Prince Albert Accommodation at Karoo View Cottages | TravelGround
+57

Karoo View Cottages

Self Catering

Review Summary

4.8 out of 5from 82 reviews for Karoo View Cottages
Cleanliness
4.9/5
Service
4.7/5
Location
4.7/5
Safety
4.7/5
Value for money
4.7/5
Patrick T - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Patrick T
With friends

A stunning stay in Prince Albert.

A beautifully appointed house that made one feel relaxed and at ease immediately. Very comfortable and private. A super location within walking distance of everything in town. I recommend it highly and will definitely be back.

Karoo View Cottages's response

Thank you Patrick. Always good to hear the good and the bad, in this case the good.

We would love to check you back in again.

Howard and Marion.

Karoo View Cottages
Debby N - Dec 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Debby N
With spouse/partner

Stunning place and very relaxing.

Howard and his team have a lovely place, everything about our stay was awesome. We will definitely be back.

Karoo View Cottages's response

Hi Debby, it is we who should thank you and your family.

To have great guests is such a pleasure for us and we would love to see you guys again one day.

Travel safely.

Howard and Marion.

Karoo View Cottages
Anneline B - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Anneline B
With spouse/partner

Fantastic and very nice, neat and quality bedding and lovely.

Excellent. Beautiful garden, quality bedding, lovely and very nice for pets. Very hospitable and helpful. Neat. Everything is wonderful.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Fantasties en baie lekker, netjiese kwaliteit beddegoed en heerlik.

Uitstekend. Pragtige tuin, kwaliteit beddegoed, heerlik en baie lekker vir troeteldiere. Baie gasvry en behulpsaam. Netjies. Alles is wonderlik.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Karoo View Cottages's response

Thank you Anneline.

We appreciate your kind words and will do all we can to make sure you and future guests are able to use such words again.

Travel safely and we would love to see you soon.

Howard.

Karoo View Cottages
Ian B - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ian B
With spouse/partner

Great stay.

We had a great stay. Lovely place.

Rentia V - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Rentia V
Family with young children

Diamant in die rof.

Hierdie plekkies is toegerus met alles wat jy nodig sal hê, ons het absoluut niks gekort nie. Die aandag aan detail is ongelooflik. Die braailapa was beslis 'n hoogtepunt, my man is daar weg met allerhande planne om dieselfde iewers te probeer bou. Genoeg veilige rondloopplek vir klein kinders in die tuin ook. Sal aanbeveel vir enige iemand.

Karoo View Cottages's response

Baie dankie Rentia, ons waardeur dit.

Reis veilig en ons sien uit om julle weer hier to sien.

Thank you. Howard and Marion.

Karoo View Cottages
Corne G - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Corne G
With spouse/partner

Very pleasant accommodation.

Howard was an excellent host. We had a very comfortable and safe stay! Karoo View is biker friendly and Howard put a lot of effort into us. Would definitely recommend for another tour to Prince Albert!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie aangename verblyf.

Howard was 'n uitstekende gasheer. Ons het baie gerieflik en veilig gebly! Karoo View is biker-vriendelik en Howard het baie moeite gedoen vir ons. Sal beslis aanbeveel vir 'n volgende toer na Prins Albert!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Karoo View Cottages's response

Thank you Corne, glad we could help you and be of service to you.
See you soon.

Howard and Marion.

Karoo View Cottages
Louis W - Aug 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Louis W
On business

Comfortable, safe and clean accommodation that exceeded all my expectations.

Karoo View Cottages provided a comfortable accommodation that felt safe and secure. The rooms were clean and well appointed. I enjoyed my stay and can definitely recommend Karoo View Cottages in future.

Karoo View Cottages's response

Wow, thank you very much Louis. We will certainly pass these words onto our staff.

We look forward to checking you in again in the future. Repeat clients are entitled to a discount.

Tjorts,
Howard and Marion

Karoo View Cottages
Gilbert  - Jul 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Gilbert
Family with teenagers

Nature.

Can't find a better place in Prince Albert.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Natuur.

Kan nie 'n beter plek in Prins Albert kry nie.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Karoo View Cottages's response

Baie dankie Gilbert,

Ons waardeer hierdie woorde.

Reis veilig.

Howard en Marion.

Karoo View Cottages
Hendrik K - Jun 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Hendrik K
Family with young children

Baie ruim, superskoon, goed toegerus, alles wat ons nodig gehad het vir 'n lekker kuier saam al die kinders.

Die gasheer het met ons aankoms alles mooi verduidelik en ons het sommer dadelik gesien dat hulle aan alles gedink het. Ons het drie eenhede gehuur vir die langnaweek en al my kinders was daar met hulle gades. Dit Lapa is die beste kuier wat mens kan vra in die Karoo en die vuur het hoog gebrand. Eenhede bied alle luukshede met kaggelvuur, baie netjiese, skoon en nuwe beddegoed, goeie beligting en groot badkamers. Die perseel is baie netjies en daar is vir seker 'n ferm hand op onderhoud en baie goeie smaak wat betref die binneversiering. Verder bied die dorpie van Prins Albert die res, rustige stappies deur die dorp, lekker eetplek en dan die ongelooflike rit oor die Swartbergpas. Dit was die perfekte verblyf vir ons gesinsnaweek.

