Muizenberg Accommodation at Marina Views | TravelGround
+26

Marina Views

21 reviews
Self Catering

Review Summary

4.8 out of 5from 21 reviews for Marina Views
Cleanliness
5.0/5
Service
4.9/5
Location
4.9/5
Safety
4.7/5
Value for money
4.9/5
Chandre A - Mar 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Chandre A
With spouse/partner

Dit is die perfekte plek om weg te kom van die stad se gewoel.

Dit is waarde vir jou geld.

Amanda H - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Amanda H

Pragtig rustig.

Pragtige verblyf, mooiste uitsig, naby natuur, verfrissend en baie hulpvaardig. Gaan uit hul pad om te help.

Lize D - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lize D
With spouse/partner

Incredibly beautiful and stylish.

We love Marina Views. It has the most beautiful views, and is clean and tidy. Will go back again and again.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Ongelooflik pragtig en stylvol.

Ons is mal oor Marina Views. Dit het die mooiste uitsig, en is skoon en netjies. Sal oor en oor teruggaan.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Ben H - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Ben H
With spouse/partner

It was awesome.

Our stay was memorable, clean, neat, comfortable and the views and direct surroundings were a bonus that we will always remember and recommend.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Dit was awesome.

Ons verblyf was onvergeetlik, skoon, netjies, gerieflik en die uitsig en direkte omgewing was 'n bonus wat ons altyd sal onthou en aanbeveel.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Garth S - Jun 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Garth S
With spouse/partner

Rustig met mooi uitsig.

Dit was stormweer in die Kaap maar ons het baie lekker gebly, geslaap met gordyne oop en mooi uitsig op die berg en water. Baie veilig gevoel en naby aan Muizenberg en dan Kalkbaai, St James en Simonstad.

Zantelle M - Jun 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Zantelle M
With spouse/partner

Very nice, neat accommodation with good value for money.

Marina Views offers exactly what you see in the photos. Very nice and neat facilities. The location is breathtakingly beautiful and I wish we could spend more time fully utilising it. Well done, Gary. You surpass yourself!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie mooi, netjiese verblyf met goeie waarde vir geld.

Marina Views bied presies dit wat jy sien op foto's. Baie mooi en netjiese geriewe. Die ligging is asemrowend mooi en ek wens ons kon meer tyd daar spandeer om dit ten volle te benut. Welgedaan, Gary. Jy oortref jouself!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Danie V - May 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Danie V
With spouse/partner

Ons was baie tevrede.

Geriewe in die kamer, beddens en beddegoed was van hoë gehalte, wonderlike uitsig! Vreedsaam en rustige atmosfeer.

Riana V - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Riana V
With spouse/partner

Wow!

Die eienaar was gesellig en het 'n tydjie afgeknoop vir 'n toer. Die kamer was groot, stunning en modern. Die uitsig was pragtig en die rustigheid is net wat die siel benodig! Perfek vir 'n nag se rus en ook vir 'n week se verblyf!

Ewald J - Mar 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ewald J
With friends

Fantastiese ligging met ongelooflike uitsigte. Die perseel en kamers is baie netjies. Gasvryheid van die boonste gehalte.

Die perseel en kamers is baie netjies. Gasvryheid van die boonste gehalte. Kanaal wat deur die area loop se water is silwerskoon en skep 'n baie gemaklike gevoel.

Kobus D - Feb 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Kobus D
With spouse/partner

Pragtige skoon kamer met die mooiste uitsig en rustigheid.

Ons het net een nag oorgeslaap, maar dit was skoon, goed uiteengelê en die ontvangs (alhoewel ons eers 9 uur die aand opgedaag het) was baie vriendelik. Die uitsig die volgende oggend was pragtig en die rustigheid was net wat ons nodig gehad het. Ons gaan weer daar oorbly, volgende keer net langer.

Jacques H - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jacques H
With spouse/partner

It was lovely.

Above expectation. Beautiful place and friendly owner and staff. We will definitely book there again.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Dit was heerlik.

Bo verwagting. Pragtige plek en vriendelike eienaar en personeel. Ons sal beslis weer daar bespreek.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Theodore C - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Theodore C
With spouse/partner

Home away from home.

I had a wonderful stay at Marina Views, it is the best. The assistance that I received from the stuff was great. Keep it up. I felt like i was at home away from home, I will definitely return to Marina!

Nazereen A - Dec 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Nazereen A
With spouse/partner

Baie netjies, pragtige kamers en perfekte ligging!

Was een van die mooiste plekke waar ons al was. So rustig. Voel jy is op 'n eilandjie.

Iglesias D - Dec 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Iglesias D
With spouse/partner

Sal enige tyd weer teruggaan. Wens ons kon langer bly.

Die eienaar, Gary, het ons somer baie gemaklik en tuis laat voel tydens die ontvangs. Ons het ook die gratis WiFi geniet.

Francois L - Nov 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Francois L
With spouse/partner

Great view en dienste.

So goed ons bly weer daar 10de November. Sal graag omdat daar nie breakfast bedien word nie dit self kan doen, eiers bak en bacon. Net 'n voorstel.

Christie R - Sep 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Christie R
Individual traveler

Perfekte verblyf.

Ongelooflike uitsig. Beslis vir mense wat die rustigheid van die natuur kan waardeer.

Andrid B - Sep 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Andrid B
With spouse/partner

Value for money.

Crisp, clean and fresh! Lovely host who kept in touch not only before we arrived but even after we checked out. Just loved it!

Lezanne N - Sep 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lezanne N
With spouse/partner

Very impressed by how neat and clean the place it. Top class!

Well done! An excellent place to sleep. New and clean with top quality accessories. Would definitely stay here again.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie beïndruk met hoe netjies en skoon die plek is. Topgehalte!

Wel gedaan! 'n Uitstekende slaapplek gewees. Nuut en skoon en topgehalte bykomstighede. Sal definitief weer gaan oorslaap.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Tamlyn D - Sep 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Tamlyn D
With spouse/partner

Peaceful stay.

It's a great place if you are looking at going somewhere that is peaceful. But not exactly out of town.

Claudia K - Sep 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Claudia K
With spouse/partner

Tranquil and peaceful.

We just want to say a huge thank you to Gary for the great service and hospitality that was shown to us. We had a great and peaceful weekend there, we loved everything about your establishment. We will definitely be back soon for a visit and we will recommend Marina Views to everyone we know.

Chantal P - Sep 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Chantal P
With spouse/partner

Fantastiese waarde vir geld.

Fantastiese verblyf, fantastiese ligging.

From R700
per night (sleeps 2)
From R700
per night (sleeps 2)
From R700
per night (sleeps 2)
Make a Booking
  • Capacity: 8 people
  • Check-in: 14:00 to 17:00
    Check-out: 10:00
  • Address: 25 Admirals Walk, Marina Da Gama, Muizenberg, Cape Town, 7945, Western Cape
  • No children under 14
https://d288tngog90ix0.cloudfront.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAn7gf68Cl4JlvWKnrJDfrN2A2ndfGf1QijM8w7yCqZGNlaC3aBR?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format From R700  per night (sleeps 2) 21 5 1 5 25 Admirals Walk, Marina Da Gama Muizenberg 7945 Western Cape 0860 022 102 14:00-17:00 10:00 -34.09468277883 18.474234874031
Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

0860 022 102 | bookings@travelground.com