The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at Peace Cottage | TravelGround
+27

Peace Cottage

61 reviews
Guest House

Review Summary

4.7 out of 5from 61 reviews for Peace Cottage
Cleanliness
4.8/5
Service
4.8/5
Location
4.6/5
Safety
4.7/5
Value for money
4.7/5
Dean V - Sep 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Dean V
With spouse/partner

Peaceful

Unit had everything as advertised, and suited our needs.

Peace Cottage's response

Dear Dean thank you for the full marks review, much appreciated.

Peace Cottage
Willem M - Sep 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Willem M
With spouse/partner

A peaceful stay.

Was lovely and peaceful. Would stay there again and again.

Peace Cottage's response

Dear Willem, thank you for the great full marks review. we look forward to hosting you again and again! Lovely and really appreciated.

Peace Cottage
Frans G - Aug 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Frans G
With spouse/partner

Aandag aan detail.

Kliëntediens is uitstekend. Baie stil en 'n veilige ligging. Baie netjies en als wat nodig is vir oorslaap. Definitief aan te beveel.

Peace Cottage's response

Dear Frans really appreciate your remarks and 5 out of 5 review. So good for us and great to see. Makes it all worthwhile.

Peace Cottage
Ben V - Aug 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Ben V
With friends

Die eenhede is goed toegerus met 'n baie mooi uitsig. Christofer het baie moeite gedoen.

Peace Cottage is in 'n rustige omgewing geleë. Die kamers is goed toegerus met alles wat jy nodig het.

Elmarie B - Aug 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Elmarie B
With spouse/partner

Peace and quietness in very comfy place.

We enjoyed every single minute in the room. The duvet is to die for and I will go and look if I can get a similar duvet. So warm and light.

Piet H - Jun 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Piet H
With spouse/partner

Peace and relaxation!

Very friendly hosts. Quiet and cosy, surrounded by beautiful mountains.

Peace Cottage's response

Dear Piet,
Thank you very much for your kind and honest review, much appreciated.
We hope to host you when in Montagu again.
Kind regards,
Chris

Peace Cottage
Francis B - Jun 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
5/5
Francis B
With spouse/partner

We needed a place to overnight while on a 2-day wine tasting trip out of Cape Town.

It's right on the outskirts of Montagu. Friendly people, nice dogs and an eclectic variety of bedding.

Peace Cottage's response

Dear Francis,
Thank you for the good review, it is much appreciated.
We hope to host you again when you visit Montagu.
Kind regards,
Chris

Peace Cottage
Marcia G - Apr 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Marcia G
With spouse/partner

Baie vriendelike ontvangs.

Die ligging sowel as die gasvryheid uit die boonste rakke.

Peace Cottage's response

Verskoon dat ek antword in Engels,
Thank you for the great review much appreciated and happy that you enjoyed your stay with us. We hope to see you again when in Montagu.

Peace Cottage
Daniel K - Mar 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Daniel K
With spouse/partner

Was great.

Baie mooi en skoon eenheid en goed toegerus.

Peace Cottage's response

Dear Daniel,
Thank you for taking the time to review our accommodation and give us such a great review. Much appreciated and we hope to see you again when in Montagu. Kind regards
chris and cheryl

Peace Cottage
Eurika S - Mar 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Eurika S
With spouse/partner

Absoluut 'n plesier om daar te wees.

Gasvryheid van eienaars is fantasties. Kan maklik langer daar kuier/bly.

Denise D - Mar 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Denise D
With spouse/partner

Place is very neat and oh so quiet.

Christopher and his wife welcome us and let us feel at home . Me and hubby love it! Will definitely go there again.

Mariaan M - Mar 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Mariaan M
Individual traveler

Hospitality at its best.

I enjoyed my stay at the guesthouse. The place met my expectations and I would definitely go back.

Peace Cottage's response

Dear Mariaan,

Thank you for the great review. Lovely meeting you and pleased you enjoyed your stay with us. We look forward to seeing you again when you are next in Montagu.

