The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at Fels Retreat Lodge | TravelGround
+155

Fels Retreat Lodge

Review Summary

4.5 out of 5from 21 reviews for Fels Retreat Lodge
Cleanliness
4.1/5
Service
4.6/5
Location
4.6/5
Safety
4.7/5
Value for money
4.4/5
David G - Sep 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
David G

Superb!

Will come back, awesome place to stay.

Michelle N - Mar 2020
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
2/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
3/5
Michelle N
On business

Not pleasant.

Host was unaware of my booking on arrival. I was told that both the unit I had booked, as well as the one similar to that were fully booked. After some negotiating, I was given the unit. The unit was not clean, floor was dirty, curtains were dirty. A real pity, as the location is lovely, and with a little love and care, it could be a great option. Unfortunately I did not have a good experience, and won't be returning.

Justin P - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Justin P
On business

Very pleasant stay.

Wonderful farm to stay on with very friendly horses and dogs!.

Tjaart S - Dec 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Tjaart S
On business

Very friendly and helpful. The place is neat and very nice.

See stars.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie vriendelik en behulpsaam. Die plek is netjies en baie mooi.

Sien sterre.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Dieter K - Nov 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Dieter K

Baie vriendelike mense en baie hulpvaardig.

Die gasvrou het ons baie tuis laat voel.

Marilize V - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Marilize V
On business

Helpful, friendly and very accommodating.

I had a team of 5 that worked in the area and found Fels Retreat perfectly located. They were very accommodating in the change of our program. I would recommend this to anyone visiting the area either for work or just an easy get away.

Glen P - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Glen P
With friends

What a great place to stay and relax.

What a fantastic place to stay. Our room was comfortable with en-suite shower and toilet, hot water and towels provided. Rooms were serviced and kept clean. Great atmosphere and large open lawns for activities. Horses, dogs, a tame lamb and a cat all added to the homely feel of Fels Retreat. Sarina always on hand to attend to requests - she even had a pair of water pump pliers handy when I needed one! Highly recommended, and I will definitely be returning there again, probably in December.

Fels Retreat Lodge's response

Hallo Glen,

Thank you, it was a great pleasure having you here. Will be looking out for your December booking.

Greetings
Sarina

Fels Retreat Lodge
Zenda E - Jul 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Zenda E
Individual traveler

It was great to experience the warm personality of Sarina with cold winter nights in KZN.

It's my second time that I stayed overnight and I will definitely do so it again. Maybe a recommendation that there be two prices for breakfast, a small and a large breakfast one can choose from. I always feel welcome and it's a lovely place to stay overnight from Richards Bay to Gauteng.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Dit was heerlik om warm persoonlikheid van Sarina te ervaar saam met koue winternag in KZN.

Dis my tweede keer dat ek daar oornag en ek sal definitief dit weer doen. Miskien 'n aanbeveling dat daar twee pryse vir ontbyt sal wees, 'n klein en 'n groot ontbyt wat mens van kan kies. Ek voel altyd welkom en dis 'n heerlike plek om te oornag van Richardsbaai na Gauteng.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Maurits V - Jun 2019
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
3/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Maurits V
Family with teenagers

Dit lyk nie regtig soos die fotos nie. Die verblyf was so-so. Die gemeenskaplike kombuisie was bepaald onder-standaard - ek kan dit nie aanraai nie.

Is dit net ek wat vol fiemies is? Die prys was eintlik nie duur nie - nou weet ons hoekom. Die berg agter die huis is 'n mooi agtergrond. Die ligging is eintlik nogal interessant, maar die inrypad vanaf die straat is lanklaas geskraap. Die hek het 'n knoppie, maar dis nie 'n deurklokkie nie; Dit is 'n skandeerder vir die hek. Moes 3 keer toeter druk om aandag te trek. Die afdak waarlangs ons gestop het was vol met skroot material, braairoosters ensovoort. Daar was darem vriendelike honne en 'n ponie of 2 wat kom groet het. Die kamers was skoon, maar die meubels oud. Die kopstuk van die bed was 'n ou staal venster-raam. Oulike idee, behalwe dat daar nog stukkies glas in was - eina! Die badkamer het 'n stort en 'n ander deel van die badkamer het 'n ou toilet en 'n klein wasbakkie - redelik afgeleef. Mens kan die middelmuur uitbreek en 'n baie beter badkamer bou. Miskien is ons net die tipe kliënte wat nie hier tuishoort nie. Dit het die indruk gegee dat dit meer 'n trou-geleentheid is. Ons het geselligheid gemis. Daar was bv. nie 'n stoep voor die huisie nie - net 'n afgetrapte trappie en gras en 'n draad-tafel uit 1921 (omtrent). Die "eetvertrek" waar ons soggens ons eie ontbyt gemaak en geëet het, was 'n splitpaal tipe lapa met 'n enkel kombuisie waar ek nie graag iets sal wil kook nie. Bietjie grillerig. So, in opsomming, skuus, maar ek sal nie die plek aanbeveel nie, tensy daar werklik moeite gedoen word om die ruimte netjies te maak nie. Miskien is dit net nie ons tipe van plek nie - of is ons net vol fiemies?

Fels Retreat Lodge's response

Ek is regtig jammer as dit julle ervaring was. Die algemene terugvoer wat ek gekry het is dat die fotos die waarheid is. Miskien is 'rustic' net nie die ding vir julle nie, dit is die tema hier. Ou meubels, en kreatief. Miskien moet 'n mens maar gaan vir duurder plekke as jy dit kan bekostig.
Vriendelike groete,
Sarina

Fels Retreat Lodge
Marisa R - Mar 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Marisa R
With spouse/partner

Gemaklik, huislik en rustig.

