The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at Festina Lente in Onrus | TravelGround
+47

Festina Lente in Onrus

17 reviews
Self Catering

Review Summary

4.7 out of 5from 17 reviews for Festina Lente in Onrus
Cleanliness
4.8/5
Service
4.9/5
Location
4.4/5
Safety
4.5/5
Value for money
4.8/5
Mari O - Jan 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Mari O

Onvergeetlike lekker kuierplekkie, met alles wat jy nodig het om dit gerieflik en aangenaam te maak.

Deesdae is dit nogal 'n uitdaging om hondevriendelike akkommodasie te bekom. Hierdie was van die beste, met 'n veilige omheinde tuin vir die viervoetiges om te speel en baljaar.

Festina Lente in Onrus's response

Dis musiek in ons ore, Mari. Ons is so dankbaar dat jy en jou familie (ook die klein vierpotiges) julle Kaapse vakansie by ons huisie gehou het. Mag julle strandherinneringe julle weer laat terugkom.
Alles van die beste.

Festina Lente in Onrus
Jana V - Jan 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jana V
Family with teenagers

Heerlik rus in Onrus.

Pragtige huis in ‘n stil area in Onrus, stapafstand van die strand. Positiewe punt is dat honde toegelaat word en die erf groot is vir kinders om in te speel, regtig waarde vir jou geld. Huis is skoon en goed toegerus met alles wat jy nodig het.

Festina Lente in Onrus's response

Dankie baie Jana, ek weet dis die tweede keer dat julle met kind- en hondefamilie kom kuier het en ons beskou dit as 'n groot kompliment. Ons hoop om julle almal binnekort en baiemale weer te sien.

Festina Lente in Onrus
Karin V - Dec 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Karin V

'n Heerlike gesellig kuier saam met familie en vriende met die opening van die kreefseisoen.

Festina Lente is 'n snoesige huis, met 'n heerlike kuierboma buite. Smaakvolle dekor met 'n lekker huislike atmosfeer. Die erf het genoeg parkeerplek. Honde-vriendelik en sal definitief weer kom kuier.

Festina Lente in Onrus's response

Karin, ons vertrou julle het lekker kreef geëet en dat julle weer saam met jul hondemaats en ander familie sal kom kuier. Sien julle een van die dae weer.

Festina Lente in Onrus
Pippa M - Nov 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Pippa M

So tuis soos by jou eie huis.

Gerieflik geleë, stapafstand van die strand, die honde het dit ook geniet.

Festina Lente in Onrus's response

Dankie Pippa en vierpoot-familie. Ons mag dalk jou opskrif vir een van ons advertensies gebruik! Ons sien uit daarna om julle in die nabye toekoms weer te verwelkom.

Festina Lente in Onrus
Chivaugn G - Oct 2020
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
2/5
Value for money
5/5
Chivaugn G
Family with young children

We spent a week in this quaint house.

The loft area was lovely and the bath there was magical. The space was just the right size for us. The weather was awful and our baby got bronchitis so we couldn’t really enjoy it as much as we could have. It’s well located and adequately appointed. The house itself is charming and quaint and the grounds are big.

Festina Lente in Onrus's response

Thank you so much for your generous comments. So sorry to hear that you were sick while visiting Festina Lente In Onrus. We trust that the happy memories will soon overtake the negative ones and that you'll visit again when there's sunshine everywhere.

Festina Lente in Onrus
Naomi P - Oct 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Naomi P
Family with young children

Baie lekke kuier, net die weer wat op die laaste dag saam kom speel het.

Dis 'n perfekte vakansiehuis, een waarna ons definitief vir langer as 'n naweek wil terugkeer. Enigste aanbeveling sal wees vir 'n onderdakbraai-area. Daar's so baie goeie boeke, die see is om die draai, winkels binne loopafstand. Festina Lente sien my definitief weer.

Festina Lente in Onrus's response

Aaa, Naomi en Kie, ons is so bly dat julle en die kleintjies lekker gekuier het. Dis ons hoop dat ons julle gou weer sal sien - en dat die son volgende keer die hele tyd sal skyn. Ons hoor ook julle voorstel oor die dak oor die braai-area - dis beslis iets wat ons sal oorweeg.

Festina Lente in Onrus
Veronica C - Aug 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Veronica C

Fabulous getaway in Onrus!