Estelle D - Jun 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Estelle D
With spouse/partner

Beautiful cottage with a magnificent view.

We visited Karoo View Cottages for a special celebration and enjoyed every minute ─ should have stayed longer. The cottages are extremely well appointed with every single item you may need being available. Attention to detail and going the extra mile seems to be the motto of Karoo View Cottages. Thank you Howard for making our stay memorable. We will be back soon!

Karoo View Cottages's response

Thank you Estelle.

Travel safely and we see you soon again.

Cheers. Howard and Marion.

Karoo View Cottages
Mariaan L - May 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Mariaan L
Family with young children

Neat, well equipped, great location, outstanding accommodation.

Outstanding, neat and well equipped cottages. The stoep offers a view over the town and you experience the peace and quiet of the Karoo.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Netjies, goed ingerigte, goed geleë, uitstekende verblyf.

Uitstekende, netjiese en goed toegeruste cottages. Jy kyk vanaf die stoep oor die hele dorpie en ervaar die stilte van die Karoo.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Karoo View Cottages's response

Thank you, Mariaan. We loved hosting your family. You are welcome to visit again at any time.

Travel safely and we will see you soon.

Cheers,
Howard

Karoo View Cottages
Solomon F - May 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Solomon F
With spouse/partner

Baie vriendelike ontvangs. Wooneenheid is baie gerieflik en netjies.

Die wooneenheid is pragtig en netjies. Die ligging is ideaal om die dorp te verken. Baie dankie vir 'n aangename tydjie tydens ons besoek.

Karoo View Cottages's response

Thank you Mr and Mrs Solomon, we are glad you enjoyed your stay with us and we would love to see you again.
Repeat clients are entitled to loyalty bonus discounts.

Kind Regards
Howard and Marion.

Karoo View Cottages
Edrich A - May 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Edrich A
With friends

Good value for money! Very neat and modern.

Very good service. House is very large with well equipped kitchen. Excellent house to stay in.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Goeie waarde vir die geld! Baie netjies en modern.

Baie goeie diens gewees. Huis is baie groot met lekker toegeruste kombuis. Uitstekende huis om in te bly.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Jeane B - May 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Jeane B
With friends

Awsome.

Uitmuntende gasvryheid. Howard het omgesien na ons belange nog lank voor ons daar aangemeld het en so verseker dat ons kuiertjie seepglad verloop het. Die akkommodasie is baie stylvol en modern, netjies en skoon. Ons sal graag weer daar wil gaan kuier.

Karoo View Cottages's response

Thanks to you Jeanne, for being such great guests.

I am really glad we were able to help out with the extra room, nice to have space to chill.

Travel safely and we will see you soon.

Howard and Marion.

Karoo View Cottages
Christiaan B - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Christiaan B
Family with young children

Netjies, skoon, professioneel en ek sal definitief weer by Howard oorbly.

Dankie Howard vir 'n fantastiese naweek in jou gastehuis. Jy het uit jou pad gegaan om dit vir ons aangenaam te maak. Die aandag aan detail is ongelooflik. Doen jouself 'n guns 'n gaan bly by hierdie gastehuis, jy sal meer as aangeneem verras wees!

Karoo View Cottages's response

Baie dankie vir jou woorde Christiaan.

I know you are in the hospitality industry so it does mean a lot to us.

See you next year for the Grand Fondo again.

Howard and Marion.

Karoo View Cottages
Hennie D - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Hennie D
With spouse/partner

Fantastic.

One of the best stays on our trip to Cape Town.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Fantasties.

Een van die beste blyplekke op ons Kaapse trip.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Karoo View Cottages's response

Thank you Hennie, much appreciated.

Travel safely and we would love to check you in again soon.

Tot siens.
Howard en Marion.

Karoo View Cottages
Ferdi S - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ferdi S
With spouse/partner

Netjiese ruim kamer met pragtige uitsig.

Baie goed toegeruste, ruim chalet wat baie netjies en skoon is. Howard en Marion het omtrent aan alles gedink. Baie mooi geleë met 'n uitsig op die Swartberge. Daar is 'n volledige brosjure in die chalet van toeriste besienswaardighede in die omgewing. Howard moet 'n pluimpie kry vir die wyse waarop jy verwelkom word en ingelig word oor jou verblyf. Ek kan Karoo View Cottages sterk aanbeveel.

Karoo View Cottages's response

Ah Ferdi, dankie vir die pluimpie, maar die pluimpie gaan na al ons lede hier by Karoo View.

We work as a team to always try give our clients the best we can.

Thank you and travel well, we look forward to seeing you again.

Howard.

