Fichardt Park Accommodation at Lekker Rus | TravelGround
+16

Lekker Rus

33 reviews
Self Catering

Review Summary

4.8 out of 5from 33 reviews for Lekker Rus
Cleanliness
4.8/5
Service
4.7/5
Location
4.7/5
Safety
4.8/5
Value for money
4.8/5
Willie S - Feb 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Willie S
With spouse/partner

Baie gerieflik en huislik. Ons is ook baie vriendelik en hartlik ontvang.

Vooraf kommunikasie aangaande ligging en hoe om toegang te verkry tot eenheid.

Ralie B - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ralie B
With spouse/partner

My husband and I will always sleep there.

Friendly people. It is fantastic there.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Ek en my man sal altyd daar oorslaap.

Vriendelike mense en dis fantasties daar.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Ralie B - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Ralie B
With spouse/partner

Tevrede en aangenaam.

Ek is altyd tevrede met Lekker Rus, baie aangename mense en sal die plek altyd aanbeveel.

Gideon J - Jul 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Gideon J
With spouse/partner

Owner is very hospitable.

It's a nice spacious apartment, very clean and comfortable. Will go back.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Eienaar is baie gasvry.

Dit is 'n lekker ruim woonstel, baie skoon en gemaklik. Ons sal weer daar bly.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Christian F - Jul 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
3/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Christian F
Individual traveler

Baie netjiese akkommodasie en gasvry.

Baie ruim, netjiese, oopplan-kamer met netjiese, skoon bed, badkamer en kombuis met DStv . Baie privaat en naby winkels en middestad. Sal die verblyf aanbeveel vir persone wat reis en on oornagfasiliteite verlang. Die eienaars is ook baie gasvry.

Kallie S - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Kallie S
With spouse/partner

Heerlike oornagplek met baie professionele gashere. Baie dankie.

Professionele en vriendelike diens. Heerlike, skoon oornagplek en baie gasvrye gashere. Ek kan Lekker Rus vir seker aanbeveel.

Gideon V - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Gideon V
With spouse/partner

Gerieflik en genotvol.

Ons het Lekker Rus baie geniet.

Neville B - Nov 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Neville B
With spouse/partner

Comfortable, neat, clean and value for money.

Very friendly reception. Betty called us often to make sure we arrived safely. Really enjoyed the accommodation.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Gerieflik, netjies en skoon en waarde vir geld.

Baie vriendelik ontvang. Betty het gereeld gebel om seker te maak ons kom veilig aan. Verblyf werklik geniet.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Cherie K - Nov 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Cherie K
With spouse/partner

Absolutely fantastic.

This is our second time staying here, and we are still very happy, it is centrally located, nice and secure and super friendly and accommodating owners, very happy and will definitely make use of them again.

Zandré N - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Zandré N
With spouse/partner

Die lekkerste verblyf anders as by jou eie huis!

Pragtige plek. Vriendelike mense. Dit voel of jy by die huis is! Netjies en skoon. Daar is alles wat jy moontlik kan gebruik. My man was in die wolke oor die ys in die vrieskas vir sy glasie wyn. Sal defnitief weer daar oornag!

Dina H - Aug 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Dina H
Individual traveler

Very neat place to stay.

Was here on business. Beautiful accommodation and garden.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie netjies blyplek.

Was vir besigheid. Baie mooi plek en tuin.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Riaan L - Jul 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Riaan L
With spouse/partner

Very hospitable.

Very nice overnight, will use it again.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie gasvry.

Baie lekker oornag, sal weer gebruik maak.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Johan D - Jun 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Johan D
With spouse/partner

Uitstekend.

Die vriendelikste mense! Dit is regtig die oulikste en rustigste plekkie om te woon. Ruik fantasies lekker as mens instap en is baie goed uitgelê, mooi en ruim.

Cherie K - Apr 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Cherie K
With spouse/partner

Awesome plekkie.

Lekker Rus is awesome. Ons het lekker geslaap. Die mense is baie vriendlik en was en baie akkommoderend.

Willie S - Mar 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Willie S
With spouse/partner

Baie netjies en beskik oor al die geriewe vir oornag-akkommodasie.

Baie gerieflik, netjies en skoon. Ons was vriendelik ontvang en ons sal weer van Lekker Rus gebruik maak in die toekoms.

