The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at EpiStay | TravelGround
+17

EpiStay

77 reviews
Guest House

Review Summary

4.5 out of 5from 77 reviews EpiStay
Cleanliness
4.6/5
Service
4.6/5
Location
4.7/5
Safety
4.4/5
Value for money
4.5/5
Lelanie V - May 2021
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Lelanie V
With friends

Baie lekker gebly. Baie mooi plekkie, met alles wat jy nodig het.

Die kamers was netjies en die omgewing ongelooflik mooi. Kon wel bietjie meer aandag gegee het aan detail, soos 'n skoon stel koppies, dalk 'n bordjie of twee en ons het 'n asblik in ons kamer verlang, maar verder was alles daar en gerieflik.

Danielle V - Apr 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Danielle V
With spouse/partner

Dit was die lekkerste plek om te bly. Die eienaar was baie vriendelik en vir ons na die lekkerste plekke toe verwys om ons naweek volmaak te maak.

Die kamer is groot en die bed was hemels.

Huibre V - Jan 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Huibre V
With spouse/partner

Rustig en ontspanne.

Dit was ons 2de keer by Epistay. Ons sal weer gaan.

Corne M - Jan 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Corne M
With spouse/partner

Our stay was great, we enjoyed it so much we decided to stay another night.

Nick was great as a host, he made us feel welcome, he accommodated us when we arrived later than planned. He also assisted us with some good tips to explore the area.

Leona V - Jan 2021
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
2/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Leona V
With spouse/partner

In 'n baie oulike omgewing - Tulbagh is pragtig, ouwêreldse sjarme.

Kan doen met 'n lugversorger in die kamer - dit is jammer parkering is oor die straat. Daar is blykbaar 'n wag op diens, maar omdat dit die 25ste Des. was, was geen wag te siene nie. Pragtige plekkie - baie rustig.

Adriaan R - Dec 2020
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Adriaan R
With spouse/partner

Wonderlike gasheer met baie goeie aanbevelings t.o.v wynplase en eetplekke.

Netjies, smaakvol en skoon! Baie dankie, Nick!

Evliena A - Dec 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Evliena A
With spouse/partner

Lekker rustig gewees

Sal enige tyd weer kom kuier.

Elizabeth V - Dec 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Elizabeth V
With spouse/partner

Heerlike verbly en uitstekende waarde vir geld.

Heerlike verblyf en goed geleë! Sal Episay definitief aanbeveel.

Huibre V - Nov 2020
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Huibre V
With spouse/partner

Rustige, kalmerende atmosfeer.

Kamer baie ruim en netjies.

Danie M - Oct 2020
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Danie M
With spouse/partner

Efficient and friendly host with neat & comfortable rooms in a central historic location

Great stay with efficient host

Michelle N - Oct 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Michelle N
With spouse/partner

Relaxing and rejuvenating.

Relaxing and quiet. Location easy to find. Owner was helpful and recommended sights to see and restaurants to enjoy.

Matilda K - Sep 2020
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Matilda K
With friends

Baie lekker rustig.

Net jammer ons het in koue water gestort.

Joekie H - Sep 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
1/5
Value for money
5/5
Joekie H
With spouse/partner

Geen sekuriteits parkering fasiliteit Voertuig moet buite in straat staan Al 4 wiel stofdoppies is gedurende die nag afgeskroef ! Veilige parkering sal beslis waarde toevoeg aan EpiStay

Phil R - Mar 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Phil R
On business

Comfortable. Value for money. Tastefully decorated.

This was my second visit to Epistay. Nick is a wonderful host and always welcoming. I thoroughly enjoyed my stay there. It will be my go to place when my clients are unable to book me in at my regular venue.

Erna V - Feb 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Erna V
With spouse/partner

Well worth a visit!

Nick is the best host and made us feel very welcome. Recommended great spots to visit. Well worth it!

Luzanne L - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Luzanne L
Family with teenagers

Heerlik ruim en die swembad was 'n lewensredder in die hitte.

