Sabie Accommodation at Floreat Riverside Lodge | TravelGround
+116

Floreat Riverside Lodge

Lodge

Review Summary

3.6 out of 5from 44 reviews for Floreat Riverside Lodge
Cleanliness
3.3/5
Service
3.6/5
Location
4.1/5
Safety
3.9/5
Value for money
3.1/5
Heinie J - Feb 2020
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Heinie J
On business

Neat facilities and good meals.

See stars.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Netjiese fasiliteite en goeie etes.

Sien sterre.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Ray S - Dec 2019
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
2/5
Location
5/5
Safety
3/5
Value for money
2/5
Ray S
Family with young children

Bad admin.

Admin is disorganised, the room has faulty aspects and the restaurant is extremely slow with service.

Elizma D - Feb 2019
Overall score
Cleanliness
1/5
Service
1/5
Location
1/5
Safety
1/5
Value for money
1/5
Elizma D
With spouse/partner

Teleurstellend.

Diefoto's is misleidend. Dit is glad nie die geld werd nie. Die kamer het 'n reuk en die voorkoms is teleurstellend.

Floreat Riverside Lodge's response

Liewe Elizma,

Ek vra onverskoning dat julle tydjie hier nie tot op julle standaard was nie. Ons het verskillende tipe kamers. Ons standaard kamers is ons goedkoopste kamers en is uitgerus met die basiese komponente wat mens nodig het om te slaap.

Ons is besig om te opgradeer en ons kamers toe te rus met nuwe beddens en so voorts.

Groete
Nadia

Floreat Riverside Lodge
Carla B - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
1/5
Service
1/5
Location
4/5
Safety
1/5
Value for money
1/5
Carla B
Family with teenagers

This place is run down.

The doors won’t lock. Everything is so old and tethered (drapes, tablecloths, cutlery, bedding) it’s falling apart. We received horrid old swimming towels as bathroom towels. I’d steer clear of this establishment - it’s not value for money at all! A huge disappointment for what we paid. Quite shocked at how run-down this establishment is. Really not a great stay.

Floreat Riverside Lodge's response

Dear Carla,

Thank you for your feedback.

I would like to apologize for the inconvenience. We bought new towels at the end of 2018 so I don't understand why you there were swimming towels in your room. We did not receive any complaints that I am aware of or that was logged in our book.

Our property was built in 1960 which makes the architecture 60's architecture. With that, we are a 3-star lodge and we comply with the criteria for a 3-star lodge.

We are upgrading our rooms and refurbishing our rooms block by block.

Regards
Nadia

Floreat Riverside Lodge
Tertia-louise M - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Tertia-louise M
Family with teenagers

Ontspannend, heerlik! Baie skoon, netjies.

Dit was 'n wonderlike vakansie. Ons sal definitief weer gaan, diens uitstekend, vriendelik, as jy wil rus, is hierdie die plek vir jou! Baie dankie vir uitstekende diens!

Floreat Riverside Lodge's response

Liewe Tertia-louise,

Baie dankie vir jou terug voer. Ons is baie bly julle het jul tydjie hier by ons geniet.

Groete
Nadia

Floreat Riverside Lodge
Portia M - Sep 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Portia M
With spouse/partner

We had a wonderful stay, the service was on point, they go out of their way to make sure the customer is happy.

The stay was wonderful but they can improve on the breakfast serving. The breakfast does not have much variety. All in all, I give it a 4 out of 5!

Floreat Riverside Lodge's response

Dear Portia,

Thank you so much for your wonderful review. We hope to see you soon.

Sincerely
Nadia

Floreat Riverside Lodge
Zanele N - Jul 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Zanele N
With spouse/partner

Had an awesome stay.

Very beautiful and quiet place. I highly recommend it.

Floreat Riverside Lodge's response

Hi Zanele,

Thank you so much for your great review. We are very pleased that you enjoyed your stay, and we hope to see you soon.

Kind regards,
Nadia

Floreat Riverside Lodge
Cristo R - May 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
1/5
Cristo R
With spouse/partner

Die room wasn't what we booked.

The room was a big disappointment.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Die kamer was nie soos bespreek nie.

Die kamer was 'n groot teleurstelling.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Floreat Riverside Lodge's response

Dear Cristo,

Thank you for your feedback. I do apologize that the room was not as expected.
We are working on a few things at the lodge, to make it more enjoyable and upgrades are also being done.

Kindest regards,
Nadia

Floreat Riverside Lodge
Susan A - May 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Susan A
With spouse/partner

Dit was stil en rustig en mens was skaars bewus van ander gaste.