Sal dit beslis aanbeveel vir iemand wat wil kom rus en ontspan. Dis 'n mooi plekkie netjies ingerig met 'n huis like atmosfeer en die diens is onverbeterlik.

Fels Retreat Lodge's response

Beste Marisa,

Dit was heerlik om julle hier te kon ontvang en ek is bly julle is weer veilig tuis.

Hoop om julle weer eendag te sien.

Groete,
Sarina

Fels Retreat Lodge
Jeanne B - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
1/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Jeanne B
With spouse/partner

Mooi omgewing, maar blyplek nie skoon.

Die omgewing was baie mooi. Die oord is baie mooi en mooi geleë. Die eenheid waarin ons gebly het was nie goed versorg nie en was vuil.

Fels Retreat Lodge's response

Baie dankie vir die terugvoer. Ek hou daarvan om te hoor as dinge nie op standaard was nie maar ek sou nog meer daarvan gehou het as julle dit ook persoonlik vir my kon noem. Dit maak dit net makliker om dit dan vir my werkers te wys. Dit hou hulle ook op hulle tone.
Baie dankie
Groete
Sarina

Fels Retreat Lodge
Andre K - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Andre K
Family with teenagers

Baie gerieflik en netjies.

Ons het lekker gebly hier - ligging perfek!

Zenda E - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Zenda E
Individual traveler

Heerlik.

Dis 'n pragtige omgewing. Verskillende soorte akkommodasie wat lekker is. Sarina was 'n uitstekende gasvrou.

Eugene N - Dec 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Eugene N
With spouse/partner

Baie mooi en rustige plek om oor te slaap.

Baie mooi en rustige plek om oor te slaap. Gasvrye diens van Fels Retreat Lodge.

Carin T - Sep 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Carin T
With friends

Lovely venue.

Guest toilet flush mechanism needs maintenance. Room B9 - the cold water tap needs to be tightened. The toilet cistern is inclined to leak into the bowl.

Bianca P - Jun 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Bianca P
Family with young children

Breathtaking place, peaceful and felt at home.

Thank you very much for the hospitality and all of the animals who welcomed us. We really enjoyed our stay and the peacefulness was great. Will be back soon.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Asemrowende plekkie, rustig en het so tuis gevoel.

Baie dankie tannie vir die gasvryheid en ook aan al die diere wat ons so mooi verwelkom het. Ons het die tydjie daar so baie geniet, die rustigheid weg van die stad af. Ons hoop om gou weer terug te kom.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Fels Retreat Lodge's response

Was baie lekker om julle hier te he en hoop regtig om julle weer hier te verwelkom.
Bly julle is veilig tuis

Fels Retreat Lodge
Ben F - May 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ben F
With spouse/partner

Pragtige omgewing, netjies en skoon.

Ons het dit baie geniet om hier te bly, baie oulike gasvrou, sy dra die belange van haar kliënte op die hart. Kan dit vir enige iemand aanbeveel.

Mauritz K - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Mauritz K
Family with young children

Die rustigheid vanself.

Dit was regtig 'n rustige atmosfeer waar jy verdwaal tussen die berge en die nostalgie van plaaslewe. Sal kan doen met iets meer vir die kinders, 'n beter speelpark, miskien 'n swembad, of selfs 'n trampolien. Dis definitief weer ons slaapplek volgende keer.

Nokukhanya D - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Nokukhanya D
Family with young children

Exceeded expectations.

What a beautiful venue!

Ronel L - Nov 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ronel L
With spouse/partner

Nice place that fulfilled all our needs. Beautiful view and delicious breakfast!

Tranquil place, clean, and friendly hostess. Breakfast was included which was a nice surprise.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Oulike blyplekkie wat in al ons behoeftes voldoen het, pragtige uitsig en lekker ontbyt!

Rustige plek, mooi skoon en vriendelike gasvrou. Ontbyt was ingesluit by die prys wat nogal 'n lekker verrassing was.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Louise P - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Louise P
With spouse/partner

Lovely setting but a bit outdated, needs a revamp.

Everything was fine except the room we stayed in needs attention, its outdated and a bit run down. The lady who runs Fels Retreat was very friendly and breakfast was good.

Fels Retreat Lodge's response

Thank you so much for your feedback and advice, I have since started to revamp the room. It was nice having you here.

Fels Retreat Lodge
From R200
per night (for 2 people)
From R200
per night (for 2 people)
From R200
per night (for 2 people)
Make a Booking
  • Capacity: 48 people
  • Check-in: 14:00 to 19:00
    Check-out: 10:00
  • Address: Farm Zendelingspost, Off the R33, Paulpietersburg, 3180, KwaZulu-Natal
  • All ages welcome
https://travelground.imgix.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAJDc4ZTI1YmUzLTUzMWMtNDFiYi1iMWQ0LWYwYjhhYThjOWQwMQ?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format From R200  per night (for 2 people) 21 5 1 5 Farm Zendelingspost Off the R33 3180 KwaZulu-Natal 0860 022 102 14:00-19:00 10:00 -27.461045876641 30.836638861801
SUBSCRIBE TO GET AWESOME ACCOMMODATION SPECIALS!
SUBSCRIBE FOR AWESOME SPECIALS!