The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at Meadowbrook Property | TravelGround
+53

Meadowbrook Property

Review Summary

4.8 out of 5from 24 reviews for Meadowbrook Property
Cleanliness
4.8/5
Service
4.8/5
Location
4.8/5
Safety
4.9/5
Value for money
4.6/5
Pieter V - Nov 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Pieter V
Family with young children

Kort kuier met net een oorslaap.

Dit was 'n pragtige plek en hulle het baie moeite gedoen om ons te skuif na 'n vroeër datum. Baie dankie vir die behulpsaamheid.

Mimi R - Nov 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Mimi R
With spouse/partner

Dit was baie rustig en kalmerend. Die feit dat ons kamer uitloop na die swembad was 'n super bonus.

Mense, ek was stomgeslaan met die verblyf wat ons gekry het. Ek dink omdat ek al voorheen in duur plekke, met etes, gebly het en ek was soms maar teleurgesteld, het ek nie veel verwag vir die prys wat ons betaal het nie. Baie dankie aan almal wat dit die moeite werd gemaak het. Sterkte met alles vorentoe.

Franciska D - Sep 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Franciska D
With spouse/partner

Was aangenaam verras. Was nog die lekkerste kuier by 'n gastehuis.

Was 'n heerlike kuier.

Angie R - Sep 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Angie R
Family with young children

We enjoyed our stay. The rooms are cool, not cold. No extra blanket needed.

The room we slept in, the door needs to be secured on the sides. When the wind blew it felt as if someone was trying to break in. The door makes a lot of noise.

Anabelle S - Aug 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Anabelle S
Family with teenagers

Rustig, lekker gerus.

Kamers was goed toegerus. Area rustig en goed geleë. Waarde vir geld.

Joleen D - Aug 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Joleen D
Individual traveler

Rustig.

Ek kon met geen probleem inkom en uitgaan.

Rene A - Jun 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Rene A
Individual traveler

Baie rustige omgewing.

Die diens wat ek daar gekry het was uitstekend, ontbyt was van baie goeie gehalte. Beslis bly ek weer daar!

Amor E - Jun 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Amor E
With spouse/partner

Ons het baie lekker geslaap. Die plek was vreeslik mooi skoon!

Dit is ’n baie rustig plek. Ons sal die plek enige tyd aanbeveel! En vir seker weer daar gaan bly! Inkloktyd en uitkloktyd is baie billik. Dis maklik om die plek te kry, en baie veilig om daar te rus.

Amanda B - Jun 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Amanda B

Alles was perfek en mooi skoon.

Ons het so tuis gevoel soos by ons eie huis. Baie dankie vir die gasvryheid, ons het die kuier by julle baie geniet en die atmosfeer was baie lekker en rustig. Baie baie dankie.

Sanette F - May 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Sanette F

Absoluut onverbeterlike diens en fasiliteite. My familie was ingeboek vir ons troue en het net die grootste lof vir Hugh se diens, die whatsapp-diens en die fasiliteite by Meadowbrook!

Hugh is die BESTE skakelpersoon en beslis 'n absolute aanwins vir Meadowbrook!

Jacquelene G - May 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jacquelene G
Individual traveler

Uitstekend!

Vriendelik en baie behulpsaam. Baie skoon.

Shadé S - May 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Shadé S
With spouse/partner

Absoluut die moeite werd om te oornag.

Die gasheer lewer absolute goeie diens en laat ’n mens tuis voel. Sal dit aan enigiemand aanbeveel!

René D - Mar 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
René D
With spouse/partner

Moeite werd.

Die feit dat inkloktyd later was as die gebruiklike, maak dit meer gebruikersvriendelik.

Cisca C - Mar 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Cisca C
With spouse/partner

Lekker.

Was baie gelukkig dankie.

Hannes B - Feb 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
2/5
Hannes B
Family with young children

Baie mooi en goed toegerus, baie rustige omgewing.

Die kamers was netjies, skoon en stylvol. Die kinders het die swembad baie geniet. Dit was stil en rustig. Sal weer daar oornag as die geleentheid hom voordoen.

