The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at Kareekloof Game Farm | TravelGround
+68

Kareekloof Game Farm

Self Catering

Review Summary

4.7 out of 5from 63 reviews for Kareekloof Game Farm
Cleanliness
4.6/5
Service
4.9/5
Location
4.5/5
Safety
4.9/5
Value for money
4.5/5
Geraldine V - Nov 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Geraldine V
With friends

Very neat.

People are very hospitable.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie netjies.

Mense is baie gasvry.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Kareekloof Game Farm's response

Baie dankie vir jul besoek. Ons sien uit daarna om julle weer op ons rustige plaas te kan verwelkom. Pas julle self op.

Kareekloof Game Farm
Nobuhle Z - Oct 2021
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Nobuhle Z

Marvelous.

Nice place with a great view.

Kareekloof Game Farm's response

Thank you for your review.

Kareekloof Game Farm
Keikantse M - Oct 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Keikantse M
With friends

A night stay.

It was wonderful, the service, the rooms and the pool. We enjoyed.

Kareekloof Game Farm's response

Thank you for your review. We enjoyed being your host and looking forward to welcome you again on our farm.

Kareekloof Game Farm
Ernst W - Sep 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ernst W
With spouse/partner

Baie stil en rustig.

Rustig geslaap met 'n mooi uitsig en 'n mooi maanopkoms gesien.

Kareekloof Game Farm's response

Dankie dat julle die rustigheid waardeer het. Ons skep 'n rustige wegbreek geleentheid vir mense wat net bietjie asem wil kom skep in die natuur en weg te kom vanuit die gejaagde lewe van die stad. Hoeveel keer sien mense in die stad die maan opkom of bewonder die sonsopkom of ondergang. Hoop om julle gou weer te sien.

Kareekloof Game Farm
Gideon M - Aug 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Gideon M
With friends

Gemaklik, netjies, rustig.

Baie aangename kuier gehad. Mense is lieflik en die eenheid is mooi toegerus. Baie lekker braaigeriewe gehad by ons woonstel.

Kareekloof Game Farm's response

Dankie vir jou oorsig. Dit was lekker om julle te ontmoet het. Hoop om julle binnekort weer te sien.

Kareekloof Game Farm
Clement M - May 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Clement M
Family with young children

The hosts Leon and Annalize were very gracious and made the family feel welcome from the very first moment we met.

Kareekloof Game Farm offers an escape from city life with an abundance of birdlife and a well stocked game farm. There are no TV's in the chalets and with limited cellphone access the family had no choice but to settle in and enjoy the surroundings.

Kareekloof Game Farm's response

Thank you for your kind words and for taking time to review us. We enjoyed your family and it is so good to see families so close. It gives me hope for the future!

Kareekloof Game Farm
Emmanuel V - Apr 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Emmanuel V
Family with teenagers

Die eienaars is baie vriendelik en gasvry. Kombuisies is baie goed ingerig en alle utensils is beskikbaar.

Pragtige natuurskoon en baie stil vir 'n wegbreek naweek.

Julia D - Mar 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Julia D
With friends

Lekker, rustig en ontspannend.

Dit is altyd lekker in die bos met niks wat pla. Toegang tot swembad en kon net rondloop.

Erich F - Feb 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Erich F
With spouse/partner

Mooi natuurskoon met gasvrye eienaars.

Baie lekker gestap, gerus en gekuier.

Kareekloof Game Farm's response

Dankie dat jy die natuur so waardeer het. Hier kan jy weer rustig word en een word met jou Skepper. Ons het jul geselskap en getuienis geniet. Hoop om gou weer te sien, voordat julle teruggaan Indonesie toe.

Kareekloof Game Farm
Kenneth M - Feb 2021
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Kenneth M
With spouse/partner

Secluded bush getaway.

Wonderfully quiet, well-maintained and excellent hosts! Annalize and Leon go out of their way to ensure your comfort. We thoroughly enjoyed our getaway from the city.

Kareekloof Game Farm's response

Thank you for taking the time to review us. It was just an honor and a pleasure to could have been your hosts! We are looking to your next visit.

Kareekloof Game Farm
Elsabe B - Dec 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Elsabe B

Baie aangename oord en atmosfeer. Natuur is rustig en baie mooi. Heerlik ontspan.

Oulike akkommodasie en selfsorg het alle benodighede. Netjies en skoon woonstelle en uitstekende diens. Gaan beslis weer.

Kareekloof Game Farm's response

Dankie vir die tyd wat jy geneem het om 'n oorsig oor ons te skryf. Ons sal julle graag weer op die plaas wil verwelkom. Dit het so mooi gereen en die weiding lyk pragtig. Aan God al die eer.

Kareekloof Game Farm
Hlengi M - Nov 2020
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Hlengi M
With spouse/partner

I had a fantastic time. Definitely value for money and the host was great from the day 1 until the end. The chalets are neat and the pool clean.

I will definitely recommend it to others and I would not mind going back again.

Kareekloof Game Farm's response

Thank you for taking the time to review us. We can not wait for your next visit. Regards

Kareekloof Game Farm
Marinda P - Sep 2020
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Marinda P
With spouse/partner

Lekker verblyf en vriendelike gasvrou!

Lekker rustige naweek weg in 'n netjiese eenheid met 'n baie vriendelike gasvrou!

Kareekloof Game Farm's response

Dankie vir die mooi woorde!

