10% off Get 10% off when you book less than 2 days before your stay. Valid from 21 Jan 2020 until 30 Nov 2020.
Haga-Haga Accommodation at OppiePlaas Haga Haga | TravelGround
+58

OppiePlaas Haga Haga

11 reviews
Self Catering

Review Summary

4.8 out of 5from 11 reviews for OppiePlaas Haga Haga
Cleanliness
4.8/5
Service
4.9/5
Location
4.7/5
Safety
4.9/5
Value for money
4.7/5
Flip D - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Flip D
Family with teenagers

Uitstekende gasvryheid en waarde vir geld.

Baie lekker ligging vir ‘n stil gesinsvakansie!

Ben F - Dec 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Ben F
With spouse/partner

Very nice view. Clean and neat.

I was not aware that booking for the tent (my mistake) will make sure next time what I book for. For old people (70 years) the tent was somewhat primitive. Still had a nice stay. Very nice environment.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie mooi uitsig. Skoon en netjies.

Ek was nie bewus dat ek vir die tent bespreek het nie (my fout) sal volgende keer seker maak waarvoor ek bespreek. Vir ou mense (70 jaar) was die tent ietwat primitief. Het nogtans lekker gebly. Baie mooi omgewing.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Bernie C - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Bernie C
Family with young children

Beautiful and relaxing holiday.

Wow, what an awesome place.

Marika V - Dec 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Marika V
Family with young children

Heerlike rustigheid.

Niel en Erna is vriendelik en sorgsaam. Hul het ons baie tuis laat voel - soos familie...al het ons eenkant in die kothuis gebly. Mens kry die gevoel van plaas én see. My kinders het die ganse, hoenders, werfhonde en die hanslam baie geniet. Erna het ook baie spesiaal vir my dogter 'n verjaarsdagkoek gebak! Die kos wat die restaurant bedien is ook van bostaande gehalte. Ons sal graag weer teruggaan daarheen vir 'n vakansie.

Corrie D - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Corrie D
Family with young children

Ongelooflike vakansie.

Baie lekker kuier. 5-ster-diens.

Pierre D - May 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Pierre D
Family with young children

Lekker rustig.

Algehele 4 uit 5. Daar is egter nie Wi-Fi of 'n DVD-speler in die wooneenheid soos geadverteer nie. Die WiFi is slegs by die restaurant beskikbaar wat nie akkurate advertering daarstel nie.

OppiePlaas Haga Haga's response

Hi Pierre
Dankie vir jou resensie.
Jou klagte oor onakkurate advertering is ongegrond. Gratis WI-fI is inderdaad, soos geadverteer, beskikbaar vir alle gaste op die perseel in ons restuarant en 'n DVD is ook, weereens soos geadverteer, beskikbaar vir konferensies. Ons het nerens geadverteer dat daar gratis WiFi of 'n DVD in die wooneenheid is nie. Ek noem verder dat die kothuis geriewe spesefiek gelys was in die kwotasie wat ons aan jou gestuur het daarin word dit duidelik gese "Toegang tot gratis WifI "
Ons adverteer wel onder aparte advertensies dat gratis WiFi in ons B&B kamers beskikbaar is. Hierdie kamers is egter totaal apart van ons kothuis en ander tariewe geld. Dit mag moontlik die rede vir jou verwarring wees. Dit is tog jammer dat jy jou ongelukkigheid nie met ons bespreek het nie veral onder omstandighede dat ons dikwels met julle gepraat het en spefiek gevra het of julle enige klagtes het en of julle enige iets benodig.

OppiePlaas Haga Haga
Hendrik B - Mar 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Hendrik B
With spouse/partner

Heerlik ontspannend soos op 'n regte plaas.

