The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at Gonana Guesthouse | TravelGround
+62

Gonana Guesthouse

Review Summary

4.8 out of 5from 22 reviews for Gonana Guesthouse
Cleanliness
4.8/5
Service
4.9/5
Location
4.9/5
Safety
4.8/5
Value for money
4.5/5
Louise V - Oct 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Louise V
With spouse/partner

Baie lekker, rustig! Met ongelooflike diens!

Fantastiese diens ontvang van die dames by Gonana. Ons sal hulle vir seker aanbeveel vir enige iemand wat rus vir hulle siel nodig het.

Murray L - Aug 2021
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Murray L
With spouse/partner

Baie lekker

Uitstekende ligging, skoon, netjies en baie vriendelike personeel. Soos in 'n vorige verwysing genoem is die handdoeke nie meer bruikbaar nie en moet vervang word. Die feit dat daar geen handreling by die trappe is nie is ook van kommer.

Alvarina L - Jul 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Alvarina L
With friends

Absoluut ongelooflik.

Thandi is die beste gasvrou ooit. Sy het vir ons masserings gereël, restaurante bespreek en haar ontbyt is uit die boonste rakke.

Adele A - Jun 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Adele A
With spouse/partner

Ons het 'n fantastiese lekker tyd by Gonana gehad. Thandi en haar span doen ongelooflik baie moeite met die gaste!

Die gastehuis is teen die strand geleë - ons het werklik ontspan en 'n heerlike naweek gehad.

Nicole R - Apr 2021
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Nicole R
With spouse/partner

Beautiful accommodation in beautiful location. Will be back.

Very friendly staff and pet friendly.

Charlene A - Mar 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Charlene A
Family with young children

A truly magical place on earth!

We had the best stay (5 star) with breathtaking views, excellent amenities and the warmest, friendliest staff. Thank you so much for a soul reviving holiday.

Kobus B - Mar 2021
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Kobus B
With spouse/partner

Baie lekker gebly met, en ons hondjie was oral welkom.

Enigste kritiek is wat hulle beter badhanddoeke moet kry, gee hulle 'n 1 uit 5 daarvoor, dan omdat ons kamer in die binnehof was is die blindings nie voldoende nie, jy kan dwarsdeur sien, nog soveel te meer in aand as daar 'n lig aan is en jy indie stort is. Daar is ongelukig geen alternatief vir beligting tydens beurtkrag nie-teenstaande sonpanele op hulle dak.

Marinda C - Feb 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Marinda C
With spouse/partner

Thandie was a wonderful, friendly host that made our visit a exceptional experience.

Very neat, unique and peaceful guest house where we could relax and enjoy the area.

Tertius B - Feb 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Tertius B
With spouse/partner

Fantasties.

Ek moes 6 uur vertrek. Die eienaar het vroeg opgestaan en 'n brood gebak om vir my toebroodjies in te sit. Nog nooit sulke goeie dien servaar nie. My honde was welkom en veilig.

Otto V - Feb 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Otto V
Individual traveler

Alles was perfek.

Fantastiese verblyf, warm gasvryheid, die mooiste uitsig en lekkerste ontbyt. Kon vir niks meer vra. Wil definitief weer gaan kuier. Baie dankie.

Katryn V - Jan 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Katryn V
Family with teenagers

Amazing!

Gonana is die beste plek om te bly in Paternoster! Die gasvryheid van Joy en Thandi was uit die boonste rakke. Joy was so gaaf om vir ons plek te bespreek by die Noisy Oyster vir aandete, beste kos! Joy hulle was so oulik om ons Yorkie, Boesman, te akkommodeer met 'n bedjie, en hondebeskuitjies in ons kamer. En julle honesty bar laat 'n mens voel of jy in Namibië is. Daar is soveel wat ek wil sê van Gonana, hulle akkommodeer elke ding waaraan jy kan dink! Ek en my man reis baie gereeld en julle is definitief ons nuwe gunsteling! Love julle!

Bianca C - Jan 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Bianca C
With spouse/partner

Beautiful little piece of heaven on the beachfront of Paternoster. It really was an amazing place to stay.

Great service. Best views.

Carina F - Jan 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Carina F

Home away from home.

This is the loveliest guesthouse I've ever stayed in. Thandi is the best! Location of the guesthouse is excellent, our room was fantastic! We will definitely stay at Gonana again.

Nellie S - Jan 2021
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Nellie S
With spouse/partner

See en wyn!

Die ontvangs was vriendelik en hulpvaardig ten alle tye. Die gastehuis is op die strand wat dit lekker maak om te gaan stap. Ons was ook stapafstand vanaf die dorp wat die verblyf 'n goeie sentrale punt maak. Ons sal weer by Gonana kuier.

Joan O - Dec 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Joan O
With spouse/partner

Our stay was magnificent.

We enjoyed the tranquility, good food and surrounding. Beach walks are the best.

