The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at Mamagalie Lodge | TravelGround
+128

Mamagalie Lodge

Self Catering

Review Summary

4.6 out of 5from 167 reviews for Mamagalie Lodge
Cleanliness
4.7/5
Service
4.6/5
Location
4.6/5
Safety
4.8/5
Value for money
4.5/5
Claudia M - Jan 2022
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Claudia M
With spouse/partner

Dit was awesome.

Lekker vir 'n kuier in die bos.

Paula O - Dec 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Paula O
With spouse/partner

Wat 'n ongelooflike wegbreek. Die mooiste uitsig. En voorwaar 'n besonderse plek.

Stunning atmosfeer. Romanties. En beslis 'n moet as jy net wil wegbreek van alle stres.

Johanna D - Nov 2021
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Johanna D
With spouse/partner

Perfekte plek gewees om ons batterye te laai na 'n vermoeiende paar maande.

Was 'n ongelooflike rustige tyd. Van die warm ontvangs tot die kuiers om die vuur.

Wendy L - Oct 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Wendy L
With spouse/partner

A slice of silence.

Silence soothes the soul and Mamagalie Lodge provides just that. And an exceptional view. We stayed in the Tranquility cottage which offered an exquisite outdoor shower, a burbling stream below and an overall brilliant upmarket "tree-house" experience. A wonderful getaway for two in close proximity to Johannesburg. We will definitely be back when we feel the need to "breathe" and "be" again.

Jacomien H - Oct 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Jacomien H
With spouse/partner

Goeie rus en stilte vir die siel.

Ons 'n wegbreek nodig gehad om net weer mens te word. Die stilte met klomp verskillende voëltjies wat sing was net wat ons gekort het. Die huisie was skoon en netjies met alles wat benodig word. Ek is 'n bed-snob en het ook 'n rugprobleem en die bed was baie gemaklik.

Cynthia H - Oct 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Cynthia H
With spouse/partner

Ideale plek om net te gaan rus en batterye te herlaai.

Die borrelbad is 'n lekker bederf. Dit is beter om vooraf te reël vir 'n afstandbeheer vir die hekke, (daar is 2) aangesien die toegang in en uit 'n beslommernis is en beweging daarsonder, beperk.

Drienie K - Sep 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Drienie K
With spouse/partner

Satisfied.

Hiking trail to rock pools is a yes for everyone. Mountain bike is also an exciting experience. It's really a place to be and to feel free.

Karen M - Sep 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Karen M
With spouse/partner

Rus vir die siel.

Soos altyd was ons wegbreek na Mamagalie rus vir die siel. Wegkom van die stad se gejaag en al die stresse. Sien julle weer volgende jaar!

Corrie J - Sep 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Corrie J
With spouse/partner

Rustig en baie lekker.

Rustig en baie baie privaatheid verskriklik baie lekke met al die diere rondom 'n mens.

Gawie D - Sep 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Gawie D
With spouse/partner

Nice, neat, private accommodation surrounded by nature.

Tranquillity Lodge is surrounded by the bushveld and the lodge itself makes you feel one with the bush but at the same time you're living in luxury.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Mooi netjiese privaat blyplek omring deur natuur.

Tranquillity Lodge is omring deur bosveld en die lodge self laat jou voel of jy een met die bosveld is maar terselfdertyd in luuksheid bly.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Ian G - Aug 2021
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ian G
With friends

Baie rustig en ontspannend.

Die ingaan en uitgaan by die hek was partykeer maar moeilik met die sein wat sleg is. Dink die plek sal kan baat met 'n gasgeyser ook. Verder was als baie lekker.

Jarine W - Aug 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jarine W
With spouse/partner

Pragtige, rustige plek.

Lekker ontspan, en gaan stap na rotspoele. Pragtige plek. Sal Mamagalie graag weer wil besoek.

Mamagalie Lodge's response

Hi Jarine, Ons is baie bly dat jy jou verblyf in Serenity Lodge geniet het. Ons sien daarna uit om jou weer te welkom. Vriendelike Groete, Giles en die Mamagalie-span.

Mamagalie Lodge
Alex K - Jul 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Alex K
With spouse/partner

Uitstekende diens.

Uitstekende diens en baie rustig. Presies wat ons nodig gehad het en privaat.

Mamagalie Lodge's response

Hi Alex, Thank you for your kind words, we really do pride ourselves in prompt response and good communication.
I am glad you enjoyed the privacy and quietness whilst living in the Forest, we hope to see you back at Mamagalie soon.
Kind Regards,
Giles and the Mamagalie team.

Mamagalie Lodge
Kirsty B - Jun 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Kirsty B
With spouse/partner

Spectacular!

We stayed in the Tranquility Lodge, which is absolutely beautiful. The lodge was extremely clean, well-stocked with all the kitchen utensils needed. Melanie was very helpful and friendly. Very quiet and totally relaxing. The walks are great too!

Mamagalie Lodge's response

Hi Kirsty,
What wonderful feedback thank you, I am so pleased you enjoyed your stay and found everything to be what you were hoping for. I hope that we will see you again shortly. Keep safe. Kind Regards, Giles and the team at Mamagalie.

Mamagalie Lodge
Mary V - Jun 2021
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Mary V
With spouse/partner

Die wegbreek was wonderlik.

Dit was so rustig daar en ons het die stilte geniet. Die spa-bad was uitsonderlik.

Mamagalie Lodge's response

We are so glad that you enjoyed your stay with us and look forward to hosting you again soon.

Mamagalie Lodge
Marcus H - Jun 2021
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Marcus H
With spouse/partner

Pragtige uitsig, privaat en lekker stil.

Die uitsig is besonders, asook die privaatheid en stilte. Die bush lodge is maar grof, maar alles werk en is skoon en netjies. Die songeyser us ’n probleem in die winter as jy 2 keer ’n dag wil skoonkom. Die stap na die waterpoele is die moeite werd en mens loop ook naby aan verskeie wildsoorte verby.

Robbie H - May 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Robbie H
With spouse/partner

Salig, rustig, veilig.

Afgesonder. Jy weet nie van ander mense nie. Luukse verblyf. Baie groter as wat mens kan aflei van die foto's. Het heerlik gekuier. Grondpad en plaaspaaie was heel goed maar ek was bly ek het met 'n bakkie gegaan en nie 'n plat kar nie, alhoewel 'n sedan geen probleme sal hê om by die akkommodasie uit te kom nie. Kan Mamagalie definitief aanbeveel.

