The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at Flat On Old Main Road | TravelGround
+6

Flat On Old Main Road

55 reviews
Self Catering

Review Summary

4.9 out of 5from 55 reviews for Flat On Old Main Road
Cleanliness
4.9/5
Service
5.0/5
Location
4.8/5
Safety
4.8/5
Value for money
4.9/5
Dawid M - Dec 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Dawid M
With spouse/partner

Baie lekker.

Warm aangename plek. Groot genoeg vir twee mense. Al die geriewe wat jy nodig sal, bobaas-gashere en silwerskoon. Baie dankie vir 'n heerlike paar dae wat ons by julle plek kon oorbly Sandra!

Flat On Old Main Road's response

Hallo Dawid,

Baie, baie dankie vir jou goeie resensie oor ons en die woonstel. Ek waardeer dit baie. Kom gerus weer.

Bly gesond en groete aan julle altwee. Sandra

Flat On Old Main Road
Linda T - Nov 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Linda T
With friends

Uiters skoon, goed toegerus en gerieflik. Naby die see en koffiewinkels.

Die eienaar is uiters professioneel en vriendelik. 'n Mens voel dadelik tuis. Alles is soos op foto's voorgestel.

Maria V - Oct 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Maria V
With spouse/partner

Heerlik.

Baie lekker gebly dankie.

Sheldon S - Oct 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Sheldon S
With spouse/partner

Fun and relaxing, with a hint of danger(not the bad kind) it was very fun, would 10/10 recommend Sandra and Niel

Friendly and accommodating hosts, great knowledge of the area! Supportive and overall just the best people we've met on our travels so far, I look forward to staying over again

Flat On Old Main Road's response

Thank you for your kind review, Sheldon !! Hope to see you two again at Flat on Old Main. Regards, Sandra

Flat On Old Main Road
Carine K - Feb 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Carine K
With spouse/partner

Alles was perfek!

Dit was ons tweede besoek by Flat on Old Main. Soos die eerste kuier was ons baie tevrede met die kamer se grote, netheid en algehele omstandighede.

Douglas V - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Douglas V
With spouse/partner

We had a awesome stay - we would highly recommend it.

We had a fabulous stay at the accommodation. It is very neat, clean and is well equipped. The hostess (tannie Sandra) and host (oom Niel) was amazing - they were very friendly, helpful and made our stay such a unforgettable experience! We have travelled to Hermanus for the past 4 years and we stayed at different accommodation - after our stay with them we would never book again our accommodation with anybody else. The rates are cheap - it is absolutely value for money! You can't go wrong.

Esme W - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Esme W
Individual traveler

Ek het baie lekker gebly!

Die plek is ruim met alles wat jy nodig het. Dit is ook baie sentraal geleë en kon ek lekker rondstap. Die gasheer en -vrou was baie gaaf en behulpsaam. Ek sal enige tyd weer daar gaan bly!

Elize B - Dec 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Elize B
With spouse/partner

Onverbeterlik.

Ons kuier was regtig onverbeterlik. Alles was puik en keurig. Daar is tot in die fynste detail aandag gegee aan al ons behoeftes. Baie dankie. Ons kom weer.

Danie S - Dec 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Danie S
With spouse/partner

Comfortable, neat and clean accommodation.

The place exceeded my expectations. Very nice bed, small touches impressed. The De Wet's are very kind and friendly.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Gemaklike, netjiese en skoon verblyf.

Die plekkie het my verwagtinge oortref. Baie lekker bed, small touches beïndruk. Die De Wet's is baie gaaf en vriendelik.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Tersia D - Dec 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Tersia D
With spouse/partner

Baie oulike plekkie met als wat mens nodig het.

Die akkommodasie is regtig baie oulik! Daar is alles wat mens nodig het vir 'n paartjie. Dit is pragtig skoon en gemaklik en ek sal dit aanbeveel vir enige iemand wat waarde vir geld wil hê.

Johan B - Nov 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Johan B
With spouse/partner

We could relax.

Sandra and Neil are very hospitable people who made it possible for us to feel really at home. We will definitely visit again.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Ons het heerlik kon ontspan.

Sandra en Neil is baie gasvrye mense wat dit vir ons moontlik gemaak het om regtig tuis te voel. Ons sal definitief weer daar gaan kuier.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Flat On Old Main Road's response

Baie dankie Johan vir die mooi resensie!! Waardeer dit en hoop julle kan weer kom bly.