Die verblyf is aangenaam en gerieflik. Dit sou gaaf wees om beter beligting by die spieëltafel te hê, sowel as 'n tafeltjie of bank in die badkamer om jou klere op neer te sit. Die kamer is daagliks deeglik skoongemaak. Die restaurant se kos was baie lekker. By ontbyt was die tou soms 'n bietjie lank, dit sou goed wees as daar meer personeel teenwoordig kan wees om te help met eiers bak of omelette maak as die restaurant baie besig is. Die personeel is vriendelik en behulpsaam.

Floreat Riverside Lodge's response

Dear Susan,

Your feedback is of great value, and we appreciate it very much. We will definitely attend to the needs in the room as well as the staffing situation in the restaurant.

Warm regards,
Nadia

Floreat Riverside Lodge
Riaan V - Apr 2018
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
2/5
Location
5/5
Safety
3/5
Value for money
1/5
Riaan V
Family with teenagers

Disappointed.

We booked for three people and asked for a double bed and a single bed and got two single beds that were pushed together. There are no braai facilities!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Teleurgesteld.

Het vir drie mense geboek, het gevra vir 'n dubbelbed en enkelbed en het twee single beddens wat teenmekaar gedruk was gekry. Geen braaigeriewe nie!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Sunel V - Apr 2018
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
2/5
Sunel V
Family with young children

Aangename wegbreek.

Alhoewel ons baie lekker gebly het, voel ek die prys per kamer is heeltemal te hoog vir wat 'n mens kry. Daar was tee- en koffiemaakgeriewe maar letterlik net 1 sakkie koffie per persoon. 'n Klein yskassie sou ook gerieflik gewees het. Die geboue kort 'n boetjie opknap. Personeel was egter baie hulpvaardig en vinnig om te help.

Maryna D - Apr 2018
Overall score
Cleanliness
1/5
Service
2/5
Location
3/5
Safety
1/5
Value for money
1/5
Maryna D
With friends

Nie baie skoon nie.

Die plek lyk glad nie soos die foto's nie. Moes lank wag vir ons kamer, want hul het ons s'n vir iemand anders gegee. En hul swembad stink.

Refilwe R - Aug 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Refilwe R
Family with teenagers

Curtains in some rooms need to be changed. The staff are wonderful.

The staff are wonderful. The scenery is superb.

Anel S - Jul 2017
Overall score
Cleanliness
1/5
Service
2/5
Location
4/5
Safety
3/5
Value for money
1/5
Anel S
Family with young children

Dit lyk nie soos op die web nie - glad nie!

Baie oud, dreine geblok, die vloer sal beter slaap as die beddens, gordyne en meubels is nie soos op web nie, daar was plastiek tafel en stoele - nie soos op die foto nie.

Jacques D - May 2017
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
3/5
Location
2/5
Safety
3/5
Value for money
4/5
Jacques D
With spouse/partner

Old and needs a bit of maintenance

Units are a bit old and needs an upgrade, clean and neat.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Oud en benodig bietjie aandag.

Wooneenhede is bietjie oud, kort opgradering, netjies en skoon.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Johan H - Feb 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Johan H
Family with teenagers

Had a wonderful time.

Would book again there soon.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie lekker gekuier.

Sal weer bespreek.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Trudie V - Dec 2016
Overall score
Cleanliness
1/5
Service
1/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
1/5
Trudie V
With friends

Underrated.

Die kamer was ok maar die website skep 'n wanindruk van hoe die plek regtig is. Die aircon in die kamers het nie gewerk nie en die kussings op die beddens was oud en sleg onderhou. Die plek het potensiaal maar vir die hoeveelheid geld betaal was dit nie goeie waarde vir geld nie.

Lucille L - Dec 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Lucille L
With spouse/partner

Very friendly staff members.

Enjoyed our stay, housekeeping very up to date. Will recommend Floreat to friends and family!

Floreat Riverside Lodge's response

Thank you for the positive feedback received, it is much appreciated.

Floreat Riverside Lodge
Trudie C - Aug 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Trudie C
With spouse/partner

Dit was aangenaam en bekostigbaar en 'n lekker ontbyt!

Ons het 'n goeie en vriendelike ontvangs gekry. Dit is 'n baie mooi plekkie en het regtig waarde vir ons geld gekry. Die ontbyt was baie lekker - hulle het 'n goeie verskeidenheid om van te kies. Die plekkie is ook baie sentraal geleë sodat jy sommer maklik na al die mooi plekke toe kan uitry. Sal beslis weer van hulle gebruik maak.

