The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at Magoebaskloof Adventure Chalets | TravelGround
+14

Magoebaskloof Adventure Chalets

Review Summary

4.5 out of 5from 40 reviews for Magoebaskloof Adventure Chalets
Cleanliness
4.5/5
Service
4.3/5
Location
4.9/5
Safety
4.4/5
Value for money
4.4/5
Deborah W - Mar 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Deborah W
With spouse/partner

A piece of heaven on earth!

The treetop-chalet is furnished tastefully, comfortably and is clean. The staff is super friendly. The setting is magnificent. A perfect place to stay for the adventurous type with a playground on your doorstep.

Adele B - Mar 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Adele B
With friends

The staff is super friendly and helpful.

The zipline was wonderful and what made it even better, was the team who took us. They made it very special and are full of jokes although safety comes first. Will definitely go back.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Die staff is super vriendelik en behulpsaam.

Die zipline was wonderlik en wat dit nog lekkerder gemaak het was die span wat ons gevat het. Hulle maak dit so spesiaal en is vol grappe al is veiligheid 1ste bo aan hul lys. Ons sal beslis weer gaan.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Drickus D - Feb 2020
Overall score
Cleanliness
1/5
Service
1/5
Location
3/5
Safety
1/5
Value for money
1/5
Drickus D
With friends

Baie slegte ondervinding, sal nie aanbeveel vir enige iemand nie.

Kamers stink. Kamers baie warm in somer.

Sonja F - Feb 2020
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Sonja F
Individual traveler

Peaceful place, good location.

A great place for a peaceful getaway.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Rustige plek, goeie ligging.

Lekker plek vir 'n rustige wegbreek.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Tyrone V - Dec 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Tyrone V
With spouse/partner

We were very happy with the stay at Magoebaskloof Adventure Chalets. Definitely a unique experience.

You got your own chalet with in between the trees and with a wonderful view looking into the valley. Definitely will make the trip again.

Bob H - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Bob H

Cosy cabin, friendly helpful staff, wonderful adventure and experience.

Our weekend visit produced much more than expected. The staff were amazing, friendly, knowledgeable and helpful. Our cabin was comfortable and adequate. The zip-lining was an awesome experience, and we will definitely be back.

Adriaan C - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Adriaan C
With spouse/partner

Awesome.

Will definitely visit again. Exceeded all expectations.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Awesome.

Gaan definitief weer besoek. Het alle verwagtinge oortref.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Christo P - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Christo P
With spouse/partner

Amazing place with lots to do!

An amazing place with lots of activities. We did the tubing and the river, waterfalls, forests and mountains are just spectacular.

Lizelle E - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
2/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Lizelle E
Family with young children

Die omgewing is asemrowend, net jammer dat daar geen kombuis/kookgeriewe is nie.

Die eenheid was nie gereed teen 3 uur die middag. Geen kombuis. 2 eenhede bespreek maar die kinders kon geakkommodeer word as daar behoorlik kommunikasie was deur die lodge-personeel.

Monika R - Aug 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Monika R
With spouse/partner

Beautiful!

Beautiful area with a lot to do for old and young. Friendly and helpful staff.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Pragtig!

Pragtige omgewing met baie om te doen vir oud en jonk. Vriendelik en hulpvaardige personeel.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Gys R - Jun 2019
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
3/5
Location
5/5
Safety
2/5
Value for money
1/5
Gys R
With spouse/partner

Nagmerrie.

Wat gebeur het is totaal my fout. Adventure Canopy het geen aandeel gehad aan ons nagmerrie nie. Ons het verblyf gesoek vir twee nagte om ons kleinseun se hokkietoernooi by Stanford Lake College by te woon. Ons het die webwerf besoek om verblyf in Magoebaskloof te bekom. Ek weet nie hoe nie, maar het by Adventure Canopy uitgekom. Die storie is te lank om te vertel, maar as ons gasheer aandag aan ons versoek rakende warm water gegee het, sou ons verblyf draagliker gewees het. Vir jong avontuurlustige persone is dit 'n ideale plek om te wees, maar vir ouer mense is dit allermins. Soos ek gesê het is dit nie Magoebaskloof Adventure Canopy se skuld nie, maar dis ek wat 'n verkeerde keuse gemaak het.

Cindy H - May 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Cindy H
With spouse/partner

Gerieflik geleë in die natuur.

Die hout chalet is klein, maar nogtans gerieflik en het goeie beddens. Dit voel of jy in n boomhuis slaap met die gedruis van water in die agter grond. Selfoonsein is 'n probleem. Sal 'n klein TV vir die eenheid aanbeveel, veral as jy nie wil rondry op donker paaie in die aand nie. Verder het ons lekker gebly en sal graag weer van die hout chalets gebruik maak.

