Kanonierspark Accommodation at Leopard Lily B&B | TravelGround
+47

Leopard Lily B&B

18 reviews
Guest House

Review Summary

4.6 out of 5from 18 reviews for Leopard Lily B&B
Cleanliness
4.6/5
Service
4.8/5
Location
4.6/5
Safety
4.6/5
Value for money
4.6/5
Ria W - Apr 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ria W
With friends

Uitstekende verblyf.

Verblyf is pragtig, die aandag wat Sho aan detail gee is ongelooflik. Daar was alles wat ons nodig gehad het (sambreel, voorskoot, naaldwerk stelletjie, ens). Ek het die heerlike moerkoffie wat Sho vir my opgestuur het baie waardeer. Ons het 'n heerlike kuieraand op die stoep gehad met gemaklike sitplek en kerse. Ek en my kleindogter het daar gebly en daardie kuieraand sal een van my goeie herinneringe wees. Ek kan beslis Leopard Lilly aanbeveel.

Leopard Lily B&B's response

Baie dankie bly jul het dit geniet.

Leopard Lily B&B
Andrie B - Mar 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Andrie B
With spouse/partner

Baie rustige area.

Sien sterre.

Leopard Lily B&B's response

Thank you very much, we appreciate it.
Owner

Leopard Lily B&B
Adele B - Mar 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Adele B
With spouse/partner

Lovely guest house. Very comfortable.

Lovely setting and peaceful. Beautiful room and gardens. Would definitely stay over again.

Leopard Lily B&B's response

Appreciates your kind review. Thanks for choosing us.
Sho Leopard lily

Leopard Lily B&B
Andre T - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Andre T
With spouse/partner

It was absolutely fantastic.

We were received with a warm and friendly welcome. The venue and room are beautifully decorated and makes you feel right at home. The calm and serene setting allows you to truly relax. The BBQ and pool area is well maintained. Truly a great host. We will be visiting soon again.

Leopard Lily B&B's response

'n Hartlike dank, ons waardeer dit baie.

Leopard Lily B&B
Monika R - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Monika R
Family with teenagers

Lovely rooms with beautiful decor and fine detail.

Leopard Lily is our first choice when we stay at Potch. Centrally located in safe surroundings close to everything. Beautiful rooms, with all that you might have forgotten, inspiring decor and the friendliest reception you can get. Will return again and again.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Lieflike kamers met pragtige dekor en fyn detail.

Leopard Lily is ons eerste keuse wanneer ons in Potch tuisgaan. Sentraal geleƫ in veilige omgewing naby alles. Pragtige kamers, met alles wat jy dalk vergeet het, inspirerende dekor en die vriendelikste ontvangs wat jy kan kry. Sal oor en oor teruggaan.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Leopard Lily B&B's response

Wat 'n verrassing Monika. ons waardeer die wonderlike resensie opreg.

Leopard Lily B&B
Annelien B - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Annelien B
With spouse/partner

Leopard Lily is nie 'n besigheid nie dis 'n warm tuiste!

Sho is 'n ongelooflike gasvrou wat 'n ware liefde en passie het vir mense en die lewe. Dis 'n groot bederf vandat jy in jou kamer instap tot jy weer uitstap. Baie spesiale gastehuis!

Leopard Lily B&B's response

Baie dankie.
Dis dierbaar waardeer.

Leopard Lily B&B
Natasja E - May 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Natasja E
Family with teenagers

Very convenient and neat.

Very convenient and neat. Ideal location close to university.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie gerieflik en netjies.

Baie gerieflik en netjies. Ideaal geleƫ, naby die Universiteit.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Leopard Lily B&B's response

Ek waardeer dit, baie dankie.

Leopard Lily B&B
Anette O - Mar 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Anette O
With spouse/partner

Very enjoyable.

We were very friendly received. We felt at home immediately. It's nice and close to the university and not too far to drive. Would definitely make use of their services again.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie aangenaam.

Ons is baie vriendelik ontvang. Ons het ook dadelik tuis gevoel. Dis lekker naby die universiteit en nie te ver om te ry nie. Sal beslis weer van hulle dienste gebruik maak.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Leopard Lily B&B's response

Ag vreeslik dankie. Ek waardeer dit opreg.

Leopard Lily B&B
Layla S - Feb 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Layla S
On business

Fantastic.

From now on I will only go to Leopard Lily when I need to stay over in Potchefstroom. It truly is a place where you can have a good night's rest. Shoana is one of the most hospitable people I've ever met at a B&B. She makes you feel at hom from the moment you arrive. The meals were fantastic and definitely worth the money.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Fantasties.

