The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at Maak 'n Jol | TravelGround
+23

Maak 'n Jol

Review Summary

2.9 out of 5from 28 reviews for Maak 'n Jol
Cleanliness
2.5/5
Service
2.7/5
Location
3.3/5
Safety
3.2/5
Value for money
2.9/5
Kim M - Nov 2021
Overall score
Cleanliness
1/5
Service
1/5
Location
1/5
Safety
1/5
Value for money
1/5
Kim M
Family with young children

It is not what it used to be. Maak n Jol's standards have dropped tremendously and no maintenance has been done to the units.

Also, they advised that it has a fully equipped kitchen. For a family of 4, there was 1 coffee mug, 1 teaspoon, 3 forks and the list goes on. Sodwana is renowned for being able to drive on the beach with your vehicle but we did not know that this is not allowed in out-of-season periods. We were not advised by anyone that you cannot drive on the beach out of season. Won't recommend at all.

Maak 'n Jol's response

Good day,

First I wold like to apologise for the inconvenience. I'm so sure that if you did report the problem in the office that they should sort it out for you immediately. We are busy to upgrade all the chalets at the moment.

It is almost 3 years now that you are not allowed to go on the beach with a vehicle except for weekends and public holidays and school holidays. When my clients book for accommodation they always mail me with a lot of questions about the going on in Sodwana. I'm sure if you did send me a mail or contact me about the beach rules I could explain it to you.

Again, I apologise for all the problems that you did experience.

Maak 'n Jol
Louise J - May 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Louise J

Comfortable, homely & fun.

Great stay with our friends & an amazing party area to rent out! Very impressed & will definitely be back.

Wendy S - May 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
3/5
Value for money
5/5
Wendy S
Family with young children

Great

Maak 'n Jol en die eienaars is puik.

Louise Z - May 2021
Overall score
Cleanliness
1/5
Service
1/5
Location
3/5
Safety
1/5
Value for money
1/5
Louise Z
With friends

Aaklig!

Die plek is verwaarloos. Die toilet by ontvangs was vuil, op pad na ons chalet het daar gemors in 'n hoek gelê, die chalets het nuwe verf nodig en algemene onderhoud. Ons vriende se breekware was vuil en vol vet wat vertel dat daar nie gekyk word dat die plek behoorlik skoon is voor nuwe gaste kom nie. Die kampeerstaanplekke lyk gehawend en die mure om die staanplekke val uitmekaar uit. Ons was die enigste gaste en nou weet ek hoekom. Hulle sal ons nooit weer sien nie!

Phiana D - Apr 2021
Overall score
Cleanliness
1/5
Service
1/5
Location
1/5
Safety
1/5
Value for money
1/5
Phiana D
With spouse/partner

Uiters swak

Ons het skoonmaakgoed gaan koop om rakke en stort en ander skoon te maak voor ons bereid was om te begin met vakansie. Rommelhoop lê oop en oortollig, as die wind draai is daar nog 'n groter probleem. Veilgoed waai rond en natuurlik is daar 'n reuk wat rondom hang. Geen braai-areas vir die kamers, ook onvoldoende eetgerei. Vuil onder matrasse en onseker of beddegoed geruil was. Geyser trip ens ens ens. Uiters, uiters swak.

Aileen K - Jan 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Aileen K
With friends

A very welcoming reception and our chalets were neat and tidy.

An overall enjoyable stay, close enough to enjoy the set up but also quiet enough to enjoy your time at the chalet.

Lisa A - Jan 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Lisa A
Family with young children

We had a wonderful time.

We had a wonderful time, the kids thoroughly enjoyed it. The only concern is that there is no management with regards to the speed limit in the camping grounds as I had to moan at a couple of the youngsters speeding in and out that there were kids running around. Other than that we had a wonderful time and the staff and Management are very helpful and friendly. We will go back in the future.

Arnie M - Jan 2021
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Arnie M
With spouse/partner

Dit was baie aangenaam.

Ons het baie lekker gebly.

Anzet V - Oct 2020
Overall score
Cleanliness
1/5
Service
1/5
Location
4/5
Safety
3/5
Value for money
3/5
Anzet V
Family with young children

Maak 'n Jol is goed geleë en het baie potensiaal.

