The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at Otters' Haunt | TravelGround
+21

Otters' Haunt

63 reviews
Self Catering

Review Summary

4 out of 5from 63 reviews for Otters' Haunt
Cleanliness
3.6/5
Service
4.0/5
Location
4.3/5
Safety
4.3/5
Value for money
3.6/5
Gavin  - Oct 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Gavin
With spouse/partner

Breakaway Weekend with our Daschunds

My wife and I had a wonderful breakaway weekend together with our two Daschunds. Also the Restaurant recommended by the owners of Otto's Haunt Graeme and Karen was fantastic. It was also pet friendly

Otters' Haunt's response

We are glad you enjoyed your stay at the Porcupine Room and enjoying the nature on your doorstep. Thank you for helping to limit the use of the solar power after dark by enjoying the night skies. Yes Venterskroon Inn has a wonderful atmosphere. Hope to see you back in January with the family.

Otters' Haunt
Anneke P - Oct 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Anneke P
With spouse/partner

Wow! Wow!

Ek en my verliefde het vir die naweek soontoe gegaan, dit was fantasties, vriendelike dienste, het ons assisteer na die inkloktyd. Ons het verloof geraak daar, dit was regtig uitstekend, ons het elke oomblik geniet en het soveel saam ons teruggebring, ek sal dit vir enigiemand aanbeveel, dit was baie romantiese wegbreek.

Otters' Haunt's response

Thank you Anneke. We are so glad you enjoyed your stay. We look forward to your next visit.

Otters' Haunt
Kay V - Mar 2020
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Kay V
With spouse/partner

Lovely.

Otter's Haunt is a little gem with heaps of beauty and potential. The outdoor area, river and walks are amazing. It's clean, well kept and full of nature. Our room, The Guineafowl Cottage is cute. Little outdated and requires some renovation, but is located in the perfect spot. I wish there was a little fence around the grass's braai-area, somewhere I could keep my dogs enclosed. Keeping them on a leash all the time is rather stressful, especially with all the distractions (other dogs roaming, birds, nature, & kids). Thank you for a lovely stay.

Otters' Haunt's response

Thank you, Kay. I am glad you enjoyed your stay. Yes, there were a few distractions. Unfortunately, certain larger breed dogs do need to be on a leash. For now, the Guinea Fowl cottage is not fenced.

Otters' Haunt
Johan J - Feb 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Johan J
With spouse/partner

Rustig, aangename en vriendelike ontvangs.

Indien jy in die natuur wil wees met die geluid van die lopende water in jou ore, is dit die plek om te bly. Ons het dit baie geniet, dankie.

Otters' Haunt's response

Thank you, Johan, for visiting the Porcupine Room. It is a lovely time of year to visit.

Otters' Haunt
Vic&rina J - Feb 2020
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Vic&rina J
With spouse/partner

Nie rolstoelvriendelik!

Twee trappe om in te gaan. Badkamer 300 mm trap in en uit badkamer, spinnekoprak met spinnekop agter toilet, bad vol goggas. Kombuis buite op stoep geen probleem. Stoof en mikrogolfoond nie skoon. Braai los stene, vuil rooster. Baie mooi tuin en rivier-uitsig, lieflike voëllewe, stil omgewing. Fantasties as jy wil rus soos ons. Stil, rustig, lekker ontspan.

Otters' Haunt's response

Thank you, Vic, for your comments. You stayed at the Porcupine Room, yes it is not wheelchair friendly. The Otters' Den river house is as there are no stairs and the bathrooms are large. Being close to nature you will be bugs etc. We now have a sign on the bathroom step.

Otters' Haunt
Anel B - Feb 2020
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
2/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
2/5
Anel B
With spouse/partner

Location was very nice but the overall experience is lacking.

Our arrival was not very warm and welcoming. We were just taken to the room and given the key, no additional information was given about other activities available. All the activities were on the website but costs etc. we could not find. The room was nice but the outside kitchen was a bit strange, also because there are blue monkeys and we just couldn't leave our stuff there. The first night started wonderfully until the power went off, it arrived every 30 minutes thereafter for 2 seconds and then went off again. Nobody ever came in and explained what was going on, we had 1 candle in the room. Even when we signed out the next day, nothing was said about it. We were not asked how our experience was, just asked how we were going to pay. It was not very unpleasant but I will not stay there again and also advise friends to stay there.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Ligging was baie mooi maar die algehele ervaring skiet tekort.