Kareekloof Game Farm
Linda D - Sep 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Linda D
Family with young children

Beste plek om te gaan ontspan en om stilte om jou te kry

Pragtige plek, beste mense!

Kareekloof Game Farm's response

Dankie dat julle die stilte geniet het. So baie mense het dit nodig. Die natuur het sy manier om mens van die stress te laat vergeet in die werksplekke.
Julle is 'n pragtige gesin. En dit kan geld nie koop nie.

Kareekloof Game Farm
Pierre B - Mar 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Pierre B
With spouse/partner

Lekker en gerieflik, mooi skoon en goed ingerig.

Gashere van die instelling is baie vriendelik en gasvry, het baie lekker gesels en gekuier. Beste was die geen selfoonsein en geen TV in die kamer nie!

Kareekloof Game Farm's response

Dankie vir die tydjie wat jy geneem het, om 'n oorsig te skryf oor Kareekloof Game Farm/Wildsplaas.
Dit is so lekker om te hoor mense waardeer die feit dat hier nie goeie opvangs is nie en dat daar nie TV's in die kamers is nie. Daar is wel 'n TV met vol DSTV in die publieke sitkamer. So, mense kan hul sepies en/of sport nog steeds kyk. Ons noem dit 'n "digital vacation".
Ons het jul geselskap geniet en vertrou dat ons mekaar binnekort weer sal sien.

Kareekloof Game Farm
Leonard C - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Leonard C
With spouse/partner

Rustig.

Was 'n baie lekker naweek en ons het dadelik welkom gevoel.

Kareekloof Game Farm's response

Baie dankie vir die tyd wat jy geneem het om 'n oorsig oor ons te skryf. Dit is so lekker om in die gastebedryf te wees en gereeld nuwe mense te ontmoet. Ek hoop om julle gou weer te kan verwelkom.

Kareekloof Game Farm
Antionette J - Dec 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Antionette J
With spouse/partner

Absoluut fantasties, sonbesies sing en nagapies loer met groot oë!

Ons was hartlik verwelkom deur Leon en Annalize! Hulle is absoluut die perfekte gasheer en gasvrou. Hulle het altyd seker gemaak dat ons reg is, of ons iets ekstra nodig het en altyd bereid om te help! Die akkommodasie was so gemaklik, ons het niks gekort nie. Ek en my man het op 'n piekniek gegaan, en die mandjie wat Annalize voorberei het, was uit die boonste rakke! Ons het lekker afgekoel in die swembad, gesels met ander gaste en met Leon en Annalize. Ons het wild gesien, van 'n witblesbok en hulle kleintjies tot 'n tsetsebe (eerste keer dat ek so 'n bok sien)! En ek sal nie van Trompie, die rooikat, vergeet nie. Die nagapies was 'n bonus! Die rus en vrede was verwelkomend! Ek sal Kareekloof Game Farm aanbeveel aan enige iemand wat net van die besige stad se geraas wil wegkom. Aan Leon en Annalize: Baie dankie vir julle gasvryheid, ons sien julle binnekort! Ons bid groot gebede dat julle area geseën sal word met reën, die sluise sal oopgemaak word!

Kareekloof Game Farm's response

Dankie dat jy tyd geneem het om jul ervaring by Kareekloof Game Farm met ander mense te deel. Ons is baie bly dat julle jul kuier by ons geniet het, en dat jy ons aanbeveel vir ander om ons te besoek. Dit was heerlik om julle te kon bederf het met 'n piekniek mandjie. Julle het ons geseën met jul opregte bekommernis oor die droogte toestand in die omgewing. Mag God jul gebede saam met ons verhoor, en spoedig vir ons baie goeie reën stuur. Ons kan nie wat om julle weer op ons Wildsplaas te kan verwelkom nie. Weet jy wat? Daar is nog baie wat ek julle wil wys.

Kareekloof Game Farm
Nic S - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Nic S
With spouse/partner

Stil en rustige ontvlugting van die stadsgeraas.

Eienaars is baie gasvry en het virseker ons het alles wat ons nodig het. Gemeenskaplike sit-/TV-area is baie mooi ingerig. Buffel Kothuis is baie netjies, skoon en oulik ingerig. Het beide aande die nagapies geniet wat saans uitkom en het selfs vir Trompie (die plaaslike rooikat) ontmoet. Het lekker bergfiets gery en gestap op die wildsplaas. Sal Kareekloof beslis aanbeveel en hoop om gou weer te gaan kuier.

Kareekloof Game Farm's response

Baie dankie dat jy tyd geneem het om jou ervaring by ons, met ander te deel. Dit was fantasties om julle te kon ontmoet het, en ons sien uit na julle volgende besoek. Mag julle net gesëend wees.

Kareekloof Game Farm
Yolanda S - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
3/5
Value for money
4/5
Yolanda S
Family with young children

Peaceful in the bush.

We had a great stay, enjoyed the hiking and the game drive.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Lekker rustig in die bos.

Ons het lekker gebly, gestap en die wildrit geniet.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Kareekloof Game Farm's response

Danke dat julle Kareekloof Wildsplaas besoek het. Ons wildsritte word ook natuurritte genoem. Want ons dek die hele spektrum in ons ritte naamlik bome, plante, diere en die natuur in geheel. Ek is bly jule het die rit geniet.

Kareekloof Game Farm
Phillip W - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Phillip W
Family with teenagers

Puik verblyf.

