The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at Matoppo Inn Guesthouse | TravelGround
+121

Matoppo Inn Guesthouse

Guest House

Review Summary

4.6 out of 5from 53 reviews for Matoppo Inn Guesthouse
Cleanliness
4.5/5
Service
4.3/5
Location
4.8/5
Safety
4.8/5
Value for money
4.3/5
Hendri D - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Hendri D
With spouse/partner

Incredibly beautiful place with excellent meals.

The rooms were very neat and clean and exactly what we expected. Staff were also very helpful.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Ongelooflike mooi plek met uitstekende etes.

Die kamers was baie netjies en skoon en presies wat ons verwag het. Personeel was ook baie hulpvaardig.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Matoppo Inn Guesthouse's response

Dear Hendri,
Thank you for your wonderful guest review on your recent stay at Matoppo Inn. It is always so nice to hear such positive feedback and thank you for our 5-star rating.
Our guest comments are very important to us. I will pass on your message to the staff who always go out of their way to make sure the guests are all happy.
Thank you again and we hope that you will visit us again in the near future. Safe travels
Diana

Matoppo Inn Guesthouse
Adele M - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Adele M
With spouse/partner

Vriendelike diens. Heerlik verkoelde kamer.

Ek beveel met graagte Matoppo Inn aan vir enige reisigers wat 'n waarde vir geld oornagplek soek.

Matoppo Inn Guesthouse's response

Dear Adele,
Thank you for taking the time to review your recent stay at Matoppo Inn Guesthouse. We are so happy to hear you were pleased with all, and for rating us 5 stars for value for money, customer service, cleanliness, location and security. Our guests' comments mean a lot to us. The air-conditioners are a must in the Karoo during summer, I am glad you enjoyed it.
We hope that you will visit us again in the near future.
Kind regards,
Diana

Matoppo Inn Guesthouse
Christiaan Diederick C - Dec 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Christiaan Diederick C
Family with teenagers

Matoppo Inn het alle verwagtinge oortref.

Matoppo Inn het vriendelike personnel wat nie huiwer om die ekstra myl te loop nie. 'n Heerlike oornag bestemming.

Matoppo Inn Guesthouse's response

Dear Bianca
Thank you so much for your wonderful guest review. It is such a pleasure to read such positive feedback. We want to thank you for taking this time to review
We hope that you will visit us again in the not too distant future.
Have a wonderful holiday with family and friends
Diana

Matoppo Inn Guesthouse
Elaine S - Dec 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
2/5
Elaine S
Family with teenagers

Baie duur, maar mooi.

Pragtige plek. Mooi en skoon. Die gesinskamer het egter net voorsiening gemaak vir handdoeke en koffie/tee/melk vir 2 mense. Die aandete is ook nie waarde vir geld nie. Baie duur. Ek kon goedkoper by die Spur gaan eet het en meer kos gekry het.

Matoppo Inn Guesthouse's response

Dear Elaine
Thank you for your guest review.
I am sorry you felt the accommodation was expensive in the family room you booked with 2 double beds and a sleeper couch. We do have smaller rooms that accommodate 2 people at a cheaper rate.
Room rates are based on the beds and pax it can accommodate. We received such compliments on the food and I am sorry this did not meet your expectations.
Thank you again for taking the time to post a review.
Diana

Matoppo Inn Guesthouse
Gustav V - Jul 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Gustav V
Individual traveler

Central, clean and friendly!

I've stayed at Matoppo many times and I enjoy the friendly service. Nice rooms with everything you need.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Sentraal, skoon en vriendelik!

Ek bly al baie jare oor by Matoppo en geniet die vriendelike diens baie. Lekker kamers en alles was jy nodig het.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Matoppo Inn Guesthouse's response

Dear Gustav,
Thank you for visiting us again at Matoppo Inn. It is so good to hear you enjoy your time there and continue to come back to stay. Thank you for our 5-star rating.
We appreciate the time you took to post this review.
Kind regards,
Diana

Matoppo Inn Guesthouse
Adele M - Dec 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Adele M
With spouse/partner

Puik oornagstop.

Kamer se lugversorger was baie welkom in die hitte. Heerlike boerekos aandete geëet.

Matoppo Inn Guesthouse's response

Dear Adele,

Thank you so much for your positive guest review and for taking the time to rate your stay as our guest comments are very important to us. Thank you for making mention of the dinner that you enjoyed.

We hope that you will visit us again in the not too distant future.

Kind regards,
Diana

Matoppo Inn Guesthouse
Johan V - Dec 2018
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Johan V
With spouse/partner

Beddens is swak, kamer nie skoon op vloer nie.