Sue-mari V - Dec 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Sue-mari V
Individual traveler

Presies wat die naam sê: Lekker Rus!

Ek het so lekker hier gebly! Al was Bloemfontein sonder water het Bettie en Theuns uit hulle pad gegaan om seker te maak ek het water om te drink en om in te bad! Die kamer is volledig toegerus om jou verblyf so gemaklik as moontlik te maak! Sien julle beslis weer!

Tanya L - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Tanya L
With spouse/partner

We had a great rest.

Very nice place, convenient, has everything you need. Theuns and their puppy welcomed us, and Bettie made regular contact via SMS. I definitely recommend this place.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Ons het lekker gerus.

Baie nice plekkie, gerieflik, het alles wat jy benodig. Theuns en hul hondjie het ons goed verwelkom, en Bettie het gereeld kontak gemaak via SMS. Ek beveel die plekkie definitief aan.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Linda D - Sep 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Linda D
With spouse/partner

Hoogs tevrede.

Hierdie verblyf kan ek met vrymoedigheid aanbeveel. Alles was baie skoon en huislik. Jy het alles wat jy nodig het. Baie dankie Bettie vir jou gasvryheid.

Piet V - Sep 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Piet V
With spouse/partner

Value for money.

We had a wonderful stay. Lekker Rus is a lovely, spacious and accommodating apartment. Would recommend it to anyone in need of a place to stay in Bloemfontein.

Linda G - Sep 2017
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
3/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
2/5
Linda G
With spouse/partner

The room is comfortable.

See stars.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Die kamer is gerieflik.

Sien gradering.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Marge J - Aug 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Marge J
With spouse/partner

Netjiese, gerieflike en skoon verblyf.

Vriendelike ontvangs. Sal beslis aanbeveel.

Aiden W - Jul 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Aiden W
With spouse/partner

Very safe. It felt like my own home.

It is very safe and secure, very welcome by both the Pieters (Mr and Mrs), very helpful. The bed is warm and generally modern. We recommend Lekker Rus 100% to anyone who is looking for a very good guesthouse.

Tania D - Jul 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Tania D
Family with teenagers

A clean, safe home away from home!

My daughter and I spent 4 nights at Lekker Rus during the U16 Squash IPT. As two females we were a bit nervous at first, but we found Lekker Rus to be a clean, safe self-catering home away from home. Our hostess Betty had the heater warming up our room for us by the time we booked in, and the lovely winter sheets provided us with a warm cozy bed at night. We hardly knew that our hosts were home, it was so quiet and it felt like we had our own little retreat. They provided us with clean towels, and we had everything we needed. The kitchen is well stocked with equipment which was in good working order, and there was a little grocery shop just a block away to pick up some supplies. We really enjoyed our stay! Thank you so much!

Lekker Rus's response

Hi Tania,

We are glad you enjoyed your stay with us! Thank you for the great review.

Lekker Rus Regards,
Bettie

Lekker Rus
Bennie B - Jun 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Bennie B
With spouse/partner

Professional and outstanding.

Received in a friendly, professional manner. Accommodation was neat and clean. Ideal for our needs.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Professioneel en uitstaande.

Ons is vriendelik en professioneel ontvang. Verblyf was netjies en skoon. Ideaal vir wat ons nodig gehad het.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Antonette V - May 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Antonette V
With spouse/partner

Very nice.

We will make use of them again. The positive for us was that we were able to take our small dog with us by arranging it beforehand.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie lekker.

Ons sal weer van hulle gebruik maak. Die positiewe vir ons was die feit dat ons ons klein hondjie kon saam vat deur vooraf te reël.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Anneliese S - Apr 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Anneliese S
Family with young children

Really nice and comfortable.

Very nice and comfortable, didn't need anything more.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie lekker en gerieflik.

Baie lekker en gerieflik, het niks gekort of nodig gehad nie.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Chris H - Mar 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Chris H
With spouse/partner

Fast service and comfortable accommodation.

The service was really excellent and the communication good. The accommodation was very comfortable and spacious. The shower bath was nog the best, as it makes a mess on the floor.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Vinnige diens en gerieflike verblyf.

Die diens was regtig puik en die kommunikasie was goed. Die verblyf self was baie gerieflik en ruim. Die badstort was egter nie die beste nie aangesien dit baie op die vloer mors.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Sue-mari V - Mar 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Sue-mari V
With spouse/partner

Fantastic little place! It really is "Lekker Rus"!