Baie aangename plek, gaan definitief teruggaan. Kon nie oral uitkom a.g.v. die weersomstandighede nie, maar ons het ons tydjie geniet. Dankie Kareekloof se bestuur. God seën julle.

Kareekloof Game Farm's response

Dankie vir die tydjie wat jy geneem het om 'n oorsig oor ons te skryf. Dit was slegs 'n plesier om julle op ons plaas te kon verwelkom. Julle is dierbare mense. Dankie ook vir jul geduld met die weeromstandighede. Ons het vir solank gebid vir reen en toe julle kom kuier toe begin dit reen. Julle is verseker geseendes van die Here. Ek vertrou om julle binnekort weer te sien. Liefde en groete vir die gesin en vriende.

Kareekloof Game Farm
Amanda L - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Amanda L
With friends

Beautiful and peaceful game farm.

We had a wonderful time and Leon and Annalize went out of their way to make it a nice experience for us. It is a beautiful farm with plenty of wildlife and the game drive was fantastic.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Pragtige en rustige wildsplaas.

Ons het heerlik gekuier en Leon en Annalize het uit hulle pad gegaan om dit vir ons heerlik te maak. Dit is 'n pragtige plaas met vollop wild en die wildsrit was fantasties.mAlhoewel dit die hele naweek gereën het, is dit een van my lekkerste naweke ooit.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Kareekloof Game Farm's response

Dankie vir die tyd wat jy gemaak het om 'n oorsig te skryf. Ons is so dankbaar dat julle saam ons die reen geniet het en dat dit julle nie verontrief het nie. Net so, is ons bly dat julle die wildsrit en natuurskoon waardeer het. Ons vertrou om julle binnekort gou weer te kan verwelkom op ons Wildsplaas.

Kareekloof Game Farm
Liz S - Dec 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Liz S
With spouse/partner

Very tranquil, would have liked to do actives of normal farm life with farm.

Cool weather. A must. Honesty pub is great.

Kareekloof Game Farm's response

Thank you for taking time to review us. We feel sorry that your family was not feeling well and therefor could not participate in the farm activities. We are glad to hear that you enjoyed the honesty pub. Regards

Kareekloof Game Farm
Ellen C - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ellen C
With spouse/partner

Heerlik ontspanne, lekker bederf.

Sal enige tyd weer by die vriendelike, gasvrye mense gaan bly. Heerlik bederf.

Lucia S - Sep 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lucia S
Family with young children

We had a great time with my family.

We would like to go back there with friends and stay there with our spouses/partners to enjoy the company.

Kareekloof Game Farm's response

Thank you for visiting us. We are looking forward to your next visit. Regards to your beautiful family.

Kareekloof Game Farm
Claire B - Sep 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Claire B
Individual traveler

If you’re looking for peace and quiet this place is great.

My only issue was that the bed and pillows were really uncomfortable. Other than that the hosts were friendly, a lovely place to chill and get away from busy life.

Kareekloof Game Farm's response

Good day Claire. Thank you for taking time to review our establishment. We are glad to hear that you chilled out and that the quietness off the farm was good for your busy lifestyle. We are sorry to hear that the bed and pillows were not to your satisfaction. Please be assured that we will look into it. We also want to bring it to your attention, that it is difficult for establishments to suit every guests preferences. Some like a soft bed, others a harder bed. Although we strive to suit every guest demand to the best of our ability, it does not work out all the time. Thank you for your kind word, and we trust that you will come and visit us again. Regards

Kareekloof Game Farm
Chris V - Sep 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Chris V
With friends

Brilliant.

Service and accommodation was brilliant.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Briljant.

Diens en verblyf was briljant.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Kareekloof Game Farm's response

Baie dankie.

Kareekloof Game Farm
Ferdi H - Aug 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ferdi H
With spouse/partner

Rus, vrede en opregte vriendelike, puik gasvryheid.

Heerlike, skoon en veilige verblyf. Die gasheer en gasvrou het ons soos ou vriende laat voel. Maaltyd was heerlike en smaaklike boerekos. Sal beslis weer besoek. Maak ons trots om Suid-Afrikaners te wees. Gasheer deel ook graag kennis en veldstories. Pragtige natuur- en sterrehemel.

Kareekloof Game Farm's response

Dankie vir die tyd wat jy geneem het om 'n oorsig oor ons te skryf. Dit was vir ons 'n voorreg om julle te kon bederf met boerekos en plattelandse gasvryheid. Ons hoop om julle binnerkort weer op Kareekloof Wildsplaas te kan verwelkom. Groete

Kareekloof Game Farm
Danie N - Jun 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Danie N

Peaceful atmosphere that makes you forget all your worries.

We went on recommendation to break away from the hustle and bustle of the city. We were welcomed like old friends. Leon and Annelize welcomed their guests and immediately told us their house is now our house too. The only thing we were sorry about was the fact that our visit was so short. The facilities are nice and service is excellent. It must be a paradise for hunters. Unfortunately I'm not a hunter, but I could en enjoy the atmosphere.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Rustige atmosfeer wat jou laat vergeet van jou sorge.

Op aanbeveling het ons gegaan om weg te breek van die stad se rumoer. Ons is ontvang soos ou vriende wat lanklaas gesien is. Leon en Annalize het hul gaste welkom geheet en onmiddellik ons laat verstaan dat hulle huis ons huis is. Al waaroor ons jammer was is dat ons besoek so kort was. Die geriewe is mooi en diens uitstekend. Vir jagters moet dit 'n paradys wees. Ongelukkig is ek nie 'n jagter nie, maar kon die atmosfeer geniet.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Kareekloof Game Farm's response

Dankie vir die tydjie wat jy geneem het om 'n oorsig oor jul verblyf by ons te skryf. Ons is net so jammer dat jul verblyf van korte duur was. Ons vertrou om julle gou weer te sien.

