The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at Lynhill Self-Catering Apartments | TravelGround
+45

Lynhill Self-Catering Apartments

Self Catering

Review Summary

4.1 out of 5from 46 reviews for Lynhill Self-Catering Apartments
Cleanliness
4.2/5
Service
4.2/5
Location
3.7/5
Safety
4.1/5
Value for money
4.2/5
Rita K - Aug 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Rita K
With spouse/partner

Rustig en gerieflik naby winkels.

Hou asb die TV-kanale in die inligtingsboekie, slegs E Reality was beskikbaar - nie almal se gunsteling nie.

Sameera L - Jun 2021
Overall score
Cleanliness
1/5
Service
2/5
Location
2/5
Safety
2/5
Value for money
1/5
Sameera L
Family with teenagers

Not value for your money at all.

The place had no Wi-Fi, lots of dust and the TV was from Noah's Ark.

Jacqueline F - May 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Jacqueline F
Family with teenagers

Aanvaarbaar.

Ideaal vir vinnige oornagplek as jy niks "wow" verwag nie. Geen braaiplek en die lig in enkelslaapkamer werk nie. Slegs 2 stoele vir 6 mense.

Viwe M - Dec 2020
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Viwe M

Great value for money.

I would return to Lynhill. Our apartments met our needs and were comfortable.

Lynhill Self-Catering Apartments's response

Thank you for your kind review.

Lynhill Self-Catering Apartments
Lindy V - Aug 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lindy V
On business

Thank you very much, everything was clean and tidy and very pleasant.

The men had a very nice stay.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie dankie, alles was skoon en netjies en baie aangenaam.

Die manne baie lekker gebly.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Ronelle B - Aug 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ronelle B
Family with teenagers

Affordable, self-catering accommodation.

We had a lovely stay. We were kept up to date by the host regarding booking in etc. Close to shops. Safe location and quiet.

Irene M - Jun 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Irene M
With spouse/partner

Netjies! Warm duvet was wonderlik!

Het aanvanklik gedink dat ons dalk nie in stil woonbuurt beland het nie, maar alles stil en rustig gewees. Baie dankie.

Herman S - May 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Herman S
With spouse/partner

Very nice and clean place.

I shall definitely make use of Lynhill again in future. Very private, nice room to stay in.

Thomas V - May 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Thomas V
With spouse/partner

Good.

It was what we expected. Everything is clean and neat. Had a nice stay.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Goed.

Dit is wat ons verwag het. Alles is skoon en netjies. Baie lekker gebly.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Wourien A - Dec 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Wourien A
On business

Client service was absolutely fantastic.

Comfortable. Near. It's our new accommodation in Welkom. Everyone was very happy.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Kliëntediens was absoluut fantasties.

Gemaklik. Netjies. Die ons nuwe verblyf in Welkom. Almal is baie tevrede.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Gavin M - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
5/5
Gavin M
With friends

Skoon en bekostigbaar, sal weer daar bly.

Sien sterre.

Maryke G - Jul 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Maryke G
With spouse/partner

Billik en goeie aanwysings hoe om daar te kom.

Alles in orde, parkeerstaanplek van voertuig egter 'n probleem.

Hein C - May 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Hein C
With spouse/partner

I am very happy. Had an easy booking. Got the necessary information about how to get there and how to get the keys.

Was very nice and safe.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Ek is baie tevrede. Het maklik bespreek. Het die nodige inligting gekry hoe om daar te kom en hoe om die sleutels te kry.

Was baie lekker en veilig.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Mark B - May 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Location
4/5
Safety
3/5
Value for money
3/5
Mark B
Family with teenagers

Aangenaam en kommerloos.

Ek dink net dat die braaigewiewe baie kan verbeter.

Lynhill Self-Catering Apartments's response

Baie dankie vir die terugvoering. Ons sal verseker aandag gee aan die braai geriewe.

Vriendelike groete.
Riënne.

Lynhill Self-Catering Apartments
Tarina C - May 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Tarina C
Family with teenagers

Value for money.