Groete
Sandra de Wet

Flat On Old Main Road
Tiaan W - Nov 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Tiaan W
Family with young children

Compact, well equipped, clean and lovely!

Sandra and her husband were very hospitable. We had a good chat and they helped carry my luggage to the unit, lent me a braai casserole and tongs and even gave me a lemon when I realised on Saturday night that I had forgotten to buy! We had a great stay, will use the place again and can definitely recommend it!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Kompak, goed toegerus, skoon en lekker!

Sandra en haar man was baie gasvry. Ons het lekker gesels en hulle het gehelp om my bagasie na die eenheid te dra, 'n braaibak en tang vir my geleen en selfs 'n suurlemoen gegee toe ek Saterdagaand besef ek het vergeet om te koop! Ons het baie lekker gebly, sal weer van die blyplek gebruik maak en kan dit beslis aanbeveel!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Flat On Old Main Road's response

Beste Tiaan,

Baie dankie vir mooi review vir Flat On Old Main Rd Onrus.

Julle seuntjies is pragtig, wa-wyd wakker en het ons koue naweek opgebeur.

Groete,
Sandra en Niel

Flat On Old Main Road
Alfred C - Nov 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Alfred C
With spouse/partner

Peaceful, ideal and friendly people.

Thanks for wonderful accommodation at a cheap price. I'll recommend you to everyone, my family and friends. Thanks so much.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Rustig, ideaal en vriendelike mense.

Dankie vir die wonderlike verblyf wat ons teen 'n goedkoop prys ontvang het. Ek sal julle aan almal ─ my vriende en familie ─ aanbeveel. Baie dankie.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Flat On Old Main Road's response

Baie dankie Alfred en jou vriendelike vrou vir mooi review vir Flat On Old Main Rd! Kom gerus weer.
Groete
Sandra en Niel de Wet

Flat On Old Main Road
Zenda V - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Zenda V
With spouse/partner

Very nice stay!

The owners were incredibly friendly. Very neat and everything you need.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie lekker gebly!

Die eienaars was ongelooflik vriendelik. Baie netjies en alles wat mens nodig het.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Edwin S - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Edwin S
With spouse/partner

What a lovely, homely feel.

Will definitely be back again, it didn't feel as if we had left home.

Amy C - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Amy C
With spouse/partner

Such kind hosts with a wonderful feel inside the room itself! So comfy.

Such kind hosts with a wonderful feel inside the room itself! So comfy, we felt at home. All the trimmings and extra touches were wonderful.

Monique S - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Monique S
With spouse/partner

Baie lekker gebly!

Sandra en Niel is fantasties. Ons het 'n rustige naweek beplan en dit en nog meer is wat ons gekry het.

Carine K - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Carine K
With spouse/partner

Value for money.

Room spacious, very neat and clean. Everything we needed was there and more. Sandra and her husband are also very helpful and friendly. I would definitely recommend the apartment and look forward to our next visit there.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Waarde vir geld.

Kamer ruim, baie netjies en skoon. Alles wat ons benodig het was daar en nog meer. Sandra en haar man is ook baie behulpsaam en vriendelik. Ek sal die woonstel vir seker aanbeveel en sien uit na ons volgende kuiertjie daar.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Carolize P - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Carolize P

Friendly welcoming and a very neat place.

This place was unbelievably neat and met all of our expectations. We will be back anytime when we go to Hermanus again and would also recommend that others stay here.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Vriendelike verwelkoming en baie netjiese plek.

Die plek was verskriklik netjies en het aan al ons vereistes voldoen. Ons sal enige tyd weer teruggaan na Flat On Old Main Road as ons Hermanus se rigting beweeg en ook ander mense aanraai om hier te gaan kuier.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Elzette V - Aug 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Elzette V
With spouse/partner

Heerlik.

Flat On Old Main is ‘n bitter oulike plekkie met alles wat mens nodig het. Dit was skoon en netjies en alles soos wat dit moes wees. Sandra is dierbaar en altyd bereidwillig om te help. Dit was ons tweede keer hier en ons het dit baie geniet. Sien uit daarna om weer te kom!

Gerdia V - Aug 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Gerdia V
With spouse/partner

Wonderlike wegbreek!