Ons aankoms was nie baie warm en verwelkomend nie. Ons was net na die kamer toe geneem en die sleutel gegee, daar was nie addisionele inligting gegee oor ander aktiwiteite wat beskikbaar is nie. Al die aktiwiteite was wel op die webtuiste maar kostes ens kon ons nie opspoor nie. Die kamer was lekker ruim maar die buitekombuis was bietjie vreemd, ook omdat daar blou-ape is en ons nie ons goed net daar kon los nie. Die eerste nag het heerlik begin totdat die krag afgegaan het, dit het so elke 30 minute daarna aangekom vir 2 sekondes en toe weer afgegaan. Niemand het ooit kom inloer en verduidelik wat aangaan nie, ons het 1 kers in die kamer gehad. Selfs toe ons die volgende dag uitteken, was daar niks daaroor gesê nie. Ons is nie gevra hoe ons ervaring was nie, net gevra hoe ons gaan betaal. Dit was nie uiters onaangenaam nie maar ek sal nie weer daar gaan oorbly nie en ook vriende aanraai om daar oor te bly nie.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Otters' Haunt's response

Thank you for your comments, Anel. The Porcupine Room does have a kitchenette on the verandah with an outdoor atmosphere. The vervet monkeys pass through once in a while but have not been a problem for guests. Loadshedding seems to be something that everyone expects these days. We will make sure there are more candles and guests are shown the gas cooker. It is a pity you did not ask about the activities or raise your concerns as there were opportunities to do so.

Otters' Haunt
Palesa K - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Palesa K
With friends

It was a pleasant stay.

We enjoyed our stay and the host was the very helpful to us. This is going to be our annual trip to Parys.

Wouter V - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Wouter V
With spouse/partner

For the most romantic surroundings and natural beauty, bisit them.

Best weekend with my wife, amazingly romantic. Must say, our bodies and feet are very sore from all the walking along the river and everywhere, but it's a great experience and probably the most romantic place if you like romance.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Vir die mees romantiese omgewing en natuur, besoek hulle gerus.

Beste naweek saam met my vrou, ongelooflik romanties. Moet wel sê ons lywe en voete is baie seer van al die loop by die rivier en oral, maar dis 'n belewenis en seker die mees romantiese plek as jy van romanse hou.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Otters' Haunt's response

Thank you Wouter and glad you enjoyed your stay at the Guinea Fowl cottage. As you appreciated the nature and island walks you got the best value out of your weekend stay.

Otters' Haunt
Hannie D - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Hannie D
With spouse/partner

Very quiet, neat and clean.

I would just like to suggest that there should be a hand shower over the bath. The older people find it difficult to get out of a bath.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie stil, netjies en skoon.

Graag wil ek net voorstel dat daar 'n handstort oor die bad moet wees. Die ouer mense vind dit moeilik om uit 'n bad te klim.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Otters' Haunt's response

Thank you for your note and recommendation about the shower.

Otters' Haunt
Werner B - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
2/5
Location
4/5
Safety
2/5
Value for money
3/5
Werner B
With friends

Very nice atmosphere but the premises are very neglected as well as broken.

Nice environment but neglected.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie lekker atmosfeer maar die perseel is baie verwaarloos asook stukkend.

Lekker omgewing maar verwaarloos.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Otters' Haunt's response

Thank you for your comments. The Otters Den river house is an older building and not newly renovated. It is equipped for a comfortable stay close to nature.

Otters' Haunt
Carolin P - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Carolin P
With spouse/partner

Pragtige natuur, skoon en netjies.

Sien sterre.

Otters' Haunt's response

Thank you Carolin. I am glad you enjoyed your stay at the Guinea Fowl cottage. Winter skies are always great for the stars and there is no light pollution.

Otters' Haunt
Andre L - Aug 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Andre L
With spouse/partner

Fantastiese rusnaweek weg van die stad af. Parys raak besig oor naweke, so beste om maar aandete spots te boek voor die tyd, veral as jy by plekke soos O's Restarant of Die Plek will chillax.

Parys is great, maar is effe te klein vir al die toeriste oor naweke, so kry vir jou sentrale parking spot en loop waar jy wil wees. Daar is stunning plekke soos bv. Koek Hoek, O's, Plaaskombuis! Otter's Haunts is baie lekker en is 'n ware relax plek. Hulle bied fantastiese diens en Karen buig agteroor om mens se verblyf die beste te maak.

Luzane V - Aug 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Luzane V

Rustige omgewing om af te skakel.

Baie goeie diens gehad. Wonderlike natuurskoon en die perfekte plek vir 'n wegbreek.

Otters' Haunt's response

Thank you Luzane,
The Guinea Fowl cottage is not fancy but has everything you need for a comfortable stay.
Appreciating nature is the biggest reward.

Otters' Haunt
Thelma B - Jun 2019
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
2/5
Location
2/5
Safety
1/5
Value for money
3/5
Thelma B
With spouse/partner

Advertensie misleidend.

Ons moes vra vir WiFi wagwoord, waar daar vir ons gesê is, dit kos R50 per dag nadat advertensie sê: gratis WiFi. Eienaar het toe ingestem om gratis WiFi aan ons te gee. Cottage baie ver van rivier af en advertensie skep indruk dis feitlik op die oewer van die rivier. Gebou is baie oud en het nuwe verf binne nodig. Bed slaap ongemaklik. Geen sekuriteitshek by gebou nie. Oop parkering wat glad nie veilig is nie. Was 'n teleurstelling.

