West Rand Accommodation at Nullarbor Cottages | TravelGround
+28

Nullarbor Cottages

Self Catering

Review Summary

4.5 out of 5from 138 reviews for Nullarbor Cottages
Cleanliness
4.6/5
Service
4.5/5
Location
4.3/5
Safety
4.5/5
Value for money
4.5/5
Louis B - Mar 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Louis B
With spouse/partner

Romantiese wegbreek vir 2.

Mooi omgewing, gemaklike bed.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Romantic getaway for 2.

Nice scenery, comfortable bed.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Riaan V - Mar 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Riaan V
With spouse/partner

Extremely neat, very well-equipped, even gas cookers, matches, candles, battery light for power failures.

Hot tubs and outside showers are a nice bonus. Our unit, Venus, is extremely spacious. Decor may be old-fashioned, but definitely not lived out. Own lapa and braai. Grounds very neat. Access road is fine, especially with the heavy rain on arrival, but I was happy I drove with my bakkie and not my BMW. For an intimate getaway highly recommended.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Uiters netjies, baie goed toegerus, selfs gaskook, vuurhoutjies, kerse, batterylig vir kragonderbrekings.

Borrelbaddens en buitestorte 'n lekker bonus. Ons eenheid (Venus) uiters ruim gewees. Decor mag ouerig wees, maar definitief nie uitgeleef nie. Eie kuier lapa en braai. Gronde baie netjies. Pad soontoe gaanbaar (veral met die harde reën met aankoms) maar ek was bly en het met my bakkie gery en nie my BMW nie. Vir 'n intieme wegbreek hoogs aanbeveelbaar.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Ian W - Feb 2020
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Ian W
With spouse/partner

Rustig, natuurskoon en nog rustig.

Voor ons aankoms het Jenny gebel en gesê ons hoef nie die eenheid te gebruik wat ons bespreek het nie, en keuse gegee van nog twee ander. Die een wat ons toe gekies het was groter en geriefliker en met 'n pragtige uitsig. Ons plan was om die omgewing te verken maar het toe al drie vol dae net by Nullabor Cottages gebly a.g.v. die rustigheid en natuurskoon van die plek. Op pad terug het ons by 'n ander plek aangedoen vir 'n koffie, ook 'n goeie aanbeveling van Jenny. Jenny was uiters behulpsaam en altyd byderhand, sonder om lastig te wees. Die skoonmakers en werkers was ook baie vriendelik en behulpsaam. Die toegangspad van die teerpad af is nogal sleg maar Jenny het my vooraf daaroor gewaarsku en aanbeveel dat ons nie met die Merc SLK kom nie. My kar is baie laag en het nêrens geskuur nie, mens moet net stadig en versigtig ry. Ons het lekker gekuier by Nullarbor Cottages.

Chrystell G - Feb 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
3/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Chrystell G
With spouse/partner

Die area is baie mooi, die kothuis self is pragtig met 'n mooi uitsig soos belowe.

Ons sal net die volgende voorstel: 'n kaart wat aandui waar en op watter aangrensende plase gestap mag word. Dit sal goed wees om ander gaste te waarsku voor hulle boek dat daar vrylopende (ander honde) op die plaas is, ons was te bang om met ons hond (wat op band was) op gedeeltes van die plaas te stap weens ander honde wat nie vriendelik voorgekom het nie, dus kon ons nie die area lekker verken met ons hond nie. Ek sou nie geboek het indien ek dit geweet het nie. Die braaier se rooster kort 'n upgrade en die stortwater is óf vuurwarm óf yskoud gewees. In SA is beurtkrag die norm, ek sal voorstel dat 'n skedule van die area se beurtkrag voorsien moet word dat gaste kan doen wat gedoen moet word voor beurtkrag inskop, in plaas daarvan om te raai wat aangaan en hoe lank die krag gaan af wees. Ons in Pretoria kry net 2 ure beurtkrag waar ons nou agter gekom het Magalies kry 4.5 ure. Verder was die kort wandelpaaie, area en kothuis baie mooi, staff is vriendelik en betroubaar en die dorp is naby.

Nullarbor Cottages's response

Dear Chrystell,

Thank you for your visit to Nullarbor Cottages and for leaving your lovely review of your visit to Nullarbor Cottages. We will try and address the items which you raised over which I have control. The cottage you booked has been equipped with a gas shower and stove and I will certainly look into the issue of water temperature being difficult to control - i was not aware of that.

I rescued the two dogs who stay with my worker on the property and they are completely calm and will not interfere with other dogs. I am sorry you didn't call or message me as i would have explained. I will however change my pet-friendly welcome note to warn guests with dogs accordingly.

Regarding your comment on load shedding schedules - I previously tried giving my guests information but like most government institutions in South Africa - the information is highly likely to be inaccurate and guests become angry with me if the power is not restored according to the schedule. I will however recommend that the schedule be checked on the EskomSePush app which is a load shedding app where you can enter the suburb and get up to date information yourself.

Regards,
Jenny Fernhold

Nullarbor Cottages
Ciara O - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ciara O
With spouse/partner

Calm, quiet and so much fun!

We thoroughly enjoyed out stay in cottage number 3, BudiBudi, at Nullarbor Cottages. The cottage was neat, clean and spacious, the jet spa bath was magical and the surrounding nature was a welcomed delight. We were able to enjoy the pool, the patio and the peace and quiet, while also having the freedom to chat without disturbing the other guests. Although the road in and out was a little tricky (especially in the rain), the foresty views made it quite worth the effort. Overall, it was a lovely retreat and just what we were looking for!

Sanet G - Dec 2019
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
5/5
Location
2/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Sanet G
With spouse/partner

Slegs vir persone wat graag net rus en stilte wil hê, sonder vermaak.

Skoon en netjies met aankoms. Beskik oor basiese benodighede vir 'n aand of 2. Bad se spuite kan hersien word sonder 'n reukie.

Chantell T - Dec 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Chantell T
With spouse/partner

Stilte!

Ons het baie lekker gekuier, baie dankie. Die swembadjies en rotsswemad was heerlik.

Lance H - Nov 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Lance H
With spouse/partner

Relaxing, enjoyed the double shower with glass roof.

See rating.

Karen B - Nov 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Karen B
With spouse/partner

Rustige huisies in bosatmosfeer gekombineer met gemaklike gerief.

Die kort grondpad na die lodges was klein bietjie vol los klippe en natuurlik is die omgewing nog baie droog. Maar die rustigheid, privaatheid en netjiese, skoon huisies met alle moontlike geriewe het opgemaak vir dit. Sou verkies het die swembaddens bietjie skoner met 'n Kreepy wat so nou en dan daardeur loop. Sou dan 'n swem oorweeg het. Maar verder baie lekker gewees, dankie!

Sibongile S - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Sibongile S
With spouse/partner

Exquisite stay.

From the main road, the gravel road needs attention. As is that entry point is apparently dangerous.

Nullarbor Cottages's response

Thank you for your visit and for posting your lovely review. Unfortunately, the the access to the property off the main R24 Rustenburg Road is quite scary and the lighting at night the turnoff difficult to see. It was lovely meeting you and we hope to have you back again soon.

Nullarbor Cottages
Margaret J - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Margaret J
With spouse/partner

Rus en vrede vir jou siel.