Kind regards
Chris and Cheryl

Peace Cottage
Johannes (jannie) V - Mar 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Johannes (jannie) V
With friends

Eienaar was baie gasvry, woonstelletjie agter waar ons gewoon het, skoon en netjies, kan met vrymoedigheid aanbeveel.

Baie lekker gekuier in Montagu, lekker beskuitjies vir ontbyt voorsien met yoghurt en muesli. Dis werklik peaceful soos die naam aandui. Uitsig op berge reg rondom Montagu. Baie gasvrye mense. Ons kan dit met vrymoedigheid aanbeveel.

Peace Cottage's response

Dear Jannie,
Thank you very much for the great review, much appreciated. we hope to see and host you again when you next visit our region.
Kind regards
Chris

Peace Cottage
Pieter S - Dec 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Pieter S
With friends

Dit was baie lekker om daar te slaap.

Diens uit die boonste rakke. Vriendelik en gaaf.

Peace Cottage's response

Dear Pieter,
We really appreciate your great review of our guest accommodation. It means a lot to us. I hope we will see you again.
Kind regards
Chris

Peace Cottage
Lynette P - Dec 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lynette P
With spouse/partner

Rustig en ontspannend.

Mooi en gemaklik ingerig. Bonus van jogurt en muesli, saam met die gewone tee, koffie en beskuit.

Peace Cottage's response

Dear Lynette
So please you enjoyed your stay with us and a pleasure offering your light breakfast in your room.
We hope to see you both again.
Kind regards
chris

Peace Cottage
Maryke M - Nov 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Maryke M
With spouse/partner

Heerlik!

Die perfekte launchpad waarvan 'n mens die omgewing en heerlike restaurante kan verken.

Peace Cottage's response

Dear Maryke,
Apologies for answering in English. Ons is van KZN af!
We are happy you enjoyed your stay with us and found the restaurants in town to your liking.
Lovely meeting you both.
Kind regards
Chris

Peace Cottage
Hans H - Oct 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Hans H
With spouse/partner

Die gasheer is baie vriendelik en behulpsaam en ons het elke oomblik geniet

Alles is 100% maar die TV is Openview met slegs enkele kanale wat die moeite werd is om te kyk. Parkering is veilig en blykbaar is misdaad baie gering.

Peace Cottage's response

Dear Hans,
Thank you fro 100% rating. Sorry about the OVTV and agreed it is limited in some channels. I listen to LM radio when I am preparing the rooms.
All the best and kind regards
Chris

Peace Cottage
Francois En Sanet E - Oct 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Francois En Sanet E
With spouse/partner

Vreedsaam

Peace Cottage doen beslis sy naam gestant. Pragtige uitsig baie netjies Sal beslis weer gaan en aanbeveel by familie en vriende.

Gustav M - Sep 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Gustav M
With spouse/partner

Baie rustig en vreedsaam met geen lawaai nie.

Geleë in baie stil en rustige omgewing met geen verkeer nie.

Willber V - Aug 2020
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Willber V
With spouse/partner

Die berge as agtergrond skep 'n rustige atmosfeer.

Sal graag weer by Chris'le wil kuier, hulle is lieflike mense. Montagu is 'n baie pragtige plek met vriendelike mense.

Annaretha V - Mar 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Annaretha V
With spouse/partner

Exactly what we needed.

Peace Cottage had everything we needed for a weekend. Very friendly owners.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Presies wat ons nodig gehad het.

Peace Cottage het als gebied wat ons nodig gehad het vir ‘n naweek. Baie vriendelike eienaars.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Lindy L - Feb 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lindy L
With friends

Alles wat nodig is, met baie gasvryheid.

Lekker atmosfeer, baie goeie ligging en rustig.

Pieter Christiaan J - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Pieter Christiaan J
With spouse/partner

Dit was baie lekker om weer in Montagu te kuier. Vriendelike ontvangs ens.

Selfde as bogenoemde. Het lekker gekuier in my geboortedorp.

Talita B - Dec 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Talita B
With spouse/partner

Uitstekende diens en Chris 'n baie vriendelike mens! Het nie sy vrou ontmoet nie.

Ons sal Peace Cottage aan enige persoon aanbeveel! Sal vir seker weer daar bly!