Eckart K - May 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
3/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Eckart K
On business

Happy to have stayed there.

The Porcupine Room is neat but could do with some renovation, like the sliding door is very difficult to open and close and the lock does not work well. The room in winter is cold but has a heater, which battles to overcome the cold - possibly isolate the ceiling to maintain the temperature. For two people we were handed out one bath towel which might have been an oversight and we realised too late at night to mention the need for another towel to the owners. It fits the type of accommodation to have an outside kitchen but we would have preferred it to be indoors.

Otters' Haunt's response

Thank you for your helpful review. With the busy summer season over we have time to see to some of your suggestions. We now have a kitchen nook inside for the winter. Apologies for the missing towels. A pity you didn’t contact me as I could have brought another towel.

Otters' Haunt
Elise M - May 2019
Overall score
Cleanliness
1/5
Service
1/5
Location
2/5
Safety
3/5
Value for money
2/5
Elise M
With spouse/partner

Bad and dirty.

Won't stay there again.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Swak en vuil.

Sal nie weer daar bly nie.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Otters' Haunt's response

Elize and George thank you for visiting Otters' Haunt and staying at the Guinea Fowl cottage. It was clear that the cottage did not meet your expectations. You were offered alternative accommodation at the Otters Den river house which you declined. Our units are simple and rustic appealing to visitors enjoying the adventure activities. Golfing groups prefer to stay at the Otters Den river house.

Otters' Haunt
Riaan V - Mar 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
3/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Riaan V
Family with young children

Relaxing and peaceful.

We enjoyed our stay very much. A great place to relax and unwind. Our daughter made best friends with the friendly dogs. Will recommend to anyone and will definitely book again.

Otters' Haunt's response

Thank you Riaan for visiting and staying at the Guinea Cottage with your family.

Otters' Haunt
Bianca S - Mar 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Bianca S
With spouse/partner

Peaceful and very original.

Enjoyed it a lot, people there are hospitable and they help with everything.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Rustig en baie oorspronklik.

Het dit vreeslik geniet, mense daar is gasvry en help met alles.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Otters' Haunt's response

Thank you, Bianca, for your review. We are glad you enjoyed your stay at the Porcupine Room.

Otters' Haunt
Rachel R - Mar 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Rachel R
With friends

What a lovely serene spot. I will definitely visit this house again.

A relaxing spot with a beautiful view. The owners were friendly and we felt welcome. There are many things to do so you won't even have to leave the farm. Adventurous, beautiful and relaxing. They will definitely see me again.

Otters' Haunt's response

Thank you Rachel. So glad you enjoyed your stay and we could share our lovely back yard and enthusiasm for the outdoor activities.

Otters' Haunt
Paul B - Mar 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Paul B
With spouse/partner

Rustig, lekker uitsig en wonderlike natuur skoon!

As mens wil kla dan is daar klein goedjies. Die mikrogolf wou nie werk nie, toe gebruik ons die stofie, maar daar is niks om rêrig oor te kla nie. Ons het 'n wonderlike rustige tydjie gehad. Ons bedank graag vir Graham en Karen vir hul vriendelikheid. Net soos hulle, is ons lief vir die natuur. Hierdie is nie 'n visvang oord nie, maar ek kon my stokkie ingooi en het selfs 'n barber gevang. Die kort staproetetjies was baie mooi. Ons het ook die kollie honde baie geniet. Ons het Sondagoggend 'n heerlike sjampanje ontbyt met kaas, oesters, mossels en olywe geniet onder die ou groot wilger boom reg langs die rivier. In die aande het ons heerlik langs die sekelbos vure gekuier. Volgende keer wil ek met my kinders in die boskamp gaan kuier sodat ons bietjie "river rafting" kan doen. Dis rêrig die moeite werd om "Otters Haunt" te besoek!

Otters' Haunt's response

Thank you, Paul. Yes, the border collies welcome guests. It is wonderful to have guests appreciating the nature and tranquil atmosphere.

Otters' Haunt
Alida O - Mar 2019
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
2/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Alida O
With spouse/partner

Rustige, ontspanne wegkruipplekkie.

Otters' Haunt is vir jou alledaagse down to earth mense wat glad nie 5 ster-verblyf verwag. Die huisie waar ons gebly het was skoon en netjies tog was breekgoed nie 100% skoon. Afronding aan die wasbak sal plekkie baie netjieser laat vertoon. Paadjies op eiland was hulle besig om te sny maar ongelukkig bestaan die bruggies na ander eilande nie meer, dus word jy beperk om net op 1 eiland rond te loop. Dierevriendelik maar ongelukkig is daar koste aan verbonde wat nie in advertensie genoem word nie. Daar is kajakke om op rivier te roei maar ook koste aan verbonde. Gooi visstok in en vang paar visse maar pasop, hulle eet al jou aas af. Jy moet alles saam vat want as jy iets vergeet moet jy so 5 km ry tot by naaste winkel. Wat die terrein betref kan dit beslis netjieser wees. Ek sal egter enige tyd teruggaan juis omdat dit verskriklik rustig, veilig en ontspannend is.

