The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at Fynbos Golf Club | TravelGround
+52

Fynbos Golf Club

Review Summary

4.2 out of 5from 53 reviews for Fynbos Golf Club
Cleanliness
4.2/5
Service
4.0/5
Location
4.2/5
Safety
4.4/5
Value for money
4.0/5
Luther K - Jan 2021
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Luther K
With spouse/partner

Baie mooi terrein en uitsig.

Alles was perfek, behalwe dat daar 'n fout was met warmwater vir die stort na ons 2de dag daar.

Mark D - Jan 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Mark D
With spouse/partner

Lekker clubhuis, gholf billik.

Sien sterre.

Vickus B - Nov 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Vickus B
With spouse/partner

Absoluut fantasties!

Fantastiese ontvangs. Awesome atmosfeer. Impeccable uitsigte!

Mg W - Apr 2020
Overall score
Cleanliness
1/5
Service
1/5
Location
4/5
Safety
2/5
Value for money
3/5
Mg W
With friends

Looking for a memorable yet weird experience to shake your head?

Then the Fynbos Golf Club is certainly for you. Location-wise it is not their fault that they are located 4 to 5 km away from the main road, reachable via a bumpy thing that cannot be called “road”, but is a broad hardened earth path that makes one fear that the car actually breaks down midway. At the time of our stay, there were constructions going on, so I hope the adventurous situation has improved. When arriving, we immediately noticed that is was indeed a golf club - wide endless golf course that only end where the ocean begins. Actually a lovely sight and impressive at night due to a sky filled with stars and at sunrise when the endless sky lights up. The scenery is impressive. But not a soul to be seen. After calling a mobile number, we met the first and last person for the next two days. We got handed the keys and the information that the kitchens were closed and no real braai area available. But there were restaurants around. Our rooms were spacious, the balconies were comfortably large, too. All rooms were well equipped with towels, coffee, tea, sugar and a kettle - so the basic commodities were available. About the cleanliness we cannot say anything as we didn’t meet a soul for the duration of our stay, so there was no one looking after the rooms in our absence. Not something one would actually expect from a club of that impressive structure. We had the whole huge complex for ourselves. Restaurant and main building were closed down, but the indoor pool was open 24/7 and we made ample use of that. A nice feature. Truly memorable was the lovely black cat who resides at the golfclub too. After we had proven ourselves worthy of her cautious notice she fulfilled the duties of a caring landlady better than the absent human staff. To her we extend our gratitude for the company, our most heartfelt thanks and recommendations. We wish her and her kittens a healthy and long life being valued by her human caretakers and treated kindly as she deserves. She is the sole reason this is not a single star review.

Alba S - Mar 2020
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
3/5
Alba S
With friends

Ellende op ellende.

Ek wil net voor enige iets anders vir Charmaine 'n groot dankie deurgee ─ sy het uit haar pad gegaan om al die flaters te probeer cover. Sy het met 'n groot glimlag vir ons gewag nadat hulle om 17:00 toegemaak het en ons gehelp met alles wat sy moontlik kon. Maar hier kom al die waarskuwings: Ons kamerbespreking was foutief, die foto's is misleidend, die hele plek kom verwaarloos voor, water hou op in die middel van 'n stort. Niks is beskikbaar na vyfuur nie, dus geen hout of rooster om iets te braai nie. Ons is as gevolg van hulle fout vinnig in die wittebroodkamer gesit (wat seker veronderstel is om hulle heel beste te wees) maar dié het gekraakte vloerteëls, geen haardroër, vuil kershouers en geblaasde gloeilampies. Gelukkig was ons nie op ons wittebrood nie, want dit sou darem 'n tragiese begin vir 'n huwelik wees! Die bestuur van hierdie plek sal hulle sokkies baie hoog moet optrek voor ons dit enigsins sal oorweeg om weer daarheen te gaan.

Armand S - Feb 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
3/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Armand S
Family with young children

Baie lekke.

Sou graag meer private huisie wou gehad het, ek was nie bewus dat die huisie gedeel word nie. Moes kort-kort my seuntjie stil maak, want ons kon die mense langsaan hoor deur die toe deur wat die huisie in 2 deel. Ook ketel het nie gewerk nie en deck moet aan gewerk word!

