ander eenheid.

Vriendelike groete

Amanda

En Route Cape Town
From
R500
per night (sleeps 2)
From
From R500
per night (sleeps 2)
From
R500
per night (sleeps 2)
Make a Booking
  • Capacity: 4 people
  • Check-in: 14:00 to 22:00
    Check-out: 10:00
  • Address: 32 15th Avenue, Boston, Bellville, 7530, Western Cape
  • All ages welcome
https://travelground.imgix.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAJGJmMmFhNTNjLTFiN2ItNDUwOS04YmZiLThmMjNiYmZhY2NmNw?w=1440&h=960&fit=crop&auto=enhance,format,compress&q=80 From R500  per night (sleeps 2) 18 5 1 5 32 15th Avenue Boston 7530 Western Cape 0860 022 102 14:00-22:00 10:00 -33.8915999 18.62104
SUBSCRIBE TO GET AWESOME ACCOMMODATION SPECIALS!
SUBSCRIBE FOR AWESOME SPECIALS!