Mali nommer 8 is perfek as jy jou hondekind wil saamneem. Die chalet was baie skoon en die handdoeke was 'n bonus. Die bed het ook heerlik geslaap. Alles wat 'n mens nodig het word voorsien. Dit was wonderlik om net die rus en vrede te ervaar, geen harde musiek of geskree van mense nie. Jy kan regtig die stilte en die natuur geniet. Dit was 'n wonderlike ervaring. Kan nie wag om terug te gaan nie.

Nullarbor Cottages's response

Dear Margaret,
What a lovely review of your stay to share with fellow prospective guests to Nullarbor. It was a real pleasure meeting you and your dog (child) and we are pleased you enjoyed your stay as much as he did.
Hope to welcome you back real soon.
Jenny

Nullarbor Cottages
Ivan M - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ivan M
With friends

Ideal for large dogs. Clean, neat place.

Excellent service from owner, Jenny. Ideal for holidays with dogs. Quiet, clean, and close to home.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Ideaal vir groot honde. Skoon, netjiese plek.

Uitstekende diens van eienaar, Jenny. Ideaal om saam met honde vakansie te hou. Rustig, skoon en naby aan huis.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Hendrico G - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
3/5
Location
4/5
Safety
3/5
Value for money
4/5
Hendrico G
With spouse/partner

Gorgeous weekend away.

Had a great weekend away with my fiancé, the place was beautiful and the pool was clean. Will definitely go back again.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Asemrowende naweek weg gewees.

Was 'n lekker naweek weg gewees saam my verloofde, die plek was mooi en die swembad was mooi skoon. Sal beslis weer teruggaan.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Jaco V - Jul 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jaco V
With spouse/partner

Great.

Was 'n wonderlike wegbreeknaweek saam met my vrou. Sal definitief weer teruggaan.

Nicole L - Jul 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Nicole L
With spouse/partner

Baie lekker, sal weer wil kom.

Dit was 'n lekker rustige naweek saam my man en ons honde. Ons het dit geniet om in die aande voor die kaggel te lê. Ons sal definitief weer wil gaan, net om bietjie die stad te ontsnap.

Jo I - Jul 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jo I
With spouse/partner

Perfect spot for a couple's getaway in the bush.

The cottages are perfectly spaced to ensure you do not feel lonely but also have privacy. We were pleasantly surprised by the well equipped, beautifully decorated cottage. It was a perfect weekend!

Nullarbor Cottages's response

Dear Johannli,
Thank you for visiting Nullarbor Cottages and for posting your lovely review of your stay. We are glad you enjoyed your winter break and would love to welcome you back again sometime.
Jenny
Nullarbor Cottages

Nullarbor Cottages
Cecile E - Jun 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Cecile E

Very quiet and well appointed.

It was a lovely relaxing getaway! Hornbill no. 4, was very well appointed and cosy. Our 2 dachshunds enjoyed it just as much, the unit was fenced and they could play around the unit. There is also a large variety of bird life.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie rustig en goed ingerig.

Dit was 'n heerlike ontspanne wegbreek! Hornbill nr. 4, was baie goed ingerig en cozy. Ons 2 worshonde het dit net so geniet, die eenheid was omhein en hulle kon lekker speel om die eenheid. Daar is ook 'n groot verskeidenheid voëllewe.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Nullarbor Cottages's response

Dear Cecile,
Baie dankie vir julle kuir en oulike resensie. Ons wardeer dit en sien uit om jou weer te verwelkom.
Jenny

Nullarbor Cottages
David W - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
David W
With spouse/partner

Rustig, stil en ideaal vir 'n vinnige, niks-doen wegbreek.

Gerieflik. Alles wat jy nodig het is daar. Dis net 'n dubbelbed en nie 'n koninggrootte nie. Sou kaggelhout aanbeveel aangesien die eenheid na rook geruik het a.g.v. die braaihout. Andersins, geen klagtes nie.

Nullarbor Cottages's response

Beste David,

Baie dankie vir julle kuir by Nullarbor Cottages. Ons wardeer jou resensie, ons sal seker maak dat ons kaggelhout verskaf aan ons gaste. Sien uit om u terug te verwelkom.

Nullarbor Cottages
Hendrik F - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
3/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Hendrik F
With spouse/partner

Exceptionally close to Magaliesburg.

Cute little house we stayed in. Can do with minimal upgrades.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Besonders naby aan Magaliesburg.

Oulike huisie waarin ons gebly het. Kan doen met minimale opknappings.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Nullarbor Cottages's response

Hi Hendrik,
Baie dankie vir u kuir en resensie. Ons wardeer dit baie en sal graag jou weer wil verwelkom.

Nullarbor Cottages
Lorraine P - Mar 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lorraine P
With friends

Fantastic.

It was relaxing, neat and everything that was promised. The house is very nice and everything is clean.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Fantasties.

Dit was rusting, netjies en alles wat ons belowe is. Die huisies is baie oulik en alles is skoon.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Nullarbor Cottages's response

Baie dankie vir jou oulike resensie. Baie bly dat jy jou vakansie geniet het en hoop om jou weereens te sien.

Nullarbor Cottages
Wanda G - Mar 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Wanda G
With spouse/partner

Would definitely stay there again.

This was our fifth visit and certainly not the last. We enjoy it every time and will definitely recommend it to many. Very quiet. Just what is needed for a romantic getaway! Can't complain about anything.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Sal definitief weer daar bly.

Hierdie was ons vyfde besoek en sekerlik nie die laaste nie. Geniet dit elke keer en sal definitief baie mense aanbeveel om daar te kuier. Baie rustig. Net wat nodig is vir 'n romantiese wegbreek! Kan oor niks kla nie.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Nullarbor Cottages's response

Hi Wanda,
Thank you for posting your lovely review and for giving us such wonderful advertising! Pleasure welcoming you again and look forward to next visit.

Nullarbor Cottages
Anina K - Feb 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Anina K
With spouse/partner

Amazing.

Great for romantic getaway weekend.

Nullarbor Cottages's response

Hi Anina,
Thank you for posting your lovely review and for visiting our spot in the mountains. We appreciate your feedback and hope to welcome you back soon

Nullarbor Cottages
Yvette S - Feb 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Yvette S
With spouse/partner

Heerlik rustig.

Baie lekker, rustige tydjie gehad.

Chavonne T - Feb 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Chavonne T
With spouse/partner

Vreeslik rustig.

As jy 'n tydjie wil geniet alleen saam jou sielsgenoot, is Nullarbor Cottages die perfekte plek vir jou!

Renier D - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Renier D
With spouse/partner

Quiet.

We really enjoyed the weekend.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Rustig.

Ons het naweek baie geniet.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Pieter V - Nov 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Pieter V
With spouse/partner

Neat, clean and quiet! Very private. Chalets well equipped.

2 km uneven rocky dirt road and not for low sports cars or low profile tires. Unfortunately, our wood order never arrived. Luckily for charcoal in the car. Very quiet place to visit!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Netjiese, skoon en rustig! Baie privaat. Chalets goed toegerus.

2 km ongelyke klipperige grondpad en nie vir lae sportmotors of lae profiel bande nie. Ongelukkig het ons hout bestelling nooit gearriveer nie. Gelukkig vir houtskool in die motor. Baie rustige kuierplek!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Janie M - Nov 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Janie M
With spouse/partner

'n Rustige naweek weg van alles en almal.