Het vele tye al hier geslaap. Was die juweel van die Karoo. Maar ongelukkig het die algemene hand op detail verdwyn. Het bv. net halwe rolletjie toiletpapier gekry. Alhoewel die kos, aandete en ontbyt baie goed is, kort dit die bietjie afronding met 'n tamatie ens. Die kamers se vloere onder die spieëltafel was taai en vuil. Het gesê ek sal nie aanbeveel nie, maar vir die prys, as bogenoemde uitsorteer sal word sal ek weer daar gaan bly.

Matoppo Inn Guesthouse's response

Dear Johan,
Thank you for taking the time to review your recent stay at Matoppo Inn. Thank you for pointing out some issues you feel we can improve on. We have noted this and will see to it these are implemented.
We hope that you will visit us again soon.
Kind regards,
Diana

Matoppo Inn Guesthouse
Hennie H - Jul 2018
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
2/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
2/5
Hennie H
With spouse/partner

Expensive for what you get.

Rooms expensive, cold, impersonal, mattress in room 8 old.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Duur vir wat jy kry.

Kamers duur, koud onpersoonlik, matras in kamer 8 uitgeleef.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Matoppo Inn Guesthouse's response

Dear Hennie,
Thank you for taking the time to review your stay, I'm sorry you felt it overpriced. We have replaced a lot of our mattresses, so next time you stay you will notice a big improvement.
Thank you again.
Diana

Matoppo Inn Guesthouse
Talitha V - Jun 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Talitha V
Family with teenagers

Our small family felt at home here. Will sleep over again when travelling to the north!

We were being kept well informed of our reservation before arrival. All the staff were very friendly. Our dinner was tasty and the portions were big. The rooms are clean, comfortable and cosy.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Ons gesin het baie tuis gevoel hier. Sal weer by Matoppo Inn Guesthouse oorslaap op pad na die noorde!

Ons is alreeds van voor ons aankoms deeglik op hoogte gehou van ons bespreking. Al die personeel is baie vriendelik. Ons aandete was smaaklik en die porsies ruim. Die kamers is skoon, gerieflik en snoesig.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Matoppo Inn Guesthouse's response

Dear Talitha,
Thank you for your positive review, we are so happy you enjoyed your stay and enjoyed dinner. Thank you for making mention of the friendly staff that always go out of their way to make sure guests are happy. I will pass this message on to them.
We appreciate the time you took to write this review. Do visit us again soon.
Diana

Matoppo Inn Guesthouse
Hannelie V - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Hannelie V
Family with teenagers

Pragtige tuin en gebou.

Hondevriendelik en pragtige tuin en swembad om in te ontspan. Aandete baie lekker. Akkommodasie was te duur.

Matoppo Inn Guesthouse's response

Dear Hannelie,
Thank you for your guest review. Yes, our pets are an important part of our lives and to have them travel with us is an added bonus. We have ample space for them to run and stretch their legs.
Thank you for the complement on our beautiful garden and dinner that you enjoyed. Please remember next time, we have different room types from Deluxe family to standard rooms with different rates.
We hope that you visit us again.
Diana

Matoppo Inn Guesthouse
Marietjie V - Dec 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Marietjie V
With spouse/partner

Pleasant and tranquil, good service.

Pleasant when staying overnight on the way to a holiday destination.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Aangenaam en rustig, goeie diens.

Aangenaam as oornag op pad na vakansieplek.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Matoppo Inn Guesthouse's response

Dear Marietjie

Thank you so much for your wonderful guest review. We are so glad to hear you enjoyed your stay. We hope that you will be back to visit again soon.
Kind regards
Matoppo Inn

Matoppo Inn Guesthouse
Sonia G - Aug 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Sonia G
Individual traveler

Aangenaam.

Behalwe vir die kombuis staff wat bietjie raas sesuur in die oggend was dit regtig 'n aangename verblyf. Ek sal baie graag weer daar wil bly.

Matoppo Inn Guesthouse's response

Dear Sonia

Thanks for your guest review. We are so happy to hear you enjoyed your stay. Thanks for making mention of the kitchen staff noise I will most certainly have a chat to them about this.

Many thanks again and we hope that you will visit again soon.

Kind regards
Diana Koster
Wagon Wheel Country Lodge

Matoppo Inn Guesthouse
Jopie C - Jun 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jopie C
With spouse/partner

World class experience.

After a day's journey we were tired and hungry upon arrival. Were treated with everything a tired pensioner might need. Next morning we left starry eyes and smiling.

This review has been translated,click hereto view the original version.

'n Wêreldklas ervaring.

