The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at Monks Holiday Chalets and Caravan Park | TravelGround
+63

Monks Holiday Chalets and Caravan Park

20 reviews
Self Catering

Review Summary

4.5 out of 5from 20 reviews for Monks Holiday Chalets and Caravan Park
Cleanliness
4.5/5
Service
4.5/5
Location
4.5/5
Safety
4.7/5
Value for money
4.3/5
Lizle V - Dec 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lizle V

Baie rustig en die geriewe is mooi skoon.

Ons sal beslis weer daar gaan kamp.

Monks Holiday Chalets and Caravan Park's response

Hi Lizle, baie dankie. Was baie lekker om jul te ontmoet. Ons hoop ons sien gou weer. Ons wens jul 'n fantastiese 2021 toe. Groete van Knysna, Ria en personeel.

Monks Holiday Chalets and Caravan Park
Neville L - Oct 2020
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
3/5
Value for money
5/5
Neville L
Family with teenagers

Was very nice ,will come again soon.

Very beautiful park. Park need some CCTV Cameras to secure safety ,electric fence will not be enough. We were not sure if our personnel belongings inside the cabin was safe. Insert burglar bars. Additional night-flood lights will help. Maybe a gate security will be an advantage. We could not use our 2nd cabin out of fear of intruders as we had teenagers to sleep in the cabin and it was distant from the first cabin.

Monks Holiday Chalets and Caravan Park's response

Hi Neville,

Thank you for visiting Monks and your input, I hope that you were aware that we did have a Security Guard on site every evening including immediate response from our Security Company should there be any incident at all. We are glad to say that we had no loss of anything over the last Season and trust this would put your mind at ease, you should have just visited us during this time and would have explained it all to you.

Well rest assured for next time.

All the best and we hope to see you soon.

Kind regards

Ria and staff

Monks Holiday Chalets and Caravan Park
Obed D - Feb 2020
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Obed D
With spouse/partner

Was rustige, netjiese, mooi plek.

Dit is 'n wonderlike plek naby besienswaardighede. Lekker plek.

Stephen C - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Stephen C
With spouse/partner

Baie gerieflik vir oornag op jou weg en naby hoofpad. Netjies en skoon. Deur van eenheid heeltemal los, optel om oop en toe te maak.

Takke kan weggesnoei word van venster-openinge. E12.

Imraan J - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Imraan J
Family with young children

Dit is 'n rustige vakansie plek. Sentraal geleë. Behulpsame werknemers. Die kinders het die swembad baie geniet

Die houthuisies en karavane kan opgradeer word dis baie oud, en ook die meubels. Sodoende sal die netheid verbeter.

Melanie K - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
3/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Melanie K
Family with young children

Nie 'n plek om 'n welverdiende vakansie te spandeer nie.

Die eenheid en fasiliteite was baie netjies en skoon, maar die eenheid is baie vervalle, vloer planke was baie onstabiel, op die eerste dag was die een vloerplank stukkend en het hulle dit kom regmaak terwyl ons nie daar was nie, sonder om ons in te lig. Op die tweede dag het nog 'n vloerplank gebreek en het ons dit aangemeld by die werker. Dit was die hele vakansie nie reggemaak nie. Ek sou voorstel dat die vakansieplek geadverteer word vir ouer mense en nie vir familie met kinders. Aangesien daar nie veel gedoen mag word nie. Vir iemand wat absolute stilte wil hê, is dit die plek om te bespreek.

Joekie R - Dec 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Joekie R
With spouse/partner

Skoon en netjiese oord.

Skoon en netjiese ablusiegeriewe. Vriendelike ontvangs. Veilig om te kamp en naby 'n Kwik Spar.

Lillian B - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Lillian B
Family with teenagers

Very nice, everyone abided by the rules and were very conscientious.

We enjoyed our stay, it was tranquil, clean, everyone was very friendly and helpful. Location excellent.

Monks Holiday Chalets and Caravan Park's response

Hi Lillian,

Thank you Lillian it was nice having you and it is always a pleasure to host happy people that know how to enjoy themselves.
We hope to see you back soon.
Regards
Ria and Staff

Monks Holiday Chalets and Caravan Park
Nolan K - Dec 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
3/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
2/5
Nolan K
Family with young children

Baie lekke plek.

