The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at Gateside Guesthouse | TravelGround
+39

Gateside Guesthouse

Guest House

Review Summary

4.6 out of 5from 59 reviews for Gateside Guesthouse
Cleanliness
4.7/5
Service
4.6/5
Location
4.7/5
Safety
4.6/5
Value for money
4.5/5
Ria M - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
2/5
Value for money
1/5
Ria M
With spouse/partner

Kwalifiseer glad nie as 'n selfsorg-eenheid nie.

Hoegenaamd nie selfsorg-eenheid nie. Eetgerei staan oop bo op 'n half grootte-kroegyskas wat bo op 'n klerekas staan. Strykplank vul die hele klerekas. Messe en vurke in oop houer. Baie klein en in die soldervertrek is die enigste plek waar die plafon normale hoogte is, is bokant die bed. Moet heeltyd gebukkend loop. Geen tafel of stoele om by te sit en eet nie, slegs een gemakstoel. Bitter klein en ongerieflik.

Carien B - Jul 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Carien B
With spouse/partner

Peaceful, homey place to relax.

Relaxing and homey atmosphere with a beautiful view, clean and neat suite where you can relax. Would love to visit again! Only problem was that we had to check out a day early (that we mentioned when checking in), but we still had to pay for all of the nights. Would have wanted the guesthouse to accommodate us.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Rustige, huislike plek om te ontspan.

Rustige huislike atmosfeer met mooi uitsig; skoon en netjiese suite waar mens kan ontspan. Sou dit graag weer besoek! Een probleem was dat ons dag vroeër moes uitboek, (wat ons reeds met aankoms genoem het), maar steeds vir al die voorafbespreekte nagte moes betaal. Sou graag wou hê dat gastehuis ons tegemoetkom.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Gateside Guesthouse's response

Hi Carien,
dankie dat jy by ons bly, ongelukkig omdat u vroeër wil vertrek, was ons nie in staat om terugbetaling te doen nie, aangesien dit 'n spitstydperk was en ons moes talle gaste wegbeweeg, maar as ons voor u aankoms geweet het sou jou akkommodasie kon vul en jou versoek kon akkommodeer, so jammer, en ons hoop dat u weer sal besoek, Charmaine

Gateside Guesthouse
Fanus F - Jun 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Fanus F
On business

Baie goeie oornagverblyf.

Baie goeie uitsig met personeel wat uit die pad gegaan het om goeie diens te verseker.

Gateside Guesthouse's response

Baie dankie Fanus, vir u resensie en ons sien uit daarna om u weer te besoek. Charmaine en die Gateside-span.

Gateside Guesthouse
Yvonne W - May 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Yvonne W
Family with teenagers

Best.

Very good and had a good night's rest. Anyone can stay there with love. Will definitely stay there again. Everyone is very friendly.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Beste.

Baie goed en baie lekker geslaap. Enigiemand kan daar bly met liefde. Sal beslis weer daar bly. Almal is baie vriendelik.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Gateside Guesthouse's response

Baie dankie vir u resensie, Yvonne. Ons hoop om u in die toekoms te sien.

Groete,
Charmaine, Penny en die Gateside Span

Gateside Guesthouse
Benita A - Mar 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Benita A
With spouse/partner

Beautiful place, well located. The bed was very comfortable and the shower was amazing.

We booked the place for the fridge, as we were carrying things that needed to stay cold/frozen. Unfortunately the fridge was noisy (and in the bedroom) and very small, which was a downside. But as we only stayed 1 night it was not the end of the world. The place was perfect for what we needed, and such a beautiful area. The Taste of Thai restaurant walking distance away was also amazing!

Gateside Guesthouse's response

Hello Benita,
Thank you for your review, so sorry about the fridge, this has now been replaced. We hope to see you again.
Regards,
Charmaine

Gateside Guesthouse
Winnie-isabel L - Feb 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Winnie-isabel L

Stunning venue.

The teachers and group of 12 school boys thoroughly loved their stay at Gateside. The view is spectacular and the the hosts were very friendly.

Gateside Guesthouse's response

Hello Winnie-Isabel, we are really happy that they all enjoyed themselves. I hope they all come back again. Charmaine, Penny and the Gateside team.

