Wonderboom South Accommodation at Green Valley Lodge | TravelGround
+22

Green Valley Lodge

Guest House

Review Summary

4.5 out of 5from 43 reviews for Green Valley Lodge
Cleanliness
4.7/5
Service
4.3/5
Location
4.3/5
Safety
4.7/5
Value for money
4.3/5
Amanda W - Mar 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Amanda W
With spouse/partner

Dit was ons 2de keer dat ons by Green Valley Lodge oorgebly het. Dit is 'n puik Lodge, altyd skoon en lekker gerieflik vir besoeke aan Eugene Marais Hospitaal.

Ons is baie ingenome met Green Valley Lodge.

Jm S - Mar 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jm S
Individual traveler

Neat, quiet and peaceful.

Very professional, received directions ─ appreciated it a lot.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Netjies, stil en rustig.

Baie professioneel, aanwysings gestuur - baie waardeer.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Elna M - Mar 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Elna M
With spouse/partner

Very pleasant.

Neat, quiet and friendly reception. Enjoyed staying here.

Amanda W - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Amanda W
With spouse/partner

Die lodge is baie gerieflik geleë vir besoek aan Eugene Marais Life Hospitaal.

Dit was ons eerste besoek by Green Valley Lodge en ons was meer as tevrede. Die grootste pluspunt was dat die beddegoed vars en skoon was en nie stowwerig geruik het nie.

Green Valley Lodge's response

Goeiedag Amanda,
Baie dankie vir u terugvoer.
Ons hoop om u weer te kan akkommodeer in die nabye toekoms.
Groete,
Adèle
Green Valley Lodge

Green Valley Lodge
Noel C - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Noel C
Individual traveler

Travelling from there at 17:00 is a pain. Buses on Booysens Street.

Not bad. But for me still pricey.

Spv V - Aug 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Spv V
With spouse/partner

Neat and tidy.

Good room with good beds and clean. Secure parking is an advantage.

Green Valley Lodge's response

Good day Lana,

Thank you for your feedback.

We hope to accommodate you again in the near future.

Kind Regards,

Adèle

Green Valley Lodge

Green Valley Lodge
Johan Hendrik B - Jun 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
3/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Johan Hendrik B
With spouse/partner

Lekker geslaap en baie netjies.

Sal beslis weer van Green Valley Lodge gebruik maak. Alles was netjies en skoon en dubbelbed slaap beter as my eie.

Green Valley Lodge's response

Goeiedag Johan,

Dankie vir die terugvoer. Ons is bly u het dit geniet.

Ons sien uit daarna om u weer te akkommodeer.

Groete,
Adèle
Green Valley Lodge

Green Valley Lodge
Johan H - May 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Johan H
Individual traveler

I was 100% satisfied with the facilities.

I had everything I needed in the room. Everything was neat and clean.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Ek was 100% tevrede met die fasiliteit.

Ek het alles gehad in die kamer wat ek nodig gehad het. Alles was ook netjies en skoon.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Green Valley Lodge's response

Goeiedag Johan,

Baie dankie vir u terugvoer.

Ons hoop ons sien u spoedig weer.

Adèle

Green Valley Lodge
Mariëtte E - Nov 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Mariëtte E

Unfortunately, not wheelchair friendly at all.

Clean, neat rooms. Very friendly and helpful staff. Went out of their way to assist with transport to hospital. Breakfast very tasty. Unfortunately not wheelchair friendly at all.

Green Valley Lodge's response

Good day Mariette,

I do apologise for my late reply as I was in the hospital.

We do not assist with the hospital wheelchairs, however, we can assist with a paraplegic wheelchair.

Kind Regards,

Adele

Green Valley Lodge

Green Valley Lodge
Magda S - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Magda S
With friends

It was a holiday, very quiet.

I would recommend it to anyone, breakfast, rooms, service, everything was great. Very friendly staff. Close to all that is needed, hospital, shopping centres, mention it and it's there.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Dit was 'n vakansie, baie rustig.