Ina V - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ina V
With spouse/partner

Delightful, we'll definitely be back!

Wonderful, we will definitely come again! We had a great time and felt very welcome. Will definitely go to stay there again at the next school reunion.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Heerlik, ons kom beslis weer!

Ons het heerlik gekuier en het baie welkom gevoel. Sal by volgende skoolreünie beslis weer daar gaan slaap.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Horst K - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Horst K
With spouse/partner

Friendly service, beautiful area.

Could relax in a peaceful environment with friendly service.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Vriendelike diens, mooi omgewing.

Kon heerlik ontspan in 'n rustige omgewing met vriendelike diens.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Almarie D - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Almarie D
With spouse/partner

Lovely, quiet area and a nice and clean setup.

No problems. Friendly hosts.

Ronnie P - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Ronnie P
Individual traveler

Peaceful Cottage.

Enjoyable stay with friendly, caring host. Comfortable bed and seating. Lovely sparkling pool. Access to room, private and safe parking.

Sterna H - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Sterna H
With spouse/partner

Stil en asemrowende uitsig op berge met vriendelik diens.

Die diens was vriendelik en die uitsig oor die berge was net asemrowend.

Abram J - Aug 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Abram J
With spouse/partner

Rustig en ontspannend.

Met ons aankoms was die ontvangs baie vriendelik, het baie lekker met die eienaar gesels. Die naam Peace Cottage pas by die plek, want dis regtig rustig en ontspannend, baie dankie Chris.

Avril C - Jul 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Avril C
With spouse/partner

Neat place in Montagu.

We were warmly welcomed by Peace Cottage's hosts. The linen was fresh and the rooms were neat. We felt safe and would recommend it to anyone!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Netjiese plekkie in Montagu.

Ons was uiters vriendelik ontvang deur Peace Cottage se gasheer en gasvrou! Die linne was kraakvars en die kamer netjies. Ons het baie veilig gevoel en sal enigiemand daarheen aanbeveel!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Jill A - Jul 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jill A
With spouse/partner

Serene.

Secure, peaceful and quiet. A great place to unwind and relax.

Samantha B - Jun 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Samantha B
With spouse/partner

Friendly staff.

Will come again. Recommend adding DStv, like the WiFi. Maybe provide a breakfast stove.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Vriendelike personeel.

Sal weer daarna toe kom. Stel voor hulle moet dalk beoog vir DStv, hou van die WiFi. Moet dalk voorsien vir 'n stoof vir ontbyt maak.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Wilma V - Jun 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Wilma V
With friends

Quiet.

No complaints. Pleasant, friendly and helpful owners. Highly recommended.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Rustig.

Geen klagtes. Aangename, vriendelike en behulpsame eienaars. Hoogs aan te beveel.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Neels R - Jun 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Neels R
With spouse/partner

Chris is a very friendly host. Safe parking and adequate facilities.

A bit confusing; not B&B and not self-catering. We enjoyed the stay and Chris was very helpful. We gave feedback about possible improvements to Chris personally.

Morne V - May 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
3/5
Value for money
4/5
Morne V
With spouse/partner

Baie nice, baie mooi, vriendelike mense.

Sien sterre.

Johann H - May 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Johann H
With spouse/partner

Netjies en aangenaam.

Vriendelik ontvang en verblyf was na wense. Mooi en aangename omgewing.

Joy A - Feb 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Joy A
With spouse/partner

Such a beautiful place, close to the mountains.

This place is really value for your money, neat and tidy, best suited for a night or two stay. We would highly recommend it.

Peter R - Sep 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Peter R
On business

Beautiful room with nice warm beds.

Chris and Cheryl are very friendly and the room is well equipped.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Mooi kamer met lekker warm beddens.

Chris en Cheryl is baie vriendelik en die kamer is goed toegerus.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Pieter D - Aug 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Pieter D
With spouse/partner

Pleasant, neat and comfortable.

Chris helped us immediately, showed us our room and also offered that we park inside on their property. Our room was comfortable, spacious, neat and sunny. We couldn't have asked for better.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Aangenaam, netjies en gerieflik.