Kareekloof Game Farm
Peet V - Mar 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Peet V
Family with young children

Was baie lekker gewees.

Was skoon en netjies. Mense was baie vriendelik.

Kareekloof Game Farm's response

Dankie vir die tyd wat jy geneem het om 'n oorsig oor ons te skryf. Ons is bly om te hoor julle het dit geniet en dat julle ons vriendelike diens waardeer. Ons hoop om julle gou weer te sien.

Kareekloof Game Farm
Hanlie K - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Hanlie K
Family with young children

Rustige atmosfeer met pragtige natuur.

Vriendelike gasheer en -vrou, wat deel uitmaak van jou ervaring. Moenie die wildsrit mis nie. Die kamers is basies maar baie skoon.

Kareekloof Game Farm's response

Dankie vir die tydtjie wat jy geneem het om iets oor ons te skryf. Ons is bly julle het dit geniet. Wat die Basiese Kamers aanbetref die volgende. Ons het besluit om die kamers en chalets nie te oor doen nie en eerder ons pryse billik te hou. Mense kom plaas toe om buite te wees en die natuur en sonskyn te geniet. Soos jy tereg noem, is die chalet skoon en dit is vir ons baie belangrik. Ons hoop om julle gou weer te sien. Die wildsrit wat nog net die begin van die ervaring.

Kareekloof Game Farm
Paul V - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Paul V
Family with young children

Wat 'n pragtige plek met gawe mense.

Kareekloof is die plek om te gaan rus. Annelize en Leon laat jou werklik tuis voel en gasvryheid is wonderlik. Alles moontlik was gedoen om ons verblyf baie spesiaal te maak. Het reeds my volgende verblyf op Kareekloof bespreek.

Kareekloof Game Farm's response

Baie dankie vir jou oorsig. Dit was wonderlik om julle op ons plaas te kon verwelkom en ons is bly julle het goed gerus. Ons sien uit na jul volgende besoek. Vriendelike Bosveld-groete

Kareekloof Game Farm
Jean-riegardt V - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Jean-riegardt V
With spouse/partner

Rustige bosveldwegbreek geskep om mekaar weer te vind.

Kareekloof Wildsplaas is nie 'n vakansieoord nie. Daar is nie 'n "super tube", restaurant of winkel nie. Ook nie TV in jou kamer nie. Dit is juis hierin waar die mooi van die plek te vinde is. Dit is 'n plek waar 'n mens net kan afskakel en mekaar en die beeldskone natuur kan geniet, vêr weg van die stad se rumoer. Netjiese, privaat eenhede waar daar elke oggend 'n vriendelike basterhond jou by die voordeur ontmoet waar sy heelaand gelê het om jou op te pas. 'n Hoenderhaanwekker wat van vêr en vroegmore af mens wakker sus. Dit was die eerste keer in maande dat ek en my vrou net kans gehad het om te gesels, speletjies te speel, vars lug in te asem en te rus. Perfek vir ons sogename "baby-moon". Absolute gasvryheid. Leon en Annelize was heeltyd beskikbaar en geen versoek was te groot nie. Om eerlik te wees, sou ek dit meer geniet het as die wildsplaas vir ons meer toeganklik was op ons eie stoom. Dalk as daar 'n wildskamp was waar ons self kon gaan ry of 'n uitgemerkte voetpad of twee in die veld in. Nietemin het Leon ons geneem op 'n pragtige wildsrit met 'n gids waar ons baie geleer is van die bome en die berge asook 'n klomp bokke, varke en kameelperde gesien het. Die rit en ons vakansie is geëindig met 'n besoek aan "Miracle Mountain" waar ons op 'n berg, wat uitkyk op die plaas, gestaan het net bo 'n trop elande en 'n klippie en 'n gebedjie neergelê het by die voet van 'n groot houtkruis. Dit was 'n nederige ervaring wat 'n traan tot my oog gebring het. Skemer op pad terug het die pragtigste wit blommetjies, wat slegs blom in die aand hulle verskyning gemaak. Soos honderde klein sterretjies wat die bosveldvloer verlig. Ter opsomming, sal ek definitief hierdie plek aanbeveel. Ek sal egter voorstel dat indien jy hierna toe wil kom dat dit vir meer as twee dae is. Dit het ons omtrent 'n dag en 'n half geneem net om af te skakel. Vir dié van julle wat egter ontrekkingsimptome kry van die rumoer of "super tube", beide Rustenburg en Buffelspoort ATKV-oord is 45 minute se ry weg.

Kareekloof Game Farm's response

Baie dankie vir die tyd wat jy geneem het om hierdie volledige oorsig oor Kareekloof Wildsplaas te skryf. Dit is vir ons 'n riem onder die hart as mense die plaas waardeer soos ons dit sien. Wat die "self in die wildskamp" ry betref net die volgende: As gevolg van vorige gaste wat self in die veld gery het en ons baie skade berokken het deur wild te gejaag het met hul voeruig moet ons ongelukkig nou almal onder dieselfde kam skeer. Bring gerus volgende keer jou bergfiets en kom ry op die wildsplaas met jou fiets. Dit is net voertuie wat ons nie toelaat nie. Vriendelike Bosveldgroete

Kareekloof Game Farm
Marieke R - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Marieke R

We had a lovely time, although the weather was not pleasant.