Mamagalie Lodge's response

Hi Robbie, baie dankie vir jou vriendelike woorde, dit maak ons personeel baie bly om sulke goeie terugvoer te kry. Ek hoop dat ons jou sal terug sien by die Forest Lodge binnekort. Al die beste van Giles en die Mamagalie-span.

Mamagalie Lodge
Jeanette D - May 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
3/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Jeanette D
With spouse/partner

Rustig.

Het die stilte en rustigheid baie geniet.

Mamagalie Lodge's response

Hi Jeanette,
We are so happy that you enjoyed the high levels of privacy and peacefulness that we offer. We hope to see you back soon.
Best Wishes, Giles and the team at Mamagalie.

Mamagalie Lodge
Steven Thomas H - Apr 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Steven Thomas H
Family with young children

Peaceful tranquility, nature at its best.

I wish I could have stayed longer. Absolutely beautiful!

Mamagalie Lodge's response

Hi Steven, Thank you for taking the time to share your thoughts. I am so glad you enjoyed your stay in the Mountain Lodge, it was such a pleasure hosting you and your family. I hope we will see you again soon.
Kind Regards, Giles and the team at Mamagalie.

Mamagalie Lodge
Tracy V - Mar 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Tracy V
With spouse/partner

Plek waar jy kan wegbreek en rus.

As jy 'n plek soek om te rus en ontspan en te vergeet hoe besig die lewe kan wees is dié vir seker die plek.

Mamagalie Lodge's response

Hi Tracey, dit was so lekker om jou te ontmoet tydens jou verblyf by Mamagalie. Die natuurlike woud en veld met die hoë vlakke van privaatheid, maak 'n pragtige naweek wegbreek. Ons sien uit daarna om jou weer te sien. Vriendelike groete, Giles en span van Mamagalie.

Mamagalie Lodge
Hendrik N - Mar 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Hendrik N
With spouse/partner

Wonderlike wegbreek plek vir 'n paar dae.

Perfekte plek om weg te kom vir 'n paar dae en net tyd in die bos te spandeer. Uitstekende diens.

Mamagalie Lodge's response

Hi Hendrik, ons is dankbaar dat jy Mamagalie gekies het vir jou kort wegbreek. Om naby Joburg en Pretoria te wees, gee jou 'n bietjie meer tyd om te ontspan. Dit is baie positief vir ons span, wat waardeer dat jy die diens gradeer. Ons sien uit daarna om jou weer te sien. Vriendelike groete, Giles en die span by Mamagalie.

Mamagalie Lodge
Annette V - Feb 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Annette V
With spouse/partner

Absolute rustigheid en wonderlike natuurskoon.

'n Herhaalbesoek werd.

Mamagalie Lodge's response

Hi Izelle, dankie vir jou terugvoer oor jou verblyf met ons by Mamagalie Lodge. Ons probeer om die plaas so wild en natuurlik as moontlik vir ons gaste te hou.
Hoop jy sal ons binnekort weer besoek. Vriendelike groete, Giles en die Mamagalie span.

Mamagalie Lodge
Izelle P - Feb 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Izelle P
With spouse/partner

Knap en privaat - ver weg van alles met net die natuur om jou.

Mamagalie is 'n perfekte wegbreek as jy lief is vir die natuur en sy geluide. Die rotspoele is beeldskoon en ons het baie lekker daar geswem. Die kommunikasie en diens was puik en die eenheid goed ingerig. Ons sal Mamagalie vir seker aanbeveel! Ons sal wel aanbeveel om eerder met 'n SUV of bakkie te ry.

Mamagalie Lodge's response

Hi Izelle, dankie vir jou terugvoer oor jou verblyf in River Lodge. Ons is bly dat jy gevind het dat die kommunikasie van ons span van 'n hoë standaard is. Dankie dat jy die tyd geneem om na die "rockpools" te stap en die skoonheid van die Magaliesburg berge te geniet. Hoewel die paaie baie verbygaande is vir 'n Sedan, is dit altyd lekker om die opsie van 'n bakkie te hê. Hoop jy sal ons binnekort weer besoek. Vriendelike groete, Giles en die span by Mamagalie.

Mamagalie Lodge
Hannes B - Feb 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Hannes B
With spouse/partner

Wonderful.

Enjoyed it very much, secluded and as romantic as one can make it, enjoyed the view, waking up in the morning and sitting in the spa bath every evening. Had the geese coming to visit us every afternoon, had the horses once, did not get in contact with any person during the stay at the facility, one can "shut down" completely, will definitely go again.

Mamagalie Lodge's response

Hi Hannes, thank you for choosing to stay with us in Serenity Lodge and for taking the time to give us such great feedback. My team is always grateful and inspired by this. We look forward to seeing you back at Mamagalie soon. Kind Regards, Giles and the team.

Mamagalie Lodge
Mariette P - Jan 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Mariette P
Family with young children

Fantastiese verjaarsdagwegbreek - net wat mens nodig het om uit die stad te kom.

Wat 'n heerlike rustige en netjiese plek om af te skakel en die natuur te geniet. Alle geriewe wat mens benodig is daar en ons met die kinders het veral die stap na die rock pools baie geniet. Ek sal beslis Mamagalie Lodge aanbeveel en ons sal beslis ook weer gaan. Dankie aan Nikki vir al jou hulp met die reëlings om dit 'n onvergeetlike naweek te maak.

Mamagalie Lodge's response

Hi Mariette,
Dankie dat jy by ons gebly het in die Bush Lodge. Ek is so bly dat julle almal die naweek weg geniet het. Ons sien daarna uit om jou weer te sien en ek sal seker wees om jou vriendelike woorde aan Niki en die span oor te gee. Hou veilig.
Vriendelike groete,
Giles

Mamagalie Lodge
Rod P - Jan 2021
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Rod P
With spouse/partner

An absolute treat.

Tucked in the forest, lots of big windows left us feeling part of the surroundings. We spent some time up on the sky platform reading and lazing. The walks up the mountain to the pool was fantastic, got some good animal sightings. Keep an eye out for vultures riding the thermals. The lodge was very comfortable with everything we needed. The biggest problem was that the days were too short as was our stay. We'd love to come back. Niki and Felix thanks for looking after us.