Na 'n dag se reis was ons baie moeg en honger toe ons hier aangekom het. Ons is bederf met alles wat 'n moeë pensionaris benodig. Die volgende oggend is ons blinkoog en grootglimlag daar weg.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Matoppo Inn Guesthouse's response

Liewe Jopie, Baie dankie vir u positiewe terugvoering. Ons is bly dat u `n wonderlike ervaring by ons gehad het en hoop om u gou weer terug te verwelkom. Vriendelike Groete, Gail.

Matoppo Inn Guesthouse
Pieter A - Jun 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Pieter A
With spouse/partner

Enjoyable.

Breakfast was a bit chaotic.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Genotvol.

Ontbyt was 'n bietjie deurmekaar.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Matoppo Inn Guesthouse's response

Liewe Pieter, Baie dankie vir die terugvoering rakende u verblyf by Matoppo Inn gastehuis. Ons is bly dat u die verblyf geniet het. Soos telefonies bespreek is ons regtig jammer vir enige ongerief tydens ontbyt. Hoop om u gou terug te verwelkom by ons. Vriendelike Groete, Gail.

Matoppo Inn Guesthouse
Tina N - May 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Tina N
With spouse/partner

Spacious overnight stay.

Received warm reception and food was best of best!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Rustige oornag-verblyf.

Was baie welkom ontvang en kos is uit boonste rakke!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Matoppo Inn Guesthouse's response

Dear Tina,

Thank you for your positive guest review on your recent stay at Matoppo Inn. We are so happy you enjoyed your stay and we wish to thank you for taking the time to rate our establishment.

Our guest comments are very important to us. We hope that you will visit us again in the not too distant future.

Kind regards,
Diana

Matoppo Inn Guesthouse
Cobus V - Nov 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Cobus V
With spouse/partner

Still on the same great level as years ago when we stayed here the first time.

Have been coming here for years - feels like a home from home! Visited Cape Town this week - will stay there again Sunday night!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Bly net so goed soos jare gelede sedert eerste verblyf!

Bly al jare daar oor - voel soos "home from home"! Hierdie week in Kaap gekuier - slaap Sondagaand weer daar oor!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Matoppo Inn Guesthouse's response

Baie dankie vir u positiewe terugvoering. Ons sal altyd probeer om die beste diens te lewer en verwelkom u graag terug by Matoppo

Groete

Lionel en Matoppo Span

Matoppo Inn Guesthouse
Lacia V - Nov 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lacia V

Friendly staff and nice food.

Good location and beautiful garden.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Vriendelike personeel en lekker kos.

Goeie ligging en mooi tuin.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Matoppo Inn Guesthouse's response

Dear Lucia

Thank you for your positive review. We appreciate the time you took to comment on your stay at Matoppo Inn.

We hope to have you visit us again soon.
Kind regards
Ralph Koster

Matoppo Inn Guesthouse
Marié S - Jul 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Marié S
Family with teenagers

Gerief, veiligheid en etes in 'n baie mooi omgewing met 'n mooi tuin.

Baie mooi historiese hoofgebou in n mooi tuin net af van hoofstraat met alles wat jy nodig het. Hoofstraatverkeer pla glad nie. Almal baie vriendelik.

Matoppo Inn Guesthouse's response

Baie dankie vir u positiewe terugvoering.
Groete,
Lionel

Matoppo Inn Guesthouse
Rhona M - Dec 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Rhona M
Family with teenagers

Fantasties!

Valerie se diens was voortreflik uitstaande. 'n Oase, wat meer wil jy hê!? Ek stel voor: miskien 'n buffet en meer slaaie.

Matoppo Inn Guesthouse's response

Thank you so much for taking the time to review your stay, we are so happy you enjoyed it and hope that you will visit us again soon.
Matoppo Inn Staff

Matoppo Inn Guesthouse
Elna P - Jul 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Elna P

Matoppo Inn Guesthouse beskik oor 'n rustige, ouwêreldse atmosfeer.

Die kamers is goed ingerig en is heerlik warm in 'n yskoue Beaufort-Wes. Personeel is vriendelik en gasvry.

Matoppo Inn Guesthouse's response

Thank you for the time you took to review your stay with us. We are so pleased you enjoyed it and look forward to your next visit.
Matoppo Inn staff

Matoppo Inn Guesthouse
Nelita S - Jul 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Nelita S
With spouse/partner

Wonderlike opset. Lekker elektriese komberse vir die koue Beaufort-Wes wintersaande. Groot tuine en kamers is mooi skoon.

Pragtige plek om te bly. Dis 'n moet-sien gedurende die dag. Blyplek en die tuine is pragtig skoon. Was veral beïndruk met die groot storte en natuurlik die elektriese kombers. Wou so graag die kamerdiens gebruik, maar daar was net nie genoeg tyd nie.