We enjoyed our stay and had a lovely time with our friends.

Kareekloof Game Farm's response

Thank you for taking a minute to review our establishment. We are glad to hear that you had a lovely time at our place. Unfortunately we do not have control over the weather but at least you spent quality time with your friends and family.

Kareekloof Game Farm
Elana M - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Elana M
With friends

It was the most lovely weekend filled with silence, animal sounds and rest for the both of us.

We really enjoyed being on a peaceful farm for the weekend. The normal farm sounds, animals and birds you don't hear in the city anymore. The owners are very dear people and went through so much effort to make us feel at home, and to help us relax. We came back home very relaxed. I could definitely recommend this to someone who needs a break from the hustle and bustle and stress of the city life.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Dit was die heerlikste naweek van stilte, dieregeluide en rus vir elkeen van ons.

Ons het die naweek werklik so geniet om rustig op die plaas te kan wees. Die normale plaasgeluide, diere en voëls wat mens nie in die stad meer hoor nie. Die eienaars is dierbare mense wat soveel moeite doen om 'n mens tuis te laat voel en te laat ontspan. Ons het ontspanne teruggekom huis toe en ek kan dit beslis aanbeveel vir iemand wat wil wegbreek uit die stad se gewoel en die stres van elke dag se lewe.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Kareekloof Game Farm's response

Dankie vir die tydjie wat jy geneem het om iets oor Kareekloof Wildsplaas te skryf. Dit was vir ons 'n voorreg gewees om julle op die plaas te kon verwelkom en tyd met julle te kon spandeer. Ek is bly die plaas en die atmosfeer het bygedra tot julle ontspanning. Ek hoop om julle gou weer te sien.

Kareekloof Game Farm
Charl L - Sep 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Charl L
With spouse/partner

Quick getaway from the busy Gauteng.

Kareekloof offers a great breakaway from the busy Gauteng, only a short drive away. The farm offers peaceful walks, rare game and old school hospitality via the hosts. Very nice bar area if you have the need to chat to others.

Kareekloof Game Farm's response

Thank you for taking the time to review our establishment. We are glad to hear that you enjoyed your stay with us. Yes, we make time for our guests and chat with them. These days, so many people are so stressed out and on a run, that they can hardly relax without watching there mobile phones for messages. Here at Kareekloof Game Farm, we do the old school hospitality thing. That is why we get so many repeat business. Good luck with your future plans. May everything as you imagine it.

Kareekloof Game Farm
Magda V - Jul 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Magda V
With spouse/partner

Bushveld hospitality at its best.

Bushveld hospitality is synonymous with Leon and Annalize Prinsloo. People with a passion for the hospitality industry. Annalize's hands are always ready to host people, while Leon's passion for the wild and alternative hunting is clear. If you have a heart for the bush and veld, this is the place for you. We arrived as strangers and left as family.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Bosveld-gasvryheid op sy beste.

Bosveld-gasvryheid is sinoniem met Leon en Annalize Prinsloo. Mense met 'n passie vir die gasvryheidsbedryf. Annalize se hande staan reg vir onthaal groot of klein, terwyl Leon se passie vir die wild en alternatiewe jag sterk na vore kom. As jy 'n liefde vir die bos en die veld het, is dit net die plek om te wees. Ons het ingestap as vreemdelinge en daar uitgestap as familie.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Kareekloof Game Farm's response

Dankie dat jy die tyd geneem het om 'n oorsig oor ons te skryf. Dit was net 'n groot plesier om julle by ons te kon verwelkom. Ons vertrou dat ons julle sommer gou weer sal sien.
Vriendelike Bosveldgroete

Kareekloof Game Farm
Annamari S - Mar 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Annamari S
With friends

Fantastic!

What a lovely weekend. Annalize and Leon are fantastic, honest people. Nothing is too much trouble for them. A lovely farm on which to relax, be close to nature and just find yourself again. Mountain biking and walking is also some of the more active things you can do there. I recommend Kareekloof with an open heart to anyone who loves nature.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Fantasties!

Wat 'n heerlike naweek. Annalize en Leon is fantastiese, opregte mense. Niks is vir hulle te veel moeite nie. 'n Heerlike plaas om te ontspan, na aan die natuur te lewe en sommer net jouself weer te vind. Bergfietsry en stap is ook van die aktiewer dinge wat jy hier na hartelus kan doen. Ek beveel Kareekloof met 'n oop gemoed vir enige persoon wat van die natuur hou, aan.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Kareekloof Game Farm's response

Baie dankie vir die tyd wat jy geneem het om 'n oorsig oor ons te skryf. Ons is so bly julle het dit by ons op die plaas geniet. Ons streef juis daarna om vir mense 'n veilige wegbreek plekkie te gee om van die stad en besige sekulere lewe weg te kom vir 'n wyle. Die natuur het haar eie manier hoe sy met mens praat. Ons sien uit om julle weer by ons op die plaas te kan ontvang.

Kareekloof Game Farm
Nicolette G - Jan 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Nicolette G
Family with teenagers

Had a wonderful time on Kareekloof Game Farm, got some great rest and enjoyed nature, Leon and Annalize excell at hospitality, it was wonderful.

