The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at Millers Wood Cabins | TravelGround
+62

Millers Wood Cabins

Self Catering

Review Summary

4.8 out of 5from 65 reviews for Millers Wood Cabins
Cleanliness
4.8/5
Service
4.9/5
Location
4.7/5
Safety
4.8/5
Value for money
4.8/5
Arno B - Nov 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Arno B
Individual traveler

Home from home, nothing too much effort.

Cabins are well appointed and comfortable. Hosts are stunning!

Millers Wood Cabins's response

Hi Arno,
Thank you for your review, we are happy that you are enjoying your stay with us at Millers wood cabins. We hope to see you again in 2022.

Millers Wood Cabins
Claire H - Oct 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Claire H
Family with young children

Flawless, friendly, relaxing - a safe cabin and hot tub with a mountain view.

We loved our stay - a cosy cabin with all the comforts. We arrived to find our hot tub ready and perfectly hot. The cabin was beautifully decorated and spotlessly clean. We had everything we needed and the hosts were warm and readily available to help with anything. Lady Grey is small but has a well-stocked grocery store just down the road. We got braai meat and had a great braai just after our hot tubbing. What we loved about the place was the care around keeping us and our baby warm and cosy - with blankets, electric blankets and wall heaters supplied. It was also safe and well-fenced yet right at the foothills of the mountains, our car parked right near our cabin.

Millers Wood Cabins's response

Hi Claire, thank you for your review, we greatly appreciate it.
We are so happy that you and your family enjoyed your stay at Millers wood cabins, we hope that you will come again next year. We at Millers wood cabins strive to make our guests happy and safe for there children.

Millers Wood Cabins
Hanri M - Oct 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Hanri M
With friends

Lekker plekkie

Dit was baie gemaklik en lekker.

Millers Wood Cabins's response

Hi Hanri, baie dankie vir jou resensie, ons hoop ons sien julle weer.

Millers Wood Cabins
Annette C - Oct 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Annette C

Excellent.

Thank you for a friendly reception. The fire in the stove was an unexpected bonus. We had more than we were hoping for. Thank you.

Millers Wood Cabins's response

Hi Annette, thank you for your review, we are glad that you had a great time. It was our pleasure doing that for you. We hope to see you soon again.

Millers Wood Cabins
Joha D - Aug 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Joha D
Family with young children

Uit die boonste rakke!

Jan en Felicia was 'n uitstekende gasheer en gasvrou. Ons het heerlik gebly en die hot tub terdeë geniet. Hoogs aanbeveelbaar! Lady Grey is pragtig.

Millers Wood Cabins's response

Hallo Joha
Baie dankie vir jou review, ons is baie bly dat julle dit so geniet het. Ons hoop dat ons sal julle weer sien. Pas julle self mooi op en bly gesond.

Millers Wood Cabins
Hannelize J - Aug 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Hannelize J
Family with young children

Absolute waarde vir geld

Wat 'n verrassing was Millers Wood Cabins! Dit is so netjies en het 'n lieflike kaggel en KolKol warmbad. Hope hout was selfs voorsien! Die beste was die groot erf met hope speelplek vir ons 4-jarige seun. Daar is pragtige honde en selfs 'n mak springbok. Wat 'n fees! Mr en Mev Miller was so gasvry en het ons met ope Oos-Kaapse arms en warmte ontvang. Ons sal beslis weer terugkom! Baie baie dankie vir die heerlike verblyf!

Millers Wood Cabins's response

Hi Hannelize, baie dankie vir jou review. Ons is so happy dat julle dit geniet het en dit was ons pleasure om julle by ons te he. Ons sien uit om julle weer by ons te he. Bly veilig en gesond.

Millers Wood Cabins
Marice D - Aug 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Marice D
With friends

It was heart warming.

The hot tubs are amazing.

Millers Wood Cabins's response

Hi Marice, thank you for your review, we are happy to hear that you enjoyed your stay at Millers Wood Cabins. We hope to see you and your friends again very soon.

Millers Wood Cabins
Henry M - Jul 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Henry M
Family with young children

Die eienaars is baie vriendelik en behulpsaam.

Pragtige plekkie. Goed toegerus. Die eienaars is baie behulpsaam.

Dirk N - Jul 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Dirk N
With spouse/partner

Excellent and value for money!