Ons het so lekker gebly hier, die plek het alles wat mens nodig het. Sandra en Niel is so gasvry en baie vriendelik, ons het tuis gevoel. Ons sal definitief weer teruggaan en die plekkie vir almal aanbeveel. Baie dankie Sandra en Niel.

Flat On Old Main Road's response

Goeiedag Gerdia,

Baie dankie vir julle mooi resensie vir Flat on Old Main Road. Ons waardeer dit en is baie bly dat julle lekker gebly het,

Ons hoop julle kom weer hierheen, veral in die somermaande.

Groete,
Sandra en Niel de Wet

Flat On Old Main Road
Danelle S - Jul 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Danelle S
With spouse/partner

Baie dankie vir 'n stylvolle, goed toegeruste blyplek! Ons het dit baie geniet!

Baie dankie vir 'n lekker home away from home gevoel, ons het dit baie geniet. Die kamer en geriewe was mooi netjies, lekker ingerig, alles wat mens kort en meer. Baie dankie aan die De Wets, ons het lekker gekuier!

Robert K - Jun 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Robert K
With spouse/partner

Perfect comfort in lovely garden setting.

Our stay in Flat on Old Main Road was wonderful. The accommodation was very clean, beautifully furnished and had all the comforts of home. Access to the property is easy with off-street parking. The sound of birds in the morning was lovely as the gardens are a haven for them. It is the best self-catering accommodation we have stayed in. Our hosts Susan and Neil were helpful and friendly. The walks in Onrus and Hermanus give peace to the soul and the market at Hermanus was lovely as well. Thank you for sharing your home with us Susan and Neil. Wonderful weekend.

Flat On Old Main Road's response

Thank you very much for the great review for Flat on Old Main Road. We loved having you here and know that you enjoyed Onrus and your walks every day. Do come again!
Kind regards,
Sandra and Neil

Flat On Old Main Road
Christina V - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Christina V
With spouse/partner

Ons het soveel meer gekry as waarvoor ons gehoop het.

Alles omtrent die verblyf was net reg: die gashere, die gemaklike bed, die skoon geriewe, alles wat ons nodig gehad het was daar! Ons kom beslis weer.

Flat On Old Main Road's response

Beste Christina en familie,

Baie dankie dat julle hier by ons oorgebly het, ons het jule besoek geniet en sien uit na nog vele kuiers.

Baie dankie ook vir julle mooi resensie.

Groete,
Sandra Onrus.

Flat On Old Main Road
Karen V - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Karen V
Family with young children

Already looking forward to our next visit.

The unit was very clean and neat with a beautiful garden. It was equipped with everything we needed for a short getaway. Sandra and Niel, the hosts, made us feel welcome quickly. Thanks a lot!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Sien reeds uit na ons volgende kuier.

Die eenheid was baie skoon en netjies, met 'n pragtige tuin, en was toegerus met alles wat ons nodig gehad het vir 'n kort wegbreek. Gashere Sandra en Niel het ons ook gou tuis laat voel. Baie dankie!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Janine C - Mar 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Janine C
With spouse/partner

Rustige en welkome atmosfeer.

Perfekte ligging naby die strand, restaurante en winkels. Die wooneenheid is stylvol uitgelê en ons het goeie nagrus geniet. Ons het 'n paar nagte oorgeslaap en daar is ook voldoende geriewe vir selfsorg.

Henk D - Feb 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Henk D
Individual traveler

Baie gerieflik, groot en netjiese akkommodasie.

Sandra was baie vriendelik en behulpsaam. Ek het die verblyf daar baie geniet en dit is binne loopafstand vanaf die local pub wat bekostigbare en lekker kos bedien.

Leslie F - Dec 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Leslie F
With spouse/partner

Very convenient and nice.

It is a very well-equipped neat unit in a beautiful garden and good environment and location with friendly service.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie gerieflik en heerlik gebly.

Dis 'n baie goed toegeruste netjiese eenheid in 'n pragtige tuin en goeie omgewing en ligging met vriendelike diens.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Flat On Old Main Road's response

Goeiedag Leslie en Isabel,

Baie dankie vir mooi resensie. Waardeer dit. Was baie lekker om julle te leer ken en hoop ons sien mekaar weer.

Groete
Sandra

Flat On Old Main Road
Estelle V - Nov 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Estelle V
With spouse/partner

Peaceful and pretty unit.