Chris het ons dadelik te woord gestaan, ons kamer vir ons gewys en ook aangebied dat ons binne hulle erf mag parkeer. Ons kamer was gerieflik, ruim, netjies en lekker sonnig. Ons kon nie vir beter gevra het nie.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Annelize E - Aug 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Annelize E
With spouse/partner

Neat, in a quiet area.

The room was very neat and the area quiet. Would just have liked to park the rental car behind a gate.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Netjies, in 'n stil area.

Die kamer was baie netjies en die area is stil, sou net huurkar agter 'n hek wou toegesluit het.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Willem C - Jun 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
3/5
Value for money
5/5
Willem C
With spouse/partner

Really enjoyed the stay.

Really enjoyed the stay in a neat self-catering unit with everything you need. Asked for safe parking, but had to park on the pavement which I didn't consider to be safe.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie lekker gebly.

Baie lekker gebly in 'n netjiese selfsorg-eenheid met alles wat mens nodig het. Gevra vir veilige parkering maar moes op sypaadjie parkeer wat ek nie as veilig beskou nie.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Antoinette M - Jun 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Antoinette M
With spouse/partner

Pragtige plek, rus en vrede.

Mooi, gerieflike plekkie met hoë gehaltelinne en bederfies. Stil en huislik met 'n asemrowende uitsig oor die dorpie en berge. Absoluut heerlik!

Ananda H - Jun 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
3/5
Value for money
4/5
Ananda H
With spouse/partner

Lekker rustig.

Ons het baie lekker gebly. Die beddegoed was hemels, lekker snoesig op 'n koue wintersaand. Chris is baie vriendelik en gasvry. Enigste klagte is 'n verstopte wasbak, maar ek is seker dis alreeds reggemaak, ons het dit wel gerapporteer.

Fanie O - Jun 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Fanie O
With spouse/partner

Very calm and nice.

We had a lovely stay and felt at home. Would really recommend.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie rustig en lekker.

Ons het baie lekker gebly en sommer tuis gevoel. Sal regtig aanbeveel.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Tom N - May 2018
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
3/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
4/5
Tom N
With spouse/partner

Akkommodasie is goed, housekeeping nie so goed nie.

'n Lekker plekkie om te bly as jy net wil oornag, ons was daar vir 4 nagte en geen housekeeping, geen skoonmaakdiens/kamerdiens vir 4 dae, geen skoon handdoeke ens. Was ook nie gelukkig met buite parkering nie. In SA kan niemand meer dink alles is veilig nie. Ek wil nie die gasheer benadeel onnodig nie, maar dis feite. Ook geen plek vir 'n vrou om behoorlik grimering te kan doen, spieëls en beligting nie goed genoeg. Kaste binne-in die cottage is vol van gasheer se eie goed, moet oop wees vir gebruik. Algemeen gesproke 'n goeie oornagplak vir 2 gaste. Dit is self-catering.

Peace Cottage's response

Dear Tom, thank you for your honest review. Unfortunately my Afrikaans is not good enough to understand everything in your review. We always try our best to service our guests as best as possible. As you mentioned we are not self-catering and are advertised as a Guesthouse, and as you mentioned, really cater for only a few nights stay. So I am sorry you did not share your concerns with us before you left, so we can do better in the future. We all need to keep our accommodation business in Montagu at a high standard with what we have available. I do agree that I should have asked you for permission to enter your room to service it on a daily basis, I will certainly do that in the future. Overall, it seems you still enjoyed your stay with us and it would be great to see you again
Thank you again and kind regards,
Chris

Peace Cottage
Hennie T - May 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Hennie T
With spouse/partner

Vriendelike mense, alles was net reg, mooi en lekker, net soos die plek waar dit geleë is.

Ons is vriendelik verwelkom en die plek is mooi en skoon. Die beddens is lekker sag en die komberse net reg vir die koel aand. Onder die hang van die berg en die sterre van die nag het ons rustig en ongestoord geslaap. Ek sal enige tyd weer gaan.

Elmien V - May 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Elmien V
With spouse/partner

Aangenaam, veilig en rustig.

Baie netjies, voldoen aan vereistes.