Joan V - Feb 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Joan V

Juweel met goeie diens.

Ligging ideal en asemrowend. Pad 'n probleem. Diens goed. Skoon. Netjies. Beslis die moeite werd. Fasiliteite goed.

Gretha D - Feb 2020
Overall score
Cleanliness
1/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
1/5
Gretha D
Family with young children

Teleurstellende verblyf en nie waarde vir geld nie.

Ons het die tweeslaapkamer-wooneenheid Farm Stay bespreek omdat ons 2 klein kinders (5 en 3 jaar oud) nie alleen in hul eie kamer kon bly nie en daar is met ons meegedeel dat hul nie op 1 matras op die vloer in ons kamer kon slaap nie. Toe ons daar aankom was ons baie teleurgesteld met die kwaliteit van die eenheid. Die mure was vuil en daar was ook stof/grond in die hoekies van die woonvertrek en badkamer. Die handdoeke het roesmerke opgehad. Ook toe ons die handdoek op die reling in die badkamer gebruik het die hele handreling afgeval - gelukkig het niemand seergekry nie. Verder was daar geen kragpunte of bedlampies of hangers (in die ingeboude kaste) in die 2 slaapkamers nie en ook geen spieël in die hele eenheid nie. Ons vermoed dat die eenheid eens 'n plaaswerkershuisie was, maar dink die daar is enige moeite gedoen om dit in 'n gaste-eenheid te omskep nie. Boonop het ons eers toe ons die verwelkomingspakket lees, gesien dat ons verantwoordelik is vir die skoonmaak van die eenheid voor ons vertrek, anders sou ons nog 'n R300-skoonmaakfooi moes betaal. Dit het nêrens in die bespreking gestaan dat ons self moet shoonmaak nie en dit het toe sin gemaak hoekom die eenheid nie heeltemal skoon was nie. Ons wou net vir een nag in 'n skoon, netjiese plek oorbly aangesien ons die volgende dag verder na familie sou reis maar ons voel spyt dat ons Fynbos Golf Club se Farm Stay eenheid gekies het. Dit was nie ons R1000 werd nie en ons sal nie iemand aanraai om daar te bespreek nie.

Catherine B - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Catherine B
With spouse/partner

Gerieflik vriendelike staff.

Ons het ons kuier daar geniet en sal graag eendag weer Fynbos Golf Club kies. Was net bietjie teleurgestel omdat hulle met ons aankoms moes eers moes gaan kyk het of die kamer wat ons bespreek het. skoon was. Ongelukkig was dit nie skoon nie en daarom was ons in 'n ander kamer, maar dit was lekker.

Ella D - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
2/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Ella D
With spouse/partner

Paradise (Lost).

Dis hartseer dat hierdie pragtige plek so swak bestuur word. Sedert ons 'n jaar gelede daar was (toe alles nuut en skoon was), is die gordyne sekerlik nog nooit gewas nie. Die stort was so vuil, dat ek moes vra dat dit skoongemaak moes word voor ons dit kon gebruik. Die kamer lyk afgeleef en baie goed is stukkend. In 3 dae wat ons daar was, is ons drommetjie nie eenkeer uitgegooi nie. Dit is 'n hartseer saak, dit is werklik so mooi daar, maar duidelik gee die bestuur nie genoeg om nie.

Rhona M - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
1/5
Location
2/5
Safety
2/5
Value for money
1/5
Rhona M
With spouse/partner

Die hotelkamer is klein en beknop en het 'n uitsig oor die parkeer-area. Stort lek. Musiek van die bar is kliphard.

Glad nie wat ons verwag het nie. Die hotelkamer is beknop jy kyk op die parkeer-area. Musiek van bar en restaurant kliphard het hul geskakel 11:55 om dit sagter te sit. Boonop staan die manne buite en kliphard gesels en wag vir die man wat hulle na die gholf se eerste put moet vat. Het drie dae bespreek, maar besluit om eerder te vertrek. Geen hulp of navraag van bestuurder oor waarom ons vertrek het nie.

Fynbos Golf Club's response

Goeiedag Rhona

Baie dankie vir die terugvoering. Elke bietjie kritiek wat ons ontvang, sien ons as konstruktief en gebruik dit as maniere om ons diens te verbeter aan al ons kliente. Jou opinie is goud werd vir ons, baie dankie daarvoor. Ons vra inniglik onverskoning vir die ongerief veroorsaak en sal streef om die klagte in toekoms onder hande te neem.