We had a nice stay at Flat On Old Main Road. Sandra and Neil were very friendly and helpful. Everything was neat and the apartment beautiful. Will visit again.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Rustige en mooi eenheid.

Ons het lekker gebly by Flat On Old Main Road. Sandra en Neil was baie vriendelik en behulpsaam. Alles was netjies en die woonstel mooi. Sal weer kom kuier.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Jodie O - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jodie O
With spouse/partner

Dit was 'n lekker romantiese wegbreek vir ons en net wat ons nodig gehad het.

Die plekkie was netjies en skoon en die gasvrou was baie vriendelik. Ek sal definitief weer die plekkie besoek of aanbeveel aan vriende. Die tuin was ook pragtig en die huis is naby winkels en die see geleë wat dit baie lekker maak om te stap. Hulle kan egter verbeter op hulle braaigeriewe maar verder was dit 'n heerlike wegbreek naweek.

Marc M - Apr 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Marc M
Individual traveler

Neat as a pin!

Very friendly and welcoming hosts offering a spotless apartment, tastefully decorated, containing very thoughtful extras! The setting is central, pretty and peaceful!

Flat On Old Main Road's response

Thank you, Marc, for your thoughtful and positive review. We are always very happy when our guests enjoy the flat on old main road.

We are fortunate to live here in Onrus, a very peaceful small town with a beautiful beach and a great tidal pool and really beautiful walks and a brand new shopping mall as well. We hope that you will be able to return here or at least tell your friends about us. We wish you well with your building project in Vermont and thank you once again for your very welcome review.

Kind regards Sandra and Niel de Wet

Flat On Old Main Road
Thomas P - Feb 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Thomas P
With spouse/partner

Wundervoll.

Super geschmackvolle Einliegerwohnung, keine Klimaanlage (braucht man nicht, mögen wir auch nicht), Braai Area, die nettesten Vermieter der Welt, schöner Garten, secure parking, gute Lage.

Lana V - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Lana V
With spouse/partner

Waarde vir geld, sentraal geleë.

Beslis die moeite werd. Sandra en Niel is baie gasvry en vriendelik. Sentraal geleë, naby Hermanus en al die toerisme-aanloklikhede. Goeie waarde vir geld vir 'n paartjie of enkelreisiger.

Hanneke G - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Hanneke G
With spouse/partner

Gerieflik, skoon en mooi.

Dit is ons tweede keer wat ons hier kom kuier en dit is altyd 'n plesier. Die ekstra moeite en aandag wat Sandra doen vir haar gaste word waardeer. Baie dankie.

Rene S - Sep 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Rene S
With spouse/partner

Baie lekker.

Hierdie woonstel is pragtig. Daar is alles binne die woonstel wat mens aan kan dink. Ons het heerlik gekuier en sal enige tyd weer daar bly. Die woonstel is ook reg vir langtermynverblyf. Die eienaars is baie vriendelik en die area is so lekker met resturante en winkels naby.

Christelle G - Aug 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Christelle G
With spouse/partner

Gerieflik ingerig, waarde vir geld.

Het baie lekker hier gebly. Netjies en skoon, baie goed ingerig.

Lee W - Jun 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Lee W
With spouse/partner

Fantastic.

Value for money, enjoyed the stay. It's neatly furnished and the hospitality is fantastic. Highly recommended.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Fantasties.

Dis waarde vir geld, ons het baie lekker tuis gegaan. Dis netjies ingerig en die gasvryheid is fantasties. Ek beveel definitief aan.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Elmey G - Jun 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Elmey G
With spouse/partner

Lovely and peaceful and very clean and tidy.

The perfect place to find peace and relax. The apartement is very clean and neat and the hosts are friendly and helpful. We're definitely going again.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Heerlik rustig en baie skoon en netjies.

Die perfekte plek om rustig te word en lekker te ontspan. Die woonstel is baie skoon en netjies en die gashere is vriendelik en hulpvaardig. Ons gaan beslis weer.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Tania K - Feb 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Tania K
With spouse/partner

I really loved my time here and look forward to returning.

The space is just gorgeous, inspiring, simple, nurturing and quiet. There is loving attention to detail everywhere. The location is so central and close to the beach and ocean. The bed is very comfortable and the flat is perfectly equipped with everything one could need. Sandra is very flexible and accommodating with check-in and out arrangements and made us feel so welcome and at home. Most wholesome, healthy, happy beautiful space! Such gratitude!