Jan made us feel welcome from our arrival, place was clean and ready, the fireplace and wood-burning hot tub on the patio were excellent. Will definitely visit again.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Uitstekend en waarde vir geld!

Jan het van ons aankoms ons laat welkom voel, plekkie was skoon en reg, daai kaggel en houtvuurwarmbad op die stoep was uitsekend. Sal beslis weer gaan.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Millers Wood Cabins's response

Hi Dirk,
Baie dankie vir jou resensie, ons is baie bly dat jy jou tyd geniet het by ons. Ons hoop ons sien jou weer.

Millers Wood Cabins
Babazile S - May 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
3/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Babazile S
With friends

Was good.

Safe and we enjoyed every minute.

Millers Wood Cabins's response

Hi Babazile, thank you for your review. We hope to see you very soon again.

Millers Wood Cabins
Marjorie V - Apr 2021
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Marjorie V
With spouse/partner

Baie lekker en baie vriendelike mense.

Die skottelgoed was 'n bietjie vuil, maar niks wat seep en water nie kon regmaak nie. Noem dit net vir die toekoms. Baie lekker gebly en geslaap. Baie veilig en baie mooi.

Millers Wood Cabins's response

Hi Marjorie,
I apologize for that, but this is the first time that this has happened, but I am glad that you brought this to my attention.
I am glad to hear that you had a great time and that you enjoyed yourself.

Millers Wood Cabins
Justin D - Mar 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Justin D
On business

Clean, comfortable accommodation.

My log cabin was nice and clean and comfortable with all the equipment needed for self-catering stay.

Millers Wood Cabins's response

Thank you for your review, we at Millers wood cabins hope to see you soon again.
Thank you for booking at Millers wood cabins.

Millers Wood Cabins
Helena S - Mar 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Helena S
With spouse/partner

Pragtige uitsig. Goed ingerig. Baie vriendelike ontvangs.

Jan het ons ontvang, saam met die 2 honde, pou en mak springbok. Die spa-bad op stoep was net die regte ontspanning na die lang pad.

Millers Wood Cabins's response

Thank you for your review, we at Millers wood cabins hope to see you soon again.
Thank you for booking at Millers wood cabins.

Millers Wood Cabins
Ursula M - Feb 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ursula M
With spouse/partner

Friendly, warm and very welcoming.

The owners where amazing, super friendly very welcoming. The cabin had everything we needed. Would definitely stay there again and love the fact that you can bring your own fur baby.

Millers Wood Cabins's response

Hi, thank you for your review. We are so happy that you enjoyed your stay at Millers wood cabins. We are happy that your fur baby enjoyed it as well. We hope that we will see you soon again.

Millers Wood Cabins
Marthinus S - Jan 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Marthinus S
With spouse/partner

Alle benodigdhede was beskikbaar: Geen klagtes.

Die houthuis was ruim en goed toegerus. Ons gasheer, Jan, het uit sy pad gegaan om ons tuis te laat voel; het selfs sy voertuig op die spel geplaas om ons die erg verspoelde Joubertpas te gaan wys. Die natuurskoon het opgemaak vir die slytasie. Baie dankie Jan, ons het dit waardeer.

Millers Wood Cabins's response

Thank you for your review, we are happy that you enjoyed your stay at Millers wood cabins, we hope to see you soon again.
Thank you for booking at Millers wood cabins.

Millers Wood Cabins
Jocelyn V - Jan 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jocelyn V
With spouse/partner

Lovely cabin.

Well furnished cabin, friendly host and great little touches.

Millers Wood Cabins's response

Hi Jocelyn,
Thank you for your review, we hope that we will see you soon again.

Millers Wood Cabins
Eleonore G - Jan 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Eleonore G
Family with young children

We arrived, after a long drive, in a beautiful setting just by the majestic Witteberg Mountains. We were welcomed by a friendly dog, a peacock and a springbok! Jan and his wife, Felicia, the owners, were very welcoming and accommodating.

The place was well maintained and clean. The braai was lovely and so was the hot tub. The kids had a great run on the lawn. Highly recommend Miller's Wood Cabins for a stopover on the way to the coast. Thanks to the Millers' family.

Millers Wood Cabins's response

Thank you for your review, we are happy that you enjoyed your stay at Millers wood cabins. We hope to see you soon again.
Thank you for booking at Millers wood cabins.