Pw H - Aug 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Pw H
Family with young children

Gerieflik, netjies. Die personeel was baie hulpvaardig en tegemoetkomend gewees.

Die akkommodasie was netjies en gerieflik. Die kos was baie goed. Floreat was goeie waarde vir geld.

Leynette V - Jun 2016
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
3/5
Location
2/5
Safety
2/5
Value for money
3/5
Leynette V
Family with teenagers

Very disappointing.

The staff were very welcoming. The buildings seemed to be outdated and not very well maintained. The chalet was a real let-down. The interior design was among the worst I have ever seen. It was cold and poorly thought out. There were no carpets in any of the rooms, which made the chalet even colder. The layout in the bathroom was terrible. Completely impractical and would definitely need to be changed. The place has a lot of potential but is in dire need of an upgrade.

Leacia P - Mar 2016
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
3/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
2/5
Leacia P
With friends

In desperate need of a facelift.

We had to get accommodation for the long weekend. First the good points: If you bath at night, there is instant hot water. The restaurant's food is delicious. And as breakfast was included there was a wide variety to choose from and once again it was delicious. The towels were in good condition. Our waitress named Josefine was friendly and helpful. Points they should work on: You must figure out how the TV works, no remote. The rooms are outdated as well as the aircon. The décor dates back to the eighties and is falling apart. The bath/ shower needs some explanation to operate and it leaks water. If you bath in the morning, pray that you have water to use. The swimming pool is so tiny in comparison to the lodge. My pillow had mildew on. The gardens are full of weed. Once they attend to these matters it can be a very nice lodge.

Riaan V - Jan 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Riaan V
Family with teenagers

Vir 'n enkelnag-oorslaap was dit goed.

Die hotel-tipe ontbyt was heerlik en van hoë gehalte. Dit was baie aangenaam. Kamers ruim en voldoende vir een aand of 'n paar nagte.

Enock B - Jun 2015
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Enock B
With friends

Quite nice place to stay. Very relaxing and quiet.

High class and have already recommended to my friends.

Erich A - May 2015
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Erich A
Family with teenagers

Perfekte ligging. Skoon en netjiese kamers. Heerlike ontbyt!

Die ligging is perfek teen die rivier en bied 'n lieflike uitsig oor die berge. Kamers lyk ouerig van buite, maar is skoon en mooi opgedoen binne. Diens was baie goed. Ontbyt is heerlik. Ook veilige verblyf.

Wilhelm B - Apr 2015
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Wilhelm B
Family with teenagers

Comfortable and value for money.

We stayed for 3 nights over Easter weekend. The rooms are comfortable, and leave nothing wanting. The breakfast was superb and we were spoiled for choice. However, the dinner a-la-carte menu is a tad on the expensive side. Otherwise, our stay was really pleasant!

Teresa G - Apr 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Teresa G
With friends

Alles beskikbaar sou ons die dag nêrens wou ry nie.

Baie sentraal geleë vir aktiwiteite en besigtigings rondom.

Ilse V - Apr 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Ilse V
With spouse/partner

Pragtige omgewing, almal vriendelik en kos is uitstekend.

Ek sal net verkoeling in kamers sit al is dit dak- of staanwaaier. Daar is ook nie 'n klein yskassie nie en so kon ons nie ons melk en water koel hou nie.

Marize F - Apr 2015
Overall score
Cleanliness
1/5
Service
1/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
1/5
Marize F
With spouse/partner

Sal dit glad nie aanbeveel nie.

Die beddegoed is vuil en stukkend en vol gate. Dieselfde met die handdoeke. Hulle moet regtig daaraan dink om op te gradeer. Kan nie glo hulle is 3 ster gegradeer nie.

Riana S - Apr 2015
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
3/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
2/5
Riana S
With friends

Web site is misleading.

Towels and bedding was very old. Towels even had holes in it. Altough the towels were shabby, we enjoyed a lovely breakfast and the place was clean.

Lukas V - Apr 2015
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
3/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
2/5
Lukas V
With spouse/partner

Twee dae in tydens Sabie-Pelgrimsrus toer.

Die ligging en uitsig is puik en ons het ons tyd terdeë geniet. Die fasiliteite by Floreat is egter besig om tekens van verweer en ouderdom te wys. Verder was dit vir ons nogal skokkend om die tweede oggend aan te sit vir ontbyt en uit te vind daar is geen spek beskikbaar nie. Die probleem is wel aangespreek en ons het elk 'n bord spek ontvang om aan te eet as nagereg. In opsomming, die prys vergelyk met die van 'n drie- tot vier-ster hotel in die stad terwyl die fasiliteite, kamers en gehalte van die kos nie op dieselfde standaard is nie. Die personeel is egter baie behulpsaam.

