The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at Kosmos Heights Self-catering Accommodation | TravelGround
+22

Kosmos Heights Self-catering Accommodation

Self Catering

Review Summary

4.9 out of 5from 18 reviews for Kosmos Heights Self-catering Accommodation
Cleanliness
4.9/5
Service
4.9/5
Location
4.9/5
Safety
4.9/5
Value for money
4.9/5
Cheandre K - Nov 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Cheandre K
With spouse/partner

It was home away from home. Had an amazing time.

The place is very clean and neat Everything was there. I had so much fun and I would go back again thank you so much.

Bertus S - Oct 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Bertus S
With spouse/partner

Dit was werklik verfrissend en ons is deurentyd op hoogte gehou ten opsigte van kodes vir sekuriteit. Die plekkie is baie skoon en netjies en die uitsig oor die dam is pragtig. Baie dankie.

Die fasiliteite is baie netjies en skoon en ons sal enige tyd vir Kosmos Heights aanbeveel. Ons sal ook self weer van hulle gebruik maak. Baie dankie aan Ben en Mantoine wat ons deurentyd op hoogte gehou het van sekuriteitskodes sonder om steurend te wees.

Cindy L - Oct 2021
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Cindy L

Baie netjies met alles wat jy nodig het. Was vriendelik ontvang.

Goed ingerig, naby toeriste aantreklikhede. Sal beslis in die toekoms weer van die verblyf gebruik maak. Baie rustige omgewing.

Christiaan F - Oct 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Christiaan F
With spouse/partner

Great bestemming.

Die ervaring was baie positief en sal dit kan aanbeveel. Gasvrou was great in alle aspekte.

Charlo R - Sep 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Charlo R
With spouse/partner

Netjies, goed toegerus en ’n pragtige uitsig!

Vriendelike eienaars, onverbeterlike uitsig, netjies en baie goed toegerus!

Jacobien S - Sep 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jacobien S
With spouse/partner

Beautiful view!

We went on nice walks in the area.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Pragtige uitsig!

Ons het lekker gestap in die omgewing.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Louise T - Aug 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Louise T
With spouse/partner

Meer as net perfek.

Definitief die moeite werd om te gaan. Alles was perfek en hulle het dit so gerieflik as moontlik gemaak vir ons. Die plek is netjies en skoon en het die mooiste uitsig gehad.

Jaco H - Jul 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jaco H
With spouse/partner

Ek en my vrou het die naweek weggebreek en rus en vrede gaan soek. En ons het dit hier gevind.

Pragtige uitsig, vriendelike en gasvrye diens. Sal dit vir enige paartjie aanbeveel.

Abdulragmaan C - Jun 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Abdulragmaan C
With spouse/partner

Awesome view, friendly service. The most memorable stay ever.

Ben and Mantione are very sweet people. They made sure that my husband and I had the most beautiful honeymoon.

Francine M - May 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Francine M
With spouse/partner

Amazing, comfortable, beautiful views, hosts were welcoming and accommodating.

The hosts were absolutely perfect, welcoming and friendly, I will definitely be going back. The place is so clean, something we don't see nowadays in accommodation.

Daniel K - May 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Daniel K
With spouse/partner

Brilliant, what an amazing stay!

I really loved the small details that this self-catering unit provides, the place is homey, the atmosphere is peaceful and the location is perfect for a quiet getaway. The host is polite and friendly and has put a lot of effort to make sure that the place exceeds your expectations when it comes to self-catering units. Highly recommend this stay.

Breaan V - Apr 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Breaan V
With spouse/partner

Ons het so lekker gebly in die plekkie. Die bestuurders het aan alles gedink, van 'n sak ys tot 'n sjokelade vir elkeen in die kamer. Alles was mooi skoon en netjies gewees en ook baie modern. Die ligging is ook pragtig. Ons het klaar weer dieselfde eenheid bespreek vir Desember.

Ons sal definitief hierdie plekkie aanbeveel vir ander.

Cristina M - Apr 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Cristina M
With spouse/partner

Beautiful, clean, fabulous view, friendly host.

From the moment we got there, our host Matoine was to meet us. She was friendly and caring. The unit was beautifully furnished and exceptionally clean. We were spoilt by receiving extras that weren't expected like chocolates and something to drink. There was bottles of water in the bedroom. You literally don't need to take anything extra. Will definitely recommend this place, we even had a spa bath and a double shower. Thank you so much Ben and Matoine. Looking forward to our next visit.

Mei-lene E - Apr 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Mei-lene E
With spouse/partner

Loved the view and the experience.

The cutest little place, even if you want to just get away on your own, beautiful tranquil and calm.

Rianda K - Apr 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Rianda K
With spouse/partner

Puik akkommodasie met pragtige uitsig oor 'n groot gedeelte van die dam. Skoon, netjies en baie gerieflik.

Puik van begin tot einde. Met intrapslag kan jy die poging om die plekkie 'n baie groot sukses te maak, aanvoel. Baie deurnis en beplanning om ons gerieflik en welkom te laat voel, alles in plek en het ons hoogste verwagtinge oortref. Beveel dit hoogliks aan vir 'n wegbreek vir 2 vir 'n spesiale geleentheid of sommer net te ontspan.

Daniel H - Apr 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Daniel H
With spouse/partner

Puik eenheid, netjies modern en skoon. Asemrowende uitsig oor die dam.

Eienaars was baie vriendelik met aankoms. Sal beslis weer Kosmos Heights besoek.

Bernita B - Mar 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Bernita B
With spouse/partner

Fantasties.

Vriendelik diens.. Toe gerus met alles wat jy nodig het. Kan die plekkie aanbeveel. Rêrig pragtig en smaakvol.

Charles D - Mar 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Charles D
With spouse/partner

Dit was 'n huis weg van die huis af.

Baie netjiese blyplek en veilig. Vriendelike diens ontvang van eienaars.

From
R1 400
per night, for 2 ppl
From
From R1 400
per night, for 2 ppl
From
R1 400
per night, for 2 ppl
Make a Booking
  • Capacity: 4 people
  • Check-in: 14:00 to 19:00
    Check-out: 10:00
  • Address: 157A Simon Bekker Avenue, Kosmos Village, Hartbeespoort, 0216, North West
  • All ages welcome
https://travelground.imgix.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAA0dd6ca5a72293b71e5e6ee45c647a72f7cbdf9bb2d598b92aa4c6bdc57b5630b5b3b7865bd6411943984d064d294e207c79e?w=1440&h=960&fit=crop&auto=enhance,format,compress&q=80 From R1 400  per night, for 2 ppl 18 5 1 5 157A Simon Bekker Avenue Kosmos Village 0216 North West 0860 022 102 14:00-19:00 10:00 -25.738191563867 27.854056599307
SUBSCRIBE TO GET AWESOME ACCOMMODATION SPECIALS!
SUBSCRIBE FOR AWESOME SPECIALS!