Gateside Guesthouse
Thinus D - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Thinus D
Family with teenagers

Heerlike oornagverblyf met vriendelike mense.

Ons het dit vreeslik geniet by Gateside Guesthouse. Vriendelike mense en pragtige uitsig. Kamers is baie netjies. Sal dit vir enige iemand aanbeveel.

Gateside Guesthouse's response

Baie dankie Thinus, ons hoop ons sal jou weer in die toekoms sien. Charmaine, Penny en die Gateside-span.

Gateside Guesthouse
Mary-ann B - Dec 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Mary-ann B

Presies reg.

Gateside is goed geleë vir oorslaap op pad na Durban. Naby snelweg, maar ver genoeg om rustig te bly. Kamers was skoon en netjies en personeel baie vriendelik. Ontbyt uit die boeke. Gaan gerus na Gateside. Dis vir seker 'n goeie gastehuis.

Gateside Guesthouse's response

Dankie vir u besoek Mary-ann en ons hoop dat u dit weer eens sal doen. Ons wens u die beste toe vir 2019.
Groete,
Charmaine, Penny en die Gateside-span.

Gateside Guesthouse
Japie D - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Japie D
With spouse/partner

Excellent value for money and beautiful and quiet location.

The staff is friendly and Gateside is situated in a very beautiful location.

Gateside Guesthouse's response

Thank you so much. We look forward to your next visit with us at Gateside Guesthouse.

Gateside Guesthouse
Brenda V - Aug 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Brenda V
With friends

Lovely experience and beautiful view.

Hosts very hospitable and friendly. It gives you a warm feeling inside. We had a wonderful time in front of the fireplace.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Was heerlik, lieflike uitsig.

Mense is baie gasvry en baie vriendelik. Kry 'n warm gevoel in die hart oor die plekkie. Ons het so lekker gekuier voor die kaggel.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Gateside Guesthouse's response

Dankie Brenda, vir u resensie. Ons hoop dat u weer ons sal besoek. Charmaine, Penny en die Gateside-span.

Gateside Guesthouse
Lucille V - Jul 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Lucille V
With spouse/partner

Asemrowende uitsig. Heerlike kaggel en beddens. Diens voortreflik!

So lekker gebly! Uitsig en personeel ewe goed!

Gateside Guesthouse's response

Baie dankie Lucille vir u resensie, ons hoop dat u weer sal besoek. The Gateside-span

Gateside Guesthouse
Veronica B - May 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Veronica B
Individual traveler

Alles wat jy nodig het, behulpsaam en baie sentraal vir besigheid in Hilton.

Sentraal geleë in Hilton. Mooi uisig oor stadsliggies. Vriendelik en behulpsaam. Baie veilig gevoel.

Gateside Guesthouse's response

Baie dankie vir u resensie Veronica en ons hoop dat u weer sal besoek,

The Gateside-span

Gateside Guesthouse
Anelize J - May 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Anelize J
Family with teenagers

A warm and cosy guesthouse.

See stars.

This review has been translated,click hereto view the original version.

'n Warm, gesellige gastehuis.

Sien sterre.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Gateside Guesthouse's response

Baie dankie Anelize, vir u resensie en ons sien uit na u volgende besoek. Die Gateside-span

Gateside Guesthouse
Zachrys B - Apr 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Zachrys B
With spouse/partner

Pragtige uitsig.

Rustige omgewing met pragtige uitsig.

Gateside Guesthouse's response

Baie dankie Zachrys, ons hoop dat jy ons weer sal besoek,

Charmaine en die Gateside-span

Gateside Guesthouse
Helen W - Mar 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Helen W
Family with young children

Comfortable and well equipped. Stunning pool and outlook. Lovely!

See stars.

Gateside Guesthouse's response

Goeiedag Helen,

Thank you for your review and choosing Gateside for your stay over. We hope to be your hosts again.

Charmaine and the Gateside Team

Gateside Guesthouse
Rea D - Feb 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Location
4/5
Safety
3/5
Value for money
3/5
Rea D
With spouse/partner

It was very close to our function and the area has nice facilities.

See the stars.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Dit was naby aan ons funksie en die area het lekker geriewe.

Sien sterre.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Gateside Guesthouse's response

Baie dankie Rea, ons hoop dat u ons weer sal besoek.