Matoppo Inn Guesthouse's response

Thank you for your wonderful review and for taking the time to do this. Our guest comments are important to us. Thank you for the complements on our beautiful garden and comfortable rooms.
We look forward to you visiting us again soon.
Kind regards,
Diana

Matoppo Inn Guesthouse
Eugenie M - May 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
1/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Eugenie M
Family with young children

Onvriendelik en onbehulpsaam.

Dit het regtig gevoel of ons die mense pla toe ons daar aankom. Ons is 'n kamer nommer gegee en moes in die koue wind met 'n pasgebore baba rondloop en soek na ons kamer. My man het die dame gaan roep in die kantoor en sy was regtig ongeskik en misluk!

Freddie M - Apr 2015
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Freddie M
With spouse/partner

Goeie blyplek teen billike prys.

Akkommodasie was goed. Parkeerplek vêr van kamer af. Stortkop afgeleef. Die res was goed gewees.

Marietjie U - Apr 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Marietjie U
Family with young children

Gastehuis is netjies en diens is vriendelik. Tuine is groot en fantastiese speelplek vir kriewelrige kinders.

Personeel vriendelik, koffie baie lekker. Kinders was dankbaar vir die groot tuin met trampolien, sandput en swembad. Lafenis na lang dag op die pad.

Philip V - Jan 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Philip V
With spouse/partner

'n Wonderlike oase na die langpad!

'n Hoogs aanbevole oornag gastehuis en daarom het ek al 4 keer daar oorgebly.

Reynie B - Jan 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Reynie B
With spouse/partner

Verblyf en geriewe was puik!

Ons kamers was goed ingerig.

Nadia K - Jan 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Nadia K
Individual traveler

Uitmuntend!

Die gastehuis is asemrowend mooi, die kos heerlik, die personeel vriendelik, gasvry en behulpsaam. Ek sal Matoppo Inn Guesthouse vir enige iemand aanbeveel.

Christo M - Jan 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Christo M
Family with young children

Goeie oornagstop of selfs twee nag breuk

Mooi tuine, gerieflike kamers, vriendelike diens. Sal weer daar bly!

Charl P - Jan 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Charl P
With spouse/partner

Very good and professional

I enjoyed the stay so much. The gardens is neat and places to sit and relax. Very save and food very good. Rooms excellent. Everyone must check out this Guesthouse!

Japie V - Jan 2015
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Japie V
Family with teenagers

Heerlike, netjiese plek wat ek beslis sal aanbeveel vir vriende en familie.

Sien die sterre hieronder.

Corrie Z - Jan 2015
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Corrie Z
With spouse/partner

Baie mooi, gerieflik, goeie diens.

Ons het ontbyt verwag.

Linda B - Jan 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Linda B
With spouse/partner

Oornagverblyf.

Pragtige tuine, heerlik vir gesinne wat kleintjies het wat wil bene rek, of om sommer rond te loop in die mooi, koel tuin. Gerieflike kamer en vriendelike diens.

Hester H - Dec 2014
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
2/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Hester H
With spouse/partner

Goed!

Tevrede. Personeel kon meer hulpvaardig gewees het en die diens was regtig baie stadig.

Hendrik K - Dec 2014
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Hendrik K
With spouse/partner

Die kamer was gerieflik, skoon en gemaklik.

Ons het heerlik geslaap en lugversorger was van hulp. Ons het oornag daar op ons pad na die Weskus, heerlik geslaap en uitgerus, personeel is vriendelik en behulpsaam. Die parkering is net te ver van die kamers, veral as mens oud is, is dit probleem met bagasie. Sal dit waardeer as iemand kan help om bagasie na kamer te help dra. Die plek is netjies en skoon en tuine vertoon pragtig. Dit is 'n plesier om daar oor te slaap en sal dit sterk aanbeveel.

George N - Dec 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
George N
With spouse/partner

Baie lekker!

Heerlike tydjie met wonderlike kos!

Anthonie L - Dec 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Anthonie L
With spouse/partner

Baie netjies en skoon eenslaapkamereenheid.

Baie mooi en netjies. Sal dit vir enige iemand kan aanbeveel. Lekker groot groen grasperke en 'n swembad. Perfek vir families ook. Ontbyt was ook baie lekker.

Zaais V - Oct 2014
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Zaais V
With spouse/partner

Die hoofhuis is spesiaal en die tuin uitsonderlik.

Ons kamer was wat verwag kon word en die ete gemiddeld. Daar is nie veel belowende eetplekke in die omgewing nie.