Ek sal van nou af slegs by Leopard Lily aanklop wanneer ek in Potchefstroom moet oorbly. Dit is sowaar nou 'n plekkie waar mens kan "LekkeSlaap". Shoana is een van die mees gasvrye mense wat ek nog by 'n B&B ontmoet het. Sy laat jou tuis voel van die oomblik wat jy daar instap. Die etes is fantasties en baie beslis die prys werd.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Leopard Lily B&B's response

Thank you so much. It is appreciated.

Leopard Lily B&B
Engela O - Sep 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Engela O
With spouse/partner

Wonderful.

I'll definitely stay there again. Peaceful haven. Wonderful birdsong woke us in the morning. Kitchenette and coffee treat. Shower is the best I've found of places I've stayed in. Definitely recommend.

Leopard Lily B&B's response

Ek waardeer dit baie.

Leopard Lily B&B
Daleen S - May 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Daleen S
Individual traveler

Perfect place to stay over.

I stayed over there to visit a friend in Potchefstroom, it was very nice.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Perfekte plekkie vir oornag.

Ek het net daar oornag om vir 'n vriend in Potchefstroom te kuier, maar dit was 'n baie lekker plekkie.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Leopard Lily B&B's response

Baie dankie.

Leopard Lily B&B
Laetitia S - Sep 2015
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Laetitia S
With spouse/partner

Ons het oorgeslaap vir 'n troue in Potchefstroom.

Netjiese kamer en baie goeie diens.

Leopard Lily B&B's response

Baie dankie waardeer. Leopard Lily groete.

Leopard Lily B&B
Ilona H - Aug 2015
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Ilona H

Happy with the accommodation.

A good overnight stay. I found the accommodation comfortable and our hostess Shoana, very friendly.

Leopard Lily B&B's response

Baie dankie.

Leopard Lily B&B
Jan D - Feb 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jan D
With spouse/partner

Verblyf was uiters verkwikkend vir gees en liggaam.

Die gastehuis en diens het al ons verwagtinge oortref! Met aankoms het ons 'n kraffie yskoue koeldrank op 'n snikhete middag ontvang! Dit het nou 'n tuiste vir ons in Potchefstroom geword.

Leopard Lily B&B's response

Hartlike dank. Waardeer. Leopard Lily groete

Leopard Lily B&B
Henry H - Aug 2014
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Henry H
Individual traveler

Lekker rustig.

Vriendelike ontvangs en diens.

Leopard Lily B&B's response

Ek waardeer dit. Sho

Leopard Lily B&B
Helen M - Mar 2014
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Helen M

Enjoyable stay

Shoana was very helpful and friendly. I was impressed with the service, the room and mostly with the courtesy use umbrella left in the room - as it rained the whole time I was in Potchefstroom and I did not bring an umbrella.

Leopard Lily B&B's response

Waardeer baie. Leopard Lily groete

Leopard Lily B&B
Celeste E - Mar 2014
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Celeste E
With spouse/partner

Puik en baie goed toegerus!

Uitstekende verblyf. Skoon en netjies. Goed toegerus. Kan met graagte aanbeveel!

Leopard Lily B&B's response

Ek waardeer dit baie. Sho

Leopard Lily B&B
Barney L - Sep 2013
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Barney L
With spouse/partner

Dit was wonderlik

Ek was raadop om vir akkommodasie te soek in Potchefstroom, toe onthou ek die advertensie van LekkeSlaap. Ek het 'n e-pos gestuur en binne vyf minute het hulle my gekontak. Ek het al my antwoorde gehad dieselfde dag. Die plek wat hulle aanbeveel het was wonderlik. Die eienares het ons self ontvang, sy het nie omgegee om tot 10:30 te wag nie. Sy was ook baie gasvry en het die lang rit die moeite werd gemaak met haar professionele hantering van ons. Baie dankie LekkeSlaap, ek sal beslis weer so maak. Dit was regtig wonderlik.

Leopard Lily B&B's response

N Besonderse dankie! Leopard Lily groete

Leopard Lily B&B
From R1 000
per night (for 2 people)
From R1 000
per night (for 2 people)
From R1 000
per night (for 2 people)
Make a Booking
  • Capacity: 6 people
  • Check-in: 13:00 to 17:00
    Check-out: 10:00
  • Address: 117 Rissik Street, Kannonierspark, Potchefstroom, 2531, North West
  • All ages welcome
https://d288tngog90ix0.cloudfront.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAJDNhYjBiNjQzLTM1YjAtNGIwMC1hNDAxLTlkOTFmOWQ2ZjU5ZA?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format From R1 000  per night (for 2 people) 18 5 1 5 117 Rissik Street Kannonierspark 2531 North West 0860 022 102 13:00-17:00 10:00 -26.695505120686 27.080242037773
Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

0860 022 102 | bookings@travelground.com