We enjoy our one night stay. The unit was clean and neat. Will definitely use this facility again.

Annelize B - May 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Annelize B
Family with young children

Baie netjies skoon.

Is baie goed geleë vir sport, is ook lekker rustig en baie veilig. Het lekker gebly. Dankie.

Lynhill Self-Catering Apartments's response

Baie dankie Lukie. Bly om te hoor julle het lekker gebly.

Vriendelike groete.
Riënne.

Lynhill Self-Catering Apartments
Retha B - May 2018
Overall score
Cleanliness
1/5
Service
1/5
Location
1/5
Safety
3/5
Value for money
1/5
Retha B
With spouse/partner

Nie skoon nie en verwaarloos.

Dit was nie skoon nie, daar was kokkerotte, in die badkamer trek die kassies weg van die muur af, daar is 'n bad (gevlek en oud) met 'n stort wat nie behoorlik werk nie. In die kombuis kon ek nie die stoof aan die gang kry nie, die ketel het letterlik swart wollerige water ingehad. Daar staan 'n vuil asblik by die deur. DIe ligging is oorkant 'n nagklub en 'n baie raserige sentrum. Die linne was skoon, en die beddens was baie gemaklik. Ek het vol betaal vir 4 dae, het net 1 nag geslaap en het 'n versoek gerig om my geld terug te kry, ek het alternatiewe slaappplek gekry.

Michelle P - Apr 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Michelle P
Individual traveler

Lovely, clean, all-in-one apartment

I will stay here again. Staff friendly and helpful ─ the owner even phoned me on my way there saying she left me a little heater and an extra blanket because it was raining. I arrived well after 18:00 the evening.

Suzette F - Mar 2018
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
2/5
Location
2/5
Safety
3/5
Value for money
2/5
Suzette F
Individual traveler

Bitter teleurgestel!

Vir die bedrag van R550 per nag, het ek verwagtinge gehad. Hier het ek minder gekry van plekke waar ek R400 per nag betaal het. Net toiletpapier vir twee dae. Geen klein houers met body wash, sjampoe of stortkappie nie. Ek bly by baie plekke oor agv my werk, maar hierdie was die eerste plek waar ek ook nie houertjie met melk, koevertjies met suiker, tee of koffie gekry het nie. Ek sal verseker niemand aanbeveel hiernatoe nie. Inventaris was verkeerd. As ek nie gepraat het nie, sou ek moes betaal vie 2 fleece komberse can R150 elk, 2 handdoeke ook ter waarde van R150 elk asook strykyster wat op inventaris was maar nie in die kamer nie. Ek sou verantwoordelik gehou gewees het vir R750 se items wat nie eens daar was nie. Dan was die matte gruwelik gevlek en vuil, besem beteken niks en hierdie matte sal moet of vervang word of deeglik gewas moet word. Algehele gevoel van dit was nie die geld werd nie. Ek kon dieselfde gekry het by Backpackers lodge teen 'n kwart van die prys. Ek is baie teleurgesteld.

Janet V - Feb 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Janet V
On business

Ideal place if you like to do your own thing.

Clean and neat with sufficient parking. The unit is convenient and has everytyhing you need to look after yourself. Friendly servie and they're always ready to help.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Die ideale plek as jy hou daarvan om jou eie ding te doen.

Skoon en netjies met voldoende parkering. Die eenheid is gerieflik en bevat alles wat jy nodig het om na jouself om te sien. Vriendelike diens en altyd bereid om te help.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Lynhill Self-Catering Apartments's response

Baie dankie, ons waardeer die terugvoer.

Lynhill Self-Catering Apartments
Wilma K - Dec 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Wilma K
With spouse/partner

Baie lekker en gerieflik en sal enige tyd aanbeveel. Baie dankie.

Ons het ons verblyf baie geniet. Baie mooi toegerus en netjies. Sal beslis weer daar gaan bly.

Natasha T - Nov 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
2/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Natasha T
With friends

Dit was goed vir wat ons nodig gehad het.

