The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at Jacobuskraal Yzerfontein Farmhouse | TravelGround
+39

Jacobuskraal Yzerfontein Farmhouse

37 reviews
Self Catering

Review Summary

4.5 out of 5from 37 reviews for Jacobuskraal Yzerfontein Farmhouse
Cleanliness
4.4/5
Service
4.6/5
Location
4.4/5
Safety
4.6/5
Value for money
4.6/5
Danie S - Oct 2020
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Danie S
With friends

Lekker "off the grid" naweek

Alles was goed gereel - baie geniet

Simone P - Sep 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Simone P
Family with young children

'n Goeie plek om God se liefde vir ons in die natuur te sien.

Die huis is off the grid en met niks TV of WiFi is dit 'n goeie plek om die selfoon en laptop eenkant te sit en letterlik te sit en kyk hoe die heuningbye besig is by die lavenderbosse. Stunning tyd om stil te raak by Jesus se voete.

Jacobuskraal Yzerfontein Farmhouse's response

Hallo Simone

Ons is bly julle het dit geniet en kom gerus weer.

Groete
Martin & Sanè

Jacobuskraal Yzerfontein Farmhouse
Jason W - Sep 2020
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Jason W
With friends

Perfect house for a boys weekend away!

Basic but just what we needed for a boys weekend away. No neighbours so no noise complaints, 2 large braai areas, cool inside bar area (can smoke inside). The gas showers were in working order and the generator was fine to have lights on the whole evening on both nights. Take power banks to charge appliances in case.

Jacobuskraal Yzerfontein Farmhouse's response

Thanks for your review, Jason.

Jacobuskraal Yzerfontein Farmhouse
Chris F - Aug 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Chris F
Family with young children

Awesome spot, clean and quiet!

We really had an amazing stay with 4 kids.

Jacobuskraal Yzerfontein Farmhouse's response

Hallo Chris

Thank you for the kind review. We are glad that you enjoyed your stay. Hope to see you soon again.

Jacobuskraal Yzerfontein Farmhouse
Maria E - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Maria E

We all enjoyed our stay - it was quiet and just what we needed. We were there for a wedding so did not spend much time at the house.

We all enjoyed our stay. We were only disappointed that electricity did not last. We were only there at night and had young adults with us and they were unable to use their laptops and cell phones. We now live in a world of digital technology and they should allow electricity for charging purposes.

Jacobuskraal Yzerfontein Farmhouse's response

Hi Maria

Thanks for your feedback. We are off the grid and at this stage we can accommodate lights and the geyser with solar panels. We recommend guests bring power banks for charging devices. But we are looking at improving the power issue. We apologise for the inconvenience.

Thank you

Jacobuskraal Yzerfontein Farmhouse
Este J - Nov 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Este J
Family with young children

Peaceful accommodation.

Lovely, peaceful, private stay. Near surrounding attractions. Like what you need and more!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Vreedsame verblyf.

Heerlike, rustige, privaat verblyf. Naby omliggende besienswaardighede. Als wat mens nodig het en meer!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Jacobuskraal Yzerfontein Farmhouse's response

Baie dankie vir die terugvoer, Este. Kom kuier gerus weer.

Jacobuskraal Yzerfontein Farmhouse
Anel V - Aug 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Anel V
With friends

Die huis is netjies en aandag is gegee aan kombuistoebehore om jou verblyf gerieflik te maak, soos botteloopmakers, ekstra koelboks, asook kookgerei.

Die gasheer is behulpsaam en vriendelik. Die huis is netjies en goed toegerus. Alle toebehore werk en moeite is gedoen met ekstras soos braaibakke, botteloopmakers en kookgereedskap.

Jacobuskraal Yzerfontein Farmhouse's response

Baie dankie vir die terugvoering. Kom gerus weer.

Jacobuskraal Yzerfontein Farmhouse
Zel-mare M - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Zel-mare M
With friends

Ontspannende paasnaweek gehad.