Ek en my man het in 4 Hornbill gebly vir 'n naweek. Ons het ons groot hond saamgeneem. Dit was presies waarvoor ons lus was - om in die natuur te wees, sonder enigiets deftig of iets om ons oor te bekommer. Jenny was baie behulpsaam en het vinnig op e-posse reageer. Daar is eindelose spasie om met die hond te gaan stap, swembaddens as dit warm raak en groot braai area's buite vir die aande. Die huisie was goed toegerus met alles wat ons nodig gehad het. Vir 'n gemaklike, rustige en salige wegbreek, is hierdie plek perfek. Ons sal vir seker terug wees.

Nullarbor Cottages's response

Hi Janie,
Baie dankie vir u besoek en resensie van Nullarbor Cottages. Ons is bly julle die wegbreek geniet het saam met jou pragtige hond. Ons sien uit om julle kortliks weer terug te verwelkom.
Jenny

Nullarbor Cottages
Marthie V - Nov 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
3/5
Value for money
4/5
Marthie V
With spouse/partner

Rustige naweekwegbreek.

Heerlik ontspan. Baie rustig.

Nullarbor Cottages's response

Dear Marthie,
Baie dankie vir u kuir by Nullarbor. Ons is bly jy die wegbreek geniet het en sien uit om u terug te verwelkom.
Beste,
Jenny

Nullarbor Cottages
Lorey L - Sep 2018
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Lorey L
With spouse/partner

Good.

The road is just really bad.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Goed.

Die pad is net regtig sleg.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Nullarbor Cottages's response

Dear Lorey,
Thank you for visit Nullarbor Cottages and posting your review. We appreciate your feedback and are pleased to advise that we have graded the road and although it is not perfect it is greatly improved.
Kind regards,
Jenny

Nullarbor Cottages
Dorothea M - Sep 2018
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
3/5
Location
1/5
Safety
3/5
Value for money
3/5
Dorothea M
With spouse/partner

Very basic accommodation. Clearly home-made (home-built).

Unfortunately there was a pop festival close by and we couldn't sleep much. The noise and boom-boom kept on during both nights until 6:00 in the morning! It's not the cottages fault, but would've appreciated it if they warned us in advance. The festivities are apparently held 3 times a year.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie basiese akkommodasie. Duidelik tuisgemaak (tuisgebou).

Ongelukkig was daar 'n pop-fees naby en het ons nie veel kon slaap nie. Die lawaai en doef-doef het altwee nagte dwarsdeur die nag aangehou tot 06:00 in die oggend! Dit is nie die Cottages se fout nie, maar sou dit waardeer het indien hul ons vooraf gewaarsku het. Die feeste word blykbaar 3 keer per jaar gehou.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Nullarbor Cottages's response

Dear Dorothea,

Thank you for your visit to Nullarbor Cottages and for posting your review. We are sorry you were disturbed by the noisy music from Hornbill Lodge but can assure you we were completely unaware of its scheduled occurrence as it is not advertised at all and were therefore unable to advise our guests. It is most annoying that certain venues can make other peoples lives so unpleasant and there is absolutely nothing we or any other venue or private individual can do about it.

Regarding our units being home-made, that is not strictly true as we had the cottages custom-built by a reputable company specializing in wooden structures but the content of the interior has been proudly and lovingly home-made by the owners.

Kind regards,
Jenny

Nullarbor Cottages
Elize K - Sep 2018
Overall score
Cleanliness
1/5
Service
1/5
Location
1/5
Safety
1/5
Value for money
1/5
Elize K
With spouse/partner

I was disappointed.

On the add online it seems like a lovely place to relax at. However looks can be deceiving. I would say the road is not car friendly, there is no safety at all, you have slide the gate open and close by yourself, we were attending a wedding so when coming back later the night it was a bit of a concern. The add claims to have a king-size bed, however it is only a double bed. There is also a corner bath with jets which was working fine, when starting the jets the water smelled a bit rotten as if the pump was not started in a while. Other wise the unit is neat and clean inside.

Nullarbor Cottages's response

Dear Elize,

We are very sorry that you were disappointed with your stay at Nullarbor Cottages. Our listing states very that the unit you had booked had a queen-size bed - we did not in any way falsely advertise our facilities and would never advertise a king-size bed and provide less.

Regarding some of your other concerns, we have full security on call 24/7 but do not have electric fences or security guards at the entrance gates. I cannot comment on other issues raised as I was not requested or given any opportunity whatsoever to address any of them.

We trust you will find more suitable accommodation for future requirements.

Kind regards,
Jenny Fernhold

Nullarbor Cottages
Beth B - Aug 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Beth B
With spouse/partner

Dit was baie rustig en stil, en jy kan hier ontspan.

Het maande voor die tyd my bespreking gedoen en verskriklik uitgesien na die naweek wegbreek. Die grondpad van die grootpad af, is regtig eintlik bedoel vir 'n 4x4-voertuig. Nie 'n baie goeie grondpad na Nullarbor Cottages toe nie. Weet nie of ons maar net die verkeerde eenheid gekies het nie, maar daar was paar dinge verkeerd na ons ingeklok het. Die eienaar het baie vinnig die regstellings kom doen toe ons daaroor gekla het. Die Vrydag wat ons ingeklok het, was nie plesierig nie, a.g.v. van die dingetjies wat verkeerd was. Ek hou nie van kla nie. Maar baie dankie Jenny dat jy dadelik als uitgesorteer het. Van die Vrydagaand af was als net soos wat ek daarna uitgesien het. Ons het die naweek baie geniet en is uitgerus en is rustig terug na die beskawing na die naweek. Baie oulike plek, rustig, stil en privaat. Daar word baie moeite gedoen om jou verblyf aangenaam te maak.

Nullarbor Cottages's response

Beste Beth,

Dankie vir jou besoek en vir jou resensie van jou verblyf by Nullarbor huisies te plaas.

Ek is bly ons kon maklik en vinnig die probleme op jou aankoms oplos en is jammer jy moes ons daaroor kontak.

Dit was n plesier om julle te ontmoet en ek is bly jy die vakansie verder geniet het. Ons sal jou graag wil terug welkom indien jy verblyf soek.

Beste groete.
Jenny

Nullarbor Cottages
Jaci M - Aug 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Jaci M
With spouse/partner

Comfortable and well-equipped.

Will definitely visit this destination again.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Gemaklik en goed ingerig.

Sal vir seker die bestemming weer besoek.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Nullarbor Cottages's response

Dear Jaci,

Thank you for visiting and writing your review of your stay at Nullarbor Cottages. We are glad you enjoyed your stay.

Hope to welcome you back again soon.

Kind regards,
Jenny

Nullarbor Cottages
Collette  - Aug 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Collette
With spouse/partner

Pure relaxation.

A very quiet getaway! Total relaxation.

Nicoline B - Jul 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Nicoline B
With spouse/partner

Rustig en baie netjies.

Baie rustig en met die dat geen kinders daar mag wees nie help daarvoor, net die regte plek om net te chill en niks te doen nie.

Nullarbor Cottages's response

Beste Nicoline,

Baie dankie vir u resensie. Ons is bly dat julle die rusplek en vrede geniet het.

Ons sien uit daarna om u binnekort weer te verwelkom.