Otters' Haunt's response

Thank you, Jos. I am glad you enjoyed the family atmosphere and being close to nature. You stayed in the Porcupine Room overlooking the lawns to the river which is very peaceful during the weekdays. As it was February the peak of summer the river was flowing strongly, with the recent rains and the bridges were floating and we could not get to the island to cut the paths. They are now cut and will stay open from autumn - early summer and you can explore the island trails and birdlife.
We appreciated your comments about the basin and crockery and will work on it as suggested.

Otters' Haunt
Paul M - Feb 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Paul M
With spouse/partner

Awesome.

Friendly welcoming upon arrival. Everything was ready for us and exceeded our expectations. Beautiful place that exudes a tranquility words can't describe. Would love to return. Thank you Otters' Haunt, your place is stunning.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Awesome.

Ons was baie vriendelik gegroet toe ons opdaag. Alles was gereed vir ons en het ons verwagting oorskry. Die plek is pragtig en ons het 'n rustigheid ervaar wat woorde nie kan beskryf nie. Ek sal enige tyd weer teruggaan. Baie baie dankie Otters' Haunt. Julle, en julle plek is stunning.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Otters' Haunt's response

Thank you Paul. Glad you enjoyed your stay and appreciated being close to nature.

Otters' Haunt
Zani L - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
1/5
Service
2/5
Location
1/5
Safety
2/5
Value for money
1/5
Zani L
Family with young children

Die plek was glad nie hoe dit geadverteer is of op die foto's lyk nie.

Die plek het min visvang staanplekkies, jy moet oor 'n bruggie gaan om op 'n eiland te probeer visvang en met 'n kleintjie is dit moeilik. Daar is nie speel plek vir my kind nie en die plekkies is op mekaar geleë.

Ronald S - Dec 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Ronald S

Baie lekker. Roei was lekker.

Kinders het swembad baie geniet. Familie het baie lekker saam gekry.

Otters' Haunt's response

It was a pleasure being able to host your family over the Christmas long weekend. Your girls really appreciate nature and I loved taking paddling.

Otters' Haunt
Sanet B - Dec 2018
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
2/5
Sanet B
With spouse/partner

Dit was baie lekker, maar sou 'n swembad verkies het vir gebruik die hele tyd wat ons daar was.

Dit was baie rustig. Die eienaars was baie vriendelik. Dit was baie warm en daar was nie 'n swembad vir ons eie gebruik nie. Ons moes na die ander kamp gaan en toestemming vra om daar te swem. Net sommige plekke wat jy huur het toegang tot alle geriewe.

Otters' Haunt's response

Hello Sanet,

Thank you for visiting us and staying at the Porcupine Room over the very hot holiday season. I am glad you enjoyed your stay and the peaceful atmosphere during the busy peak season. Guests do have access to the swimming pool at the Full Moon camp. Maybe next time book at the Otters Haunt Full Moon bush camp. The Cormorant cabin would suit you and you have easy access to the pool.

Otters' Haunt
Johannes J - Dec 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
3/5
Value for money
3/5
Johannes J
With spouse/partner

Quiet and what someone needs to overnight.

Although everything needed was there, I feel the price is a little high because the place needs attention, grass is long and garden untidy, access control is not on standard.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Stil en als wat iemand nodig om te oornag.

Alhoewel als wat daar is wat mense nodig het, voel die prys is bietjie hoog want die plek kort baie aandag, gras is lank en tuin onnet, toegangsbeheer nie op standaard nie.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Otters' Haunt's response

Thank you Johannes for your review.We had noted and attended to the issues you mentioned.

Otters' Haunt
Gert K - Nov 2018
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
2/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Gert K
With spouse/partner

Nice room but no towels, coffee, tea, milk, sugar of water available.

We expected a lot from Otters Haunt, but were very disappointed. There was no coffee, tea, milk, sugar or water available in the room. Also the fridge was outside on the sidewalk even though there was more than enough space in the room. One had to go out of the room to get to the fridge. I think the price justifies the supply of all the items mentioned above. Sorry, will not overnight there again.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Lekker ruim vertrek maar geen handoeke, koffie, tee, melk, suiker of water beskikbaar nie.