Fynbos Golf Club
Shawnee B - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Shawnee B
With spouse/partner

Fantastic stay!

We really enjoyed our stay, the food is excellent and very well priced. Will definitely be back.

Chris V - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Chris V
With spouse/partner

Baie geniet.

Die kombuis sluit net te vroeg gedurende die week.

Hilton H - Aug 2019
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Hilton H
Family with teenagers

Great setting. Peaceful, quite and humbling.

Our unit was not completely clean, including kitchen items. Indoor braai too smokey. The Fynbos Golf Estate was our go to for a cold beverage. Awesome spot.

Johannes C - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Johannes C
With spouse/partner

Peaceful and beautiful, great views.

The clubhouse is great and golf course not bad to play. Really interesting. The gravel road is really bad, I won't recommend using it.

Mark P - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Mark P
With spouse/partner

Quiet weekend away.

We had a nice stay. Everything convenient. Restaurant's food is nice, just a little difficult that they close at 7pm.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Rustige naweek weg.

Ons het baie lekker gebly. Als gerieflik. Restaurant se kos is lekker, net bietjie moeilik dat hul al 7pm toemaak.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Zetta O - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Zetta O
With spouse/partner

Gemaklike, netjiese en goed toegeruste verblyf met vriendelike en hulpvaardige personeel.

Fynbos Golf Club het baie hulpvaardige personeel wat baie ekstra moeite vir hul gaste insit. Hul neem inisiatief en stuur vir kliënte aanwysings na die verblyf op WhatsApp wat effens afgeleë is en het met geen ekstra moeite ons inkloktyd vir ons later gemaak omdat ons vervoer-probleme gehad het. Ons en van ons vriende wat ook daar gebly het, het lekker gebly en sal dit aanbeveel vir ander.

Theuns M - Mar 2019
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Theuns M
With spouse/partner

It was a nice quiet stay.

Will definitely recommend Fynbos. It offers good value for money and is nice and quiet outside of season.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Dit was 'n lekker rustige verblyf.

Sal beslis Fynbos aanbeveel. Dit bied goeie waarde vir geld en is lekker rustig buiteseisoen.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Linda F - Feb 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Linda F
With spouse/partner

Fynbos is a beautiful place to stay overnight, especially if you like gholf.

The only think that bothered us a bit was the outside box of the air con on our balcony, so when we sat outside it was very noisy.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Fynbos is 'n pragtige plek om te oornag, veral as jy van gholf ook hou.

Al wat bietjie gepla het is die aircon se buite-bokse wat op ons balkon was, dus as ons buite sit, is daar heeltyd die geraas van die aircons wat aan en af skop.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Johané D - Feb 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Johané D
With spouse/partner

Absolutely amazing.

Service was great the whole time. Everything was neat and clean and just perfect.

Clayton L - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Clayton L
Family with young children

Peaceful and private.

We enjoyed our stay overlooking the golf course and wildlife and the kids enjoyed the indoor pool.

Mariaan V - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Mariaan V
With spouse/partner

Verblyf by Fynbos was baie aangenaam.

Die verblyf by Fynbos is baie lekker, die kamers is goed ingerig. Net die yskassie is 'n bietjie klein, veral as jy langer as 2 dae bly. Ek sal definitief volgende keer die selfsorg-eenhede probeer.

Johannes B - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
5/5
Johannes B
With spouse/partner

Rustig.

Fynbos uit boonste rakke, maar 8,5 km uiters slegte grondpad uit soontoe sal my 2 keer laat dink. Ek voel die inligting moet ook op die webtuiste verskyn. Pad nie geskik vir gewone karre nie. Slegste wat ek in my lewe teëgekom het. As pad reggemaak is dan is die plek 100%.

Eben En Sanell B - Dec 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
3/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
3/5
Eben En Sanell B
With spouse/partner

Heel aangenaam.

Ons was daar vir 'n troue. Die verblyf is heel aangenaam. Kos is heerlik. Personeel se diens is heel vriendelik. Pragtige uitsig. Net die 8 km grondpad om daar te kom kort aandag. Beveel nie aan om met 'n klein sedan daar in te ry nie eerder 'n bakkie of suv.