Groete,
Charmaine en die Gateside Span

Gateside Guesthouse
Ina L - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Ina L
With friends

Netjiese, skoon akkommodasie met uitstekende diens.

Hoewel ons bespreking die gastehuis nie betyds bereik het nie, was die ontvangs en die diens van hoogstaande gehalte. Kamers het alles wat jy nodig het. Heerlike ontbyt en met die mooiste uitsig uit die eetkamer. Sal definitief weer daar oornag.

Gateside Guesthouse's response

Hallo Ina, dankie vir u resensie en dat u Gateside gekies het vir u verblyf. Ons hoop dat u, ons in die toekoms weer sal besoek. Van Charmaine en die Gateside-span.

Gateside Guesthouse
Sheray V - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Sheray V
Family with young children

Asemrowende uitsig met fantastiese akkommodasie.

Asemrowende belewenis, ons sal hulle beslis weer besoek.

Gateside Guesthouse's response

Baie dankie Sheray,

Dankie vir die resensie, dit was 'n plesier en ons hoop om u in die toekoms te sien.

Charmaine en die Gateside-span

Gateside Guesthouse
Pierre D - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Pierre D
With spouse/partner

Relaxing.

Very accommodating and friendly people.

Gateside Guesthouse's response

Thank you, Pierre, we hope to see you again.

Regards,
Charmaine, Penny, and the Gateside Team.

Gateside Guesthouse
Bevin H - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Bevin H
With spouse/partner

Nice rest on our way to the coast.

Gateside has definately won my side. A wonderful friendly vibe on arrival. Had a nice rest on route to the South Coast. Absolute value for price lacking nothing as far as comfort and a peaceful stay is concerned. Strongly recommend for stay over. Thanks.

Gateside Guesthouse's response

Many thanks for your review Bevin, and we look forward to your next visit. Charmaine, Penny and the Gateside Team.

Gateside Guesthouse
Paul B - Dec 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Paul B
With spouse/partner

Het gevoel soos huis!

Sal beslis aanbeveel, pragtige ligging, alles baie skoon en netjies, beddens en linne was van goeie gehalte. Die personeel het ons baie tuis laat voel. Sal beslis weer daar wil tuisgaan!

Gateside Guesthouse's response

Baie dankie Paul. It was a pleasure having you stay with us, and we look forward to seeing you again in the future. Kind regards, Charmaine and the Gateside team.

Gateside Guesthouse
Retha S - Dec 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Retha S
With spouse/partner

Heerlik na senutergende rit in mis.

Regtig 'n oase na lang rit. Baie om te doen, so bly langer as 1 nag oor.

Gateside Guesthouse's response

Baie dankie Retha,
We hope to see you again in the future, and all the very best for 2018. Charmaine and the Gateside Team.

Gateside Guesthouse
Michelle W - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Michelle W
With spouse/partner

Great accommodation with beautiful views.

My husband and I stayed for only one night (for a wedding in the area). It was perfect for our needs. We could not have asked for more! Thank you.

Gateside Guesthouse's response

Hi Michelle, thank you for your review, and it was a pleasure having you stay with us. We hope to see you again, take care. Charmaine and the Gateside team.

Gateside Guesthouse
Alley V - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Alley V
With spouse/partner

Ons het regtigwaar 'n heerlike tyd gehad by Gateside!

Ons het dit baie geniet om by Gateside Guesthouse te bly. Vriendelike en vinnige diens met 'n pragtige uitsig. Ons sal vir seker weer daar boek.

Gateside Guesthouse's response

Baie dankie Alley. Charmaine

Gateside Guesthouse
Stefan V - Aug 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Stefan V
With spouse/partner

Uitsig.

Wonderlike uitsig met 'n netjiese tuin en swembad. Parkering soms moeilik wanneer die gastehuis vol is.

Gateside Guesthouse's response

Baie dankie Bernard. Charmaine

Gateside Guesthouse
Johann P - Aug 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Johann P
With spouse/partner

Pragtige uitsig, rustige atmosfeer en naby die nodige koop sentrums en eetplekke vir innerlike versterking.

Pragtige omgewing en die uitsig is ongelooflik. Sal enige tyd weer besoek en sal dit hoog aanbeveel vir enige reisiger, Alles wat benodig word is daar of 'n hanetreetjie van daar af. Uitstekend!