Ons het baie van Otters Haunt verwag, maar was baie teleurgesteld. Daar was geen koffie,tee, melk, suiker of water beskikbaar in die kamer nie. Ook was die yskas buite op die stoep alhoewel daar meer as genoeg ruimte in die kamer was. Mens moes uit die kamer gaan om by die yskas uit te kom. Ek dink die prys regverdig die verskaffing van al die items hierbo genoem. Jammer sal nie weer daar gaan oornag nie.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Otters' Haunt's response

Dear Gert. Thank you for your review which we value. We encourage potential guests to send an enquiry rather than an auto-generated quote online. This gives us the opportunity to further described the unit; individual features and amenities the guest is interested and features eg the Porcupine Room which you booked is attached to the main guest house and has a kitchenette on the verandah. Towels are supplied in the bathroom. There was plenty of opportunities to ask our staff if necessary. Our water is good water and pumped from a borehole away from the river; unlike the municipal water from Parys.

Otters' Haunt
Ria L - Nov 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ria L
With spouse/partner

Heerlik gerus in 'n rustige familie-vriendelike omgewing.

Dit was 'n heerlike ontspannende naweek, baie dankie.

Otters' Haunt's response

Thank you, Ria. We are glad you enjoyed your stay at the Guinea Fowl cottage and appreciated the peaceful, back to nature environment here at Otters Haunt.

Hope to see you again soon. Come river rafting next time!
Karen

Otters' Haunt
Kristien V - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
1/5
Service
1/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
2/5
Kristien V
With spouse/partner

Die stilte en natuur pragtig mooi plek dit was net nie skoongemaak voor die tyd nie en toe dit reën het ons in die bed natgereën water teen muur afgestroom naby kragdrade.

Ek voel dat voordat ons as kliënte sou inboek dan sal hulle ten minste sorg dat die plek binne skoon is ook net een toiletrol gehad en ek dink ons betaal heelwat per dag en ons moes kragdrade self probeer beveilig vir water dit het nie net gedrup nie, maar ingestroom dat dit poeletjies op vloer gemaak het en ons beddegoed ook nog nat.

Otters' Haunt's response

Thank you Kristien for your comments. A few items may have been overlooked in the preparation of the Porcupine Room. Being the first heavy rains of the season we were unaware of the leaks in the roof which have been repaired and the room painted. We appreciate your patience.

Otters' Haunt
Desere B - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Desere B
Family with young children

Quiet surroundings and breathtaking views. Very comfortable accommodation.

We loved our stay at Otter's Haunt. We will definitely be back.

David S - Sep 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
David S
Family with young children

A little treasure not far from home.

Graeme, Karen and Damien could not be more welcoming. We will return. Young girls, old dog, young dog and tired father loved the place. If heavy industry upstream gets its act together, perhaps we'll see otters next time.

Otters' Haunt's response

Hi David,
Thanks for visiting. We always love sharing our backyard with families and going out exploring. Yes, I did see an otter last weekend and some kingfishers too. Hope you can find a weekend to come exploring, rafting and relaxing.

Otters' Haunt
Sune B - May 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Sune B
Family with young children

Basic, yet neat accommodation.

Everything was very clean and we had a nice stay as a whole. It would have been better if every house has a it's own bathrooms, seeing as shared bathroom is very open for a group of friends with children. The open bathroom is very cold in winter. The water is very nice and warm.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Basiese, dog netjiese verblyf.

Alles was mooi skoon en as geheel het ons 'n heerlike kuier gehad. Dit sou beter wees indien elke huisie sy eie badkamer kon hê, aangesien die gedeelde badkamer baie oop is vir 'n groep vriende met kinders wat deel. Die oopheid maak dit koud om in die winter te gebruik. Die water was wel heerlik warm.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Alouise S - May 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Alouise S
Family with teenagers

Extremely pleasant.

Very friendly and beautiful environment. Very friendly service and the place is very clean. We'll definitely go back again to enjoy all the walking trails on the islands.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Besonder aangenaam.

Baie vriendelik en mooi omgewing. Baie vriendelike diens en die plek is baie skoon. Ons sal beslis teruggaan om al die staproetes op die eilande te geniet.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Ilonka B - Apr 2018
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
3/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Ilonka B
With friends

Rus vir jou siel!

Die rustige atmosfeer en natuurskoon is kos vir die siel. Baie dankie vir die vriendelike ontvangs.

Otters' Haunt's response

Dear Ilonka,

Thank you for your feedback. I am glad you enjoyed your stay and the moon came out for you.

Regards,
Karen

Otters' Haunt
Clifford B - Feb 2018
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
2/5
Clifford B
With spouse/partner

Not what we expected.

Based off the images and the real thing was not what we expected. Some maintenance on the place and better bedding would have made our experience much better. Even though we knew it was riverside accommodation the showers, bath and toilets were covered in spiders and nests. Debugging once in a while can help the feel of the place. The bedding could have been a better quality and my Mrs and I left with bites all over bodies. We think possibly bed bugs. On the upside we enjoyed the lovely pool and the river side walks. Thanks for the stay however we will not be returning.

