The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at Friedenheim B & B | TravelGround
+28

Friedenheim B & B

Review Summary

4.8 out of 5from 10 reviews for Friedenheim B & B
Cleanliness
4.7/5
Service
4.8/5
Location
4.8/5
Safety
5.0/5
Value for money
4.5/5
Istelle G - Jun 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Istelle G
With spouse/partner

Relaxing, away from people and noise.

Christine was very friendly and helpful. Friedenham B&B is very neat and your car is safe behind the gates. It's the ideal overnight stay for people travelling from Bloemfontein to the Kruger! I want to book my next holiday and accommodation already!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Ontspannend, weg van mense en lawaai.

Christine was baie vriendelik en hulpvaardig. Friedenham B&B is baie netjies en jou motor is baie veilig agter hekke gesluit. Die ideale oornagplek vir Bloemfonteiners op pad Kruger toe! Wil sommer my volgende vakansie en verblyf weer boek!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Friedenheim B & B's response

Altyd lekker om julle te ontvang, kom gerus weer.

Friedenheim B & B
Karen S - Apr 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Karen S

Uitstekende diens, veilige en netjies.

Eerste keer in Sasolburg. Uitstekende diens, baie veilig en netjies. Kan dit verseker aanbeveel en sal weer van die gastehuis gebruik maak met 'n volgende besoek.

Friedenheim B & B's response

Goeiedag,

Baie dankie vir jou terugvoer, kom gerus weer!!

Friedenheim B & B
Ben N - Apr 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Ben N
Family with young children

Dit was aangename verblyf by Friendenheim B&B.

Sien sterre.

Friedenheim B & B's response

Baie dankie vir terugvoer, kom gerus weer.

Friedenheim B & B
Hannelie B - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Hannelie B
Family with teenagers

Pragtig, ruim en baie netjies!

Pragtige, ruim verblyf!

Alta C - Sep 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Alta C
Family with teenagers

Baie rustig.

Baie dankie. Dit was baie rustig en netjies. Ons is vriendelik ontvang. Die kinders wil teruggaan om vir 'n week daar te kuier. Hulle stel gewoonlik nie belang nie.

Friedenheim B & B's response

Dankie, kom gerus weer. Groete

Friedenheim B & B
Chris V - Jul 2017
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Chris V
Family with young children

Great stay.

Great stay and close to the golf estate.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Lekker gebly.

Lekker gebly en dit is naby gholfbaan.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Friedenheim B & B's response

Dankie , kom gerus weer!

Friedenheim B & B
Riata V - Apr 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Riata V
Family with young children

We found it to be very clean and neat and will stay there again anytime.

Clean, neat accommodation with a peaceful atmosphere.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Ons het dit baie skoon en netjies gevind en sal enige tyd weer daar oornag.

Skoon, netjiese verblyf met 'n rustige atmosfeer.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Friedenheim B & B's response

Beste Riata,

Baie dankie vir die terugvoer, kom kuier gerus weer.

Friedenheim B & B
Jacky V - Jul 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Jacky V
Family with young children

Friendly service, homey atmosphere and pet friendly.

We will definitely stay at Friedenheim B&B again, especially in the loft. It is centrally located and well equipped.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Vriendelike diens, huislike atmosfeer en troeteldiervriendelik.

Ons sal beslis weer by Friedenheim B en B bly, veral in die Loft. Dit is sentraal geleë en goed toegerus.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Nicoletta D - Oct 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Nicoletta D
Family with young children

Excellent!!

I was thoroughly impressed with Christine's care and attention to detail. We were made to feel very welcome. If we ever need to be back in Sasolburg we will definitely return to Friedenheim B&B! I have also shared on Facebook.

Friedenheim B & B's response

Thank you for positive feedback, do call again!

Friedenheim B & B
Estelle K - Jul 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Estelle K
Family with teenagers

Hartlike ontvangs. Baie skoon fasiliteite. Veilig. Sal enige tyd aanbeveel.

Christine se aangename persoonlik het ons sommer tuis laat voel. Baie netjiese fasiliteite. Is elke dag skoongemaak en gediens. Goeie kommunikasie. Het ons verblyf terdeë geniet. Sal enige tyd aanbeveel.

From R800
per night (for 2 people)
From R800
per night (for 2 people)
From R800
per night (for 2 people)
Make a Booking
  • Capacity: 19 people
  • Check-in: 14:00 to 19:00
    Check-out: 11:00
  • Address: 26 Helderberg Cresent, Vaalpark, Sasolburg, 60697, Free State
  • All ages welcome
https://d288tngog90ix0.cloudfront.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAEDdmWc9blSkIjGarKGzZ3FvwbnG1pFXd6FDSGtKJBitXV4fzZK?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format From R800  per night (for 2 people) 10 5 1 5 26 Helderberg Cresent Vaalpark 60697 Free State 0860 022 102 14:00-19:00 11:00 -26.7675899 27.84392
SUBSCRIBE TO GET AWESOME ACCOMMODATION SPECIALS!
SUBSCRIBE FOR AWESOME SPECIALS!