Ek sal dit vir enigiemand aanbeveel, ontbyt, kamers, die diens, alles was puik. Baie vriendelike personeel. Naby aan alles wat nodig is, hospitaal, inkopiesentrums, noem dit en dit is daar.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Lauren D - Jun 2018
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
2/5
Location
2/5
Safety
2/5
Value for money
2/5
Lauren D
With spouse/partner

They could not find our booking straight away. Check-in took a long time.

Room was small. Very basic. No door between the toilet and bedroom. This is not comfortable as a couple with one undergoing medical treatment and needing to use the toilet a lot. Small windows, room was cold. Heaters were not that adequate. Lighting in the passage way and staircase is bad. Both of us left here with flu.

Green Valley Lodge's response

Thank you for your valued feedback.

There can be confirmation delays as any booking is only confirmed once proof of payment is received. This resulted in the delay with check-in.
It was not communicated that you were there for the hospital as we try and accommodate hospital clients on the ground floor to avoid using the stairs.
There are telephones in all the rooms to communicate directly with the manager should a guest require additional assistance and we would have happily assisted if we were made aware of any problem.
As a gesture of goodwill, we will upgrade you to a Premier room for the same price as an Executive room on your next visit.
Premier rooms are larger, have a separate bathroom with bath and shower and also feature air-conditioning.

Kind regards,
Colleen

Green Valley Lodge
Teresa O - May 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Teresa O
With spouse/partner

Absoluut fantasties.

Dankie vir die vriendelike ontvangs. Daar kort net 'n waaier in kamer aangesien die onderste kamers bietjie warm was.

Sonja S - Apr 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Sonja S
Individual traveler

Alhoewel ek net een aand oorgebly het, was dit presies wat ek wou hê.

Die gastehuis is baie goed geleë en veilig. Ek was baie beïndruk met die diens van die eienaar wat my vooraf in kennis gestel het van hoe my inboek sal verloop en die aanwysings na die plek was baie van hulp. Die plek het 'n baie rustige atmosfeer en alles wat benodig word was in die kamer. Ek was ook verras met die feit dat hulle my opgegradeer het na 'n luukser kamer, sonder dat ek daarvoor gevra het.

Wianke M - Feb 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Wianke M
With spouse/partner

Lovely.

So lovely and safe.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Aangenaam.

Baie aangenaam en veilig.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Green Valley Lodge's response

Goeiedag Wianke,

Baie dankie vir jul terugvoer.

Ons sien uit om jul weer te help met verblyf.

Baie dankie

Adele

Green Valley Lodge
Stephanus V - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Stephanus V
With spouse/partner

Netjies en skoon.

Netjies en skoon, goeie waarde vir geld.

Dawie E - Dec 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Dawie E
With spouse/partner

Gerieflik en naby hospitale.

Netjies, baie skoon, aangename verblyf.

Retha O - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Retha O
With spouse/partner

Ons het ons verblyf regtig geniet en dit was baie rustig.

Sien sterre.

Green Valley Lodge's response

Goeie dag Retha

Baie dankie vir die terugvoering, ons sien uit na u volgende besoek.

Vriendelike groete

Adèle Bezuidenhout
Ontvangs

Green Valley Lodge
Kobus D - Sep 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Kobus D
Individual traveler

Dit het meer as voldoen aan al my benodigdhede.

Kamer was netjies en skoon, veilige parkeerplek, goeie vriendelike diens en boonop was die ontbyt baie lekker gewees.

Jannie S - Aug 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Jannie S
On business

Baie rustig en sentraal.

Green Valley Lodge het in al my behoeftes voorsien, die sekuriteit is voldoende, sentraal geleë en die kamer is geskik.

Jd V - Jul 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Jd V
Family with young children

Very nice little place and people.

It is a wonderful place and the people are so friendly and helpful. I will be back.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie lekker plekkie en mense.

Dit is wonderlike plek en baie vriendelike mense wat help. Alles was in plek. Sal die plek vir seker weer gebruik.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Cornelia C - Jun 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Cornelia C
Family with teenagers

Enjoyed the stay and felt safe.

Reception was friendly and we were shown to our rooms.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie lekker gebly en was baie veilig. Ons is vriendelik ontvang en gewys waar ons kamers is.