Otters' Haunt's response

We are sorry to hear about this but some corrections are called for. There are definitely no bed bugs, the cabins are regularly fumigated and bed linen is freshly laundered. However this is a bush camp - albeit with bedding, hot water and kitchenettes. The visitors came at the height of summer when insects move in within hours. Bites come from mosquitoes, no malaria, and muggies, which really can't be controlled in the river environment. Visitors are asked to bring repellent. The Cormorant Cabin where you stayed is rustic and simple.

Otters' Haunt
Retha S - Feb 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Retha S
With spouse/partner

Peaceful and beautiful.

Warm reception. Beautiful and very relaxed. Well-equipped little house. We will definitely be back.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Rustig en pragtig.

Ons is goed ontvang. Dis pragtig en baie rustig. Goed toegeruste huisie. Ons sal graag weer gaan.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Otters' Haunt's response

Thank you Retha. Am glad you enjoyed your stay. Sorry I was not here to meet you.

Regards

Karen

Otters' Haunt
Jacqueline G - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Jacqueline G
With spouse/partner

A lovely, peaceful farm with many exciting walks.

The Cormorant Chalet is adequately equipped. Don't expect luxury linen and crystal glasses though. The river and island hopping hikes are such an adventure. Being in the Vredefort Dome which is the largest and oldest meteor impact site in the world was awesome. Manageress Karin was very helpful and keeps an eye on the safety of her guests without imposing. We never lacked for hot water and the pool is glorious.

Otters' Haunt's response

Thank you Jacqueline, for your honest review. It is much appreciated.

Karen

Otters' Haunt
Hannelie D - Dec 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Hannelie D
With friends

Perfect location to relax!

Perfect location to relax and so close to Johannesburg.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Perfekte ligging om te ontspan!

Perfekte ligging om te ontspan en so naby aan Johannesburg.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Otters' Haunt's response

Thank you Hannelie. Glad you enjoyed your stay. Best wishes for the holiday season. Karen

Otters' Haunt
Lorraine V - Nov 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Lorraine V

It was tranquil and we could thoroughly relax. Well equipped and good sleeping facilities.

We wanted to take our adult children away for the weekend to take a rest and this was possible at Otter's Haunt. They enjoyed it so much that they would like to visit again with friends in the future.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Dit was rustig en kon lekker ontspan. Goed toegerus en slaapgeriewe goed.

Ons wou ons volwasse kinders wegneem vir die naweek om te rus en dit was vir hulle moontlik om die by Otter's Haunt te doen. Hulle het dit so geniet dat hulle in die toekoms saam met vriende die plek weer sal besoek.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Johannes V - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Johannes V
Family with young children

Almost perfect.

We had a great time there, 1 night may not be long for a complete review but we had a great time. Enjoyed the pool, although it's a bit small. Loved the yard in front of the cabin, perfect for a braai and star gazing. The cabin itself was nice and cozy, it does need a little TLC. So no complaints really, thoroughly enjoyed our stay. Graeme the river man is a very nice and laid back guy. Would stay there again in a heartbeat.

Otters' Haunt's response

Good day Johannes,

Thank you very much for your review. We are so glad you enjoyed your stay and Otters' Haunt. Looking forward to taking you and your family on the river next time.

Regards,
Karen and Graeme

Otters' Haunt
Lizelle D - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Lizelle D
Family with young children

Rustig naby dorp.

Ek stel net voor dat hulle die Jacuzzi moet regmaak.

Otters' Haunt's response

Good day Lizelle,

Thank you for your review. The Jacuzzi is available for guests staying at the Otters Den unit. Perhaps this is not clear on the website. I will check the details.

Karen

Otters' Haunt
Leon Z - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Leon Z
With friends

Baie lekker en skoon maar kort aandag.

Het dit baie geniet. As jy hou van moderne verblyf, dit nie vir jou. Eenvoudig maar skoon en netjies. Kan doen met opgradering.

Riana C - Sep 2017
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Riana C
With spouse/partner

Baie rustige stil omgewing.

Baie vriendelike en behulpsame mense. Baie netjies. Miskien net pamflette op datum kry, die wat daar was het 2007 gedateer.

Halana P - Jul 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Halana P
With spouse/partner

Tranquil nature and remarkable location and environment.

It was very nice and tranquil in nature! We went for walks and just enjoyed the fresh air and silence with the sounds of the birds. We even saw an otter when we sat next to the river and relaxed! What an experience.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Rustige natuur en besondere ligging en omgewing!

Dit was baie lekker en rustig in die natuur! Ons het lekker gaan stap en net die vars lug en stilte met al die voëlgeluide geniet. Ons het self 'n otter gesien toe ons rustig langs die rivier sit en ontspan het! Wat 'n belewenis.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Otters' Haunt's response

Dear Lana,

Thanks for the review. I am glad you got to see an otter. It's very special.