Sandy P - Nov 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Sandy P
Family with teenagers

Kompak, netjies en sentraal geleë.

Die eenhede was gerieflik en sentraal geleë om die stad te besoek. Vir seker veilig gevoel en heerlik geslaap.

Lizelle T - Oct 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lizelle T
With spouse/partner

Very clean and comfortable.

Had a pleasant stay and would recommend.

Maryna J - Oct 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Maryna J
With spouse/partner

Lekker privaat verblyf.

Jammer die ontbyt was nie beskikbaar nie. Het my beplanning ietwat uitgegooi.

Pitsi M - Sep 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Pitsi M
With friends

It is very quiet and private.

I will definitely come back.

Pieter E - Apr 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Pieter E

Baie beïndruk.

Ek was baie beïndruk met die feit dat jy enige tyd kon inklok en die manier hoe kodes en sleutels geberg word!

Joleen D - Mar 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Joleen D

Alles baie netjies en skoon en van goeie gehalte.

Goed.

Ilse M - Feb 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ilse M
With spouse/partner

Baie goed

Dankie Hugh. Die kamers is baie mooi en gerieflik. Alles is netjies en skoon. Ons het ons tyd geneiet en sal dit beslis aanbeveel vir ander.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Very good.

Thank you Hugh. Your rooms are nice and comfortable. Everything neat and tidy. We enjoyed our stay and would definitely recommend for future guests and visitors.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Jean-marie N - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jean-marie N
Family with teenagers

Clean, beautiful rooms, helpful and quiet.

Love the quiet atmosphere, beautiful rooms, very helpful people in premises. Would only recommend air-cons in rooms for warmer months.

Meadowbrook Property's response

Thank you so much Jean-marie.
It was a great pleasure to host you. With excellent guests like you, it makes it worth it all. We will definitely consider air-cons in the future. We hope to see you soon again.

Meadowbrook Property
Ntebogeng S - Dec 2019
Overall score
Cleanliness
1/5
Service
1/5
Location
1/5
Safety
3/5
Value for money
2/5
Ntebogeng S

Regretful ─ it felt like prison.

We could have done a thorough search of how the place operates, because it's in the neighbourhood. No music, no food, WiFi awful, we were given expired WiFi vouchers and we were a large number. Obviously we were there for fun and the owner rudely told us of the noise the second day of our stay and threatened us to leave. That place is not for leisure.

Meadowbrook Property's response

Dear Ntebogeng.

This is very unfortunate that you have not read our listing properly. You will find in our listing description that we are not a holiday resort, but only a sleep over. You will also read that we don't allow parties or events. In our amenities there are nothing listed to accommodate any cooking of any sort. We have provided you every day with new voucher codes for the wi-fi. Our rooms are top quality and spotless clean. Your behaviour was unacceptable because you did not consider our other guests and neighbours, thats why I did ask you kindly to keep the noise down.

Our guests that stay with us expect peace and quietness.

This is very unfortunate that you have gave us this bad review that are not true and accurate. Please when you book next time at someone else make sure you read the listing properly.

Meadowbrook Property
From
R590
per night (sleeps 2)
From
From R590
per night (sleeps 2)
From
R590
per night (sleeps 2)
Make a Booking
  • Capacity: 12 people
  • Check-in: 16:00 to 22:00
    Check-out: 10:00
  • Address: 1163 Karriboom Street, Moregloed, Pretoria, 0186, Gauteng
  • All ages welcome
https://travelground.imgix.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAA9cada5be51059e01532533005199cd974c87f51b799263b7a1ecb703a57f4ee9b655e381f53314e3e4a4de1d8499fbebe107?w=1440&h=960&fit=crop&auto=enhance,format,compress&q=80 From R590  per night(sleeps 2) 24 5 1 5 1163 Karriboom Street Moregloed 0186 Gauteng 0860 022 102 16:00-22:00 10:00 -25.710815666864 28.244129023314
SUBSCRIBE TO GET AWESOME ACCOMMODATION SPECIALS!
SUBSCRIBE FOR AWESOME SPECIALS!