Sien sterre.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Green Valley Lodge's response

Goeie dag Cornelia

Ons waardeer u terugvoer en sien uit na u volgende besoek.

Vriendelike groete

Marie van Wyk

Green Valley Lodge
H N - Mar 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
H N
With spouse/partner

Neat guesthouse and friendly service.

Friendly service and neat guesthouse.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Netjiese gastehuis en vriendelike diens.

Vriendelike diens en netjiese gastehuis.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Adri W - Feb 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Adri W
With spouse/partner

Stunning accommodation.

What a lovely stay. Rooms spacious, neat with beautiful furniture. I would definitely go back there and also recommend Green Valley Lodge to others.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Ongelooflike verblyf.

Dit was 'n heerlike verblyf. Die kamers is ruim baie netjies met pragtige meubels. Ek sal beslis weer kom kuier en so ook die Green Valley Lodge aanbeveel.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Peter S - Feb 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Peter S
On business

Clean and warm welcoming. Friendly staff.

I would like to visit the place again.

Lezel N - Oct 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lezel N
Individual traveler

Een ding waaroor ek nie nodig gehad het om te stres nie, my blyplek was 'n "lifesaver", dankie!

Baie vriendelike diens gekry. Die personeel en eienaar was vreeslik hulpvaardig met enige iets wat ek gevra het. Dit is naby die hospital wat 'n groot pluspunt is en als soveel makliker en geriefliker gemaak het. Greenvalley Lodge is stunning mooi en netjies!

Jaco V - Oct 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jaco V
Individual traveler

Baie lekker oorgebly daar en werknemers baie vriendelik.

Pragtige tuin en kamers het genoeg privaatheid vir werk in die aand. My verblyf was stil en rustig.

Nthabiseng L - Aug 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
1/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Nthabiseng L
With spouse/partner

Reception and TV.

The TV was not working and I couldn't get reception. Ideally we wanted to stay indoors and just relax and watch TV on a Sunday, but we couldn't get help because phone just rang on it's own. Caretaker rushed us because she needed to go to a family meeting. How unprofessional.

Green Valley Lodge's response

Any complaint is valid as it assists us to improve our service. We have recently upgraded our TV/ DStv package to include increased DStv channels to all rooms. This has come with a few challenges as not everyone knows how to operate the two different remotes resulting in the TV 'snowing' or appearing not to work.
Reception is only open from 8.00 to 10.00 AM on a Sunday. Trust your next stay will be glitch free.

Green Valley Lodge
Reneatte B - Apr 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Reneatte B

Baie baie lekker.

Die plekkie is pragtig! Dit het 'n algehele tuis gevoel en dis baie stil en rustig. Ons het die plekkie baie geniet en die uitsig van ons balkon af was elke oggend sprokiesmooi. Die ontbyt was uit die boonste rakke. In alle eerlikheid was dit een van die beste gastehuise wat ek al ooit besoek het. Ek sal enige tyd weer teruggaan. Baie dankie julle!

Cobus B - Mar 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
1/5
Location
1/5
Safety
4/5
Value for money
2/5
Cobus B
Family with young children

Teleurstellend.

Swak vooraf kommunikasie. Met aankoms was die kamer wat volgens die e-pos bespreek is, toegesluit. Die persoon wat aangedui het dat sy vir hulp beskikbaar was, het nie haar telefoon beantwoord nie. Ek het vir twee groepe volwassenes bespreek - die een groep met 3 kinders. Met aankoms was daar slegs 2 beddens vir die 3 kinders (wat na klagte reggestel is). Daar was slegs 2 handdoeke vir 5 mense (wat nie na klagtes reggestel is nie). Kamers was wel aanvaarbaar. Langs die swembad het ander gaste gesit en ontspan met drank en harde musiek.

Green Valley Lodge's response

Thank you for taking the time to write a review as this always allows us to improve our services. Firstly, sincere apologies for the miscommunication that transpired. This was a long weekend and with check-in, most of our staff had already left. The extra bed was an oversight and immediate action was taken to resolve the situation which was understandably inconvenient.