Karoo View Cottages
Darlene S - Nov 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Darlene S
With spouse/partner

Fabulous and the attention to detail makes it feel like home.

I travel extensively and book rentals all over the world. Karoo View Cottages are clean, welcoming and have everything you need. I will most certainly recommend them and use them again!

Dominique N - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Dominique N
Family with young children

Neat and clean with a lovely view over Prince Albert.

The accommodation is well-located. The rooms are spacious and clean. There is space for the kids to play outside.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Netjies en skoon met `n pragtige uitsig oor Prins Albert.

Die verblyf is geleë in `n goeie ligging. Die kamers is ruim en skoon. Daar is spasie vir kinders om buitekant te kan speel.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Karoo View Cottages's response

Thank you Dominique, so glad you enjoyed your stay with us and certainly we look forward to checking you in again.
Travel safely,
Howard.

Karoo View Cottages
Chris M - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Chris M
Family with teenagers

Uitstekend.

UItstekend, sal weer besoek.

Karoo View Cottages's response

Baie Dankie vir hierdie woorde. Ons sal hierdie terugvoer aan ons personeel ook deurgee, hulle waardeer al die gaste se terugvoer.
Ry veilig,
Howard.

Karoo View Cottages
Cecil D - Aug 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Cecil D
With spouse/partner

I will not stay anywhere else!

See stars.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Ek sal by geen ander plek wil bly nie!

Sien sterre.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Hendrik V - Aug 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Hendrik V
With spouse/partner

Wonderlik. Pragtig.

Waarde vir geld. Gedink aan alle klein dinge wat jou verblyf aangenaam maak. Hulle het aan alles gedink.

Karoo View Cottages's response

Beste Hennie,

Baie dankie vir die lekker woorde. Hoop julle het veilig gereis en alles was goed.

Tot wedersiens,
Howard

Karoo View Cottages
Inus K - Jul 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Inus K
With spouse/partner

So spesiaal. Vrede en rustigheid. Ons bring die hele familie volgende keer saam!

Dit is 'n moet. Soveel male sonder tal besoek ons oorsese juweeltjies, terwyl die kosbaarste binne ons bereik is.

Karoo View Cottages's response

Baie Dankie Inus,

Travel safely and we love to check you in again soon.

Regards,
Howard and Marion.

Karoo View Cottages
Natalie B - Jun 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Natalie B
Family with young children

Netjies met besondere aandag aan detail.

Ons het verskriklik lekker gebly! Alles was skoon en netjies en daar is aan absoluut alles gedink wat mens moontlik kon nodig kry.

Karoo View Cottages's response

Beste Natalie,

Thank you for your kind words. We show all the reviews to our staff, reviews such as this certainly instills a sense of pride and accomplishment in them.

Thank you and travel safely.

Regards,
Howard and Marion

Karoo View Cottages
Abre O - Jun 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Abre O
With spouse/partner

'n Wonderlike ervaring.

Ontvangs was vriendelik en effektief, aankomstyd met ons bevestig tydens ons rit. Eenheid was pragtig, netjies met alles wat nodig is, beskikbaar. Vars melk in yskas beskikbaar, asook die nodige vir ontbyt voor vertrek. Die hout en kaggel het bygedra tot 'n lekker knus atmosfeer. Ons sal beslis weer hier aandoen as ons kan.

Karoo View Cottages's response

Dear Abre,

Thank you for your feedback. We will show this review to our staff who really appreciate the customers seeing and feeling the hard work they put into the cottages at Karoo View.

Regards,
Howard en Marion

Karoo View Cottages
Marie C - Mar 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Marie C
With spouse/partner

Aangename aantreklike waarde vir geld akkommodasie.

Netjiese privaat selfsorg-akkommodasie in pragtige tuinomgewing. Goeie waarde vir geld. Rustige oornagverblyf met goed toegeruste kombuis en gerieflike badkamergeriewe.

Nadine V - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
3/5
Value for money
3/5
Nadine V
With spouse/partner

Gerieflike netjiese verblyf.

Die eenheid het ‘n luukse gevoel in terme van dekor, en beskik alles wat mens nodig het. Ons was goed ontvang met aankoms, en die braaipakkies wat ons bestel het was lekker en mooi verpak soos verwag. Die kamers is baie naby aan mekaar, en jou privaatheid is min. Klank tussen kamers kan wel beter geïsoleer word. Die stoepie bied ‘n mooi uitkyk op Prince Albert se dorpie, wat loopafstand is. Uit ons ervaring in die tydperk wat ons daar gebly het, kry Prince Albert erge wind. Ons dink daar is areas wat Karoo View na kan kyk om meer te voorsien vir die wind weer toestande. Daar is 'n pad oorkant die akkommodasie wat nie duidelik sigbaar is op die fotos nie, alhoewel nie baie besig nie, is dit redelik naby aan die huisies. Dit het voorgekom tydens ons besoek of die kruietuin nie meer bestaan nie, wat nogal teleurstellend was. Alhoewel die huisie mooi was en ons lekker gebly het, was ons verwagtinge meer.