Daleen B - Nov 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
2/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Daleen B
With spouse/partner

Pleasant.

Scenic setting and view. Staff helpful and friendly. The gravel road, however, is a disadvantage, urgently needs attention.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Aangenaam

Skilderagtige omgewing en uitsig. Personeel behulpsaam.en vriendelik. Die grondpad is egter 'n nadeel, benodig dringend aandag.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Hannari V - May 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Hannari V
With spouse/partner

Ongelooflik lekker.

Ek sal hulle definitief aanbeveel.

Johan S - Apr 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Johan S
With spouse/partner

Heerlike, rustige en ontspanne tydjie gehad!

Ons het 'n hartlike verwelkoming gehad en het uitstekende diens gekry! Baie vriendelike personeel. Die chalets is goed toegerus en baie ruim. Kan verblyf hier aanbeveel. Dankie an Dries en sy personeel.

Karin K - Apr 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
3/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Karin K
With spouse/partner

Akkommodasie was netjies en skoon.

Het lekker gebly, het net die ontbyt gemis.

Jose D - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
1/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Jose D

Yes and no - road needs to be tarred.

Place is beautiful, the only problem having to travel on a gravel road for 8 km. It's rather rough. Food menu could be improved.

Elize E - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Elize E
Family with teenagers

Ongelooflik!

Baie lekker gebly. Gholfbaan uitmuntend.

Chané B - Dec 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
3/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Chané B
With spouse/partner

Ontspannend.

Dit is baie ontspannend maar daar is nie baie aktiwiteite nie.

Sarel S - Dec 2017
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
1/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
2/5
Sarel S

4 Ster-fasiliteit met 1 ster-kliëntediens.

Lanklaas so onwelkom gevoel.

Esther S - Sep 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Esther S
With spouse/partner

Gerieflik.

Ons het net een aand oorgeslaap, en was jammer dat ons nie langer kon bly nie.

Madelein L - May 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
2/5
Location
3/5
Safety
2/5
Value for money
3/5
Madelein L
With spouse/partner

Don't book here on a Sunday night.

We booked the honeymoon suite thought we'd have a balcony ... but we didn't. As the club closed at 14:00 already, we spent the rest of the afternoon and evening in the room with our own cheese and wine. We felt really lonely from 14:00. I don't think we would have found anyone had we experienced any problems. And the Monday was a holiday. Would have expected the club/restaurant to at least still open til 8 pm. Not again. Maybe self-catering accommodation would have been a better option.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Moenie op 'n aand by die klub op Sondag bespreek nie.

Ons het die "honeymoon suite" bespreek en ek het gedink ons het 'n balkon... toe nie. Omdat die klub 14:00 toegemaak het, het ons maar res van middag en aand in die kamer spandeer en ons eie kaas en wyn saam gevat. Ons het stoksielalleen gevoel van 14:00 af. Ek dink nie ons sou enige iemand in die hande kry sou ons moeilikheid gehad het nie. En maandag was 'n vakansiedag. Dan moes die klub/restaurant/bar darem tot 8 uur oopgebly het. Nie weer nie. Dalk is self-catering plekkies beter.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Renier S - Mar 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Renier S
Family with young children

Very nice, neat and peaceful. Just what we needed.

The manager was very helpful and provided good service. The two bedroom units are spotless and very neat with beautiful views and a nice and modern style. Nothing was lacking and the place is well equipped.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie lekker, netjies en rustig. Net wat ons nodig gehad het.

Die bestuur was baie behulpsaam en het goeie diens gelewer. Die tweeslaapkamer-eenhede is silwerskoon en baie netjies met pragtige uitsigte en mooi moderne styl. Daar is niks tekort nie en die plek is goed toegerus.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Craig K - Mar 2017
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
1/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
1/5
Craig K
With spouse/partner

Golfers paradise but not for all.

Were supposed to stay 2 days however there was a tournament on the go and it was totally unsuitable for a couple. We couldn't use any of the amenities due to drunk men making it unpleasant. We were moved twice to get away from the raucousness - at additional cost I might add. If it wasn't for the terrible dirt road I would have left immediately. We stayed 1 night only because I couldn't drive on the bad road at night with my sedan. Not ideal for our wedding anniversary trip!