The other guests at the pool had booked directly through Nightsbridge and they were requested to refrain from drinking at the pool as our policy is no alcohol. We are currently upgrading our website and are making the appropriate changes to include various policies such as smoking, alcohol and loud music, in order to prevent future incidents.

As a gesture of goodwill - we would extend a complimentary breakfast for 2 with a future booking.

Thank you,

Adèle

Green Valley Lodge

Green Valley Lodge
Lenie S - Dec 2015
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Location
2/5
Safety
3/5
Value for money
3/5
Lenie S
With spouse/partner

Dit was nie lekker nie.

Die kamer het nie vensters nie en die kuier was vir my nie lekker nie.

Charmaine M - Nov 2015
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Charmaine M
With spouse/partner

Net wat ons nodig gehad het.

Baie stylvol gemeubileer. Bietjie min spasie. Die yskassie het so bietjie geraas deur die nag, maar benewens dit het ons 'n lekker nagrus gehad. Dit was baie naby aan die Eugene Marais Hospitaal waar ons die volgende dag moes wees. Baie dankie.

Chantell W - Oct 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Chantell W
With friends

Baie lekker.

Ons het dit baie geniet, was net te kort en ons was mal oor die stort!

Francois D - Aug 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Francois D
On business

Geen probleme. Heerlike ervaring.

Die kamer was netjies en skoon en het alles bevat wat mens nodig het. Wel gedaan!

Engela L - Jun 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Engela L
With spouse/partner

Ek sal weer daar gaan oorslaap.

Dit is naby die hospitale en nie nodig om te ver te ry nie. Die ontvangs was goed en die kamer het alles in wat jy benodig. Die kamer is pragtig en niks ontbreek nie, ons het lekker geslaap en die ontvangs was baie behulpsaam.

Petro Z - Nov 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Petro Z
With spouse/partner

Ons het dit baie geniet. Was skoon, netjies, etes en diens was uitstekend. Sal definitief weer daar tuisgaan.

Dit is skoon, netjies en die diens was uitstekend.

Susan O - Jul 2014
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Susan O

Goed!

Sien die sterre hieronder.

Renier N - Jul 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Renier N
With spouse/partner

Het die verblyf baie geniet: skoon, netjies en professioneel!

Sien die sterre hieronder.

Ursula F - Apr 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ursula F
On business

Fantastiese akkommodasie en heerlike kos!

Ek het in die "budget room" gebly en kan net met lof praat oor die akkommodasie en die heerlike ontbyt. Sal beslis weer hier oorbly!

Lorraine R - Mar 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lorraine R
With spouse/partner

Veilige en baie gerieflike verblyf.

Baie dankie aan Green Valley Lodge se uitstekende verblyf. Die kamer was baie gerieflik ingerig en die ontbyt heerlik. 'n Baie gemaklike matras het die verblyf pragtig afgerond!

Ernest W - Nov 2013
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Ernest W
Family with young children

Baie oulik!

Sien die sterre hieronder.

Danie D - Sep 2013
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Danie D
With spouse/partner

Dit was lekker en het als gebied wat mens vir een nag se oorslaap nodig gehad het.

Sien die sterre hieronder.

Elsje S - Jun 2013
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Elsje S
On business

Puik

Baie dankie.

Pierre F - Nov 2011
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Pierre F
On business

The stay at Green Valley lodge was exquisite, a Great place to stay.

The staff were professional and went out of their way to make our stay as comfortable as possible. Thanks!

From R704
per night (for 2 people)
From R704
per night (for 2 people)
From R704
per night (for 2 people)
Make a Booking
  • Capacity: 23 people
  • Check-in: 14:00 to 18:00
    Check-out: 10:00
  • Address: 779 8th Ave, Wonderboom South, Pretoria, 0084, Gauteng
  • All ages welcome
https://travelground.imgix.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAJDBkZjEwN2E3LTc4NjQtNDg0Mi1hNmZhLTIwZGE0M2U4MGZjZg?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format From R704  per night (for 2 people) 43 5 1 5 779 8th Ave Wonderboom South 0084 Gauteng 0860 022 102 14:00-18:00 10:00 -25.7062434 28.1989337
Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

0860 022 102 | bookings@travelground.com