We had a wonderful weekend away. The first after having to endure Lockdown for far too many days, weeks and months! Festina Lente is a lovely holiday home. Well positioned and within easy walking distance of the sea and restaurants. The lovely boma braai was thoroughly enjoyed and the chilly evenings were enjoyed beside the braai. The beds were comfortable and the water was hot - very important in the middle of winter! We had a lovely relaxing time and were able to recharge our batteries. This really is a lovely holiday home and we look forward to our next visit.

Festina Lente in Onrus's response

Veronica & co, you warm the cockles of my heart with your kind words. We're so glad you chose to 'break' lock down at Festina Lente In Onrus and we look forward to host you and your daughters again in the near future. Until then, stay safe!

Festina Lente in Onrus
Gerhard L - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Gerhard L
Family with young children

Oupa en ouma met twee dogters van oorsee en twee kleindogters op soek na 'n paar dae by die see.

Festina Lente het ons verwagtinge oortref, 'n kompakte maar goed ontwerpte huisie wat uitstekend toegerus is, heerlik gemaklike beddens en badgeriewe, gemaklike kuierareas binne en buite, lekker leesboeke - ook vir die kinders - en 'n verbasende versameling DVD's! Die kombuis is ietwat knap, maar goed toegerus met 'n gesofistikeerde hob en oond. Lindie as gasvrou is vriendelik en ondersteunend en al haar reëlings werk vlot. Die verblyf is bekostigbaar. Sterk aanbeveel!

Festina Lente in Onrus's response

Hallo Gerhard en familie
Wat 'n lekker boodskap om te ontvang. Dankie dat julle ons plekkie gekies het en ons is bly julle het dit geniet. Julle kan enige tyd weer kom inloer.

Festina Lente in Onrus
Jana V - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jana V
Family with young children

Heerlike week in Onrus.

Festina Lente is ‘n pragtige huisie, in Onrus, met die pluspunt van diere-vriendelik. Die erf is groot en omhein, dit is in ‘n stil, veilige deel en stapafstand van die strand af. Goeie waarde vir geld.

Festina Lente in Onrus's response

Jana, jy en jou hele familie (ook die vierpotiges) is baie welkom om enige tyd weer te kom kuier! Ons is so bly om te hoor julle het julself geniet.
Tot weersiens!

Festina Lente in Onrus
Charne V - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Charne V
With friends

Dit was ontspannend, heerlik en smaakvol tog huislik ingerig. Die baie badkamers is beslis wonderlik! Ek sal beslis weer teruggaan.

Ons het tuis gevoel. Ek het regtig gevoel ek kan daar ontspan, rus en ek het my tyd daar geniet. Met die bespreking het ek nie besef dat die huis se een kant aan die hoofstraat grens nie en dit was soms bietjie raserig, maar ons was meestal onder want ons was min mense. Ek dink as mens baie is, gaan mens meer bo wil kuier en dan is die buitedeure aan die kuierkant glad nie raserig nie, met 'n mooi uitsig op die berg. Die biblioteek was wonderlik en ons wou nie een keer TV kyk nie. Ek sal net volgende keer meer mense saamneem, vir twee mense was die huis te groot. Die feit dat ek my honde kon saamvat (en weet hulle is veilig, met geen uitkomplek nie), het vir my persoonlik baie beteken.

Festina Lente in Onrus's response

Dankie vir jou opregte en openlike terugvoer en jou praktiese voorstelle. Ons sal beslis dink aan maniere om die geraas aan die straat se kant van die huis te verminder; miskien sal ons die boonste bed na die ander kant van die huis toe skuif.
Ons sien beslis uit na jou, jou dierekinders en jou vriende se volgende besoek, want julle is model-gaste!

Festina Lente in Onrus
Joe D - Mar 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Joe D
Family with young children

Pleasant, central and adequate for a holiday stay.

Accommodation is ideal for a family holiday with adequate space. It is centrally located, close to beach and shops and area is quiet and pleasant.

Festina Lente in Onrus's response

Thanks, Joe and family, it means so much to us to hear that guests enjoyed their stay at Festina Lente In Onrus. We look forward to seeing you again sometime in the future.

All the best.
Lindie, owner.

Festina Lente in Onrus
Marcelle H - Feb 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Marcelle H
With spouse/partner

Absolutely awesome.