Was 'n still baie rustige plek. Baie lekke daar gerus sal aanwys aan almal.

David A - Jul 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
David A
With spouse/partner

It was fantastic to say the least.

Monks Holiday Chalets surpassed my expectations. The friendly staff immediately made us feel at home. The resort is really the right place for someone looking for peace and quiet. Everything was super neat. The abundance vegetation really contributes to the peaceful environment. I will definitely visit again in the future or just for a getaway weekend. Monks, you guys are tops!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Dit was fantasties om die minste te sê.

Monks Holiday Chalets het my stoutste verwagtinge oortref. Die vriendelike personeel het ons sommer dadelik laat tuis voel. Die oord is regtig die regte plek, as jy soek vir stilte en rustigheid. Alles is so pynlik netjies. Die welige plantegroei dra regtig by tot die rustige atmosfeer. Ek sal beslis weer in die toekoms of sommer net vir 'n wegbreeknaweek van hul dienste gebruik maak. Monks, julle is tops!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Monks Holiday Chalets and Caravan Park's response

Hi David,

Baie dankie vir julle, dit was so lekker om jul hier te kon huisves en ja, dit is so rustig soos jy sê. Ons sal graag weer vir jul wil sien en ons hoop jy raak ook een van ons baie gereelde kliënte en dan sommer familie.

Ek dra jou goeie terugvoer oor aan die personeel, wat fantasties en positief is, dus die netheid van ons geriewe op standaard te hou.

Baie dankie weereens en sien gou weer.

Ria en personeel

Monks Holiday Chalets and Caravan Park
Chantall S - Jul 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Chantall S
With friends

Fantasties.

Als was perfek gewees. Beslis die geld werd.

Monks Holiday Chalets and Caravan Park's response

Baie dankie Chantall,

Dit is altyd lekker om mense te huisves wat hulself so lekker kan geniet, baie dankie vir julle en ons hoop ons sien jul sommer gou weer.

Hierdie keer in die somer.
Groete,

Ria en Personeel

Monks Holiday Chalets and Caravan Park
Danie J - Jul 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Danie J
Individual traveler

Friendly reception and just what I needed for a cycling weekend.

Recommended for basic needs, nice roof over my head. Ideal for a sport weekend where luxuries doesn't matter.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Vriendelike ontvangs en net wat ek nodig het vir 'n fietsrynaweek.

Word aanbeveel vir basiese behoeftes, lekker dak oor my kop. Ideaal vir sportnaweek waar weelde nie saak maak nie.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Monks Holiday Chalets and Caravan Park's response

Baie dankie Danie, ons hoop ons sien jul weer met die Oester.

Mooi dag

Ria en personeel

Monks Holiday Chalets and Caravan Park
Sydney G - Apr 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Sydney G
With friends

Peaceful in the town centre.

Excellent reception, were supposed to camp, but when we checked in it was raining lightly and the hostess didn't hesitate to let us stay in a caravan! Very friendly service!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Rustig in die middel van die dorp.

Baie goeie ontvangs, sou kamp, maar toe ons inboek het dit liggies gereën, en die dame het nie eers gehuiwer om ons in 'n karavaan te laat oornag nie! Baie vriendelike diens!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Riaan H - Apr 2018
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
3/5
Riaan H
Family with young children

Voldoende.

Voorsien aan al die basiese behoeftes.

Monks Holiday Chalets and Caravan Park's response

Hi Riaan,

Baie dankie vir jou terugvoering, ons sien uit om jul weer te verwelkom.

Mooi aand

Ria en personeel

Monks Holiday Chalets and Caravan Park
Ronel I - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ronel I

We really enjoyed the stay. Ria and Francois were very helpful.

As we were a group of 10 adults and 1 child, we found the one bedroom chalets, which were meant for 5 guests, a bit on the small side for all of us. So 2 of us ended up sleeping in the back of the bakkie which has its own mattress. Apart from that, we enjoyed the stay. A big plus was that music was banned, otherwise we wouldn't have had any peace if there were music coming from each camp stand.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Ons het heerlik gekuier. Ria en Francois was ongelooflik behulpsaam.