Karoo View Cottages's response

Hello Nadine, thank you for your review.

Sound isolation between the rooms is something we take very seriously and to this end, we have approached a company called Sondor who make sound isolating sheets for the the engine bays around buses. They are making us sheets, of this open celled foam for us to line the communal walls in the cottages, this will reduce the through noise dramatically. The new cottages we are building soon will have this product incorporated into the building process.

The infamous "Karool Cooler Wind". The wind does blow in our hot months, cools down the Karoo. But again, we do acknowledge the impact it has on our guests and we will be building a second boma later this year that will be more windproof than the swimming pool boma. This will allow guests to braai even in high wind, but obviously this will not have the views of the pool boma as we have to build this as a closed boma to keep the wind out.

We do have a second herb garden with Rosemary, Lemon Grass, Chives, Sage and lots more etc, pity we didn't know you were looking for any herbs, certainly we could have helped you out.
As new owners, we have spent tens of thousands of Rands upgrading the main tunnel. During your stay, the planter boxes had just been built, but we had to let the soil settle and grow the weeds out before planting. In the last three weeks we have planted tomatoes, basil, aubergines, chilies, mint, lettuce, oreganum, coriander, carrots, strawberries, raspberry, gooseberry's. The list goes on, 100% we want our guests to pick freshly grown fruit and vegetables to enjoy with their braai, nothing better.

Certainly we hope this has answered some of your points. We give all our guests at least 3 phone numbers to contact us on, we have a call button service at reception and the property is manned 24 hours a day by staff who are simply waiting to assist our guests. Next time you need any items of concern addressed at Karoo View Cottages, please contact us and we will immediately get onto it.

Cheers for now. Howard and Marion.

Karoo View Cottages
Barbara B - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
3/5
Value for money
4/5
Barbara B
With spouse/partner

Pragtig!

Lieflike plek. My verwagtinge was te hoog. Geen rooibostee. Muskietnet was vol stof.

Mariana V - Sep 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Mariana V
Family with young children

Dit was heerlik, sal beslis weer daar bly.

Die kamers was verskriklik mooi versier met alles wat jy nodig het. Ons het heerlik geslaap en dit was so rustig en ontspannend. Sal beslis weer daar oorbly op pad Kaap toe.

Sonia D - Jul 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Sonia D
Family with young children

Tranquil farm setting within walking distance of town.

What a gem these cottages were! Friendly staff, special touches in the rooms, homemade meusli, and breathtaking sunrises. Even a vegetable garden for picking fresh herbs (no veggies in winter) to add to our meal. A 5 minute walk, and you are in town, and a stroll across the road takes you onto Gordon's koppie with its spectacular views over town and Karoo.

Marius V - Jul 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Marius V
With spouse/partner

Beautiful spacious, comfortable little place.

What an awesome little place in the heart of the Karoo.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Pragtige ruim en gerieflike plekkie.

Wat 'n awesome plekkie in die hartjie van die Karoo.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Gerdia L - May 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Gerdia L
Family with young children

Fantastic, comfortable, beautiful.

Karoo View Cottages is comfortable, beautiful, well equipped, nice to sit in the boma with the swimming pool and braai. Wonderful to sit on the veranda in the mornings.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Fantasties, gemaklik, pragtig.

Karoo View Cottages is gemaklik, mooi, goed toegerus, heerlik om in die boma met swembad te braai. Heerlik om in oggend op stoep te sit.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Amanda E - Jan 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Amanda E
With spouse/partner

Lovely accommodation and attention to the smallest detail.

This was our second visit to Karoo View Cottages and it was just as good as the first time. We would return there every time. Very friendly owners and wonderful accommodation!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Heerlike verblyf en aandag aan elke klein detail.

Ons tweede kuier by Karoo View Cottages en net so goed soos die eerste keer, ons sal elke keer teruggaan soontoe. Baie vriendelike eienaars en heerlike verblyf!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Werner H - Nov 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Werner H
With spouse/partner

Very nice stay and enjoyed the quiet and tranquil area.

Very beautiful and clean accommodation. Everything you need is available. More than enough pace in the unit.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie lekker gebly en die stilte en rustigheid geniet.

Baie mooi en skoon verblyf. Alles wat mens nodig het is daar. Meer as genoeg spasie in die eenheid.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Francois D - Oct 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Francois D
Family with teenagers

The only thing I am disappointed about is that we only stayed one night!

After a long day on the road it was lovely to just relax. The unit is exceptionally well equipped with everything you need. It is also the small things that make a difference, like the cereal, fresh milk, coffee, tea and even nice sweet wine! We unfortunately didn't meet Julie, but Richard received us in a friendly manner and we immediately felt welcome. I will definitely recommend Karoo View Cottages and will go back as soon as I havve the opportunity.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Die enigste ding waaroor ek spyt is, is dat ons net een aand gebly het!