Ons het elders gebly vanweë oorbespreking en moes verder ry na ons funksie toe ens, maar die bestuur het ekstra myl geloop om ons tegemoet te kom met twee kamers in plaas van een. Dit was baie gaaf en baie billik. Sien uit om in die toekoms sou reise ons Welkom toe neem in Stanville te kan oorbly.

Lynhill Self-Catering Apartments's response

Baie dankie vir die terugvoering. Bedoel jy nie dalk na "Lynhill" en nie Stanville nie? Ons sien uit om julle te ontvang.

Lynhill Self-Catering Apartments
Paul C - Aug 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Paul C
With spouse/partner

Uitstekend gewees.

Was uitstekend, sal hulle weer gebruik.

Marion K - Jul 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Marion K
With spouse/partner

We had a lovely stay at Lynhill, everything was perfect!

Neat and clean room, secure parking. Great value for money! We will definitely be back when next in Welkom.

Joey J - Jul 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Joey J
With spouse/partner

Great stay and affordable.

Great stay, great price, 5 star.

Anita N - Jul 2017
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
3/5
Location
1/5
Safety
1/5
Value for money
3/5
Anita N
Family with teenagers

Glad nie 'n aangename ondervinding nie.

Alhoewel die woonstel relatief skoon was het 'n mens tog die idee gekry dat dit oud is. Die elektriese koord is sommer oor die gordynreling gehang om 'n verlenging te bied na die televisie. Dit was baie koud in die woonstel en ons moes gebruik maak van die verwarmertjies wat beskikbaar was maar die muurprop wat so in die lug hang het warm geword en ons het die vir veiligheidsredes eerder afgeskakel. Een van die kamers se muurproppe was duidelik gebrand (daar is net 1 prop in elke kamer). Die toaster in die kombuis het glad nie binnegoed gehad nie, die badkamer se deur kon glad nie toemaak nie en die voordeur was skeef. Regtig nie die standaard wat ek noodwendig vir iemand met gemiddelde standaarde sou aanbeveel nie. Die ligging is glad nie goed nie, daar is 'n kuierplek reg oorkant die straat en die Vrydagaand was slaap by die deur uit omdat daar in die straat resies gejaag is en die motorfietse kyk wie kan die hardste raas. Beslis nie 'n plek wat ek sal aanbeveel nie.

Claudette D - Jul 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Location
2/5
Safety
2/5
Value for money
3/5
Claudette D
With friends

Die woonstel is netjies en dis al.

Dis nie 'n plekkie waar ek weer sal bly nie. Die woonstelletjie is baie netjies, maar die koue water in die badkamer het lank gevat om te begin loop. Die omgewing waar die woonstelle geleë is, is nie baie veilig nie. Die kroeg oorkant die pad het geraas tot in die vroeë oggendure.

Rene S - Jul 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Rene S
With spouse/partner

Very nice. Beautiful decor and clean.

Lynhill is a beautiful overnight spot, we stayed 2 nights. We visited our children who recently moved to Welkom. The decor was beautiful and the room was equipped with everything we needed. It was clean and we had a warm night's sleep under nice duvets Thanks, will definitely book Lynhill again.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie lekker. Pragtige dekor en skoon.

Lynhill is 'n pragtige oornagplek, ons het twee aande gebly. Ons het vir ons kinders gaan kuier wat onlangs Welkom toe getrek het. Die dekor in die kamer was pragtig en die kamer was toegerus met alles wat ons nodig gehad het. Dit was skoon en ons het heerlik warm geslaap onder die lekker duvets. Dankie, sal beslis weer na Lynhill toe gaan.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Louis J J - May 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Louis J J
With spouse/partner

Ideal for one night's sleepover.

Very clean, tidy, well equipped kitchen. Lovely warm duvet. Good value for money.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Ideaal vir een aand se oorslaap.

Baie skoon, netjies, kombuis goed toegerus. Heerlike warm duvet. Goeie waarde vir geld.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Elliot N - May 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Elliot N
On business

Good and straight forward.

I liked the room i stayed in. I was not sure if the parking was reserved or public.

Lorainne P - May 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Lorainne P

Enjoyed the stay at a reasonable price.