Aangesien ons 'n groep van tien volwassenes en een kind was, het ons ervaar dat die eenslaapkamer-chalets, wat veronderstel is om vir 5 mense te wees, bietjie aan die klein kant was vir ons almal. So twee het toe maar agter in die bakkie geslaap, wat sy eie matras in gehad het. Afgesien daarvan het ons heerlik gekuier. Groot bonus was vir ons dat musiek verbied was, anders sou ons glad nie kon hoor wat ons dink nie, as elkeen in die kamp sy eie musiek gespeel het nie.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Monks Holiday Chalets and Caravan Park's response

Beste Ronel en familie,

Dit was lekker om julle hier te kon huisves en saam met julle die vakansie te geniet. Hoop om julle weer te sien.

Groete,
Ria

Monks Holiday Chalets and Caravan Park
Hester F - Dec 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Hester F
Family with teenagers

Baie lekker.

Dit was baie lekker daar met die swembad en al die geriewe.

Monks Holiday Chalets and Caravan Park's response

Baie dankie Hester dit was n plesier om jul te verwelkom en ons sien julle hopelik sommer gou weer.

Mooi 2018 vir julle

Ria en personeel

Monks Holiday Chalets and Caravan Park
Anita R - Mar 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Anita R
With spouse/partner

Great stay!

Monks' bathroom and laundry are the cleanest I've seen. Even the houses and caravans are clean and neat. Would definitely stay here again.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Lekker gebly!

Monks se badkamer en wasgeriewe is een van die skoonste wat ek al mee te doen gehad het. Selfs die huisies en karavane is skoon en netjies. Sal definitief weer daar oorbly.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Cathrina G - Feb 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Cathrina G
With spouse/partner

Very nice camping experience.

The place is very neat with friendly and helpful staff. Location is fantastic and walking distance from the waterfront. We enjoyed it a lot.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie lekker gekamp.

Die plek is baie netjies met vriendelike en behulpsame personeel. Ligging is fantasties en loopafstand vanaf Waterfront. Ons het dit baie geniet.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Monks Holiday Chalets and Caravan Park's response

Baie dankie Juanette,

Dit was lekker om sulke mooi positiewe mense rondom ons te kon geniet. Bly julle het dit geniet en sien uit om julle weer terug te verwelkom

Mooi bly

Ria en personeel

Monks Holiday Chalets and Caravan Park
Marinda T - Jan 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Marinda T
With spouse/partner

Very peaceful and safe and close to everything.

The staff was very friendly and helpful. The park is very neat and the accommodation was also very tidy. We had a lovely stay.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie rustig en veilig en naby alles.

Die personeel is baie vriendelik en behulpsaam. Die park is baie netjies en die blyplek was ook baie netjies. Ons het heerlik gekuier.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Monks Holiday Chalets and Caravan Park's response

Hi Marinda,

Baie dankie vir jou positiewe terugvoering. Dit was lekker om julle te ontmoet. Jy is 'n pragtige mens.

Ons hoop ons sien julle gou weer.

Mooi naweek,

Ria.

Monks Holiday Chalets and Caravan Park
Ebrahim T - Dec 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Ebrahim T
Family with young children

Friendly, on-the-ball, well located, go the extra mile.

The premises is well located with friendly staff. They go the extra mile to ensure that clients are serviced/assisted. I will certainly recommend Monks Holiday Chalets to friends and family.

Monks Holiday Chalets and Caravan Park's response

Thank you Ebrahim,

It was a pleasure having you and the family, look forward seeing you again soon.

Kind regards

Ria and Staff

Monks Holiday Chalets and Caravan Park
From R280
per night (for 2 people)
From R280
per night (for 2 people)
From R280
per night (for 2 people)
Make a Booking
  • Capacity: 233 people
  • Check-in: 14:00 to 17:00
    Check-out: 10:00
  • Address: Corner of Main Road and Holiday Park Crescent, Costa Sarda, Knysna, 6571, Western Cape
  • All ages welcome
https://travelground.imgix.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAJDM3NjA0MmViLWZiZjctNGViNi1hZGUwLTFiYTI3MDAwNmY1Zg?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format From R280  per night (for 2 people) 20 5 1 5 Corner of Main Road and Holiday Park Crescent Costa Sarda 6571 Western Cape 0860 022 102 14:00-17:00 10:00 -34.038342 23.064601
SUBSCRIBE TO GET AWESOME ACCOMMODATION SPECIALS!
SUBSCRIBE FOR AWESOME SPECIALS!