The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at Fairbairn Guest Farm | TravelGround
+21

Fairbairn Guest Farm

16 reviews
Guest House

Review Summary

4.6 out of 5from 16 reviews for Fairbairn Guest Farm
Cleanliness
4.6/5
Service
4.8/5
Location
4.4/5
Safety
4.7/5
Value for money
4.6/5
Giel D - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Giel D
Family with young children

Baie vriendelike diens en alle geriewe was puik.

Die ligging is fantasies met uitsonderlike vriendelike en professionele diens en die netheid en detail was van hoogstaande gehalte. Sal weer daar wil bly in die toekoms indien in die omgewing is.

Fiona L - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Fiona L
With spouse/partner

Great welcome, wonderful hospitality, excellent catered meals and perfectly equipped for self-catering.

One of our party had special dietary restrictions. I advised Sebastiaan some days prior to our stay and he didn't hesitate to provide us with a dinner that fitted the bill. The rooms were very comfortable and the showers are excellent. Everything was spotless. Breakfast was top class and we especially enjoyed the fact that everyone was seated at one table. It makes for good interaction between groups of guests. Tranquil surroundings. Highly recommended.

Arina J - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Arina J
With spouse/partner

Pragtige omgewing, lekker kos en gasvrye eienaars.

Dit is beslis die geld werd om lekker tuisgemaakte etes te bestel. Die verblyf is goed ingerig. Die lapa het volle DStv en heerlike binnebraai. Ons sal beslis weer by Fairbairn kuier.

Eleanor G - May 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Eleanor G
Family with young children

Awesome surroundings, great for a one night stop or for a few days to really explore.

Spacious accommodation. A communal eating area has great views and an indoor braai facility. Each unit/house had its own cooking/prep area as well. Host was extremely friendly, helpful and accommodating. My kids spent the rest of the holiday asking when we would go back to Sebastian's house! My husband is an avid birder and took great joy in the fluff-tail presence and the display flight of the snipe at dawn/dusk. We also watched crowned cranes flying over to roost. My sons loved the short walk to a mountain stream where they filled their water bottles with fresh mountain water.

Vanessa V - Mar 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Vanessa V
With friends

Peaceful and beautiful countryside.

We stayed a night which was too short. We booked dinner and breakfast and were spoilt. Had a lot of laughs with Sebastian and felt at home.

Gregory A - Feb 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Gregory A
With friends

Baie ver uit dorp met slegte pad.

Nadat ons uiteindelik daar gearriveer het, was dit 'n heerlike ervaring. Ou plaashuis met ou beddegoed. Alles baie skoon. Was nogal skrikkerig so heeltemal alleen op plaas sonder noodnommers binne huis. Gasheer was vreeslik behulpsaam en vriendelik.

Juan B - Nov 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Juan B
With friends

Quiet and comfortable.

Thank you for the quiet stay. We well rested after enjoying the silence and incredibly beautiful environment. Our needs were 100% satisfied and felt very welcome.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Rustig en gemaklik.

Baie dankie vir die rustige verblyf. Ons is omtrent uitgerus na die stilte en ongelooflike mooi omgewing. Daar was 100% voorsien in ons behoeftes en het baie welkom gevoel.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Fairbairn Guest Farm's response

Hallo Juan en Ouers,
Baie dankie vir julle mooi verwysing van Nov 18. Waardeer opreg.
Alles wat mooi is vir 2019.
Groete,
Linky

Fairbairn Guest Farm
Stephanus B - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Stephanus B
With spouse/partner

Good value for money.

Fairbairn is located in a beautiful area. The reception was very friendly. There is a road to Rhodes that is very beautiful. You need a 4x4 vehicle to reach Rhodes. We had a nice dinner and breakfast.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Goeie waarde vir geld.

Fairbairn is in n pragtige omgewing geleë. Die ontvangs was baie vriendelik. Daar is 'n pad na Rhodes wat baie natuurskoon is. 'n 4x4-voertuig is nodig om heel pad tot op Rhodes te ry. Ons het 'n lekker aandete en ontbyt geniet.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Fairbairn Guest Farm's response

Baie dankie Faan. Waardeer die mooi verwysing opreg.
Groete,
Linky

Fairbairn Guest Farm
Riaan D - May 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Riaan D
Individual traveler

Dit was 'n ongelooflike ervaring!

Ek beveel Fairbairn Guest Farm beslis aan. Ek is hartlik ontvang en die verblyf was van hoë gehalte. Die natuurskoon in die Fairbairn omgewing sal my baie lank bybly.

Sw E - Feb 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Sw E
With spouse/partner

Baie rustig, netjies en kalm in 'n pragtige omgewing met 'n baie aangename gasheer om die verblyf heerlik te maak!