Dit was een van die lekkerste weke wat ons met vakansie was! Vandat ons daar aangekom tot die laaste dag het dit gevoel ons kuier by familie op die plaas. Ons het die omgewing verken en was aangenaam verras met die natuurskoon. Het heerlik langs die see gaan stap en die mooiste skulpe opgetel. Ek het die visvang in die plaasdam werlik geniet en heelwat vis gevang!

OppiePlaas Haga Haga's response

Hello Hendrik
Dankie vir jou gawe terugvoer. Dit word baie waardeer.
Ons hoop om julle gou weer te sien.
Groete
Erna & Niel

OppiePlaas Haga Haga
Lucinda H - Feb 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lucinda H
With spouse/partner

Rustigheid.

Ons was baie vriendelik verwelkom, die plekkie was netjies, goed gehandhaaf, alles het gewerk. Ons kon onsself help met meer koffie en tee vir die kamer. Die geselskap by die restaurant was lekker en die kos was heerlik. Ons het goed uitgerus.

OppiePlaas Haga Haga's response

Beste Lucinda,

Dankie vir jou positiewe terugvoer, ons waardeer dit. Ons is ook bly om te sien dat julle dit by ons geniet het.

OppiePlaas Haga Haga
Adri E - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Adri E
With friends

Lovely experience.

We spent the weekend at OppiePlaas Haga and it was absolutely amazing. The cottage we stayed in had everything we need and the bed is really comfortable to sleep in and has really soft bedding and pillows. The view from cottage is beautiful and we loved how you could listen to the all the animals at night. The owners are so friendly and accommodating and they make an amazing breakfast as well as delicious pizza. I would highly recommend OppiPlaas!

OppiePlaas Haga Haga's response

Thank you for your review- much appreciated. We are glad that you enjoyed your visit.

OppiePlaas Haga Haga
Naomi T - Sep 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Naomi T
Family with young children

Quiet relaxing stay.

For the complete breakaway where all you need is rest. Very friendly people and all around wonderful experience. My kids LOVED the farm!

OppiePlaas Haga Haga's response

Thank you for your review. Very glad that you enjoyed your stay @ OppiePlaas Haga Haga

OppiePlaas Haga Haga
Willie C - Nov 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Willie C
With spouse/partner

Very peaceful, relaxing and a real treat.

We were pleasantly surprised and welcomed by the the owners Neil and Erna. They made us feel at home. We really enjoyed the stay and the food was of the best quality and delicious. The cottage was well equipped and short of nothing. The staff were friendly and helpful and nothing was too much trouble. We will definitely go again (my wife ordered malva pudding 3 times).

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie rustig, ontspannend en 'n regte lafenis.

Ons was aangenaam verras en baie goed verwelkom deur die eienaars Neil en Erna en het baie tuis gevoel. Ons het baie lekker gekuier en die kos was van die beste gehalte en baie smaaklik voorberei. Die kothuis was goed ingerig en het niks gekort nie. Die personeel was ook vriendelik en behulpsaam en niks was moeite nie. Ons gaan definitief weer daar gaan kuier (my vrou het 3 keer malvapoeding bestel).

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

OppiePlaas Haga Haga's response

Dankie Willie. Ons is bly julle het dit by ons geniet. Hoop ons sien julle gou weer!

OppiePlaas Haga Haga
From R950
per night (sleeps 4)
From R950
per night (sleeps 4)
From R950
per night (sleeps 4)
Make a Booking
  • Capacity: 8 people
  • Check-in: 14:00 to 18:00
    Check-out: 10:00
  • Address: Mtwentwe Farm, Haga Haga, 5272, Eastern Cape
  • All ages welcome
https://travelground.imgix.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAA9j9snxnL8voUMQj3Ovr9FcBrILlCifxLamPGUeSYzML5tLZd9R?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format From R950  per night (sleeps 2) 11 5 1 5 Mtwentwe Farm Haga Haga 5272 Eastern Cape 0860 022 102 14:00-18:00 10:00 -32.753154085903 28.228622853739
Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

0860 022 102 | bookings@travelground.com