The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at La Peregrina Gastehuis | TravelGround
+32

La Peregrina Gastehuis

Guest House

Review Summary

4.7 out of 5from 31 reviews for La Peregrina Gastehuis
Cleanliness
4.5/5
Service
4.7/5
Location
4.7/5
Safety
4.7/5
Value for money
4.7/5
Arrie S - Sep 2022
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Arrie S
With spouse/partner

Good location for hospital visits. House is not wheelchair-friendly though, but we managed.

Reception is very good and we felt at home. Room is homely but a bit "full".

This review has been translated,click hereto view the original version.

Goed geleë vir hospitaalsake. Huis is egter nie regtig rolstoelvriendelik nie, maar ons het reggekom.

Ontvangs baie goed en ons het tuis gevoel. Kamer is huislik maar bietjie "vol".

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Anja P - Sep 2022
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Anja P
With spouse/partner

Perfek, huis weg van die huis af!

Hulpvaardig, vriendlik, gerieflik en tuis!

Adriaana Catharina J - Aug 2022
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Adriaana Catharina J
Individual traveler

Net oorgeslaap.

Sal weer oorslaap as manlief in die hospitaal is. Dis op die hospitaal se drumpel.

Ne Scheepers S - Jun 2022
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Ne Scheepers S
With spouse/partner

Net oorgeslaap.

Net oorgeslaap op pad na dokter.

Johan M - Apr 2022
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Johan M
With spouse/partner

Nice place to stay. Will make use of it in the future.

Not a safe area to travel during the day and even more after 18:00. Not enough restaurants and take-away places where you can feel safe and at ease close by to visit.

Helena M - Apr 2022
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Helena M
With spouse/partner

The owner was in contact with me all the time up and until arrival. On arrival we were received with friendliness and we were made right at home.

We were treated as part of the family and it made us feel right at home. The room was clean and neat and was set for self-catering. The location was perfect for us as we were a few meters away from the Zuid-Afrikaans Hospital.

La Peregrina Gastehuis 's response

Baie dankie Helena! Ek hoop ek sien julle gou weer.

La Peregrina Gastehuis
Ernst S - Apr 2022
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Ernst S
With spouse/partner

Slegs een nag vir besigheid in die direkte omgewing.

Slegs daar geslaap, alles skoon en netjies en veilige parkeerplek.

Nicky L - Nov 2021
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Nicky L
Individual traveler

Felt safe

I felt safe, well informed, very kind lady of the house, beautiful spirit, helpful and pleasant.

La Peregrina Gastehuis 's response

Thank you, Nicky. I hope all your plans go well for you!

La Peregrina Gastehuis
Seithati M - Nov 2021
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Seithati M
Individual traveler

It was great!

It was comfortable, peaceful and amazing.

La Peregrina Gastehuis 's response

Thank you so much! I hope to see you again soon.

La Peregrina Gastehuis
Renee P - Oct 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Renee P
Individual traveler

Ansie is 'n uitsonderlike gasvrou en die verblyf is in 'n pragtige woonbuurt in Pretoria!

Ek was so gelukkig om op die laaste oomblik so 'n billike prys te kry vir 'n kamer in Ansie se huis. Die geriewe was net wat ek nodig gehad het, met die mooiste tuin en huis waar alles tot jou beskikking is. Ek het die stylvolle, antieke gevoel van die huis baie waardeer.

La Peregrina Gastehuis 's response

Baie dankie, Renee! Ek hoop jy sal weer kom, sal jou graag weer ontvang.

La Peregrina Gastehuis
Kosie O - Aug 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Kosie O
Individual traveler

My 5/5 spreek vanself, dankie.

Gastehuis naby alles en gasvryheid van Ansie by gastehuis was uitstekend. Baie gemaklik gevoel met alles. Dankie.

La Peregrina Gastehuis 's response

Ag, baie dankie, Kosie! Ek hoop jy en Sandra kan een keer saam kom kuier.

La Peregrina Gastehuis
Johan W - Mar 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Johan W
With spouse/partner

Goeie plek!

Ons was regtig baie tevrede. Klokkie by hek werk nie, maar selfoon wel.

Angelique N - Nov 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Angelique N
Individual traveler

Lovely stay for a lady on a solo travel.

Safe, friendly and helpful. Also had a great meal every morning!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Lieflike verblyf vir 'n enkelreisende dame.

Veilig, vriendelik en behulpsaam. Elke aand en oggend ook lekker geëet!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

La Peregrina Gastehuis 's response

Dankie Angelique, ek hoop ek sal jou weer kan ontvang.