Baie lekker gebly. Ons eenheid was pragtig en skoon. Ek sou net voorstel dat daar 'n asblikkie in die kombuisarea geplaas word. Moes alles in 'n baie klein asblikkie in die badkamer gooi.

Avaril B - Nov 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Avaril B
With spouse/partner

Very well organised.

Excellent service. Would recommend it to anyone. I will definitely visit the place again.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie goed georganiseer.

Uitstekende diens. Sal dit vir enige persoon aanbeveel. Ek sal beslis weer die plek besoek.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Michael W - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Michael W
With spouse/partner

Thoroughly enjoyed our stay at EpiStay.

Nick is a wonderful host with a wonderful sense of humour! He made us feel so welcome. Our room was very comfortable as was the bed. The garden is beautiful - could have sat there for hours. Thank you Nick, we will be back!

Kobus J - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Kobus J
With spouse/partner

Ruim kamer en vriendelike personeel.

Kamer was ruim met aparte sitkamer. Ongelukkig geen basiese eetgerei. Min komberse indien koud.

Rudi V - Aug 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Rudi V
With spouse/partner

Vriendelike gasheer en is baie sentraal geleë.

Nic het ons warm verwelkom. Baie goeie ligging met straatparkering, maar daar is ‘n straatwag. Ruim kamer met alles wat nodig is. Sal beslis weer daar bly.

Edwin S - Jun 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Edwin S
With spouse/partner

Nick is an amazing host. If he recommends something or a place or venture, that's a gold nugget. Use it, you won't be disappointed.

I will definitely be back and will stay here again.

Louise V - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Louise V
With friends

Hule kliëntediens was baie goed, en het ons geakkommodeer met enige van ons spesiale versoeke.

Ons het baie lekker gebly.

Mariaan K - Mar 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Mariaan K
With spouse/partner

Heerlik gesellig!

Is werklik gul ontvang. Wonderlike gasheer en personeel. Uitstekende ligging.

Annemie G - Feb 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Annemie G
With spouse/partner

Neat, relaxing and spacious. Exactly what we needed.

We definitely want to stay here again and definitely longer than a weekend.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Netjies, rustig en baie ruimte. Presies wat ons nodig gehad het.

Ons sal graag weer hier wil oorbly en beslis langer as 'n naweek.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Edri H - Dec 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
3/5
Value for money
5/5
Edri H
Family with young children

Comfortable and pretty.

Friendly and helpful staff. WiFi in the room would be a bonus as well as a bin in the kitchen.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Gerieflik en mooi.

Vriendelike en behulpsame personeel. WiFi in die kamer sal nog 'n bonus wees en 'n asdrom by die kombuisie.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Leon M - Dec 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Leon M
With spouse/partner

Rustig.

Baie lekker gebly, lekker netjies, swembad vir hitte was lekker, baie mooi.

Even B - Nov 2018
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
3/5
Value for money
4/5
Even B
With spouse/partner

Hospitable.

We are very warmly welcomed, true Cape hospitality.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Gasvry.

Ons is baie hartlik ontvang, ware Kaapse gasvryheid.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Naomi V - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Naomi V

Oulik.

Dit is baie goed geleë, met baie goeie diens, in 'n pragtige omgewing.

Riana V - May 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Riana V
With spouse/partner

Absolutely wonderful!

We received a very friendly welcome. We were delightfully surprised with our room and the surrounding area. We immediately felt comfortable and at home. Even the heater was turned on for us! It is a beautiful place. Loved all of the antiquities and enjoyed the relaxing garden. We can definitely recommend EpiStay.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Absoluut wonderlik!

Ons is baie vriendelik ontvang. Was heerlik verras met ons kamer en die omgewing. Ons het dadelik tuis en gemaklik gevoel. Tot die verwarmer was vir ons aangesit! Dis 'n pragtige plek. Mal oor al die oudhede en het lekker in die tuin gesit en ontspan! Ons beveel vir seker EpiStay aan.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Stefanie V - May 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Stefanie V
With spouse/partner

Friendly people who will go out of their way to help.