Antoinette O - May 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Antoinette O
Individual traveler

Absolutely fantastic!

I had an amazing couple of days! The staff was super friendly and helpful. The accommodation was really nice and comfortable with spectacular views. I'll definitely return to do the gecko tubing. The canopy tour was so much fun!

Willem P - Feb 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Willem P
With spouse/partner

Nice and very comfortable.

If you want to stay one night before your canopy tour, it is ideal. If you want to stay longer I would rather choose a self-catering unit where I can braai and so on. It is bed and breakfast with no cooking facilities. There is food available at the coffee shop between 8 and 5. Other restaurants are 10 km away in Haenertsburg.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Lekker gemaklik en baie rustig.

As jy wil een aand oorslaap voor jou canopy tour is die ideaal. Indien jy langer wil bly sou ek eerder 'n selfsorg-eenheid verkies waar ek kan braai ens. Dit is bed en ontbyt met geen kosmaakgeriewe nie. Daar is kos beskikbaar by die koffiewinkel tussen 8 en 5. Ander restaurante is 10 km weg in Haenertsburg.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Jan L - Feb 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Jan L
With spouse/partner

Very neat.

Very nice stay, the location is great and central, but not part of the town. View is fantastic.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie netjies.

Baie lekker gebly, die ligging is lekker sentraal maar nie deel van die dorpie nie. Uitsig is fantasties.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Louise V - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Louise V
Individual traveler

Nader aan die bos kan die chalet nie wees nie.

Asemrowende uitsigte, die gedruis van die water, sonbessies en voëls. Dit was awesome. Ek het elke dag op die hiking trails gestap en zipline.

Annamé C - Nov 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Annamé C
With spouse/partner

Very quiet and peaceful.

A microwave will help a lot, because if you want to buy food at the restaurant to eat, it gets very cold.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie stil en rustig.

'n Mikrogolf sal baie help, want as jy kos koop by die restaurant wat jy later wil eet, dan is dit koud.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Magda V - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Magda V
With spouse/partner

Verblyf was ongelooflik mooi en skoon. Sal dit enige tyd aanbeveel.

Ek sou graag net wou sien dat die ontvangs bietjie opgradeer en netjieser is. Die personeel is vriendelik en bedagsaam verder. Onderhoud by die uitkyk se trappie kort ook bietjie aandag. Ek is jammer dit is nie negatiewe kritiek nie, maar omdat ek self in die bedryf is sien ek maar simpel goedjies raak.

Thelma O - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Thelma O
With friends

A most enjoyable location.

The chalet was most comfortable and well kitted out. It was lovely having a deck to sit out on among the trees with the sound of the river. The beds were most comfortable and my sister and I slept very well.

Magdaleen G - Aug 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Magdaleen G
With spouse/partner

Aangenaam en sielsverkwikkende ervaring.

Chalets is baie skoon en netjies. Die meublement was van goeie gehalte, selfs elektriese kombers in die koue wintermaande. Jy hoor die geraas van die watervalle en stroomversnellings in die chalet - hoe verkwikking vir die siel is dit nie. Personeel was vriendelik en hulpvaardig. Hul het my met my haardroërprop gehelp wat moeilikheid gegee het. Koffiewinkel se kos het my aangenaam verras. Wees net bedag daar is net 'n ketel met koffie/tee en melkies asook 'n klein yskassie in chalet. Die koffiewinkel op die perseel sluit om 5nm- hul waarsku jou egter. Dis geen probleem want daar is baie eetplekke in kontrei - Haenertsburg is net 11 km van daar.

Carin R - Jul 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Carin R
With spouse/partner

Rustig in die natuurskoon.

Chalets is netjies, skoon en rustig in die natuur. Personeel baie vriendelik en behulpsaam. Restaurant se kos is aangenaam. Kamerdiens en skoonmaak is puik.

Vorster N - Jun 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Vorster N
With spouse/partner

Verblyf op 'n berghang met 'n ongelooflike uitsig.

Die chalets is modern en in die natuur geleë. Dit voel asof mens in 'n boomhuis bly maar dis so netjies soos 'n gastehuis. Daar is lekker staproetes op die perseel sowel as die gewilde Canopy Tour wat ek regtig sal aanbeveel.

Daniel K - Mar 2018
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
2/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Daniel K
With spouse/partner

Waarde vir geld.

Chalet baie privaat en binne hoorbare afstand van waterval en Letaba rivier. Ons chalet het wel nie gasbottel gehad vir geiser so ek moes in die nag die ander chalet se bottel gaan haal. Daar was ook nie personeel wat op diens was gedurende die aand nie. Staproetes ook besonders mooi.

Helena L - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Helena L
With spouse/partner

Wonderful breakaway destination!