Millers Wood Cabins
Renelle B - Jan 2021
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Renelle B
Family with young children

Dit was ‘n heerlike stop na ‘n lang dag op die pad.

Kinders kon heerlik rondharloop binne die erf.

Millers Wood Cabins's response

Hi Renelle
Baie dankie vir jou resensie, ons is baie bly dat julle dit geniet het. Ons hoop ons sien julle weer.

Millers Wood Cabins
Liezel C - Jan 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Liezel C
Family with young children

Heerlike en ontspanne atmosfeer.

Wat n ongelooflike plek. Ons as gesin het heerlik gekuier en ontspan. Die hot tub op die stoep was 'n belewenis. Kinders het klaar besluit een aand is te min, volgende keer bly ons langer!

Millers Wood Cabins's response

Hi Liezel
Baie dankie vir jou resensie, ons is so bly dat julle dit geniet het. Ons hoop ons sien julle weer en dat julle sal langer bly.

Millers Wood Cabins
Marlene D - Dec 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Marlene D
With spouse/partner

Gemaklike en skoon plek.

Na 'n lang rit was Millers Wood Cabins so gewaardeer. Skoon plekkie, ordentlike badkamer. Sal beslis aanbeveel.

Millers Wood Cabins's response

Thank you for your review, we are happy that you enjoyed your stay at Millers wood cabins. We hope to see you soon again.
Thank you for booking at Millers wood cabins.

Millers Wood Cabins
Ilse V - Dec 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ilse V
With spouse/partner

Skoon, netjiese verblyf en uitstekende diens.

Die cabin het alles wat jy benodig en gerieflik ingerig. Vriendelike diens van die eienaar en het ons baie welkom laat voel. Goeie inligting verskaf rakende die omgewing. Sal vir seker weer daar gaan kuier.

Millers Wood Cabins's response

Hi Ilsa, baie dankie vir jou resensie. Ons is baie bly dat julle dit by ons geniet het, ons hoop ons sien julle weer.

Millers Wood Cabins
Selwyn B - Dec 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Selwyn B
Family with young children

Excellent

Fabulous host, friendly and welcoming. The hot tub was an added bonus, we loved it! Will definitely go back.

Millers Wood Cabins's response

Hi Selwyn
Thank you for your review. We are so happy that you enjoyed your stay at Millers wood cabins and we hope that you will book by us again. We would like to wish you and your family a happy new year and may 2021 be a great year for you and your family.

Millers Wood Cabins
Charles T - Dec 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Charles T
With spouse/partner

Baie lekker gebly

Die omgewing is baie mooi, die warm bad was fantasties en reeds reg met ons aankoms! Die gasheer was baie hulpvaardig en ons het lekker gesels! Hulle het uit hul pad gegaan om dit vir ons gemaklik en gerieflik te maak! Ons kan nie wag om ons kinders die juweel te gaan wys nie!

Millers Wood Cabins's response

Thank you for your review, we are happy that you enjoyed your stay at Millers wood cabins. We hope to see you soon again.
Thank you for booking at Millers wood cabins.

Millers Wood Cabins
Andre H - Dec 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Andre H
Family with teenagers

Fantastic stay in a beautiful location.

Fantastic stay with brilliant hosts; would love to stay there again.

Gareth K - Dec 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Gareth K
With spouse/partner

Great!

Relaxed atmosphere. Perfect for unwinding.

Marietjie H - Dec 2020
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Marietjie H
With spouse/partner

Vriendelike verwelkoming. Heerlike nagrus.

Verduidelik asseblief aan gaste hoe die stoofplate en oond werk. Sit 'n kassie of stoeltjie in badkamer waarop klere neergesit kan word. Andersins ’n goeie oornagverblyfplek.

Millers Wood Cabins's response

Thank you for the valued feedback.

Millers Wood Cabins
Erik P - Nov 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Erik P
With friends

Uitstekende waarde vir geld, ruim en gemaklik.

Heerlike blyplek, met lekker plek om buite te kuier en te braai. Niks was te veel vir oom Jan nie en hy het ons waardevolle inligting oor die area gegee.

Millers Wood Cabins's response

Hi Erik
Dankie vir jou resensie, ons hoop ons sien julle weer.
Ons is baie bly dat julle dit geniet het. It was a great pleasure.

Millers Wood Cabins
Andre G - Nov 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Andre G
Family with young children

Baie lekker en vriendelike mense.

