Lemoenkloof Accommodation at Madeliefie | TravelGround
+41

Madeliefie

Review Summary

4.9 out of 5from 40 reviews for Madeliefie
Cleanliness
5.0/5
Service
5.0/5
Location
4.8/5
Safety
5.0/5
Value for money
4.9/5
Lizette D - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lizette D
With spouse/partner

Very pleasant, it was great.

Would stay there again.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie aangenaam, was heerlik.

Sal weer daar bly.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Bianca V - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Bianca V
Individual traveler

Very comfortable and friendly people.

I will definitely stay at Madeliefie again. Very neat and modern, with secure parking behind the gate.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie gemaklik en vriendelike mense.

Ek sal definitief weer by Madeliefie oorbly. Baie netjies en modern, met veilige parkering agter hek.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Corneli V - Aug 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Corneli V
With spouse/partner

Excellent.

I fell in love with the place and would like to stay there again and much effort was made with the breakfast food was excellent.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Uitstekend.

Het verlief geraak op die plek en sal weer daar wil gaan bly en daar is baie moeite gedoen met die ontbyt kos was uitstekend gewees.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Marie J - Aug 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Marie J
Individual traveler

An enjoyable overnight stay.

I was warmly received and given advice where to have dinner. My hosts also took care of my bicycle. It is much appreciated. I hope to return.

Benita J - Jul 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Benita J
With friends

Warm. Lieflik. Kosbarwe Madeliefie-pêrel.

Pragtige plek - Minette en Willie ook pragtig. Prag. Heerlike ontbyt ingesluit - was perfek!

Elmarie P - May 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Elmarie P
Family with teenagers

Stunning!

Beautiful guesthouse with a nice host and hostess. Very nice room and delicious breakfast.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Stunning!

Pragtige gastehuis met oulike gasheer en gasvrou. Baie lekker kamer en heerlike ontbyt.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Lynn D - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Lynn D
Individual traveler

Thanks for my pleasant stay in Madeliefie. Warm welcome and nice food.

Excellent service. Great food.

Willie G - Mar 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Willie G
With friends

Gemaklike huislike verblyf!

Ons het heerlik gebly - sommer gou tuis gevoel en ontbyt was heerlik. Alles is pynlik netjies en alles wat jy nodig het is daar. Kan aanbeveel en julle sien ons beslis weer.

Elizna J - Dec 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Elizna J
With spouse/partner

Fantasties!

Gasvry en uiters netjies!

Corneli A - Nov 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Corneli A
With spouse/partner

Nice, clean and comfortable places with friendly owners.

Place is clean and tidy. People friendly and breakfast delicious.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Oulike skoon en gerieflike plekke met vriendelike eienaars.

Plekkie is skoon en netjies gewees. Mense vriendelike en ontbyt was heerlik.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Anne D - Nov 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Anne D
With friends

Beautiful attention to detail.

We had a lovely stay at Madeliefie! Beautiful decor and spotlessly clean. Thoroughly spoilt for breakfast. Would definitely recommend a stay.

Willem K - Sep 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Willem K
With spouse/partner

Goeie en netjiese B&B, en baie gasvrye mense.

Madeliefie is 'n baie netjiese B&B en mens voel sommer baie vinnig tuis. Alles is skoon en netjies. Kan vir enige iemand aanbeveel.

Tracy Lee A - Apr 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Tracy Lee A
With friends

Wonderful hosts and really nice accommodation.

Wonderful stay and our hosts were really friendly and helpful.

Mariana S - Dec 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Mariana S
Family with teenagers

It's been a while since our family has been so satisfied with accommodation. Really the best.

Madeliefie has every convenience you might need. Everything is extremely neat and new. We really enjoyed our stay and it is perfectly located. Would definitely recommend. Breakfast was lovely. We would gladly visit again.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Ons gesin was lanklaas so tevrede met verblyf. Was uit die boonste rakke.

Madeliefie het elke gerief in wat jy nodig het. Alles is verskriklik netjies en nuut. Ons het ons verblyf baie geniet en dit is die perfekte ligging. Sal dit vir seker aanbeveel. Ontbyt was ook heerlik. Ons sal weer kom oorbly.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Marianne B - Nov 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Marianne B
Individual traveler

Beautiful place with fantastic breakfast!

A real farm atmosphere to the guesthouse with beautiful decor and the most delicious breakfast! Was surprised with the cuteness of it!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Pragtige plekkie met fantastiese ontbyt!

'n Regte plaasgevoel aan die gastehuisie met pragtige dekor en die lekkerste ontbyt! Was skoon verras met die oulikheid daarvan!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Michelle E - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Michelle E
With spouse/partner

Wow! Beautiful.