Groete,
Jenny

Nullarbor Cottages
Stephanie H - Jul 2018
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
1/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
2/5
Stephanie H
With spouse/partner

Was nie heeltemal wat ek verwag het nie.

Daar was baie globes wat nie gewerk het nie. Die matras moet vervang word, swak matras.

Nullarbor Cottages's response

Dear Stephanie,

I am sorry that you were disappointed with your stay at Nullarbor Cottages. We are in the process of upgrading the bed in the unit with a new one and can assure you that this will be a tremendous improvement and have also managed to source globes and the light in the lounge now has 4 fully functional globes. We appreciate your feedback and always strive to make improvements where necessary and possible and address our customer's recommendations.

Yours truly
Jenny

Nullarbor Cottages
Chantal M - Jul 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Chantal M
Individual traveler

Was net wat ek nodig gehad het om te rus.

Was skoon. 'n Kaggel vir die koue nagte en warm bed. Als was mooi skoon en 'n ongelooflike shower.

Jana P - Jul 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jana P
With spouse/partner

Lovely and calm!

It was a very nice getaway, not far from Pretoria. Hidden in the mountains, where no vehicle is heard. Not much to do for children other than to swim, but it was just me and my spouse, and for a romantic getaway for adults it's ideal! Jenny is very helpful, and it was great to go in an hour earlier, as we were in Magaliesburg earlier.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Heerlik en rustig!

Dit was 'n baie lekker wegbreek, nie ver van Pretoria nie. Weggesteek in die berge, waar geen voertuig gehoor word nie. Nie veel anders as swem vir kinders om te doen nie, maar dit was net ek en my eggenoot, en vir 'n romantiese wegbreek vir volwassenes is dit ideaal! Jenny is baie hulpvaardig, en dit was wonderlik om 'n uur vroeër in te kon gaan, aangesien ons vroeër in Magaliesburg was.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Nullarbor Cottages's response

Geagte Jana
Dankie vir jou besoek aan Nullarbor kothuise, en ook vir die deel van jou ervaring. Ek is baie bly jy die wegbreek met jou eggenoot geniet het. Die vroeër inklok tyd is 'n plesier. Ons streef daarna om ons gaste soveel as moontlik te hulp.

Nullarbor Cottages
Coleen M - Jul 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Coleen M
With spouse/partner

Rustige omgewing, netjiese plekkie.

Ons het baie lekker by Nullabor Cottages gebly saam met ons 2 honde. Ons eenheid was omhein en ons kon lekker buite rondloop en met die hondjies speel. Daar was kaggels binne en genoeg warm komberse. Daar was self ys in die vrieskas en hout in die kaggels met ons aankoms. Ons sal hul gerus aanbeveel, veral vir diereliefhebbers.

Nullarbor Cottages's response

Beste Coleen,

Baie dankie vir die deel van jou ervaring en jou besoek aan Nullarbor Cottages. Ons is bly dat jy en die honde die wegbreek geniet het en ons sien uit daarna om julle weer terug te verwelkom..

Nullarbor Cottages
Natasha M - Jul 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Natasha M
With spouse/partner

Ons het heerlik gerus, dankie.

Baie gemaklik ingerig. Die kaggel was heerlik vir die winter.

Nullarbor Cottages's response

Baie dankie Natasha, ons is baie bly dat julle die wegbreek en veral die kaggel geniet het.

Nullarbor Cottages
Franchelle P - Jul 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Franchelle P
Family with young children

Dit was presies waarna ons gesoek het.

Ons het dit baie geniet. 'n Plekkie weg van alles, maar steeds naby genoeg aan winkels en besienswaardighede. So half in die middel van als wat lekker is. Selfs in die koue, was die plekkie lekker warm. Sal graag weer eendag wil teruggaan.

Johan L - Apr 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Johan L
With spouse/partner

Veilig, rustig - net wat mens nodig het om af te skakel.

Ons het Nullarbor Cottages baie geniet. Dit is nou waarlik 'n plek waar mens net rustig kan wees en volkome stilte kan ervaar. Ons sal definitief weer daar bespreek sou ons in daardie rigting reis.

Hein P - Mar 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Hein P
With spouse/partner

Very pleasant.

Go look at the stars.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie aangenaam.

Sien sterre.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Wanda G - Mar 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Wanda G
With spouse/partner

3de besoek en sal weer besoek.

Was ons derde besoek aan Nullarbor en sal elke keer weer en weer daar kuier. Rustig, skoon, netjies en baie privaat.

Annemarie C - Mar 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Annemarie C
Individual traveler

Ongelooflik mooi en rustig.

Dit is 'n fantastiese, mooi, romantiese plek vir wegbreek. Chalets baie mooi ingerig. Het buite shower en swembad baie geniet. Hulle sien my vir seker weer en dan saam met my man.

Ilze B - Mar 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ilze B
With spouse/partner

Breathtaking!

If you need a quick, peaceful, romantic getaway Nullarbor is exactly what you're looking for! You will definitely leave this place recharged and refreshed. I definitely recommend them and will visit them again.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Asemrowend!

As jy lus het vir 'n vinnige, rustige, romantiese wegbreek is Nullarbor net die plek! Net die regte plek om jou battery te herlaai. Ek sal hulle definitief aanbeveel en weer self besoek.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Linda J - Mar 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
2/5
Value for money
5/5
Linda J
With spouse/partner

Pragtig.

Was 'n pragtige plek, baie romanties en die eienaar is baie hulpvaardig.

Deon D - Feb 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Deon D
With spouse/partner

Heerlike tydjie gehad, baie netjies en my honde het hulself net so geniet.

Die verblyf was netjies, veilig, privaat en dierevriendelik (die belangrikste). Baie plek vir stap en om net rustig te wees. Mooi uitsig en vol vrede. Baie dankie, Jenny. Jou plek is "great".

Nullarbor Cottages's response

Hi Deon,
Dankie vir u vriendelike en komplimentêre resensie. Ons sien uit daarna om u weer in die nabye toekoms terug te verwelkom.
Groete,
Jenny

Nullarbor Cottages
Andre B - Feb 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Andre B
With spouse/partner

Baie netjies en baie rustig.

Sien sterre.

Nullarbor Cottages's response

Dear Andre,
Thank you very much for sharing your experience of your stay at Nullarbor Cottages. We appreciate your feedback and hope to welcome you back soon.
Jenny

Nullarbor Cottages
Lucille S - Feb 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lucille S
With spouse/partner

As jy wil wegkom van die stad se woeligheid - is dit die plek.

As jy stilte soek, weg van die gedruis van die stad - is die definitief die plek om te wees. Skoon eenheid, buitestort, swembaddens. En Jenny - sy is aangenaam. Ons sal definitief teruggaan.

Estelle D - Feb 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Estelle D
Family with young children

Awesome.

Als was netjies, skoon, rustig, definitief 'n moet op 'n gereelde basis.

Nullarbor Cottages's response

Goeiedagi Estelle,

Baie dankie vir jou wonderlike resensie. Ons waardeer dit vreeslik en sien uit om julle terug te verwelkom.

Beste
Jenny

Nullarbor Cottages
Neels M - Feb 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Neels M
With spouse/partner

Lekker.

Al wat 'n probleem is, is dat die afdak by die braaier te klein is. As dit reën is alles nat op die tafel.