Lies Francke N - Feb 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lies Francke N
With spouse/partner

Lovely accommodation in a flat on the Old Main Road. Got spoilt by the wonderful hostess.

One feels at home from the moment you arrive there. What a sunny, spacious room, tastefully furnished with a good bed. Sandra was such a hospitable hostess who did everything in her power to make our stay as pleasant as possible.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Heerlijk verblijf in Flat On Old Main Road. Sandra is een hele goede gastvrouw die ons heel erg heeft verwend.

Vanaf het eerste moment dat je de Flat binnenkomt voel je je thuis. Het is een lichte ruime kamer, smaakvol ingericht met een goed bed. Sandra. Was een heel gastvrije gastvrouw die alles deed om het verblijf voor ons zo prettig mogelijk te maken.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Reinach J - Jan 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Reinach J
Family with young children

Lovely stay!

I will recommend this to everyone. The flat is very neat, clean and well equipped. The owners are very friendly and it was a pleasure staying there. Will definitely go there again if we need accommodation in Hermanus in the future.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Heerlik gebly!

Ek sal hierdie aanbeveel vir almal. Die woonstel is baie netjies, skoon en goed toegerus. Die eienaars is baie vriendelik en dit was 'n plesier om daar te bly. Sal verseker weer daar aanklop as ons verblyf in Hermanus nodig het.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Flat On Old Main Road's response

Beste Reinach en familie. Baie dankie vir julle goeie oorsig en baie positiewe aanmerkings oor die woonstel.

Ek waardeer dit en hoop dat julle weer sal kom bly.

My beste wense vir 2017 en baie groete aan Isabella, sy was 'n groot bonus.

Groete, Sandra de Wet Onrus

Flat On Old Main Road
Nanika P - Jan 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Nanika P
With spouse/partner

We had a nice stay and will definitely visit again! Friendliest people!

Good value for money and a peaceful place. The place actually looked like that of the pictures and more. Niel and Sandra are nice and helpful. They put in a lot of effort, e.g. the rusks in the kitchen. We will definitely visit again. Thanks for the great time!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Ons het heerlik gebly en sal vir seker teruggaan! Vriendelikste mense!

Baie goeie waarde vir geld en 'n lekker rustige blyplek. Dit is min dat 'n plek lyk presies soos op die foto's en selfs nog dit oortref. Niel en Sandra is baie oulik en behulpsaam en sit baie moeite in klein dinge byvoorbeeld beskuit in die kombuis ens. Ons sal vir seker teruggaan! Baie dankie vir die lekker tyd daar!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Tamryn V - Nov 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Tamryn V
With spouse/partner

Welcome and homely environment.

The accommodation is exactly what you need for a quiet break away, close to the beach and shops. Sandra and her husband are really wonderful and make you feel very welcome during your stay. My husband and I will keep coming back every year, we absolutely love this place!

Lerato M - Nov 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lerato M
With friends

Enjoyed the stay.

I loved the place and enjoyed the stay.

Marelize L - Nov 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Marelize L
With spouse/partner

Flat on Old Main is nice and private and the owners are friendly people.

Niel and Sandra are such nice people! We enjoyed it a lot. It is private and we weren't far from the beach. We would definitely stay at Flat on Old main Road again in future! Perfect place for a couple!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Flat on Old Main Road is lekker privaat en eienaars baie vriendelike mense.

Niel en Sandra is baie oulik! Dit was baie lekker, dit is privaat en ons was nie ver van die strand af nie. Ons het baie lekker gekuier en sal verseker weer by Flat on Old Main Road gaan bly in die toekoms! Perfekte plekkie vir 'n paartjie!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Flat On Old Main Road's response

Baie dankie vir julle mooi review! Dit was baie lekker om julle te ontmoet en te huisves. Hoop ons sien julle weer in die toekoms hier op Onrus.

Baie groete,

Sandra. Flat on old main rd

Flat On Old Main Road
Matthys C - Oct 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Matthys C
With spouse/partner

Ontvangs was eersteklas. Verblyf was puik!

Ons was uit die veldgeslaan met die grootte, volledigheid en ligging van die eenheid teen 'n uiters billike tarief.