Baie lekker gebly. Dit was veilig en die plekkie was lekker ingerig. Die plek het 'n binnebraai wat perfek was toe dit begin reën en ons wou braai.

Charmaine S - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Charmaine S
On business

Great breakaway from everything.

Perfect getaway if you need a break from the hustle and bustle of the city, secluded but safe. Great atmosphere in the house, having a warm fire going at night when there are lights, absolute bliss. Our propose, all though with our office/company, was for team building and re-connecting with one another.

Jacobuskraal Yzerfontein Farmhouse's response

Thank so much for your feedback. Please visit again.

Jacobuskraal Yzerfontein Farmhouse
Beryl K - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Beryl K
Family with young children

Stunning house, no need to pack anything except food, clothes and wood. Very accommodating.

Thank you for the wonderful time we had at Jacobuskraal over the last few days. Our kids, fur and human, loved exploring the surroundings and mom and dad had a wonderful relaxing stay. A special thanks to the caretaker, Ian, as well for helping us find accommodation for Thursday night as we needed to extend our stay unexpectedly.

Steve H - Mar 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Steve H

Facilities and location suited men's weekend perfectly.

Location and amenities very suitable for a men's weekend away from the city's hustle and bustle. Rural atmosphere, easily accessible with Yzerfontein and other amenities within 5 km radius. Only solar power, but more than adequate for essential needs and relaxation.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Geriewe en ligging het manne-naweek uitstekend gepas.

Ligging en geriewe baie gepas vir 'n manne-naweek weg van die stad se gewoel. Plattelandse atmosfeer, maklik bereikbaar met Yzerfontein and ander geriewe binne 5 km radius. Slegs sonkrag, maar meer as voldoende vir noodsaaklike behoeftes en ontspanning.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Jacobuskraal Yzerfontein Farmhouse's response

Baie dankie vir julle terugvoering. Kom gerus weer.

Jacobuskraal Yzerfontein Farmhouse
Pieter J - Feb 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Pieter J
Family with young children

The best getaway to go to a place that has everything.

Very nice place where you can have your children and your dogs, I think my dogs enjoy it more than I did. This is definitely a place I will visit again in the future. Thank you very much for service and the quick feedback on the place. It will be a 10 out of 10. Until next time.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Lekkerste wegbreek gewees om na 'n plek toe te gaan wat alles het.

Baie lekker plek waar jy jou kinders kan hê en jou honde ook ek dink my honde het dit meer geniet as ek. Dit is beslis 'n plek wat ek weer sal besoek in die toekoms. Baie dankie vier die dien en die vinnige terugvoering oor die plek. Dit sal 'n 10 uit 10 wees. Tot 'n volgende keer.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Jacobuskraal Yzerfontein Farmhouse's response

Baie dankie vir die terugvoer, Pieter. Kom gerus weer.

Jacobuskraal Yzerfontein Farmhouse
Andries D - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Andries D

Pleasurable.

Our gas was finished on the third day. The caretaker said he would provide a new bottle the next day, but never did. We used the stove's gas bottle for the fridge en the geyser for the last bit of out stay. The caretaker never got back to us. That was the only disappointment.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Genotvol.

Ons gas was op, op die 3de dag. Die opsigter het gesê hy sal 'n nuwe bottel bring die volgende dag, maar het toe nooit nie. Ons het die stoof se gas bottel gebruik op die yskas en geiser vir die laaste tyd. Die opsigter het nooit iets laat weet nie. Dit was die enigste teleurstelling.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Jacobuskraal Yzerfontein Farmhouse's response

Baie dankie vir terugvoering. Ons sal opvolg met opsigter oor die situasie.

Jacobuskraal Yzerfontein Farmhouse
Carine V - Nov 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Carine V
With spouse/partner

Wonderful and peaceful.

The place is so amazing. We will make a reservation again soon in the new year. Many thanks to Ian, the manager, who was very helpful. We were very surprised because all the necessities that were at our disposal and that we could bring our dogs with. We'll visit Jacobuskraal again in March 2019.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Wonderlik en rustig.