Stefan E - Feb 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Stefan E
With spouse/partner

Beautiful view and rest for the soul!

Enjoyed the stay. Very neat and I liked how we were kept up to date via WhatsApp. Good service. Would return to the little houses any time. Only suggestion they could look at for the future would maybe be aircon. Even though there were ceiling fans, it got quite hot at night. Other than that no complaints, beautiful place. Well done guys, keep up the good work!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Pragtige uitsig en goeie rus vir die siel!

Baie lekker gebly. Verskliklik netjies en ek hou van die feit dat ons heeltyd op hoogte gehou was via WhatsApp ens. Baie goeie diens. Ek sal enige tyd terugkeer na die huisies. Al wat ek kan voorstel vir in die toekoms is om miskien te kyk na lugverkoeling in die huisies, al is daar net fans in die kamer teen die dak, want dit word baie warm in die aande. Verder ek het geen klagtes nie, dit is pragtige plek. Welgedaan julle, hou so vol!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Marlize O - Feb 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Marlize O
With spouse/partner

Lovely, peaceful area and friendly reception.

Beautiful golf course and ocean. Comfortable rooms and kind, helpful staff.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Pragtige en rustige omgewing en vriendelike ontvangs.

Gholfbaan en see is prentjiemooi. Gerieflike kamers en vriendelike en behulpsame personeel.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Hendrik S - Feb 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Hendrik S
With spouse/partner

Pleasant stay and very helpful staff members.

Pleasant stay and very helpful and friendly staff.

Jako T - Jan 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jako T
With spouse/partner

In the middle of nowhere, picture perfect.

Except for the grave road from the N2 to Eersteriverstrand which I would not recommend for a low vehicle, it's definitely worth the effort to break away to Fynbos Golf Club. The rooms are well equipped, good food at the restaurant. Rooms were not completely soundproof against the ceiling, due toe grass roof. Except for that, I'll go again.

This review has been translated,click hereto view the original version.

In die middel van nêrens, prentjie mooi.

Behalwe vir die grondpad van die N2 na Eersterivierstrand wat ek nie sal voorstel vir 'n lae voertuig nie, is dit definitief die moeite werd om weg te breek na Fynbos Golf Club. Die kamers is goed toegerus, goeie kos by die restaurant. Kamers nie heeltemal klankdig bo teen die plafon agv die rietdak, behalwe daarvoor sal ek weer soontoe gaan.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Izak D - Jan 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Izak D
With spouse/partner

Very happy with the accommodation.

The room was very clean, friendly staff, beautiful view, delicious breakfast.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie gelukkig met die verblyf.

Die kamer was baie skoon, vriendelike personeel, mooi uitsig en baie lekker ontbyt.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Ingrid L - Jan 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ingrid L
With spouse/partner

Very pretty and tranquil.

Our breath was taken away by the beauty and the green fields and beautiful ocean. We discovered a beautiful beach close by (Skuitbaai). We loved the Fynbos, the accommodation and people. We plan on definitely going there again and strongly recommend it.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie mooi en rustig.

Ons asems was weggeslaan deur hoe mooi dit is daar met al die groen weivelde en die pragtige see. Ons het ook 'n pragtige strand daar naby ontdek (Skuitbaai). Ons was mal oor Fynbos, die verblyf en die mense. Ons beplan om definitief weer te gaan en ek sal dit sterk aanbeveel.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Juan D - Jan 2017
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
1/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
2/5
Juan D
With spouse/partner

Friendly personnel, but really bad service.