La Peregrina Gastehuis
Marlouise F - Nov 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Marlouise F
Individual traveler

Great service at affordable price.

Ansie was very friendly and assisting.

Erna S - Nov 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Erna S
Individual traveler

Beautiful place, people are very friendly. Meals are good quality.

Accommodation is good, secure parking. Rooms are clean and tidy. Everything you need is available. I would 100% recommend the place!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Pragtige plek, mense is baie vriendelik. Etes is goeie kwaliteit.

Verblyf is goed, veilig parkering. Kamers is skoon en netjies. Alles wat mens nodig het is beskikbaar. Ek sal 100% die plek aanbeveel!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Amanda V - Nov 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Amanda V
Individual traveler

Feels like my own home.

Ansie is the perfect hostess.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Voel soos my eie huis.

Ansie is die perfekte gasvrou.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Jean B - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Jean B
On business

Homely atmosphere, very peaceful!

We enjoyed our short stay and our hostess was very accommodating. We enjoyed her grand piano! Thank you Ansie.

Andre S - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Andre S
With spouse/partner

Wonderful, friendly, very pleasant.

Welcoming and made us feel at ease. Very clean and tidy, will definitely stay there again.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Wonderlik, vriendelik, baie aangenaam.

Gasvry ontvang en op ons gemak laat voel. Baie skoon en netjies, sal beslis weer daar oorslaap.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Erna S - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Erna S
Individual traveler

Vriendelike diens, netjiese geriewe.

Wil net graag een voorstel maak; die toilet is nie prakties vir ouer gaste nie, te laag.

Susanne K - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Susanne K
With spouse/partner

Ek was dadelik welkom gevoel.

Ek was dadelik tuis, my tipe mense. Dis 'n pragtige huis, met die grootste bad waarin ek nog gelê het. Ansie was gasvry, ons het soos ou bekendes gesels. Dankie dit was vir my lekker, ek sal weer kom.

La Peregrina Gastehuis 's response

Baie dankie Susanne, ek sal julle graag weer sien!

La Peregrina Gastehuis
Abrie L - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Abrie L
With spouse/partner

Dit was gesellig, veilig, aangenaam, mense was vriendelik en die diens was puik!

Ons het die tyd saam met die eienaars van die gastehuis baie geniet. Dit was aangenaam. Die mense was so bedagsaam en vriendelik. Die gastehuis het uit hulle pad gegaan om vir ons te akkommodeer vir nog een aand, en dit sonder bespreking. Dit is privaat, veilig en die omgewing is pragtig. Die diens was puik en die verblyf het die gevoel geskep van 'n home away from home. Baie dankie vir 'n aangename tyd saam met julle. Ek sal definitief die gastehuis aanbeveel en self weer daar gaan bly.

La Peregrina Gastehuis 's response

Goeie dag Abrie,

Baie dankie, ek hoop om julle weer te sien, onder beter omstandighede! Lekker bly.

La Peregrina Gastehuis
Franciscus H - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Franciscus H
Individual traveler

Uitstekende waarde vir geld in pragtige gastehuis wat goed geleë is.

Alle reëlings het vlot en vinnig verloop. Gastehuis in stil, veilige area dog baie goed geleë vir universiteite, Sunnyside, hospitale ens. Netjiese, skoon, smaakvolle kamers wat elk op ander manier uitstekende waarde vir geld bied. My eerste keuse wanneer in Pretoria.

La Peregrina Gastehuis 's response

Ag dankie man.

La Peregrina Gastehuis
Louis V - Jul 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Louis V
With friends

Baie billike, aangename verblyf.

My verblyf by La Peregrina het besonderse goeie waarde vir geld gebied. Ek is vriendelik ontvang, en die verblyf was stil en rustig. Sal weer daar bly!

La Peregrina Gastehuis 's response

Hallo Louis, dis was lekker om jou te kon ontvang, hoop om jou weer te sien!

La Peregrina Gastehuis
Letitia F - Jul 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Letitia F
With spouse/partner

Very enjoyable stay and convenient location.

Ansie is very welcoming and accommodating; a great host. Our room and facilities were comfortable, including safe parking for the car while we were able to walk to the Zuid-Afrikaans Hospital for visiting hours. We will be back.

La Peregrina Gastehuis 's response

Baie dankie, ek hoop dat julle weer terug sal wees. Dit was baie aangenaam om julle hier te kon ontvang.

La Peregrina Gastehuis
Ansie H - Jun 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ansie H
Individual traveler

It felt like I was home.

Reception was very good. Ansie is an incredibly friendly person. Love the house. Antique decor is absolutely my style. Would highly recommend this guest house.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Dit het gevoel of ek tuis is.