Was so lovely, greeted and shown in such a great manner, we were offered help with choosing restaurants and given options. Breakfast in the morning was amazing! I cannot explain enough how great it was! Will definitely be back!

Daleen D - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Daleen D
On business

Madeliefie is a wonderful place, perfect!

Madeliefie and owners are unbelievable. So clean and tidy. Would have loved to stay longer just because the place is so beautiful and clean. Everything is top quality, quiet, and perfect. No improvements needed.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Madeliefie is 'n droom plek, perfek!

Madeliefie met sy eineaars is ongelooflik. Dit is baie skoon en netjies. Ek sou beslis langer wou bly net omdat die plek so mooi en skoon is. Alles in die gaste plekkie is van hoë gehalte, stil en net perfek. Daar hoef niks te verbeter nie.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Albert M - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Albert M
Individual traveler

Gasvryheid! Pragtige plek, alles mooi en lekker.

Ek sal dit 100% aanbeveel.

Mariette M - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Mariette M
Family with teenagers

Vriendelike ontvangs, netjiese skoon kamer, lekker ontbyt!

Lekker gekuier, maar ongelukkig baie padgeraas en raserige bure.

Marcelle L - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Marcelle L
With spouse/partner

Madeliefie - hidden gem of Paarl.

Madeliefie and its owners are absolute gems! From beautifully decorated, squeaky clean rooms equipped with all the essentials and more to delicious 5 start breakfast served at a time most conveniently suited to our time schedules. Safe parking and access to all the main attractions. Situated in the beautiful Paarl surrounded by beautiful winelands. Operated and owned by two of the most kindhearted, friendly and helpful people, Minette and Willie. Madeliefie offered us everything as advertised and then some more. We have immense gratitude to Minette and Willie for giving us the royal treatment and assisting us with our every need. My fiance and I highly recommend Madeliefie to anyone and everyone visiting the Paarl. It's a must!

C.a. V - Sep 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
C.a. V
With spouse/partner

Baie netjies en vriendelik ontvang.

Baie lekker daar gebly. Netjies, heerlike ontbyt!

Divan G - Aug 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Divan G
With spouse/partner

Ongelooflik!

Willie en Minette dra mens op hul hande! Baie lekker breakfast en ongelooflik lekker geslaap. Mens voel soos 'n nuwe uitgeruste mens na so naweek! Baie dankie.

Wilmari T - Aug 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Wilmari T
With friends

Voortreflik.

My dogter het daar oorgebly en het net lof gehad vir die mooi plek, vriendelike gasheer en heerlike ontbyt.

Jessica G - Aug 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jessica G
With spouse/partner

Absolutely wonderful!

We didn't want to go back home. Felt so welcome. The breakfast is fantastic and served so beautifully that you almost don't want to spoil it. Very clean and neat, with personal touches from our arrival to our departure. Would gladly go back there. Highly recommended.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Absoluut wonderlik!

Ons wou nie teruggaan huis toe nie. Het ongelooflik welkom gevoel. Die ontbyt is fantasties en so mooi aangebied dat mens amper nie daarvan wil eet nie. Baie skoon en netjies en met persoonlike "touches" van aankoms tot tyd van vertrek. Sal enige tyd wil teruggaan. Hoogs aanbeveel.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Delmar V - Aug 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Delmar V
With spouse/partner

Uitstekend!

Sal Madeliefie enige tyd aanbeveel. Waarde vir geld. Gasvryheid uit die boonste rakke. Dankie Willie-hulle vir 'n wonderlike ontspannende tyd. Sien julle weer.

Alta B - Aug 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Alta B
Individual traveler

Pragtig en stylvol in 'n ongelooflike mooi dorp.

Kan Madeliefe aanbeveel en sal enige tyd weer daar oornag, dankie vir jou vriendelikheid en gesels Minette.

Aletta B - Jul 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Aletta B
With spouse/partner

Rustige ambiance.

'n Wonderlike rustige ervaring in 'n baie skoon omgewing. Ontbyt puik en kreatief.

Talintha-lee V - May 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Talintha-lee V

What you see on the website is what you get and great reception - felt like home, was a great treat.

Great accommodation, we didn't even want to check out. I recommend it. Great hospitality. Has everything you need, was the first time I booked accommodation where all the plugs are in the right place, for example for the hairdryer at the mirror, etc. The place is modern and the place had a lot of love. You won't regret staying here, I will definitely book the place again. It is safe and cozy.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Dit wat jy op website sien is wat jy kry en die verwelkoming was die beste - huisgevoel met bederf.