Regards,
Karen

Otters' Haunt
Elsa L - Feb 2017
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
3/5
Value for money
4/5
Elsa L

Lovely weekend.

House was comfortable.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Dit was 'n heerlike naweek.

Die huis was gerieflik.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Domarie F - Sep 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Domarie F
With spouse/partner

Rustig en gerieflik in die natuurhuisie waar ons gebly het.

Ons het heerlik by Otters' Haunt in die Guinea fowl-huisie gebly. Skoon en netjies. Ek dink die eienaars kan net bietjie aandag gee aan die binnekant van die huisie. Die plafon trek plek plek los en die bank is nie baie gerieflik vir ouer persone nie. Dit het ons persoonlik nie gepla nie, want ons is nie vol fiemies nie, maar ek dink aan mense wat dalk krities is. Sal beslis weer daar gaan bly. Dit was reeds ons tweede maal.

Ronel C - Jun 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Ronel C
With friends

A little piece of heaven on earth.

The location and calm is incredible. The walking trails are good. The house is old and there is a little work to do, but it didn't bother us. The activities, such as rowing on the river, was expensive.

This review has been translated,click hereto view the original version.

'n Stukkie hemel op aarde.

Die ligging en rustigheid is ongelooflik. Die stappaadjies is goed. Die huis is maar oud en daar is werk aan te doen, maar dit het nie gepla nie. Die aktiwiteite soos om te roei op die rivier is duur.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Boeta S - Mar 2016
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
3/5
Location
1/5
Safety
3/5
Value for money
1/5
Boeta S
With spouse/partner

Glad nie wat ek ingedagte gehad het nie.

Geen yskas in chalet nie. Hou ook nie van ablusieblokke nie.

Karien V - Feb 2016
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
2/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Karien V
With spouse/partner

Baie oulike plekkie.

Dit maak net sin om die yskas en geiser aan te sit as jy gaste verwag. Het heeldag gesukkel om koeldrank en kos koud en vars te hou omdat dit nie aan was nie. Laat die aand toe ons wou gaan bad is die geiser nog af. Die Jacuzzi is ook reg by die kothuis se slaapkamer venster en die mense en hul kinders het tot die vroeë oggend ure daarin geskreeu en baljaar. Natuurlik gun ek mense ook hul plesiertjies maar dit was nou swak beplanning vir die ding.

Otters' Haunt's response

Hello Karien. You stayed at the Porcupine Room. Yes the fridge should have been switched on. The pool is not right outside the bedroom window but maybe the children were a bit noisy at the Otters Den. The geyser was on but the water takes time to reach the bathroom. Thank you for your comments we have noted as needing attention.

Otters' Haunt
Joke Verhoeven N - Dec 2015
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Joke Verhoeven N

A beautiful place to stay!

Een prachtige plek om te verblijven. Heel veel ruimte in Otter's Den. Heerlijk rustig met een mooi uitzicht op de rivier vanaf het terras. Het huis heeft onderhoud nodig en het was niet overal even schoon.

Belinda C - Oct 2015
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Belinda C
Family with teenagers

Baie lekker by Vaalrivier in natuur. Net nie 5 ster. Bietjie oud!

Baie lekker by die Vaalrivier in die natuur. Jy kan visvang, piekniek en "river raft". Dis net nie 5 ster nie. Bietjie oud. Maar ons sal weer bly, net langer die keer.

Otters' Haunt's response

Good day Belinda,

Thank you for your comments, we do appreciate your fair feedback. Sorry I missed you.

Regards,
Karen

Otters' Haunt
Lorraine D - Oct 2015
Overall score
Cleanliness
1/5
Service
3/5
Location
3/5
Safety
1/5
Value for money
1/5
Lorraine D
With friends

Slegs vir "river rafting". Die rivier lieflik.

Die perseel in geheel kort aandag. Tuine verwaarloos. Kamers het restorasie en opgradering nodig. Glad nie daar oorgebly. Vriendelike ontvangs.

Otters' Haunt's response

Good morning Lorraine

Thank you for your comment. True, the accommodation was unfortunately not what you and your friend were looking for, that is the difficulty with online bookings. We are careful to keep the wording on the site as clear as possible to reflect the type of experience (rather than just overnight accommodation) you get at Otters' Haunt and are open to your suggestions to avoid other guests being disappointed.

Regards Karen

Otters' Haunt
Wilma C - Oct 2015
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
3/5
Value for money
3/5
Wilma C
With spouse/partner

Rustig, skoon en netjies.

Baie stil, mooi swembad, pragtig by die rivier, netjies en skoon. Die eienaars baie vriendelik en behulpsaam. Karen het 'n ongelooflike klomp kennis aangaande die geskiedenis van die koepel. Baie goed geleë naby Parys wat 'n pragtige dorpie is.