Met aankoms het die woonstel se yskas nie gewerk nie. Ons het die volgende dag eers 'n werkende yskas in woonstel gehad. Toe het die personeel in kombuis by die restaurant middag die krag laat trip. Is die woonstelle sonder krag tot omtrent 20:00 die aand. My man moes hul gaan help om die kragprobleem op te los. Die plek het regtig baie potensiaal, maar word baie swak bestuur, is 'n groot jammerte.

Michelle D - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
1/5
Service
1/5
Location
2/5
Safety
3/5
Value for money
1/5
Michelle D
With friends

Was not the best experience, we had cold showers and dirty bathrooms with broken toilets.

During our stay the staff were striking.

Maak 'n Jol's response

Good day,

We apologize for the inconvenience that was caused, we have taken your complaint into consideration and solved the issues,
Hope to see you again.

Kind regards.

Maak 'n Jol
Ruan D - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Ruan D
With friends

Had a good time.

Well located near the restaurant and pool. Definitely recommend it for younger groups of people who will not be bothered with music from other campers.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Goeie tyd gehad.

Goed geleë naby die restaurant en swembad. Beveel dit definitief aan vir jonger groepe mense wat nie gepla sal wees met musiek van ander kampeerders nie.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Maak 'n Jol's response

Good day,

We gratefully thank you for the recommendation,we will definitely work on being more considerate of the campers as well, hope to see you soon, kind regards.

Maak 'n Jol
Andre D - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
1/5
Service
1/5
Location
1/5
Safety
1/5
Value for money
1/5
Andre D
With friends

Sleg!

Hierdie was by verre die slegste en swakste verblyf waarby ek nog ooit geslaap het. Die dame waarby ons ingeboek het was ongeduldig en onbehulpsaam, dit was ons eerste keer in Sodwanabaai ons het vanaf haar versoek wat alles lekker is om daar te doen haar antwoord aan ons dat sy net daar werk en dat ons die jongmense moet vra. Die badkamers was 'n absolute nagmerrie, ons het 8 aande daar geslaap waarvan ek net 2 aande warm water gehad het. My kêrel in die mans se badkamer het geen warm water gehad nie! Die toiletpapier het die hele plek vol gelê en was glad nie skoon gemaak nie. Elke liewe keer wat ek gestort het, het ek enkel diepte in die water gestaan want die water dreineer nie. Die mansbadkamer het twee toilette, waarvan een verstop was die hele 8 dae wat ons daar was, die ander toilet het nie 'n toilet seat opgehad nie. Daar was geen kontrole by die kuierplek nie, die jongmense wat daar bo gekuier het was nie een dag voor 05:00 daar weg nie. Sal nie Maak 'n Jol vir enige iemand aanbeveel nie, maar Sodwanabaai het glad nie teleurgestel nie!

Maak 'n Jol's response

Good day, we had to, unfortunately, relieve our office lady of her duties due to such complaints, we apologize for any inconvenience caused on your holiday, we do appreciate our clientele and hope to see you soon.

Maak 'n Jol
Sanita B - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
1/5
Service
1/5
Location
1/5
Safety
5/5
Value for money
2/5
Sanita B
With friends

Glad nie tevrede nie.

Ons was in 2015 met vakansie by Maak-'n-Jol en het 'n fantastiese tyd gehad. Ons het gekamp en het geen probleme gehad met die fasiliteite nie. Hierdie Desember het ons hulle kamers bespreek en die plek was glad nie dieselfde nie. Dit was vuil en die bestuur was baie deurmekaar. Ons moes 'n deposito betaal wat ons nou nog nie terug ontvang het nie en elke keer as ons opvolg word daar gesê dit word vandag betaal. Die dreine was geblok en daar het riool in die shower opgestoot, asook deur die pype buite op die gras. Met hierdie tweede besoek, sal ek nie Maak-'n-Jol aan enige iemand voorstel nie. Die plek het baie agteruit gegaan vanaf my vorige besoek.

Byron T - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
1/5
Service
1/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
1/5
Byron T
With spouse/partner

Not my greatest experience.

Bed sheets were stained, power kept on tripping, we had a tiny bar fridge instead of a proper fridge and freezer. Toilet water kept running.

Tanja B - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
1/5
Location
4/5
Safety
3/5
Value for money
1/5
Tanja B
Family with teenagers

Oord word nie behoorlik onderhou nie (gebreekte krane, warm water probleme, elektrisiteit probleme).