Epistay upgraded us to a larger unit because the room was still available. They went out of their way and made retsaurant bookings for us where we got 10% off. They dropped us off and picked us up at the restaurants.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Vriendelike mense, sal uit hul pad uit gaan om te help.

Epistay het ons opgegradeer na 'n groter eenheid toe omdat die kamer nog beskikbaar was. Hul het uit hul pad uit gegaan en vir ons besprekings gemaak om te eet waar ons 10% af gekry het. Hulle het ons gaan aflaai en weer opgelaai waar ons geëet het.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Bianca B - Apr 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Bianca B
With spouse/partner

Wonderlike ervaring in Tulbagh!

EpiStay is in die hartjie van Tulbagh in die mooie Kerkstraat. Daar is oulike restaurante en monumente binne loopafstand en ons was bederf met 'n bulletjie rugbytoernooi die Saterdagoggend. Die kamers is netjies en presies wat ons nodig gehad het. Mishack is wonderlik en baie behulpsaam. Ons het ontbyt daar geëet die Sondagoggend en dit was redelik duur, maar die kos was baie lekker.

Erica D - Apr 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Erica D
With spouse/partner

Friendly and professional.

A beautiful setting in the historical area. Mishack looked after us very well. We were impressed with the comfortable bed, and also with the fact that the little restaurant makes excellent cappuccinos!

Chris M - Mar 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Chris M
With spouse/partner

Dit was 'n aangename verblyf en die diens was uitstekend.

Alles was skoon en netjies. Ons het die vol DStv geniet sodat ons sport kan kyk. Bake dankie vir die gasvryheid.

Elsie B - Feb 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Elsie B
With spouse/partner

Ongelooflike diens gehad. Alles bo verwagting.

Ongelooflike gasvryheid ervaar. Sal enigetyd weer hier kom bly. Baie dankie.

Ignatius K - Dec 2017
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
4/5
Ignatius K
With spouse/partner

Tevrede.

Tevrede met diens en verblyf. Geboue benodig net bietjie aandag aan buitekant. Eerste oogopslag gee nie goeie indruk, maar binne skoon en netjies.

Zennah J - Nov 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Zennah J
Individual traveler

Sal enige tyd weer by julle aanklop, eerlikwaar baie lekker gebly.

Beste plek ooit en veilig.

Eleanor C - Nov 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Eleanor C
Individual traveler

It was a lovely room, beautifully situated and wonderfully spacious!

EpiStay was definitely more than I expected!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Dit was 'n lieflike kamer, pragtig geleë en heerlik ruim!

EpiStay was beslis meer as wat ek verwag het!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Paul W - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Paul W
With spouse/partner

Neat, clean and friendly.

We were bumped up to a larger room because no one else had booked it. It was super with all the home comforts. TV with DSTV, two heaters. Michack was very friendly and helpful. Unfortunately a water pipe had burst down the road so no water in room until pipe fixed. (Not Epi Stay problem). We were offered drinking water.

Judith V - Sep 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Judith V
With spouse/partner

It felt like a second home.

We had a friendly reception and everything was good. The people were friendly and made us feel at home. We can recommend them.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Dit het soos 'n tweede tuiste gevoel.

Ons is baie hartlik ontvang en alles was puik. Die mense was vriendelik en het ons onmiddellik tuis laat voel. Ons kan hul enige tyd aanbeveel.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Suzanne C - Aug 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Suzanne C
With spouse/partner

Central and neat.

We really enjoyed our stay at EpiStay. The service was friendly and the room neat. Unfortunately I was under the impression that it would be a self-catering unit with facilities to prepare your own food, which wasn't the case.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Sentraal en netjies.

Ons het baie lekker by EpiStay gebly. Diens was vriendelik en die kamer was netjies. Ongelukkig was ek onder die indruk dat dit 'n selfsorg eenheid sou wees met geriewe om jou eie kos te maak, maar dit is nie die geval nie.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Jolandie D - Jul 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
1/5
Value for money
1/5
Jolandie D
With spouse/partner

Clean and neat room, and they made us feel at home when we arrived.