Die verblyf was baie lekker, wou nie eintlik uitboek nie. Ek beveel dit aan. Die gasvryheid was goed. Alles wat jy nodig het is daar, dit was die eerste plek waar ek oorgebly het en dat al die "plugs" op die regte plekke is, soos bv. jy kan jou hare droogmaak voor die spieël, ens. Die plek is modern en daar is baie liefde in die plek. Julle sal nie spyt wees om daar te bly nie, ek sal dit definitief weer gebruik. Dit is veilig en cosy.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Meisie C - May 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Meisie C
With spouse/partner

Pleasant.

Friendly service with personal attention. Fantastic breakfast!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Dit was aangenaam.

Vriendelike diens met persoonlike aandag. Ontbyt fantasties!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Rene D - Apr 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Rene D
With spouse/partner

From start to end (6 nights) a fantastic experience with excellent customer service and hospitality!

We spent a wonderful 6 nights in Madeliefie. We were overwhelmed by Willie and Minette's hospitality. Our room was clean and neat with all necessities (bar fridge, hair dryer, kettle and wonderful rusks!). We had delicious breakfasts beautifully served every day. Madeliefie is ideally located for any event at Gymnasium High School. Would definitely stay there again with our next visit to Paarl.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Van begin tot einde (6 aande) was dit 'n fantastiese ervaring met puik kliëntediens en gasvryheid!

Ons het vir 6 aande heerlik in Madeliefie gastehuis gebly. Ons was oorweldig deur die gasvryheid van Willie en Minette. Ons kamer was skoon en netjies met alle benodigdhede (yskassie, hairdryer, ketel en heerlike beskuit!). Ons het gesmul aan die ontbyte - elke dag was dit baie keurig voorgesit. Madeliefie gastehuis is ook ideaal geleë vir enige geleentheid aangebied deur Hoërskool Paarl Gimnasium. Ons sal beslis weer daar oorbly vir ons volgende Paarl besoek!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Madeliefie's response

Beste René,

Baie dankie vir die terugvoer, dit was lekker om jou en Phillip hier te hê. Hoop om julle gou weer te sien.

Ons hoop ook Waterkloof het 'n goeie rugby jaar!

Vriendelike groete,
Willie en Minette

Madeliefie
Lientjie B - Apr 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lientjie B
With spouse/partner

Stukkie Hemel op Aarde!

Madeliefie is nog die mooiste, netjieste gastehuis waar ek al oor gebly het. Die eienares was baie vriendelik en het uit haar pad gegaan om dit vir ons lekker te maak. Sy het tot vir ons aandete bespreek by restuarant in Paarl. Ek beveel dit hoogs aan vir almal. Regtig stukkie hemel op aarde.

Madeliefie's response

Beste Lientjie,

Dit is 'n groot plesier. Hoop die Two Oceans was lekker!

Vriendelike groete,
Willie en Minette

Madeliefie
Carissa N - Feb 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Carissa N
Family with teenagers

This is surely a home away from home!

We felt so at home! Everything is beautiful and enjoyable! Friendliest people.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Hierdie is vir seker jou huis weg van die huis!

Ons het so tuis gevoel! Alles is net mooi en lekker! Vriendelikste mense.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Frans B - Jan 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Frans B
Individual traveler

Minette and Willie made me feel very welcome.

Brand new, so everything is perfect. I will definitely stay there again. The breakfast was special.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Minette en Willie het my baie welkom laat voel.

Splinternuut, so alles is eksie-perfeksie. Ek sal verseker weer daar tuisgaan. Die ontbyt was spesiaal.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Simone V - Jan 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Simone V
With friends

A jewel in Paarl.

Ten out of ten! From arrival to departure! You'll definitely be seeing us again. The rooms are spacious, neat and clean. Breakfast is a must and the owners are friendly. You get the feeling nothing is too much effort for them.

This review has been translated,click hereto view the original version.

'n Juweel in die Paarl.

Tien uit tien! Van aankoms tot vertrek! Julle sal ons beslis weer sien. Kamers is groot, netjies en skoon. Ontbyt is 'n moet en die die eienaars is vriendelik en jy kry die gevoel dat niks te veel moeite is nie.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Amanda V - Dec 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Amanda V
With spouse/partner

Very pleasant and friendly.

See the ratings.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie aangenaam, vriendelik.

Sien sterre.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Madeliefie's response

Baie dankie Amanda, dit was baie lekker om julle hier te hê!

Madeliefie
Vuyo D - Dec 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Vuyo D
With spouse/partner

Excellent.