Na 'n lang dag op die pad was dit heerlik om hier te ontspan. Die eenheid is uiters goed toegerus met als wat jy nodig het. Dit is ook die klein dingetjies wat 'n verskil maak, soos die ontbytgraan, vars melk, koffie, tee en selfs lekker soetwyn! Ons het ongelukkig nie vir Julie ontmoet nie, maar Richard het ons baie vriendelik ontvang en ons het dadelik welkom gevoel. Ek sal Karoo View Cottages beslis aanbeveel en sal teruggaan sodra ek die geleentheid het.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Margeaux S - Oct 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Margeaux S
Family with young children

Wonderlike ervaring in 'n spesiale plek!

Ons gesin het naweek tuis gegaan in Karoo View House saam met vriende en het wonderlike tyd gehad in hierdie pragtige huis. Die huis is netjies en baie goed toegerus met 'n oorvloed spasie. Sal beslis terug wees!

Jeremy N - Aug 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jeremy N
With spouse/partner

Unique.

Quiet, clean, well equipped, good service.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Besonders.

Rustig, skoon, goed toegerus met goeie diens.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Martin E - Aug 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Martin E
With spouse/partner

Lovely place, relaxing and stunning view!

Very friendly reception! We had a great time. Neat, stylish cottage with everything you need and more! Highly recommended. We will definitely be back.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Lieflike plek, rustig en mooi uitsig!

Ons was baie, baie vriendelik ontvang! Ons het ontsettend lekker gebly. Die cottage is baie netjies, baie keurig gemeubileer en het alles wat 'n mens nodig het en nog veel meer! Dit is 'n plek wat ek vir almal kan aanbeveel. Ons sal definitief ook weer daar bly.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Nicolaas B - Jul 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Nicolaas B
With friends

Excellent accommodation! Highly recommended!

I would love to stay here again if I am in the area. Spacious, clean, safe, all amenities available ... everything's perfect. Thank you to Richard and the team!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Skitterende verblyf! Hoogs aan te bevele!

Enige tyd wat ek in die omtrek is, sal ek weer hier wil bly. Ruim, skoon, veilig, alle geriewe beskikbaar ... alles perfek. Dankie Richard en span!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Karoo View Cottages's response

Dear Nico, we thank you so very much for your kind compliments and we are so glad that you enjoy your stay's with us and all that we have to offer you our guest.
We thank you for your valued support and we look forward to welcoming you back.
Take care and happy safe travels.
Kind regards
Julie and Richard

Karoo View Cottages
Isobel O - Jun 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Isobel O
With spouse/partner

Very peaceful and relaxed.

This little place has everything you need and is very well equipped. Magnificent location and friendly people.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Heerlik vreedsaam en rustig.

Hierdie plekkie het alles wat n mens nodig het en is baie goed toegerus. Baie mooi ligging en vriendelike mense.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Karoo View Cottages's response

Dear Isobel, we are so glad that you enjoyed your stay with us and all that we offer our guests and we thank you for your very kind compliments and support. We look forward to welcoming you back in the future.
Happy and safe travels.
Kind regards
Julie and Richard

Karoo View Cottages
Gustav B - Jun 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Gustav B
With spouse/partner

Beste verblyf in die dorp.

Dorpie is baie mooi. Karoo View is perfek vir 'n wegbreek.

Karoo View Cottages's response

Dear Gustav, we thank you so very much for your valued support and that you enjoyed your stay with us.
We look forward to welcoming you back in the future.
Wishing you happy and safe travels.
Kind regards
Julie

Karoo View Cottages
Amanda E - Apr 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Amanda E
With spouse/partner

Pragtige Karoo!

Dis absoluut 'n pragtige, volledig toegeruste huisie van 5-ster-gehalte met die pragtigste uitsig oor die Karoo asook 'n boma en 'n plonspoel. Ek sal dit vir almal aanbeveel. Pragtige area van die Karoo en 'n pragtige huisie, mens het niks meer nodig nie.

Karoo View Cottages's response

Thank you so very much Amanda and we are so happy that you enjoyed your stay with us and all that we have to offer and we look forward to welcoming you back in the future.
Happy and safe travels.
Kind regards
Julie and Richard

Karoo View Cottages
Henri D - Apr 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Henri D
Individual traveler

Baie lekker, netjies en luuks.

Die kamers is skoon, netjies en modern. Lekker braaiplekke en skoon, klein swembad in lapa. Ek sal die plek sterk aanbeveel.

Karoo View Cottages's response

Dear Henri, we thank you for choosing to stay with us and we are so very glad that you enjoyed your stay at Karoo View and thank you for your compliments which we appreciate.
We look forward to welcoming you back in the future.
Wishing you happy and safe travels.
Warm regards
Julie and Richard

Karoo View Cottages
Sarel R - Dec 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Sarel R
With spouse/partner

Heerlike Karoo-ondervinding.

Baie gerieflik, goed toegerus en huislike ervaring. Ons sal beslis terugkeer en het reeds Karoo View by vriendelik en familie aanbeveel.