The most important thing is to feel safe, they tried to break in twice during the night, the second time the burglar was already halfway through the window. Owner was there within a few minutes after I called him, he locked the gate inside. I think this should have been locked already. I also wasn't happy about the fact that I had to leave my car in the street, to many people around this time of the year, maybe it would have been ok at a different time.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Kamer was skoon en netjies, ons het welkom gevoel met aankoms.

Die belangrikste vir my is om veilig te voel, 2 keer deur die nag is daar by ons probeer inbreek, die 2de keer was die persoon reeds halflyf deur die venster. Eienaar was binne minute by my na ek hom wakker gebel het, hy het die binne hek gesluit, wat ek voel van die begin af gesluit moes gewees het. Ek was ook nie gelukkig om my motor in die straat te los nie, te veel mense hierdie tyd van die jaar daar, dalk op ander tyd sal dit beter wees.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Huibre S - Apr 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Huibre S
With spouse/partner

We only stayed one night but it was comfortable and the unit was clean.

The service is fast and friendly, the unit was neat and clean and we felt very at home and comfortable.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Ons het slegs een aand daar gebly, maar dit was gemaklik en die eenheid was silwerskoon.

Die diens is flink en vriendelik, die eenheid was netjies en skoon en ons het baie tuis en gemaklik gevoel.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Johnny P - Mar 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Johnny P
Individual traveler

I had some trouble finding Epistay, the Tourist Bureau couldn't help me.

Google says that Epistay is next to Readers, but it is actually Readers. (The advertisement board is at Readers).

This review has been translated,click hereto view the original version.

Ek moes soek na Epistay, die Toeriste Buro kon my nie help nie.

Google wys Epistay dat dit langs Readers is, maar eintlik is dit Readers. (Die advertensie bord is by Readers).

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Jacques B - Mar 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Jacques B
With spouse/partner

Friendly, neat and professional.

The place is great, neat and clean. Friendly reception and professional service. Thanks, really enjoyed it there.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Vriendelik, netjies en professioneel.

Die plek was baie goed, netjies en skoon. Vriendelike verwelkoming en professionele diens gelewer. Dankie, dit was baie lekker daar.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

U M P - Jan 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
U M P
With spouse/partner

Very neat and beautiful and very tranquil.

Room is very warm, ventilation can improve. Not everyone prefers sleeping with the air-con on. Otherwise it was very good, furnished tastefully. Would like to stay there again.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie netjies en mooi, en heerlik rustig.

Kamer baie warm, ventilasie kan verbeter. Nie almal verkies om met lugreëling aan te slaap nie. Andersins baie bevredigend, mooi en smaakvol uitgerus. Sal weer met graagte daar wil tuisgaan.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Devan C - Dec 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Devan C
With friends

Pleasant place to stop on your journey.

Bed and shower, which was all we needed. Exceeded our expectations. Very clean and safe, pleasant environment for a good night's sleep.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Aangename plekkie vir 'n deurreis.

Bed, en stort was al wat belangrik was vir ons. Dit het alle verwagtinge oortref. Baie skoon en veilig aangename omgewing vir 'n goeie nagrus.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Ansunette D - Dec 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
3/5
Value for money
4/5
Ansunette D
With spouse/partner

Very neat, spacious, well-equipped room in a quiet street in Tulbagh.

My husband and I needed a place to stay after a wedding in Tulbagh. EpiStay offered us that and more. A spacious room and bathroom with a big bed and air-con served for a good night's rest. The front of the place is not as stylish as the rooms, don't let that put you off. Service and rooms are still above average. Thank you very much.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie netjiese, ruim, goed toegeruste kamer in 'n salige straatjie in Tulbagh.

Ek en my man het 'n plekkie nodig gehad om te oornag na 'n troue in Tulbagh. EpiStay het ons dit en meer gebied. 'n Ruim kamer en badkamer, met 'n groot bed en lugverkoeling het gesorg vir 'n luukse nag. Die vooraansig is nie so stylvol soos die kamers nie, moenie dat dit jou afsit nie. Diens en kamers is steeds bogemiddeld. Baie dankie.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Yolanda R - Nov 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Yolanda R
With spouse/partner

It was the relaxation we were looking for! A real treat.