Nullarbor Cottages's response

Baie dankie vir u oulike resensie. Ons wardeer jou opinie en erken dat die afdak by eenheid 1 Lourie's Rest is te klein om die reen out te hou. Beste .

Nullarbor Cottages
Kowie D - Feb 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Kowie D
Family with teenagers

Pragtige natuur en rustigheid wat almal geniet het.

Pragtige plek so tussen die bome en al die diere. Heerlik gerus.

Tanya A - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Tanya A
With spouse/partner

Beste plek om op jou eie te wees.

Was die beste naweek gewees, die stilte en die natuur het ons so laat ontspan, ek sal aan almal aanbeveel wat net wil wegbreek uit die stad se gewoel.

Nontuthuzelo D - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Nontuthuzelo D
With spouse/partner

Quiet and peaceful and perfect place to relax and get peace of mind.

Loved de place. Jenny is a kind and very helpful and accommodating person, would really recommend Nullarbor Cottages to a friend. She went all out in fetching us and making sure that our stay was pleasant.

Christo G - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Christo G
With spouse/partner

Avontuur!

Aan al ons verwagtinge voldoen. Jenny, die eienaar, is so hulpvaardig en ons het so welkom gevoel. Puik diens!

Sihle M - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Sihle M

Relaxed environment.

It was a perfect getaway that I wouldn't mind doing again with my dog next time.

Kathy G - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Kathy G
With spouse/partner

I was very impressed.

Awesome quiet clean and definitely worth it.

Yolandie K - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
3/5
Value for money
5/5
Yolandie K
With spouse/partner

Lekker ontspan.

Dit is baie rustig en die perfekte plek om te ontspan maar daar is ook genoeg in die omgewing om te sien en te doen. Als was netjies, en in werkende toestand maar daar is tog onderhoud aan die struktuur van die houthuisie nodig. Alhoewel die webblad sê dat die troeteldiere-reël streng toegepas word het 2 groot honde wat ons elke aand kom oppas wanneer ons gebraai het.

Nullarbor Cottages's response

Beste Yolandie,

Baie dankie vir u resensie van u verblyf by Nullarbor Cottages en dat julle die rus tyd geniet het.

Ongelukkig is daar honde wat behoort aan ons buurman wat deur die heining kom en is beslis nie deel van die gaste se honde nie. Sodra ons bewus is van die probleem, kan ons maklik hulle huistoe wegjaag. Ons is baie jammer dat hulle het jou braai bederf het.

Nullarbor Cottages
Amanda P - Dec 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Amanda P
With spouse/partner

Uniek.

Daar is min woorde om die cottage op te som. Dit was unique. Ver van die stadium en die lawaai. Maar ook naby aan Magalies-stadion. Die natuur is beeldskoon. Die plek is skoon, die werkers vriendelik. Daar is elke dag "room service", amazing. Ons het dit geniet en ook omdat dit pet friendly was. Ons hond het hom gatte uit geniet. Ons sal beslis weer book vir 2018.

Nullarbor Cottages's response

Baie dankie vir u resensie. Ons is bly julle, sowel as die hondjie, dit geniet het. Ons sien uit om u weer te verwelkom.

Nullarbor Cottages
Annalize M - Dec 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Annalize M
With spouse/partner

Lekker rustig.

Dit is lekker rustig en vreedsaam. Lekker gestap en afgekoel in swembad. Jou privaat braaier en geriewe is uitstekend en in goeie toestand. Dis lekker om geen musiek en net die voëls te hoor.

Nullarbor Cottages's response

Thank you very much for visiting our venue and posting your review on TravelGround. It was a pleasure meeting you and we are really glad you enjoyed your stay.
We certainly look forward to welcoming you back again soon.
Jenny

Nullarbor Cottages
Lezette S - Dec 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Lezette S
With spouse/partner

Baie rustig en stil.

Dit is die ideale plek om te rus en te ontspan. Daar is genoeg in nabye omgewing om te doen indien jy die behoefte het. Baie lekker gekuier. Die plek is skoon en netjies.

Nullarbor Cottages's response

Thank you for your review of your stay at Nullarbor Cottages. We appreciate your taking the time to share your experience with other visitors and guests. We trust you will return sometime for another visit and look forward to welcoming you.
Jenny

Nullarbor Cottages
Dries V - Dec 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Dries V
With spouse/partner

Lekker rustig, alhoewel alles in werkende toestand was is dit tyd vir hernuwing.

Rustige area, eenhede het aandag nodig alhoewel alles gewerk het.

Nullarbor Cottages's response

Thank you for your review of your stay at Nullarbor Cottages. We agree with your comment regarding the renewal and revival of the units are in the process of upgrading our cottages interior as well as the exterior woodwork.

Nullarbor Cottages
Elaine C - Nov 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Elaine C
With spouse/partner

Baie rustig en stil.

Baie lekker gebly. Die stort is lieflik.

Nullarbor Cottages's response

Baie dankie vir u resensie van Nullarbor Cottages. Ons is baie bly dat julle die vakansie geniet het. Sien uit om u weer te verwelkom.

Nullarbor Cottages
Alet K - Nov 2017
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
3/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
3/5
Alet K
With spouse/partner

Peaceful, relaxing area.

Main entrance signs not clear. The road to the cottage is very uneven. Not for vehicles with low ground clearance. Not enough directions to the cottages. GPS doesn't pick up Nullarbar Cottage and the coordinates indicates the shortest route. Despite this the nature and birdlife is beautiful. Every house is nicely partitioned. Clean and neat.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Rustige ontspannend omgewing.

Hoof ingang borde nie duidelik genoeg nie. Baie ongelyke grondpad na cottage. Nie vir lae voertuie nie. Nie genoeg aanwysings na cottages nie. GPS tel nie Nullarbor Cottage op nie en die koördinate neem mens kortste pad. Na doodloop toe buiten als is die Natuur skoonheid asemrowend mooi en baie voëls te sien. Elke huisie is mooi afgeskort. Skoon en netjies.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Nullarbor Cottages's response

Thank you for posting your review of your stay at Nullarbor Cottages. We regret that you experienced difficulty with finding the venue and try to address the GPS problem which some people encounter, we provide instructions on our confirmation letter regarding which route to take. We are glad you enjoyed your stay and the birdlife and pleasures of the surrounding nature.

Nullarbor Cottages
Piet M - Nov 2017
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Piet M
With spouse/partner

Heel aanvaarbaar.

Gebou en die inhoud is afgeleef en baie instandhouding dringend nodig.

Robbert A - Nov 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Robbert A
With spouse/partner

Lovely, tranquil accommodation.

Ideal for a romantic weekend getaway. Cottages are cosy and neat.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Heerlike, rustige verblyf gehad.

Ideaal vir 'n romantiese naweekuitstappie, huisies is knus en baie netjies.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Susan F - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Susan F
With spouse/partner

Beautiful venue - very peaceful.

Hosts are very kind and accommodated us in every way. Very comfortable stay and really enjoyed the peace and quiet. Will definitely return.

Monica C - Sep 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Monica C
With spouse/partner

Was 'n ongelooflike ruskans en perfekte wegbreek vanaf die gejaag.

Hierdie is beslis die geld werd - die ruskans en stilte is ideaal om te ontsnap van die alledaagse gejaag! Met LekkeSlaap se spoedige respons en hulp was hierdie wegbreek in 'n japtrap gereël en geboek! Ons sal beslis weer Nullarbor besoek.