Dis my 2de keer om daar oor te bly, en ek sal vir seker weer teruggaan.

Piet D - Oct 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Piet D
With spouse/partner

Vriendelike gasheer en vrou, gulle en behulpsame ontvangs.

Netjiese skoon verblyf met alle geriewe. Kan sterk aanbeveel. ‘n Pragtige stil en rustige plek om uit te span na Joubertspas. Netjiese skoon akkommodasie in ‘n goed geleë area.

Millers Wood Cabins's response

Baie dankie vir jou resensie, ons by Millers wood cabins is baie dat julle dit geniet. Ons hoop ons sien julle weer.

Millers Wood Cabins
Lorraine D - Oct 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lorraine D
With spouse/partner

Verblyf was skoon en veilig met pragtige uitsig op die berg. Die eienaars was baie gasvry. Ons sal hierdie akkommodasie hoogs aanbeveel.

Hierdie akkommodasie was ons oornag na Koffie Baai. Die cabin is goed voorbereid vir baie koue Nate en hitte. Dit laat jou tuis voel.

Millers Wood Cabins's response

Hi Lorraine
Baie dankie vir jou resensie. Ons is bly dat julle dit geniet het en ons hoop dat julle sal weer by Millers wood cabins boek.

Millers Wood Cabins
Herman B - Oct 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Herman B
Family with young children

Baie lekker verblyf met lekker kaggel en warmbad op die stoep.

Sien sterre.

Millers Wood Cabins's response

Baie dankie vir jou review, ons hoop ons sien julle weer in die toekoms. Ons by Millers wood cabins wil net baie dankie se dat julle by ons gebly het.

Millers Wood Cabins
Francine C - Sep 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Francine C
Family with young children

Good nature break

Lovely nature stay relaxing and loved the warm bath special after a running challenge in mountains

Millers Wood Cabins's response

Hi Francine,
Thank you for your review. We at Millers wood cabins hope to see you again.

Millers Wood Cabins
Joanita S - Sep 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Joanita S

Heerlik gebly, baie vriendelike mense, pragtige omgewing en alles baie netjies. Ons gaan definitief weer daar bly wanneer ons in die omgewing is. Sal dit sterk aanbeveel.

Sien sterre.

Etienne K - Sep 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Etienne K
With spouse/partner

Aangenaam verras en lekker gerus.

Eienaars is baie aangenaam en die fasiliteite is aan te beveel. Als is baie netjies en gerieflik. Sal beslis sterk aanbeveel.

Millers Wood Cabins's response

Hi Etienne
Baie dankie vir jou resensie. Ons by Millers Wood Cabins is bly dat jy dit geniet het en ons hoop ons sien jou weer.

Millers Wood Cabins
Dirk T - Mar 2020
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Dirk T
With spouse/partner

Bied rustigheid wat ideaal is vir wegbreek uit stad.

Effek van Wood Cabin is altyd rustig. Bied alles wat nodig is vir heerlike ontspanning.

Millers Wood Cabins's response

Baie dankie vir jou resensie.

Millers Wood Cabins
Judi J - Mar 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Judi J
With friends

Very good value for money!

We really enjoyed our stay at Millers on our way to Teffindell. The chalets had everything we needed. The host's warm reception made us feel right at home. It was a perfect first stop of a wonderful holiday. Thanks Judi, Pieter, Rykie and Joggie.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie goeie waarde vir geld!

Ons het werklik lekker gebly by Millers op pad Teffindell toe. Die chalets het alles gehad wat nodig is. Die gasheer se warm ontvangs het ons dadelik tuis laat voel. Dit was 'n perfekte eerste stop van 'n heerlike vakansie. Dankie Judi, Pieter, Rykie en Joggie.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Millers Wood Cabins's response

Baie dankie vir julle resensie en ons bly dat julle dit baie geniet.
Ons hoop om julle weer tesien.

Julle is altyd welkom by Millers wood cabins.

Millers Wood Cabins
Riaan D - Mar 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Riaan D
With friends

Mooi uitsig op berge, vriendelike eienaar.

Lekker veilig plek met borrelbad op stoep. Die eienaar het ons met sy voertuig oor die Joubertpas gevat. Sal definitief weer daar kuier.

Millers Wood Cabins's response

Baie dankie vir jou review, ons is baie bly dat julle dit baie geniet het.
Ons hoop ons sien julle weer, julle is altyd welkom by Millers wood cabins.