It was the relaxation we were looking for! A real treat. I wish we could've stayed longer! Nic's hospitality and friendliness was 5-star quality. He spoiled us by upgrading us to the Seismic room which was lovely and we had delicious coffee on our own patio the next morning. Definitely a jewel in Church Street,

This review has been translated,click hereto view the original version.

Dit was die rustigheid en bederf waarna ons gesoek het!

Dit was die rustigheid en bederf waarna ons gesoek het. Wens ons kon langer vertoef! Nic se gasvryheid en vriendelikheid was 5 ster-gehalte. Hy het ons bederf en selfs ge-upgrade na Seismic kamer wat lieflik was en ons het 'n heerlike koffie op ons eie stoepie geniet die volgende oggend. Definitief 'n juweel in Kerkstraat.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Aneen V - Oct 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Aneen V
With spouse/partner

Overnight accommodation on the way to the Tankwa. Friendly, comfortable service.

The owner and staff are very helpful and friendly. The room was comfortable and sufficient for an overnight stay.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Oornagverblyf op pad na die Tankwa. Vriendelike, gemaklike diens.

Die eienaar en personeel was baie behulpsaam en vriendelik. Die kamer was gemaklik en was voldoende vir 'n oornagbesoek.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Nicola S - Oct 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Nicola S
With spouse/partner

Oom Nick is baie vriendelik en ons het baie gerieflik gebly en gemaklik geslaap.

Baie dankie Oom Nick, hy en sy personeel was baie vriendelik en behulpsaam gewees. Ons het dit geniet om daar te bly en sal dit aanbeveel aan ander.

Cecelia B - Sep 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Cecelia B
With spouse/partner

Heerlike ervaring! Sipho (die gasheer) was uiters behulpsaam en vriendelik. Sal beslis weer gaan!

Sien sterre.

Zoe B - Sep 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Zoe B
With spouse/partner

Tops all expectations!

We enjoyed our stay at Epistay very much. The service was excellent. Any request was satisfied, and we had a spacious room. The town is very nice and peaceful.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Alle verwagtinge oortref!

Ons het ons verblyf by Epistay baie geniet, die diens was tops. Enige versoek is dadelik bevredig en ons het 'n baie ruim kamer gehad. Die dorpie is baie mooi en rustig.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Theunis O - Aug 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Theunis O
With spouse/partner

Ideal for overnight stay with friendly staff.

It was nice.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Ideaal vir oorslaap met vriendelikke personeel.

Het lekker gebly.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Marinda R - Jun 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Marinda R
With spouse/partner

Highly recommended!

Had a great stay. Nick and his staff went out of their way to give us the best stay ever. Had the most delicious breakfast in the restaurant every morning.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Enige tyd aanbeveel.

Baie lekker gebly. Nick en sy personeel het uit hulle pad gegaan om ons die beste verblyf te gee. Elke oggend die lekkerste ontbyt in die restaurant gehad.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Amore V - May 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Amore V
With spouse/partner

Verskriklik lekker geslaap.

Nick was baie vriendelik en dit is so rustig en netjies. Sal definitief aanbeveel.

Nerine S - Apr 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Nerine S
With spouse/partner

Verrassend mooi en lekker.

Ons is so vriendelik ontvang en baie aangenaam verras oor die mooi private tuin voor ons kamer en die pragtige kamer met 'n rustige atmosfeer. Baie-baie lekker gebly. Verder af in die straat het ons heerlike ontbyt geëet. Dit was 'n baie aangename verblyf en ons sal weer daarheen gaan.

Catherine E - Apr 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Catherine E
With spouse/partner

Die beste gasheer en waarde vir geld!

Ek het al by 'n paar plekke gebly, maar hierdie is die eerste keer wat ek regtig kan se ek het tuis gevoel en ons is ook na omgesien. Nick het ons graag gehelp met enigiets, hy is n gasheer 1000, vriendelik en n lekker sin vir humor. Dankie Nick!