We booked for 7 nights at the golf club itself. Unfortunately, we did not stay in the self-catering units as it was already booked. The surroundings are beautiful and the beach is a 1 or 2 km drive away. The personnel are very friendly! No issues there. The rooms are okay, but there is no bar fridge. I would not recommend staying there for more than 2 days as nothing can be kept cold. The TV is very small. Way too small for the room and mounted above a cupboard which means you need to keep your arm above your head the whole time if you want to change channels or adjust the volume. It also seemed that a neighbour's TV remote worked on ours as the volume kept on being changed. The service we received was extremely poor. On arrival, we were shown to our room only, with no additional information given about open and closing times, where the pool area is or any related information about the surroundings. Most of the information we got was only after speaking to the barman. Rooms do not get clean daily which means; the dustbin overflowed, the soap dispenser does not get refilled (it was about empty when we arrived), dead bugs does not get swept away (Seems like the room was fogged just before we arrived as the fog canister was still in the room), and toilet paper does not get replaced, coffee/tea cups does not get washed, tea coffee sugar and milk does not get replaced. In fact, when we arrived, the milk was given in an old plastic water bottle about 1/4 full of milk. We asked for our room to be cleaned as we went out for the whole day. When we got back at 4 pm our room was still being cleaned. Nothing was replenished in the room. A second time we asked for the room to be cleaned as we went out again for the day. The room was not cleaned. I just asked for new cups and to leave the room as is. We got so frustrated with having to ask for things all the time that we actually just stopped. The closest shop is 9 km away on a dirt road. The dirt road is extremely poor and can't be good for any normal car. If you want to buy water, cold drinks, or whatever, you need to take that drive - I did mention the room does not have a fridge so we could not keep anything cold. The restaurant on the estate closes at 6 PM even if they have guests staying in a non-self-catering room, which by the way, was fully booked over the time we were there. On the 1st of January, we wanted to have a breakfast, only to find out the whole club was closed for the day. The doors closed, lights off and no one at reception to answer questions or to help guests. Luckily we had chips that we could snack on as we just did not have the energy to drive the dirt road again. One evening, just before closing time, we went for an early dinner at the club. They had no buns, no mayonnaise and apparently no chips. We opted for a more expensive dish (double the price) just so we can eat something. When we got the dish they served chips! We were seriously unhappy but kept to ourselves as we were happy to actually get food. The bad service, no fridge where we could keep drinks or food from going off and the very weird business hours of the restaurant left us with such a sour taste, that we decided to leave a day earlier. It came to our attention that the people working there were fill-in's as the previous people left without giving a proper handover. As mentioned the personnel were very friendly, but unfortunately they have no idea how to run the establishment. We understand that they were in a pickle, but I just feel it is very unfair towards us as clients to have paid the full amount and received very poor services. The only thing we got was apology after apology. We at least paid double for what we have actually received. This place will most definitely not see us again.

Fynbos Golf Club's response

Goeiedag Juan, ons is so jammer om te verneem en ons vra om verskoning. Ons neem kennis van al die punte wat jy noem, soos jy gemeld het was ons in 'n benarde situasie, aangesien die 3 top bestuurslede bedank het en diens verlaat het op die besigste week van die jaar, tydelike personeel moes vinnig inspring om besigheid aan die gang te hou. Ons poog om Fynbos se diens 100% te verbeter en aandag te gee aan elke aspek wat jy genoem het en tot op een van die beste vakansie bestemmings te bring. Ek hoop jy aanvaar my verskoning. Fynbos-bookings

Fynbos Golf Club
Lynette S - Jan 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
3/5
Value for money
3/5
Lynette S
With spouse/partner

Friendly, helpful staff, but service is not up to standard.

While the staff was very friendly and helpful and made the accommodation pleasant, it was very disappointing that everything was closed on 1 January 2017 - no breakfast, no staff - nothing. Although we inquired about it the day before, we weren't told that it would be like that. Our rooms weren't serviced on the 1st of Jan and we ran out of coffee, milk and toilet paper. When we went for dinner on the 2nd of Jan we were told that the kitchen has already closed. For an institution in the hospitality industry it's totally unacceptable. The facilities was very good though, and the general experience was pleasant. When we experienced problems with our car, they went out of their way to help us. Remember though: it is a golf estate so that's about the only thing you can do there.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Vriendelike, hulpvaardige personeel, maar dienste laat veel te wense oor.