Mamagalie Lodge's response

Hi Rod,
Thank you for choosing to stay with us in the Forest Lodge and also for taking the time to review your time spent with us. Niki and Felix are indeed "gems" and put a lot of effort into keeping our guests happy. They and the team are always grateful for feedback, I will be sure to pass on your kind words. The Magaliesburg is certainly beautiful at this time of year and I am happy you enjoyed what we have to offer. Looking forward to seeing you back here soon.
Kind Regards, Giles

Mamagalie Lodge
Johan S - Jan 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Johan S
With spouse/partner

Weg van alles in die bos, rustig en ontspanne. Die regte plek om rus vir jou siel te kry.

Baie stil en rustig in die bosse en bome met 'n 360 grade uitsig in die bos. Lekker ingerig en mooi slaapplek, braaiplek, dekke en dakbed bo-op die huisie.

Mamagalie Lodge's response

Hi Johan, ons het onlangs 'n paar opgraderings by die Forest Lodge gedoen en ek is baie bly dat jy hulle geniet het. Insluitend die dag beddens onder die bome, dit is beslis 'n perfekte plek om te ontspan. Ek hoop ons sal jou baie gou weer sien. Beste wense, Giles en span by Mamagalie.

Mamagalie Lodge
Gideon K - Jan 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Gideon K
With friends

Was 'n absolute belewenis om by Mamagalie oor te bly.

Great plek, great mense wat jou daar ontvang. Ek sal vir seker weer teruggaan.

Mamagalie Lodge's response

Hi Gideon,
Dankie dat jy by ons bly in die Mountain Lodge, dit is 'n goeie plek vir 'n familie en vriende breek. Soos altyd sal Niki en die span bly wees dat jy die warm welkom geniet het. Hoop om jou binnekort hier terug te sien.
Vriendelike groete,
Giles

Mamagalie Lodge
Andre D - Dec 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Andre D
With spouse/partner

The place to relax and switch off from the world.

This is the third time we have visited Mamagalie and the second time we were at Serenity. If I had my way it won't be the last time.

Mamagalie Lodge's response

Hi Andre,
As always it is such a pleasure to welcome you back, it is such a positive experience that we have many guests who want to try out all the different units. Look forward to seeing you again. Best wishes for the year ahead, keep safe.
Kind Regards,
Giles, Niki and the Mamagalie Team.

Mamagalie Lodge
Annette J - Dec 2020
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Annette J
Family with teenagers

Baie privaat met goeie uitsig.

Giles en Niki is baie aangename bestuur, die lodge is baie privaat en het ongelooflik baie voëlspesies.

Mamagalie Lodge's response

Thank you for your kind review.
We look forward to welcoming you back soon.
Regards
Niki
For Giles

Mamagalie Lodge
Madelaine J - Dec 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Madelaine J
Family with teenagers

Dit is baie rustige verblyf en goed vir 'n mens se siel.

Die area is heeltemal afgesonder van die ander gaste wat 'n absolute pluspunt is. Ons het met 'n Polo gery en dit was moeilik om te voorkom dat die pens van die voertuig nie heeltyd moes hak nie.

Mamagalie Lodge's response

Hi Madelaine,
Dankie vir jou vriendelike woorde oor jou verblyf in die Bush Lodge. Die "humps" in die pad is om die water van die paaie af te lei om erosie te stop sodat hulle kan skraap op 'n lae motor wat ten volle gelaai is, hulle is gebou van sand alhoewel so geen skade moet plaasvind. Ek sal probeer om hulle effens langer te maak sodat die onderkant van die motor nie aan die grond raak nie. Hoop om jou weer te sien.
Vriendelike groete,
Giles

Mamagalie Lodge
Marina G - Nov 2020
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Marina G
With spouse/partner

Lekker rustig.

Rustig, maar moeilik om in en uit te gaan, moet bel en die opvangs is baie swak.

Mamagalie Lodge's response

Hi Marina,
Thank you very much for your review and we are glad you had a restful stay.
We sincerely apologize for the 'gate' issues.
We hope to see you back at Mamagalie Lodge again soon.
Regards, Niki.

Mamagalie Lodge
Anna-marie Z - Nov 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Anna-marie Z
With spouse/partner

Tranquil and peaceful.

We really enjoyed our stay and the privacy. The unit was clean, comfortable and beautifully decorated, with all the glass you get the inside out treehouse feel. We saw lots of birds, well behaved monkey's, squirrels and a very lovable cute cat came to visit us. Thank you so much for sharing your beautiful farm with us, we will recommend it to anybody who wants to relax and recharge. The only thing we did not enjoy was leaving, we would have loved to stay longer and will definitely be back.

Mamagalie Lodge's response

Hi Anna-Marie,
Tranquility Lodge is a very special unit and I am so happy you enjoyed your stay with us. We have tried to create an atmosphere where humans and animals can be together but remain respectful of each other. Snoogle the cat likes to visit all the lodges and see the guests, I am happy you enjoyed his company! Keep safe and look forward to seeing you back soon.
Kind Regards,
Giles

Mamagalie Lodge
Ina V - Oct 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Ina V
With spouse/partner

Baie rustige atmosfeer. goeie plek om weg te breek.

Vriendelike ontvangs Baie netjies en sien en hoor nie ander gaste nie wat n plus punt is. Natuur is baie mooi.

Mamagalie Lodge's response

Hi Ina, baie dankie vir die keuse om by ons te bly en ook vir jou vriendelike woorde. Ek hoop jy is lekker en ontspanne na jou naweek weg. Ek hoop ons sien jou gou terug by Mamagalie. Vriendelike groete, Giles.

Mamagalie Lodge
Theo N - Oct 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Theo N
With spouse/partner

Heerlik en baie rustig!!

Giles is 'n aangename gasheer en hy het ons laat tuis voel vd begin af, baie lekker dat 'n mens heeltmal eenkant kan wees sonder steuring. Heerlike plek en sal dit ten sterkte aanbeveel as jy net wil wegkom van die gejaag.

Mamagalie Lodge's response

Hi Theo, Baie dankie vir jou vriendelike woorde. Ons is bly om ons pragtige lodges met ons wonderlike gaste te deel. Dit is baie hartverwarming om sulke soort resensies te ontvang. Sien uit daarna om jou binnekort te sien. Vriendelike groete, Giles

Mamagalie Lodge
Jeanne-mari U - Oct 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jeanne-mari U
Family with young children

Ongelooflik

Heerlik gewees. Mooi ligging. Baie skoon en netjies. Mamagalie Lodge sien ons beslis weer.