Tammy M - Mar 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Tammy M
Family with young children

Lovely place to stay - very central.

My friend and I stayed for 3 nights with a puppy, baby and toddler, which we knew would be a challenge. We had such a lovely time. It's within walking distance from pretty much the entire town, which was great. The staff were lovely too. The only thing I would change would be to install a sink for the dishes, but that's just me. Other than that, everything was amazing!

Joanie V - Mar 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Location
5/5
Safety
3/5
Value for money
5/5
Joanie V
With spouse/partner

Baie ruim kamer.

Mooi skoon, baie ruim kamer gehad.

Celia L - Feb 2016
Overall score
Cleanliness
1/5
Service
1/5
Location
5/5
Safety
2/5
Value for money
1/5
Celia L
Individual traveler

Bly weg!

Die aanwysings is onduidelik. Parkering is ver van die eenhede. Daar is geen ontvangs-area nie. Ek moes by die enigste oop deur navraag doen. Dit is die stoepkamer wat as fietswinkel bedryf word. 'n Deurmekaar lessenaar aan die een kant met 'n vuil stukkende bank dien as die kantoor. 'n Jong man het die eienaar (?) gaan roep wat met nog 'n jong swart man uit die donkerte van die huis gekom het. Laasgenoemde het my die kamer gaan wys. Op pad na die kamer is daar nie een stoel of tafel buite wat skoon is of selfs heel nie. 'n Staalhek met slot wat ek agter myself moet toesluit, hondemis op die paadjie na my kamer en dooie plante op die stoep het my alles behalwe welkom laat voel. Dit was 39 grade Celsius in Tulbagh en die kamer het geen kruis-ventilasie nie allermins lugreëling. Die staanwaaier was raserig en glad nie in staat om die kamer af te koel nie. Die badkamer was nie behoorlik skoongemaak nie en daar was oral miere. (Elke keer as mens van die bed af klim "steur" jy die miere en klim hulle op jou!) Daar is nêrens om te sit nie, behalwe op die bed. Dit was werklik een van die onaangenaamste ervarings in 'n baie lang tyd. Die resensies laat my wonder oor die egtheid daarvan.

Alen V - Dec 2015
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Alen V
Family with young children

Baie aangenaam en behulpsaam.

Alles was net reg, van die ontvangs tot die spesiale reëlings met kos en verkoeling. Goeie aanbeveling naby aan wynkelders.

Carol B - Sep 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Carol B
Family with teenagers

We were very happy with EpiStay's accommodation.

We loved the enormous room we were given. It was artistically decorated and gave us the kind of accommodation experience we wanted in Tulbagh.

Stephan B - Jul 2015
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Stephan B
With spouse/partner

Wonderlik!

Ons het 'n wonderlike tyd by EpiStay gehad en sal verseker weer 'n draai maak in Tulbagh in die toekoms.

Ilze S - Jul 2015
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
2/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Ilze S
With spouse/partner

Oornag-akkommodasie tydens besoek aan Boland.

Vriendelike ontvangs gehad, maar ongelukkig moes ons hoor die eienaar is uitstedig en ook met vakansie. Ons is nie ingelig dat beurtkrag om 08:00 sou wees nie met die gevolg dat ons met nat hare en sonder ontbyt daar weg is. Dit blyk toe dat dit nie beurtkrag was nie, daar was 'n kortsluiting. Ons was reeds klaar gepak om verder te toer. Straat-af het ons wel ontbyt gekry. Die eienaar daar het ons ingelig dat die betrokke eenheid in Epistay krag deel met 'n aangrensende adres en dat dit 'n algemene probleem is dat die betrokke kamer se krag 'trip'. Dit was nie 'n lekker ervaring nie.

Mart-marie S - Jul 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
3/5
Value for money
5/5
Mart-marie S
With spouse/partner

Baie vriendelike ontvangs. Pragtige kamer met goeie kwaliteit beddegoed en meubels.