Bosman V - Sep 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Bosman V
With friends

Beautiful views, heavenly log cabin.

Nullarbor is the best weekend stay-over I have ever had the pleasure of sharing with a dear friend. The cabin was extremely cosy. Shower and bath were amazing. It really is hard to find anything wrong with this place! The wooden construction gives a very loving touch to the place, and the heat from the fireplace envelopes you in a blanket of happy.

Sonia B - Sep 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Sonia B
With spouse/partner

Very relaxing atmosphere.

Good option for a nice, relaxing getaway away from the busy city.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie rustige ontspannende atmosfeer.

Goeie opsie vir 'n lekker rustige wegbreek, weg van die stadsgeraas af.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Nullarbor Cottages's response

Good day Sonia,

Thank you very much for posting your lovely review. We appreciate your feedback.

Kind regards,
Jenny

Nullarbor Cottages
Anri G - Aug 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Anri G
With spouse/partner

Lovely little house, quiet and peaceful area!

We had a great time at Nullarbor. Jenny is very friendly and helpful with questions. The little house was clean and very neat. We will definitely be back if we are in the area.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Lieflike huisie, stil en rustige omgewing!

Ons het baie lekker gebly by Nullarbor. Jenny was baie vriendelik en behulpsaam met ons vrae. Die huisie was skoon en baie netjies. Ons sal definitief weer daar bly as ons in die omgewing is.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Nullarbor Cottages's response

Good day Anri,

Thank you for the review of your stay. Hope to see you back sometime soon to enjoy the summertime.

Kind regards,
Jenny Fernhold

Nullarbor Cottages
Chris F - Aug 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Chris F
With spouse/partner

Fantasties mooi en lekker.

Dit was een van die lekkerste plekke waar ons nog gebly het. Jenny is baie vriendelik. Ek besef die verblyf is nie vir almal nie, maar as jy van die bos hou, as jy hou daarvan om in die bos te bly met 'n baie mooi en gemaklike plekkie is hierdie die plek vir jou.

Cronje S - Aug 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
3/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Cronje S
With spouse/partner

Dit was heerlik en ontspanne.

Sal definitief weer daar slaap, maar dan vir bietjie langer as net een nag.

Phyllis V - Jul 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Phyllis V
With spouse/partner

Goeie plek om uit te rus en te ontspan.

Ons het die privaatheid, rustigheid en uitsig terdeë geniet. Die houthuis was goed toegerus met alles in goeie en werkende toestand. Sal beslis weer Nullarbor Cottages besoek.

Mario M - Jul 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
3/5
Value for money
5/5
Mario M
With spouse/partner

Got some good rest, braaied, had a good chat with the owner and the fireplace was lovely and prepared when we got there.

Quiet area and close to Magaliesburg and other attractions. Unfortunately Number 1's view is nothing to write home about.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Lekker gerus, gebraai, lekker gesels met die eienares en die kaggel was fantasties en klaar gepak met hout.

Omgewing is stil en dis naby an Magaliesburg en ander toeriste-aantrekkings. Ongelukkig geen uitsonderlike uitsig vanaf Nommer 1 waar ons gebly het nie.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Nullarbor Cottages's response

Hi Mario,
Thank you for taking the time to post your lovely review of your stay at Nullarbor Cottages. Unfortunately, the view from number 1 Lourie's Rest has become somewhat obscured by the trees and you do not really see the surrounding mountains as well as the other cottages. We will try to remedy this by pruning some of the shrubs and opening the view. Glad you enjoyed your stay otherwise.
Jenny Fernhold,
Nullarbor Cottages

Nullarbor Cottages
Annelien N - Jul 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Annelien N
With spouse/partner

Wonderlike tyd gewees en het heerlik gebly. Dankie.

Dit was 'n heerlike tyd.

Chanel M - Jul 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
3/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Chanel M
With spouse/partner

Dit was lekker rustig.

Dit is 'n lekker rustige wegbreek waar jy uit die stad rustigheid geniet. Dit is stil en persoonlik. Dit aanbevelende vir enige egpaartjie wat net tyd saam mekaar wil spandeer.

Yvonne B - Jul 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
2/5
Yvonne B
With spouse/partner

Very quiet and relaxing. Not too many people or too much noise.

It was so relaxing and very private.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie rustig en stil. Geen oorloop van mense of geraas nie.

Was baie rustig en baie privaat.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Nullarbor Cottages's response

Dankie vir u onlangse besoek en jou resinsie op TravelGround. Ons stref daarna om n romantiese en rustige breek te verskaf en is bly jy die geniet het.

Nullarbor Cottages
Robbert A - Jun 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Robbert A
With spouse/partner

Neat accommodation, friendly owner.

Very neat.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Netjiese akkommodasie, vriendelike eienaar.

Baie netjies.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Sibongile K - Jun 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Sibongile K
With spouse/partner

Serenity in action!

I would definitely recommend Nullarbor cottages to all friends wanting quiet and peaceful rest. Signage could be made more visible from the main road especially for after dark arrivals.

Nullarbor Cottages's response

Dear Bongi,
Thank you for posting your review of your stay at Nullarbor Cottages. We appreciate your feedback and for sharing your experience. We will certainly make a point of improving our road signage. We have previously tried to put up clearer signs and unfortunately the Roads Department remove them as this is a provincial road and we are only allowed signs on private property.
Jenny



Nullarbor Cottages
Lesego M - May 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Lesego M
With spouse/partner

Beautiful cottage!

My partner and I went there for the weekend and I must say I was impressed with the cottage. It was homey. The only thing is it was cold and there was not enough firewood but cuddling and bonding with my significant other was well worth it. I will be sure to visit again in the summer. Thank you Jenny for everything!

Nullarbor Cottages's response

Dear Lesego,
Thank you for posting a review of your stay at Nullarbor Cottages, it was a pleasure meeting you. We are glad that you enjoyed your stay and you certainly chose one of the coldest weekends to visit. We will certainly instruct future guests to bring extra firewood.
We are glad that you enjoyed your stay and we would love to welcome you back when the weather improves.
Kind regards,
Jenny Fernhold
Nullarbor Cottages

Nullarbor Cottages
Ria R - May 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ria R
With spouse/partner

Nice and peaceful and private.

Centrally located, very peaceful, neat and every chalet is quiet private with the surrounding trees. We will visit again soon.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Heerlik rustig en privaat.

Sentraal geleë, baie rustig, netjies en elke Chalet is nogal privaat met die bome rondom. Ons sal spoedig weer gaan besoek.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Nullarbor Cottages's response

Dankie vir u hersiening van u verblyf by Nullarbor Cottages. Ons is bly jy die vrede en privaatheid geniet en ons sien uit om u binnekort weer terug te verwelkom.
Vriendelike groete
Jenny Fernhold

Nullarbor Cottages
Werner M - Apr 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Werner M
With friends

Tranquil and calm.

Very nice place in the middle of nowhere and Jenny is very involved and helpful. Will definitely stay there again, thank you Jenny.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Rustig en kalm.

Baie nice plekkie in die middel van nêrens, en Jenny is baie betrokke en hulpvol. Sal vir seker weer daar gaan bly, dankie Jenny.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Johan J - Apr 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Johan J
With spouse/partner

Wonderful quiet getaway.