Thanks Lynhill that we could rest under difficult circumstances. Will definitely recommend the place and have already.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Lekker gebly teen redelike prys.

Dankie Lynhill dat ons onder moeilike omstandighede ons kop met rus kon neerlê. Sal beslis die plekkie aanbeveel en het ook reeds.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Maurie En Frik P - May 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Maurie En Frik P
With spouse/partner

Very pleasant and neat.

If you had a long trip it's amazing to arrive at a cosy place that is neat and clean. We only stayed for one night. Will recommend it.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Dit was so aangenaam en netjies.

As 'n mens so ver reis dan is dit heerlik om by 'n snoesige plekkie aan te kom wat netjies en mooi is. Ons was net 'n nag se oorslaap daar. Sal dit aanbeveel.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Verushka D - Feb 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
2/5
Safety
3/5
Value for money
5/5
Verushka D
With spouse/partner

Very peaceful, calming environment, perfect place to relax and get rest.

My stay at the Lynhill-Apartments was perfect. It was the best place to rest, and get away from the busy life. Although it was a struggle to find the place, once we were settled in the stay just went from great to amazing. I want to thank everyone at Lynhill for creating a safe, secure and private destination for all clients interested in staying at the Lynhill. I will definitely recommend the self catering resort to all my friends and family. Whenever i visit in Welkom Free State i will always find my stay at the Lynhill- apartment.

Lynhill Self-Catering Apartments's response

Thank you so much for this wonderful compliment! Pleased to hear that you were more than satisfied.
Kind Regards.
Riënne.

Lynhill Self-Catering Apartments
Tsabana N - Feb 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
4/5
Tsabana N
Individual traveler

A good place for overnight stay for a weary traveller.

Affordable accommodation within walking distance from shops. Everything in working order. Easy to locate.

Lionel J - Dec 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Lionel J
Family with teenagers

Convenient, neat, clean and value for money.

The apartment building is located close to shops, the room is big, clean, convenient, reception friendly, they can look at the maintenance. Will stay there again when I visit Welkom.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Gerieflik, netjies, skoon en waarde vir geld.

Die woonstel gebou is naby winkels geleë, die kamers is groot, skoon, gerieflik, ontvangs vriendelik, daar kan wel gekyk word na algemene onderhoud. Sal weer daar bly as ek Welkom besoek.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Johan N - Dec 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Johan N
Family with teenagers

Tranquil accommodation.

Tranquil, safe and neat accommodation.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Lekker rustige verblyf.

Lekker rustige, veilige en netjiese verblyf.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Lynhill Self-Catering Apartments's response

Baie dankie Johan, dit is vir ons wonderlik dat julle die verblyf geniet het! Geseënde Kersfees en voorspoedige nuwe jaar vir jou en jou gesin.
Groete
Riënne.

Lynhill Self-Catering Apartments
Mariska E - Dec 2016
Overall score
Cleanliness
1/5
Service
1/5
Location
1/5
Safety
1/5
Value for money
1/5
Mariska E
Family with young children

Bad location, bad unit, unpleasant.

We were there as a family and had to drive past the unit 3 times before we could find it. On arrival the unit was in a terrible condition. The shower didn't work, hot water tap stays open. Front door didn't shut properly and it is a big negative because a small push can open the door - not safe! The patio door also wasn't locked and we were lucky to discover it. When we left the front gate didn't work, because the power was off and the battery didn't work and we had to wait 45 minutes before they opened the gate for us. I have to strongly recommend that they revamp the living unit. The photos don't reflect the true condition of the unit.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Swak ligging, swak woning, onaangenaam.