Millers Wood Cabins
Nelie S - Feb 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Nelie S
With spouse/partner

Very nice sleep over.

The hosts went out of their way to assist us with our trip the next day.

Millers Wood Cabins's response

Thank you for your review.

Millers Wood Cabins
Chris B - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Chris B
With spouse/partner

’n Heerlike wegbreek.

Uitstekende verblyf, pragtige dorpie en fantastiese eienaars!

Millers Wood Cabins's response

Baie dankie vir jou review, ons hoop ons sien julle weer.

Millers Wood Cabins
Mart-marie D - Nov 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Mart-marie D
With friends

Lovely accommodation and friendly people who receive you.

See stars.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Heerlike verblyf en vriendelike mense wat jou ontvang.

Sien sterre.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Jacky V - Nov 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jacky V
With spouse/partner

Incredibly friendly and welcoming. Short but lovely stay.

The hot tub on the stoep was amazing!

Millers Wood Cabins's response

Hi Jacky,

Thank you for booking at Millers wood cabins, it was wonderful having you guys book by us.

Hope to see you very soon.

Millers Wood Cabins
Tanya M - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Tanya M
Family with young children

Very nice, excellent value for money and fantastic service!

The cottages are very nice, fully equipped! It is very clean! We loved the hot tub! Very friendly people and excellent service! I would definitely recommend those places!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie mooi, uitstekende waarde vir geld en fantastiese diens!

Die huisies is baie mooi, volledig toegerus! Dit is baie skoon! Ons was mal oor die hot tub! Baie vriendelike mense en uitstekende diens! Ek sal vir seker daai plekkies aanbeveel!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Millers Wood Cabins's response

Hi Tanya
Baie dankie vir jou review, ons hoop ons sien julie weer in die toekoms. Baie dankie dat julle by Millers wood cabins geboek het.

Millers Wood Cabins
Desi M - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Desi M
With spouse/partner

The owners are fabulous. Very helpful.

Lovely place to stay. And the hot tub is a huge bonus after a very strenuous race.

Millers Wood Cabins's response

Hi Desi,
Thank you for your review, we hope to see you again in the near future.

Millers Wood Cabins
Yolanda M - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Yolanda M
With spouse/partner

Lieflike ontspanning.

Netjiese houthuise met die verrassing van 'n buitelug Jacuzzi op die stoep. Heerlike ingeboude braai en 'n kaggel in die huisie. Die eienaars se gasvryheid sal ons nog lank by bly.

Millers Wood Cabins's response

Hi Yolanda,

Baie dankie vir jou review, ons by Millers wood cabins hoop ons sien julle weer in die toekoms.

Millers Wood Cabins
Grant L - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Grant L
Family with teenagers

'n Pragtige verborge juweel van 'n plek, wonderlike akkommodasie en baie nuttige gashere.

Millers Wood Cabins is 'n fantastiese tussenstop. Dis die moeite werd om 'n paar ekstra kilometer verby Aliwal-Noord te ry op pad na die Oos-Kaap vanaf Johannesburg. Die verblyf is baie goed, en Jan en Felicia is uitstekende gasheer. Dit is veilig en stil en die kothuise het verhitte swembaddens van die Jacuzzi op die dekke. Sal beslis terug wees.

This review has been translated,click hereto view the original version.

A lovely hidden gem of a place, great accommodation and very helpful hosts.

Millers Wood Cabins are a fantastic stop over. Its worth driving a few extra kilometres past Aliwal North on your way to Eastern Cape from Johannesburg. The accommodation is really good, and Jan and Felicia are outstanding hosts. It is safe and quiet and the cabins have heated Jacuzzi-type pools on the decks. Will definitely be back.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Millers Wood Cabins's response

Dear Grant,

Thank you so much for your review. We at Millers Wood Cabins strive to keep our guests happy and safe. We would like to thank you for booking and look forward to having you book by us again in the future.

Regards,
Millers Wood Cabins

Millers Wood Cabins
Paul E - Jul 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Paul E
With spouse/partner

Die beste diens wat ons nog by enige oornag- of vakansieplek ontvang het!