Wou;d recommend this place to everyone. Had a lovely stay. It is neat, safe, peaceful and clean! Friendly service!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Fantastiese plekkie! Dis rêrig "lekker rus"!

Sal hierdie plek vir enige iemand aanbeveel. Het heerlik gebly. Dis netjies, veilig, rustig en skoon! Vriendelike diens!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Hentie V - Mar 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Hentie V

Very effective service and excellent communication, will definitely do so again.

Thanks for a nice experience! Safety was good, location good, service excellent, friendly and accommodating! Facilities also good!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie effektiewe diens en uitstekende kommunikasie, sal dit definitief weer doen.

Baie dankie vir 'n lekker ervaring! Veiligheid was goed, ligging goed, diens uitstekend, vriendelik en akkommoderend! Fasiliteite was ook goed!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Bokkie B - Feb 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Bokkie B
With spouse/partner

Value for money, neat and safe.

Very neat, clean and spacious with everything you need. Big fridge and bed. Close to shopping centre. Friendly reception, real value for money.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Waarde vir geld, netjies en veilig.

Baie netjies, skoon en ruim met alles wat jy nodig het. Lekker groot yskas en bed. Naby winkelsentrum. Vriendelike ontvangs, regtig waarde vir geld.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Landri D - Feb 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Landri D
With spouse/partner

Value for money.

I'll definitely recommend Lekker Rus. The place is well equipped for self-catering and convenient for an overnight stay, but also for someone who wants to stay a bit longer. Spacious and neat with friendly service. Excellent and value for money.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Waarde vir geld.

Ek sal Lekker Rus definitief vir enigiemand aanbeveel. Die verblyf is baie goed ingerig en gemaklik vir oornag maar ook vir iemand wat blyplek vir 'n langer tydperk benodig. Ten volle selfsorg met alles wat mens mag nodig kry. Verblyf is ruim en baie netjies met vriendelike diens! Uitstekende waarde vir geld!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Lekker Rus's response

Bly julle het lekker gebly. Dankie vir die terugvoer.

Lekker Rus
Naomi D - Jan 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Naomi D
With spouse/partner

It was very pleasant and tranquil.

It was unbelievably nice, very good value for money. Will definitely recommend it to anyone looking for a place to stay. Very safe and the room is very spacious and neat. Enjoyed it very much. Will definitely go there again.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Dit was baie aangenaam en rustig.

Dit is ongelooflik lekker, baie goeie waarde vir jou geld. Sal dit definitief aanbeveel vir enige iemand wat 'n vinnige oorslaapplek soek. Baie veilig en die kamer is baie ruim en netjies. Dit baie geniet. Sal definitief weer daar 'n draai maak.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Surita D - Dec 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Surita D
With spouse/partner

Just as nice as at my house.

The facilities are very clean and neat with everything you need. The owner can maybe invest in an air con in the future, but on the cooler days the fan is sufficient. Otherwise everything was perfect.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Net so lekker soos by my huis.

Die geriewe is baie mooi skoon en netjies met alles wat nodig is.Die eienaar kan in die toekoms dalk net kyk vir 'n aircon maar in die koeler tye is die dakwaaier voldoende. Verder was alles perfek.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Lekker Rus's response

Baie dankie. Ons sien uit om jul weer in Bloemfontein te huisves. Geniet die Kerstyd!

Lekker Rus
From R600
per night (sleeps 2)
From R600
per night (sleeps 2)
From R600
per night (sleeps 2)
Make a Booking
  • Capacity: 2 people
  • Check-in: 14:00 to 19:00
    Check-out: 10:00
  • Address: 15 Vorster Crescent, Fichardtpark, Bloemfontein, 9300, Free State
  • All ages welcome
https://d288tngog90ix0.cloudfront.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAuJRxD0ZXE1jCq6hgWryZS1L8NuO5tzAfFgHOS1YUMnyuBJjwiW?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format From R600  per night (sleeps 2) 33 5 1 5 15 Vorster Crescent Fichardtpark 9300 Free State 0860 022 102 14:00-19:00 10:00 -29.135672617487 26.176271215081
Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

0860 022 102 | bookings@travelground.com