Peace Cottage's response

Dear Almien,

Thank you for your great review, really appreciated and please you enjoyed your stay with us. Nice meeting you both and hope to see you again next time.

Kind regards
Chris and Cheryl

Peace Cottage
Johann H - Apr 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Johann H
With spouse/partner

Was heerlik, goed geleë en beveel dit aan vir enige reisiger. Dankie aan Chris en sy vrou vir hul gasvryheid.

Dankie aan Chris en sy vrou vir hul gasvryheid. Sal beslis weer van hul akkommodasie gebruik maak.

Peace Cottage's response

Dear Johann, thank you for the great review really appreciated and so pleased you both enjoyed your stay with us. We hope to see you again next time.

Kind regards
Chris and Cheryl

Peace Cottage
Jakkie V - Mar 2018
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Jakkie V
With spouse/partner

Aanvaarbaar.

Aangename gashere, rustige ligging.

Peace Cottage's response

Dear Jakkie thank you for the great review much appreciated and so pleased you enjoyed your stay with us. We hope to see you again next time you come to Montagu.

Kind regards,
Chris and Cheryl

Peace Cottage
Vince H - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Vince H
With spouse/partner

Good hosts, clean, close to centre, aircon.

Nice neat accommodation. Quiet and peaceful.

Peace Cottage's response

Dear Vince,

Thank you for the great review really appreciated and so pleased you enjoyed your stay with us. We hope to see you again next time you come to Montagu.

Kind regards
Chris and Cheryl

Peace Cottage
Andrew C - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Andrew C
With spouse/partner

Baie netjiese plekkie in stil omgewing.

Dankie Chris vir jou gasvryheid en om seker te maak dat alles reg is. Good luck with your efforts to re-cycling and water saving. Hope to see you again in future.

Peace Cottage's response

Dear Andrew,

Thank you for the great review, much appreciated. Hope to see you again.

Kind regards,
Chris and Cheryl

Peace Cottage
Marguerite J - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Marguerite J
With spouse/partner

Huisie in vrede so teen die berg. Skoon en stylvol gemeubileer.

Die Cottage was so na ons smaak in die pragtige dorpie Montagu. Eienaars behulpsaam met als en vriendelik. Binnekant was so skoon en daar is 'n vrouehand wat gesorg het vir detail. Muesli en yoghurt was opsioneel in die Cottage, sommer verrassing. Ek beveel die Cottage hoog aan!

Peace Cottage's response

Dear Marguerite,

Thank you very much for the really great review. It is so appreciated and positive for our guest accommodation and future bookings. It was a pleasure hosting and meeting you both and we hope you will come again to stay with us in Montagu.
All the best for the new year and God bless.
Kind regards
Chris

Peace Cottage
Andries B - Nov 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Andries B
With spouse/partner

Very neat, clean, and relaxing.

It was really nice. Montague is a beautiful town, pity we only stayed the night. The owners were very friendly and helpful. Peace Cottage is higly recommended.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie netjies, skoon en rustig.

Dit was baie lekker. Montague is 'n pragtige dorp en ons oornag was eintlik te kort. Die eienaars was baie vriendelik en behulpsaam. Ek kan Peace Cottage hoogs aanbeveel.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Peace Cottage's response

Dear Andries, apologies for the late reply. But thank you for the great review really appreciated and so pleased you enjoyed your stay with us. We hope to see you again next time you come to Montagu.

Kind regards
Chris and Cheryl

Peace Cottage
Antoinette M - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Antoinette M
With spouse/partner

Wonderfully relaxing.

We really felt at home and we enjoyed the facilities. They gave us good tips about the area and how to enjoy our day.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Heerlik rustig.

Ons het regtig welkom gevoel en fasiliteite geniet. Goeie raad gekry oor omgewing en hoe om ons dag te geniet!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Peace Cottage's response

Dear Antoinette, thank you for the great review. So pleased you enjoyed your stay and would love to see you again.
Kind regards,
Chris and Cheryl

Peace Cottage
Pieter S - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Pieter S
With spouse/partner

Chris en sy vrou se gasvryheid het ons verblyf besonder lekker gemaak.