Good place to stay at with the owner putting in a lot of effort to solve a problem.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Wonderlike stil wegbrekplek.

Goeie blyplek met die eienaar wat baie moeite gedoen het om 'n probleem op te los.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Gunther O - Apr 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Gunther O
With spouse/partner

Ontspannend. Heerlike plek vir die winter!

Ons het wonderlike tyd daar gehad. Die eienaar ry rond en groet almal en maak regtig seker dat als netjies en skoon is. Wonderlike plekkie naby aan 'n klein winkel. Goeie waarde vir geld.

Nullarbor Cottages's response

Beste Gunter,
Dankie vir jou resensie met die Travelground gemeenskap. Ons waardeer jou terugvoer en sien uit daarna om u terug te verwelkom by Nullarbor. Ons is bly jy en jou geliefde die besoek geniet het.
Jenny Fernhold
Nullarbor Cottages

Nullarbor Cottages
Hettie S - Apr 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Hettie S
With spouse/partner

Unbelievably peaceful.

We really enjoyed it. The road there is just a bit of a challenge.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Ongelooflik rustig.

Ons het dit werklik baie geniet. Die pad tot daar is net so bietjie van 'n uitdaging.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Nullarbor Cottages's response

Liewe Hettie
Dankie vir jou resensie van jou verblyf. Jy sal bly wees om te hoor dat ons die pad herstel het en dat dit baie minder skrikwekkend in die toekoms sal wees. Ons sien uit daarna om u terug te verwelkom.
Beste groete
Jenny Fernhold

Nullarbor Cottages
Dre V - Mar 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Dre V
With spouse/partner

Nice place!

Really enjoyed our stay.

Nullarbor Cottages's response

Dear Andre,
Thank you for sharing your opinion with TravelGround readers. We appreciate your review and will advise our staff that they are doing a great job on maintaining our venue!
Regards,
Jenny

Nullarbor Cottages
Jacques P - Feb 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jacques P
With spouse/partner

It was more than expected!

Nature was amazing and bird life abundant. Very neat and private with enough fun activities for everyone.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Dit was meer as wat verwag word!

Natuur was iets besonders, voëllewe is oorvloedig. Baie netjies en privaat met genoeg ontspannings aktiwiteite vir almal.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Nullarbor Cottages's response

Baie dankie vir u hersiening van u besoek by Nullarbor Cottages. Die natuur en stilte van die omgewing is wel iets om te geniet.

Nullarbor Cottages
Ruan B - Feb 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Ruan B
With spouse/partner

The right place for a short, relaxing getaway for two.

Neat and clean. Very relaxing and just the place for 2 to relax and to be together.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Die regte plek vir 'n kort, rustige wegbreek vir twee.

Netjies en skoon. Baie rustig en net die regte plek vir twee om te ontspan en saam te wees.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Keith B - Jan 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Keith B
With spouse/partner

Relaxing weekend away, just an hour from the city.

Road was easy to find. The gravel road is not too bad like everyone says it is and a small vehicle will be fine on the road. We stayed in the fifth unit, Lizzy Lodge, and had everything that you would need. Very clean. Nice outdoor shower and Jacuzzi was a winner. Kitchen has all of the equipment that you will need, including a gas bottle for when the power goes out. Very private, braai is cleaned every morning. The owner is very hospitable and friendly. The nature around the lodge is picture perfect. My wife and I enjoyed it a lot and will definitely go back again. Nice for a weekend. Value for money and close to everything.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Rustige naweek weg, net 'n uur uit die stad uit.

Pad was maklik om te vind. Die grondpad is glad nie so sleg soos almal sê nie en 'n klein voertuig sal maklik die pad kan bemeester. Ons het in die 5de eenheid Lizzy Lodge gebly en ons het als gehad wat mens kan nodig hê. Baie skoon en goed skoongemaak. Lekker buitestort en Jacuzzi bad was 'n wenner. Kombuis het al die toerusting wat jy nodig het insluitend 'n gasbottel vir as die ligte uitgaan. Baie privaat, braai word elke oggend vir jou skoongemaak. Die eienaar is baie gasvry en vriendelik. Die natuur om die lodge is prentjie-mooi. Ek en my vrou het dit baie geniet en sal beslis teruggaan. Lekker vir 'n naweek wegbreek. Waarde vir geld en baie naby aan alles.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Bronwyn S - Jan 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Bronwyn S
With spouse/partner

Calm and restful break on a beautiful farm.

See stars.

Jolene B - Jan 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jolene B
With spouse/partner

The quietness and tranquility is amazing!

That was absolutely what we needed. Quiet, only birds. Clean. Beautiful nature. Just AWESOME!

Nullarbor Cottages's response

Thank you for posting your lovely review. I must agree with you that the quietness of the farm is truly a treat and medicine for the soul.
Jenny Fernhold

Nullarbor Cottages
Leon D - Dec 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Leon D
With spouse/partner

It was fantastic and very peaceful.

It was very peaceful and we could really relax.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Dit was fantasties en baie rustig.

Dit was baie rustig en ons het lekker ontspan.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Hendrik R - Nov 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Hendrik R
With spouse/partner

Romantically far from the normal flurry of more commercial places.

Everything one would need except for air conditioning. I think it would be lovely in the winter time with the fireplace in the house. Enjoyed it because it only provides for couples. Would stay here again. The road didn't bother us since our vehicle was suitable for it.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Romanties verwyder van die gewone gejaagdheid van meer kommersiële plekke.

Alles want mens nodig het "behalwe lugversorging". Dink dit sal baie lekker in winter wees met die kaggel in die huisie. Het dit nogsteeds geniet omdat dit net voorsiening vir paartjies maak. Sal weer besoek en die pad soontoe het ons nie gepla nie omdat ons voertuig geskik was daarvoor.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Karin S - Nov 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
3/5
Karin S
With spouse/partner

Quiet and relaxing!

The houses are very scattered which makes them nice and private. Everything one could need is in the kitchen. Private braai is a bonus.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Stil en rustig!

Die huisies is ver uitmekaar wat dit heerlik privaat maak. Als wat mens nodig het in kombuis. Privaat braaiplek is bonus.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Tessa O - Oct 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Tessa O
With spouse/partner

Peaceful.

If you want to relax, this is the place to be.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Rustig.

As jy lekker wil ontspan is dit beslis die plek om te kies.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Nullarbor Cottages's response

Dear Tessa,
Thank you for taking the time to post your lovely review of your stay at Nullarbor Cottages. We are glad you enjoyed your stay and hope to see you back sometime.
Kind regards,
Jenny

Nullarbor Cottages
Lydia N - Oct 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lydia N
With spouse/partner

Had a very nice time in well equipped and neat unit.

Had a very nice stay in a very romantic unit. Unit was well equipped. Will definitely return for another visit.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie lekker gebly in 'n baie toegeruste en netjiese eenheid.

Baie lekker gebly in 'n baie romantiese eenheid. Eenheid was baie goed toegerus. Sal vir seker weer terugkeer vir 'n volgende besoek!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Riana E - Oct 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Riana E
With spouse/partner

Lovely and relaxing. Loved the outdoor shower!

Quiet and relaxing. Jenny very friendly, arrival well organised. Outdoor shower was an absolute pleasure! Close and far enough from town.

Johan C - Oct 2016
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Johan C
With spouse/partner

Uitstekend!