The wild animals and beautiful veld is a photographers dream. Friendly and helpful staff. Delicious farm breakfast and tasty "melkkos", that's what a visit in the country should be all about. Thanks Annalize and Leon, we'll see you again in July.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Heerlike tyd gehad op Kareekloof Wild plaas, uit gerus en die natuur geniet, Leon en Annalize se uitmuntende gasvryheid was wonderlik.

Die wildediere en pragtige veld is 'n fotograaf se droom. Die staff is vriendelik en baie behulpsaam. Plaas ontbyt en heerlik melkkos is mos hoe dit moet wees as jy op die platteland kuier. Dankie aan Annalize en Leon, ons sien julle weer die Julie-vakansie.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Kareekloof Game Farm's response

Dankie vir die tydjie wat jy geneem het om 'n oorsig oor ons plekkie te skryf. Dankie vir die mooi woorde en ons is baie bly dat julle die tydjie op die plaas geniet het. Ons het dit net so geniet om julle op ons plaas te kon verwelkom. Dit maak dit net soveel makliker as gaste die plaas- en natuurlewe geniet. Ons bied stilte, liefde en vrede hier aan. Dit is hoekom mense tog wil wegbreek van die stad se gejaag om na 'n rustige en veilige hawe in die platteland te kom. Ek is bly julle het die melkkos geniet. Dit is mos waaroor reënweer ook gaan. Lekker tradisionele boerekos word hier met liefde gemaak. Soos in Ouma se kombuis. Ons sien ook vreeslik uit na jul Julie vakansie en met die nuwe ervaring wat daar gaan gebeur. Liefde en groete

Kareekloof Game Farm
Phumzile N - Jan 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Phumzile N

Excellent.

Excellent service, my parents can't stop talking. 100 percent everything. Thank you.

Kareekloof Game Farm's response

Thank you for taking the time to review our establishment. We are glad to hear that your parents enjoy their stay with us. The found the game drive so interesting because we talk not just about the animals but about the trees and grass as well. We hope to see your parents soon again and you as well.

Kareekloof Game Farm
Renier R - Oct 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Renier R
With spouse/partner

Uitstekende diens.

Vriendelik verwelkom en sommer dadelik laat deel voel van die familie. Uitstekende diens. Sal beslis weer hulle besoek en aanbeveel vir enige iemand wat net 'n rustige wegbreek van die alle alledaagse gejaag soek.

Kareekloof Game Farm's response

Baie dankie vir die tyd wat jy geneem het om ons te evalueer. Dit was goed om julle op die plaas te kan ontvang het en het julle geselskap baie geniet. Ons is bly die rustigheid het julle welgeval. Ons sien uit na jul volgende besoek.

Kareekloof Game Farm
Derek F - Aug 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Derek F
With spouse/partner

Peace and quiet is the order of the day.

Easily accessible from main road. Warm reception by owners. Sunday morning breakfast superb.

Kareekloof Game Farm's response

Thank you for taking the time to review our place. It was good meeting you and hope to spoil you soon again with a freshly prepared farm style breakfast.

Kareekloof Game Farm
Emma D - Jun 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Emma D
Family with young children

Peaceful and wonderful.

I am sometimes sceptical about places that mention "you arrive as strangers and leave as friends" because I don't generally believe it, but at Kareekloof this is the honest truth. We had a wonderful weekend and Annelise and Leon's knowledge, passion and hospitality made us feel so at home, without being overwhelming. The self-catering units has everything you need for a weekend and the farm has wonderful opportunities for taking lovely walks. Our two year old was accepted as part of the family and had a wonderful experience. It was probably the nicest getaway weekend that we've had as a family.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Rustig en wonderlik.

Ek is soms baie skepties oor plekke wat aandui dat "jy as vreemdelinge kom en as vriende vertrek" want ek glo dit gewoonlik nie, maar met Kareekloof was dit werklik die geval. Ons het 'n wonderlike naweek daar deurgebring en Annelise and Leon se kennis, passie en gasvryheid het ons tuis laat voel, sonder dat ons oorweldig gevoel het. Die selfsorg-eenhede het alles in wat jy benodig vir 'n naweek en die plaas laat 'n mens toe om heerlik te wandel. Ons 2-jarige is soos deel van die familie aanvaar en het self 'n wonderlike ervaring gehad. Dit was seker die lekkerste wegbreeknaweek wat ons as familie gehad het.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Kareekloof Game Farm's response

Dankie dat jy die tyd geneem het om ons plekkie te evalueer. Ek is baie bly om te hoor dat ons aan julle verwagtinge voldoen het. Ek kan nie wag om julle weer op Kareekloof Game Farm te ontvang nie. Die tyd was so min en daar is nog soveel wat ek vir julle wou wys. Ek sien uit na jul familie naweek.

Kareekloof Game Farm
Connie V - Jun 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Connie V
With spouse/partner

A stunning place to go and rest and in touch with Nature.

A great weekend where we really relaxed in a clean and well-kept accommodation. The owners are friendly and hospitable, and ensuring the visitors have a relaxed time. They share with pride details and what is happening on the farm and involve the guests should they be interested. I will definitely recommend a stay on Kareekloof game farm.

Kareekloof Game Farm's response

Thank you for taking the time to review your stay with us. I am glad to hear that you were satisfied with your chalet. We strive to involve our guests in farm activities where possible. We are looking forward to see you again soon.