Pragtige kamer met baie goeie kwaliteit beddegoed en meubels. Verblyf word aanbeveel, dis uit die boonste rakke.

Marius R - Jun 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Marius R
With spouse/partner

Absolute plesier!

Die vriendelike eienaar het ons sonder moeite opgegradeer na 'n groter kamer. Perseel is netjies en ons verblyf was tops, baie dankie! Ons sal EpiStay altyd aanbeveel.

Tanya D - Jun 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Tanya D
With spouse/partner

Rustige platteland vasgevang!

Ons was in 'n heerlike dubbelkamer met badkamer wat uitloop op rustige binnehof.

Jayne D - May 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jayne D
With friends

Absolutely gorgeous accommodation - will repeat the experience!

Great king size bed, stunning shower, very private and romantic.

Jan E - May 2015
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
3/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Jan E
With spouse/partner

Lekke!

Goeie ervaring, kon al om 12.30 inklok. Moes dadelik stort om 'n troue by te woon, maar die water was nog nie heeltemal warm nie.

Charmain L - May 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Charmain L
With spouse/partner

Charm and location.

EpiStay is in the heart of historic Tulbagh, perfectly located for a stroll down Church Street and easy access to restaurants. The unit was comfortable, the bed superb and the host charming and helpful. We certainly hope to return.

Eddie O - Apr 2015
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
2/5
Eddie O
With spouse/partner

Drie nagte gebly.

Nic is baie gaaf en vriendelik en jy kry gratis koffie en een gratis ontbyt. Die kamer was baie klein, geen stortgordyn en geen pakplek vir klere. Dit was nie waarde vir geld nie.

Maryke A - Apr 2015
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Maryke A
With spouse/partner

Heerlik lekker gebly by EpiStay!

Vriendelike en gasvrye diens. Dit was heerlik om hier te kon oornag! Ons maak beslis weer so!

Anzelle V - Mar 2015
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
3/5
Value for money
4/5
Anzelle V
With friends

Baie lekker!

Baie lekker huislike atmosfeer.

Ali S - Mar 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ali S
With spouse/partner

Dit was awesome!

Die akkommodasie was heerlik, en skoon en ruim en pragtig, en die beddens slaap HEERLIK! Die Gasheer is awesome, en sy personeel baie oulik! Die Hoërskool is oorkant die pad, en ons kon 2 krieketwedstryde kyk om op te maak vir ons afwesigheid by die wêreldbeker! Awesome verblyf wat ek enige tyd met 'n oop gemoed kan aanbeveel!

Lood V - Jan 2015
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Lood V
Individual traveler

Baie aangenaam.

Sien die sterre.

Linda B - Jan 2015
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
3/5
Value for money
4/5
Linda B
With spouse/partner

Baie hulpvaardige gasheer, lieflike ligging in historiese straat.

Het tuisgegaan in die boonste wooneenheid, vol mooi kunswerke en met 'n lekker ontspanningsarea voor die eenheid waar ons kon sit en wyn drink.

Francois H - Nov 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Francois H
With spouse/partner

Gasheer is vriendelik en hulpvaardig.

Kamer was netjies, skoon en smaakvol gemeubileerd.

From R600
per night (for 2 people)
From R600
per night (for 2 people)
From R600
per night (for 2 people)
Make a Booking
  • Capacity: 10 people
  • Check-in: 15:00 to 18:00
    Check-out: 11:00
  • Address: 8 Church Street, Tulbagh, 6820, Western Cape
  • All ages welcome
https://travelground.imgix.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAJDMwZWU3NjJkLTg2MWEtNDIyYS04MTc2LTgwNDUyZGE1ZjlhNw?w=1440&h=960&fit=crop&auto=enhance,format,compress&q=80 From R600  per night (for 2 people) 77 5 1 5 8 Church Street Tulbagh 6820 Western Cape 0860 022 102 15:00-18:00 11:00 -33.287580964793 19.138682668123
SUBSCRIBE TO GET AWESOME ACCOMMODATION SPECIALS!
SUBSCRIBE FOR AWESOME SPECIALS!