Karoo View Cottages's response

Dear Cora, we thank you for your compliments which we really appreciate and we look forward to welcoming you back in the future. Wishing you happy and safe travels.
Kind regards
Julie

Karoo View Cottages
Maxi S - Dec 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Maxi S
Family with teenagers

Fantastiese uitsig en uitstekende diens.

Die kothuise is baie huislik en goed toegerus en ons tiener seuns het die koffieplonser met vars gemaalde koffie en die braai en swembad by die boma veral baie geniet. Ons reis baie plaaslik asook internasionaal en Karoo View is beslis een van ons nuwe gunstelinge! Beslis terug binnekort.

Karoo View Cottages's response

Dear Maxi, thank you so very much for your kind compliments which we appreciate and that you all enjoyed your stay with us as it makes it all so worthwhile. We wish you happy and safe travels and look forward to welcoming you back in the future.
Kind regards
Julie and Richard

Karoo View Cottages
Lynn C - Nov 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Lynn C
With spouse/partner

"Hidden jewel" in Prins Albert.

Dit was voorwaar lekker om in die middel van die Karoo steeds luuksheid te kon ervaar. Wit, skoon en ons het dit baie geniet.

Karoo View Cottages's response

Dear Lynn, thank you so very much and we look forward to welcoming you back in the future.
Wishing you happy and safe travels.
kind regards
Julie and Richard

Karoo View Cottages
Herbert M - Sep 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Herbert M
With spouse/partner

Ons het die naweek baie geniet en sal seker weer julle daar sien!

Ons dink Prins Albert is beter elke keer dat ons daar besoek.

Karoo View Cottages's response

We are so glad that you enjoyed your visit to Prince Albert and your stay with us at Karoo View and we look forward to welcoming you back.
Safe and happy travels.
kind regards
Julie

Karoo View Cottages
Carl M - Sep 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Carl M
With spouse/partner

Baie aangenaam en gerieflik.

Ons is met ontvangs baie welkom laat voel en jy voel of Richard en Julie moeite gedoen het om jou te ontvang. Dinge soos die melk in die yskas, braaihout, blits, die ontbytgraan, koffie , sepies, ens. laat mens welkom voel. Los hande een van die plekke waar mens die beste waarde vir geld kry.

Karoo View Cottages's response

Dear Carl, thank you so very much and we are so glad that you appreciated all that we have to offer you our guest and we thank you for your very valued support.
We look forward to welcoming you back in the future.
Happy and safe travels.
Kind regardss
Julie and Richard

Karoo View Cottages
Brenda B - Aug 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Brenda B
Family with young children

Die huisies het alles wat mens benodig, is baie netjies en die feit dat hulle daagliks skoonmaak is uitstekend! (Wie wil nou skottelgoed was wanneer jy met vakansie is?)

Goeie waarde vir geld. Ek sal definitief teruggaan. Die enigste ding wat dalk 'n verskil sal maak is 'n braaiplek op elke plekkie se stoep - sodat mens naby jou gesin kan braai en kuier. Ek sal dit verseker aan ander aanbeveel (het reeds aan 4 ander mense gestuur).

Karoo View Cottages's response

Dear Brenda, we are so very glad that you enjoyed your stay with us and we thank you for your valued support.
I am sorry that we don't have braai areas on our stoeps, but due to the Natural Reed ceilings this would be a fire hazard I am afraid, but we have provided 3 of the 4 cottages with their own private braai area just outside, so I am sorry that you had to use the communal braai area.
We thank you again and we look forward to welcoming you back.

Kind Regards.

Karoo View Cottages
Karen M - Jul 2015
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
2/5
Karen M
With spouse/partner

Oor die algemeen was die verblyf aangenaam.

Dit was nie heeltemal so mooi soos wat dit in 2013 was nie.

Coreen H - Jun 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Coreen H
With spouse/partner

Ongelooflik!

Ons het 'n wonderlike naweek by Karoo View gehad! Die aandag wat aan detail gegee word is ongelooflik en Richard se broodjie by die braaimandjie is uit die boeke.

Francois B - Jun 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Francois B
With spouse/partner

Karoo View verblyf is uitstekend.

Ek kan Karoo View Cottages met vrymoedigheid aanbeveel.

Fred B - May 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Fred B
With spouse/partner

Goed.

Netjies, goeie beplanning in ontwerp en uitstekend toegerus.

Hanri V - Apr 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Hanri V
With spouse/partner

Slegs een aand oornag.

Baie oulike plek, oulik vir gesinne, moet beslis langer as een aand oornag!

Jopie T - Apr 2015
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Jopie T
With friends

Ons kon net oorslaap, maar kom beslis weer terug.

Die kothuise is regtig baie smaakvol meubileer. Die uitsig vanaf die huisies is besonders. Eienaars ook baie aangenaam en professioneel.

Francois L - Apr 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Francois L
Family with teenagers

Uitstekend!