Netjiese en goed ingerigte verblyf weg van die gewoel van die middedorp. Chris en sy vrou se gasvryheid het ons verblyf besonder lekker gemaak. Ons slaap graag weer daar oor.

Peace Cottage's response

Dear Pieter, apologies for the late reply. Thank you for the great review really appreciated and so pleased you enjoyed your stay with us. We hope to see you again next time you come to Montagu.

Kind regards
Chris and Cheryl

Peace Cottage
Maryka M - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Maryka M
With spouse/partner

Peace and quiet

Dit was baie netjies en rustig met die vriendelikste eienaars. Ons het die kuiertjie daar baie geniet en lekker gerus.

Peace Cottage's response

Dear Maryka,
Baie,baie dankie vir die lekker (goed) review. We really do appreciate the feedback and kind comments.Also great meeting and hosting you at our accommodation.
All the best and kind regards
Chris and Cheryl

Peace Cottage
Annette R - Sep 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Annette R
With spouse/partner

Klein, knus, gerieflik.

Klein, knus en baie gerieflik ingerig. Ek wil Chris komplimenteer met die helder beligting bokant die badkamerspieël. Wonderlik! Veral vir grimmering aansit. Ons is hartlik ontvang. Stil en rustig met 'n pragtige uitsig oor die berg.

Peace Cottage's response

Dear Annette,

Thank you for the positive review. We loved having you stay with us and really appreciate the review which makes such a positive difference for our Peace Cottage.

All the best and kind regards
Chris and Cheryl

Peace Cottage
Marjorie V - Aug 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Marjorie V
With spouse/partner

Vriendelike, hulpvaardige mense. Oulike kamer.

Chris en sy vrou was baie vriendelik en verwelkomend. Chris het ook graag gehelp met voorstelle vir eetplekke en roetes om te stap. Die kamer was baie oulik en netjies. Perfek vir 2 mense wat 'n rustige wegbreek soek.

Peace Cottage's response

Dear Marjorie, we really appreciate the great review and we are so pleased you enjoyed your stay with us. Lovely meeting you both.
All the best and kind regards.
Chris and Cheryl.

Peace Cottage
Pauline V - Mar 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Pauline V
With spouse/partner

The perfect place for an overnight stop in Montagu.

Lovely unit, clean and neat. Friendly owners. Highly recommended.

Peace Cottage's response

Dear Pauline, really appreciate the good positive review and that you enjoyed our hospitality. Love to have you both stay with us again.
Kind regards
Chris and Cheryl

Peace Cottage
Linda L - Mar 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Linda L
With spouse/partner

Rustig, gemaklik, skoon, netjies m.a.w. HEERLIK en baie goeie waarde vir geld!

Chris en Cheryl, was baie besorgd vriendelik en behulpsaam. Ons sal vir seker weer daar tuisgaan. Dis vir ons belangrik dat alles mooi skoon en gamaklik is en dit was beslis só. Die lugversorger was wonderlik, want dit was baie warm en dit het goeie verligting gebring.

Peace Cottage's response

Dear Linda, thank you so much for the really great review, our first on TravelGround. Hope it will bring many more guests.Looking forward to hosting you next time you visit Montagu.
Kind regards
Thanks again
Chris and Cheryl

Peace Cottage
From R650
per night (sleeps 2)
From R650
per night (sleeps 2)
From R650
per night (sleeps 2)
Make a Booking
  • Capacity: 4 people
  • Check-in: 14:00 to 19:00
    Check-out: 10:00
  • Address: 14A Hospital Street, Montagu, 6720, Western Cape
  • No children under 18
https://travelground.imgix.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAJDMzY2I4NzFiLWFlMmMtNDQ3Mi04NjA4LTg4Mjk3YTFlMTRhNg?w=1440&h=960&fit=crop&auto=enhance,format,compress&q=80 From R650  per night (sleeps 2) 61 5 1 5 14A Hospital Street Montagu 6720 Western Cape 0860 022 102 14:00-19:00 10:00 -33.796228 20.124408
SUBSCRIBE TO GET AWESOME ACCOMMODATION SPECIALS!
SUBSCRIBE FOR AWESOME SPECIALS!