Die plekkie is sowaar fantasties. Ons sal in die nuwe jaar gou weer 'n bespreking maak. Baie dankie aan Ian, die bestuurder, wat baie behulpsaam was. Ons is baie verras omdat alle benodigdhede tot ons beskikking was en dat ons hondjies kon saamkom. Ons sien Jacobuskraal weer voorlopig in Maart 2019.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Jacobuskraal Yzerfontein Farmhouse's response

Baie dankie vir julle terugvoering. Sien uit na julle volgende kuier.

Jacobuskraal Yzerfontein Farmhouse
Francois J - Nov 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Francois J
With spouse/partner

Peaceful stay if you want to get away from your busy life.

We enjoyed our visit and will definitely consider staying there again. We were only 3 people so we had plenty of space. The description mentions that 12 people can stay there, but I will not recommend it. There is only one shower that works relatively well, so everyone will have to shower in the one bathroom. It was not a problem for us, but could be problematic for a large group. The caretaker was very helpful and made us feel welcome.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Rustige verblyf as jy wil wegkom van die gejaag.

Ons het ons kuier baie geniet en sal beslis weer oorweeg om daar te bly. Ons was net 3 persone so ons het oorgenoeg spasie gehad. Die beskrywing noem dat 12 mense daar kan bly, maar ek sal dit nie sommer aanbeveel nie. Daar is net een stort wat relatief goed werk, so almal sal in die een kamer se badkamer moet stort. Dit was nie vir ons 'n probleem nie, maar kan dalk problematies wees vir 'n groot groep. Die opsigter was baie behulpsaam en het ons welkom laat voel.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Letitia V - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Letitia V

Peaceful, safe farm atmosphere, an experience!

Our accommodation was absolutely nice and definitely child friendly. We enjoyed every moment, especially because there wasn't a TV, so we could spend some quality time together as a family. Thank you very much. We will definitely come again.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Rustige, veilige plaas-atmosfeer, 'n belewenis!

Ons verblyf was absoluut lekker en definitief kindervriendelik. Ons het elke oomblik geniet, veral omdat daar nie TV is nie, kon ons kwaliteit-familietyd saam spandeer het. Baie dankie, ons sal definitief weer hul besoek.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Jacobuskraal Yzerfontein Farmhouse's response

Baie dankie vir terugvoering. Julle is altyd welkom om weer te kom kuier.

Jacobuskraal Yzerfontein Farmhouse
Naretha F - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Naretha F
Family with young children

Wat 'n heerlike wegbreek in 'n veilige plaasomgewing.

Ons was 8 grootmense met drie kinders (almal onder 4 jaar) en ons het heerlik gekuier. Die feit dat daar nie 'n TV was nie, het gemaak dat ons, as familie, 'n slag ander goed gedoen het as gewoonlik. Die wit strande en winkels van Yzerfontein is ook naby genoeg om gou vinnig daarheen te gaan. Hier en daar was daar ietsie wat gepla het, maar oor die algemeen het ons heerlik gekuier en sal ons beslis weer gaan.

Jacobuskraal Yzerfontein Farmhouse's response

Baie dankie vir jul terugvoer. Kom kuier gerus weer.

Jacobuskraal Yzerfontein Farmhouse
Cornelle N - Aug 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Cornelle N
Family with teenagers

Everything was great, perfect break. Will come again!

Fabulous stay. Peaceful, everything we needed. Perfect place to recharge or haev a family / friends gathering. We will definitely book again!

Jacobuskraal Yzerfontein Farmhouse's response

Thank you very much for your review. Please come again.

Jacobuskraal Yzerfontein Farmhouse
Cobus O - Jul 2018
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Cobus O

Lekker ruim huis vir groot groep vriende om saam te kuier.

Huis was netjies en geriewe prakties vir groot groepe, ons het baie gehou van die oop plan kombuis/sitkamer/eetkamer met braaiplek en van die isolasie in die natuur.