Kareekloof Game Farm
Magda L - May 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Magda L

Salige, rustige en ontspanne naweek.

Dit was 'n heerlike naweek. Ons is baie vriendelik ontvang en het baie baie goeie diens gekry. Die chalet was skoon en netjies met alle geriewe in werkende toestand. Ons het baie veilig gevoel. Sal definitief weer gaan.

Kareekloof Game Farm's response

Thank you for taking the time to review our establishment. We are glad that you enjoyed your stay with us. We are looking forward to see you soon again.

Kareekloof Game Farm
Werner K - Apr 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Werner K
Family with teenagers

Baie vriendelike mense, pragtige plaas en goeie diens.

Baie goeie en vriendelike diens vanaf die eienaars, Leon en Annalize, altyd bereid om die kuier meer aangenaam te maak. Pragtige plaas, lekker naby aan Pretoria . Kinders vra reeds wanneer gaan kuier ons weer. Sal beslis Kareekloof aanbeveel en ook weer self gaan kuier!

Kareekloof Game Farm's response

Baie dankie dat jy tyd geneem het om ons te evalueer. Dit was goed om julle te ontmoet het, en ons sien uit na jul volgende besoek.

Kareekloof Game Farm
Cor L - Jan 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Cor L
With spouse/partner

Aangenaam!

Ons het ons verblyf van 3 nagte geniet. Die omgewing was heerlik stil. Die eienaars baie vriendelik en die huisie waarin ons gebly het was netjies en gerieflik! Ons kan hierdie verblyf met 'n geruste hart aanbeveel!

Kareekloof Game Farm's response

Dankie dat jy tyd geneem het om jul veblyf te evalueer. Ons sien uit om julle weer hier op Kareekloof Wildsplaas te kan verwelkom.

Kareekloof Game Farm
Gugulethu S - Jan 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Gugulethu S
With friends

Place of peace.

Perfect place for a family catch-up, away from the madding crowd.

Kareekloof Game Farm's response

Thank you for your review.
We are looking forward to share the peace and tranquillity of the farm with your friends and family.
Regards

Kareekloof Game Farm
Carika V - Dec 2015
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Carika V
With spouse/partner

Dit was lekker, maar die kos nie so baie nie.

Skoon plek, vriendelike gasvryheid. Ons het drie maaltye daar gehad, wat nie so lekker was nie.

Kareekloof Game Farm's response

Dankie dat jy die tyd geneem het om ons plekkie te review en ook vir die mooi woorde.
Ek is bly ons kon julle van hulp gewees het met etes aangesien julle nie etes bespreek het nie, en ons duidelik vra dat mense etes vooruit bespreek.
Jammer dat die kos nie na jou smaak was nie.

Groete

Kareekloof Game Farm
Liza-marie G - Aug 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Liza-marie G
With spouse/partner

Lovely place with warm and loving hosts.

We felt at home and comfortable immediately. The room was very neat and comfortable. It had everything we need. We enjoyed the game drive as well.

Kareekloof Game Farm's response

Thank you for taking time to review our Establishment. We enjoyed your company and we are looking forward to your next visit. Regards

Kareekloof Game Farm
Robert S - Jul 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Robert S
With spouse/partner

Pragtige plek met baie vriendelike mense wat jou laat tuisvoel van begin tot einde.

Die plaas is pragtig en die diens puik. Dis baie netjiese verblyf.

Kareekloof Game Farm's response

Dankie dat jy tyd geneem het om ons wildsplaas en akkommodasie te review. Ons het julle geselskap geniet en sien uit daarna om julle weer op ons plaas te kan ontvang. Groete

Kareekloof Game Farm
Amanda N - May 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Amanda N
With spouse/partner

Ongelooflik lekker!

Die gasheer en gasvrou is gulhartig, vriendelik en gasvry. Die ervaring was ongelooflik en ons sal die plaas beslis weer besoek.

Kareekloof Game Farm's response

Dankie dat jy tyd geneem het om ons akkommodasie en wildsplaas te review. Ons sien uit na julle volgende kuier by ons.

Kareekloof Game Farm
Michelle V - May 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Michelle V
With spouse/partner

Asemrowend.

Annalize en Leon is voorwaar lieflike en dierbare mense. Ons het ons so geniet en lekker uitgerus. Hulle albei is verskriklik gasvry en verwelkomend. Sal ons verseker weer sien.

Kareekloof Game Farm's response

Dankie dat jy tyd geneem het om ons plekkie te evalueer.
Ons het julle besoek net so geniet en sien uit daarna om binnekort julle weer by ons te verwelkom.

Kareekloof Game Farm
Maryka L - Apr 2015
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Maryka L
With spouse/partner

Lekker en rustige bosveldnaweek.

Kareekloof is jou huis weg van die huis... Annalize en Leon laat jou so welkom voel... My man het die baarsvang vreeslik geniet en ek die wildrit. Daar was baie kameelperde... Leon se stories en kennis op die wildrit maak dit interessant...Verblyf was mooi en die swembad het lekker gelyk as dit net warmer was het ek geswem... Manlief kon sy Stormers nogsteeds ondersteun bosveld.

Kareekloof Game Farm's response

Dankie dat jy tyd geneem het om ons plekkie te evalueer. Ek is bly om te hoor julle het dit hier geniet. Ons sien uit na julle volgende besoek.

Kareekloof Game Farm
Eunice S - Apr 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Eunice S
With spouse/partner

Baie gasvry en netjies.