Gateside Guesthouse's response

Dear Johan,

Thank you so much for your review, much appreciated. We look forward to having you back with us next time!

Best wishes,
Phillipa, Charmaine and the Gateside team

Gateside Guesthouse
Trish J - Aug 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Trish J
With spouse/partner

Excellent.

Excellent service , cosy room. Will definitely use them again.

Kempen V - Jun 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Kempen V
Family with young children

Best option in Pietermaritzburg.

Short distance from town. Beautiful and equipped with everything and more. You can book there!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Beste opsie in Pietermaritzburg.

Klein afstand uit die dorp uit. Beeldskoon en toegerus met alles en nog meer. Jy kan maar bespreek!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Gateside Guesthouse's response

Hi Kempen, thank you so much for your review. We really appreciate it and we hope to see you back with us another time.
Best wishes
Phillipa and the Gateside team.

Gateside Guesthouse
Alet R - May 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Alet R
On business

Excellent value for money.

Excellent value for money, fantastic view, rooms inviting, breakfast tasty.

Melindie D - May 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Melindie D

Always nice to stay here if you want an overnight stop to your next destination, friendly, neat and the breathtaking view and sunrise.

Thank you for the great stay.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Altyd lekker om hier te bly as jy wil oornag na jou volgende bestemming, vriendelik netjies en die asemrowende uitsig en sonsopkoms.

Dankie vir die lekker bly.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Gateside Guesthouse's response

Thank you Melindie.
We hope to see you again at Gateside, from Charmaine and Steven an the Gateside Team.

Gateside Guesthouse
Retha S - Apr 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Retha S
With spouse/partner

Lovely.

Very friendly reception. Neat and clean. Breakfast was lovely with a breathtaking view.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Heerlik.

Baie vriendelik ontvang. Netjies en skoon. Ontbyt heerlik met asemrowende uitsig.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Gateside Guesthouse's response

Dear Retha,

Thank you so much, we do hope we may see you on another trip through!

Warm regards,
Phillipa and the Gateside team

Gateside Guesthouse
Fritz D - Apr 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Fritz D
With spouse/partner

A beautiful guesthouse with an amazing view.

We really enjoyed our one night stay here. We requested some laundry to be washed, and without any hesitation we were helped. We had a quiet evening, where we had an enjoyable "kuier" with the lady that runs the guesthouse. I will recommend this guesthouse to anyone.

Gateside Guesthouse's response

Thank you so much we look forward to having you stay again with us at Gateside.

Gateside Guesthouse
Rina F - Apr 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Rina F
With spouse/partner

Awesome view and beautiful, clean room and facilities.

Beautiful sunrise, clean air and lush vegetation. Very friendly and well-informed grandmother. Delicious breakfast.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Awesome view en pragtige, skoon kamer en geriewe.

Pragtige sonsopkoms, skoon lug en ruie plantelewe. Baie gaaf en goed ingeligte ouma. Ontbyt was heerlik.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Gateside Guesthouse's response

Dear Rina,

Thank you so much for your review. I am so glad you enjoyed your time with us and hope to see you with us at another time.

Best wishes,
Phillipa, Penny and the Gateside team

Gateside Guesthouse
Angelique P - Dec 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Angelique P
With spouse/partner

Spacious and peaceful.

Very nice place. Spacious rooms. You get the feeling of a place in Germany.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Ruim en rustig.

Baie oulike plek. Ruim kamers. Mens kry die gevoel van 'n plekkie in Duitsland.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Gateside Guesthouse's response

Thank you so much, Angelique, for sending your review. We are so glad you enjoyed your stay! We wish you a very Happy festive season and all good things for 2017. If you ever happen to be passing Gateside again in the future, we would love to have you come and stay.
Best wishes,
Phillipa & the team at Gateside

Gateside Guesthouse
Cheritta S - Nov 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Cheritta S
With spouse/partner

Excellent and perfect!

Will definitely recommend Gateside Guesthouse. Unbelievable view from the room. Friendly people, great service.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Uitstekend en perfek!