Jacobuskraal Yzerfontein Farmhouse's response

Baie dankie vir julle resensie. Kom gerus weer.

Jacobuskraal Yzerfontein Farmhouse
Nicolene V - Jul 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Nicolene V
Family with young children

Baie lekker gebly.

Ons was twee gesinne met honde en almal het baie lekker gekuier. Was daar in die winter, so die binnebraai was heerlik om die huisie op te warm.

Jacobuskraal Yzerfontein Farmhouse's response

Dankie Nicolene, is bly julle het dit geniet. Kom gerus weer.

Jacobuskraal Yzerfontein Farmhouse
Angelique P - May 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Angelique P
With spouse/partner

'n Stukkie plaas-hemel op die Weskus.

Ons het heerlik gekuier by Jacobuskraal Yzerfontein Farmhouse, ons vierpoot kind ook! Die hele erf is omhein en ons hond kon vrylik rondsnuf en speel. Sy het die spasie so baie geniet. Dit is letterlik 'n hondehemel. Die huis self is goed ingerig met al die benodighede wanneer mens in ag neem dat dit basies "off the grid" is - van braairooster, tot 'n jaffelmaker, ekstra koelerbokse om koeldranke koud te hou. Al is dit 'n plaashuis, het ons gevoel dat dit regtig mooi skoon was. Ons stem met vorige kommentaar dat die al die kamers en badkamers wel gordyne moet kry, vir meer privaatheid, en hoop dat bestuur dit sal toepas. Daar is ook 'n nuwe solarstelsel geïnstalleer volgens Ian, en hierdie het hoofpyne veroorsaak wanneer die stelsel se alarm in die nag en deur die dag afgegaan het, dit is seker net 'n klein verstelling wat gemaak moet word. Tesame met die saligheid en lekker braai-area, is daar baie om te doen in die omgewing en sal geen gas verveeld raak nie. Ons sal graag terugkeer vir nog 'n lekker wegbreek! Ons hoop die solarstelsel is teen dan uitgesorteer.

Jacobuskraal Yzerfontein Farmhouse's response

Hallo Angelique

Dankie vir die positiewe terugvoer en ons is bly julle het dit geniet. Ons sal beslis kyk na meer gordyne en ook na die solarstelsel. Dit gee gewoonlik net probleme as die sisteem oorlaai is, of die battery pap is. Jammer daaroor.

Groete
Martin Louw

Jacobuskraal Yzerfontein Farmhouse
Anelda H - Feb 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Anelda H
With spouse/partner

Heerlike, rustige plaasgevoel.

Ons het 'n heerlike tyd gehad, baie rustig en die huis het 'n lekker plaasgevoel. Miskien sal 'n mikrogolf dalk handig inkom. Verder was alles baie lekker.

Jacobuskraal Yzerfontein Farmhouse's response

Baie dankie, ek is bly julle het dit geniet.

Ons wil van die grid af bly en gebruik sonkrag, sal dus nie op die stadium 'n mikrogolfoond kan dryf nie.

Jacobuskraal Yzerfontein Farmhouse
Hyla B - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Hyla B

Oulike, veilige plek, asook vir ons diere. Awesome!

Dit is 'n groot plaashuis wat baie goed toegerus is. Die omgewing is so rustig en veilig. Geen bekommernis oor ons honde, wat saam met ons daar was nie. Ons het dit werklik baie geniet, al was die weer koelerig het ons die binne braai gebruik wat uitstekend gewerk het. Sal definitief weer soontoe gaan.

Jacobuskraal Yzerfontein Farmhouse's response

Baie dankie, julle is welkom om weer te kom kuier!

Jacobuskraal Yzerfontein Farmhouse
Kevin D - Dec 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Kevin D
Family with young children

Satisfied.

Satisfied with the service and accommodation.

Jacobuskraal Yzerfontein Farmhouse's response

Thank you, glad you enjoyed your stay. Please come again.