Wonderfully beautiful natural scenery and very centrally located. The chalet is very neat and the staff very friendly and the service excellent. I would suggest a microwave and private braai area, as you don't always feel like eating out when it's so cold and misty, in which case a nice hot drink can be enjoyed. We really enjoyed our stay, especially the time spent on the deck with the beautiful views of the mountains and the roar of the waterfall in the background.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Ongelooflike wegbreekbestemming!

Ongelooflike mooi natuurskoon en baie sentraal geleë. Die chalet is baie netjies en die personeel is baie vriendelik en die diens is puik. Ek sou 'n mikrogolfoond en privaat braaiarea aanbeveel, want mens is nie lus om altyd te gaan uiteet nie en as dit so koud en mistig is, dan kan 'n lekker warm melkdrankie heerlik wees. Ons het ons verblyf ongelooflik baie geniet, veral die kuiers op die dek met die pragtige uitsig oor die berge en die geruis van die waterval in die agtergrond.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Tilana K - Aug 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Tilana K
Family with teenagers

Netjies en skoon.

Die verblyf was netjies en skoon, die kos was lekker (hul het self op aanvraag vir ons vroeër ontbyt gegee) en die omgewing asemrowend mooi! Ek sal definitief weer daar gaan ontspan.

Chantelle V - Jul 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Chantelle V
With spouse/partner

It is perfect if you want to get away from the hustle and bustle!

It is one of the most romantic places that I have ever stayed at, the view from the log home is a dream and with the waterfall music in the background! The house was very neat and clean, the only suggestion that I will make is that they look at their hot water system, because there wasn't any hot water.

This review has been translated,click hereto view the original version.

As jy wil weg kom uit die gejaag van die stad, is dít die plek!

Dit was een van die mees romantiese slaapplekke waar ek al was, die uitsig vanuit die houthuis is om van te droom en dan natuurlik die waterval-"musiek" in die agtergrond! Die huisie was baie netjies en skoon, al wat ek sal voorstel is dat hul kyk na hul warmwatersisteem, want daar was byna niks warm water nie.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Martin S - Apr 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
2/5
Value for money
5/5
Martin S
With spouse/partner

Relaxing and nice.

Peaceful. Would love to return. The only thing that could present a problem is that the cafe closes at 5 and the chalets don't have any kitchen or equipment except fridge and kettle, which is a problem at dinner time. Luckily I knew this beforehand and were prepared to get something to eat somewhere each night, but I can see how this can be a problem to someone who is not prepared. Except for this Magoebaskloof Adventure Chalets gets a 10 our of 10.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie rustig en lekker.

Baie rustig en lekker. Sal vir seker weer kom. Al wat bietjie van 'n probleem kan wees is die koffiewinkeltjie maak 5 uur toe en die chalets het geen kombuis of toerusting behalwe vir 'n yskas en ketel nie, so aandete mag 'n probleem wees. Gelukkig het ek geweet van dit en het voorsiening gemaak om elke aand iets iewers te kry maar ek kan sien hoe dit 'n probleem mag wees vir iemand wat nie voorbereid is nie. Behalwe vir dit is Magoebaskloof Adventure Chalets 'n 10/10.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Ciske A - Mar 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Ciske A
With spouse/partner

Lovely, cozy, clean, perfectly located in nature. You can hear the river while in bed. Beautiful!

Was great. Thank you LekkeSlaap, you make everything easy and convenient to book. Thank you for your excellent service in this regard.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Lieflik, gesllig, skoon, perfek geleë in die natuur. Hoor die rivier as jy in die bed lê. Beautiful!

Dit was so lekker. Dankie LekkeSlaap, julle maak alles so maklik en gerieflik om te boek. Dankie vir julle puik diens hierin.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Thuanitha P - Mar 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Thuanitha P
With spouse/partner

If you need to wind down, this is the place.

The chalet was spotlessly clean with quality bedding, very privately tucked away in the bush with beautiful views of the mountains. We could hear the river murmur. Heavenly.

This review has been translated,click hereto view the original version.

As jy tot ruste wil kom is hierdie plek vir jou.

Die chalet was blink skoon met kwaliteit beddegoed baie privaat weggesteek in die bos met pragtige uitsig oor die berge. Hoor die rivier druis. Hemels.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Linda H - Jan 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Linda H
With friends

Was so special to stay amongst the trees. Greenery everywhere you look!

Truly a special place, very neat and clean. It's breathtaking to see just trees and mountains around you.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Dit was baie spesiaal om tussen die bome te bly. Al wat mens sien is groen!

Dit is beslis 'n spesiale plek om te bly, baie netjies en skoon. Dis iets asemrowend om net bome en berge te sien om jou.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Madelein M - Jan 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Madelein M
With spouse/partner

Very nice stay.

We had such a nice stay, it is a beautiful place and well located. Will definitely recommend them.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie lekker gebly.