Hierdie plekkie is absoluut 'n juweel! Nog nooit het 'n gasheer soveel moeite vir ons gedoen nie! Emmers met warm water vir ons aangedra toe die waterpype gevries was; elke middag is die kaggel gepak en aan die brand gesteek vir ons. Jan het absoluut uit sy pad gegaan om ons welkom te laat voel en ons soos konings te laat voel! Baie dankie Jan. Jy's 'n meester-gasheer. Ons sien julle beslis weer!

Millers Wood Cabins's response

Hi Paul
Baie dankie vir jou mooi resensie, dit was ons groot plesier. Dit is ons werk om ons gaste welkom te laat voel. Ons sien uit om julle weer by ons te hê.

Millers Wood Cabins
Vanessa T - Jul 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Vanessa T
Family with young children

Skoon en warm.

Pragtig, skoon en netjies. Heerlik warm binneshuis. Lekker snoesig geslaap.

Ranesh M - Jun 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ranesh M
Family with young children

Comfortable and extremely clean.

Excellent accommodation and very friendly hosts. I will definitely be back this time, not as a stop-over, but to spend a few days.

Millers Wood Cabins's response

Thank you for your review. We at Millers Wood Cabins strive to keep our guests happy and safe.

Hope to see you very soon again.

Millers Wood Cabins
Yolandi B - Jun 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Yolandi B
With spouse/partner

Pragtige cosy huisie, met pragtige uitsig.

Ah die kaggeltjie was so lekker verrassing en nodig vir die minus koue aand. Die eienaar so behulpsaam en vriendelik, sout van die aarde. Heerlike bed en weereens die warmkombers 'n plus in die koue.

Millers Wood Cabins's response

Dear Yolandi,

Thank you for your review. We at Millers Wood Cabins strive to keep our customers happy and safe.

Hope to see you very soon again.

Millers Wood Cabins
Hennie S - Jun 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Hennie S
With spouse/partner

Baie netjies en skoon!

Baie netjies, skoon en rustig. Ons het die verblyf baie geniet. Beveel beslis Millers Wood Cabins aan!

Willie V - May 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Willie V
With spouse/partner

Great experience, Will go back.

The owners are very passionate about their establishment and look after their guests.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Heerlike ervaring, sal weer van hul geriewe gebruik maak as ons in daardie omgewing is.

Die eienaars is passievol oor hul onderneming en sien om na hul gaste.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Delina M - May 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Delina M
With spouse/partner

Gerieflike huisvesting met pragtige uitsig.

Huisies is goed toegerus en het 'n pragtige uitsig op die berge. Gasheer baie behulpsaam. Kan met vrymoedigheid aanbeveel word.

Mervin K - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Mervin K
With friends

Baie geniet.

Sal dit aanbeveel. Baie netjies.

Francois D - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Francois D
With spouse/partner

Pragtig, snoesig met vriendelike sorgsaamheid!

Dis regtig baie mooi en gerieflik, met kaggeltjie en hout alles ingesluit; heerlik snoesig toe die koue en reëntjie kom!

Esmé O - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Esmé O

Unbelievable experience!

A home away from home, everything you want, everything you can think about, is available. It's super neat and excellently equipped. There are games to keep everyone busy. It was cosy and warm, because Lady Grey was extremely cold that night. Would recommend it, definitely! Would I visit again, definitely!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Ongelooflike ervaring!

'n Huis van die huis af, alles wat jy wil hê, alles waaraan jy kan dink is daar beskikbaar. Dis ongelooflik netjies en puik toegerus, daar is selfs speletjies in die huisies om oud en jonk te vermaak. Dit was knus en heerlik warm, want Lady Grey was maar bitter koud daardie aand. Sal ek dit aanbeveel - beslis! Sal ek weer gaan kuier - definitief!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Millers Wood Cabins's response

Baie dankie dat julle by Millers wood cabins geboek het en baie dankie vir jou resensie. Ons sien uit om julle weer by ons te boek in die toekoms.

Millers Wood Cabins
Jill M - Mar 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jill M
With spouse/partner

Hospitable and comfortable. Millers are great hosts.

We arrived when the town was having some riots and the services were shut down. Jan came looking for us when we were expected to arrive. Next day he directed us to a safe way up into the pass to explore.

Millers Wood Cabins's response

Dear Jill,

We at Millers Wood Cabins strive to keep our guests happy. It is our duty to see that our guests are safe during their stay.

We hope to see you soon again.