Hoogs aanbeveel.

Ken M - Mar 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ken M
With friends

A very well organised Cottage with everything that you will require!

Beautiful setting to enjoy the Karoo experience. The Homemade Muesli is worth coming back for!

Rachelle C - Jan 2015
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Rachelle C
Family with young children

Wonderlike ervaring!

Karoo View sal die rede wees vir ons om terug te keer Prins Albert toe! Ons het heerlik gekuier rondom die boma onder die pragtige sterreruim! Wat ons egter meer beïndruk het, was dat alles voor voorsiening gemaak is! Van 'n flits in geval van beurtkrag tot die heerlike granola vir ontbyt! Voorwaar 'n vakansie wat ons nie sommer gou sal vergeet nie!

Fredi B - Nov 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Fredi B

'n Juweel in Prince Albert.

Die huisies is so ingerig dat jy kort-kort verras word deur nog oulike detail. Die mandjie om groente te pluk was een van daardie verrassings. Ek sal beslis terug gaan.

Louise V - Sep 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Louise V
With spouse/partner

Die gehalte van diens, asook die netheid van die goed toegeruste eenheid is van hoogstaande gehalte.

Richard en Julie is vriendelik en gasvry en het ons dadelik tuis laat voel. Ons het die tydjie daar terdeë geniet en was spyt ons kon nie langer daar bly nie. Ons sal enige tyd Karoo View Cottages aanbeveel.

Anja V - Sep 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Anja V
With spouse/partner

'n Stukkie paradys!

Die eenhede is luuks ingerig en die liefde en sorg waarmee dit in stand gehou word is duidelik sigbaar. Van die tuisgemaakte muesli en beskuit tot die tuine en braaiplekkies getuig van die omgee vir mens en natuur. Die landelikheid, pragtige uitsig oor die berge en rustigheid gee die gevoel van 'n Karooplaas, tog is mens eintlik in die dorp. Dit was 'n wonderlike ervaring en ons sal lief om terug te gaan.

Bertie H - Sep 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Bertie H
With spouse/partner

Sal graag saam met familie wil kom kuier en langer bly as net oorslaap!

Sien die sterre hieronder.

Danie J - Aug 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Danie J
With spouse/partner

'n Egte Karoo-ervaring - wat 'n plesier!

Die huisies is perfek! Knus, eg Karoo en smaakvol gemeubileer. Ons sal definitief weer terug wees!

Gerhard B - Jun 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Gerhard B
With spouse/partner

Puik akkomodasie in 'n rustige omgewing wat baie goeie waarde vir geld bied

Van die vriendelike, gasvrye ontvangs deur die eienares, tot jou vertrek van hierdie pragtige omgewing sal jou altyd bybly. Die akkomodasie was baie netjies en het aan alle behoeftes voldoen. Selfs die kombuis en yskas het jou van heerlike verrassings voorsien! Ons kan die Karoo View Kothuis beslis aanbeveel vir persone wat akkomodasie in Prince Albert soek.

Pieter P - Jun 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Pieter P
With spouse/partner

Ongelooflik!

Absoluut ongelooflik! Die tuisgebakte brood, slaaibenodighede en kruie wat saam met die braaimandjie kom, is 'n moet. Ek sal weer en weer kom!

Norbert M - Jun 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
3/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Norbert M
With spouse/partner

Baie gerieflike verblyf met pragtige uitsig!

Die aanwysings om by Karoo View uit te kom was duidelik en ons het dit maklik gevind. Die dorpie is pragtig. Sou graag meer info wou gehad het oor besienswaardighede in die omgewing en ook van aktiwiteite.

Trish B - Mar 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Trish B
With spouse/partner

Enjoyed the spacious,well equipped cottage

We enjoyed this spacious self catering cottage, stocked with Richards home made muesli and rusks, fresh milk. The Karoo garden was a delight, as was the boma with a sunken plunge pool. The verandah was enjoyed too, being able to sit outside and enjoy the stars at night. The cottage set two roads up from the main street gave one a stunning view and sense of space. The cottage is secure and well appointed.(mosquito net, air conditioner ,T.V.) Richard was a kind and helpful host

Magda N - Mar 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Magda N
With spouse/partner

Die beste toegeruste verblyf waar ons nog ooit gebly het.

Die aandag aan detail was verstommend. Heerlike bed met alles wat mens kan vra. Baie beslis aan te bevele aan almal. Ons sal beslis weer daar bly en al ons vriende aanbeveel om ook so te maak. Baie dankie vir die goeie reëlings.

Nico K - Jan 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
3/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
4/5
Nico K
With spouse/partner

Het dit baie geniet!

Dit is 'n mooi plekkie met alles wat mens benodig. Die lugversorger het handig te pas gekom, want dit was bloedig warm. Ons het 'n uur en n half voor die tyd daar aangekom nadat ons gebel het, en hulle het ons tegemoet gekom wat ek baie waardeer het. Alles was great.