Kan dit gerus aanbeveel!

Fairbairn Guest Farm's response

Baie dankie dat julle besluit het om by ons te oornag.
Dit is altyd vir my aangenaam om die omgewing met die gaste te deel en dan te hoor dat hul dit geniet het.
Deon

Fairbairn Guest Farm
Letitia L - Jul 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Letitia L
Family with young children

Rustig. Stil en oop ruimtes waar kinders net kan speel.

Fairbairn Guest Farm is 'n still, rustige plaas met net die geluide van die natuur. Die personeel is baie vriendelik en behulpsaam en het uit hulle pad gegaan om dit vir ons baie spesiaal te maak. Die akkommodasie is ruim en baie netjies en skoon. Dis kinder- en troeteldiervriendelik en ons hele gesin het die wegbreek baie geniet. Dankie aan almal.

Fairbairn Guest Farm's response

Letitia.
Dit was heerlik om julle gesin hier by ons te gehad het.
Baie bly dat julle die paar dae terdee geniet het.

Vriendelike groete.
Sarie en Wynand.

Fairbairn Guest Farm
Rudene V - Jan 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Rudene V
With spouse/partner

Unbelievable experience!

We had a lovely stay at Fairbairn - the host and hostess are unbelievable people and made us feel so at home and welcome. The food was lovely and we were very spoiled on Christmas day with real farm food! The farm is located in an amazing area. We will definitely be back - our dogs really enjoyed the walks in the surrounding mountains!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Ongelooflike ervaring!

Ons het heerlik gekuier by Fairbairn - die gasheer en gasvrou is ongelooflike mense en het ons so tuis en welkom laat voel. Die kos was heerlik en ons is baie bederf op Kersdag met regte plaaskos! Die plaas is in 'n asemrowende area geleë. Ons sal beslis terug wees - ons honde het die uitstappies teen die omliggende koppies terdeë geniet!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Fairbairn Guest Farm's response

Baie dankie vir jul besluit om by ons tuis te gaan, dit is 'n groot plesier om ons gaste te bederf en op hul gemak te laat voel. Ons sê ook baie dankie vir Linky se bydra met die ete op die sondag, dat sy julle lekker bederf het. Ons sien uit vir julle volgende kuier.

Fairbairn Guest Farm
Helena P - Jan 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Helena P
With spouse/partner

We can really recommend it and, Wynand and Sarie, your service is amazing!

It was the best way to greet 2016! We met amazing people there and the environment and accommodation is so beautiful! Thanks so much for a nice experience!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Ons kan dit regtig aanbeveel en Wynand en Sarie, julle diens is ongelooflik!

Dit was die beste manier om 2016 te groet! Ons het ongelooflike mense daar ontmoet en die omgewing en verblyf is so mooi! Baie dankie vir 'n baie lekker ervaring by julle!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Fairbairn Guest Farm's response

Baie dankie dat julle gekies het om die ou jaar by ons af te sluit. Dit is 'n groot plesier om ons Fairbairn gaste te kan bederf.

Fairbairn Guest Farm
Marcel V - Dec 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Marcel V
With spouse/partner

Unexpected pretty environment.

Very friendly and helpful.

Louise E - Jul 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Louise E
Family with young children

FANTASTIES ... het nie woorde om dit te beskryf nie.

Absolute waarde vir geld, ongelooflik netjies, kos is om van te droom, gasvryheid op sy beste. Dis die ideale plek om te gaan wegkruip vir die gejaagde stad ... of om selfs 'n boek te gaan skryf!

Charmaine F - May 2015
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
3/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
3/5
Charmaine F
Individual traveler

Clean and comfortable.

Linkie was very helpful and showed concern for an individual to travel the Naude's pass and assisted with me with contact number.

From R1 040
per night (for 2 people)
From R1 040
per night (for 2 people)
From R1 040
per night (for 2 people)
Make a Booking
  • Capacity: 12 people
  • Check-in: 14:00 to 19:00
    Check-out: 10:00
  • Address: Fairbairn Farm, Maclear, 5480, Eastern Cape
  • All ages welcome
https://d288tngog90ix0.cloudfront.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAJDJlMDczN2I0LWIxZTItNDhmMi1iOGNlLWYxNWMzYTEwMzE5Ng?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format From R1 040  per night (for 2 people) 16 5 1 5 Fairbairn Farm Maclear 5480 Eastern Cape 0860 022 102 14:00-19:00 10:00 -31.031258436203 28.241847753525
SUBSCRIBE TO GET AWESOME ACCOMMODATION SPECIALS!
SUBSCRIBE FOR AWESOME SPECIALS!