Terwyl die personeel baie vriendelik en hulpvaardig was en ons verblyf aangenaam gemaak het, was dit uiters teleurstellend dat alles op 1 Januarie 2017 toe was, so geen ontbyt nie, geen personeel nie - niks. Alhoewel ons die vorige dag verneem het na ontbyt is ons nooit meegedeel dat dit toe sou wees nie. Ons kamers was nie gediens op 1 Jan nie met die gevolg dat die toiletpapier, koffie en melk opgeraak het. Toe ons halfsewe aansit vir aandete op 2 Jan is ons onseremonieel meegedeel dat die kombuis reeds toe was. Vir 'n instansie in die hospitality bedryf was hierdie totaal onaanvaarbaar. Die fasiliteite is egter baie goed en die algehele ervaring was aangenaam. Toe ons probleme met ons motor ervaar het, het hulle uit hulle pad gegaan om te help. Onthou egter: dit is 'n golf estate so dit is omtrent al wat jy daar kan doen.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Fynbos Golf Club's response

Hi Quiryn, dankie vir jou terugvoering en ons sal definitief aandag gee aan jou klagtes. Ons vra om verskoning vir die ongerief en ons sal alles in ons vermoë doen om dit reg te stel.
Fynbos-bookings

Fynbos Golf Club
Melanie H - Jan 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Melanie H
Family with teenagers

Excellent!

The accommodation is excellent and priced to fit one's pocket!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Uitstekend!

Die verblyf is uitstaande teen 'n sakpasprys!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Anita V - Dec 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Anita V
With spouse/partner

Pragtige uitsig.

Waarde vir jou geld. Nice kamers en vriendelike staff. Pragtige uitsig.

Morne M - Dec 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Morne M
With spouse/partner

We had a great time and will definitely come again.

Friendly service. Good, clean facilities. Stunning part of our country. Lots to see and do. Will visit the golf course again.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Ons het 'n wonderlike tyd gehad en sal definitief weer kom.

Vriendelike diens. Goeie, skoon fasiliteite. Pragtige deel van ons land met baie om te sien en doen. Sal weer die gholfbaan moet aanpak.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Karin L - Dec 2015
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Karin L
With spouse/partner

Aangenaam.

Dis nogal 'n probleem as jy jou buurman kan hoor hoes en snork. Daar kan ook meer TV-kanale wees (aangesien daar tog 'n TV is). Meubels kort ook 'n bietjie aandag. Dit lyk effe afgeskeep. Gasheer en personeel baie vriendelik.

Tanya H - Oct 2015
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
3/5
Value for money
4/5
Tanya H
With spouse/partner

Fynbos Golf Estate is a quiet place, plenty of time to relax and open space to breath fresh air.

Our only request is for milk to be provided in the rooms for coffee/tea.

Zanele N - Feb 2015
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Zanele N
With spouse/partner

The place was spectacular.

I loved it. And would definitely do it again.

Mercia P - Jan 2015
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Mercia P
With spouse/partner

John was baie gaaf en behulpsaam.

John was baie gaaf en behulpsaam. Ligdigte gordyne is 'n moet vir kamer "Erica." Geen DStv soos geadverteer nie en my man is mal oor krieket!

Anita R - Jan 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Anita R
With spouse/partner

Vriendelikste personeel wat uit hulle pad gaan om jou te laat tuis voel. Mooiste ligging!

Die Muller-broers en hulle personeel lewer puik diens. Altyd vriendelik en hulpvaardig. Die mooiste, rustigste omgewing. Sonder twyfel sal ons weer Fynbos besoek. 8 dae was te kort!

Therese D - Jul 2014
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Therese D
With spouse/partner

Thanks for warm water bottles on a very chilly evening!

Beautiful destination - gravel road well maintained. Room design poor - why not positioning the bed to face the sea? However I will go back again - in summer!

From R900
per night (sleeps 2)
From R900
per night (sleeps 2)
From R900
per night (sleeps 2)
Make a Booking
  • Capacity: 16 people
  • Check-in: 14:00 to 17:00
    Check-out: 10:00
  • Address: Farm 626, Oubosrand, 6303, Eastern Cape
  • All ages welcome
https://travelground.imgix.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAJGYzZDUyODZmLTM1NDMtNGNjYy1iM2E5LTk3YmU5Mzg4MDIwMQ?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format From R900  per night (sleeps 2) 53 5 1 5 Farm 626 Oubosrand 6303 Eastern Cape 0860 022 102 14:00-17:00 10:00 -34.070252281045 24.232556895981
SUBSCRIBE TO GET AWESOME ACCOMMODATION SPECIALS!
SUBSCRIBE FOR AWESOME SPECIALS!