The décor is amazing, the food was lovely and the owners are the friendliest ever. I cannot believe that this establishments is less than 3 months old and will surely recommend it to friends and family. Thank you very much.

Madeliefie's response

Hi Vuyo
Thank you for your review. It was a pleasure to have you here. Hope to see you soon.

Madeliefie
Pieter C - Dec 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Pieter C
On business

Probably one of the best guesthouses I've ever stayed at!

I will recommend this gem anytime! The owners made me feel at home from the minute I arrived. The room is spacious, there is internet (very fast) and DStv. It is also reasonably centrally located. I will recommend Madeliefie anytime. It was truly a pleasure staying there.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Seker een van die beste gastehuise waarby ek nog gebly het!

Ek sal hierdie juweel enige tyd aanbeveel! Die eienaars het my van ontvangs tuis laat voel. Die kamer is ruim, daar is internet (baie vinnig) en DStv. Dit is ook redelik sentraal geleë. Ek sal Madeliefie enige tyd aanbeveel. Dit was voorwaar 'n plesier om hier tuis te gaan.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Madeliefie's response

Hi Pieter
Baie dankie vir jou mooi terugvoer. Dit was lekker om jou te ontmoet. Ons hoop jy het `n geseënde Kersgety saam met familie en vriende. Willie en Minette

Madeliefie
Bets R - Nov 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Bets R
Individual traveler

Neat, well equipped, relaxing and safe accommodation.

Very neat, well equipped, relaxing, safe accommodation with real Western Cape hospitality.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Netjiese, wel toegeruste, rustige en veilige verblyf.

Baie netjiese, wel toegeruste, rustige en veilige verblyf met eg Wes-Kaapse gasvryheid!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Anesta E - Nov 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Anesta E
With friends

Pretty, clean, neat and friendly.

We received a friendly welcome. The rooms were spacious with a bar fridge, good hairdryers and very tasty rusks. Breakfast is not served at the guesthouse, but they do give you vouchers for two of the coffee shops in town. Unfortunately both coffee shops were closed when we wanted to eat breakfast at 07:45 on the Saturday, but the owners speedily organised for us to eat at the Wimpy and they would pick up the bill. I would go and stay here again anytime.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Mooi, skoon, netjies en vriendelik.

Ons is baie vriendelik ontvang. Die kamers waarin ons gebly het was lekker ruim met 'n yskassie, goeie haardroërs en baie lekker beskuit. Ontbyt word nie in die gastehuis bedien nie, maar hulle gee vouchers vir twee van die koffiewinkels in die dorp. Beide die koffiewinkels was ongelukkig nog toe toe ons die Saterdag 07:45 wou gaan ontbyt eet, maar die eienaars het baie vinnig en vriendelik gereel dat ons by Wimpy gaan eet en hulle het net die betaling kom afhandel. Ek sal enige tyd weer hier gaan bly.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Madeliefie's response

Baie dankie vir die mooi terugvoer!
Die ontbyt by die koffiewinkels is gelukkig net n tydelike reëling. Vanaf 1 Des word ontbyt by die gastehuis bedien.
Madeliefie Groete

Madeliefie
Anzabeth N - Oct 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Anzabeth N
Family with young children

Comfortable, clean and I often stay here when I go to Paarl.

A very pretty little place and the rooms are comfortable and beautiful. You feel really at home. Ideal for Gim parents or people visiting the hospital. walking distance. Breakfast on the veranda was lovely. Would just have liked a self-help option for breakfast, like a coffee station.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Gemaklik, skoon, gerieflik en 'n gereelde slaapplek vir my as ek Paarl toe gaan.

Baie mooi plekkie en kamers gerieflik en pragtig. Mens voel sommer tuis. Ideaal vir Gim-ouers of mense wat die hospitaal moet besoek. Loopafstand. Breakfast op die stoep was heerlik. Sal net miskien die breakfast verander soos 'n selfhelp-koffiestasie.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

From R1 200
per night (for 2 people)
From R1 200
per night (for 2 people)
From R1 200
per night (for 2 people)
Make a Booking
  • Capacity: 10 people
  • Check-in: 14:00 to 19:00
    Check-out: 10:00
  • Address: 424 Main Road, Lemoenkloof, Paarl, 7646, Western Cape
  • All ages welcome
https://travelground.imgix.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAdeirpXGHk7UAcyqrNbqIKpcaqgvQnFKX6LKlTKfsYh92UM0dZJ?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format From R1 200  per night (for 2 people) 40 5 1 5 424 Main Road Lemoenkloof 7646 Western Cape 0860 022 102 14:00-19:00 10:00 -33.720497 18.963133
Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

0860 022 102 | bookings@travelground.com