Jacobuskraal Yzerfontein Farmhouse
Jan V - Sep 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jan V
With spouse/partner

Ideale basis vir lekke slaap terwyl jy bedags gaan blomme kyk in Darling omgewing en die Weskus Nasionale Park se Postberg.

Rustig en stil op die plaas met net die natuur as geselskap. Groot kaggel met binnenshuise braaiplek indien die weer buite nie gesellig is nie. Ruim slaapkamers met geriewe. Baie dankie Ian Gradwell vir jou vriendelikheid en hulp met alles wat ons wou weet oor winkels plekke en paaie.

Evan K - Aug 2017
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
3/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Evan K
Family with young children

Dit was 'n lekker gesins plek met ruimte vir die kleinkinders.

Die gas storte en yskas het nie saam gespeel nie end die bed in die hoof slaapkamer is besig om inmekaar te sak, glad nie aanvaarbaar nie. Andersins nie seker nie te onaardig nie.

Jacobuskraal Yzerfontein Farmhouse's response

Goeiedag Evan,

Dankie vir die resensie. Jammer oor julle ervaring. Die gas yskas was vir 'n diens en daar is twee nuwe beddens aangeskaf.

Groete

Jacobuskraal Yzerfontein Farmhouse
De Jongh B - Jun 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
De Jongh B

Wonderful weekend away from city noise.

We were 3 families with children that stayed here for a weekend. More than enough space, fantastic braai en entertainment facilities, perfect location, away from any noise and other people. Thank you, will definitely return!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Wonderlike naweek weg van die stad se geraas.

Ons was drie gesinne met kinders wat vir 'n naweek hier gebly het - meer as genoeg plek, lekker braai- en kuiergeriewe, en die ligging was perfek, weg van enige geraas en ander mense. Baie dankie, ons kom beslis terug!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Jacobuskraal Yzerfontein Farmhouse's response

Baie dankie, bly julle het dit geniet!

Jacobuskraal Yzerfontein Farmhouse
Musa M - May 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
2/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Musa M
With friends

Good place, gives you peace of mind.

The place is far from Cape Town, 80 km away.

Melissa W - Apr 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Melissa W
With spouse/partner

It was absolutely fantastic, great location, great house and the dogs enjoyed the yard and sea so much!

We will definitely come stay here again. MIght have preferred the gates around the yard to be more secure. Our one dog jumps over everything. You can't leave you dogs alone at home if you quickly want to go explore, so that makes it a bit difficult to explore Yzerfontein or to go on a restaurant tour if you're staying for longer than a weekend. But without dogs it would be the best getaway spot! Nice and spacious and a fantastic location!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Dit was absoluut fantasties, great ligging, great huis en honde het die erf en see só baie geniet!

Ons sal vir seker weer hier kom bly. Sal dalk net die hekke om die erf bietjie meer secure verkies het.. Ons een hond spring oor alles. Mens kan nie jou honde alleen by die huis los as jy gou iewers wil gaan explore wat nie honde toelaat nie, so dit maak dit net bietjie moeilik om Yzerfontein ook te gaan verken of 'n "restaurant-toer" te vat as mens vir langer as 'n naweek daar wou bly. Maar sonder honde ook sal dit net die beste wegbreekplek wees! Lekker groot en 'n fantastiese ligging!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Jacobuskraal Yzerfontein Farmhouse's response

Baie dankie. Julle is enige tyd welkom.

Jacobuskraal Yzerfontein Farmhouse
Jacques S - Oct 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Jacques S
With friends

Fantastic weekend away for a bachelors.

If you're looking for a weekend away close to the beach, but also in the bush, with family and friends, then this is the place for you. We really enjoyed the stay. Very close to the town Yzerfontein and bars and restaurants. You have complete privacy in your house. Will definitely come here again.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Fantastiese naweek weg vir 'n rampartytjie.