Phillip L - Sep 2015
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Phillip L
With friends

Parys en die Vaal Rivier op sy beste!

Sien die sterre.

Otters' Haunt's response

Thank you Phillip for your review. It was a perfect evening.

Karen

Otters' Haunt
Gerhard G - Aug 2015
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Gerhard G
With spouse/partner

Rustige wegbreeknaweek!

Dit is nét die regte plek om te ontspan weg uit die stad se gejaag.

Coba V - Jun 2015
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
3/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Coba V
With spouse/partner

Ons verblyf was heerlik ten spyte van koue oggende. Dag temperatuur heerlik.

Vriendelike eienaars en baie behulpsaam en altyd beskikbaar indien nodig. besorg oor hulle gaste. Oor genoeg om te doen vir die avonturier. Indien jy rustigheid verlang en wil ontsnap van die gejaagde stadslewe is die plek ideaal. Die Guinea Fowl-huisie perfek ingerig vir heerlike verblyf. Sal Otters Haunt vir enige iemand aanbeveel wat die rustigheid van die natuur kan waardeer. Avontuurlustiges kan hier floreer! Dave & Karen maak jou kuier die moeite werd. Sal weer daar gaan rus.

Marelie V - May 2015
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
3/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
2/5
Marelie V
With spouse/partner

Die rustigheid en ligging is 'n pluspunt.

Die plekkie was nie mooi skoon nie en ook nie goed toegerus nie. Botteloopmaker, eierspaan, behoorlike braaitang, waslappie en seep is alled goed wat nie beskikbaar was nie.

Tom G - Feb 2015
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
1/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Tom G
Family with teenagers

Ons was teleurgesteld in die opset. Anders as wat die advertensie sê, kan jy glad nie die rivier sien of hoor nie, en die ablusie is 'n krisis.

A-raamhuisies is mooi, netjies, en die gasvrou is vriendelik, maar daar is helaas geen privaatheid nie. Daar swem heeltyd mense absoluut op jou voorstoep (al plek om te sit). Die pad na die ablusie is ver en dit is stikdonker soontoe (vat asb. flitse saam), en jy moet val-val in die donker oor groot rotse klim. Baie vlieë. Daar was die Saterdagaand tot in die vroeë oggendure baie partytjie-lawaai van naburige oorde/standplase, wat gepla het. Die meublement is baie outyds en eklekties. Ons sal nie weer soontoe gaan nie.

Celia V - Dec 2014
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
3/5
Value for money
3/5
Celia V
With friends

Ruim huis met alle basiese geriewe op die rivier.

Pragtige ligging, gemaklike verblyf. Lekker swembad en jacuzzi.

Henna O - Oct 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Henna O
With friends

Ons gaan weer!

Rustig, voëlparadys, gawe gashere, lesings oor en besigtiging van Vredefort Dome, tot 'n rit gereël vir twee bejaardes deur die snelstrome. En ... vuurvliegies in die aand.

Leoni V - Sep 2014
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Leoni V
With friends

Baie lekker!

Ons het verseker lekker gekuier en die bosveld-atmosfeer was great. Ons beplan om volgende jaar weer daar te boek as ons die Parys Mtb challenge gaan ry.

Rikie M - Aug 2014
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
2/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
2/5
Rikie M
With spouse/partner

'n Baie mooi omgewing.

Die verblyf benodig aandag. Daar was geen TV-opvangs.

Chrissie B - May 2014
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
3/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
2/5
Chrissie B
With spouse/partner

Gemaklike verblyf, maar beslis te duur. Die basiese tee/koffie/suiker ens. word nie verskaf nie.

Dis mooi daar, maar bome versper die uitsig op die rivier. Dit is baie rustig, die huisie is heel goed ingerig, maar vir die prys, verwag jy ten minste die basiese tee/koffie/suiker/melk in die kombuis, soos ander plekke bied. Sal die plek aanbeveel indien die prys laer is, maar tans is dit nie goeie waarde vir geld nie.

From R700
per night (for 2 people)
From R700
per night (for 2 people)
From R700
per night (for 2 people)
Make a Booking
  • Capacity: 13 people
  • Check-in: 14:00 to 18:00
    Check-out: 10:00
  • Address: Koppieskraal Road, Portion 18 of Kopjeskraal, Outside Parys, 2050, North West
  • All ages welcome
https://d288tngog90ix0.cloudfront.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAA7wHa4SxHDjLNrtGsQub4g4VaTcBycPINOM9DSsaYQL0GCoRfFS?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format From R700  per night (for 2 people) 63 5 1 4 Koppieskraal Road Portion 18 of Kopjeskraal 2050 North West 0860 022 102 14:00-18:00 10:00 -26.910150492426 27.428749453506
SUBSCRIBE TO GET AWESOME ACCOMMODATION SPECIALS!
SUBSCRIBE FOR AWESOME SPECIALS!