Regards,
Millers Wood Cabins

Millers Wood Cabins
Michelle M - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Michelle M
With spouse/partner

Lovely place to stay, was the perfect stop over.

Clean, comfortable and relaxing. The hot tub is fantastic. Would definitely go back.

Adele L - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Adele L
Family with teenagers

Lovely wooden cottages.

Very nice accommodation, clean, neat and friendly owners. We had a lovely stay.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Lieflike hout cottages.

Baie oulike verblyf, skoon, netjies en vriendelike eienaars. Ons het heerlik gebly.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Silke R - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Silke R
Family with teenagers

Children loved the hot tubs, very hospitable hosts thank you.

Enjoyable stay, friendly and helpful hosts, hot tub's a win.

Wynand B - Dec 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Wynand B
With spouse/partner

Netjies, skoon en gerieflik.

Bome of lugreëling sal help dat die plekkie nie te warm word gedurende somertye nie.

Zenia G - Dec 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Zenia G
Family with young children

Ons het heerlik gebly en die Jacuzzi was 'n groot jol!

Baie lekker plekkie. Alles netjies en skoon. Was aangenaam verras om heerlike koekies te kry. Baie dankie dat julle die Jacuzzi vir ons aangesit het al was dit net vir een aand. Ons sal julle weer gebruik as ons in die omgewing is.

Lucian C - Dec 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lucian C
Family with young children

Goeie waarde vir geld.

Unieke ervaring! Omgewing is pragtig. Baie vriendelik ontvang. Lekker rustige atmosfeer. Tuisgebakte kerskoekies was baie spesiaal.

Marten D - Dec 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Marten D
With spouse/partner

Convenient unit and friendly hosts.

Everything was ready upon our arrival. Good quality bed and bedding as well as towels. Good choice of tea and coffee. Weber.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Gerieflike eenheid en vriendelike gasvrou/heer.

Alles was gereed by ons aankoms. Goeie kwaliteit bed en beddegoed sowel as handdoeke uitgesit. Goeie keuse van tee en koffie. Weberbraai.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Millers Wood Cabins's response

Baie dankie dat jy by Millers Wood Cabins gebly het. Ons sien uit vir julle kuier weer by ons. Dankie vir die vriendelike woorde. Ons by Millers Wood Cabins wens u en u gesin 'n baie gelukkige Kersfees toe.

Millers Wood Cabins
Lydia P - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Lydia P
With spouse/partner

Rustig.

Baie netjies, skoon en rustig. Ons het die verblyf baie geniet.

Millers Wood Cabins's response

Dankie dat jy by Millers Wood Cabins gebly het. Ons sien uit vir julle kuier weer. Dankie vir die vriendelike woorde. Ons by Millers Wood Cabins wens u en u gesin 'n baie gelukkige Kersfees toe.

Millers Wood Cabins
Ané D - Jul 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Ané D
With friends

Pragtige plek, vriendelike mense, baie goeie ervaring - goed ingerig vir selfsorg!

Die Millers Wood Cabins is goed ingerig vir selfsorg en goed ingerig teen die ysige koue van die Oos-Kaap, pragtige uitsig, veilige verblyf en vriendelike mense.

Millers Wood Cabins's response

Dankie dat jy by Millers Wood Cabins gebly het. Ons sien uit vir julle kuier weer. Dankie vir die vriendelike woorde. Ons by Millers Wood Cabins wens u en u gesin 'n baie gelukkige Kersfees toe.

Millers Wood Cabins
From
R700
per night, for 2 ppl
From
From R700
per night, for 2 ppl
From
R700
per night, for 2 ppl
Make a Booking
  • Capacity: 15 people
  • Check-in: 14:00 to 20:00
    Check-out: 10:00
  • Address: 24 Lawrence Street, Lady Grey, 9755, Eastern Cape
  • All ages welcome
https://travelground.imgix.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAf89gWImvEHhYimg7TPB1c1bM0hYUzcxeQQlg2dfn2y3eHleWKO?w=1440&h=960&fit=crop&auto=enhance,format,compress&q=80 From R700  per night, for 2 ppl 65 5 1 5 24 Lawrence Street Lady Grey 9755 Eastern Cape 0860 022 102 14:00-20:00 10:00 -30.706532827355 27.216467712303
SUBSCRIBE TO GET AWESOME ACCOMMODATION SPECIALS!
SUBSCRIBE FOR AWESOME SPECIALS!