Mamagalie Lodge's response

Hi Jean-Marie,
Dit was wonderlik om jou weer terug te hê in die Bush Lodge. Ek sal die span laat weet dat jy fonteind alles skoon en netjies soos ons vir al ons gaste verwag. Ons sien daarna uit om weer te sien.
Beste wense,
Giles

Mamagalie Lodge
Ashleigh T - Oct 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ashleigh T
With spouse/partner

Perfect for a romantic getaway.

We had a wonderful stay. The lodge is very private and secluded. Perfect for a romantic break for two. Everything was just as described and in excellent condition. A small mishap regarding our check-in was rectified very promptly.

Mamagalie Lodge's response

Hi Ashleigh, Thank you, and apologies for the error at check-in, this was a miscommunication from my side with the make up staff. I am glad that it did not detract from the rest of your stay and that you enjoyed a well-earned break. Hope to see you back at Mamagalie soon.
Kind Regards, Giles

Mamagalie Lodge
Adrie P - Sep 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Adrie P
With spouse/partner

Baie skoon en heerlik, stil en rustig. Baie veilig.

Was goed ontvang. Blommetjies oral in die plekkie om jou te verwelkom. Verblyf was heerlik en rustig. Baie netjies en skoon, veilig met die alarm en elektriese heining. As jy net wil wegkom uit die stad en afpak is dit die regte plek. Ons het dit regtig baie geniet. Sal dit gerus aanbeveel.

Mamagalie Lodge's response

Hi Adrie,
Dit was 'n plesier om jou by ons te laat bly en ek is bly jy geniet jou besoek. Ons probeer om dit so veilig as moontlik vir ons gaste te maak terwyl ons alles privaat hou. Sien uit daarna om jou weer te sien.
Vriendelike groete,
Giles

Mamagalie Lodge
Leandre S - Sep 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Leandre S
With spouse/partner

Private, romantic and relaxing.

If you need a break from responsibility and the city, I would highly recommend Mamagalie Lodge. We stayed in Serenity Lodge and had a lovely, romantic weekend with loads of privacy. It was perfect and the animals kept us entertained.

Mamagalie Lodge's response

Hi Leandre, Thank you for sharing your kind words, it always pleases us when guests appreciate the privacy that we provide for all our visitors. Thank you for choosing to stay with us and we hope to see you return soon.
Kind Regards, Giles

Mamagalie Lodge
Tilana K - Mar 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Tilana K
With spouse/partner

Kind Service, Lodge very private with breathtaking views.

We had a lovely weekend at Mamagalie Lodge: serenity. This lodge is a must if you want privacy. The lodge has beautiful views. We would definitely recommend to all our people. Thanks.

Mamagalie Lodge's response

Hi Tilana,
What a pleasure to meet you and thank you for sharing your kind thoughts. The spa bath at Serenity really does make it special. Thank you for your referrals it is greatly appreciated.
Kind Regards,
Giles

Mamagalie Lodge
Yolanda H - Mar 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Yolanda H
With spouse/partner

Asemrowend. Baie rustig. Was lekker om van die stad weg te breek.

Baie om te sien en te doen. Blyplekke is mooi in die natuur en privaat. Baie veilig. Lekker om te ontspan. Daar ook baie diere om te sien. Lekker stap plek. En die rock pools is n moet.

Mamagalie Lodge's response

Hi Yolanda,

Thank you for your kind words. So glad that you enjoyed your stay with us and that you managed to see a lot of the game on your hike to the pools.
The perfect place to practice your "social distancing".
Look forward to seeing you again soon.

Kind Regards,
Giles

Mamagalie Lodge
Esna E - Feb 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Esna E
With spouse/partner

Al wat ek kan sê is dit was wow!

Baie oulik en rustige plekkie. Die mense is baie vriendelik skoon en netjiese huisie. Sal dit aanbeveel vir 'n romantiese naweek weg.

Mamagalie Lodge's response

Hi Esna, It was lovely meeting and hosting you, I am so glad the lodge met your expectations. Look forward to seeing you again soon.
Kind Regards, Giles

Mamagalie Lodge
Adrie B - Feb 2020
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
1/5
Location
2/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Adrie B

Romantic stay!

The place is absolutely perfect. But the people have absolutely no people skills. So, we arrange booking in time to be after 3:00 pm as we cannot book in before then because you will be paying about R170 extra pp. So, we were almost there, the traffic is a big factor if you driving all the way from JHB, that is another reason why we would have love to checked in 2 hours earlier. The lady phoned me and ask me "Where are you I'm late for whatever reason". Not my problem at all as a guest is it? Nope. Remember I'm your guest I don’t owe you any damn thing. Once stopped she pulled open my door as if I'm a child. Again, not my problem if you are late for anything, I'm the guest. So, she goes through everything with us rushing. Once in the room she told us she painted the cupboards the same morning. Paint in a room smells a bit and it gave us such a headache. We couldn't really sleep because of a rat in the roof. The thing was running around like crazy. We didn't get back our key deposit in cash as she wanted it in cash. We were forced to clean the place and wash our dishes before checking out if that was not done, we would lose the key deposit. So, we were braaiing ribs on the Friday and when I opened the bag some of the marinate spilled on the table cloth I washed it out to the best of my ability. I received a WhatsApp message on a Sunday night to replace the R500 table cloth. I cannot see that it was the price at all but surely, they must have a backup for things like these. Not taking just money and fining people for every little small thing. I did not receive my R200 deposit and now I need to buy a table cloth for R500 on top of that, surely, I will not pay that for a table cloth. I have never in my life came across anything like this. I did nothing to harm the place I spilled sauce by accident. Accidents do happen. I would have replaced it by all means if I burned the thing but a stain? You get fined for this and fined for that. This is absolutely no way to handle a place like this. I'm sure if your nose bleed for any reason you need to replace the whole bed maybe not sure?

Mamagalie Lodge's response

Hi Adrie,
I have responded to this already directly and have no intention of engaging you again other than to say your comments are not in keeping with our general review profile.
It is a great pity you will not be able to experience Mamagalie again.
Kind Regards,
Giles

Mamagalie Lodge
Walter D - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Walter D
With spouse/partner

Really quiet and relaxing, even though we only had a very short stay it was really enjoyable.

Really nice set up.