Jana S - Jan 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jana S
Family with young children

Wonderlike verblyf! Hulle dink aan soveel detail - baie meer as wat mens kan vra voor!

Ons sal beslis weer die Karoo View Cottages besoek. Die aandag aan detail, om dit 'n onvergeetlike tyd in Prins Albert te maak, was wonderlik. Geniet 'n koffie op die stoep terwyl jy die Swartberg bewonder, of gaan braai 'n vleisie in die Boma waar 'n afkoelpoeltjie en elke stukkie benodigheid vir vleisbraai is. Ons kom beslis weer kuier, volgende keer net langer!

Johan G - Jan 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Johan G
With spouse/partner

Wonderlik, wonderlik, wonderlik!

Wat 'n wonderlike ervaring! Alles was perfek, en die ligging was uitstekend. Ons sal dit aanbeveel vir mense wat lekker wil rus en net die plek wil geniet. Ons gasheer het ons dadelik welkom laat voel en daar is nie iets in die kothuis waaraan hulle nie gedink het nie. Daar is baie aandag aan detail gegee. Sal definitief weer daarheen gaan en sommer 'n week bly. Dankie!

Debbie H - Jan 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Debbie H
Family with teenagers

Perfect stay in Prince Albert. Beautiful setting.

We had a one night stop over on our way to Cape Town from Pretoria. A magical spot with unspoilt views of Prince Albert. Very nicely decorated with comfortable beds. Braai facilities available at each chalet and a communal pool for those hot Karoo days and evenings. We would certainly book here again.

Magda V - Dec 2013
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Magda V
With spouse/partner

Puik en netjies!

Puik verblyf. Ons moes dalk net vooraf in kennis gestel geword het dat ons nie aandete gaan kan kry by verblyf nie, omdat ons later as verwag gearriveer het.

Johan W - Sep 2013
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Johan W
With spouse/partner

Smaakvol gemeubileerd met alles wat benodig word.

Ideaal geleë. Smaakvolle verblyf.

Karen M - Aug 2013
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Karen M
With spouse/partner

Wat 'n pragtige plek. Vyfster gehalte!

Dis die mooiste plek op aarde! Daar is absoluut niks waaraan die eienaars nie gedink het nie. Akkommodasie is asemrowend mooi en baie luuks!

Klaus W - Jul 2013
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Klaus W
With spouse/partner

Things were as promised/advertised

Very friendly welcome, all was very clean and practical.

Safron G - May 2012
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Safron G
With spouse/partner

Lovely, comfortable, well appointed cottage

The cottages were very comfortable - attention to detail outstanding i.e his and hers basin in bathroom, dressing gowns, well equipped kitchen - our unit had a dish washer - lovely views of the village and beautiful karoo garden. One could happily have spent a week at the cottage.

Jannie D - Jan 2012
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jannie D
Family with young children

A jewel in the Karoo, spectacular views with the best hosts ever!

July and Richard, thanks for a great stay!

Andre P - Nov 2011
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Andre P
With spouse/partner

World class venue, with great attention to meeting and exceeding all guest expectations!

The accommodation was the best we've experienced at any guest house in SA, UK & Ireland. Every possible requirement that we could have thought of was catered for, including a sumptuous braai basket, freshly baked bread, a lovely well stocked braai lapa, etc - even complementary antacid tablets in the bathroom! Richard booked us in personally and supplied all relevant information for visiting Prince Alfred and surrounds.

Daan K - Oct 2011
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Daan K
With spouse/partner

Excellent

The cottage has a lovely view over the Swartberg. Karoo View cottage is most probably one of the nicest places that we've stayed at during our holiday.

Trudie C - Mar 2011
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Trudie C
With friends

Stunning chalets

Stunning chalets. Our stay was much too short but we will definately go back. Trudie.

Lynette O - Feb 2011
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lynette O
With spouse/partner

The accommodation is absolutely exquisite and highly recommendable

The accommodation is absolutely exquisite. The views are lovely. Attention has been given to the finest detail. It is a place where one can relax,recharge one's batteries,reunite with nature.Walking in the garden is an education in Karroo gardening.The information file provided has all the necessary details and more!!

From R1 500
per night (for 2 people)
From R1 500
per night (for 2 people)
From R1 500
per night (for 2 people)
Make a Booking
  • Capacity: 18 people
  • Check-in: 14:00 to 17:00
    Check-out: 10:00
  • Address: Magrieta Prinsloo Road, Prince Albert, 6930, Western Cape
  • All ages welcome
https://d288tngog90ix0.cloudfront.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAgNJfYkG9wmGx4777Ga6LMAZxKBRE8lbHF4A9zwHqYp6D1M11gj?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format From R1 500  per night (for 2 people) 82 5 1 5 Magrieta Prinsloo Road Prince Albert 6930 Western Cape 0860 022 102 14:00-17:00 10:00 -33.218628902539 22.023729317791
Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

0860 022 102 | bookings@travelground.com