The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at Nollie's | TravelGround
+13

Nollie's

15 reviews
Self Catering

Review Summary

4.5 out of 5from 15 reviews for Nollie's
Cleanliness
4.5/5
Service
4.5/5
Location
4.5/5
Safety
4.6/5
Value for money
4.4/5
Hermien P - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Hermien P
With spouse/partner

Gerieflike huis.

Nollie's is 'n baie gerieflike huis stapafstand van die strand af. Die plek is perfek vir honde, met veilige mure sodat 'n mens nie hoef te bekommer dat hulle kan uitkom nie. Die bestuurder Dee was baie behulpsaam. Ons het weereens heerlik gebly en kan nie wag om weer so te maak nie!

Nollie's's response

Baie dankie vir die pragtige resensie. Hoop ons sien julle weer.

Nollie's
Doreen C - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Doreen C
Family with young children

Dit was puik!

Rustige atmosfeer. Dis veilig en klipgooi van die strand af. Ons was baie vriendelik ontvang en tuis laat voel.

Nollie's's response

Hi Doreen,
Ons is so bly julle het julself geniet, en dat alles goed gegaan het. Ek hoor die weer was lieflik. Dankie vir die pragtige resensie, en hoop julle kom kuier weer daar by ons.

Nollie's
Johan B - May 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Johan B
With spouse/partner

Lekker.

Die woonstel was skoon, baie sentraal en bekostigbaar.

Nollie's's response

Baie dankie vir die mooi resensie. Ek is bly julle het Nollie's geniet.

Nollie's
Philda B - Feb 2019
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
1/5
Location
2/5
Safety
2/5
Value for money
1/5
Philda B
With spouse/partner

Not very happy the way we were treated.

Will never go back there and will not recommend any friends or family ever. They have to advertise completely so that people who wants to stay at that place be prepared.

Nollie's's response

Dear Philda,

Thank you for your feedback.

After you messaged me, I did a thorough investigation.

We have, in the past, only received excellent reviews about my manageress and Nollie's. My manageress was astounded by the negative comments on your stay.

Many of the things you mentioned are out of our control i.e the presence of mosquitos and the TV turning to black and white, which was caused by the incorrect buttons being pressed on the remote. The DStv that disconnected was not due to negligence on our side, but due to a Multichoice error.

The iron was absent from the unit but returned immediately when you brought it to our attention. According to my manageress, all of these things were sorted out for you within an hour or two.

Upon your departure, we also offered you a complimentary stay at our other, more expensive establishment, which you did not take up.

We are very distressed that you seemed to have such a negative experience. My manageress assures me that your numerous complaints were attended to. But, nevertheless, we would have liked for you to have enjoyed Nollie's as much as all our other guests have.

Regards,
Nollie's

Nollie's
Andrea V - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Andrea V
With spouse/partner

Ons het baie lekker gebly.

Ons is deur die vriendelike eienaar ontmoet en het die verblyf, al was dit kort baie geniet. Alles wat ons nodig gehad het, was daar. Ons het veilig gevoel en is deur niemand gepla nie en kon die lekker ruskans geniet.

Nollie's's response

Baie dankie vir die pragtige resensie. Ons is so bly julle het Nollie's geniet.

Nollie's
Hermien P - Aug 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Hermien P
With spouse/partner

Gerieflike huis naby die strand.

Nollie's is een blok van die strand af, en is 'n goed ingerigte huis. Die beste deel van die huis is die boom wat suikerbekkies aanlok wanneer dit blom! Ons het lekker gebly en ek sal die plek aanbeveel.

Nollie's's response

Dankie vir die mooi resensie. Ons is so bly, julle het ons plekkie geniet. Ons hoop die res van julle Weskus ervaring was net so lekker.

Nollie's
Reginald B - Mar 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Reginald B
Family with young children

Baie rustig en veilig.

Baie rustig en naby see!

Nollie's's response

Baie dankie Reginald. Ons is baie bly julle het dit geniet.

Nollie's
Clinton V - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Clinton V
Family with young children

Had a great stay.

Would definitely recommend Nollie's to families. It's safe and walking distance to the ocean. Enjoyed our stay there.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie lekker gebly.