Mamagalie Lodge's response

Hi Walter,

Yes, sometimes even 3 nights is not enough to fully enjoy the River Lodge. I am very happy that you enjoyed your stay however and look forward to seeing you again.

Kind Regards,
Giles

Mamagalie Lodge
Venita S - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
2/5
Location
2/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Venita S

Rustig en baie lekker.

Definitief perfek om bietjie weg te breek van die gejaag af! Al wat net sleg was is dat ek eers na my bespreking uitgevind het die pad is nie ideaal vir gewone karre nie. My kar het seergekry op die pad wat slegte hoogtes het en ek kon toe nie my bespreking kanselleer nie aangesien ek eers 'n dag voor die tyd 'n e-pos van hulle ontvang het wat sê die paaie is sleg.

Joean S - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Joean S
With spouse/partner

Peaceful, wonderful place to relax and enjoy the quiet of the country. Lovely welcoming owners. will go back.

See stars.

Mamagalie Lodge's response

Hi Joean, It was wonderful meeting you and having you stay in the River Lodge. We pride ourselves on the high privacy levels we offer which adds to the peace and quiet. Look forward to seeing you again.
Kind Regards, Giles

Mamagalie Lodge
Lienkie V - Dec 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Lienkie V
With spouse/partner

Rustig en privaat. Ons sal weer kom.

Ons het lekker gerus, die plekkie is regtig wat dit voor geadverteer word. Ons sou net meer vryheid wou he om rond te stap. Ons het die staproete baie geniet, baie mooi area.

Mamagalie Lodge's response

Hi Lienkie, I am so glad you enjoyed your stay in Serenity Lodge and that your visit was as you expected. Wishing you well for 2020 and hope to see you back with us soon.
Kind Regards, Giles.

Mamagalie Lodge
Marie B - Dec 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Marie B
With spouse/partner

Rus en vrede op sy beste!

Wonderlike rustigheid in asemrowend natuurskoon.

Mamagalie Lodge's response

Hi Marie,

As always it was a pleasure to see you again, glad you enjoyed your stay with us.

Kind Regards,
Giles

Mamagalie Lodge
Gerrit V - Dec 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Gerrit V
With spouse/partner

Vreedsame, romantiese wegbreek in die pragtige natuur.

Vreedsame, romantiese wegbreek in die pragtige natuur. Melanie was baie behulpsaam en vriendelik.

Mamagalie Lodge's response

Hi Gerrit,

We are happy that you enjoyed your stay in the Tranquility Lodge, we do pride ourselves in our friendly welcome and very private offering. Look forward to seeing you again in the New Year.

Kind Regards, Giles

Mamagalie Lodge
Marie B - Dec 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Marie B
With spouse/partner

Salige sielsrus.

Baie dankie aan Giles en sy vrou! Hy is 'n goeie gasheer, maar respekteer mens se behoefte aan privaatheid. Dit is 'n pragtige, rustige plek met besonderse natuurskoon, waar mens net kan asem haal en die stad se stres kan afgooi. Heerlike wandelroete met volop wild. Dis ons tweede besoek en ons sal beslis weer gaan.

Mamagalie Lodge's response

Hi Marie, as always it is such a pleasure to welcome you back, this time in the Forest Lodge. The Forest Lodge setting is very private and tranquil and always a great place to relieve the stress of daily life. All the best for 2020 and we look forward to seeing you again soon. Kind Regards, Giles.

Mamagalie Lodge
Daniela C - Dec 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Daniela C
Family with young children

Beautiful setting, friendly owners.

The couple running the lodge are very friendly and welcoming. The place is beautiful, but unfortunately we couldn’t experience it fully as it rained nonstop for the whole duration of our stay, plus loadshedding every night. I understand this was nobody’s fault and they tried to make our stay as comfortable as possible (brought candles, informed us of loadshedding schedule and so on), but sure if we experienced it in other circumstances we would have enjoyed it more. The chalets are well equipped and with taste. At least we got to enjoy the Jacuzzi! I was a bit unsettled by all the security measures (and I live in Johannesburg so I’m used to electric fences and all), I am not sure if the crime situation is so dire in that area, or if it is only a precaution, but I feel it takes away from the relaxing experience. Finally, I found the gates system quite cumbersome. The property has two separate gates to pass each way when going in and out, and to have them opened you have to call the owners on their cell phones for each gate each time. Phone coverage is not great so we got stuck a couple of times in front of a closed gate unable to call them to get it open. Maybe a code or a remote would be a better option. All in all, I might have to go back in more favourable conditions to experience it properly.

Mamagalie Lodge's response

Hi Daniela,

Unfortunately we have no control over the weather or Eskom, although the weather does seem more predictable! We do not have a crime issue and we like to think that it is because we are very proactive with alarms and fences. Likewise the gates, although a little more cumbersome, prevent unwanted access to the property and thereby retains the very high privacy levels we offer. We do have a couple of spare remotes which are available to guests who leave the property regularly. We would certainly love to have you back to better your opinions.

Kind Regards,
Giles

Mamagalie Lodge
Jaco S - Nov 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Jaco S
With spouse/partner

Value for money.

Wow! What a great experience! Excellent service and value for money. Our hike to the water pools was memorable and something we'll do again. We loved not seeing anyone around us and having complete privacy. Only negative for me was having to phone every time you want the main gate opened. A remote or keypad system would be a lot easier.

Mamagalie Lodge's response

Dear Jaco,

Thank you for your kind review. We are happy to hear that you enjoyed the peace and quiet in the Forest Lodge.

We do have remotes available for guests that need to go on and off the farm. We have tried keypads and codes for the gates but, to be honest, have found it far more secure to open the gates on request.

Hope to see you again soon.

Kind Regards,
Giles

Mamagalie Lodge
Nadine V - Nov 2019
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
1/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Nadine V
With spouse/partner

Netjies, inkom en uitgaan by lodge, 'n groot probleem.

Baie lekker gebly. Mens moet egter nie rond wil ry, en by die hekke van die lodge in en uit moet gaan nie. Jy kry nie 'n remote van die hekke nie en moet elke keer bel om hekke oop te maak. Ons was vir troue, 10h die aand toe wil die eienaar weet hoe laat kom ons terug, want sy wil gaan slaap en is bang ons kry haar nie in die hande om hekke oop te maak nie. Ek het vooraf met haar gereël dat ons na troue toe gaan en sy het gesê ons bel haar net. Sleg as jy dan 10h die aand, wanneer ons nog nie eers geëet het by die troue die boodskap kry. Die koffie, suiker en melk wat hul bied wanneer jy inboek, was te min. Toe ek daarna vra se hul hul bied nie eintlik koffie en tee aan nie, net vir by ontvangs, maar dit was ons ontvangs en die koffie was op. Verder baie netjies en regtig lekker gebly, was netjies en skoon.