Sien die sterre.

Kareekloof Game Farm's response

Dankie dat jy tyd geneem het om ons plekkie te evalueer. Ons sien uit na jul volgende besoek.

Kareekloof Game Farm
Liana G - Apr 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Liana G
With spouse/partner

Ideaal vir natuurliefhebbers.

As jy hou van stap en bergfietsry is hierdie die regte plek vir jou. Annalize en Leon is baie gasvry en gaan uit hulle pad om jou tuis te laat voel. Pragtige wild gesien in 'n ongerepte omgewing.

Kareekloof Game Farm's response

Dankie dat jy tyd geneem het om ons plekkie te evalueer. Ons sien uit na julle volgende besoek.

Kareekloof Game Farm
Werner M - Apr 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Werner M
Family with young children

Ons het maar net een nag oorgebly, die verblyf was uitstekend, baie netjies en skoon.

Ons beveel die plaas aan met die hoogste agting, die eienaars is baie vriendelik en behulpsaam. Hulle het ons ook die nag genooi om saam met hulle te braai omdat ons te laat was om te bespreek vir aandete. Almal word hartlik ontvang en met respek behandel.

Kareekloof Game Farm's response

Dankie dat jy die tyd geneem het om ons plekkie te evalueer. Ons sien uit na jul volgende besoek.

Kareekloof Game Farm
Heidi G - Dec 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Heidi G
Family with teenagers

Wonderlike eienaars en die diens van kamers was baie welkom!

Ons het lekker gerus en Leon en Annalize is wonderlike mense. Die diens van kamers en skoonmaak van die braai was 'n lekker bederf vir ons.

Kareekloof Game Farm's response

Dankie dat jy die tyd geneem het om ons plekkie te evalueer en dat jy lekker gerus het.

Kareekloof Game Farm
Pierre L - Sep 2014
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Pierre L
Family with teenagers

As gesin het ons dit baie geniet.

Leon en Estelle is baie gasvry en laat jou werklik tuis voel. Ons het 'n KOUE naweek getref vandaar geen vis gevang nie, maar het die natuurskoon geniet. Die akkommodasie is skoon en die skoonmaakdiens is uitstekend. Daar is genoeg braaihout vir 'n lekke kampvuur. Die grondpad na Kareekloof is goed, maar redelik klipperig!

Kareekloof Game Farm's response

Dankie dat jy die tyd geneem het om ons plekkie te evalueer. Ons sien uit na jul volgende besoek.

Kareekloof Game Farm
Marie M - Jun 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Marie M
With spouse/partner

Baie geniet.

Mooi omgewing. Huisies baie mooi skoon. Gashere baie vriendelik en behulpsaam.

Kareekloof Game Farm's response

Dankie dat jy die tyd geneem het om ons plekkie te evalueer. Ons is bly dat jy die diens geniet het en dat jy kon rus, Ons sien uit na jul volgende besoek.

Kareekloof Game Farm
Pam B - May 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Pam B

Lekke!

Sien die sterre hieronder.

Kareekloof Game Farm's response

Dankie dat jy die tyd geneem het om ons plekkie te evalueer. Ons sien uit na jul volgende besoek.

Kareekloof Game Farm
Miko L - May 2014
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Miko L
Family with young children

Dit was heerlik rustig en ontspanne, en ons as gesin kon kwalitei tyd saam spandeer!

Ons het die onstpanne atmosfeer waardeer en kon werklik tot ruste kom. Die kinders het die vuurmaak uiters opwindend gevind en lekker gespeel met die vriendelike plaashonde wat kom kuier. Verder het Leon en Annalize mooi beheer oor hulle gaste gehou sodat almal die atmosfeer en rus van die bos kan geniet.

Kareekloof Game Farm's response

Dankie dat jy die tyd geneem het om ons plekkie te evalueer. Dit is goed om te hoor die kinders het die buitelewe en diere geniet. Ons sien uit na jul volgende besoek.

Kareekloof Game Farm
Mary E - Apr 2014
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Mary E
With spouse/partner

Comfortable, peaceful and re-energizing stay at Kareekloof.

Annalize and Leon, thank you for making our stay as comfortable as possible, with your wonderful personalities and hospitality your destination requires a comeback from your visitors. Martin & Mary

Kareekloof Game Farm's response

Thank you for reviewing our establishment. We are glad that you enjoyed your stay with us and we are looking forward to your next visit.

Kareekloof Game Farm
Cobus P - Apr 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Cobus P

Lekke!

Sien die sterre hieronder.

From
R750
per night (sleeps 2)
From
From R750
per night (sleeps 2)
From
R750
per night (sleeps 2)
Make a Booking
  • Capacity: 29 people
  • Check-in: 14:00 to 19:00
    Check-out: 10:00
  • Address: Farm Kareekloof, Vlakhoek, Derby, 0347, North West
  • All ages welcome
https://travelground.imgix.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAA6rXwe6s3v35H8uflyZMlQNYI4jZEF16LeCVK93vMIaqVEKOQmk?w=1440&h=960&fit=crop&auto=enhance,format,compress&q=80 From R750  per night(sleeps 2) 63 5 1 5 Farm Kareekloof Vlakhoek 0347 North West 0860 022 102 14:00-19:00 10:00 -25.867680629854 27.053661346436
SUBSCRIBE TO GET AWESOME ACCOMMODATION SPECIALS!
SUBSCRIBE FOR AWESOME SPECIALS!