J S V - Sep 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
J S V
With spouse/partner

Enkelvertrek op eerste vloer van woonhuis met mooi tuin.

Die netjiese enkelvertrek op eerste vloer van woonhuis het al die basiese geriewe wat nodig is vir 'n vakansie. Die TV kan groter wees en internettoegang sal handig wees. Die veiligheidshek maak na verkeerde kant oop en dit kort mooi beplanning om in te kom.

Merylle C - Jul 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Merylle C
With spouse/partner

Die verblyf was naby alles. Dis mooi en die tuin en dekor maak die plekkie net meer spesiaal.

Ons het in 'n mooi en private plek gebly, was verwelkom deur die vriendelike eienaars. Ek het die netheid, dekor en "attention to detail" waardeer. Lieflike plekkie vir wegkom.

Henko V - May 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Henko V
With spouse/partner

3 dae wat soos 'n week gevoel het!

Al ons verwagtinge is oortref. Sou nog langer bly as ons net kon! Beter waarde vir geld sal jy moeilik kry!

Flat On Old Main Road's response

Hallo Henko en Riekie,

Baie dankie vir die baie positiewe review wat julle vir ons woonstel gegee het!!!

Ek waardeer dit opreg. Kom weer as julle in die Overberg is.

Groete

Sandra de Wet

Flat On Old Main Road
Corne C - May 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Corne C
With spouse/partner

Baie netjiese en uitstekende verblyf.

Die verblyf is uit die boonste rakke, die ontvangs was uitstekend. Ons het baie welkom gevoel en sal dit definitief aanbeveel.

Richard P - Feb 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Richard P
With spouse/partner

Quiet, pleasant break.

We really enjoyed our time. Pleasant hosts, a comfortable apartment and easy walks to the sea and local restaurants. Couldn't have asked for more.

Ronel S - Jan 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ronel S
With spouse/partner

Fantasties!

Sandra (eienaar) was baie vriendelik en behulpsaam. Die eenheid was super netjies en skoon met alles wat jy nodig gehad het.

Rian V - Jan 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Rian V
Individual traveler

Besonder aangenaam en gasvry. Beveel ten sterkste aan.

Ek is baie gasvry ontvang en daar was deurentyd vriendelike bereidheid om met enigiets te help. Die ligging is sentraal en dis ook baie veilig. Die geriewe is voldoende vir 'n aangename verblyf.

Francois V - Jan 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Francois V
With spouse/partner

Baie beter as verwag.

Onrus het ons baie beïndruk en die Flat on Old Main Road was die perfekte oornagplek op ons roete van Hermanus tot Mosselbaai. Die eienaars, Sandra en haar man, is sout van die aarde mense wat 'n stylvolle, ontspanne blyplek geskep het om te geniet. Die geriewe is baie skoon en netjies en die ligging is perfek om Hermanus te besoek. Jy kan ook van die Flat on old Main Road Onrus te voet ontdek - kan dit aanbeveel.

Neil W - Nov 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Neil W
With spouse/partner

Beautiful, clean and decent place to overnight.

The owners live on the property and I received a warm welcome on arrival. The room, kitchen and bathroom was equipped with every possible item to make your stay comfortable. Even had rusks for coffee. I will definitely use this flat again.

Flat On Old Main Road's response

Hi Neil, thank you very much for giving the flat such a good rewiew!! We enjoyed having you and are very pleased that you had a good time.

Please return when you need a break .

Kind regards,
Sandra de Wet

Flat On Old Main Road
From R500
per night (sleeps 2)
From R500
per night (sleeps 2)
From R500
per night (sleeps 2)
Make a Booking
  • Capacity: 2 people
  • Check-in: 15:00 to 19:00
    Check-out: 10:00
  • Address: 30 Old Main Road, Onrusrivier, Hermanus, 7201, Western Cape
  • No children under 5
https://travelground.imgix.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAJDdiYzk5YjUxLWMwMWMtNDFhZS05OGU2LWM2YmJlOGFhYTQzOQ?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format From R500  per night (sleeps 2) 55 5 1 5 30 Old Main Road Onrusrivier 7201 Western Cape 0860 022 102 15:00-19:00 10:00 -34.413180905018 19.174991548061
SUBSCRIBE TO GET AWESOME ACCOMMODATION SPECIALS!
SUBSCRIBE FOR AWESOME SPECIALS!