Gonana Guesthouse's response

Good afternoon Joan,

Thank you so much for taking the time to write this review, we really appreciate it.
We are so happy to hear that you enjoyed your stay with us.
Looking forward to welcoming you back again very soon :-)

Best Regards,
Joy and Thandi

Gonana Guesthouse
Denise H - Dec 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Denise H
Individual traveler

Fantasties

’n Pragtige, uiters luukse gastehuis met direkte toegang van jou kamer tot op die strand. Thandi en haar personeel is vriendelik, behulpsaam en professioneel. Die uitsig is asemrowend, ontbyt is heerlik en alles wat jy nodig kan kry is daar. Hoop om vinnig weer te gaan!

Gonana Guesthouse's response

Good afternoon Denise,

Thank you so much for taking the time to write this review, we really appreciate it.
We are so happy to hear that you enjoyed your stay and love our home.
Looking forward to welcoming you back again very soon :-)

Best Regards,
Joy and Thandi

Gonana Guesthouse
Inge D - Nov 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Inge D
With spouse/partner

Sielsrus by die see.

Wonderlike gastehuis. Alles tot die fynste detail uiteengesit, tot die bedjie en koekies vir ons hondjie! Die dames het ons baie tuis laat voel. Ons het baie gemaklik geslaap en die ligging is lieflik op die rand van die dorp.

Dominique F - Nov 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Dominique F

Pleasant, comfortable stay.

Warm reception and hospitality. Clean rooms and most amenities included, except a microwave in the guesthouse's kitchen, should you had wished to warm up a takeaway to enjoy on the balcony, but all the more reason to try out many of Paternoster's lovely restaurants. Overall, we thoroughly enjoyed our stay, especially the beautiful beach view from the balcony. Gonana Guesthouse will see us again soon!

Gonana Guesthouse's response

Goodafternoon Dominique,

Thank you so much for taking the time to write this review, we really appreciate it.
We look forward to welcoming you back in a few days :-)

Best Regards
Joy

Gonana Guesthouse
Rhyna B - Oct 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Rhyna B

Baie lekker, maar nie vir gesinne met klein kinders nie. Ook nie vir ou mense vriendelik nie. Baie moeilik om trappe te klim.

Gonana is ongelukkig nie kindervriendelik nie. Swembad het nie 'n hek of net op nie en die trappe na die leefarea is baie nou en hoog. Daar is ook nie reëlings om vas te hou om die trappe te klim nie. Anders as dit is Thandi is fantasties vriendelik.

Gonana Guesthouse's response

Goeiemore Rhyna,

Baie Dankie dat julle by ons gekuier het, en vir die terugvoering. Ons swembaddekking was ingestalleer die twee dag na julle ingecheck het. Ek is in bespreking met die eienaar oor julle terugvoering.

Groete
Joy

Gonana Guesthouse
Vivian D - Oct 2020
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Vivian D
With spouse/partner

Baie lekker kuier gewees mooi plek en baie vriendelike personeel.

Baie lekker gekuier mooi see uitsig en lekker ontbyt plekkie is baie stil en lekker in swembad geniet

Gonana Guesthouse's response

Goeiemore Vivian,

Baie Dankie dat julle by ons kom bly het, ons is baie gelukkig om te hoor dat julle dit geniet het hier by ons.
Ons kyk vorentoe vir julle volgende besoek.

Groete,
Joy

Gonana Guesthouse
Adi M - Oct 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Adi M
With spouse/partner

10\10

Sien sterre.

Hamlin J - Oct 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Hamlin J
Individual traveler

Fantasties.

Ek wens ek kon langer bly. Thandi was so vriendelik en hulpvaardig, dit voel asof jy by vriende kuier. Heerlike ervaring.

Gonana Guesthouse's response

Good evening Hamlin,

Thandi and I are very happy that you visited us and we are very happy to hear that you have enjoyed your stay.
Very important to us that our guests have this satisfied feeling when they leave.

We hope to welcome you back sometime soon again.

Best wishes and take care
Joy & Thandi

Gonana Guesthouse
From
R1 400
per night (sleeps 2)
From
From R1 400
per night (sleeps 2)
From
R1 400
per night (sleeps 2)
Make a Booking
  • Capacity: 18 people
  • Check-in: 14:00 to 17:00
    Check-out: 10:00
  • Address: 42 Sonkwas Road, Bek Bay, Paternoster, 7381, Western Cape
  • No children under 12
https://travelground.imgix.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAA5b759df8857c25c5d58b470e5a92bd8ddce956533d5aeea0abb7a85c63efa9e9131ea6b97c83e6c112ed8386c73eb30ede84?w=1440&h=960&fit=crop&auto=enhance,format,compress&q=80 From R1 400  per night(sleeps 2) 22 5 1 5 42 Sonkwas Road Bek Bay 7381 Western Cape 0860 022 102 14:00-17:00 10:00 -32.812168729569 17.882314712554
SUBSCRIBE TO GET AWESOME ACCOMMODATION SPECIALS!
SUBSCRIBE FOR AWESOME SPECIALS!