Mamagalie Lodge's response

Dear Nadine,

Thank you for your words. It is fair to point out that we are self-catering and therefore do not provide coffee and tea but do provide a small amount on arrival. I did go out of my way to provide you with a tin of Ricoffy which you kindly paid for after departure.

If you had advised on check-in that you were going out to a wedding, you would have been able to collect a spare remote for both gates. As far as I know, my wife did not tell you to be back at 22:00 as we do not restrict the movement of our guests but perhaps that may have been misunderstood?

Thank you for staying with us and I apologise for any inconvenience you may have experienced.

Kind Regards,
Giles

Mamagalie Lodge
Chantal V - Nov 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Chantal V
With spouse/partner

Dit is baie rustig, stil en mooi.

Sal vir seker weer gaan. Die natuur en rustigheid is onbeskryflik. As jy wil rus en vrede hê is die vir seker die plek om te gaan. Baie dankie aan Giles en Melanie julle plekke is pragtig. Hou so aan.

Mamagalie Lodge's response

Dear Chantal,

I am very happy that your stay in the River Lodge lived up to expectations. It it makes us very happy when our guests appreciate the lengths we go to to provide a safe, private and natural environment.

We look forward to welcoming you back again.

Kind Regards,
Giles

Mamagalie Lodge
Stephen P - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Stephen P
With spouse/partner

Waarde vir geld en privaat.

Mooi uitgelê, privaat en 'n aangename staproete.

Mamagalie Lodge's response

Hi Stephen, thank you for your review and for choosing to stay with us in the River Lodge. We look forward to seeing you back at Mamagalie soon.
Kind regards, Giles.

Mamagalie Lodge
Johan V - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Johan V
With spouse/partner

Wonderlike uitsig met die natuur, beste rus wat ek in 'n lang tyd beleef het.

Ons het baie mooi wild gesien, naamlik koedoes, njala, blou wilde beeste en nog meer. Daar was 'n baie rustige atmosfeer met baie mooi flora om ons. Die kamer was baie netjies met baie spasie. Ons het rêrig 'n baie lekker tyd gehad.

Mamagalie Lodge's response

Hi Johan,
Thanks for staying with us in River Lodge. I am glad that your visit lived up to expectations and that you enjoyed the peaceful surroundings. Look forward to seeing you again.
Kind Regards,
Giles

Mamagalie Lodge
Dirk V - Aug 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Dirk V
With spouse/partner

Our stay at Serenity Lodge was very peaceful, private and quiet and really allowed us to relax and enjoy nature.

From our arrival on the premises everything went very smoothly and we were warmly welcomed and quickly accommodated in the chalet we booked. The chalet was clean and very neat and well-equipped. During our stay we were not bothered at all and we could just relax and enjoy the peace and quiet. We also visited the water pools in the mountains, which are a short walk, but we are fit and enjoyed the wildlife and fresh air very much. The lodge is really very private and the scenery unspoilt. We will definitely visit again.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Ons verblyf in Serenity Lodge was baie vreedsaam, privaat en stil en het regtig toegelaat om heerlik te ontspan en die natuur te geniet.

Van ons aankoms op die perseel het alles baie glad verloop en is ons vriendelik ontvang en vinnig touwys gemaak in die chalet wat ons bespreek het. Die chalet was skoon en baie netjies en goed toegerus. Gedurende on verblyf is ons glad nie gepla nie en ons kon net ontspan en die stilte en rus geniet. Ons het ook die waterpoele in die berge besoek wat 'n stywe entjie se stap is, maar ons is fiks en het die natuurlewe en vars lug uiters baie geniet. Die lodge is regtig baie privaat en die natuurskoon ongerep. Ons sal definitief weer besoek.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Mamagalie Lodge's response

Hi Dirk,
Dit was wonderlik om julle te huisves en dankie vir julle vriendelike hersiening. Sien uit daarna om u binnekort weer met ons te sien.
Groete,
Giles

Mamagalie Lodge
Monya K - Aug 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Monya K
With spouse/partner

Wonderlik!

Pragtige plekkie tussen pragtige bome en berge.

Mamagalie Lodge's response

Hi Monya,

Thank you, I am happy that you enjoyed your stay in Tranquility Lodge. We hope you will come and stay with us again.

Kind Regards,
Giles

Mamagalie Lodge
Jaco B - Jul 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jaco B
With spouse/partner

Baie rustig en mooi!

Was great om weg te kom en absolute rustigheid te bly. Die stap rotspoele toe is ook great!

Mamagalie Lodge's response

Hi Jaco, Thank you for your review. The Forest Lodge is certainly very private and peaceful and I am happy you enjoyed the opportunity to relax. The visit to the rock pools even in winter is a wonderful experience and something unique for our guests. We hope to see you back here soon.
Kind regards,
Giles

Mamagalie Lodge
Julienne V - Jul 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Julienne V
With spouse/partner

Ontspannend.

Netjies en skoon. Heerlike handdoeke en warm beddegoed.

Mamagalie Lodge's response

Hi Julienne, Thank you so much for staying with us and for your kind comments. We look forward to welcoming you back at Mamagalie soon.
Kind Regards,
Giles

Mamagalie Lodge
Zelda W - Jul 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Zelda W
Family with teenagers

Rus vir die siel.

Die tydjie in die bos saam met gesin was super goed. Het tyd gehad vir gesels en net rus. Beveel dit aan vir almal.

Mamagalie Lodge's response

Hi Zelda,
Thank you so much for staying, it was lovely to meet you and your wonderful family. Look forward to seeing you in the Mountain Lodge again.
Kind Regards,
Giles

Mamagalie Lodge
Carla B - Jun 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Carla B
With spouse/partner

Baie rustige, natuurryke plek! Stunning!

Plek is pragtig, netjies en veilig! Sal vir seker weer teruggaan. Grondpad nie die beste vir plat voertuie nie, maar verder was daar geen probleme nie!