Els J - Oct 2014
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Els J
With spouse/partner

It was neat and clean, very helpful staff, nice garden to have a glass of wine.

Matoppo Inn Guesthouse is a clean and well run establishment. The staff were helpful in finding a place for us to have supper. Good bed and hot shower!

Connie J - Oct 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Connie J
Individual traveler

Aangenaam!

Goeie ligging en veilig met vriendelike diens!

De Ville S - Jul 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
De Ville S

Ongelooflike waarde vir geld!

Matoppa Inn is baie luuks en hulle diens was professioneel. Die gastehuis bly tot laat oop en ek kon vroeg uitgaan. Ek sal beslis weer hier bly.

Laetitia F - Apr 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Laetitia F
With spouse/partner

Sal enige tyd weer daar gaan bly; hierdie was ons 2de keer!

Die diens is uitstekend. Die vriendelike en hulpvaardige personeel maak dit sommer meer gerieflik om daar te wil bly. Skoon en netjiese, stil omgewing!

Adriaan J - Apr 2014
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
3/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Adriaan J
With spouse/partner

'n Aangename omgewing.

'n Heerlike skaduryke tuin met swembad. Die beddegoed was nie skoon nie en moes vervang word; die personeel het dadelik dit vervang. Die aandete was gemiddeld.

Gerda V - Apr 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Gerda V

Lekke!

Sien die sterre hieronder.

Nick V - Apr 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
3/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Nick V
With friends

Gerieflike verblyf in 'n rustige tuin omgewing

Kamers was ruim, skoon en die lugreeling was 'n bonus.Pesoonlike klientediens by aankoms was nie wat dit moet wees vir 'n 4-ster gradering. Aandete was heerlik, maar nie waarde vir geld:- klein porsies met geen ekstras op die spyskaart.Ek sal weer van die gastehuis gebruikmaak.

Hanlie B - Jan 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Hanlie B
With spouse/partner

Dit was 'n pragtige plek, skoon met besondere aandag aan detail en uitstekende diens!

Geen ander blyplek sal met Matoppo Inn kan vergelyk nie. Dis die plek om in oor te bly!

Sandra F - Jan 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Sandra F
With friends

A wonderful start to our holiday

We chose this location for the start of our holiday and we were not disappointed. Many thanks.

John S - Jan 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
John S
With spouse/partner

Excellent accommodation in an ideal location.

Excellent accommodation in an ideal location. Lovely garden and good parking area. Will stay again if in Beaufort West in the future and will recommend to friends. Dinner was a bit on the pricey side.

Roux V - Jan 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Roux V
Family with teenagers

'n Pragtige plek, veral die tuine was baie aangenaam.

'n Rustige atmosfeer! Dis lekker om te ontspan na 'n lang reis. Akkommodasie is puik, gerieflik en skoon. Die ontvangspersoneel was vriendeik en behulpsaam. Die enigste kritiek was dat die kombuispersoneel stadig met opdiening was.

Thomas M - Jan 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Thomas M
With friends

Vyf-ster!

Die verblyf en kos was uitstekend.

Tamar S - Dec 2013
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Tamar S
With spouse/partner

Good location and services.

A very nice stay.

Schalk J - Dec 2013
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Schalk J
Family with young children

Rustig en gerieflik!

Ek sal dit aanbeveel, want die etes was heerlik!

Jesus N - Sep 2013
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jesus N

Simply great!

At first I thought it was going to be a place just to sleep well and take a shower, but I was wrong. Really nice staff, really relaxing place and delicious food. I think it is great for a 2-3 day resting weekend...

Esmerelda D - Aug 2013
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Esmerelda D
With spouse/partner

Lekker en gemaklik!

As jy dit kan bekostig, gaan vir die luukse kamers.

From R900
per night (for 2 people)
From R900
per night (for 2 people)
From R900
per night (for 2 people)
Make a Booking
  • Capacity: 48 people
  • Check-in: 14:00 to 22:00
    Check-out: 10:00
  • Address: 7 Bird Street, Beaufort West, 6970, Western Cape
  • All ages welcome
https://d288tngog90ix0.cloudfront.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAJDAzZjI1ZjkyLTczOGQtNDk4ZS05ZjkxLWVhZThiMGRkNTFmMw?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format From R900  per night (for 2 people) 53 5 1 5 7 Bird Street Beaufort West 6970 Western Cape 0860 022 102 14:00-22:00 10:00 -32.346494230382 22.583758682013
SUBSCRIBE TO GET AWESOME ACCOMMODATION SPECIALS!
SUBSCRIBE FOR AWESOME SPECIALS!