What a pleasant time we enjoyed! You made us feel welcome and went out of your way to make sure we had a good time. The extra chairs, table and the rest! We are already telling people about our good experience at Nullarbor. I know your rain will soon come because where we live the south eastern wind has started blowing seriously.

Nullarbor Cottages's response

Thank you very much for your lovely review. We are glad you were able to reunite with your family for a visit and that they enjoyed the lovely weather and outdoors. We would love to have you back for another visit. It was our pleasure to be able to help you with extra chairs etc. Jenny

Nullarbor Cottages
Elna P - Oct 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Elna P
With spouse/partner

Baie rustig.

Ons het dit baie geniet, dit was so lekker om net weg te kom van die stad. Sou baie graag nog langer wou bly!

Nullarbor Cottages's response

Baie dankie vir die resensie wat u gepos het. Volgende keer moet jy probeer om n bietjie langer te bly en regtig ordentlik ontspan!

Nullarbor Cottages
Hansie K - Sep 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Hansie K
With spouse/partner

Was peaceful and most enjoyable,.perfect place for a weekend breakaway when one needs rest.

Great place to relax and rest.

Henk D - Aug 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Henk D
With spouse/partner

We were able to relax and forget about the city.

Small house, but big enough. Equipped with everything you need and everything was in working order.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Ons kon ontspan en van die stad vergeet.

Die huisie was klein, maar groot genoeg. Als wat jy nodig het is daar en werk.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Joseph S - Aug 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Joseph S
With spouse/partner

The place is very clean and quiet for a getaway. You only hear the sound of the birds.

The owner is also very friendly and gives a warm welcome. Nice, clean and very comfortable cottages. Pool was olso clean. Will definitely go back again.

Craig S - Aug 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Craig S
With spouse/partner

A very well presented cabin just outside Magaliesburg town, with it's own entertainment area outside and well equipped.

The cabin was great and the fact that we had out own braai and lapa area was a huge upside. There is an outdoor shower, and a great spa bath. All in all, a good experience. The road to the lodge may be a small challenge for those with cars that are a little low.

Estelle K - Aug 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Estelle K
With spouse/partner

Baie rustig, baie ontspanne atmosfeer.

Die cottage is baie goed ingerig - alles wat 'n mens nodig het. Die kaggel is heel van pas en maak die wegbreek baie romanties. Ons het baie lekker gekuier.

Michael R - Jul 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
3/5
Value for money
4/5
Michael R

Absolute genotvolle ervaring.

Eienaar het uit haar pad gegaan om ons te akkommodeer met 'n versoek, blyplek was baie netjies en van hoogstaande gehalte, met alle toebehore in wat 'n mens kan nodig kry.

Lizette R - Jun 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lizette R
Individual traveler

Lovely and peaceful. I had a relaxing time.

Jenny was very friendly and helpful. The cottage is well equipped and neat. Nice place to escape from the hustle and bustle of the city.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Heerlik rustig. Ek het lekker ontspan.

Jenny was baie vriendelik en behulpsaam. Die cottage is goed ingerig en netjies. Lekker plek om te ontsnap van die stad se gejaag.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Marinus V - Jun 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Marinus V
With spouse/partner

Quiet atmosphere with the perfect combination between simplicity and luxury.

We were looking for a place where we could get way from the city. Very good choice! The service is very good and the facilities above standard. Will definitely go back.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Rustige atmosfeer met die perfekte kombinasie tussen eenvoud en weelde.

Ons het 'n plek gesoek om bietjie te gaan wegkruip van die stad af. Baie goeie keuse! Diens is baie goed en die geriewe was bo standaard. Sal verseker terug gaan.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Victoria F - Jun 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
3/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Victoria F
With spouse/partner

A quaint and pleasant stay.

We had a very restful and peaceful stay at Nullarbor, the cottages are comfortable and clean. Even though the cottages are not so far apart, you don't even notice your neighbours because of the lush gardens and well designed cottage postions. The only downfall is the 2 km gravel road travelling to the cottages, otherwise we will definitely be back - maybe next time with a 4x4.

Nullarbor Cottages's response

Dear Victoria,
Thank you for posting your very informative perspective of our venue. We appreciate your comment and will certainly will try to address the sand road - again. Unfortunately if you put sand on the road it makes the drive easier and less bumpy but unfortunately when it rains the improved road becomes a bit of a skid-pan depending on amount of rain. We would love to have you visit again and hope you will get your 4x4 soon!

Nullarbor Cottages
Colani H - Jun 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Colani H
With spouse/partner

Tranquil, peaceful and nice and quiet with a nice fireplace.

It was a fantastic weekend getaway place. Just somewhere to escape the busy city. We relaxed and had a good rest.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Rustig, vredesaam en lekker stil met 'n heerlike kaggel.

Dit is 'n fantastiese naweekwegbreek plekkie om net bietjie uit die besige stad te kom. Ons het lekker ontspan en gerus.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Nullarbor Cottages's response

Baie dankie vir u oulike resensie. Ons waardeer dit!

Nullarbor Cottages
Karike T - Apr 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Karike T
With spouse/partner

Heerlike rustige tyd gehad.

Ons het ons tyd daar baie geniet. Dit was rustig en stil. Die huisie was netjies en skoon.

Nullarbor Cottages's response

Baie dankie - ons waardeer dit.

Nullarbor Cottages
Christa B - Mar 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
3/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Christa B
With spouse/partner

Dit was stil en rustig en ons het heerlik gerus.

Verblyf was skoon en netjies. Alles wat benodig vir selfsorg was beskikbaar. Sou meer staproetes geniet het. Ligging sentraal om die omgewing te verken en natuurskoon te geniet.

Linda R - Mar 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Linda R
With spouse/partner

Heerlik stil en in die natuur.

Dit was heerlik, met die deur oopgeslaap met geen probleem nie. Die huisie was skoon en netjies. Baie lekker gekuier!

Carol-marie B - Mar 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Carol-marie B
Family with teenagers

Dit was baie aangenaam.

Met voldoende geriewe, dierelewe, voëls en natuurskoon, maar die grondpad soontoe is in 'n slegte toestand.

Mayra S - Mar 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Mayra S
With spouse/partner

Fantasties!

Baie privaat. Ideaal vir 'n romantiese wegbreek!

Andre C - Feb 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Andre C
With spouse/partner

Ons het heerlik gerus.

Dankie Jenny vir jou vriendelike ontvangs.

Pieter O - Jan 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Pieter O
With spouse/partner

Baie rustig en ontspannend.

Sal beslis teruggaan, Jenny was verskriklik gasvry, huisies is baie netjies en het alles in wat nodig is. Kan net indink hoe mens voel as jy 'n week daar spandeer, uitgerus en weer lus vir die lewe.

Frank M - Jan 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
2/5
Safety
3/5
Value for money
3/5
Frank M
With spouse/partner

Dit moet net bly by die kothuis waarvoor jy betaal.

Toe ons daar aankom was No 2 reeds beset? Toe vat ons wat vir ons gegee word.

Nullarbor Cottages's response

The unit which was booked, occupied and paid for was not changed - the cottage allocation was exactly in accordance with what the guest booked.

Nullarbor will never change cottages without notifying the guest first and receiving agreement to the change and this would only be done in extreme circumstances which would be out of our control,

Nullarbor Cottages

Nullarbor Cottages
Maryna W - Jan 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5