Alwyn J - Jun 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Alwyn J
With spouse/partner

Baie rustig in die bos!

Ons het in die Forest Lodge gebly. Dit is baie mooi, baie ruimte, fireplace in sitkamer en 'n lekker ingeboude braai. Badkamer het 'n bad en stort, en daar is 'n buitestort. daar is 'n dek buite die slaapkamer, en waar die ingeboude braai is. Jy is alleen op teen die berg, naaste huisie omtrent 1 km van jou af. Daar is elektriese heining om die huisie en hy het sy eie alarm. Die pad oppad na die lodge is definitief 4x4, jy sal nie graag met 'n lae kar soontoe wil ry nie. Enigste 2 lae punte - jy kan nie self by hek uitgaan nie, jy moet eienaars bel. Als werk op gas, en as gas klaar is moet jy eienaars in kennis stel daarvan.

Mamagalie Lodge's response

Hi Alwyn, Thank you so much for taking the tiime to review us. The positive points speak for themselves so I will reply on the negatives; The roads in winter are more difficult as the gravel becomes loose and dusty without rain but to be honest we have never had a car that can not get here, and that includes a guest who arrived in a Porsche. We are obviously not able to tell how much gas is left in a bottle so regrettably, the timing of it finishing is always a lottery but this is generally sorted out within an hour of being reported. The gates are opened via cellphone to increase security and privacy as passing visitors are not able to drive onto the farm without contacting us, it is stated in the check-in book that remotes are available to guests who may want to drive off and come back after dark. All in all, I am glad that the minor issues did not prevent you from thoroughly enjoying your stay and we hope to see you again soon.
Kind Regards,
Giles

Mamagalie Lodge
Annelle C - Jun 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Annelle C
With spouse/partner

Refreshing, had a good rest and will definitely visit Mamagalie Lodge again.

Mamagalie Lodge is the best place to go if you want to get away from the busy city life. We were delighted after the weekend.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Sielsverfrissend, lekker uitgerus en sal definitief weer Mamagalie Lodge besoek.

Mamagalie Lodge is die beste plek om na te gaan as jy wil wegbreek van die besige stadslewe af. Ons is heerlik uitgerus na die naweek.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Mamagalie Lodge's response

Hi Anelle, Thank you for choosing to stay with us, it was a great pleasure hosting you. I am happy that your brekaway lived up to expectations. We hope to see you back here soon.
Kind Regards, Giles

Mamagalie Lodge
Willemine V - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Willemine V
With spouse/partner

Baie romanties.

Naby, veilig en romanties.

Mamagalie Lodge's response

Hi Willemine, thank you for staying with us in the River Lodge and I am very happy that it lived up to your expectations. We hope to see you again soon.
Kind regards, Giles.

Mamagalie Lodge
Johann S - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Johann S
With spouse/partner

Rustige romantiese wegbreeknaweek met rotspoel-avontuur.

Die rustige natuur lewe deur die dag plaas jou in die regte stemming vir 'n laatmiddag braai en 'n romantiese bad in die heerlike jet bad. Jakkals geluide deur die nag gee die gevoel van in die bosveld, en die stap roete na die "Rock pools" is 'n belewenis.

Mamagalie Lodge's response

Hi Johann,
I am happy that the River Lodge provided the peace and quiet that you were looking for, the spa bath is certainly stunning with its glass sides. We look forward to seeing you again on your next visit.
Best Regards,
Giles

Mamagalie Lodge
Jaco V - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jaco V
With spouse/partner

Simply amazing.

It was one of our best breakaways we had in a long time. The privacy is the best.

Mamagalie Lodge's response

Dear Jaco,

We are very big on privacy so I am glad you enjoyed it. Hope to see you again soon.

Kind Regards,
Giles

Mamagalie Lodge
Esti P - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Esti P
Family with young children

Soms het mens 'n plek nodig waar mens niks anders kan doen as net met mekaar kwaliteittyd spandeer! Dis kosbaar!

Mamagalie het 'n spesiale plek in ons harte gekry. Ons het gevoel of ons alleen op die plaas was. Dit was so rustig! Die pragtige groot bome en die jakkalse wat roep in die nag. Soet skoon drinkwater wat uit die berg kom. Die hoogtepunt was die lang stap na die rock pool waar ons geswem het in die skoon water. Nie baie wild gesien nie, net 'n groep ape en 'n trop blouwildebeeste. Kinders het dit baie geniet en vra ons reeds wanneer ons weer gaan.

Mamagalie Lodge's response

Dear Esti,

Thank you so much for choosing to stay with us, it was lovely meeting your family. We look forward to seeing you again soon.

Kind Regards,
Giles

Mamagalie Lodge
Christo V - Mar 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Christo V
Individual traveler

Stil, privaat, rustig.

Het in Forest Lodge gebly. Privaat, in ruie bos, baie stil en rustig. Alles skoon, goed toegerus maar die gebou kort hier en daar bietjie aandag. Moet egter nie dat dit jou afsit nie. Die oop stort op die dek is fantasties. Die eenheid en Bush lodge is weg van ander eenhede en in die ongerepte natuur. Kies een van hierdie twee opsies met 'n geruste hart. Voëlkykers sal hierdie keuse geniet. Wonderlike, sagte fonteinwater.

Mamagalie Lodge's response

Hi Christo, What a pleasure to have you stay with us again, we look forward to your next visit.
Kind Regards, Giles

Mamagalie Lodge
John V - Mar 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
John V
With spouse/partner

Fantastic

Baie mooi plek, sal weer soentoe gaan.

Mamagalie Lodge's response

Good day John,

I am happy you enjoyed your stay with us in the Bush Lodge this past weekend. It was lovely hosting you and we look forward to seeing you on our next visit.

Kind Regards,
Giles

Mamagalie Lodge
Neil S - Feb 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Neil S
With spouse/partner

It was amazing!

It was really beautiful and peaceful. Very neat and clean, and we enjoyed it a lot!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Dit was amazing!

Dit was regtig baie mooi en rustig. Baie netjies en skoon en ons het dit baie geniet!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Mamagalie Lodge's response

Hi Neil,

Thanks for your review and I am happy that your visit to Serenity Lodge lived up to expectations. We would love to see you again and look forward to your next visit.

Kind Regards,
Giles

Mamagalie Lodge
Brenda D - Feb 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Brenda D
With spouse/partner

A piece of heaven on earth.