Ons het baie lekker gebly, dis 'n pragtige plekkie en baie goed geleë. Sal hulle beslis aanbeveel.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Michael D - Oct 2016
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
2/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Michael D
With spouse/partner

Disappointed.

There was no hot water. Staff friendly, but not knowledgeable. No complimentary soap. Also, it was advertised as breakfast included, but there was no breakfast. We were told it was self catering, but I don't call a kettle and a fridge 'self catering'! Very nice setting though.

Magoebaskloof Adventure Chalets's response

Hi Michael.
I am sorry to hear that you did not enjoy your short stay with us. We are listed as a B&B, not self catering. Our coffee shop has an a la carte menu so we do not include breakfast in our price. I have endeavoured to make it more clear in our advert and communication that breakfast is not included in the price. I will also be following up on the hot water issues you encountered.
Regards,
Jane (General Manager)

Magoebaskloof Adventure Chalets
Riaan V - Aug 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Riaan V
On business

R&R for the soul

I was really sad that I couldn't stay longer! The view and the sound of the waterfall made me feel at peace. Perfect place for an overnight stay, but also a ideal for quality time with someone. Please note, cellphone signal (Vodacom) is very weak and WiFi is only available at the coffee shop that closes at 17:00 on weekdays.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Rus vir my siel.

Ek was so ongelukkig dat ek nie langer kon bly nie! Die uitsig en die watervalgeluid in die agtergrond het my so rustig laat voel. Die plekkie is perfek vir 'n vinnige oornagstop, maar sal ook verseker 'n perfekte plek wees vir kwaliteit-tyd saam met iemand. Let wel, selfoonsein (Vodacom) is baie swak en WiFi is net beskikbaar by koffiewinkel wat 5 uur toemaak tydens die weeksdae.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Wayne D - Jun 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Wayne D
With spouse/partner

Unbelievably nice and magnificent.

Will recommend it to anyone.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Dit was ongelooflik lekker en mooi.

Sal alle mense aanbeveel om daar te gaan draai.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Sonja H - Apr 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Sonja H
With spouse/partner

Dit is rustig en stil. Tyd gaan stadig om en mens rus lekker.

Dit was ons 6 jaar-huweliksherdenking, so het die tyd baie stadig verby gegaan en ons het dit geniet daar. Lekker gerus. Ontbyt was baie lekker gewees en die diens wat ons ontvang het, was goed gewees.

Susan O - Mar 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Susan O
With spouse/partner

Rustige atmosfeer.

Ongelooflik pragtige omgewing en vriendelike diens. Pragtig geleë, baie ruim en 'n gemaklike kamer.

Arjan D - Feb 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Arjan D
Family with young children

Baie lekker gebly!

Dankie!

Rolien C - Jan 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Rolien C
With spouse/partner

'n Belewenis!

Die verblyf was baie lekker. Ons het 2 nagte oorgeslaap en die uitsig uit ons kamer was pragtig. Ons het ook die boomtoptoer gedoen en Marcus en Natty, ons toergidse, was baie professioneel en het ons ten alle tye veilig laat voel. Ons kon die pragtige watervalle besigtig en hulle aanbieding en inligting deurentyd was insiggewend en prettig. Sal dit aanbeveel. Hulle is net tans besig om die ontvangsarea te renoveer en ek was bekommerd, maar die kamer was pragtig en skoon en netjies.

Magoebaskloof Adventure Chalets's response

Thank you very much.

Magoebaskloof Adventure Chalets
Stefan V - Nov 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Stefan V
With spouse/partner

Awsome place amazing views great service.

Adventurous. We had so much fun. The food was great and the views unforgettable.

Justine J - Sep 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
3/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Justine J
With friends

Baie lekker!

Die boomtop-toere was die kersie op die koek! Die mense was so vriendelik. Die ontvangsdame se houding was nie baie vriendelik nie, maar die res van die staf was baie aangenaam.

From R1 000
per night (for 2 people)
From R1 000
per night (for 2 people)
From R1 000
per night (for 2 people)
Make a Booking
  • Capacity: 4 people
  • Check-in: 14:00 to 20:00
    Check-out: 10:00
  • Address: GV11 R528, Georges Valley, 0850, Limpopo
  • All ages welcome
https://d288tngog90ix0.cloudfront.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAJGU0M2E1Y2I1LTUwMzYtNGFiYi1hMmI5LTIyZWY1YTdkNzk0OA?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format From R1 000  per night (for 2 people) 40 5 1 5 GV11 R528 Georges Valley 0850 Limpopo 0860 022 102 14:00-20:00 10:00 -23.976352897602 29.994823469586
SUBSCRIBE TO GET AWESOME ACCOMMODATION SPECIALS!
SUBSCRIBE FOR AWESOME SPECIALS!