Geen aksie word geneem deur bestuur teen kampers wat tot in die vroeë oggend ure klipharde musiek speel nie. Ons eerste week was aanvaarbaar en ons het rustig gekamp. Die musiek van die kroeg area het ons geensins gepla nie. Die badkamer geriewe is gereeld skoongemaak. Die toestand van die badkamers (krane wat nie werk nie / geskeurde stort gordyne) is nie aanvaarbaar nie. Na Kersfees het ons nuwe kampbure gekry (10+ jong manne en dames). Met hul aankoms het hulle hul musiek kliphard aangesit en dit eers weer 3 uur die oggend afgesit. Dit het elke dag so aangehou. Ons het dit aan bestuur gerapporteer, maar dit het nie gehelp nie. Ons het toe maar besluit om 3 dae vroeër huistoe te kom aangesien ons doodmoeg in die dag was en dit nie meer aangenaam was om daar te kamp nie.

Johan M - Dec 2019
Overall score
Cleanliness
1/5
Service
3/5
Location
5/5
Safety
3/5
Value for money
1/5
Johan M
With spouse/partner

Daar was nie toiletpapier, toiletsitplekke of warm water nie.

Druine is verstop, stort in ander mense se vuilgoed. Harde musiek tot 2 uur die oggend. Dronk mense wat deur jou kamp loop en urineer langs jou tent. Sal nooit weer gaan nie.

Anneline M - Dec 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Anneline M
Family with young children

Was baie lekker.

Was aangenaam gewees, beste kroegmense ook gewees. Veral Sky en Linton! Was puik, dankie.

Yolanda V - Jun 2019
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
2/5
Location
1/5
Safety
3/5
Value for money
3/5
Yolanda V
Family with young children

Lekker.

Die verblyf was standaard maar daar was kragprobleme en die water was kort-kort koud vir stort. Gekraakte koppies en geroeste vurke by eetgerei was onaangenaam.

Jenny V - Mar 2019
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
4/5
Location
2/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Jenny V
With spouse/partner

Bietjie klein maar lekker.

Die swembad is baie lekker en het goeie diens gekry. Het sommer in die swembad by die bar gesit en eet. Die eienaar was baie behulpsaam as ons vir iets gevra het. Hulle speel in die aande lekker musiek by die bar so dit was vir ons lekker. As jy wil kan jy bietjie gaan dans en pool speel. Die kamer was ook nie te bad nie maar ek dink net nie dit werk so lekker as ander mense ook daar slaap nie want die 3 kamers is teenmekaar en jy moet een braaier deel met die ander mense. Die badkamers is nie baie skoon nie. As ons weer sou Sodwana toe gaan sal ons weer daar bly maar sal dan in die groter huis bly wat 'n badkamer het.

Riana P - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
4/5
Location
2/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Riana P
With spouse/partner

If you want a jol, this is the place to be.

The camp sites are small, and not all are accessible for camping trailers. If you have a camping trailer, make sure it is mentioned before you make a booking. The camp sites are very close together and there is not really privacy. Maak 'n Jol is famous for its bar, and therefore there are always loud students in and out until midnight. We almost had a drunk student drive through our campsite. Showers can be maintained better, however was always clean. If you want a quiet getaway, this is not the place. However if you're up for a jol, I would definitely recommend this place.

Lizelle B - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
3/5
Value for money
3/5
Lizelle B

Comfortable - not recommended for people who are 4 to 5 star accustomed.

The rooms are comfortable. There just wasn't a fridge in our unit as the advertisement said. The drains of the showers were also clogged, but since it was December, one can certainly understand. After we complained, it was not fixed either.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Gemaklik - word nie aanbeveel vir mense wat 4 tot 5-ster gewoond is nie.

Die kamers is gemaklik. Daar was net nie 'n yskas in ons eenheid soos wat die advertensie gesê het nie. Die dreine van die storte was ook verstop gewees, maar siende dat dit Desember was, kan mens seker verstaan. Nadat ons gekla het, was dit ook nie reggemaak nie.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Dwayne T - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
2/5
Location
5/5
Safety
3/5
Value for money
2/5
Dwayne T
With friends

Verblyf was aanvaarbaar vir prys.