It was absolutely wonderful and we couldn't have asked for more. Nature, the privacy, neatness and absolute peace gave us the chance to recharge. Friendly staff and and a beautiful place were the cherry on the cake. We will definitely be back.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Stukkie hemel op aarde.

Dit was absoluut hemels, ons kon vir niks beter gevra het nie. Die natuurskoon, privaatheid, netheid en absolute rustigheid het ons die geleentheid gegee om weer te herlaai. Vriendelike personeel en 'n pragtige plekkie was die kersie op die koek. Ons gaan definitief terugkeer.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Mamagalie Lodge's response

Hi Brenda,
I am so happy you loved your stay in the River Lodge, over the years we have tried to promote an affordable getaway that offers maximum privacy in a tranquil setting. With your feedback it certainly helps to know we are acheiving our wishes. Look forward to seeing you back at Mamagalie soon.
Kind Regards,
Giles

Mamagalie Lodge
Andries S - Feb 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Andries S
With spouse/partner

Very quiet and peaceful.

Hiking trail definitely worth it.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie stil en rustig.

Staproete vir seker die moeite werd.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Mamagalie Lodge's response

Hi Andries, We are very happy you enjoyed your stay and the hiking trails. Being an exclusive lodge we are able to create very high levels of privacy even on the hiking trails. Look forward to seeing you again soon. Best Regards, Giles

Mamagalie Lodge
Andre S - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Andre S
With spouse/partner

It was lovely, the silence brings one back to earth.

The houses are situated between a beautiful tree world, the silence penetrates into your soul within a day and you can just relax, a short walk away is a beautiful stone waterhole where you can cool down and forget about the rest of society. Will go there again for a few days off.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Dit was heerlik, die stilte bring 'n mens terug aarde toe.

Die huise is geleë tussen 'n pragtige boomwêreld, die stilte dring binne 'n dag in jou siel in en jy kan net ontspan, 'n entjie se stap weg is 'n pragtige klipwatergat waarin jy kan afkoel en jy vergeet van die res van die samelewing. Sal gerus weer daar heen gaan vir 'n paar dae se wegbreek.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Mamagalie Lodge's response

Hi Andre,

I am glad you enjoyed your stay in the Forest Lodge, it certainly provides a lot of privacy and relaxation. We look forward to seeing you again soon.

Kind Regards,
Giles

Mamagalie Lodge
Martin K - Nov 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Martin K
With spouse/partner

Fantastic views and blissfully quiet.

We loved every minute of staying at Mamagalie Lodge. Very peaceful. Wonderful bird life. They will definitely see us again.

Mamagalie Lodge's response

Dear Martin,

It was great meeting you. I am very happy that you enjoyed your stay in the Bush Lodge. We are looking forward to hosting you again.

All the best,
Giles

Mamagalie Lodge
Conrad B - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Conrad B
With friends

Wonderlike plek met lieflike rustigheid.

Was ongelooflik aangenaam met rustigheid en stilte, alles om jou weer te verfris in vandag se dolle gejaag!

Mamagalie Lodge's response

Hi Conrad, It was a pleasure hosting you in Serenity Lodge and I am glad you enjoyed the peace and quiet during your stay, it certainly helps to recharge the batteries. Look forward to seeing you again. Best Regards, Giles

Mamagalie Lodge
Ansuegnet V - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ansuegnet V
With spouse/partner

Beeldskoon, rustig en privaat.

Ons tydjie by Mamagalie was meer as wat ons verwag het. Die Bush Lodge is baie privaat, geriewe is netjies en die eienaars is vriendelik, behulpsaam en besorgd. Die rustige omgewing en pragtige uitsig beloof vir 'n ontspanne en romantiese wegbreek. Ons sal Mamagalie graag weer besoek!

Michelle S - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Michelle S
With spouse/partner

Will stay there every time! Nice and private in the bush!

See stars.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Sal elke keer daar gaan slaap! Lekker privaat en in die bos!

Sien sterre.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Mamagalie Lodge's response

Hi Michelle, I am so glad you enjoyed your stay with us and we look forward to seeing you again soon. Thank you for your kind words. Best Regards, Giles

Mamagalie Lodge
Minette O - Aug 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Minette O
With spouse/partner

Perfek in alle opsigte wat mens na soek om totaal en al af te sluit en rustig te wees.

Ons het vir ons tweede anniversary na Mamagalie toe gegaan. Dit was ongelooflik lekker gewees en definitief 'n plek waar mens kan rustig raak en kan ontsnap van die stad se rumoer. Ons het in Serenity Lodge gebly en was totaal en al privaat gewees met 'n mooi uitsig op die weivelde en wild. Sal enige tyd terug gaan Mamagalie toe en dit sterk aanbeveel vir enige iemand wat weg wil kom van tegnologie en geraas. Die stap na die Rock Pools is uit en uit die moeite werd. Dit is ongelooflik mooi en lekker om by af te koel. Melanie en Giles is ongelooflik baie gasvry en so vriendelik en laat mens dadelik tuis voel. Het die dierelewe so baie geniet ook.

Mamagalie Lodge's response

Hi Minette,
Thank you so much for your kind words, it makes our efforts so worthwhile when our guests appreciate the surroundings and facilities. We are very fortunate to live in such a beautiful spot and glad to share it with likeminded people such as yourselves. We hope to see you back soon.
Best wishes,
Giles and Melanie

Mamagalie Lodge
Gerrie V - Aug 2018
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
4/5
Location
1/5
Safety
2/5
Value for money
2/5
Gerrie V
With spouse/partner

Arriving at lodge no reception, looks like you took a "wrong turn".

The "lodge" is full of farming equipment and looks like a scary movie scene.

Mamagalie Lodge's response

Hi Gerrie,
The lodge is definitely not full of farm equipment, but as it is situated on a working farm, there is farm equipment. To be honest, I have never had farm equipment described as scary so I am not sure how to respond. You did ask for an early check in so it is possible that we were not here to see you into the lodge on arrival but the route to your lodge was clearly explained when you arrived at the gate and is well signposted. We do not have a reception area as we normally check guests in at the lodge they have chosen. I am very sorry if you felt you were on a scary movie set as we really want our guests to relax during their stay.
Kind Regards, Giles

Mamagalie Lodge
Ilze S - Aug 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ilze S
With spouse/partner

Incredibly beautiful.

It was truly a wonderful experience. Privacy in abundance.

This review has been translated,