Ontvangs was baie goed. Ansie is 'n ongelooflike vriendelike mens. Mal oor die huis. Antieke dekor is absoluut my styl. Sal hierdie gastehuis ten sterkste aanbeveel.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

La Peregrina Gastehuis 's response

Baie dankie vir die gawe terugvoer, Ansie, ek hoop om julle albei te sien, onder beter omstandighede!

La Peregrina Gastehuis
Yolandé T - Nov 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Yolandé T
With spouse/partner

Lovely and pleasant place with everything needed to sleep over.

It is a beautiful place. We we're received with hospitality and enjoyed the breakfast.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Lieflike en gesellige kamer met alles wat nodig is om lekker te slaap.

Dit is 'n pragtige plek. Ons het die gasvryheid verwelkom en die ontbyt baie geniet.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

La Peregrina Gastehuis 's response

Dankie vir die gawe terugvoer, ek hoop regtig dis nie die laaste sien nie!

La Peregrina Gastehuis
Adele D - Nov 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Adele D
Individual traveler

Safe, central and quiet!

Friendly welcome, hospitable and very centrally located. Quiet and safe environment. Will definitely visit again!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Veilig, sentraal en rustig!

Vriendelike ontvangs, gasvry en baie sentraal geleë. Rustige en veilige omgewing. Sal vir seker weer kom "kuier"!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

La Peregrina Gastehuis 's response

Baie dankie Adele, ek hoop om julle weer te sien.

La Peregrina Gastehuis
Taembedzwa C - Nov 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Taembedzwa C
With spouse/partner

Everything was good.

We really enjoyed our stay and felt very much comfortable.It was home away from home.Thank you for hosting us.

La Peregrina Gastehuis 's response

Dear Taembedzwa,

Thank you for the kind review, it was lovely to have you here. Please come again!

Regards,
Ansie

La Peregrina Gastehuis
Emma S - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Emma S
Individual traveler

Quiet environment with a friendly and helpful hostess.

Ansie goes out of her way to make one's stay enjoyable. The decor is tasteful and the garden lovely. The location is excellent, so central. I will definitely go again.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Rustige omgewing met 'n vriendelike en behulpsame gasvrou.

Ansie gaan uit haar pad om mens se verblyf aangenaam en genotvol te maak. Die dekor is smaakvol en die tuin 'n lushof. Die ligging is uitstekend, so sentraal. Ek sal beslis weer daar 'n draai maak.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

La Peregrina Gastehuis 's response

Ek is so bly jy het lekker gekuier. Ek sal verheug wees om jou weer te kan ontvang enige tyd.
Groete,
Ansie

La Peregrina Gastehuis
Masilo T - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Masilo T
Individual traveler

Excellent host and peace of mind.

When you want to be home away from home be here. Great host and willing to serve and a wonderful companion. Close to shopping malls. Perfect environment to work and study.

La Peregrina Gastehuis 's response

Thanks, Masilo. You were a great guest, and fun to have around. I hope you will come again.
Ansie

La Peregrina Gastehuis
Anri V - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Anri V
Individual traveler

Aangenaam en rustig.

Ek het heerlik gebly en is vriendelik ontvang. Sal graag wil aanbeveel dat daar na die toestand van die matras in die enkelkamer gekyk word - dit was redelik deurgelê en het gou ongemaklik geraak.

La Peregrina Gastehuis 's response

Goeeidag Anri,

Baie dankie vir jou resensie en vir die goeie voorstel. Ek was nie bewus nie! Ek sal dadelik iets aan die matras doen. Kom gerus weer.

Groete
Ansie

La Peregrina Gastehuis
From
R300
per night (sleeps 2)
From
From R300
per night (sleeps 2)
From
R300
per night (sleeps 2)
Make a Booking
  • Free cancellation up to 1 week before your stay!
  • Capacity: 3 people
  • Check-in: 11:00 to 21:00
    Check-out: 10:00
  • Address: 284 Berea Street, Muckleneuk, Pretoria, 0002, Gauteng
  • No children under 12
https://travelground.imgix.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAuABZlhOADM72fP2cePwDqnZJpfTyQScVS7zoPMqFWRee1cyFZj?w=1440&h=960&fit=crop&auto=enhance,format,compress&q=80 From R300  per night (sleeps 2) 31 5 1 5 284 Berea Street Muckleneuk 0002 Gauteng 0860 022 102 11:00-21:00 10:00 -25.760849493842 28.20413017791
SUBSCRIBE TO GET AWESOME ACCOMMODATION SPECIALS!
SUBSCRIBE FOR AWESOME SPECIALS!