Swembad/kroegarea is die lokale uithangplek van meeste wat by Sodwana is. Die kos en die drank is buitensporig duur. Dit is en was duurder as meeste toprestaurante in die area wat ons besoek het.

Natasha L - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Natasha L
Family with teenagers

Heerlik.

Die mense is baie vriendelik, die swembad is skoon, die badkamers word elke dag goed skoongemaak. Lieflik, sal weer gaan en dit hoog aanbeveel. Nie vir die rustige stil mense nie.

David M - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
David M
With friends

Rusteloos. Elke nag dronkenskap, harde musiek en mense wat enige tyd van die nag lag en hard praat.

Waarde vir geld, goeie kampplekke, swak ablusie met warm water wat kom en gaan. Geraas elke nag.

Santie H - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
1/5
Service
1/5
Location
1/5
Safety
2/5
Value for money
1/5
Santie H
With spouse/partner

Nie happy nie mors van geld

Dit is 'n vuil plek en baie geraas. Storte en toilette is vieslik. Sal dit vir niemand aanbeveel nie. Swembad stink verskriklik.

Yolandi V - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Yolandi V
With spouse/partner

Behalwe vir kampgronde wat vreeslik ongelyk is, was verblyf oor algemeen baie lekker!

Ons vakansie by Maak 'n Jol was regtig lekker! Het dit geniet. Sal dit beslis aan beveel vir ander!

Martie N - Dec 2018
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
1/5
Location
3/5
Safety
1/5
Value for money
2/5
Martie N
With friends

Geen rus of ontspanningstyd vakansie.

Harde musiek vanaf kroeg/swembadarea van vroegdag tot lank na middernag. Geen respek of genade vir kampers, mens kan nie met jou vriende gesels of rus/slaap nie, dis dieselfde aanhoudende musiek oor en oor. Hek word ook nie toegemaak soos gesê word nie, mens voel glad nie veilig nie al is daar wag in die aand. Hy verstaan mens ook nie.

Ruhann D - Nov 2018
Overall score
Cleanliness
1/5
Service
1/5
Location
3/5
Safety
1/5
Value for money
1/5
Ruhann D

Disappointment.

Place does not look like the pictures. Neglected, dirty and untidy. Reception was not very welcoming. On the contrary, we arrived in the rain and the lady constantly complained that she had to take us to unit in the rain. We were so disappointed in the place that we booked that we booked into an amazing place the next morning. We never expected or asked to be refunded and accepted it. We just wanted to get our breakage deposit back but Andre, the owner, did not even want to give that back. They eventually did. Would not recommend it at all.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Teleurstelling.

Plek lyk glad nie soos op die foto’s nie. Verwaarloos, vuil en onnet. Ontvangs was nie vreeslik verwelkomend nie. Inteendeel ons het in die reën daar aan gekom en die dame wat ons in geboek het het heeltyd gekla dat sy ons in die reën na ons slaap plek toe moes vat. Ons was so teleurgesteld in die plek dat ons die volgende oggend by 'n ander plek ingeboek het (amazing). Ons het nooit verwag of gevra om gerefund te word nie en dit so aanvaar. Ons wou net ons breakage terug hê maar André die eienaar wou aanvanklik nie eers dit vir ons terug gee nie. Hulle het eventually. Sal dit glad nie aanbeveel nie.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

From
R280
per night, for 2 ppl
From
From R280
per night, for 2 ppl
From
R280
per night, for 2 ppl
Make a Booking
  • Capacity: 106 people
  • Check-in: 14:00 to 19:00
    Check-out: 10:00
  • Address: 1 Main Road, Sodwana Bay, 3974, KwaZulu-Natal
  • All ages welcome
https://travelground.imgix.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAA05obEs8kSTaRxWCkCeeo9gDaIuVw39puVtjUDEAd6QKIYqtYlk?w=1440&h=960&fit=crop&auto=enhance,format,compress&q=80 From R280  per night, for 2 ppl 28 5 1 3 1 Main Road Sodwana Bay 3974 KwaZulu-Natal 0860 022 102 14:00-19:00 10:00 -27.512104 32.656321
SUBSCRIBE TO GET AWESOME ACCOMMODATION SPECIALS!
SUBSCRIBE FOR AWESOME SPECIALS!