Sal beslis Gateside Guesthouse aanbeveel. Onbeskryflike mooi uitsig vanaf kamer. Vriendelike mense, puik diens.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Gateside Guesthouse's response

Hi Cheritta,
Baie baie dankie!
Many thanks for lovely message and rating.
We do hope to see such lovely people with us again soon.
Kind regards,
Debbie Schmid for Phillipa Baines
Gateside Guesthouse

Gateside Guesthouse
Elizabeth K - Sep 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Elizabeth K
Individual traveler

Very peaceful, wanted to extend my stay.

Peaceful and safe overnight stay for my dog and me, friendly helpful staff.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie rustig, sou langer wou bly as ek kon.

Rustige en veilige oornag vir beide my en my hond met vriendelike behulpsame staf.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Ross M - Apr 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ross M
On business

Excellent place to stay.

Will definitely stay there again.

Gateside Guesthouse's response

Ross, thank you so much for your wonderful review and we really look forward to having you and your team back with us! :)
Warm regards,
Phillipa

Gateside Guesthouse
Richard S - Mar 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Richard S
With spouse/partner

Rustig en mooi.

Ons het baie lekker oorgeslaap en Gateside is 'n baie mooi plek met baie mooi uitsigte.

Gateside Guesthouse's response

Hi the Swanepoels! Thank you so much for your review, we do appreciate the feedback and I am so glad you enjoyed your stay with us and we hope we will see you back with us next time :)
Kind regards
Phillipa

Gateside Guesthouse
Jana D - Jan 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jana D
With spouse/partner

Gateside is 'n oulike plek om Hilton te ervaar.

Gateside se mense is baie vriendelik sonder om oordadig te wees. Die kamer waarin ons geslaap het was netjies en het alles wat nodig is. Ons het vir aandete na 'n restaurant gestap wat 'n lekker manier is om die omgewing te ervaar. Ons kon gemaklik kom en gaan.

Etienne L - Dec 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Etienne L
With spouse/partner

Netjies, gerieflik, goeie ligging, vriendelike personeel en verstommende uitsig.

Gateside is gerieflik geleë in Hilton, naby die Meander en die skole, net om die hoek van winkels en restaurante. Die ligging is uiters geskik vir enigiemand wat naby die colleges of die meander wil wees. Die uitsig is asemrowend. Dit is stil en word gekomplimenteer deur netheid en vriendelike personeel. Die ontbyt is goed en as jy 'n tydjie deur die dag kan afknyp, sit gerus langs die swembad met 'n drinkdingetjie en kalmeer jou gemoed terwyl jy oor die vallei uitstaar. Gateside is wonderlik en ek kan dit aanbeveel.

Lyn E - Dec 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lyn E
With spouse/partner

Dit is gerieflik, gemaklik, suiwer skoon, vriendelik en alles waarvoor 'n mens kan hoop.

Ons wou 'n konsert by Hilton College bywoon.

Jacquie V - Jul 2015
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
4/5
Jacquie V
Family with young children

Baie lekker gebly!

Heerlik gebly. Baie gasvrye ontvangs geniet.

Johann S - Dec 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Johann S
With spouse/partner

Fantastic.

This was so nice. The room is better than a 5 star, the view brilliant. Could stay here for very long. Excellent restaurant in walking distance.

Henk N - Dec 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Henk N
With friends

Skoon, netjies en gerieflik!

Phillipa het ons dadelik laat tuis voel. Die kamers was baie skoon en netjies, en sy het als in haar vermoeë gedoen om ons moeilike skedule te akkommodeer.

Brenda F - Sep 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Brenda F
Family with young children

Baie geskik vir 'n gesin met jong kinders.

Die verwelkoming by die gastehuis was baie vriendelik. Ideaal vir 'n gesin met jonger kinders. Baie huislik en gemaklik. Baie mooi uitsig. Baie ruimte buite.

Katherine S - Aug 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Katherine S
With spouse/partner

It was very nice!

A very nice place to stay near Pietermaritzburg, with a beautiful view!

Casper D - Jul 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Casper D
On business

Absoluut heerlik!

Sien die sterre hieronder.

Judie W - May 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Judie W
With spouse/partner

Die verblyf was baie lekker. Die vriendelikheid van die gasvrou is uit die boonste rakke.