As jy 'n naweek weg naby die see wil hê, maar ook in die bos, saam jou vriende of familie, is dít die plek vir julle. Ons het baie lekker gekuier en gebly hier. Lekker naby die dorpie van Yzerfontein en kuierplekke. En jy't totaal en al privaatheid by jou huisie. Sal definitief weer hiernatoe kom.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Jacobuskraal Yzerfontein Farmhouse's response

Baie dankie!
Julle is enige tyd welkom!

Jacobuskraal Yzerfontein Farmhouse
Johan H - Aug 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Johan H
With spouse/partner

4 stars average.

Great for humans and canines! Lots of space. Though rustic, well equipped and very private.

Jacobuskraal Yzerfontein Farmhouse's response

Thank you very much for your review.
Please come again.

Jacobuskraal Yzerfontein Farmhouse
Theodore Ernest T - Apr 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Theodore Ernest T
With spouse/partner

Peace and tranquillity.

We had a wonderful stay. We would have like to see more window coverings, especially at night time because it feels a bit scary. Our pets enjoyed it tremendously and it can be recommended for any animal lover. It is nice and safe and has an enclosed yard. Maybe the owner could take some recent photos of the place because it looks better in real life than on the web.

Ursula W - Mar 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Ursula W
With spouse/partner

Heerlik stil en rustig.

Sien gerus die sterre.

Jacobuskraal Yzerfontein Farmhouse's response

Dankie vir die resensie, is bly julle het dit geniet!

Jacobuskraal Yzerfontein Farmhouse
Charmainne D - Feb 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Charmainne D
With spouse/partner

Perfekte plek om te ontspan!

Die kort wegbreek was fantasties en Jacobuskraal was die perfekte plek om te ontspan en te rus. Die fasiliteite was uitstekend en die diens tops.

Jacobuskraal Yzerfontein Farmhouse's response

Dankie Charmainne kom gerus weer!

Jacobuskraal Yzerfontein Farmhouse
Shafiek H - Nov 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Shafiek H
With friends

Fantasties.

Ons was 10 dames wat op Jacobuskraal Yzerfontein Farmhouse vir 'n naweek gekuier het en dit was fantasties. Sal dit enige tyd weer doen en sal dit vir enige persoon wat van die rustigheid hou aanbeveel.

Jacobuskraal Yzerfontein Farmhouse's response

Baie dankie vir die terugvoer! Julle is enige tyd weer welkom.

Jacobuskraal Yzerfontein Farmhouse
Antoinette C - Sep 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Antoinette C
With spouse/partner

My familie het dit regtig baie geniet!

Sien asb. die sterre.

Jacobuskraal Yzerfontein Farmhouse's response

Baie dankie vir review!
Is bly julle het dit geniet!

Jacobuskraal Yzerfontein Farmhouse
Wouter V - Jul 2015
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Wouter V
With spouse/partner

Lekker privaat en baie ruimte.

Aangename verblyf en kan lekker afskakel. Huis is toegerus met alles wat nodig is.

was R2 650
From R1 988
per night (for 10 people)
was R2 650
From R1 988
per night (for 10 people)
was R2 650
From R1 988
per night (for 10 people)
Make a Booking
  • Capacity: 10 people
  • Check-in: 15:00 to 20:00
    Check-out: 11:00
  • Address: Plot 22 Jacobuskraal, Jacobuskraal Nature Reserve, 5 km from Yzerfontein, 7351, Western Cape
  • All ages welcome
https://d288tngog90ix0.cloudfront.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAJGQyM2U2ZWQwLWY0N2YtNDZiNS1hODg3LTMzNmY2NGY0MDNhOQ?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format was R2 650, now From R1 988  per night (for 10 people) 37 5 1 5 Plot 22 Jacobuskraal Jacobuskraal Nature Reserve 7351 Western Cape 0860 022 102 15:00-20:00 11:00 -33.332917149028 18.226978182793
SUBSCRIBE TO GET AWESOME ACCOMMODATION SPECIALS!
SUBSCRIBE FOR AWESOME SPECIALS!