Melville Accommodation at Motel Mi Pi CHi | TravelGround
+22

Motel Mi Pi CHi

Guest House

Review Summary

4.1 out of 5from 13 reviews for Motel Mi Pi CHi
Cleanliness
4.5/5
Service
4.3/5
Location
3.9/5
Safety
3.7/5
Value for money
4.3/5
Ronel V - Dec 2019
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
3/5
Location
3/5
Safety
1/5
Value for money
1/5
Ronel V
Individual traveler

Not worth a four star rating.

Not worth the money spent. My room was filthy (hair on the floor). They were not prepared for loadshedding and I sat in the dark for a long time. Breakfast was unimpressive. Rooms are empty and uncomfortable to live in.

Elri K - Dec 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Elri K
With friends

Onverwags rustig met goed benutte spasie.

Naby aan alles - restaurante en winkels. Ons kamer was pragtig, koel en badkamer het uitsig op klein privaat binnehof. Oral groot glasskuifdeure wat buite binnetoe bring. Verrassend, rustig en ‘quirky’.

Karin V - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Karin V

Pragtig toegeruste eenheid. Linne skoon.

Pragtige eenheid. Skoon linne. Hondjies het saam gereis en dit was veilig vir hulle.

Lientjie J - Aug 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Lientjie J
Family with young children

Spacious, in Melville. Cute.

Just needs a 2-plate stove then it has everything. You can walk to the Spar, and it is in 4th Avenue, in the heart of Melville.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Ruim, in Melville. Oulik.

Kort net 'n tweeplaatstoof dan is daar als. Loop tot by Spar en in 4de Laan, hartjie van Melville.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Daniel K - Apr 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Daniel K
On business

Gerieflik en modern.

Baie vriendelik ontvang en die kamer het al die geriewe wat nodig is - hou baie van die styl en dekor.

Motel Mi Pi CHi's response

Liewe Daniel,

Baie dankie vir jou kommentaar.. Ons hoop om jou binnekort weer hier by ons te verwelkom.

Motel Mi Pi CHi
Carine T - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Carine T
With spouse/partner

Perfekte verblyf en pragtige, smaakvolle argitektuur.

Die bed was baie gemaklik en lekker groot. Alles is skoon en versorg.

Motel Mi Pi CHi's response

Liewe Carine,

Ons waardeer jou kommentaar opreg en is so bly dat jy die tydjie by ons geniet het. Dit sal wonderlik wees om jou binnekort weer by ons te ontvang.

Beste Wense,
motel Mi Pi CHi

Motel Mi Pi CHi
Lee W - Aug 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lee W
With spouse/partner

Excellent.

Vriendelike personeel en ons sal dit aanbeveel vir enige een. Die plek is baie mooi ingerig. Ons het lekker gebly.

Solomon S - Apr 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Solomon S
With spouse/partner

Outstanding.

I would book in there anytime. The service and treatment was superb.

Sylvia E - Apr 2015
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
4/5
Sylvia E
With friends

Baie oulike en skoon verblyf.

Sien die sterre.

Hannes C - Feb 2014
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Location
2/5
Safety
2/5
Value for money
4/5
Hannes C
With spouse/partner

Dit is buitengewoon, maar ideaal vir besigheidsreisigers.

Die verblyf was buitengewoon en verrassend. Die kamers is baie oulik gedoen en ek is mal oor die andersheid van die badkamers. Vir 'n besigheidsreis sal ek beslis weer oorbly, maar nie vir persoonlike doeleindes nie. Dit voel te klinies om romanties te wees, en die area voel onveilig - en meer so die ingang laat in die nag, ten spyte daarvan dat daar 'n nagwag is.

Willie C - Nov 2013
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
2/5
Value for money
3/5
Willie C
With friends

Baie lekker geslaap en die ontbyt was heerlik!

Die plekkie is baie mooi en netjies! As ek een voorstel kan maak, sal ek net veiligheidshekke aanbeveel, maar verder was als volgens ons verwagtinge. Ek sal definitief weer daar gaan oorslaap.

Johadrie D - Aug 2013
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Johadrie D
With spouse/partner

Aangename verrassing!

Almal was vriendelik, die kamer was pragtig, en die perseel was veilig! Ons sal beslis mense aanbeveel om hier te bly.

Sarah N - Nov 2011
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
5/5
Sarah N
With friends

Great value for money.

We had such great customer service, Thank you!

was R1 136
From R852
per night (for 2 people)
was R1 136
From R852
per night (for 2 people)
was R1 136
From R852
per night (for 2 people)
Make a Booking
  • Capacity: 33 people
  • Check-in: 14:00 to 21:00
    Check-out: 11:00
  • Address: 35 Fourth Avenue, Melville, Johannesburg, 2092, Gauteng
  • No children under 12
https://d288tngog90ix0.cloudfront.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAJDEwMWQ3OWUwLWI2MWItNGU3Ny1hNWI5LTc5ODI0ZjZjMmE5Ng?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format was R1 136, now From R852  per night (for 2 people) 13 5 1 5 35 Fourth Avenue Melville 2092 Gauteng 0860 022 102 14:00-21:00 11:00 -26.17601 28.00231
Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

0860 022 102 | bookings@travelground.com