Ons het beplan om vir die Comrades-naweek ook daar te bly, maar ongelukkig het ons reeds ander verblyf gekry. As ons nie tevrede is met die daardie verblyf nie, sal ons weer vir Philippa kontak vir 'n bespreking.

Pierre K - May 2014
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Pierre K
With spouse/partner

Baie aangenaam!

Vriendelike diens, waarde vir geld. Sal definitief weer daar oorslaap.

Antoinette L - Mar 2014
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Antoinette L
With spouse/partner

Dit was werklik aangenaam en die moeite werd om ons reis minder stresvol te maak.

Gateside Guesthouse is baie mooi en goed versorg. Alles wat moontlik nodig kan wees, word voorsien. Die personeel is bekwaam en vriendelik. Die plek het ook 'n pragtige uitsig. Die ligging is ook so dat dit vir ons 'n goeie plek was om ons reis van Pretoria na Margate te onderbreek.

Vicky H - Feb 2014
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Vicky H

Lovely place. Beautiful gardens.

I just didn't know that breakfast was extra - as it says R500 per night for BED and BREAKFAST but I had to pay an extra R150 when I settled my bill. If I had known I wouldn't have taken the breakfast those 2 mornings. Otherwise its a beautiful place.

Hennie H - Feb 2014
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Hennie H
With spouse/partner

Rustig, aangenaam en bekostigbaar!

Die kamers was netjies en skoon. Alle noodsaaklike fasiliteite was daar.

Berni J - Jan 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Berni J
Family with young children

Dis 'n juweel van 'n plek met 'n miljoenrand uitsig!

Philippa is sooo vriendelik en het ons baie tuis laat voel. Ons het in Tree Tops gebly wat eintlik 'n vier-slaap eenheid is. Sy het teen 'n minimale koste vir ons 'n divan oorgetrek sodat ons dogtertjie ook 'n slaapplekkie gehad het. Ons het 'n heerlike ontbyt geniet met eiers wat volgens jou versoek voorberei word, saam met spek, worsies, graankos en heerlike vars vrugte. Ons was net spyt ons kon nie 'n week nog daar vertoef nie. Dit was regtig heerlik.

Brian G - Jan 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Brian G
With spouse/partner

Die uitsig van die gastehuis is asemrowend. Die kamer is baie mooi en goed toegerus.

Sal weer daar aangaan.

Vivian M - Jan 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Vivian M
With spouse/partner

A very good place and splendid reception.

Good place in a good neighborhood. Thumbs up.

Cas B - Jan 2014
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Cas B
With spouse/partner

'n Pragtige gastehuis in 'n baie mooi omgewing met goeie diens.

Die gastehuis is in 'n pragtige omgewing geleë, baie netjies en smaakvol ingerig. Baie vriendelike personeel ... en 'n ontbyt is voorgehou wat aan alle verwagtinge voldoen.

Poppie G - Jul 2012
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Poppie G
On business

Great stay

Clean, with friendly staff - wonderful stay.

Simone K - Feb 2012
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Simone K
With spouse/partner

Beautiful views, stunning staff and clean.

Was received with a smile.nAll so so friendly and helpful.nNeat, quiet and beautiful setting.nEnjoyed !!

Johann O - Nov 2011
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Johann O
With spouse/partner

Commendable!

Beautiful setting and view. Personalised service, friendly, accommodating & hospitable. This accommodation to will suit various number of guests. Easy to find. Will recommend.

From R780
per night (for 2 people)
From R780
per night (for 2 people)
From R780
per night (for 2 people)
Make a Booking
  • Capacity: 30 people
  • Check-in: 14:00 to 20:00
    Check-out: 10:00
  • Address: 11 Quarry Road, Hilton, Pietrmaritzburg, 3245, KwaZulu-Natal
  • All ages welcome
https://d288tngog90ix0.cloudfront.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAJGYzOTcxMzUzLWYwZDYtNGQxYy1hYTI4LTFiMDA0NjEzZWIxZA?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format From R780  per night (for 2 people) 59 5 1 5 11 Quarry Road Hilton 3245 KwaZulu-Natal 0860 022 102 14:00-20:00 10:00 -29.560019362512 30.305120944977
SUBSCRIBE TO GET AWESOME ACCOMMODATION SPECIALS!
SUBSCRIBE FOR AWESOME SPECIALS!