The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at Mangwa Valley Game Lodge & Spa | TravelGround
+102

Mangwa Valley Game Lodge & Spa

21 reviews
Game Lodge

Review Summary

4.7 out of 5from 21 reviews for Mangwa Valley Game Lodge & Spa
Cleanliness
4.6/5
Service
4.8/5
Location
4.7/5
Safety
4.9/5
Value for money
4.4/5
Cleo M - Oct 2021
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Cleo M
With friends

Excellent

Coming for the second time with a different group proved to be just as excellent as the first time. Lovely place all and all.

Carina V - Aug 2021
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Carina V
Family with young children

Very pleasant stay with many animals to view.

Our grandchildren and we enjoyed the weekend.

Rialda J - Aug 2021
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Rialda J
With spouse/partner

Ons verwagtinge is oortref.

Ons het spesifiek 'n plek gesoek wat oggend- en aandete insluit. Dit was uit die boonste rakke gewees, ons het so lekker geëet. Al die staf is baie vriendelik, hulle glimlagte is so aansteeklik. Hulle het uit hulle pad gegaan toe ek vra of hulle iets spesiaal sal doen omrede dit ons tweede huweliksherdenking is. Die aand het hulle 'n tafel spesiaal vir ons gedek, toe ons in die kamer kom het hulle dit so mooi gemaak en die volgende oggend het hulle weer spesiaal vir ons 'n tafel gedek. Daar is so baie verskillende wild op die lodge, dit was vir seker 'n bonus om so baie diere te sien omdat ons so baie van die natuur hou. Ons het elke oomblik geniet by Mangwa Valley Game Lodge. Dankie Proxy, Kenny, Chad en die res van die span vir julle gasvryheid.

Gillian D - Aug 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Gillian D

Ontspannend

Die chalet was baie netjies en skoon. Daar is ’n baie ontspannende atmosfeer. Baie goeie kliëntediens.

Tanya H - Jul 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Tanya H
Family with young children

Staff was amazing and great place to stay.

Awesome experience!

Kim W - Jul 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Kim W
With friends

Beautiful view of Dinokeng Nature Reserve, excellent staff and services.

We stayed in Chalet 6, everything was neat and exceeded our expectations.

Lydia P - Jul 2021
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Lydia P
With friends

Nice and peaceful time.

I thought the lodge was in the Big 5 area. I wasn't aware that you could do self-drive game drives.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Lekker rustige kuier.

Ek het gedink die lodge is in die Groot 5 area. Ek was nie bewus dat ons nie selfry-ritte kon doen nie.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Philip G - Apr 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Philip G
Family with teenagers

Oor die algemeen uitstekend.

Was baie teleurgesteld, op hul webtuiste maak hulle aanspraak op die groot 5. Met aankoms by hek word jy gewaarsku jy betree groot 5 "territory". Ons book 'n game drive met die Big 5 in gedagte, net om mee gedeel te word op die voertuig daar is net 2 van die groot 5.

Adelien D - Feb 2021
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Adelien D
Family with young children

Heerlike naweekwegbreek uit Pretoria.

Pragtige lodge met besonderse vriendelike diens. Sal vir seker weer kom.

Cindy M - Dec 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Cindy M
With friends

Fantastiese wegbreek.

Dit was vreeslik lekker by Mangwa. Ons was by die chalet met die Jacuzzi en buite kombuis. Kos was heerlik en die braai-ete net so wonderlik. Quadbike-rit is 'n moet. Baie geniet. Sal dit enige tyd aanbeveel.

Herman W - Sep 2020
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Herman W
Family with young children

Perfekte naweekwegbreek naby Gauteng.

Perfek vir 2 nagte. Uitstekende kliëntediens. Vele aktiwiteite vir hele gesin. Ruim akkommodasie.

Elise G - Mar 2020
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Elise G

It was relaxing.

I will however not recommend the spa. They need to have a look at the towels they are using and the massage oil. The towels had a very strong smell of old oil and it was not a smell you would expect in a spa.

Sam B - Mar 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Sam B
With spouse/partner

I very seldom read the 5 star reviews, I am very particular as to where we go to relax, I belief my opinion can be trusted.

This weekend exceeded my expectations by far, I asked for some snacks on arrival, rose pebbles after dinner and chocolate in the room. Well done guys, absolutely lovely. The boma surprise dinner was wonderful. The staff is friendly and very helpful. Rooms clean, very neat with detailed interior. To the owners, a place to be proud of and staff you can count on!

Sarie B - Mar 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Sarie B
With spouse/partner

Heerlik en ontspannend.

Vriendelike staf. Baie netjies en skoon!

Helena S - Feb 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Helena S
With spouse/partner

Rustig en vriendelike mense!

Bombo is 'n aanwins vir die lodge. Hy was ons game drive en game walk gids. Baie dankie Bombo.

Bryan H - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Bryan H
Family with young children

Made a last minute booking and checked in the next day!

We really enjoyed our stay. I was really surprised by how much game we saw considering how close the lodge was to our home. Only +/- 120 km from JHB. I can't report any major problems. The only one was that the lighting in the main, en-suite bathroom was really bad.

Niel V - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Niel V
With spouse/partner

Neat and well maintained.

See stars.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Netjies en goed versorg.

Sien sterre.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Louise S - Aug 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Louise S
With spouse/partner

Very conveniently situated lodge to visit to relax and unwind.

Thoroughly enjoyed the peace and tranquillity of the Bushveld. Lovely setting, very attentive staff. The free roaming nyalas are a treat.

Vanessa H - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Vanessa H
With spouse/partner

We enjoyed our stay.

Friendly service, good view.

Linda S - Mar 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Linda S
With spouse/partner

Uitstekende en vriendelike diens.

Uitstekende verblyf; netjies. Kenny, Phindile en Thomas bied die beste kliëntediens in die land.

Susan T - Feb 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Susan T
With spouse/partner

'n Uitstekende plek vir 'n naweek se natuur-ervaring en lekker rus.

Ons het die verblyf by Mangwa Valley lodge geweldig baie geniet. Wat ons opgeval het, was die goed opgeleide personeel en hoe hulle werklik omgee vir wat hulle doen, van die voorbereiding van die etes tot die versorging van die wild. Hulle het ook meer as gewone moeite gedoen om inligting te deel en ons soos baie spesiale gaste te laat voel. Ek kan die juweel beslis aanbeveel.

From R2 400
per night (for 2 people)
From R2 400
per night (for 2 people)
From R2 400
per night (for 2 people)
Make a Booking
  • Capacity: 60 people
  • Check-in: 14:00 to 18:00
    Check-out: 10:00
  • Address: De Wagendrift, Portion 15, 125 Groenfontein, Cullinan, 1000, Gauteng
  • All ages welcome
https://travelground.imgix.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAce5cab7f0c674a8dc7b206cee49ba33fc2c78559def3bc737ddac8686610879f7008ba4b1ccaa8ccca9fed9195381163c405?w=1440&h=960&fit=crop&auto=enhance,format,compress&q=80 From R2 400  per night (for 2 people) 21 5 1 5 De Wagendrift, Portion 15 125 Groenfontein 1000 Gauteng 0860 022 102 14:00-18:00 10:00 -25.373249115382 28.465003964707
SUBSCRIBE TO GET AWESOME ACCOMMODATION SPECIALS!
SUBSCRIBE FOR AWESOME SPECIALS!