Home away from home. Rooms are spacious and tidy. Lindie, owner very accommodating and extremely easy to deal with. Will recommend venue to anybody at any time. Beautiful home in a beautiful setting.

Festina Lente in Onrus's response

Dear Marcelle,

We appreciate your encouraging words very much and look forward to hosting many guests as wonderful to have as you and your family were.

Au revoir,
Lindie

Festina Lente in Onrus
Claudia M - Sep 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Claudia M
Individual traveler

Very nice and neat, very very peaceful. I'll come again.

Beautiful house and place for a getaway holiday.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie mooi netjies, baie baie rustig. Ek kom weer.

Pragtige huis en plek om weg te breek vir ‘n vakansie.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Festina Lente in Onrus's response

Dankie, Claudia, jy gebruik woorde wat ons harte warm laat klop. Ons sien uit na julle volgende kuiertjie!

Festina Lente in Onrus
Wian J - Aug 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Wian J
With friends

A simplistic holiday at a peaceful little town.

My weekend away was made extremely simple and easy with the host providing all relevant information required and free to answer any questions through email or Whatsapp. The accommodation was also ideal and easily a home away from home. Definitely would recommend to any group of people wanting a peaceful few days within driving distance of Hermanus.

Festina Lente in Onrus's response

Thank you, Wian and friends. We are so happy to hear that others also enjoy the peaceful haven that we have tried to create at our home in Onrus, despite the name paradox.
Do visit again!

Festina Lente in Onrus
Mikyle D - May 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Mikyle D
With friends

Excellent and relaxing.

We had an amazing time in Onrus. The house is very neat and had enough room outside for our huskies. The owner really went an extra mile to make us feel at home with the gift bag. We surely will be returning in the future.

Festina Lente in Onrus's response

Hi Kyle,
Thanks for your kind words. We look forward to having you, your friends and your furry family to stay at Festina Lente in Onrus again.
All the best,
Lindie

Festina Lente in Onrus
Welna J - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Welna J
Family with teenagers

Kunstige, knus interieur sê dadelik "welkom!" en ontdekking van goeie boeke en DVD's maak dat mens wil aanbly.

Ons gasvrou was vanaf die eerste dag telefonies en aanlyn persoonlik beskikbaar en het ons besonder vriendelik tuisgemaak. Die ligging is naby genoeg vir die tieners na die plaaslike strande en poele en binne kort ry-afstand na die Hermanus-strande, waar my kleinseun soms verkies het om te gaan branderry. Die meisies het lekker aan hulle sonbrand gewerk en dit geniet om oefening te kry deur te stap/draf. Ek het rustig sit en brei en lees en herstel van 'n rugoperasie! Braai/kuier lekker in die beskutte tuin-lapa buite!

Festina Lente in Onrus's response

Welna, al het ons nie ontmoet nie, voel dit of ons al jare vriende is. Baie dankie vir jou mooi woorde oor ons wegkruip-kuierplekkie. Ons sien uit daarna om julle weer te verwelkom.

Festina Lente in Onrus
Irvin K - Dec 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Irvin K
Family with teenagers

Heerlik.

Baie lekker plek. Beveel dit met graagte aan vir enige iemand wat wil gaan.

Festina Lente in Onrus's response

Baie, baie dankie vir julle resensie, dit beteken vir ons baie. Ons sien uit daarna om julle weer te onthaal. Groete, Lindie. Festina Lente in Onrus

Festina Lente in Onrus
From R1 200
per night (for 6 people)
From R1 200
per night (for 6 people)
From R1 200
per night (for 6 people)
Make a Booking
  • Capacity: 6 people
  • Check-in: 14:00 to 17:00
    Check-out: 10:00
  • Address: 5 De Kock Close, Onrus, 7201, Western Cape
  • All ages welcome
https://travelground.imgix.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAc6601a3ba3464855d4157df3afd1a309444d92207b10be528d8c38f9a827455acc7dee2e8ef6a178be909ae2abe28da47464?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format From R1 200  per night (for 6 people) 17 5 1 5 5 De Kock Close Onrus 7201 Western Cape 0860 022 102 14:00-17:00 10:00 -34.411168487637 19.178685882278
SUBSCRIBE TO GET AWESOME ACCOMMODATION SPECIALS!
SUBSCRIBE FOR AWESOME SPECIALS!