The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at Infinity Apartments LG8 | TravelGround
+27

Infinity Apartments LG8

17 reviews
Self Catering

Review Summary

4.7 out of 5from 17 reviews for Infinity Apartments LG8
Cleanliness
4.6/5
Service
4.6/5
Location
4.8/5
Safety
4.9/5
Value for money
4.7/5
Akeem L - Jul 2021
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Akeem L

Dit was lekker.

Die plek is baie mooi en daar is baie aktiwiteite, maar daar was geen waterbronne om mee te was en kook nie, die water was af.

Marita V - May 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Marita V
With spouse/partner

Netjiese skoon verblyf met pragtige uitsig!

Baie mooi plekkie met veilige parkering, pragtige uitsig oor Tafelberg en heerlike bed om op te slaap. Het baie lekker gebly!

Clarissa L - Apr 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Clarissa L
With friends

Die kuier was fantasties, sal weer besoek.

Die verblyf was fantasties en ek sal mense aanraai om soontoe te gaan. Daar was 'n tekort aan niks nie. Alles is beskikbaar wat jy sal nodig het in so 'n woonstel. Parkering en dien alles net perfek. Ons kon nie vir beter gevra het nie. Ons sal definitief weer 'n bespreking maak. Regtig fantastiese plek.

Chad J - Feb 2021
Overall score
Cleanliness
1/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Chad J
With spouse/partner

My stay at Infinity was amazing.

I stayed for 5 nights and was disappointed in myself for not booking 7 or more nights. I loved the environment - it was nice and peaceful and I would love to come and stay there again as soon as possible. It's beautiful with gorgeous views of the sunset and Table Mountain. It's within walking distance from the beach. I personally loved it.

Nawaal D - Jan 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Nawaal D
Family with young children

Relaxing weekend

We thoroughly enjoyed our breakaway weekend @Infinity Apartments LG8. It was peaceful, relaxing and we had so much fun in the pool overlooking the beach and Table Mountain. I would highly recommend this property. It is a self catering unit but with all the amenities it felt like a hotel. We will definitely be back.

Gary-lee V - Nov 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Gary-lee V
With spouse/partner

Clean and neat.

The apartment was clean and neat with a spacious bathroom. Good value for your money.

Johann K - Sep 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Johann K
With spouse/partner

Dit was awesome.

Ons het baie lekker daar gebly en sal beslis weer in die toekoms daar bly.

Ilze K - Feb 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ilze K
With spouse/partner

Pragtige ligging, veilig - alles wat mens nodig het!

Gerieflik en skoon, goed ingerig. Ons het by 2 afsonderlike geleenthede hier gebly. Sal weer so maak. Lieflike plekkie. Uitstekende sekuriteit.

Chante S - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Chante S
With spouse/partner

Fantasties.

Die verblyf was absoluut fantasties met die beste uitsig van die berg en die see. Die eenheid was vreeslik mooi ingerig ook en ek sal dit definitief aanbeveel vir enige iemand.

Sa Grinding W - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Sa Grinding W
With spouse/partner

Baie lekker gekuier!

Was net vir 'n vinnige (1 aand slaap) kuier daar, en ons was beïndruk met die netheid van die woonstel! Baie dankie.

Attie B - Mar 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Attie B
With spouse/partner

Stylvol.

Vandat ons daar aangekom het totdat ons weer gery het, het alles net seepglad verloop. Is hartlik ontvang en gewys hoe alles werk. Verder het ons dit net geniet. Alles was mooi skoon en alles wat ons nodig gehad het was daar. Kon al die geriewe gebruik. Die ligging is baie gerieflik en die plek het 'n pragtige uitsig. Ek sal vir seker weer daar plek bespreek.

Sonja Arijs P - Feb 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Sonja Arijs P
With spouse/partner

Perfect for short stays!

See stars.

Heidi W - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Heidi W
Individual traveler

Excellent accommodation exceeds expectation.

This apartment was all it promised to be and more. I could not fault it in any way - lovely finishes, pristine linen and a comfortable bed. A surprise snack tray and bottle of red wine was most welcome and special. I loved that the block was secure, that the passages were carpeted, and that ambient fragrance is used to add a classy finish. I am a very particular client and I was more than pleasantly surprised. Would go back in a heartbeat! Thank you to my gracious hostess.

Vivanie V - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Vivanie V
With spouse/partner

Baie mooi.

Die plek is baie mooi, netjies. Sal enige tyd weer gaan.

Susan V - Aug 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Susan V
Family with teenagers

Beautiful and neat and friendly reception.

The view over the ocean and Table Mountain is amazing. We had a great stay.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Pragtig en netjies en vriendelike ontvangs.

Die uitsig oor die see en Tafelberg is ongelooflik! Ons het heerlik gebly.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Renique W - Jul 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Renique W
With spouse/partner

Sal definitief weer wil gaan.

Dit was baie gerieflik en netjies. Sal definitief vir hulle aanbeveel.

Thinus V - Jun 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
1/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Thinus V
With spouse/partner

Sal nie aanbeveel aan iemand anders as hulle dieselfde as ons moet ervaar nie.

Swak kommunikasie. Sekuriteit pla mens, kom tot binne-in jou kamer, behandel ons asof ons nie betaal het nie. Maar ons het betaal wat vir ons gesê is en gereel is!

Infinity Apartments LG8's response

Hi Thinus,
I am sorry for your experience and we will investigate further. However, you made a last minute booking which did not give us the necessary time to prepare, but we did our best to accommodate you and even wavered our last minute booking fee. We also communicated with you immediately.
You also decided to pay a deposit through TravelGround and a portion at reception, and the security were unfortunately confused by this. That does not excuse them from coming into your room and we will address this.

Infinity Apartments LG8
From R1 150
per night (for 4 people)
From R1 150
per night (for 4 people)
From R1 150
per night (for 4 people)
Make a Booking
  • Capacity: 4 people
  • Check-in: 14:00 to 19:00
    Check-out: 10:00
  • Address: 98 Coral Road, Unit LG8, Infinity Apartments, Bloubergstrand, Cape Town, 7441, Western Cape
  • All ages welcome
https://travelground.imgix.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAA6YWvwztoICd54JWSCjUh4EzN2005zM9ZXOwmCvN9AHYTgglGpS?w=1440&h=960&fit=crop&auto=enhance,format,compress&q=80 From R1 150  per night (for 4 people) 17 5 1 5 98 Coral Road, Unit LG8, Infinity Apartments Bloubergstrand 7441 Western Cape 0860 022 102 14:00-19:00 10:00 -33.809307649026 18.469484860783
SUBSCRIBE TO GET AWESOME ACCOMMODATION SPECIALS!
SUBSCRIBE FOR AWESOME SPECIALS!