Niki D - Jan 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Niki D

Sal definitief weer daarheen gaan.

Sal Floreat Riverside Lodge definitief weer besoek. Vandat ek en my sister ingeklok het, tot ons vertrek het was die diens uitstekend, die peroneel vriendelik en behulpsaam, en die stilte en rustigheid in die Lodge het my beïndruk. Die ontbyt was uitstekend en die restaurant se disse perfek. Komplimente aan die Sjef. Baie dankie aan die personeel en bestuur.

Yolande H - Jan 2015
Overall score
Cleanliness
1/5
Service
1/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
1/5
Yolande H
Family with teenagers

Die kamers was bitterlik vuil en die eetsaal ook nie veel skoner nie.

Baie onaangenaam gewees en veral as ek so baie moes betaal ook.

Derek C - Jul 2014
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
3/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
3/5
Derek C
With spouse/partner

A very relaxing stay! Staff friendly and helpful. Accommodation great.

Had a great stay, very relaxing. Noticed they were busy with renovations and additions, which is a good sign.

Wilna D - Mar 2014
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
2/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
2/5
Wilna D
With spouse/partner

Beter kommunikasie t.o.v WiFi en aktiwiteite wat beskikbaar is.

Baie rustig en stil.

Chris W - Jan 2014
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Chris W

Waarde vir geld en ontbyt was great!

Dit was 'n baie aangename ondervinding. Almal het dit baie geniet, en ons sal beslis weer kom.

Eugene V - Jan 2014
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
3/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
2/5
Eugene V
With spouse/partner

Die verblyf was gepas vir ons doel om 'n naweek weg te kom.

Die diens en ontvangs was goed en alles was in plek met ons aankoms. Die kamer was skoon, maar met die reën het die dak op verskeie plekke gelek. Die ontbyt was beperk, maar van 'n goeie gehalte en op tyd bedien. Die Lodge het baie werk nodig op verskeie plekke, maar ons sal wel daaraan dink om terug te gaan.

Tshete M - Dec 2013
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Tshete M

It is a very nice and beautiful place

Floreat riverside lodge is a nice place to stay and it is next to most points of interest. What I also loved was that it had an information desk about all the places to visit and things to do in Mpumalanga. Thank you guys, till next time!!

Rosemary M - Dec 2013
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Rosemary M
Family with young children

The place was welcoming & enjoyable.

We enjoy our stay at Floreat, the staff were friendly & kind. I hope to return again one day. Thanks.

Kabelo D - Nov 2013
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Kabelo D
With friends

Felt like home

Most welcoming personnel, very nice place.

Dewald C - Jun 2013
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Dewald C
With spouse/partner

Baie lekker!

Mooi, netjies en baie goeie diens.

Annatjie K - Apr 2013
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Annatjie K
With spouse/partner

Just the best

It's always pleasant to stay at Floreat Riverside Lodge. We enjoyed our time here a lot.

Phillip V - Apr 2013
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Phillip V
With spouse/partner

Het dit baie geniet.

Die kamer was mooi skoon en al die personeel was baie vriendelik en behulpsaam, maar die TV-ontvangs was swak en ons sou graag meer TV-kanale beskikbaar wou he. Ons kon bv. glad nie rugby kyk nie. Daar moet gelet word op die kamers se geisers - as daar in 'n ander kamer water getap word, maak dit so 'n groot geraas dat mens nie kan slaap nie.

John P - Sep 2012
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
John P
With friends

Good place,

Good place, well priced - needs some small changes such as blue lights in bath room.

From R1 415
per night (sleeps 2)
From R1 415
per night (sleeps 2)
From R1 415
per night (sleeps 2)
Make a Booking
  • Capacity: 212 people
  • Check-in: 15:00 to 22:00
    Check-out: 10:00
  • Address: 103 Old Lydenburg Road, Sabie, 1260, Mpumalanga
  • All ages welcome
https://d288tngog90ix0.cloudfront.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAJGQxODZiYmYwLWVjNDktNDU5Ni05MDI2LTRjNjkyYTVlOGU5Ng?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format From R1 415  per night (sleeps 2) 44 5 1 4 103 Old Lydenburg Road Sabie 1260 Mpumalanga 0860 022 102 15:00-22:00 10:00 -25.092095 30.773328
Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

0860 022 102 | bookings@travelground.com