Sal Nollie`s defnitief aanbeveel vir gesinne. Dis veilig en loopafstand van die see. Baie lekker daar gebly.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Nollie's's response

Dankie vir die mooi resensie. Ek is so bly julle het Nollie's geniet.
Groete
Lisa

Nollie's
Joseph I - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Joseph I
Family with teenagers

Dit was 'n baie aangename plekkie om te geniet.

Die woonstelletjie was alles wat ons verwag het. In die kombuis was meer as genoeg toebehore om van gebruik te maak. Dalk vir die slaapkamers sal spieëls teen die mure aangebring kan word. Die plekkie was baie stil en rustig en geraas van verkeer was minimaal. Ons het die verblyf werklik geniet, veral die buite stoep area waar ons lekker die oggend koelte en namiddag koelte kon geniet.

Nollie's's response

Baie dankie vir die pragtige resensie en terugvoering, ons waardeer dit baie. Ons is so bly julle het lekker by ons gekuier en ons hoop julle kom weer.

Nollie's
Kobus M - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Kobus M
Family with teenagers

Baie lekker.

Ons het baie lekker gebly. Die ontvangs was vriendelik en Dee was baie hulpvaardig

Nollie's's response

Hi Kobus,
So bly julle het Nollie's verblyf geniet. Ons hoop om julle weer te sien!

Nollie's
Henk D - Sep 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Henk D
Family with teenagers

The accommodation was perfect for us as a family of 2 adults and 2 children for 3 days in Port Nolloth.

Nice and homey, walking-distance to the sea.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Die verblyf was perfek vir ons gesin van twee volwassenes en twee kinders vir die 3 dae in Port Nolloth.

Lekker huislik, naby die see - loopafstand.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Nollie's's response

Baie dankie vir die mooi resensie. So bly julle het jul verblyf geniet. Ons hoop julle kom bly weer.

Groete
Lisa

Nollie's
Denwin L - Aug 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Denwin L
Family with teenagers

Awesome.

Fantastiese ligging en loopafstand van strand-basies op strand.

Nollie's's response

Ek is so bly julle het dit geniet. Dankie vir die boodskap.

Nollie's
Francis V - Dec 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Francis V

Heerlike oulike huisie.

Sal hierdie plek beslis aanbeveel vir mense. Dis skoon en netjies met genoeg spasie. Heerlik naby aan die strand en die eienaar was baie behulpsaam met plekke om te gaan eet in Port Nolloth.

Nollie's's response

Hi Francis,
Baie dankie vir jou pragtige resensie. Ons is so bly julle het ons plekkie geniet. Dit is ook vir ons baie spesiaal. Dankie ook dat julle die moeite gedoen het om n resensie te skrywe.
Kom kuier weer by ons as jy in die omgewing is.

Vriendelike groete,
Lisa

Nollie's
Tanya L - Jan 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Tanya L
Family with teenagers

Baie lekker!

Skoon, veilig, gemaklik.

Melanie B - Sep 2014
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Melanie B
With spouse/partner

Quaint and convenient

A spacious house for a few people to stay while in Port Nolloth. Don't expect anything fancy but the basics are all there. The village is close and convenient as is the beach and nearby restaurants.

From R1 500
per night (for 5 people)
From R1 500
per night (for 5 people)
From R1 500
per night (for 5 people)
Make a Booking
  • Capacity: 5 people
  • Check-in: 16:00 to 20:00
    Check-out: 10:00
  • Address: Nollie's, 79 Main Road, Port Nolloth, 8280, Northern Cape
  • All ages welcome
https://d288tngog90ix0.cloudfront.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAJGE0Y2I1MTMzLWZjMjgtNDUxMy1iYTRkLTJiYjM5MTQ3ZjYzZQ?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format From R1 500  per night (for 5 people) 15 5 1 5 Nollie's 79 Main Road 8280 Northern Cape 0860 022 102 16:00-20:00 10:00 -29.252191119671 16.868561936732
SUBSCRIBE TO GET AWESOME ACCOMMODATION SPECIALS!
SUBSCRIBE FOR AWESOME SPECIALS!