Ons was as familie daar en moes 3 keer verby die woning ry voordat ons dit kon kry. Met aankoms het ons die woning in 'n baie slegte kondisie gekry. Die stort het nie gewerk nie, warm water kraan bly oop. Voordeur sluit nie behoorlik nie en dit is 'n groot negatief omdat 'n ligte stamp die deur oop kan druk - nie veilig nie! Die stoep deur was ook nie gesluit nie en ons was gelukkig om dit agter te kom. Met ons vertrek het die voorhek nie gewerk nie, want die krag was af en die battery werk nie en ons moes 45 min wag dat hul die hek vir ons kan oopmaak. Ek moet streng aanbeveel dat die woning 'n "revamp" benodig, die foto's weerspieël nie die regte kondisie van eenheid nie.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Noleen B - Aug 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Noleen B

We had a great stay! Everything that we needed, was in the flat.

Thank you!

Lynhill Self-Catering Apartments's response

Baie dankie Noleen vir die wonderlike terugvoering!

Lynhill Self-Catering Apartments
Koos E - Jul 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
4/5
Koos E
With spouse/partner

Clean and comfortable.

Met our needs for overnight or longer periods.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Skoon en gerieflik.

Voldoen aan behoeftes vir oornag of verlengde tydperke.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Elita W - Jul 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
2/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Elita W
Family with young children

Gewerk vir die doel waarvoor ons dit nodig gehad het.

Alhoewel ons kon sien dat daar gepoog is om iets aan die fisiese toestand van die eenheid en die gebou gedoen is, is foto's bedrieglik. Verf kan ongelukkig nie die werklikheid toe smeer nie. Ons het wel heerlik geslaap in kraakvars beddegoed.

Barbara V - May 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Barbara V
On business

For one night you need nothing more.

Apartment well equipped. Thank you, Rienne. After a good night's rest one can proceed to the next destination.

Therese L - May 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Therese L
With friends

Baie lekker gebly.

Baie skoon en netjiese woonstel. Genoeg spasie en beddens vir ons 6 gewees. Die stort was net bietjie te laag vir die langer persone in ons groep.

Marius D - Mar 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Marius D
With friends

Waarde vir geld!

Dit sou baie lekker wees as daar 'n lapa tipe opset is waar mens kan braai.

Jakobus P - Jan 2016
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
3/5
Jakobus P
With spouse/partner

Al die basiese geriewe bestaan en die besprekingdiens is flink en vriendelik.

Net jammer die toilet se afsluitklep was stukkend en die water mors aanhoudend deur die oorlooppyp; tensy mens die noodsluitkraan elke keer op die vloer toedraai.

Lynhill Self-Catering Apartments's response

Middag Petty. Ek vra nederig omverskoning vir die ongerief. Kan jy my asb net inlig in watter eenheid julle gebly het? Ek wil dit onmiddellik herstel. Baie dankie dat jy my in kennis stel van die probleem. Groete Riënne.

Lynhill Self-Catering Apartments
Fred K - Oct 2015
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
5/5
Fred K

Lekker informeel vir lekker saamkuier as 'n groep.

Besonder vriendelike en hulpvaardige eienaar/bestuurder, Rienne. Dis 'n lekker plek met voldoende geriewe vir oorslaap. Buite en binne kan doen met bietjie "TLC". Alhoewel dit baie goeie waarde vir geld is. Baie bekostigbaar met alles wat jy nodig het.

Adriaan C - Sep 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Adriaan C
With spouse/partner

Owners very helpful.

Respond immediately on a request.

From
R600
per night (sleeps 2)
From
From R600
per night (sleeps 2)
From
R600
per night (sleeps 2)
Make a Booking
  • Capacity: 33 people
  • Check-in: 14:00 to 19:00
    Check-out: 10:00
  • Address: 34 Maritz Street, Dagbreek, Welkom, 9459, Free State
  • All ages welcome
https://travelground.imgix.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAJDU5NDRjMmYwLTk4YmMtNGQxOC1hYjkxLTBiMWIwMTY0ODQ1OA?w=1440&h=960&fit=crop&auto=enhance,format,compress&q=80 From R600  per night(sleeps 2) 46 5 1 5 34 Maritz Street Dagbreek 9459 Free State 0860 022 102 14:00-19:00 10:00 -27.963577262481 26.742840233135
SUBSCRIBE TO GET AWESOME ACCOMMODATION SPECIALS!
SUBSCRIBE FOR AWESOME SPECIALS!